Strýcová je v Římě v osmifinále, Šafářová i Kvitová vypadly

11. 5. 2016, 13:38
Aktuality 1118
Barbora Strýcová postoupila na turnaji v Římě do osmifinále. Česká tenistka se v dnešním duelu s Britkou Watsonovou vzpamatovala po pomalém začátku, téměř ztracený první set otočila a zvítězila 6-4 a 6-2. Naopak neuspěly Lucie Šafářová a Petra Kvitová, kterou čeká pád z Top 10.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Zatímco ve svém prvním utkání v Římě Barbora Strýcová domácí Karin Knappové hned v úvodu odskočila a pak už byla před soupeřkou pořád o krok napřed, proti Heather Watsonové jí začátek zápasu vůbec nevyšel. Po čtvrt hodině prohrávala s Britkou 0-4 a 15:40 a zdálo se, že úvodní set ztratí. Česká tenistka se ale ani za tak nepříznivého stavu nevzdala: ještě v páté hře sebrala Watsonové podání, poté vyhrála i dalších pět her a sadu získala pro sebe.

V dalším setu už podobné drama rozjetá Strýcová nepřipustila. Britské tenistce sebrala tři servisy v řadě a po hodině a půl ukončila zápas smečí.

Barbora Strýcová postoupila v Římě do osmifinále poprvé v kariéře. Své maximum si bude moci vylepšit v souboji s Eugenií Bouchardovou, která dnes vyřadila německou šampionku Australian Open Angelique Kerberovou. S Kanaďankou má bilanci 1:3, poslední vzájemný duel vloni na antuce v Madridu vyhrála Strýcová.

"Dneska jsem měla pocit, že jsem hrála líp, hlavně na začátku," řekla po utkání s Kerberovou Bouchardová, která si připsala první vítězství nad hráčkou Top 10 od roku 2014. "Takhle chci hrát. Že takhle dokážu hrát proti jedné z nejlepších hráček na světě, mi dodává sebedůvěru."

Druhé kolo naopak bylo konečnou pro Lucii Šafářovou. Desátá nasazená Češka překvapivě nestačila na Japonku Misaki Doiovou, která vyhrála 6-3 7-5 a teprve potřetí v kariéře si na jednom antukovém turnaji WTA připsala dvě výhry v řadě.

Vítězka z Prahy Šafářová musela kvůli dešti v Římě čekat na zahájení duelu s Doiovou téměř dvě hodiny. Devětadvacetiletá Češka pak v každém setu přišla dvakrát o podání, a ačkoliv sama rovněž dokázala soupeřce vzít vždy jednou servis, další příležitosti k brejku nevyužila. První vzájemný zápas s Japonkou prohrála za hodinu a půl.

Šafářová v Římě vypadla v druhém kole i před rokem, na následujícím Roland Garros však dola poprvé v kariéře do finále grandslamového turnaje ve dvouhře a navíc přidala titul ve čtyřhře s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Ve večerním duelu neuspěla ani turnajová pětka Petra Kvitová, která si neporadila s těžkým losem. Ve svém úvodním vystoupení nestačila na 24. hráčku světa Madison Keysová z USA, které podlehla 4-6 3-6.

Do čtvrtého vzájemného duelu sice Češka vstoupila výborně a ujala se vedení 2-0, pak ale sama dvakrát přišla o podání a úvodní set za 36 minut prohrála. Druhou sadu pak rozhodl jediný úspěšný brejk jednadvacetileté Američanky v páté hře, na který už o pět let starší Kvitová nedokázala odpovědět a podruhé v kariéře s Keysovou prohrála.

Šestadvacetiletá Kvitová tak v italské metropoli neobhájí loňskou čtvrtfinálovou účast a poprvé po třech letech vypadne z elitní desítky světového žebříčku. V Top 10 pořadí WTA figuruje od 30. září 2013.


Největším překvapením dnešního programu soutěže žen je vyřazení bývalé světové jedničky Viktorie Azarenkové. Běloruska, která před týdnem v Madridu odstoupila z turnaje kvůli problémům se zády, uhrála pouhých pět gamů proti Irině-Camelii Beguové.

"Moje záda pořád nejsou dobrá. Uvidíme, co bude. Samozřejmě jsem hodně zklamaná. Myslela jsem, že jsem v pořádku, a byla jsem připravená znovu hrát," uvedla Azarenková.

Generálku na Roland Garros opustily už i další hráčky Top 10. Svůj úvodní zápas na turnaji nezvládla ani čerstvá šampionka z Madridu Simona Halepová, jež podlehla 3-6 6-4 3-6 Australance Darje Gavrilovové. Sedmá nasazená Italka Roberta Vinciová dokonce dostala kanára od Britky Johanny Kontaové, které podlehla 0-6 4-6.

Výsledky - Řím - ženy (antuka, dotace 2.399.000 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Strýcová (ČR) - Watsonová (Brit.) 6:4, 6:2
Keysová (USA) - Kvitová (5-ČR) 6:3, 6:4
Doiová (Jap.) - Šafářová (10-ČR) 6:3, 7:5
Bouchardová (Kan.) - Kerberová (2-Něm.) 6:1, 5:7, 7:5
Muguruzaová (3-Šp.) - Makarovová (Rus.) 6:1, 6:0
Beguová (Rum.) - Azarenková (4-Běl.) 6:3, 6:2
Gavrilovová (Austr.) - Halepová (6-Rum.) 6:3, 4:6, 6:3
Kontaová (Brit.) - Vinciová (7-It.) 6:0, 6:4
Kuzněcovová (9-Rus.) - Stosurová (Austr.) 6:4, 6:4
Bacsinszká (11-Švýc.) - Curenková (Ukr.) 6:2, 6:4
Babosová (Maď.) - V. Williamsová (12-USA) 6:7 (5:7), 7:5, 6:4
McHaleová (USA) - Ivanovičová (13-Srb.) 6:7 (3:7), 6:4, 6:1
Ostapenková (Lot.) - Puigová (Portor.) 6:1, 6:1
Kasatkinová (Rus.) - Duqueová-Marinová (Kol.) 6:2, 6:2
Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Karolína Plíšková (8-Něm./ČR) - Knappová/Schiavoneová (It.) 6:2, 6:1
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1118
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mam poranene prave zapastie,preto sledujem tennis inac by som nemala cas.Fandim Garbine,ale aj Timke/Timei,skoda,ze sa musia vzajomne "duleovat".Kazdoadne som rada,ze Barunka urobila vcera radost svojom priaznivcom-pekny den vsetkym
Reagovat
smazaný uživatel
Timea < Garbine - Sice bych byl rád, kdyby si Timea držela podání, zkracovala hezky za síť, úspěšně lobovala, ale nečekám, že by si Garbi na ní vylámala zuby jako při spellování https://twitter.com/WTA/status/724621449768497153?lang=cs. Navíc to H2H.
Misaki > Irina. Misaki má prostě letos stabilní výsledkové tažení: 3 prohry - F - 3 prohry - V - 3 prohry - SF
Madison > Bára Madison zvítězí, prostě rozhodčí ji tlačí, i když nevím proč.
Světlana < Serena. Světlana si výhru vybrala už v Miami, 2x za sebou Serenu asi neporazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam Barunke cest porazenj superke Evzenke
Reagovat
smazaný uživatel
Po ohlášení divokých karet na RG se do kvalifikace dostala Bára3 štefková :)
Reagovat
tommr
to by znamenalo pokud se nepletu 10 českých hráček v kvalifikaci ... :)
Reagovat
bIbec
Barunka už by teoreticky měla bejt nasazená na RG. Předběhnou ji může ještě Misaki a Begu. Nevím teda, kde sou v pavouku, když zrovna todle píšu, takže nevím, jestli ji může předběhnout jenom jedna nebo obě, ale pokud obě, tak by byla 34. Při neúčasti Flávie a Mášeny je to 32.

Tak snad jí to pomůže.
Reagovat
bIbec
ajo, ony hrají proti sobě ve ČF :D Tak nic, nejhůř 33. Takže 31 :-)
Reagovat
tommr
Begu hraje ve čtvrtfinále právě s Doiovou takže Báru může předstihnout jen jedna z nich. Nasazení na FO má už po dnešku Bára jistý ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak snad nedostane tu Evžu v prvním kole... :-)
Reagovat
lars
Busicka by byla lepsi nez Gorilka, Begu, Siegemund, ...
Reagovat
horska.kraslice
Jo jo, nasazení sice eliminuje dostat do prvního kola většinu těžkých soupeřek, ale ne všechny...
Reagovat
smazaný uživatel
Tam si hráčky soupeřku moc nevyberou, když čtu ten žebříček teď kolem 40. - 50. místa, tak je tam nebezpečná pomalu každá. Genie je pořád jedna z těch lepších možností. A jak jedu dál za 50. místo, tak se to moc nelepší :D Celkově bych řekl, že nasazení bude letos u žen na RG úplně fuk. A tipnu si, že třetina nasazených vyletí v 1. kole a v QF budou aspoň 2 nenasazené hráčky.
Reagovat
FulnekUltras
vůbec bych řekl, že naše ;) problémy teď sahají až někam za hranici stovky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a co výsledky ze štrasburku a Norimberku? ty už na to nebudou mít vliv? V Norimberku má hrát Doiová a ve štrasburku zase Niculescu
Reagovat
tommr
nasazení na FO se bude dělat podle žebříčku, kterej vyjde v pondělí 16.5. Výsledky z Norimberku a Štrasburku už na to nebudou mít žádnej vliv ...
Reagovat
EllNino
los RG je podle žebříčku z týdne po Římě :) ...
Reagovat
PetaM
Ne, turnaje se hrajou příští týden. A pavouk se bude dělat taky už příští týden, tudíž podle žebříčku z 16. 4. :)
Reagovat
EllNino
Nasazení Báře asi moc nepomůže, na RG nikdy nepřekročila 1. kolo a je to pro ni něco jako pro Kláru US Open :)
Reagovat
EllNino
tak jí křivdím, jeden zápas tam v hlavní soutěži vyhrála a to při své premiéře v roce 2004 :)
Reagovat
FulnekUltras
píše se rok 2016... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no kdyby dostala do prvního kola nějakou antukářku typu Kr. Plíškové, tak by to kolo snad mohla udělat :)
Reagovat
bIbec
uvidíme uvidíme. Kdyžtak má krásně nakročeno k nasazení ve Wimbledonu :-)
Reagovat
darek.vrana
Ona nikdy na antuce nic moc nehrála. Letos je to pro ni něco jako pro Murrayho loni. Teď jí přišla na chuť a míří vysoko.
Reagovat
EllNino
Destrukce Genie :) ...skvělý výkon Barči a na zápas s Maddie jsem moc zvědav, ikdyž, upřímně, pokud to tam zase bude padat, tak bude možná stejný výsledek jako dnes, akorát pro Mad ..:)
Reagovat
tommr
u Keysový nikdy nevíš - může Báru zničit, ale zrovna tak může neslavně dopadnout jako v zápase s Tigovou v Madridu ... :)
Reagovat
EllNino
asi tak :) ...styl bum bác lajna plot ale už 3. zápas po sobě vychází, no myslím, že zítra je načase trochu pokřivit malorážku :D
Reagovat
lars
a Ty jsi ten zapas Keys - Tig videl ?
Reagovat
Fandina
Baruška teď live na chodbě uvnitř areálu dělá rozhovor pro SuperTennis.
Reagovat
Fandina
Aa držím palce proti Klíče, dneska to byla paráda a super podívaná. Nádhera.
Reagovat
tommr
Bára mi dneska spravila náladu. Její výkon byl po tom co jsem si musel protrpět u zápasů Petry a Tomáše jako balzám na duši ... :)
Bouchardová nehrála zdaleka tak špatně jak by moh výsledek napovídat, ale Bára hrála prostě fantasticky a úplně jí vymazala. Rozhodující byly hlavně první dvě hry druhýho setu kdy se Bouchardová sice vzchopila k výbornýmu výkonu, ale Bára je přesto dokázala urvat. To Bouchardovou zlomilo a Báru naopak nesmírně povzbudilo ... :)
Reagovat
EllNino
přesně, na to, jak to je jasný výsledek, to nebylo vůbec jednoduché :) Ale Bára ovládla každý centimetr kurtu a to bylo rozhodující, 4x přes síť a buď se Genie vyhodila a nebo Bára překvapila do protipohybu, po lajně atd. ...většinou ve výměně převzala iniciativu a ač se Genie snažila občas do toho jít hodně riskantně brzy po dopadu míčku, Bára odpovídala a její rány blokovala zpět ...já si myslím, že Genii nahlodalo i těch pár zkažených úderů na síti, chtěla tam chodit a být aktivní, ale po těch minelách zalezla za BL a už tam chodila jen z donucení ...a to Báře dost pomohlo :) ...každopádně skvělý tenisový zážitek :)
Reagovat
smazaný uživatel
trochu mi to připomnělo fnále Wimbl. s Petrou
Reagovat
EllNino
v podstatě máš pravdu, tam si taky Petra hned na začátku prosadila, kdo je na kurtu pánem a po několika galaktických míčích to byla profesorská výuka :) tehdy mi bylo Genie strašně líto a na Petru jsem byl neuvěřitelně pyšnej, protože takhle hrají šampionky a takhle se vyhrávaj grandslamy ...bohužel od té doby až na pár výjimek Petra tento výkon nikdy nezopakovala :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zopakovala, jenom to holt nebylo ve finále Wimbledonu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
loni v Madridu určitě
Reagovat
janek_da
?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak někdo, kdo je vyloženě natěšenej na to, aby si do Petry mohl kopnout, může u jejích zápasů trpět, to je mi záhadou.
Reagovat
kada.tom
No, Barča se na kurtu nehodlala s Bouchard zahazovat, tak to vzala děvčata zkrátka :-D

Gratulace, ani Keys nemusí být nepřekonatelná :-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
mahycek
Výborně Báro, slzel jsem štěstím !
Reagovat
Dobry-den
To byl teda válec. Po tomhle zápase už nemůže být nejmenších pochyb o tom, kdo je skutečně česká jednička :-)
Reagovat
PetaM
Pro tuhle sezónu určitě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na antuce ano
Reagovat
George_Renel
To byla pohádka na dobrou noc :-).
Díky Báro.
Reagovat
lars
Busicka zpet na zemi
Reagovat
r176
Bára pěkně rozcupovala Evženu!!Velká gratulace!!
Reagovat
Lunej..
i tady dneska lítal, no, to si dneska ptáčci užili :) Barče velká gratulka, jako jediná česká vlajkonoška nás čestně hájí :)
Reagovat
horska.kraslice
Kanárci dnes lítají.
Reagovat
A.R.R.
dneska jako parní válec. Proti Madison, to bude o mnoho těžší, ale třeba chytí den blbec a bude to padat mimo kurt :-)
Reagovat
miledus
pěkně s ní zametla
Reagovat
Frick
Nezasloužené vítězství vulgání Strycové, které nezahlásily ani metrové auty!
Reagovat
PetaM
Je to tak, Bouchard je zpět! :D
Reagovat
blixa
Ano, zpět, jen raději nebudeme říkat kde ... :D
Reagovat
A.R.R.
v šatně?????? :-D
Reagovat
blixa
A klouže to tam ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ale nazávidím hráčce, která Genie vyfasuje na RG v 1. kole. Takže pozor!
Reagovat
tommr
i tak to ale v Římě dotáhla dál než naše hvězdy ... :)
Reagovat
blixa
Bára není hvězda ???!!!!
Reagovat
tommr
Báru zatím jako hvězdu neberu, ale pokud bude pokračovat v letošních dobrejch výkonech i nadále tak možná brzo trumfne ty naše tři hvězdy z top-20 ... :)
Reagovat
Fandina
Barča byla v roce 2014 25 na žebříčku a hvězda to je, jen si vzpomeň, jak zazářila loni ve finále a letos ve FEDu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ani náhodou. Se jim ani nepřibližuje.
Reagovat
FulnekUltras
no zítra (dneska;) se to ukáže... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Bára už to snad nepustí.
Reagovat
Fandina
Bára s Krupou na Hrad.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, Petra byla hloupa, ze ho nechtela

Engie mi je lito, kazdy si z ni dela fackovaciho panaka
Reagovat
Lunej..
Proč by byla hloupá? Petra je úplně jiná hráčka než Barča, která je bojovnice a má skvělý pohyb i ruku, proto jí Krupa sedne, u Petry by to tak vůbec být nemuselo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Krupa je s Kotyzou nas nejlepsi trener v tenisu
Reagovat
kada.tom
noo, Bouchard dostává slušně naložýno :-D
jen tak dál, Barčo :-)
Reagovat
tommr
na začátku druhýho setu se hra vyrovnala, ale Bára přesto dokázala vybojovat nesmírně cennej brejk, kterej by už moh bejt rozhodující ... :)
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že Bára i druhý set zvládne. Škoda, že v dalším kole jí čeká Mad, s kterou prohrála před týdnem v Madridu. Nicméně před dvěma lety ve Wuhanu jí porazila, tak třeba na ní něco vymyslí, nebo se Klíče budou vyhazovat, někdy má takový den.
Reagovat
tommr
Bára hraje zatím solidně, ale hlavně se Bouchardová strašně vyhazuje. Doufám, že to oběma vydrží i ve druhým setu ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Bářin tenis zatím na Evženku platí.
Reagovat
FulnekUltras
málo chyb a tlak na BL
Reagovat
Lunej..
Barča skvěle, trpělivá, skvělý výkon.
Reagovat
Lunej..
Nutno říct, že to Evža zatím nese statečně, nefláká raketou, neřve, nedupe, nehádá se s rozhodčí, nedělá grimasy... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď v tom gemu teda dělala jen podobný grimasy jako ve wimbledonským finále:-). Působila trošku odevzdaně.
Reagovat
Lunej..
Se nedivím, to mrně na druhé straně kurtu jí musí děsně štvát :)
Reagovat
A.R.R.
Jo ono je to těžké, když je Bára úplně všude :-)
Reagovat
Lunej..
Ano přesně, je všude, výborný pohyb a hlavně dneska hraje opravdu trpělivě, což jí nese ovoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Naposled takhle demoličně Bára hrála před necelým měsícem... Tak ať jí to vydrží i zítra. A v sobotu, podle situace, že blixo? :-)
Reagovat
blixa
Pokud se tam obě prokoušou, tak tlačím Báru ! Koťátko chápe ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Aby ti pak koťátko nenatrhlo sedinku :-D
Reagovat
blixa
Tak, znáš to, s koťátky se musí vopatrně ... :D
Reagovat
A.R.R.
Znám, právě proto bych za to ruku do vohně nedal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně na semifinálový zápas ve spodní části se dost těším.
A vítězce budu přát i ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie na síti zatím v roli dárkyně.
Reagovat
Lunej..
Teda u sítě jí to opravdu vůbec nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
A finálový prohoz. Vydržet!
Reagovat
A.R.R.
Jen ať Evženka chodí na síť co nejvíce, tam jí to fakt jde :-D
Reagovat
Lunej..
Barča nedává Evže moc možností hrát její hru, zatím opravdu krásný výkon. Evža stále hledá a hledá...
Reagovat
A.R.R.
Zatím je to Báry parádní představení, vlítla do toho po hlavě a drtí...Evženka je už dost vzteklá, tak snad Bára nepoleví a nepustí jí na vlnu :-)
Reagovat
Lunej..
Evženie musí být frustrovaná, už dlouhodobě se jí nedaří a teď ji svitla naděje a zase rychle zhasíná. Hodně chybuje, ale když jí ty rány vyjdou, to je něco :)
Reagovat
A.R.R.
Ale jo, některé prohozy má Evženka parádní. Ale Bára jí nepustí téměř k ničemu, hraje dobře jak od BL, tak na síti....
Reagovat
A.R.R.
Báří trhej :-)
Reagovat
Frick
Báří Bagdaléna?
Reagovat
A.R.R.
Báří mr.á mi v hlavě :-D
Reagovat
FulnekUltras
zatím na cucky... ;)
Reagovat
Fandina
Baruška Genie na place a na SuperTennise. Barčo pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
zatím dobré...Barča je rozhodně dostatečně nažhavená... ;)
Reagovat
Fandina
Baruška je super. Od té doby co má trenéra Krupu, tak jede.
Reagovat
Lunej..
je to zase na tobě :)
Reagovat
Frick
http://oh.idnes.cz/zeman-prijal-olympioniky-0ya-/sport_oh.aspx?c=A140418_162404_sport_oh_fil
Reagovat
a.magerova
Člověk tu několik hodin není a 4 kanáři a z toho dva Tomáš a jeden Djokovič?!!!!
Reagovat
blixa
A pak že je WTA divočina ..... :D :D
Reagovat
A.R.R.
Nehlídáš a ptáci lítají :-D
Reagovat
a.magerova
Nebo taky: Tolik ptáků a já nikde!!! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Frick
http://nicole-vaidisova.com/cs/

Šílený toto. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
je po comebacku :(( už nevěřim, nevěřím. Ať chce Nicole sebevíc, nepůjde to. Zranění ji dál nepustí
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam 1000 příspěvků, děkuji děkuji nemusíte mi tleskat :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to v hajzlu
Reagovat
smazaný uživatel
sorry to patřilo pod Fricka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to blízko...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě se chytla no, Madison má mnohem tvrdší rány než Petra a Karolína a pokud ji to bude takhle padat může dojít pěkně daleko....
Reagovat
vrabejka
Aspoň Genie bude brzo hrát :)
Reagovat
A.R.R.
Co tam dělá ten Tomáš? A Nole dostal kanára, nestačím se divit, skoro jako WTA :-D
Reagovat
vrabejka
No aby hračka top 10 dostala 2 kanáry, na to se ani WTA nechyta :D
Reagovat
A.R.R.
Já teda ATP sleduji jen výsledkově, ale tohle je fakt maso....no nic, Jdu se připravit na fandění Báře :-D
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/frantisek.matejka/photos/a.591458910878494.1073741827.591313634226355/1206178349406544/?type=3&theater
Reagovat
George_Renel
již dnes odpískali.
Reagovat
smazaný uživatel
hm fakt svkělý...
Reagovat
smazaný uživatel
Zadam tenisportal, aby vysledek Marusky z Monzonu:
Marie BOUZKOVA (CZE) vs. Alice BACQUIE (FRA) 6-4 3-6 6-0
byl zapsan do expresek;)

#IWantMaruskaInExpresZpravy
Reagovat
smazaný uživatel
To mají v Trnavě jenom jeden kurt?! To jako Markéta hrát nemohla nebo, ono pršelo jen na zápase Zariny ne?
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/soukalova-zeman-pozvani-hrad-djk-/domaci.aspx?c=A160512_180221_domaci_ane

No, že by se takto vyjádřila třeba Darya nebo Anton o svých prezidentech, tak to je až vtipně nepředstavitelné. Autoritářský režimy, nechme to.

Nicméně si ale nějak ani nedokážu představit Martina nebo Marie, že by do web verze Le Monde řekli, že by odmítli pozvání do Elisejskýho paláce, navzdory tomu, že Hollande na tom není bůh ví jak dobře s popularitou.
Reagovat
blixa
Hollande na tom sice není bůhvíjak s popularitou, ale není to věčně ožralý, napůl dementní magor co se vzhlíží v čínské "demokracii". Ukázkový příklad, co z kdysi člověka udělá moc a chlast. I když v tomhle případě je na prvním místě spíš ten chlast.
Reagovat
FulnekUltras
Jak módní a zasvěcený názor... ;)))))

Je tedy fakt, že Gusta Husák nasadil pro všechen tenhle politický odpad laťku až příliš vysoko... ;)
Reagovat
Frick
Ale tady si to třeba srovnat s Petrou - myslím, že tady v tom je cítit Černošek. Jemu by se asi skutečně "hodilo" do krámu, aby nejlepší předstabitel(ka) jeho stáje se takto ostentativně vymezil proti hlaě státu, čímž by jeho dobré (a potřebné) vztahy s politiky dostaly trhlinu.

Jako ale ono to skutečně neni dobrý. Se to může chít kdykoliv připomenout.
Reagovat
Fandina
Klíče nakonec porazila Babos ve dvou setech a s přehledem. Včera proti Petře se mi také moc líbila. Tak jsem zvědavá, kam daleko dojde.
Reagovat
FulnekUltras
dokud jí to tam bude padat, třeba až úplně nejdál...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, je to mladá holka, všechno před sebou a její rány jsou tvrdé a když nechybuje, tak na ní nikdo nemá.
Reagovat
FulnekUltras
i s pomocí boží a lajnových... ;)
Reagovat
EllNino
Maddie předvedla opět skvělý výkon, a pokud udrží nervy na uzdě, tak bych si docela dokázal představit finále se Serenou :) Dneska servis nebyl tak dobrý jako včera, ale rozhodně dobré momenty, Timi nehrála špatně, ale na Madison to dneska nestačilo ..takže výhry nad Petko, Petrou a teď nad Babos, no jsem docela zvědavej na další duel, Bára proti ní asi moc šancí mít nebude, Genie by mohla, ale samozřejmě dneska budu přát Barunce výhru :) ...
Reagovat
bIbec
vítězka toho zápasu si půjde pro řádný výprask v dalším kole.
Reagovat
EllNino
já bych řekl, že Genie by mohla, Báře proti Mad nevěřím, ale Genie by mohla :) ...má na ni lepší zbraně, udery rychle po odskoku, zase pokud půjde Mad servis jako v předchozích 3 zápasech, tak je to asi bez šance :) záleží na ní, ne na Barče a Evžence :)
Reagovat
bIbec
Já si třeba myslím, že Madison je snad to nejhorší, co mohlo Eugénii potkat. Z mého pohledu nejhorší druh hráčky s jakou může hrát. Nedovolí ji diktovat, k ničemu ji nepustí. Ty bomby nedá. A může se snažit hrát agresivně jak chce.. Madison je jiný kalibr. Leda že by jela třeba zítra v módu Giorgi, všecko ven z kurtu.
Reagovat
EllNino
no uvidíme :) ...snad bude hrát s Bárou :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo ja bych i souhasil. Jen je problem, jestli bude Madison trefovat. Podle me se to casto neda u ni odhadnout.;)
Reagovat
FulnekUltras
a taky bude hodně záležet na lajnových... ;)
Reagovat
bIbec
ok, proti tý Madison by třeba zahrála líp. To už se nedozvíme ;D

Takže zítra výprask pro Báru :-(
Reagovat
tommr
Bára je inteligentní hráčka takže se jistě z prohry v Madridu poučila a podobnej debakl znovu nedopustí ... :)
Reagovat
George_Renel
V té Trnavě se s tím strašně páraj. :-/
Reagovat
tommr
doufám, že aspoň Markéta se dneska na kurty dostane, aby nemusela zítra hrát v případě postupu dva zápasy během jednoho dne ... :)
Reagovat
bIbec
Nevím, jestli to tady už nebylo, ale Denisa Allertová už se odhlásila i z Norimberku. Takže antuková část sezóny úplně v čudu. Myslím, že už je aji jedno, jestli bude hrát RG, stejnak tak těžko něco uhraje, když už je tak dlouho mimo. No třeba se tam zastaví pro PM za první kolo, proč ne.
Reagovat
misa
Tak to je škoda, hlavně aby nedopadla jako Lucka s nějakou závažnou nemocí po té angíně.
Reagovat
bIbec
no já mám spíš obavy, aby nedopadla jak Petra Cetkovská. Ty stálé problémy se zdravím se mi vůbec nelíbí.
Reagovat
tommr
no zatím jí pěkně kopíruje a je taky víc nemocná než zdravá ... :(
Reagovat
vrabejka
C`mon Keys!
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsi tlačil vermooucí Timeu dnes Keys? Ty fandíš jen zápas od zápasu jak chceš....
Reagovat
vrabejka
Říká ti něco sázení
Reagovat
tommr
dneska na turnaji ve španělským Monzonu porazila francouzskou hráčku Bacquieovou ve třech setech a postoupila už do semifinále ... :)
Reagovat
Haitik
Holky se asi vsadily, která si prohraje víc svých servisů.. :D
3. set už byl zdá se ale bez problému.. :-)
Reagovat
tommr
jj v prvních dvou setech se Marie hodně trápila na servisu, ale třetí už byl relativně v pohodě ... :)
Reagovat
Fandina
Koukám, že Barča je pilná jako včelička. Podle rozpisu tréninkových kurtů je napsaná na dva kurty od 17:00 na jednom a od 18:00 na druhém. Hrát má v 21:00. Berďa je napsaný na hodinu a půl od 16:00 takže asi těsně před zápasem. Tak doufám, že se oba dobře rozehrají a vyhrají.
Reagovat
aligo
Tak Masačina výhra nad Luckou asi nebyla náhoda
Reagovat
tommr
spíš to ukazuje, že i Kontaová by byla pro Lucku hratelná a jaká to byla škoda, že Lucka předčasně vypadla ... :(
Reagovat
aligo
Na tvoje trapný pesimistický kecy nejsem zvědavej
Reagovat
misa
jj, lepší je napsat, že Lucka je v oslnivé formě a nějaké body z Říma ji vůbec nemusí zajímat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle v pohodě jsem skupinu hráli naposledy na MS 2011 tam jsme hráli úžasně celý turnaj, jen to smolné SF proti Švédsku.
Reagovat
kada.tom
Misaki potěšila, když už musela vyřadit Lucku, tak určitě dobře, že na to navázala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Deset deset, naposledy pokud se nemýlím jsme dali desítku na MS 2001 proti Itálii (Česko 11:0 Itálie)
Reagovat
smazaný uživatel
né že bych si to pamatovala :D to jsem chodila do školky, ale hokej miluji a asi 1000x jsem viděla Nagano a nejslavěnější goly českého hokeje si mohu pouštět neustále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super zápas byl na MS v Krefeldu 17:2 proti Polsku, tam jsem byl osobně. To byl náš hokej dost na vzestupu, zvlášť v kontrastu s tím, jak jsme se s Poláky trápili před válkou.
Reagovat
smazaný uživatel
tak je docela až směšné podívat se na MS před válkou https://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovstv%C3%AD_sv%C4%9Bta_v_ledn%C3%ADm_hokeji nemožné porazit Kanadu výsledky 20:0
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo na MS 1999 s Japonskem 12:2. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už začal 2. set? :)
Reagovat
kada.tom
jojo, teď začíná :-D prej se hraje na dva vítězný nebo co :-D
Reagovat
Frick
za každý ukradnutý dítě!
Reagovat
Fandina
Česko Norsko 3:0 po první třetině. Vypadá to moc dobře kluci hokejoví. Jen tak dál!!!
Reagovat
Lunej..
4:0:)
Reagovat
Fandina
Šafi sice prohrála debla s Klepac Srebotnik, ale zase z našich holek je jediná, která má letos titul jak ze singlu, tak z debla a ten navíc z Miami. Takže škoda dnešní prohry, ale nezapomeňme, že Klepac Srebotnik jsou zkušené deblistky a tady porazily Willemsky a předtím zase Bucie prohrály s na vůně hrající Garciou s Mladenovic.
Reagovat
Fandina
na vlně ... úsměv
Reagovat
Holahej
Letos v Charlestonu je porazily, dnes 56:56 celkově na body, to počítání bez výhod na turnajích mimo GS se mi nelíbí, snad v Paříži zlepší koncentraci a bude se jim dařit.....
Reagovat
kada.tom
Serena nakonec ve 2. setu poměrně dominantní, nebo spíše McHale už docela odpadla. Výkon to znovu nebyl optimální, proti Světlaně bude třeba tohle zlepšit, jinak žádný SF nebude. No, uvidíme :-)
Reagovat
Haitik
Na zápas Kuzna vs. Serena se těším, doufám, že zítra to uvidím.. :D Tak snad nebudou hrát ve stejnou dobu jako hokej.. :-)
Reagovat
Lunej..
:):)
Reagovat
misa
a Lucii se účast v olympijském deblu začíná vzdalovat. No, vypadatá to u Lucky na nějakou krizi, možná chce být z Říma už pryč... Takže příští zastávka Paříž s obhajobou 1300 bodů v singlu a 2000 bodů v deblu.

Někteří si myslí, že tam předvede skvělé věci. Chápu je, sranda musí být :)
Reagovat
kada.tom
bohužel to bude v Paříži veliký propad (pokud se nestane zázrak a Lucka většinu bodů neobhájí)
Reagovat
PetaM
Finále RG:
Kvitová-Šafářová :D :D
Reagovat
kada.tom
asi ani ve snu, no ... jako já bych upřímně taková finále ani nechtěli, nemám rád finále, ve kterých nemám komu fandit nebo naopak kdy fandím oběma :-D a tohle by byl ten případ ... ale na mě nezávisí :-)
Reagovat
PetaM
Chuj s tím, že nemáš komu fandit :D :D Lucka by si obhájila svoje a Petra by získala další GS titul :D :D A byla by zpět v Top 10.
Reagovat
Fandina
To by byla nádhera. Také se těším!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se nejspíše propadne hraj v deblu tak i v singlu.
Reagovat
misa
S tím se dalo počítal už od začátku letošního roku, když vynechala prakticky dva měsíce a ani v březnu si žádné body nenahrála. Důležitější je, co bude následovat potom. Jaké bude mít vlastně Lucka ambice.
Reagovat
tommr
po titulu z Prahy to na chvilku vypadalo nadějně, ale neúspěchy z Madridu a Říma zase všechny naděje spláchly. Ted už je jasný, že po FO bude následovat velkej propad, protože ty body z lonska Lucka v momentální formě prostě nemůže obhájit ... :(
Reagovat
slacker
netommruj
Reagovat
smazaný uživatel
Spis by mohl pritvrdit. Minuly rok Lucce doporucil pred RG, aby se na singl vykaslala a venovala se uz jen deblu...bo stejne daleko nedojde. Takze v tom singlu ji slusne odepsal, a hned z toho bylo finale;)
Nejlepe by bylo, aby napsal, aby tam radeji vubec v singlu nenastupovala, nebot by se jen ztrapnila. Dodat gresli. A ja myslim, ze by to mohlo zase vyjit;)
Ale funguje to jen na Lucy. Na Petru tolik ne, ta se dokaze vyhazet, ikdyz se propadava uz 5 let zebrickem. Nooo kecam....obcas to zabere, ale jen obcas. Na koho to vubec nezabira, je Pliskova...
Ale ja se stejne mylim, nebot jsem nenormalni cech;D)))
Reagovat
rusedski
Dobře to zabírá i na Báru, hlavně při použití kouzelné formulky:
http://abload.de/img/tmrihsex.jpg
Reagovat
kada.tom
Světlana krásně, jsem rád, že dokázala Dariu porazit. A Serena, no v 1. setu to bylo docela trápení, teď se to zdá být už o něco lepší, tak snad to klapne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Darja mala sympatie divakov
Reagovat
smazaný uživatel
když se chová jak degen, tak ať nečeká že ji bude někdo fandit
Reagovat
Hector21
muhehe, je to tam :)

bravo
Reagovat
vrabejka
Gratulace Světle. Ale pro Dashu i tak skvělý turnaj, připsala si nejcennější vítězství v kariéře -skalp Halepove :)
Reagovat
lars
cennejsi je asi vyhra nad Marfusou
Reagovat
FulnekUltras
i ode mě - konečně někdo skřeta zastavil... ;)
Reagovat
tommr
team Bucie prohrál jasně první set proti slovinskýmu páru Klepac/Srebotnik ... :(
Reagovat
misa
A teď budou soupeřky podávat na postup :(
Reagovat
tommr
s Luckou to nevypadá dobře. Zdá se, že ty zdravotní lapálie, který měla v Madridu jí zase rozhodily ... :(
Reagovat
misa
Možné to je.
Reagovat
tommr
v Trnavě zřejmě prší, protože začátek zápasů se neustále odkládá ... :(
Reagovat
vrabejka
Serena se trápi s MChale a je o brejk dole. Za 3 gemy na podání ji nabídlo min. 6 bp. Myslím, že stará Serena je pryč.
Reagovat
PetaM
Řekl bych spíše, že mladá Serena je pryč :D
Reagovat
vrabejka
tak stará superforma Sereny je pryč.
Reagovat
Fandina
Stará Serena umí zápasy otáčet. Pravda, v předešlém zápase jela jako pila, ale ještě uvidíme, co vymyslí.
Reagovat
tommr
když dneska jasně přehrály ve dvou setech nebezpečnej pár Arruabarrena/Errani ... :)
Erraniový se po rozchodu s Vinciovou moc nedaří v singlu ani v deblu ...
Reagovat
smazaný uživatel
dobře jí tak
Reagovat
tommr
jj tak to dopadá když si jeden neumí vážit dobrýho bydla ... :)
Reagovat
Fandina
Háčka nad Arruabarrena-V. L. / Errani S. 6:4 6:1. Nádhera. Škoda, že to nebylo k vidění. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Haitik
Masha už za tři dny v Evropě začne prodávat čokolády Sugarpova.. :-))

http://edition.cnn.com/2016/05/12/tennis/sharapova-to-launch-chocolate-line/index.html

To jsem zvědavý jak to bude chutnat.. :D 1 čokoláda bude stát 5-6 dolarů.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem vyloženě závislák na čokoládě, ale dal bych si. :) Teď jsem měl (a ještě jich pár mám) ty žvýkačky Sporty mix. Je to jako jsem si zamlada kupoval takové tvrdé ovocné žvýkačky, ale jejich chuť moc dlouho nevydržela. :D Tyhle taky moc dlouho nevydrží, ale některé ty příchutě jsou dobré. :) Hlavně když jsem to v Praze kupoval, tak jsem si ani nevšiml, že jsou to žvýkačky. Prostě tenisáky se mi tam líbily nejvíc, tak jsem je vzal. :D
Reagovat
Haitik
Jo, ty jsem kupoval taky si, ale neměl jsem, protože jsem je daroval.. :D
A stejně jak ty, taky jsem vubec netušil, že to jsou žvejky.. :-)
Přemýšlím, že bych si nějakou tu čokoládu koupil z netu, ale nevím jak to vydrží cestu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Timea dala Carlu sice v troch setoch,ale skvele Tima!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
v českém derby ve čtvrtfinále ITF turnaje v madarském Gyoru překvapivě vyhrála Karolína Muchová nad Terezou Martincovou a postoupila už do semifinále ... :)
Reagovat
vrabejka
Timea nakonec zdolala Carlu, Gratulkaaa :) Můžeme se těšit na její epický match proti Garbine :)
Reagovat
Hector21
Ještě jeden set Světlíku, davai.
Reagovat
Hector21
doprčič ale už
Reagovat
Hector21
druhý set v kopru
Reagovat
Hector21
ale hraj už jako v prvním setu, cifix děvče
Reagovat
PetaM
mají první set, byla to dost breakovaná. Háčka si udržela podání 2x, druhý pár jen jednou, takže skoro pohoda :D

Ve druhém už vedou 2:0 a na podání 40:15, tak snad to půjde! :)
Reagovat
tommr
podle čísel to vypadá na docela solidní výkon Háček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
trénuje Terku Martincovou pořád Benešová? Nějak jí to nejde,i když s nadějnou Mouchou se nic lehkého čekat nedalo?
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem to možná zakřikl.Dostala se z MP
Reagovat
smazaný uživatel
Mucha už je letos ve 2.stovce,kam krásky patří
Reagovat
tommr
neměla Tereza v poslední době nějaký zdravotní trable?
Reagovat
vrabejka
Timea nakonec urvala 2.set :) Když se zlepší na podání, má velkou šanci na vítězství :)
Reagovat
vrabejka
Timmea utíká hrobníkovi na servisu ale musi zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Silne fandim Timce vs Carla,Timca je velka sympatacka po kazdej stranke,ale stav antuky v Rime nie je idealny...!
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, Kosatka a Alona venku ... a obě pohrdly šancí v 2. setu. Pro mne furt naděje budocnosti, jináč gratulka Koťátku a Kamelii.
Reagovat
vrabejka
Timmy srovnává na 4-4, snad ten 2.set urve
Reagovat
vrabejka
Achjo když neumí po ribrejku potvrdit podání tak je bez sance.
Reagovat
smazaný uživatel
+Monca je inteigentna slusna hracka
Reagovat
smazaný uživatel
Monča Puig sice už v Římě nehraje, ale dát to sem musím... :)
http://s32.postimg.org/idg0c4ptx/26353787664_72c823a46e_h.jpg
http://s32.postimg.org/enc8ov5j9/26354749333_c2c83d23da_h.jpg
Reagovat
Fandina
hezké oblečení
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen oblečení... :)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Je to hezká holka. Sice mi někdy připadá trochu moc vážná, ale ne každý je smíšek od pohledu. Mně se moc líbí, je to fešanda.
Reagovat
horska.kraslice
Taky je pěkně opálená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Klenot dolňáků.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
P.S.Ostapenko je velky talent,preto gratulacia Garbene
Reagovat
horska.kraslice
Gratulace Garbine. Hrála soustředěně, nesjela trenéra, když ve druhém setu byla o brejk dole, ale naopak vzala si jeho rady k srdci a otočila.
Netenisový dovětek: Garbine to dnes velmi slušelo.
K Ostapenko: Neměla jsem ji dřív ráda kůli jejímmu chování, ale zapracovala na sobě, asi si vzala rady taky k srdci, takže se prakticky zbavila frackovité pantomimy zpochybňující rozhodnutí sudích po těsných míčcích. Jen tak dál Aljono.
Reagovat
smazaný uživatel
OOOO,mila gazela Garbine!
Reagovat
Fandina
Carla porazila v prvním setu Bacu. Vypadá to, že se jí po roce opět v Římě daří. Tak ještě jeden set. Go go go!!!
Reagovat
COMEON
Muguruza-Blanco > Ostapenko
Kasatkina >= Begu
Bacszinsky >= Suarez-Navarro
Gavrilova =< Kuznetsova
Williams > McHale
Konta >= Doi
Keys > Babos
Bouchard >= Strýcová
Reagovat
brixner
Mám rád Evženu!
Nenávidím VVV!
Něco dalšího?
Reagovat
blixa
No .. nemůžu říct, že bych měl Viku zrovna v lásce. Je to arogant, ale do jisté míry to chápu, je to válečnice a její arogance je součástí její hry, psychologického působení na soupeřku. Není mi to sympatické, ale rozumím tomu. Ale srovnávat Viku s tím odpadem, tedy Evžou ... to není zrovna fér ...
Reagovat
brixner
Proč je Evža zrovna odpad?? To mi nedává smysl! Arogance? No, asi ano...Nevlastnictví GS? Může to přijít...Klouzání v koupelnách? Stane se...
Blixo, asi jsme se unáhlili, takže navrhuji korekci:
Nenávidím měním za "nesnáším!"
Odpad...??
Reagovat
brixner
Nejvíc stejně miluju Sam! Jen aby bylo jasno :-))
Reagovat
lars
Ty milujes Sam Querry ? :)
Reagovat
blixa
Pro mě je Evža odpad. Jako člověk, ne jako tenistka. Proč nehodlám zdůvodňovat, je to hafo detailů které skládají obraz celku. Já to tak mám. Ta holka vůbec netuší, co je to nějaká morálka.
Reagovat
Lunej..
Opět tvoje silné soudy že? Je to mladá holka, ale ty už jí pasuješ na odpad, jako kdyby tobě osobně kdovíco provedla. Mě by jen zajímalo, jaký jsi byl ty v jejích letech, asi jsi byl úplný mravní skvost, že to máš tak jasně vyřešené.
Reagovat
blixa
Mohl bych napsat spoustu slov .. ale ty bys stejně nerozuměla, bábi ...
Reagovat
Lunej..
samozřejmě, na tvůj inteligenční koeficient určitě nestačím, to jsem si zvykla. Ty všeobecně máš rád v ruce hůl a oháníš se s ní. Inkvizitor :)
Reagovat
blixa
Vůbec nic si nepochopila, bábi ...
Reagovat
Lunej..
Tak to vysvětli, když používáš tak silná slova, ptalo se tě na to víc lidí.
Reagovat
blixa
Nechci nic vysvětlovat. Zjednodušeně, ďábel je ukryt v detailech. Ještě mě nikdy nezradily. Takže tak. Asi už raději budu držet hubu a krok. Evžena je skvělá. Hurá !!!
Reagovat
Lunej..
proč se pořád urážíš, když s tebou někdo nesouhlasí? Sám se tu kolikrát dost ostře obouváš do ostatních, tak snad uneseš, když se tě slušně na něco zeptám nebo mám jiný názor? Držet hubu nemusíš, stejně to nevydržíš. A nikde nepíšu, že je Evža skvělá, ale výraz "morální odpad" je dost na hraně podle mě. Ok, tak se běž litovat, jak ti ta protivná bába Lunej zase ubližuje :)
Reagovat
blixa
Se neurážím, ani si nestěžuju, že mi někdo ubližuje. Nakonec tady v tom celkovém marasmu je to všechno úplně jedno.
Reagovat
Lunej..
jsi vstával zadkem? Ok, hodíš sem silná slova, tak se nediv, že na to někdo reaguje. Nechceš to vysvětlovat, dobře. Ale nedělej chudáka, že musíš držet hubu a krok. To je trochu hysterické ne? :) Už tě nechám, abych ti ten marasmus ještě neprohloubila. Hezký den :)
Reagovat
slacker
je to clovek s totalitnim myslenim. proto se urazi kdyz s nim nekdo nesouhlasi
Reagovat
Lunej..
co mi sem pořád cpeš tyhle komenty? Vedu tady mírumilovnou debatu.
Reagovat
blixa
V klidu. Smrdutým lejnem se nezabývám ;-)
Reagovat
slacker
Abys prozrela :-D
Reagovat
smazaný uživatel
slacker je otravnější než fricek, k tenisu, myslím, nenapíše nic...
Reagovat
slacker
No ty si zrovna ten pravej co tu nekdy neco napsal o tenise.
Reagovat
slacker
Blixa byl usplaply smejd za realneho socialismu, jeho "treti" odboj se odehraval prevazne jen v hlave behem spani a nadavani na pomery v hospudkach a na chalupe. Po zmene pomeru si zacal budvat svoji sebeimage bolsevikobijce a neuvedomil si ze se jim neuveritelne podoba.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem čekal,že Ostap. bude klást větší odpor
Reagovat
blixa
Klade odpor ...
Reagovat
Hector21
zatím nic nikde neklade
Reagovat
smazaný uživatel
ale ve druhým by to přijít mohlo,když si vybere štěstí,za tu smůlu v prvním setu
Reagovat
blixa
Ale snaží se děvče. Snahu jí upřít nemůžeš ;-)
Reagovat
Hector21
jo, teď se celkem snaží
Reagovat
blixa
Koťátko má opět svůj "druhý set". Teda doufám ;-)
Reagovat
Hector21
trdlo...
Reagovat
Hector21
každopádně některé níže postavené hráčky budou pro favoritky RG v prvních kolech hodně tvrdý oříšek..

Ostapenko, Siegemund, Gavrilova, Puig, Brengle, rumunská skvadra...

chce to hodně velké štístko při losu...
Reagovat
lars
Brengle asi tezko. spis Babos
Reagovat
Hector21
vidíš, na tu jsem zapomněl
Reagovat
Hector21
a ten fialovej dres je fakt nudnej
Reagovat
horska.kraslice
On by ani nebyl tak nudnej, kdyby ho neměla skoro každá druhá. Myslím, že je to pro Nike spíš kontraproduktivní, když má tolik hráček jejich oblečení.
Reagovat
smazaný uživatel
před Týnou s Katkou(QF Trnava,100ka) souboj supertalentek Vondrouš. s Kužmovou(asi 14.hod.,stream)
Češky mezi sebou i v Gyoru(25ka)
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco > Ostapenko
Kasatkina =< Begu
Bacszinsky >= Suarez-Navarro
Gavrilova =< Kuznetsova
Williams > McHale
Konta =< Doi
Keys > Babos
Bouchard =< Strýcová
Reagovat
vrabejka
Mugu 2-0 Ostapenko
Kasatkina 2-0 Begu
Timea 2-1 Carla
Dasha 2-1 Světla
Serena 2-0 Mchale
Konta 2-0 Doi
Keys 2-0 Babos
Genie 2-1 Bara
Reagovat
vrabejka
Tak u Begu jsem se unahlil ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Hele udelal jsem ti vzpominkovou kolaz na zapas Keys x Kvitova.
proste jsem vybral par tvych pecek a casove to usporadal.
podle me by z toho byl celkem slusny rapovy song...ktery by se vpoho hodil do Millwallu;)))

Od: iqe
11.05.2016 19:05
Takovejch bylo..

11.05.2016 22:04
Ta umpire je taky dobrá kráva.

11.05.2016 22:09
A já myslel, že na blbý kecy je tu tommr.

11.05.2016 22:28
Ty mě taky nes..

11.05.2016 22:30
Už zas, ty vole. Jasná čára a prej aut.

11.05.2016 22:38
Ta umpire je fakt kráva.

11.05.2016 22:54
Já vím. Ale dnešek překročil všechny meze.

11.05.2016 22:54
To byl aut a ta slepice to označila jako dobrej míč.
Bejt tam já, tak se asi neudržím a fláknu jí raketou po hlavě.

11.05.2016 22:50
Keys nevyhrála proto, že by byla lepší, protože nebyla,
ale protože měla mohutnou podporu rozhodčích.
A je mi fakt celkem jedno,
co si o tom banda zdejších kvazodborníků,
co nerozeznají tenis od penisu, myslí.

11.05.2016 23:07
Nepřeháním.

11.05.2016 23:43
To je ale p*čovina.

12.05.2016 02:54
Koukám, že méně inteligentní jedince to pořád dráždí.

12.05.2016 03:31
Hovna tady píšeš ty, já akorát nazývám věci pravými jmény.

12.05.2016 09:50
To jsou ale kecy.

12.05.2016 09:58
Netroluj.

12.05.2016 10:03
Meleš p*čoviny. Letos na antuce hraje slušně.
Keys byla včera v terminátor módu
a to by neměla nárok ani Serena.

12.05.2016 10:05
To jsoz jenom planě teoretické kecy.

12.05.2016 10:18
Jasné je, že sis přišel akorát plivnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Se asi musíš hodně nudit. :-)
Reagovat
PetaM
11.05.2016 22:50
Keys nevyhrála proto, že by byla lepší, protože nebyla,
ale protože měla mohutnou podporu rozhodčích.

12.05.2016 10:03
Keys byla včera v terminátor módu
a to by neměla nárok ani Serena.

Nooooooo, stačí mi :D :D Bohatě.
Reagovat
Fandina
A je to nutné to sem pořád dávat, nebo co má být smyslem toho.
Reagovat
PetaM
Smyslem je to, že si neuvěřitelně protiřečí hned po tom, co se vyspí (jestli teda vůbec spal a nehlídal celou noc diskuze).
Reagovat
Fandina
a proč to sem dáváš, aby to všichni věděli, nebo proč ti to stojí za to
Reagovat
PetaM
Nemám čas s tebou ztrácet čas. Ono ti to dojde.
Reagovat
Fandina
co mi má dojít?
Reagovat
smazaný uživatel
Smyslem je, že ti absolutně unikají souvislosti.
Reagovat
slacker
Desnej malej pi-cus, potreboval by rozkopat gesicht i rozkrok nedouk a ohybac
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, že jsi tak sebekritickej :-p
Reagovat
Pedronegro
takhle pohromadě je to dobrej záchvat, zmínky o autech rovnou přeskakuju, ale perly mezi nimi skvělý;))
Reagovat
a.magerova
Tady bych řekla, že ani minuta Vlkova života nepřišla nazmar, NAZDAR... :-)))
ige - opravdu vytříbený slovník

https://www.youtube.com/watch?v=S_BPVrb42Sw&feature=youtu.be&t=1h26m28s
Reagovat
Fandina
člověk, kterému stojí za to vyhledávat výroky druhých a rovnat je pod sebe asi moc dobrák nebude
Reagovat
Fanda67
naopak je to skvělé, člověk nemusí pročítat celou diskuzi a ušetří spoustu času, děkujeme Vlčku :-)
Reagovat
Fandina
samozřejmě, vysmívat se druhým je záslužný čin
Reagovat
Fanda67
Tady je alespoň v souhrnu vidět koho nám tu dáváš jako vzor správného fanouška - dlaždič hadr :-)
Reagovat
Fandina
Já tu nejsem od toho, abych dávala někoho za vzor. Vím, že lidi jsou různí, chybující, emotivní, ale vysmívat se druhým je ubohé.
Reagovat
PetaM
A kdo se komu vysmívá? Iqe je kniha a Vlk z ní jen udělal obsah, to je snad špatné?
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že to sem dáváte za účelem výsměchu.
Reagovat
PetaM
No, tohle není k smíchu.
Reagovat
Fandina
V tom případě pak nechápu, proč o tom píšeš.
Reagovat
PetaM
Člověk by měl o důležitých věcech mluvit.
Reagovat
Fandina
Nechápu, co je důležité na tom, co píše druhý na internetu. Udělám si obrázek a tím to končí.
Reagovat
a.magerova
To je spíš k pláči...
Reagovat
PetaM
Že ty s tím iqem něco máš, jinak to není možné.
Reagovat
Fandina
Mám s ním děti, ale hlavně chápu, že je zklamaný, když prohraje jeho fanynka. A nevím proč bych se tomu měla vysmívat. Každý je jiný.
Reagovat
PetaM
No, dávat každou prohru za vinu lajnovým je ubohost. On už ani nelituje toho, že Petra prohrála, jen se snaží obvinit všechny kolem.
Reagovat
Fandina
Ano, obviňuje druhé, ale není to ubohost. Ubohost je se mu za to vysmívat.
Reagovat
blixa
Jeho fanynka ? Nepsala si náhodou na Panáčka ? :D :D
Reagovat
Fandina
kdo chce pochopí
Reagovat
blixa
Já to chápu. Tak psala nebo nepsala ? ;-)
Reagovat
Fandina
Proč se ptáš? Nevím ani co je Panáček, natož, abych tam psala.
Reagovat
blixa
Aha.Tak jen shoda náhod. Protože tam se tohle používá, když chceš napsat třeba "je to můj favorit", napíšeš "je to můj fanoušek". Pochází to z dávného, dnes už legendárního přebreptu Kobzanové v noční show. Tak mě to jen napadalo, jestli se třeba odtamtud neznáme ;-)
Reagovat
Fandina
O přebreptu Kobzanové nic nevím, napsala jsem to nějak nevědomky, slovo fanoušek a fandit je víc člověku na očích, i když je opačného významu. Dík za vysvětlení.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě jsem to napsala špatně, mělo tam být třeba to slovo favorit nebo ta které nejvíc fandí nebo jiný opis.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj slovník odpovídá zdejším normám.
Reagovat
a.magerova
Neodpovídá, většina tady mluví/píše slušně.... dlaždičů jako ty, je tu menšina....
Reagovat
smazaný uživatel
Kveš lepší Ionesca :-)
Absurdní drama na TP.
Reagovat
misa
Štěstí, že takovým způsobem fandí jen Petře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
A štěstí, že se Petra vyhýbá od srpna Lucce a Timee :-)
Den po zápase většinou bývá iqe v pohodě.
Reagovat
Lunej..
nám spadlo, konečně, doufám, že se mnohým ulevilo, že byli odměněni za svou dlouholetou bitvu a víru. Mně je osobně jedno, kolikátá Petra je, jen doufám, že chuť k tenisu neztratí a Čermák neztratí chuť ji trénovat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kasatkina x Begu, tak chtelo by se rict, ze Daria by mela postoupit. I v tom h2h je na tom lepe. Ale mlada hlava plna emoci muze udelat sve.;)

Ostapenko x Muguruza, holky se jeste spolecne nestretly. A to je dobre. Aspon to bude takovy zapas s prekvapenim;)

Bacsinszky x CSN, Jde o stret ruznorodych stylu, posledni zapas na antuce celkem vyrovnany zapas. Pro me urcite hit kola;) A muze to byt celkem dlouhe dramo... Timea muze snizit ten pro ni neprijemny h2h.

Kuznetsova x Gavrilova, o Svetlanu mam trosku obavy, aby ji ta preaktivizovana Daria neutahala. Ale verim ve zkusenost. Krom toho Sveta je proste na antuce extratrida.

Williams x McHale, Christie v Miami pekne Serenku potrapila. Celkem bitva. Aby Christie dokazala nejen zopakovat dobry vykon, musi ji ten FH slapat jak hodinky celey zapas. Doufam opet nejen ve tri sety, ale snad se ji povede i vitezstvi;)

Konta x Doi, Johanka se na antuce vazne rozjela, mistni klima, kurty ji proste nejak svedci. V tomhle zapase to odnese Misaki, a po zapase to odnesou prispivatele TP, kteri si budou do konce tydne cist dokolecka opakujici se dostaz Fricka, jestli neni ta Lucy na tom hodne spatne, kdyz prohraje s Japonkou, ktera potom rupne snadno s Johankou, ktera tedy moc vyznamna antukarka neni...to bude na tuti.;)))

Babos x Keys, tak Madison vcera trefovala kurt, tak uvidime, zda bude trefovat i dnes.;)

Bouchard x Strycova, Tak vzpominky na Madrid ma Bara velmi dobre, ale ze vzpominek se jaksi hrat neda...rozhodne pecka dne;) A je dobre, ze to dali na zaver v programu. Na zaver patri ty nejatraktivnejsi tenisove zapasy. Tak aspon dnes se jim program povedl;)
Reagovat
janek_da
Moc pěkně napsano. Stejný pocit, ještě počkám co na to PK.

U tej Konty s to vystih :D

A tak i u Klíčové "tak uvidime, zda bude trefovat i dnes"
Reagovat
Lunej..
Tak věřím, že se dneska Serena trápit nebude a Barča pojede v dalším vítězném laufu. Dneska jsou opravdu zajímavé zápasy i v ATP, včetně hokeje, tak nevím, co dřív stíhat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo,dneska lahůdky
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo,tak asi
Reagovat
Fandina
Antifanoušci Petry slaví, radují se, že Petra vypadla z desítky. A o5 to reklamuji, Petra je v top 10 od roku 2011 a vypadla jen na pár dní.
Reagovat
a.magerova
Zas máš chuť?
Reagovat
Fandina
Na co?
Reagovat
a.magerova
Na nudlovku....
Reagovat
Fandina
ano, konečně nelžeš
Reagovat
a.magerova
Já nelžu.
Navíc tady na TP ani nemám důvod.
Reagovat
Fandina
Tak to dodržuje a nelži.
Reagovat
a.magerova
Však já to tady roky dodržuju, mluv pravdu.
Reagovat
Fandina
Já mluvím pravdu na rozdíl od tebe.
Reagovat
a.magerova
Mám raději čočkovou.
Reagovat
Fandina
Jenže dávat druhému čočku se musí umět. Myslíš si, že na to máš?
Reagovat
a.magerova
Tak jak ty, rozhodně ne.

Takže jinak - mám ráda luštěninové polévky, nudlová se mi brzy přejí... :-/
Reagovat
Fandina
Já mám ráda každou polévku a také diskusi na úrovni. Pravda a láska musí zvítězit.
Reagovat
Pedronegro
opatrně, antibabička je v ráži ;)
Reagovat
a.magerova
Jj všimla jsem si.... :-))))
Reagovat
Fandina
tak tak, já jsem v ráži ráda
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=y7T6Q5ah5mg

Do promo se dostal i Gulbis;)))
Na Lucy pochopitelne nezapomneli...o tom zadna.
A dokonce je tam i Marie;)
Reagovat
a.magerova
Ufff, tak Roger tam je, to znamená, že hrát bude.... ale PŠŠŠT nezakřiknout... ;-)
Reagovat
Hector21
Máňa je tam taky. znamená to že bude hrát? :)
Reagovat
a.magerova
JO, prostě kdo tam je, ten MUSÍ hrát, přes to vlak nejede.... :-))))
Reagovat
Hector21
Tak ok. Jen že z toho některým tady rupne cévka...
Reagovat
a.magerova
:-)))
To i z Rogera, kada.tom už se tetelí, že mu Roger půjde z očí.... nebo lépe: že mu nepřijde na oči... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Marii v den losovani osvobodi;)
A OSN na ten den vyhlasi pamatecne - The Day of Freedom for Mary.
Reagovat
Pedronegro
jo, podmínečně - bude muset hrát v poutech a s roubíkem v puse :))
Reagovat
dadaft
hm, mrknul jsem na statistiky, mrknul na průběh zápasu a zdejší komentáře a Madison asi včera předvedla velkou jízdu,,,,,,,,,,, 84% prvních servisů do kurtu, to mívala tak Sára Errani v nejlepších časech - a srovnávat servis Sáry a Madison věru nejde.
kromě úplně prvního gemu se Petra vůbec nedostala k brejkbolům, dokonce ani ke shodě ne - dva fiftýny na příjmu max.
No,
když to Madison padá, je to s ní těžké.

koukám, že je to dost bláznivý turnaj.
celý ženský tenis je teď v mírně chaotickém stavu, bych řekl.
(i když mám teď míň času na sledování, než bych chtěl)

překvapuje Bušička, skalp Kerberové ve tříseťáku je super.
škoda, že jsem zápas neviděl, Genie v rozhovoru říkala, že cítila, že hraje dobře,,,,,,,,,,,,,,, no dnešní zápas s Bárou je pro mě jasná hitovka dne a ujít si ji (snad) nenechám...
Reagovat
dadaft
tedy některé zdejší komentáře
Reagovat
dadaft
i když vlastně,,,,,,,,,,,,,,,, i z toho iqeho šílenství (včera to prý bylo vůči Kvitové nespravedlivější než jindy -- docela mě pobavila jeho poznámka, že když se náhodou lajnová "upískla" a zahlásila omylem míček správně, slezla hlavní z kůlu a změnila verdikt na špatný),,,,,,, se dá vyčíst, že že Petra tentokrát nebyla lepší hráčkou ani pro přejícné oko...
Reagovat
a.magerova
Ale vždyť on z té Petry tady dělá neschopnou blbku, která se ani neumí ozvat proti špatným rozhodnutím ve hře... a i kdyby fakt jí to bylo blbé se na kurtu ozvat, tak snad má k dispozici záznamy svých zápasů a mohla by je všechny dokladovat u "vrchnosti" jako letitou ŠIKANU....
Reagovat
Fandina
Na antuce není oko, takže rozhodnutí je konečné.
Reagovat
a.magerova
O tom ale řeč není.... jde o to, že pokud by zpětně dokladovala, že jí v každém prohraném zápase zaříznou úmyslně a nespravedlivě rozhodčí nikoli soupeřka, tak by si zajistila pro následující zápas zvýšený dohled nad SPRAVEDLNOSTÍ !!!

Nehledě na to, že Petra není blbka a na kurtu se určitě umí ozvat.
Reagovat
Fandina
A proč by to dělala, když s rozhodnutím rozhodčího nic neudělá. Že se seknou, to se ví i dva se seknou, jak víme když je oko. Zpětně nemá cenu nic zjišťovat. Nic se tzím nezmění, nic to neovlivní.
Reagovat
a.magerova
Díky odhalení nespravedlivé minulosti by si zajistila spravedlivou budoucnost.
Reagovat
Fandina
Nebo naštvala rozhodčí.
Reagovat
a.magerova
Tak některé určitě, ale pochybuju, že všechny.... prostě boj za SPRAVEDLNOST a PRAVDU nejen pro sebe, ale i pro generace budoucí.... a pokud by se vůči ní všichni spikli, může držet hladovku nebo se upálit na kurtu...

-----------------------------------------------

Hledaj pravdu, slyš pravdu, uč se pravdě, miluj pravdu, prav pravdu, drž pravdu, braň pravdu až do smrti!

Nemůže-li pravda býti projevena bez pohoršení, lépe je přijmouti pohoršení, nežli pustiti pravdu.

Nemohu-li já pravdy osvoboditi ve všem, aspoň nechci býti nepřítelem pravdy.

Zlořečný je ten, kdo pro skývu chleba opustí pravdu.

Jan Hus
Reagovat
Fandina
Bojovat za pravdu se má, když je člověk o ní přesvědčený. iqe za ní bojuje příkladně.
Reagovat
Fanda67
Včera jsi tu psala že si z nás akorát dělá blázny, že to nemyslí vážně - tak to je zvláštní příkladný boj o pravdu :-)) , tak si asi trochu odporuješ né :-)
Reagovat
Fandina
A máš dojem, že se to vylučuje?
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale pokrytecký žvást. Na jednu stranu tvrdíš, že to zkontrolovat nejde, na druhou stranu to po Petře chceš.
Reagovat
a.magerova
Co?!!!!

Kde tvrdím, že to zkontrolovat nejde?
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky, když se ozvu, že rozhodčí udělali chybu. Podle tebe a tobě podobných je naprosto nemožné něco takového od televize vidět.
Reagovat
a.magerova
Toto je odpověď na mou otázku: "Kde tvrdím, že to zkontrolovat nejde?"
Reagovat
smazaný uživatel
Tady na diskuzi.
Reagovat
a.magerova
Prosím konkrétně, hoď odkaz.
Reagovat
Fandina
Koukám, že máš problémy s těmi odkazy, na všechno ho žádáš.
Reagovat
a.magerova
Já s těmi odkazy právě problémy nemám, ale vy dva jo, protože víte, že je nenajdete, proto je sem ani nemůžete dát... ;-)
Reagovat
Fandina
Chápeš vůbec, že my dva jsme od tebe odkaz nechtěli?
Reagovat
a.magerova
Vy dva tady obviňujete a očerňujete bez důkazů.

Navíc není to tak dávno, cos ty po mě odkazy chtěla a já ti je dodala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevykrucuj se.
Reagovat
Fandina
chudinko malá
Reagovat
a.magerova
Pro oba - třicetiletý muž a šedesátiletá žena - už byste mohli mít rozum oba - pa rodinko.
Reagovat
Fandina
konečně napsala něco rozumného
Reagovat
janek_da
Někoho označit pokrytcem a pak nebýt schopen to doložit. Tomu říkám křiváctví.
Reagovat
Fandina
a.magerova chtěla udělat z iqeho blba, nakonec se to otočilo proti ní
Reagovat
a.magerova
U iqeho už je hotovo, tam jsem nemusela hnout prstem....
Reagovat
Fandina
nelži
Reagovat
a.magerova
Faaakt, nemusela !!!
Reagovat
slacker
tricetilety ne muz ale pi-cus, a sedesatileta ne zena ale krava
Reagovat
Fandina
nezáviď
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou ale kecy.
Reagovat
Fandina
neuvěřitelné
Reagovat
vrabejka
Kvitova nespadne níž takže kvitovci ultrafabs můžou být rádi. Ale návrat do top 10 bude hodně těžký protože všichni holky před ní mají daleko lepší formu.
Reagovat
smazaný uživatel
tobě taky gratuluji za návrat do TOP 10 v soutěži.Včera jsme oba ty holky pěkně prokoukli(ale já moc bláznil předtím)
Reagovat
vrabejka
jj Babos a Keys potěšili :) Jen mrzí že jsem nestihl dat Genie ale nevadí :) I dnes je dost zápasů kde se bude dát získat :)
Reagovat
smazaný uživatel
tu já měl.Dnes Ostapenko,McHale,Doi a Keys .Ostatní bez favorita.Hlavně na tu Ostapenko jsem proti Mugu zvědav(kurz ale super)
Reagovat
vrabejka
tu jsem za 10ku taky zkusil. Hlavne jsem zvědavý jestli mě vyjde Timea tu jsem dal jen podle intuice.
Reagovat
smazaný uživatel
já už v mé situaci musím riskovat,ty ne .U Timey to ale vidím 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
ale ta intuice funguje nejlépe,to máš pravdu
Reagovat
vrabejka
kolikata si?
Reagovat
vrabejka
Tak ja riskuju taky hodně. Dávám jen kurzy nad 1,5 :) U žen to ale vychází proto sem tak nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem kluk ,jako ty.Teď mám posázeno,takže až 62.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted si rikaji, ze Petra hraje spatne, prooze hraje na neoblibene antuce.

Myslim, ze jim opravdu docvakne, az Petra ztroskota ve Wimbledone.

Pak snad i Petra pochopi, ze je potreba si najmout zkuseneho trenera a ne ex-sparringa, ktery se ji asi libi a je hlavne na ni hodnej

Skoda, ze neposlechla rady lisaka Cernoska
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že se Petra pomalu posunuje na úroveň Kuzněcovové, Jankovič, Wozniacki ... občas něco, ale na ty nejlepší už to stačí málokdy.

Co radil Černošek? Superkouče?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kvalitniho kouce se zkusenostmi, ktery ma za sebou nejaky track record. Franta se muze ucit trenovat na nejaky mlady holce a casem z nej treba bude top trener.

Podivej se na Krupu, jak hodne pomohl Bare. Pod nim sla o level vyse
Reagovat
smazaný uživatel
to s každým po svém exmanželovi
Reagovat
SubOptikT
Jasné, že Čermák jí moc nepomůže. Ale ona je svérázná a tak to s ní nejspíš nebude jednoduché. Nevím, kam chce ale v rankingu spadnout, aby si uvědomila, že tohle není ta správná cesta.
Reagovat
Fandina
Petra je tak svérázná, že byla sedm let s jedním kaučem, asi to byla od něj oběť, že s ní vydržel. Nakonec ho sama propustila.
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že tak dlouho s jedním kaučem v novodobé historii nikdo nebyl.
Reagovat
blixa
Já jsem s jedním gaučem vydržel dýl jak 7 let, náhodou ! ;-)
Reagovat
Fandina
Já s jedním mužem čtyřicet let a jak mě kaučuje!
Reagovat
Fandina
i gaučuje ... úsměv
Reagovat
SubOptikT
Kdo ví, kolik to toho Kotyzu muselo stát úsilí, myslím, že se mu nakonec ulevilo.
Reagovat
Fandina
Na TM ji seřval, nevím, komu se ulevilo.
Reagovat
Fandina
Na mě někdo ječet tak jde do hodiny.
Reagovat
SubOptikT
Po jak dlouhé době? Jak dlouho to v něm muselo doutnat? Taky se za chvíli pakoval, že.
Reagovat
Fandina
Potom ho to mrzelo, že to udělal.
Reagovat
SubOptikT
Asi tušil, že se bude pakovat ... mě to je jedno, fandím Petře stejně, jako všem Čechům a Češkám, ale zastávat se jí a svádět její prohry na špatné rozhodčí a omlouvat její ne vždy 100%ní výkony, to taky nebudu ;-)
Reagovat
Fandina
Tak na nikoho nic nesváděj a máš klid.
Reagovat
SubOptikT
To taky nedělám a klid mám ... narozdíl od jiných ;)
Reagovat
Fandina
Vyčítáš druhým, že něco na něco svádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné je, že sis přišel akorát plivnout.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsoz jenom planě teoretické kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
Meleš p*čoviny. Letos na antuce hraje slušně. Keys byla včera v terminátor módu a to by neměla nárok ani Serena.
Reagovat
Frick
Je to fér. Prostě Petra nehraje tak dobře, aby na ní měla dostatek bodů. Byť stále bude v jejim zápise figurovat ČF na GS, titul z P470 a finále TM....

Horší je to s Luckou, kde to fér není.

No ale můžeme se těši na konec srpna, celé září a skoro celý říjen + následně na leden, únor, březen a skoro celý deben, kdy se Lucce bude počítat každý bod.

Snad bude lepší zdraví. Je v únoru ten pohled na dort s 30 svíčkama nebude hezký.
Reagovat
Frick
Nicméně věřím, že min. ještě za dva roky hrát bude.
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry to není fér z toho důvodu, že ty holky, co jí přeskočí, ani náhodou nehrajou líp a nemají lepší výsledky než Petra. A taky to není fér, protože z top 10 nevypadla po poctivém boji. Ale tragedie to není.

Naopak u Lucky je to fér, protože ta ty výsledky nemá. I když je to bohužel z takového důvodu, z jakého to je.
Reagovat
Frick
http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/2/2499/2499147_7696154ea5339685e86b9ce9b689b23e/images/DSCF1833.JPG?ver=0

Krásná fotka, ta se povedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že méně inteligentní jedince to pořád dráždí.
Reagovat
Frick
A ty více inteligentní zase drážděj ty hovna, co tu píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Hovna tady píšeš ty, já akorát nazývám věci pravými jmény. Že se to tady spoustě lidí nelíbí není můj problém. Nehledě na to, že pokud někdo věří tomu, že Keys opravdu dosáhla čísel na servisu, jakých dosâhla, a že toho mohla dosáhnout způsobem, jakým toho měla dosáhnout, tak asi víc inteligentní nebude.
Reagovat
Frick
Mne je ten dnešní zápas u pr.... Ale, že jsi hnusnej na Lucku, to je prostě svinstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem hnusnej na Lucku, nevím, kde tohle bereš.
Reagovat
Frick
12.05.2016 02:18

V celkovym kontextu je to hnus. Napsat o hráčce P.K., že její konec v TOP 10 na základě bezpočtu předčasnejch výpadků s (pod)průměrnejma hráčkama je unfair, zatímto konec v TOP 10 u hráčky, co z důvodu těžkých zdr. problémů nemohla (pořádně) hrát od září do dubna, je fér, tak to je prostě zralý na toto http://youtu.be/3L7PzvyTJkQ?t=6s
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, mas pravdu. Tak to je, ale tenle typek bude hledat omluvu Petry vsude: podplaceni rozhodci, spatna antuka, moc teplo, moc zima, zapasy v noci, vysoka vlhkost, velkej vitr, atd
Reagovat
Fandina
iqe nehledá omluvu na prohru Petra. On konstatuje, že tam byly chyby rozhodčích a v tom může mít pravdu. Nesouhlasím s ním v tom, že ty chyby byly úmyslné, to se těžko dokazuje, úmyslná chyby, musí k tomu být nějaký motiv, třeba podplacení úrotihráčky a to už je tenký led, tak to být nemusí a důvode m chyb může být jen pouhá lidská chyba. To, že rozhodčí chybují se ví napaříklad tím, že když je oko, tak je tam chybovost ve velké většina na straně rozhodčích.
Reagovat
vrabejka
Samozřejmě že je fér. Kvitova tam nemá co dělat už 2 roky ale držel ji vyhraný Madrid a další poutaky. Teď už snad top 10 bude spravedliva
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že Petra byla v top 10 zaslouženě, kdyby na to neměla body, tak by tam nebyla. PS Madrid není žádný pouťák. Uvědom si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Netroluj.
Reagovat
vrabejka
si až příliš hloupý na to abych mohl na tebe reagovat. Jdeš do ignoru.
Reagovat
Frick
Měla by s sebou vozit Černoška, aby v případě potřeby dal rozhodčímu jednoho (nebo i více) Masaryka....
Reagovat
smazaný uživatel
Srandičky srandičky, ale co tam předváděli rozhodčí zejména na podání Keysové, to fakt bylo k smíchu. Nebo spíš k pláči. Protože jenom naivní blázen a ten, co ještě věří na Ježíška, může věřit tomu, že je někdo prakticky celej zápas schopnej podávat tak, že pokud jde přes druhý servis, tak takřka výhradně proto, že ten první narval do sítě. Na antuce obzvlášť. Těch momentů, kdy Keysová opakovala servis pro aut, bylo, že by se daly spočítat na prstech jedný ruky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, stopy po micich bud zahadne mizely nebo se prestehovali na lajny...:-)
Reagovat
FulnekUltras
samozřejmě mrzí - čili nezbývá, než je urychleně vybojovat zase zpátky. Řím českému tenisu nevyhovoval nikdy - důležité je, že celková výkonnost Peti i Šafi momentálně stoupá a věřím, že to obě potvrdí už na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
to je řeč
Reagovat
Frick
Tak vony tam taky naše holky moc nehrály, protože Černošek je vlek do Stromovky, že jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vevStromovce nebyla. Lucce to pomohlo. Bara hraje ok, jedina Kaja se utavila, ale ta to ma spise z toho, ze hraje hrozne moc turnaju a mene trenuje
Reagovat
Dobry-den
po bídném výkonu Lucinky mi Petra spravila náladu, takže i dnes to byl pro mě vcelku dobry-den :-)
Reagovat
Fandina
Petra ti spravila náladu prohrou?
Reagovat
lars
on je hater Kvitka
Reagovat
Dobry-den
spíše nezaslepený kritický realista :-)
Reagovat
Fandina
Nevím, co je to za nezaslepeného realistu, který má radost z prohry druhého.
Reagovat
lars
klames
Reagovat
Fandina
Na SuperTennisu právě opakují zápas Petra Keys. Kdyby Petra vyhrála, ráda bych se na něj znovu podívala. Takhle mě to nebere.
Reagovat
Dobry-den
Mám krátkou paměť. Dokázal by mi někdo říct, kdy naposledy Petra porazila nějakou kvalitní hráčku, řekněme z top 30?
Letos asi ne. A Muguhrůza v sebedestrukčním módu se fakt nepočítá...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba loni na TM Marii. A Mugu se rozhodně počítá. :-p
Reagovat
FulnekUltras
co meldoniová princezna?
Reagovat
PetaM
Nevím, proč Muguruzu nepočítáš. V tom případě nepočítej ani prohry Petry, protože ona je v tomto roce taky v sebedestrukčním módu :)

No a když se ptáš, tak samozřejmě Sharapova na TM.
Reagovat
Dobry-den
Zápas s Muguhrůzou můžeme brát jako statistickou chybu. Nebo výjimku potvrzující pravidlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo jako důkaz toho, že ti nejde o nic jiného než o kopnutí si do Petry.
Reagovat
vendulkabendulka
31.10.2015 Sharapova
Od te doby nic (ten zapas s Garbine se jako nepocita)
Reagovat
Dobry-den
Takže před více než půl rokem. Jinak vcelku hladké prohry, jakmile narazila na první kvalitní hráčku.
To je fakt strmý výkonnostní sešup, který musí vidět každý, kdo nemá zaslepené vnímání. V žebříčku se to bohužel projeví až s obrovským zpožděním :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale p*čovina.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc porazet hracky z top30, ty posledni dobou vypadavajhi samy...stacilo by porazet hracky nekde kolem top120;)
Reagovat
Dobry-den
No, to nevadí, stejně jsem pro některé jen troll, už jen tím, že na to upozorním :-)
Reagovat
Fandina
A ty máš dojem, že nikdo jiný než ty neví, že když někdo nebude hrát dobře, tak klesne na žebříčku?
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes byt vpohode, aspon mas fut dobry den.
Ale na ultimatni autovy trolling iqeho stejne nemas;D)
To se na me nezlob, ale v porovnani s nim jses bridil;)
Reagovat
Dobry-den
Já mu to prvenství mile rád přenechám. U něj je to bohužel neléčitelná vada.
Reagovat
smazaný uživatel
Vada? No jestli je slušná pozorovací schopnost vadou, tak asi jo.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
V Trnave Maki famozne prehrala i takovou zkusenou matadorku jako je Tatishvili.
Katerina vyucila tu Caglu, ktera si dovolovala na tu nerozehranou po nemoci Lucy.
Tyna si skvele poradila v CS derby a dokonce sokovala nihilisty svou vyhrou.
Johanka ukazala, ze dokaze zahrat i paradne na antuce, coz je i pro tenis prinos.
Christie vyhrala v souboji forehandu a dokonce na tri sety s GS vitezkou, coz potesilo forehandove fajnsmekry.
Evzenka ukazala, ze neni uplne ztracena generace, coz muselo potesit i ty nejtvrdsi kritky, dokonce podala po zapase ruku souperce s usmevem.
Lucy udelala radost Petre, aby mohla setrit svih na travu, Petra se odvdecila, aby Lucy setrila sily na obhajobu finale na RG.
Noooo jen tezko budou vybirat ve WTA, ktere z nich na konec roku dat cenu fairplay.
Bara vratila neprijemnou porazku Heather z antuky a jeste si muze v dalsim kole spolecne zaradit s "asocialni" Evzenkou...
A to nejlepsi nakonec Maruska Bouzkova si jde pro titul.
Uz ted je jasne, ze na konci tydne budou mit vsechny holky jednicky.
Ja snad ze sameho stesti neusnu...
...taky dneska mohla nektera nejak zklamat, sakra. Toho stesti je nejak moc najednou.
Reagovat
Pedronegro
hezký počtení po ránu zvedá náladu, díky :)
Reagovat
Fandina
Ještě jednou k chybám rozhodčích při tenise. Pro ty, kteří sami hrají tenis nebo se chodí na něj dívat, jako já, uvědomte si, že v reálu všchno vypadá jinak. Jednak tam aut spíš vidíš a také ho hlavně vidí dotyčnáý hráč, takže se ozve, vytuší třeba ze šumu diváků atd.. Spory o tom takhle u televize mě osobně připadají neadekvátní, prtože v reálu to vypadá jinak.
Reagovat
EllNino
Barča zítra s Geie na centru od 9 jako dnes Petra, to bude super mač určitě :)
Reagovat
EllNino
Genie
Reagovat
FulnekUltras
Barča je pro římské podmínky jak dělaná... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo,ti bílí nahatí chlapi jí nabijou
Reagovat
FulnekUltras
ten kousíček dole ovšem patří obráceně, paní kněžno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ten se obracel,jen když hrála Penettaová. Teď s tím už je konec
Reagovat
smazaný uživatel
oni to nabízeli Francesce,Bobině i Sáře ,že ho klukům obrátěj taky, ale holky o to nestály ,stejně jako zasnoubená Giorgi. Naopak tam chtěly postavit místo kluků Věstonické Venuše ,ale na to jsou Italové příliš hrdí
Reagovat
FulnekUltras
tak aspoň Chris Evert by se občas ukázat mohla... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jak kdy.Proti Navrátilové nebo Mandlíkové se to bralo jako zvýhodnění jedné hráčky a neprošlo to
Reagovat
janek_da
Baruna s Evženou. Tak to by se spíš než na antuku hodil ten zápas do bahna.
Reagovat
blixa
Ty bys Evženě tak zkrátil život ? :D
Reagovat
janek_da
jsem labužník
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste, ze ta Lucie z toho Rima uz "odstoupila";)
Reagovat
Lunej..
proč nejsi normální jako dnes vs iqe:-) nebo já mám schizu? Jak jsem včera psala, babinec mám venku, ale stejně svoje holky miluju :-)
Reagovat
A.R.R.
Lunejka za to může, včera napsala, že jí dneska všechny baby vypadnou a stalo se :-D
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že nerozumím tvojí otázce.
Reagovat
Lunej..
Svoje holky mám přečtene :-)

Fandina - čemu nerozumis? Dneska máš na iqe rozumnei názory, občas máš i smysl pro humor a jak píšeš, nudlovky s tebou nikdo neumí.:-)
Reagovat
Fandina
Je vidět, že mě neznáš. Nechme to být.
Reagovat
Lunej..
Neznam jako ty neznáš mě. Což je u virtuality běžné.
Reagovat
Fandina
A ani není smyslem, aby se člověk nějak extra měl někomu otvírat. I když to záleží na každém z nás. Co ještě chce a co už neočekává od diskuse na internetu.
Reagovat
smazaný uživatel
A je zaděláno na nudlovku :-)
PS: A omlouvám se, že jsem vstoupil do vlákna.
Reagovat
blixa
Tos posral, hochu ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
A.R.R.
Si zase zničil vlákno, ty motovidlo :-D
Reagovat
Lunej..
A je to v háji. A tak pěkný základ jsem připravila:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kveš je přes auty, fandina přes nudlovky, tommr přes žebříčky, fricek multimudrc.
Takže mi lichotí, že jsem ničitel diskuze :-)
Jo a blixo, zítra podporuji Garbi.
Reagovat
Lunej..
A mazej ven, sem mi žirafu tahat nebudeš.,:)
Reagovat
janek_da
Jsem myslel, že Garbi je slůně... :-o
Reagovat
blixa
"Mlč babo si hlůpá !" ;-)
Reagovat
Lunej..
Opakujes se dedo:-) asi jsi měl vcera málo holubů:-)
Triatlet - Timea je proti Mugu přímo mazlíček :-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom komentu o koťátku je stejně tak trochu maskovaná Timea. Ta je povolená?
Reagovat
smazaný uživatel
To neni zirafa, ale to je nejaka puma, nebo co;)
Si plest zirafu s pumou...uf...
Chces linky na obrazky? Jak to rozlisit;)?
Reagovat
Lunej..
Tos mě zklamal, jaka puma? To je ladna šelma něco jako Cetka. Ale Mugu? Samá ruka, samá noha? Uff.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem slysel, ze to je nejaka kockovita selma...no tipl jsem puma;)
Lvice je preci Petra a Panter je Berlocq.
Reagovat
Lunej..
Procistit slechy a výt na měsíc, toť má rada. Dobrou:-)
Reagovat
blixa
Samá ruka samá noha ? To sotva, ideální sportovní postava, perfektní osvalení. Že by nějaké komplexy madam ? :D
Reagovat
Lunej..
Odhalil jsi mě, děde, jsem chodící metracek nervu,:-)
Reagovat
blixa
Dobře činíš ! ;-)
Reagovat
mahycek
Petra, ano fandím ji, ale vrátila mi prachy za Rogera, tam jsem dal 250kč, že vyhraje Zverev. Nevyšlo to, fandím samozřejmě Rogerovi, čert to vem, ale s prdele jsem vložil, dnes večer litr na Keys a ona Petru porazila. Tak jsem řekl vnoučatům, zítra přijeďte, něco uděláme. To by bylo i bez peněz, ale proč se na tu Kvitovku, tak dobře sází???? Děti, si musí peníze zasloužit, když vidím co nosí za mobily spolužáci vnoučat, tak šílím. Jsem pro pokrok, vždyť zpívám v kapele, ale co je moc, to už nechápu. Myslím ty děti. Vojna na ně.
Reagovat
FulnekUltras
;))))) vojnu a mír... ;) takhle jim budou pečení holubi připadat úplně zadarmo... ;)))
Reagovat
Frick
http://fotbal.idnes.cz/opily-ctvrty-sudi-03m-/fotbal.aspx?c=A160511_185723_fotbal_min
Reagovat
Frick
Proč se tak strašně bojíš být před Petrou? :-/
Reagovat
Jabadu
" ... to bys nepochopil."
:-)
Reagovat
misa
Dnes měla Lucka asi poslední šanci získat ještě na chvíli pozici české jedničky. Bohužel to nezvládla, ať už je za tím cokoliv.
Reagovat
Frick
Mirek jí s Petrou vyhrožoval. A Lucka se už po tý infekci bojí. Navíc ta výstraha v podobě tý madridský otravy.
Reagovat
misa
Madridu je škoda, byla rozjetá z Prahy, zápas se Sam před sebou...
Reagovat
misa
Když vypadnou Petra s Lucií v ten jeden den ... i takové dny jsou, ale dnes to bylo hodně smutné. Lucka přišla o poslední šanci nahrát si nějaké body před Paříží a po druhém grandslamu se jen zázrakem udrží ve dvacítce. Petra padá z desítky, kde se držela od podzimu 2013.

Řekl bych, že vztahy jim komplikují tenisový život. Petra občas vypadá jako duchem nepřítomná a možná upřednostňuje spíš Meidla než tenis a Lucii jakýsi Tzekos možná odpálil zbytek skvěle rozběhnuté kariéry (ale Praha byla super) tím, že jí vytáhnul na Korfu. Za pár dnů pak brněnská nemocnice atd. Dnes už je pochopitelně dávno v háji. Nakopat mu prdel.

Obě tak čeká návrat zpět, snad se Petra ještě dostane do pětky a k velkým titulům, u Lucky záleží na zdraví, co jí vlastně dovolí.

Ale bylo to krásné a snad ještě bude :)
Reagovat
FulnekUltras
bez toho snad... ;)
Reagovat
Fandina
Petra je v desítce od roku 2011, těch pár dní co tam nebyla na to nemá vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
ale soupeřky chtějí taky vyhrávat a nedělají pro to zrovna málo.Třeba tu Doi ,když loni v Linci vyprovodila Denisu ,tak jsem si byl jist ,že bude honit i holky z TOP 10.. ale přece jen to jsou jen holky,které mají své dny. Keys už před 3,4ma lety předvídali skvělou budoucnost , ale jako po másle to nešlo .Až teď ,zdá se se všechno špatné vychytalo a vyházelo a úsvit na obzoru. Naše holky nezatracujme, holt už tam nejsou samy a úspěchu na GS taky to štěstíčko je třeba.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Petra Lucka toho hodně dokázaly, je zbytečné plakat nad tím, že se jim nedaří jak si kdo představuje, že je stíhají nemoce. Plakat nemá smyslu.
Reagovat
fera
No jo, no, taky je mi z toho tak nějak smutno...

Myslím, že Lucka to dokáže zvládnout a nějak se vyhrabat zpět na výsluní. Musím ale upřímně říct, že si nedokážu představit, jak teď Petra bude na turnajích hrát již od prvního kola a hráčky co nyní potkávala v QF tam bude mít hned.... škoda
Reagovat
smazaný uživatel
U holek ten žebříček nemá takový význam jako u chlapů, takže to vypadnutí není až tak zásadní problém. Mrzí jenom, že Petra z top 10 nevypadla po fér boji, ale po trapný frašce, která dost možná ani nebyla zapotřebí, Keys by si to asi uhrála stejně.

Že plnohodnotný vztah a tenisový život moc nejdou dohromady, to není žádná novinka, jinak co se Meidla týče, už dlouho se jím nepochlubila na fb ani si ho sebou nevozí po turnajích, tak se nabízí otázka, jestli náhodou není problém v tom že jim to zrovna moc neklape.

Ale není všem dnům konec, ony se holky ještě zvednou. ;-)
Reagovat
fera
Pro nasazování na turnajích je žebříček důležitý jak u kluků tak u holek. Pokud hrají v super formě je to jedno kde v pavouku jsou, ale pokud má někdo formu jako Petra nyní, tak je to na velkých turnajích konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky máš pravdu. Prakticky sám vidíš, že je současný ženský tenis tak vyrovnaný, že na tom zas tak moc nezáleží. Pochopitelně do určité míry, vypadnutí třeba z top 30 by už problém mohl být.
Reagovat
fera
Však tak jsem to myslel. Párkrát narazí hned na začátku na hráčku z nasazené osmičky, které teď momentálně není schopna porazit a venku z dvacítky je na to šup...
Reagovat
misa
Žebříček je důležitý kvůli účasti na turnajích. S takovou pozicí číslo 45 může hráčka na hlavní soutěž Sydney, Stuttgartu nebo Tokia asi zapomenout.
Reagovat
fera
Tak tohle snad ještě nehrozí, myslím u té naší čtveřice. :)
Reagovat
misa
Lucka je bez bodů z Paříže a Wimbledonu na hodnotě 1303, což je zhruba 40. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pravděpodobně skončí vejš, protože s nulou na obou turnajích snad neskončí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas nepřeháněj, do hlavní soutěže na těchhle turnajích jde přímo okolo třiceti holek a jen zřídkakdy se tam sejdou všechny ze špičky.

Navíc jsem to myslel hlavně z toho úhlu, že jestli je někdo v žebříčku šestý nebo třeba dvacátý je u holek celkem jedno. Nějak nepředpokládám, že by Petra měla vyletět třeba z top 40.
Reagovat
misa
Třeba letošní Birmingham má cut 43, Eastbourne 47 a takový Stuttgart běžně kolem 30. místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Stuttgart bejvá hodně nabitej, to je pravda, ale u ostatních turnajů téhle kategorie je spíš smůla, když se hráčka mezi 40. - 45. místem do hlavní soutěže nevleze.
Reagovat
misa
Petra nepřivezla Porsche ze Stuttgartu, takže došlo k ochlazení :-)

S rozhodčíma to sice přeháníš, ale kdyby bylo na mě, tak bych se přimluvil za oko i na antuce. Jsou tam některé sporné situace, kdy se hráči hádají, zda byl nebo nebyl dotek míčku s lajnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Porsche už mu prý koupila jiný, takže tady bych problém neviděl. :-) Nevím, třeba mají doma všechno v pořádku, jen mě zaujalo, že už ho dlouho nikde "neukázala". Ani na turnaji, ani na sociálních sítích.
Reagovat
FulnekUltras
no jistěěě... ;) ...ale toho Frantu si ještě prověřím !!!!! ;)))
Reagovat
Jabadu
"Švarný jinochu, můžete mi říci, na jaký hudební nástroj hrají ti mladí lidé naproti za řekou?"
"Vy jste to nepoznala, slečno? To je přece parní válec."
"Hmm ... má hezký zvuk."
"??? ... Ty asi vážně budeš praštěná. ..."
:-)
Reagovat
PetaM
A ve Wimbledonu vypadne se Sárou a bude hotovo :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to neni sradna :D nestraš prosim :D
Reagovat
A.R.R.
jj, už ve Wimbledonu školí lajnové, Petra musí ven za každou cenu :-D
Reagovat
PetaM
Já myslím, že na tohle školení snad ani není třeba :D :D Prostě pískat outy, dokud nevypotřebuje jestřába a pak konec, šmitec :D Může se vztekat jak chce ...
Reagovat
A.R.R.
A vono je to tak jednoduché,já za tím hledal spiknutí celosvětového významu :-D
Reagovat
PetaM
Všechno na světě je strašně jednoduché :)
Reagovat
vrabejka
Pouze 3 hračky z top 10 postoupily do osmifinále :D
Je na čase, aby královna Genie vyhrála RG a vzala to do svých rukou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že je ten hokej
Reagovat
smazaný uživatel
od Stuttgartu mě úplně přešla na tenis veškerá chuť
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc mě štve ta pozdní hodina. Kvůli tomu dnes nebude 1000 příspěvků :(
Reagovat
Fandina
Napsat 1000 příspěvků není problém. Ale musí to mít nějakou úroveň. Jako třeba moje nudle. Nikdo do nich nechce, protože je neumí.
Reagovat
FulnekUltras
nezvládají to, impoši... ;)))
Reagovat
Fandina
Neumí to, bohužel ... úsměv
Reagovat
EllNino
5 nasazených hráček ze 16 přežilo první dvě kola turnaje ...to zase bude vítězka
Reagovat
PetaM
Snad Serena. Už taky musí zabrat, jinak to vyhraje nějaká zase taková nějaká ...
Reagovat
smazaný uživatel
antitenistka? :-)
Reagovat
PetaM
Aga nestartovala :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
WTA se řídí do zadnice, jako mám ráda když není vítězka jasná, ale tohle je jako moc. 11 nasazených hráček vypadlo a to se dnes odehrálo 2.kolo, to je moc prostě. Ženská tenisová špička nemá kvalitu, už to není jako v letech 2009-2012 na vrcholi samé paní tenistky co něco uměly
Reagovat
smazaný uživatel
to fakt chceš říct,že v deseti jsi žrala světovej tenis??
Reagovat
blixa
Havlát byl již od narození geniální :D
Reagovat
smazaný uživatel
ony umí i dnes,akorát mají kolem sebe těch vlčic více a vyhrát může jen jedna.
Reagovat
A.R.R.
Serena to jistí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. 32 chyb rozhodčích ve prospěch soupeřky je bohužel hodně :( Genie, vyhraj to tam, máš umetenou cestu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Me by jako zajimalo, jestli tech 32 chyb rozhodcich bylo jako VYNUCENYCH nebo NEVYNUCENYCH...jinak neusnu;)))
Reagovat
smazaný uživatel
50 na 50. Půlka rozhodčích byla podplacená a druhá půlka to dělala čistě z nenávisti k Petře.
Reagovat
janek_da
takže vynucené jsou jenom v Rusku
Reagovat
blixa
Petra si zkušeně opět předplatila až třetí set. Bohužel, no ... ;-)
Reagovat
vrabejka
Baboš po 3 hodinách zdolala Vee :) Gratulkaaa!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka byla kousek od postu české jedničky, Doi Doi Doi 3 písmena která to překazila
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Frick
LUCINKO KDYZ DNESKA VYHRAJES TAK MOZNA BUDES RADA VZPOMINAT NA BAKTERIALNI INFEKCI CAU TVOJE PETI
Reagovat
Michaelus
Já nevím jak by dneska musela Petra hrát aby ji porazila. Na servisu by Petra musela být stoprocentní a vyhrát to v tb. Protože dnes to bylo na servisu Keysové k neuhrání. Když vám tam lítají samé podání okolo 180 km/h a navíc dobře mixované, nemůžete mít šanci na brejk...
Reagovat
petrulinka
Tak, tak. A pro mě to má jedno velké pozitivum. Nemusím se aspoň v práci nervovat, že nestihnu Petřin zápas nebo na něj nebudu muset čekat. Zkrátka mám už tento týden volno. Možná se podívám na Barču, protože Barču mám taky ráda
Reagovat
FulnekUltras
asi tak... ;)
Reagovat
lars
predevsim uhrat vlastni servis games. 3 gameboly nevyuzity a ztrata sevisu
Casem by Keys mohla podavat hur.
Reagovat
FulnekUltras
Petra jí dnes prostě nedokázala včas nahlodat sebedůvěru...
Reagovat
lars
* servis game v 2.setu
Reagovat
smazaný uživatel
Ono by stačilo, kdyby rozhodčí pískali rovinu. Těch prvních servisů od Keys by rázem bylo výrazně míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neuvěřitelnou frašku od rozhodčích jsem už dlouho neviděl. Na servisu rozhodovali naprosto tendenčně ve prospěch Keys, a když se náhodou nějaký lajnový ukřikl, běžela ho umpirová opravit. Keys nevyhrála proto, že by byla lepší, protože nebyla, ale protože měla mohutnou podporu rozhodčích.

A je mi fakt celkem jedno, co si o tom banda zdejších kvazodborníků, co nerozeznají tenis od penisu, myslí.
Reagovat
Fandina
Pokud to, co píšeš myslíš vážně a neděláš si legraci, tak nejsi normální. Sorry.
Reagovat
A.R.R.
Fandino, my se málokdy shodneme, ale tohle ti podepíšu vlastní krví, klidně ;-)
Reagovat
PetaM
Myslí to vážně. Tak konečně jsi prokoukla :) Sice to trvalo, ale lepší pozdě, než nikdy. Myslím to v dobrém :)
Reagovat
Fandina
Dělá si z vás legraci. Pochop to.
Reagovat
PetaM
Nedělá, i když hloupý je na to dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupáky tady ze sebe děláte vy přehlížením zjevného.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím. Protože to tak prostě bylo. Krásně to bylo vidět v závěru první sady, kdy byl ten aut a celé rozhodování umpire pod kamerou a bylo zcela evidentní, že to byl aut a ta slepice to označila jako dobrej míč. Bejt tam já, tak se asi neudržím a fláknu jí raketou po hlavě. Takhle se vysmívat fér hře, to se fakt jen tak nevidí.
Reagovat
Fandina
Ale prosím tě. Normální hra. Nepřeháněj.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale tohle mělo do normální hry dost daleko.
Reagovat
Fandina
Nepřeháněj.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeháním.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
wow tady se to rozjíždí, ku..a sem ku..a tam
Reagovat
A.R.R.
:-D Jirko, ty křičíš v každém zápase že je to neuvěřitelná fraška,když Petra prohrává, asi máš krátkou paměť :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Ale dnešek překročil všechny meze.
Reagovat
petrulinka
Je pravda, že jsem měla u pár míčů pocit, že Petra zahrála dobrý úder a rozhodčí to označili jako aut. Ale tohle určitě Petře zápas neprohrálo. Hrála jak ponocná, nešlo jí nic a byla to bída a utrpení
Reagovat
FulnekUltras
od ornice jsme ani nic jiného nečekali - náš den je letos 9.7. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Petra.
Reagovat
A.R.R.
Fandí jí jeden penis vedle druhého :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Tak já se teď specializuju na sledování souboje o post švýcarský jedničky. Ale spíš to vidím na stopku ze strany Španělek.
Madison hraje dobře, ale nevěřím, že potvrdí dnešní výkon v dalších zápasech.
Třeba překvapí vítězka zápasu Bára/ Genie.
Reagovat
A.R.R.
Ani já nevěřím tomu, že Madison tenhle výkon zopakuje, prostě měla den...věřím nejvíc Sereně, ta je určitě nabuzená na titul jako hrom :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Komentuju spodní půlku, v horní je Serena asi jasná. I když ta namotivovaná Údernice, když nebude přemotivovaná...
Reagovat
A.R.R.
já už to vzal celkově globálně. Nevím já z té spodní půlky fakt nemám tucha, poslední dobou dělat predikce WTA je jako věštit z křišťálové koule :-D No vidíš já zapomněl na Daryu, to by mě jako dobře nas..a, kdyby vyřadila Serenu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Loni na číslech mi Údernice nevadila, ale letos v obraze, protivnější než kvešovy auty.
Reagovat
FulnekUltras
ganc richtich... ;)))
Reagovat
A.R.R.
Já pro ní mám soukromou přezdívku hyperaktivní skřet :-D Hra by se mi docela líbila, ale to vystupování mě hodně irituje.
Reagovat
Fandina
To víš, na tvoje fandění nikdo nemá.
Reagovat
A.R.R.
Fandino, Jirka začal o penisech, to byla je ironická reakce :-)
Reagovat
Fandina
Je to škoda, ale Petra dneska na Keys nic nevymyslela. Ze začátku zkazila pár drobšotů a potom už jí Mad přehrála klasikou od základní čáry. Petra na ní dneska neměla. Tak držím palce do Poříže Peti, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
mě se její hra teď moc líbí.Proti Keys dneska by to měla každá těžké.
Reagovat
petrulinka
Mně dost chyběly ty Petřiny náběhy na síť, co předváděla v Madridu.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim, dnes se Petra k sítí nemohla ani přiblížit, Keys to pálila a Petra neměla šanci. Dnes bez šance
Reagovat
misa
jo, to se nedá
Reagovat
fera
hmmm, darmo pokus :((( to je počátek tenisové smrti v přímém přenosu :(((
a k tomu ještě dnes ta Lucka :( ještě, že je tam ta Bára
Reagovat
Dobry-den
Jejdanánky. To je teda šok! Petruška jako už tradičně končí na první relevantní soupeřce ;-)

Ale není důvod smutnit. Nejlepší hráčka s residencí v ČR je ještě stále ve hře. :-)
Reagovat
petrulinka
Ty máš dost. U nás je dobrá psychiatrická léčebna, můžu ti zařídit pobyt
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nemáš ženskou to se pozná, když onanuješ nad Petřinou prohrou, žádná holka tě nechce tak místo se.xu se ujíždíš na prohrách Petry. Ech Panic Ech
Reagovat
vrabejka
Dalo se to cekat. Třeba Petra až padne do ústraní všechny zase překvapí a vyhraje Wimbledon :)
Reagovat
FulnekUltras
9.7. 2016 v 16.00 to z AETC vyhodnotíme... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na French Open pomůže Petře jen zázrak jinak nevim
Reagovat
Michaelus
No tak už v osmifinále narazí třeba na Halepku, že...
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že nasazení nemá takovou cenu, hlavně aby do toho osmifinále vůbec došla. Když vidíme co letos holky hrají tak na French Open bude Top 10 zase padat jako hrušky
Reagovat
petrulinka
No tak já myslím, že už Petry je naprosto jedno, jestli je nasazená nebo ne. Ona buď hraje dobře a umí porazit každého nebo hraje hold blbě, jako třeba dnes, a prohraje i s hráčkou, která je třeba 150 na žebříčku.
Reagovat
vrabejka
Baboš is back again! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus hrála od začátku s obvázaným stehnem?
Gem na 5:4 od Baboš dost dobrý, ale Venus pálí neskutečný bomby.
Reagovat
Michaelus
Proti tomu nešlo hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Konec, po 2,5 letech mimo Top 10 :((((( Češky se s popředí vytrácejí
Reagovat
fera
To je dnes zase děs a hrůza :(((

...tak poslední šance...
Reagovat
smazaný uživatel
Divis se, kdyz si najala no name trenera, resp. Sparing partnera....spis by bylo velke prekvapeni, kdyby sla nahoru
Reagovat
fera
nedivím, už se to tady rozebíralo mnohokrát, jen mě mrzí, že jsem se před těmi dvěma měsíci nemýlil :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mýlil.
Reagovat
misa
Petra teď musí zapnout na returnu, jinak poslední gem jako hráčka top 10 :-(
Reagovat
misa
Tak to se nedalo...
Reagovat
smazaný uživatel
hm na Digisport opakují Azarenku vs Begu.... idi.oti
Reagovat
petrulinka
Petra dneska fakt není schopná dát první servis, to je hrůza. Servis na prd, return na prd, katastrofa. Kolikrát už vedla v gamu 30:0 nebo 30:15 a Keys vždycky dorovnala nebo měla brejk
Reagovat
vrabejka
Vee se hodně trápí na servisu mas na ní Timmy.
Reagovat
misa
Už když jsem viděl ten rozvrh, tak jsem věděl, že jsou obě v prdeli. Čekat celý den na zápas...
Reagovat
petrulinka
A hlavně absolutně nechápu, proč dávají takové pauzy mezi zápasy. Vždyť na centru bylo dohráno dost brzy, Nadal mohl klidně hrát už v šest a oni to kreténi dají až na půl osmou. No mně by to taky dost vadilo hrát tak pozdě. To už se člověk má chystat ke spánku a ne lítat po kurtu
Reagovat
EllNino
podmínky pro obě stejné, na to se nejde pořád vymlouvat ...
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu - někdo je sova a někdo skřivan, za to nemůžeš :D
Reagovat
EllNino
ale podmínky jsou pro obě stejné :)
Reagovat
PetaM
No jo, ale někdo je prostě o půl noci naspeedovaný jako fretka a někdo už v 7 večer nemůže ani udržet víčko u televize, aby neusnul :D
Reagovat
EllNino
s tím se ale musí počítat :)
Reagovat
PetaM
Já vím, já jsem sice sova, klidně bych si teď šel zahrát zápas :D Ale když je to třeba, jsem ochotný vstát i v 7 a jít na zápas v 8. :D I když se mi teda neuvěřitelně nechce. Ale tak .. holky. Kdo se v nich má vyznat.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby byly podmínky pro obě stejné, museli by proti sobě hrát kloni. V opačném případě je to blábol.
Reagovat
EllNino
podmínky venku pro obě stejné, každá je jiná, ale podmínky stejné, jsou na tom samém kurtu v ten samý čas :)
Reagovat
petrulinka
Nejsou stejné, pokud je jedna ranní ptáče a druhá sova, tak té jedné se vždy bude hrát hůř. Já si myslím, že takové pozdní zápasy by prostě neměly být, na to není naše tělo nastavené. Někdo to prostě vydrží a nevadí mu to, ale spousta lidí má s tím problém, tak pozdě fungovat.
Reagovat
PetaM
Jenomže EllNino mluví o podmínkách a ne o proměnných. A podmínky jsou opravdu stejné.
Reagovat
Fandina
To je tak úmyslně, jsou lístky na den a pak na večer a večerní zápasy začínají nejdřív v sedm, jak hrál Nadal, pokud se ty předešlé neprotahnou. A to samé poslední zápas vždycky začíná v devět.
Reagovat
smazaný uživatel
Madison, to je k vzteku zrovna dneska musí podávat lépe než Serena, jindy podává jak ponocná a dnes. S tim nemůže Petra nic moc dělat, můžete hrát jen to co vám soupeř dovolí
Reagovat
smazaný uživatel
Ta umpire je fakt kráva. Jasně dobrej míč pro Petru a prej aut. Ať jde do háje p..a jedna.
Reagovat
milik254
Teď jo noooo:D
Reagovat
EllNino
ty jsi dobrej magor :D je mi tě líto
Reagovat
PetaM
Jaká lítost? Bez lítosti. Lítost si nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Magor možná, ale dobrej míček od autu na rozdíl od tebe poznám.
Reagovat
EllNino
jak říká, posuzovat auty podle rozmazaného streamu je vrchol amatérství :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
rysan
Hele já vím že kvesovi už to vysvětloval kde kdo, ale já se mu to onehda snažil vysvětlit z pohledu rozhodčího s praxí a dopadlo to tradiční selektivní argumentaci, že on má z rozmazanyho streamu slovo boží a kdo jde proti tak ať zhori v pekle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevysvětlils nic. Jenom jsi zopakoval to, co se tu píše pořád, takže ten pohled lajnového s praxí tomu chyběl. Ale nezpochybňuju, že tu praxi máš.
Reagovat
EllNino
V poslední době už je skoro překvapení, když nasazená nevypadne ...:)
Reagovat
PetaM
Petra úplně vykolejená, že Madison šla přes druhý servis.
Reagovat
vrabejka
Baboš is back ;)
Reagovat
vrabejka
Tvl :(
Reagovat
smazaný uživatel
N
Reagovat
George_Renel
je pohřební den favoritek. Bohužel i naďich.
Reagovat
petrulinka
Já už to říkala odpoledne, že je divný den. No nic, tak příště
Reagovat
raron
..ještě že máme alespoň tu Báru:-)
Reagovat
petrulinka
Já teda nechci napodobovat některé tady v kritice lajnových, ale přijde mi, že ten úder Petry za stavu 40:30 pro Keys, byl dobrý. Asi špatně vidím
Reagovat
Michaelus
Madison už se blíží k 90 % trefených prvních podání...
Reagovat
smazaný uživatel
na to se nedá hrát
Reagovat
Michaelus
přičemž ve druhém setu nešla ani jednou přes druhé podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože má lajnový.
Reagovat
Fandina
Hraje důrazně a tvrdě. To je těžké jí zreturnovat. Mad je dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný důkaz toho, jak tendenčně ho posuzujou. 90 % jich není ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemá co hrát, Madison ji k ničemu nepustí a když ano tak to letí do sítě nebo do autu :( co naděláme
Reagovat
smazaný uživatel
Už zas, ty vole. Jasná čára a prej aut.
Reagovat
EllNino
kde ?
Reagovat
PetaM
Myslí ten BH, který byl asi 3 cm v outu ...
Reagovat
PetaM
Nebo FH ... Už nevím, strašně to letí.
Reagovat
smazaný uživatel
poslední květnovou neděli :-)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10430569000-jak-jsme-hrali-caru/
Reagovat
vrabejka
To se ti zdá stream dost zkresluje.
Reagovat
Paseka
Římská oranice a ještě k tomu Night session. To Petra naprosto nesnáší. Alespoň bude mít víc času na RG. :-)
Reagovat
EllNino
Neskutečnej servis Madison, tohle Petra už asi neotočí ...ale teď byla k vidění skvělá výměna od obou dvou ...kdyby takhle hrála Petra celý zápas, vypadalo b to jinak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný především je, jak rozdílným metrem ho ti lajnoví posuzujou.
Reagovat
A.R.R.
Madison dneska jede, ten servis je fakt excelentní. Petra tam má občas krásné chvíle, především na síti. Nicméně to je klasický ranařský styl, když to padá kurtu, tak to padá i kdyby hrála se zavřenýma očima :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nene Keys je na servisu suveréni, proč zrovna dnes :(((((((((((((((((((
Reagovat
vibbi
Keys nehraje ani tak dobre, ale Petina proste nechce hrat. Znudena koza. Zadny boj. Kdyz vidim tohle, jednu bych ji vlepila, aby se vzpamatovala a hrala to, co umi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mě taky nes..
Reagovat
misa
Jirko, teď vidím, že vibbi není tvůj druhý nick :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
Fandina
Není znuděná, to jsou hloupé řeči.
Reagovat
aligo
To hraje Petra ta špatně? Jsem jen na číslech
Reagovat
PetaM
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Nelži.
Reagovat
PetaM
Nereaguj na mě.
Reagovat
Fandina
Mad hraje dobře. PEtra zkazila pár drobšotů a na síť nechodí a Mad to tam všechno padá. Na podání je suprová a vrátila i pár returnů, rychle dobře.
Reagovat
PetaM
Hard hittařky jí nesedí ... Obranářky jí nesedí ... A Češky začínají vypadávat brzo. Všechno špatně. Ono to kolem toho 30. místa zase nebude tak špatné ... Už aby to bylo.
Reagovat
milik254
19letá dívčina jí sedla, možná by Petra mohla začít hrát s juniorkama
Reagovat
FulnekUltras
pěkně odpočinek v závětří - a pak ještě jednou až na vrchol... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk, kterej si Klíče nijak nezasloužila. Dostala ho od rozhodčích.
Reagovat
EllNino
kde ?
Reagovat
smazaný uživatel
Neaut za shody.
Reagovat
milik254
Taky ti rozhodčí chtěj už domů, tak je jasný, že nebudou pomáhat Petře, protože by byl tříseťák, a oni nechtějí tříseťák.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic Petro, v Paříži Petro velká tenisová loupež!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm tak asi konec :(((((((((((
Reagovat
Michaelus
Tohle Petra neotočí
Reagovat
vrabejka
Vy jste teda fanousci
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě to nejde
Reagovat
Fandina
Klíče jedou servisy s nulou, to jsou tedy rány, tvrdé, přesné. Co naděláš.
Reagovat
Michaelus
jestli jí neodejde, tak je konec
Reagovat
Fandina
Uff, to se mi ulevilo. Servis uhájen, ovšem jak prorazit ten Mad mi není jasné, je na něm sakra dobrá.
Reagovat
PetaM
Musíme držet servis. Madison není zrovna ukázka koncentrace.
Reagovat
Michaelus
Keys ale zatím servíruje jak bohyně, má více než 80 % prvních servisů
Reagovat
smazaný uživatel
Reálně jich je tak půlka. Tlačej ji na servisu hodně brutálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Obyčejnej handicap. Víš kolik toho musel snést Phar Lap?
Reagovat
Michaelus
To není už možné pokolikáté trefuje ten 1. servis
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ty lajnoví, hnusnej empajr ... zas pískaj proti naší monacký Petrulilince. Fuj!!!!!
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Chudinka Petruška.
Reagovat
aligo
Ještě že máme letos tu Báru :))
Reagovat
A.R.R.
Báří je prostě česká jednička :-D
Reagovat
aligo
Když to tak bude pokračovat tak bude
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
vibbi
Petra je nechutne znudena a tim me stve jeste vic nez ti idi.otsti lajnovi a umpire krava
Reagovat
Fandina
A na co koukáš, kde vidíš znuděného člověka?
Reagovat
Jabadu
Nejstrašnější je ale zjištění, že Petra už na tuhle nemá. Ta si ji povodí jak slepého koně klidně i ve Wimblu. Svět nespí. :-(
Reagovat
Fandina
Ještě si ji nevodí. Neplaš. První set nevyšel, pořád má před sebou úkol vyhrát dva sety.
Reagovat
smazaný uživatel
A já myslel, že na blbý kecy je tu tommr.
Reagovat
Jabadu
Dnes nejsem nasraný, ale smutný. Prostě už jsou lepší hráčky, než Petra a asi i s větším potenciálem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky byly hráčky, které čas od času byly lepší než Petra, to fakt není žádný objev.

Hodnotit ničí potenciál nebudu, protože to je kravina. Je to něco, co se nedá měřit ani odhadnout.
Reagovat
FulnekUltras
a teď začneme hlubokou orbu normálně od nuly...
Reagovat
r176
Top 10 se vzdaluje.Ještě že Petra žebříček neřeší :-))))
Reagovat
vrabejka
Péťo pojď už jen 2 sety!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta umpire je taky dobrá kráva. Ten míč byl evidentní aut a prej dobrej :-D
Reagovat
Jabadu
Od stavu 30:15 bylo jasné, jak to dopadne. Bohužel, Madison má jistější a tvrdší údery. Tak to prostě je a Petra s tím moc dělat nemůže. Kraťasy nefungují - vyřízeno.
Reagovat
Fandina
Uvidíme ve druhém setu, ještě není konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nemá. Má rozhodčí tak akorát.
Reagovat
vrabejka
Baboš pojď doraz ji!
Reagovat
Michaelus
No tak ale teď je rozhodčí p*ča
Reagovat
smazaný uživatel
hm, Petra jede....
Reagovat
PetaM
Zatím lajny šlapou ... Jen bohužel na špatné straně :(
Reagovat
milik254
Máte stream, prosím?:D
Reagovat
Haitik
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
A.R.R.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
Haitik
Byl jsem rychlejší.. :DD
Reagovat
A.R.R.
Jsi prostě jasně lepší :-D
Reagovat
PetaM
out - síť - síť - síť

Díky Peti, dávat síť je lepší, než si dávat outy. U sítě tady nebudou blbé řeči ;)
Reagovat
Michaelus
rozhodčí nechali úkladně síť výše. :D
Reagovat
PetaM
Bez důkazů! :D Takže pohoda. Na té antuce přece jenom ty stopy jdou vidět ... :)
Reagovat
A.R.R.
Já bych tu síť z Petřiny strany zrušil :-D
Reagovat
Michaelus
keys 10 prvních servisů v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kulový.
Reagovat
Fandina
3:3 čistou hrou. Dobře Peti.
Reagovat
vrabejka
Tak teď už to snad půjde jak to má být :)
Reagovat
smazaný uživatel
Keys hráčka které jsi vždy fandil...
Reagovat
vrabejka
Co když Nemluvím o Keys
Reagovat
smazaný uživatel
né a o kom? o mojí babi
Reagovat
vrabejka
Do toho ti nic neni
Reagovat
smazaný uživatel
jestli mluvíš o mojí babi tak to moje věc je
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 0:0 v páté hře Petra zahrála čistou lajnu, ale rozhodčí naprosto nepochopitelně hlásil aut.
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))) chce to už konečně trvale zapnutého ptáka... ;)
Reagovat
Michaelus
Keys teď skvostná na servisu
Reagovat
Jabadu
Hotovo, vyřízeno.
Reagovat
PetaM
Přijde mi, že čím více Petra ten servis cvičí, tím je to s ním horší :D
Reagovat
petrulinka
Prosím nějaký stream na Petru? Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-kvitova-keys-wta-rome-tennis-319057.html
Reagovat
petrulinka
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
hm 2:2
Reagovat
Jabadu
Ten "půlčák" se začíná zastřelovat. To nevěstí nic dobrého.
Reagovat
Fandina
Zatím to s Petruškou vypadá dobře. 2:0 i když to na podání šlo přes shody a byly dva BB. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
Asi jsem to zakřikla, Petra přišla o podání a předtím si ho Klíče pěkně uhrály.
Reagovat
Jabadu
Pokud Madison nebude moc chybovat, tak je hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelné, dámy a pánové neuvěříte. Gabriela Soukalová je česká biatlonistka roku, šok století
Reagovat
Fandina
Kdo, když ne ona, kdy, když ne teď. Tenhle šot se mi líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepůvodní, ale hodil se.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, to je přeznámé rčení, tady naprosto namístě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Kohák se mi zdá poněkud přebytečný...
Reagovat
Fandina
Teď to nesleduji, ale jinak je super.
Reagovat
petrulinka
To jsou takoví zaje...ci na tom digisportu. Tak celý den se těším na zápas Petry, mají ho v programu a místo toho ti chujopleti dávají nějaký pos...tý fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
neznám větši nudu než je fotbal a já se tak těšila že se budu dívat s babi která bude sprostě nadávat :D jako ve Stuttgartu nad s Niculescu kde každou chvíli moje babi vykřikla: Ta Niculescu je ale sviňa, to koukni se na to co to hraje vždyť si tu ruku zlomí to by měli zakázat, co to je za hráčku cigna jedna xDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Petra začíná skvěle
Reagovat
PetaM
Třetí míček a už nezahlášený out :D Běžte někam.
Reagovat
blixa
V jaké formě jsou dnes lajnoví rozhodčí ? Byli řádně instruováni ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena, Serena je tenistka, tenistka má dohromady 7.. hm pardon 8 písmen (to ten dějepis) 8 to je číslo, číslo se rýmuje s štístko, štístko je sviňa, sviňa je holka od prasete, prase bydlí v chlívku a víte kde ještě prase bydlí? Ano přesně v Berlíně v Německém kanceléřství, Berlím je hlavní město Německa, Německo je v Evropě a víte co je ještě v Evropě? Ano správně Já. Já má 2 písmena, 2+2 jsou čtyři slovo čtyři má 5 písmen 5-4 jsou 1 1+2 jsou tři!!!!! Není cesty zpět!!!
Reagovat
milik254
plz:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vyhraje RG? Ptá se se každý den, unavuje vás to čekání? Já vám poradím, jen za 2000kč za 10 sekund vám vaše Kvitovka alias kuchařka alias Lady ze Severu vypočítá koeficient tenisového úspěchu nebo tenisové pravděpodobnosti. Moje rovnice přednáším na Harvardu na Stenfordu a na univerzitách v Tartu, Karlovce a Jekatěrinburgu. Volejte nebo pište
Reagovat
PetaM
Pokud nepřednášíš na Yalu, tak nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Yale, tam mě vyhodili. Hm jako za co, že jsem jim rozbila nějaký urychlovač nebo co to bylo za lejzr, to bylo rozbité už dávno jsem se toho jenom dotkla a že to hořelo, to neni můj problém mají to udělat proti ohňoví. Prej sem kráva, taková drzost, do Yaleu mě nikdo nikdy nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
už jen to jak píšu gramaticky bez chyb a spisovně, je důkaz že jsem přesná a velmi chytrá. Nemusíte už volat žádnou Jolandu. Kvitovka vám poradí, jaká bude Serena? Kdo po ní převezmu trůn? Kdo vyhraje letošní US Open series? A kdy Karolína postoupí do Osmifinále na GS? Já vám to řeknu vše vám řeknu
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěě! ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se ptej, dostaneš slevu jen 1995 kč za 11 sekund. To se vyplatí
Reagovat
blixa
Havláte, nechlastej tolik ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
mé výpočty jsou jako správné. Nemysli si že když jsem kuchařka že neumim počítat s velkýma číslama. Za necelý měsíc mám závěrečky a jsem na tom s nervama dost špatně, ne.ser mě Blaženo
Reagovat
Jabadu
"Výsosti! ... Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. ..."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
můj majstrštik nikdo nebude zpochybňovat
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jde na zápas night session + proti Keys + na oraništi + první zápas na turnaji. To je dobré kombo, no Petro čiň se
Reagovat
PetaM
Hlavně vypnout diskuzi ... No, půjde to těžko :D
Reagovat
smazaný uživatel
jako loni ve Stuttgart proti Brengle :D
Reagovat
PetaM
Hm, to ne. Brengle je běhavá, hodně toho vrátí ...

S Madison nic takového nečekám. Výměna kolem 5-6 úderů bude nejdelší.
Reagovat
smazaný uživatel
No když vypočítáme můj koeficient tenisové pravděpodobnosti :D počet obyvytel + soupeřka x start zápasů na druhou.... moc složité. Vyjde mi to podobně jako u Brengle + obě se jmenují Madison, to bude peklo vážení. Denní zápas s Brengle se dá přirovnat večernímu zápasu s Madison Keys Davenport
Reagovat
Frick
Pavouk otevřený a šance zahozena. Že Lucka ztratila první set a blbě začala i ten druhej, OK, to se stane. Ale že si stupidně ztratí servis ze 40:15, tak tím mě tedy naštvala. Špatně se dá ubránit dojmu, že by TB a snad i třetí sada šla za ní.
Reagovat
aligo
Po ko jde Petra na kurt?
Reagovat
PetaM
Po Nadalovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedal to tradičně zdržuje
Reagovat
aligo
To je pro mě dobře :D aspoň to stihnu :D
Reagovat
PetaM
"Překvapení."
Reagovat
smazaný uživatel
Finové se zatím proti Maďarům trápí, ale myslím že si to pohlídají a v moskevské skupině vede Švédsko 6:1 nad Kazachstánem. Zaíná se nám to pomalu rýsovat. Vypadá to znovu na sestup Kazachstánu a i na sestup Maďarska. Finové i Kanaďané zatím potvrzují role favoritů a ovládají "papírově slabší" skupinu. Na 3.místě budou zřejmě Američané no a 4.místo tam to bude boj mezi Německem, Francií a Běloruskem. Šanci mají i Slováci ale po dnešku vůbec nevěřim, jejich hra se totálně rozpadá a dokonce jsou i konflitky na střídačce. V moskevské skupině, není o postup vůbec rozhodnuto je to tam hodně zamotané o postupu Češka, Švédska a Ruska asi není pochyb (ale aby nepřišlo ruské vyhořené jako v Petrohradu 2000 kdy nepostoupili ani ze skupiny) o další postupové místo se reálně může ucházet i Kazacshtán, ale to asi ne. Na 4.postupové místo mají momentálně největší šanci Švýcarsko, Dánsko a Norsko uvidíme co Lotyši
Reagovat
tommr
a stejně jako v Madridu vyhrála i v Římě jen jedinej zápas což je po titulu z Prahy určitě krok zpět. Potíže s japonskou tryskomyší jsem sice čekal, ale doufal jsem že Lucka bude víc bojovat a na soupeřku něco vymyslí ... :(
Neúspěchy v Madridu a v Římě se zatím ještě na jejím postavení neprojeví, ale pokud na FO neobhájí lonský finále - a to se jí zcela jistě nepovede - tak bude následovat velkej pád žebříčkem ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby každá hráčka obhájila to, co loni nahrála, byla by celkem nuda.
V Paříži budu spokojený, když Lucka potvrdí současný postavení.
Reagovat
horska.kraslice
Opravdu si myslím, že našim hráčkám je úplně jedno, kdo je českou jedničkou.
A mně je to taky jedno :-)
Reagovat
bIbec
to máš jedno, jestli tohle ony řeší. Důležité je, že my to řešíme! Tak krásné téma k diskuzi a teď to Lucka zazdila. Nic, tak třeba zase za rok ;D
Reagovat
horska.kraslice
:-)))))
Reagovat
vrabejka
A to nás ještě čeká Petra :D
Reagovat
PetaM
Noční zápas, žádný tlak na pozici české jedničky ...

Tak poslední nadějí zůstává tlak na to, že vypadne z Top 10 ... Aspoň něco ... Díky.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem druhý set a Šafi moc nechybělo, aby otočila, Doi byla ale o chlup lepší, tak doufám, že v Paříži do toho zase Šafi práskne,jako vloni nebo letos v Praze. Držím palce, Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
No teda Lucko;D)))
...snad sis ten den blbec vybrala pred Parizi.
Reagovat
misa
Díky bohu za Prahu, jinak byla i ta antuka zoufalá...
Reagovat
misa
*díkybohu :) Ale Lucčin návrat je fakt hrozně těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Bud rad, ze neni ve stavu Gulbis, to by ti kamo povypadaly vsechny vlasy;)))

Jen pro pripomenuti:
RIM 2015
13.05.15
2.kolo
Alexandra Dulgheru vs. Lucie Safarova 1-6, 6-4, 7-6
12.05.15
1. kolo
Lucie Safarova vs. Anna Schmiedlova 7-6, 6-7, 6-4

To fakt nebyla zadna slava...
Ted to byla tzv. houpacka, prvni kolo pekny vykon, druhe vypadek.
Tak jen doufam, ze si v deblu spravi chut, a bude pripravena.
Aspon bude mit vic sil...na RG;)
Reagovat
misa
Dnes jí nešlo skoro nic a výborně hrající soupeřka postupuje. Lucii bohužel čeká po Paříži asi strmý pád žebříčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Co me to pripomina...dej me chvilu, musim si pripomenout.
Jednoho prispivatele, jen si rychle nemohu vzpomenout na ten nick...;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)Taky jsem si nejdřív myslel, že to píše někdo jiný :-)
Viděl jsem 2. set a zas tak tragicky bych ho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
No uplne dobre to nebylo, rekl bych, ze hlavou nekde jinde...ale v Rime se to snese. Hlavne, aby ji mela v Parizi, a bude to ok;)
Reagovat
tommr
a co jako čekáš, že se za těch pár dní co chybí do FO s její hlavou stane? Lucka prostě pořád ještě není v lonský formě a na FO může vyhrát maximálně 1-2 zápasy a to ještě jen když bude mít dobrej los ... :(
Reagovat
lars
OF, CF je realny
Reagovat
smazaný uživatel
Takové predikce nemají před losem smysl. No ono na WTA kolikrát ani po losu.. :-)
Reagovat
bIbec
jj, v poslední době je to fakt divočina. Mě už nepřekvapí vůbec nic :-)
Reagovat
lars
ani finale RG2016 Karol - Tyna ? :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak co, jedna z variant, ne? :-)
Reagovat
lars
tebe by to neprekvapilo ?
Reagovat
horska.kraslice
První reakce je samozřejmě ano, překvapilo by a hodně. Aleeee - no, nechme žít všechny naděje :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne, ze jsi tady minuly rok vyskakoval celym stestim bez sebe behem antukove sezony, ze ma paradni formu jako hrom na GS, a bude titul nebo min. finale;D)))
Hlavne po te Praze, kdy vyhucela hned v prvnim se Smitkovou, nebo v Nemecku, kde se trapila s Katou Bondarenko a ve druhem kole bez sance s Woznackou. Jediny turnaj, ktery se ji jakz takz povedl, byl Madrid...
No jeste ze jsi me to pripomnel... Bych maaalem zapomnel.;)
Reagovat
tommr
takhle se to nedá brát - ty výkyvy formy k Lucce vždycky patřily. Zásadní rozdíl mezi lonskou a letošní Luckou je v tom, že loni byla v dokonalý fyzický kondici a měla i dostatečný sebevědomí podpořený ziskem zatím nejcennějšího titulu (Doha). Taková Lucka je pak schopná uspět proti komukoli takže mě její úspěšný tažení na FO ani nijak zvlášt nešokovalo. Letos je ale Lucka po tý dlouhý nemoci zesláblá a neúspěchy v Madridu a v Římě jí podkopou už tak slabý sebevědomí. Něco podobnýho jako loni proto nečekám ani náhodou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Od: tommr
jj desítka je ztracená - aspoň pro letošek. V Paříži to nejspíš nebude o nic lepší než v Madridu nebo v Římě a ve Wimbledonu začne drsnej boj o udržení se ve dvacítce ...
Lucka by se ted měla soustředit na debla, kterej se stále více jeví jako její jediná šance na účast na letošním TM ...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/hradecka-padla-po-boji-s-azarenkovou-naopak-safarova-postup-vydrela-16390/

Tak snad to vyjde i letos!
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Jeste zes to tu dal...to hovori za vse, a vyse ten prispevek je proste irelevantni;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele letos narika trochu vic, takze Lucy bere titul...;)))
To uz je pomalu tutovka.
Reagovat
misa
tommr má tentokrát pravdu, fyzická připravenost a zdravotní stav je letos u Lucky někde jinde než loni v květnu, navíc je Lucka už dlouhodobě bez dohleduá trenéra. Bude s ním vůbec před Paříží trénovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Loni jsi tommra taky podporoval :-)
Dobře že jistíš Lucčin postup.
Že je Lucka samostatnější bez Roba, to je jen pozitivní. V Paříži stejně radit nemůže.
Reagovat
misa
Rob spíš opravuje její tenis, jak se Lucka někdy vyjádřila.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy nema 22 roku. Pokud nebude schopna byt samostatna na kurtu, tak o nejakem GS muze zapomenout. A o tom bych rekl, ze nema opravdu smysl se bavit.
Asi je celkem uz pozde honit rekordy z PM atd.
Opomenout muzu i to, ze vsichni tri houbelec vime, co se te hracce honi hlavou. Rozhodne me neprislo, zeby rupla slabou kondici, ale hlavou. Ale ok furt spekulace...

Ja reaguji na to, ze ji dava max. druhe kolo, a to jeste musi mit stesti na los. Minuly rok ji odepsal tak, ze ji radeji radil, aby se soustredila na debla, tak kdyby se te rady tommra Lucie opravdu ridila, tak bys ted nemel Miso ani nejmensi, ale ani nejmensi sanci vubec rikat, ze ma v necem pravdu, protoze by zadne finale neobhajovala... a to je take pravda, ktera vas bohuzel zaboli;)))
Reagovat
misa
No, nevím. Doi přece nemůže proti Lucii diktovat skoro v každé výměně a mít mnohem lepší servis. Možná únava jako následek z té otravy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale muze...krom toho Lucka podobne jako Petra, nebo i jine hracky u nekterych souperek potrebuje primou zkusenost. Z Frantiskou hrala dobre. Takze vymluvy na zdravi moc neberu. Spis mela hlavu nekde tzv. na "nakupech";)
Reagovat
misa
Tak to je úžasné na turnaji P5. Aby za chvíli nepřemýšlela nad tím, kde ji vezmou do turnaje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, loni se Lucce vzdalovala beznadějně Top 10 od Prahy :-) Na ty nářky si nejde nepamatovat :-)
Loňskou pařížskou anabázi jsem si užil. Měla jen jednu chybu - že Timea nedala Serenu ve dvou setech. To by pak bylo finále v klidu.
Letos se taky těším.
A věřím.
Reagovat
misa
Timee se na daleký postup věřit dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem posledních pár zápasů a spíš měla štěstí na soupeřky, než že by byla jistá.
Jsem zvědavý na zítřejší souboj s Karličkou.
Reagovat
misa
Taky mám v tom článku pěkné komentáře :)
Reagovat
bIbec
tak nic. Nedá se svítit.
Reagovat
misa
Je to škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zůstává nadále Petra. Když vemem v potaz velké Lucky obhajoby + Karolíny neschopnost na GS a finále v Birminghamu a Stanfordu tak to vypadá že min. do US Open bude českou jedničkou Petra. Lucka byla velmi blízko, ale i štěstí stálo při Petře.
Reagovat
bIbec
Petře tu pozici české jedničky hned tak nikdo nevezme už. Letos si myslím, že asi fakt nikdo.
Reagovat
misa
Což moc dobré pro její vývoj není.
Reagovat
lars
ona toto asi neresi
Reagovat
misa
Doi jde dopodávat. Lucie mi připadá bez energie, servisem si nepomůže.
Reagovat
Fandina
Šafi s Doi teď dávají na SuperTennisu.
Reagovat
vrabejka
Petra hraje po Rafovi?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
misa
Lucko, zaber už na returnu!
Reagovat
Fandina
trpělivou prací si vzala zpět ssvé podání ve druhém setu a pomaloučku začíná mít nad Doi navrh. A slyším hodně české povzbuzování, tak doufám, že to Šafi požene a skutečně otočí. Lucko pojď!
Reagovat
misa
ale return zoufalý i na druhý servis
Reagovat
misa
Misaki Doi vypadá vedle Lucky jako hráčka top 10. Takhle hrála a podávala Lucka v únoru, březnu letošního roku.
Reagovat
vrabejka
Jzs co ji odepisujete ještě neprohrála, trochu podpora ne?!!
Reagovat
misa
Hráčka se musí seřvat, pokud se má zápas otočit. 4-3! Lucka jede celou evropskou antuku bez Roba.
Reagovat
smazaný uživatel
paradoxně bez Roba hraje lépe, ale možná je to jen tím že se hraje na antuce, na které je Lucka silná
Reagovat
lars
a proc bez Roba?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Rob je marod.
Reagovat
lars
jak dlouho ?
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším.
Reagovat
smazaný uživatel
Doi která nemá ani metr 60, dokáže vyhrávat podání čistou hrou....
Reagovat
vrabejka
Viš dobře že výška u žen není tak důležitá jako u chlapů.
Reagovat
smazaný uživatel
není, ale řekni která "trpaslice" má podání alespoň na dobré úrovni
Reagovat
smazaný uživatel
Simona?
Reagovat
smazaný uživatel
No Simona má slušné podání, ale z Top 10 jedno z nejslabších. Simona je silnější na returnu. Jinak Sara, Cibulková, Koukalová...
Reagovat
lars
neni trpaslik
Reagovat
smazaný uživatel
tak skřítek :)
Reagovat
COMEON
pidihajzel :DD
Reagovat
Haitik
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
xDDDDD
Reagovat
vrabejka
Simona taky nemá nějak extra a je v top 10
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna na servisu celkem určitě je.
Reagovat
misa
Snad Lucii zase něco není.
Reagovat
smazaný uživatel
no, aby to nebylo něco vážného. Pokud by nedejbože musela vynechat RG tak letošní sezonu by mohla rovnou zabalit. Lucce sice nějak zvlášť nefandím, ale nepřeju jí nic zlého
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka velmi špatný výkon
Reagovat
misa
Šafářové, zřejmě nechce připravit Petru o místo české jedničky :)
Reagovat
vrabejka
Yes! Darja nakonec zdolala Halep!
Dle mého její životní zápas. Halep je na antuce těžká souperka. Skvělý výkon. Kvalitní 1.servis, minimum chyb, skvělý pohyb, akce dropshoty tleskam :) Souboj se Svetlankou bude top :)
Dnes super den. Genie a Dasha překvapily favoritky, snad to zvládne i RAFA :)
Reagovat
Dobry-den
se ten rytern asi fakt nikdy nenaučí. Hrůza...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že je Doi "trpaslík" tak na podání lepší než Lucka
Reagovat
misa
Ve všem je lepší.
Reagovat
lars
Neflakej se. Ty mas radne tlacit Lucy :))
Reagovat
lars
nedoservirovala zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Takovejch bylo..
Reagovat
vrabejka
Neskutečná obrana Darii :)
Reagovat
COMEON
aaaa ten dropshot!
Reagovat
vrabejka
Daria vybojovala 4 GEM a pokračujeme ;)
Reagovat
vrabejka
Daria předvedla 2 světové riterny ala Nole a bere Simone podání :)
Reagovat
vrabejka
Je to blízko!
Reagovat
COMEON
Daria si to užíva plnými dúškami :D v tretom hra od stavu 2:2 svetovo
Reagovat
vrabejka
Daria vítězným dropshotem z riternu završuje skvělý GEM :)
Reagovat
vrabejka
GEM blbec
Reagovat
misa
Lucie zahazuje tři brejkboly a Doi jí dává dokonce eso.
Reagovat
misa
1-3 :-(
Reagovat
bIbec
je zpátky, pohodička :-)
Reagovat
misa
jo, jasně, 2-5 a není si schopná proti 159 cm vysoké hráčce ani udržet servis.
Reagovat
misa
2-4, Japonka je lepší a všechno doběhne. S Luckou to dnes nevypadá dobře.
Reagovat
COMEON
Lucka to otočí
Reagovat
vrabejka
Bude se dnes pokračovat?
Reagovat
misa
jo, diváci už nemají deštníky
Reagovat
vrabejka
:)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/WTA_insider/status/730416462955986944
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to je v prdeli... :(
Reagovat
misa
V Madridu otrava jídlem, v Římě déšť, který zvyšuje šance malé Japonky. Pokud se bude ještě dnes vůbec hrát... Pořadatelé nejlepším českým tenistkám opět zavařili. Petra třeba začne v 11?
Reagovat
bIbec
proč myslíš, že ten déšť zvyšuje šanci Misaki?
Reagovat
misa
Pomalá antuka bude ještě pomalejší.
Reagovat
bIbec
Já myslím, že je to jedno. Nemyslím si, že pomalejší povrch by Misaki nějak zvýhodnil :-) Lucy to dá dneska :-)
Reagovat
bIbec
i když stát se může ledacos, to zase jo ;D
Reagovat
milik254
nebo chtějí Petře z večerního zápasu udělat ranní zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Po Simče přerušili postupně i na zbývajících kurtech, i když u Nicka a Miloše to vypadalo, že rozhodčí, po osobním vyzkoušení míry skluzu, nechá hru pokračovat. Nick, který promarnil předchozí brejk, na něho ale hodil takový ten milý úsměv typu "Kámo, jak potkám tvoji starou...", rozhodčí se zmenšil, podíval na oblohu ... a vzápětí záběr na Nicka, jak se balí.
Reagovat
tommr
mě hlavně štve, že muselo začít pršet akorát když měla nastoupit Lucka ... :(
Reagovat
vrabejka
Bratia ukázkové prohráli zápas s Běloruskem :(
Reagovat
smazaný uživatel
xD to je až k pláči. P 2.třetině vedou 2:0 a za jednu třetinu dostanou 4 goly od BĚLORUSKA, jako nic proti nim, ale Slováci patří do Divize
Reagovat
smazaný uživatel
Slováci naprosto bez bojovnosti, úplně to vypustili
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CiL6METWMAAf0Rs.jpg

Aspoň dneska nebude v Bělorusku tak smutno...
Reagovat
vrabejka
Počkej až dají Kanadu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nedá nikdo. Možná Finové ve skupině, ale v play-off už ne. Pro Kanadu dlouhodobě jediný reálný konkurent jsou Rusové (myslím na MS, na OH nebo SP ani oni ne), ale ti jsou doma pod tlakem poloviční, Ovie jim asi pomůže, ale jeden hráč to proti nejsilnějším soupeřům nevytrhne. Kanada získá zlato, Finsko stříbro (nás porazí v SF), my si to dáme s Ruskem nebo Švédskem o bronz.
Reagovat
lars
Rusko dostalo na posled. MS asi 6:1 od Kanady
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude ani trochu smutno, celá země bude slavit. Hokej je národní sport, pak dlouho nic, pak teprve jsou jednotlivé hvězdy jako VA nebo DD.
Reagovat
tommr
a postupujou na všech frontách ... :)
V Římě postoupila Bára Strýcová v singlu i Karolína Plíšková v deblu ...
V Trnavě postoupily Markéta Vondroušová, Kristýna Plíšková i Katka Siniaková ...
V Gyoru postoupily Tereza Martincová i Karolína Muchová ...
V Monzonu postoupila Marie Bouzková ...
Ted jen doufám, že nám tu stoprocentní bilanci ještě nezkazí naše dvě nejlepší hráčky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) a u všech zápasů (našich) jsi se (tradičně) bál, to musela být děsná spousta stresu
Reagovat
tommr
ani moc ne - ten hlavní stres příjde teprve až nastoupí Lucka a Petra ... :)
Reagovat
bIbec
dnešní výhra Eugénie je první výhrou nad hráčkou top 20 od Wuhanu 2014. To není dvakrát lichotivé. Každopádně překvapilo.
Reagovat
tommr
Bouchardová byla ale taky v tom období poměrně dost dlouho úplně mimo hru ...
A čistě mezi náma i taková Petra na tom není o moc líp a nikdo jí kvůli tomu nezatracuje - letos třeba vyhrála jen jednou nad hráčkou z top-30 ...
Reagovat
milik254
nikdo ji nezatracuje?:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohajeho, tohle nemůžeš myslet vážně..
Reagovat
PetaM
Není o moc líp? :D :D :D Jo, Petra nevyhrála nad hráčkou top 20 od Wuhanu 2014? Nenech se vysmát. Je jedna ze tří holek, které dokázaly porazit Serenu v minulém roce. A to je k*rva něco ... A to je jen jedna ryba ... Taky asi moc nevidíš na lajny, jako iqe, že? Akorát u tebe to nejsou lajny ...
Reagovat
Lunej..
dotlačte mi, prosím, někdo Simču k vítězství, Petru taky asi neuvidím, ale ta tu má příznivců mraky. :)
Reagovat
tommr
fandit Halepce a ještě k tomu proti jasný outsiderce? To může udělat opravdu jen zvrhlík ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to doufam, ze nebudes dneska fandit Lucce...ty zvrhliku...:P
Reagovat
tommr
a proč bych nemoh fandit Lucce? Jediný co mi v tom může zabránit je ten protivnej déšť v Římě ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
to byla analogie...
Reagovat
tommr
ale hodně nepovedená. Jsme na českým TP takže Lucce tady fandí skoro každej asi podobně jako na rumunským TP skoro každej fandí Halepce. A Doiová není navíc žádná outsiderka - její šance proti Lucce jsou zhruba fifty-fifty ... :)
Reagovat
bIbec
Lunej má Simonu ráda. Je to její oblíbená hráčka, tak se nediv. Pro ni je Simona jako pro tebe tvé oblíbenkyně. A Lucka favoritka je. Žádný fifty fifty :-)
Reagovat
vrabejka
déšt jasne rozhodil nadějne vyvijejici gem Dashy :(
Reagovat
Hector21
jupíííí, dostrkal jsem dále :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele muzes me dat nejake konkretni priklady, dle kterych posuzujes, ze Evzenie je moralni dno, tedy bez moralky? Me by to celkem zajimalo, jak to urcujes... abych se jako v tom zorientoval.
Reagovat
slacker
Urcuje to tak nejak po modrobolsevicku.
Reagovat
vrabejka
Nádherné prase Halep rozhodlo 8 gem :(
Reagovat
vrabejka
Dasha is back :) Snad 2.set vyhraje 7:5 :)
Reagovat
Lunej..
Ha ha trollíku, máme tu 3. set :)
Reagovat
vrabejka
ty jsi trolik když si proti Dashe
Reagovat
Lunej..
Proč trollík, já fandím své oblíbené hráčce. A když hraje Daria s někým, kdo mě nezajímá, tak nemá potřebu o ní tady cokoliv psát. To je ten rozdíl mezi námi víš :)
Reagovat
Lunej..
nemám
Reagovat
vrabejka
šak v klidu ja taky fandím svojí
Reagovat
Lunej..
Já jsem úplně v klidu, jen ti vysvětluju, jak to máš hozené jinak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nabízí se, dát si trolly do ignorace
Reagovat
smazaný uživatel
4:6,1:2 Simča kopíruje Petru ...
Reagovat
Lunej..
Simča přidává, snad to dá.
Reagovat
Lunej..
No a Sam darovala brejk Cvetě, takže asi go home...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, bohužel je to tak
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, brejkla ji, Simča vypadá probuzeně. A Darja se kupodivu nějak přestala vztekat.
Reagovat
Lunej..
Hm a je hotovo, bohužel jsem čekala, že Samička na Cvetě vyhoří, ale nebyl to špatný tenis. Škoda, tak příště to bude snad lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
včera jsem si stahoval z SD karty fotky Sam ze Štvanice a říkal si, jak asi dopadne to posunuté semifinále
Reagovat
vrabejka
výměna dne :)
Reagovat
Michaelus
Ta Gavrilova je strašně frackovitá :DD
Reagovat
Lunej..
Zrovna to chci napsat, že by měli být hráči potrestáni, když jsou drzí na rozhodčí. :) To by bylo trestů :)
Reagovat
lars
co provedla Gorilka ?
Reagovat
vrabejka
jzs trošku se pohadala s rozhodčím, řekla si od cesty fuck a hned má dostat trestný fiftýn? :D :D
Reagovat
COMEON
ano , pretože sa neslušne vyjadruje na kurte. Musí sa vedieť ovládať a keď chce zo seba vybiť zlosť , ma tam raketu a loptičku, tak nech to stojí za to a nech Simonu porazí normálne a nie tam sa naťahovať s rozhodcom kvoli jednemu fiftínu.
Reagovat
vrabejka
bez emoci by tenis přestal být tenisem.
Reagovat
Lunej..
nikdo jí emoce nezakazuje, ale myslím, že někdy jsou ty dohady s rozhodčími na hraně. To se týká i Tomáše, který to někdy přehání. A zrovna Daria je takové udupané stvoření, ale třeba z toho vyroste. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že nevyroste. Ve 22 letech je už pozdě.
Reagovat
Lunej..
Prosímtě, jaké pozdě? Já rostu pořád a pořád do nekončí :D
Reagovat
Lunej..
to
Reagovat
smazaný uživatel
ale nenarodila ses v Moskvě :-)
Reagovat
Lunej..
naštěstí :)
Reagovat
COMEON
to je pravda ale rozhodca tam ma určitu autoritu a jeho rozhodnutia su nad všetko. hráč s tym nemôže nič robiť a ak chce prejaviť emocie tak nech si zakričí po vyhratom bode 'come on'
Reagovat
Lunej..
Tak ony ty ruské hráčky mají sklony k tomu být sympatické, až na pár výjímek :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale opravdu jenom pár :)
Reagovat
Lunej..
:) Mně nevadí Nasťa, Vesnina, Káťa, nevím, že by se někdy vztekaly nebo řvaly na rozhodčího či jinak předváděly divadelní kousky. :)
Reagovat
COMEON
mne vyložene nevadí žiadna Ruska , práve naopak Maria je jedna z mojich najobľúbenejších tenistiek.
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsou ty časy Dementievové a Zvonarevové
Reagovat
COMEON
tie časy si bohužiaľ nepamätam lebo tenis som vtedy nesledoval ale z čítania a pozerania rôznych zápasov bola Elena veľka šampionka aj keď GS bohužiaľ nevyhrala ale Zvonareva pravy opak a tie jej vystupy na kurte - strašne.
Reagovat
smazaný uživatel
to se to koukalo z kočárku
Reagovat
Lunej..
Já to beru jako sport, tzn. někdo je mi sympatičtější někdo méně, tím to končí. Nevylévám si tu emoce na hráčích nebo hráčkách, protože mám svůj život. Napíšu koment, vypnu PC a tím to pro mě končí. Občas vlezu do mateřské školky, která se tu hádá, někdy se nechám strhnout, že píšu taky kraviny, ale jinak je mi to šumák. :)
Reagovat
COMEON
okay Lunej :D
Reagovat
PetaM
Pokud Bára říkala pravdu, tak že "fuck you" je diskvalifikace. Má štěstí, že si to řekla pro sebe a potichu.
Reagovat
Lunej..
No ale v češtině to nevadí ne? :D
Reagovat
COMEON
nee česky nerozumeju :D
Reagovat
vrabejka
Má 1.set!! Naprostou zaslouženě, hraje zatím skvěle. Skvělý pohyb, skvělé dropshoty, když je potřeba přesně zautočí a hlavně minimum chyb :)
Snad ten výkon udrží :)
Reagovat
COMEON
Takýto krásny turnaj, keď Talianky padajú jak hrušky.. :)
Reagovat
aligo
Jede!!!!!! Ještě 5 gemu a je to naprostá paráda a zcela zdrcující turnaj pro italky :))))))
Reagovat
PetaM
Italky jsou v Římě slabé, jako Češky v Praze silné :D
Reagovat
PetaM
Tak Roberta dostává teda ...
Reagovat
horska.kraslice
Ty jo, Konta dala v 1. setu kanára Vinci.
Reagovat
vrabejka
Pod Dashi zkus potrápit Halep
Reagovat
Lunej..
tak hodně štěstí, holky, i když Cveta to asi nepustí..
Reagovat
smazaný uživatel
za chvíli boj o českou jedničku.
Bára ještě 2 výhry a bude do 25 místa
Reagovat
smazaný uživatel
Ten výsledek 3. setu je pro Anu možná až moc krutý, ale je to jenom odraz toho, že McHale líp podávala a míň chybovala...

Ana je jako Caps ve Stanley Cupu - taky nedokáže přejít 2. kolo. :( V Římě by sice asi stejně skončila příště na Sereně, ale aspoň by měla nějaké body navíc před obhajobou semifinále RG... V Paříži u ní fakt budu rád i za osmifinále. Jestli dostane nějakou nepříjemnou soupeřku do 1. nebo 2. kola, tak je to v pr...

To ten Řím teda dopadl. Přitom až do dneška to vypadalo celkem nadějně... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aně hrozí pád z Top 20 možná i z Top 30.... je to s ní hodně zlé.
Reagovat
smazaný uživatel
To Petře podle letošních výsledků taky... :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale v Top 10 ještě je, zatim :D
Reagovat
vrabejka
neboj zítra už nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
ty mlč, přát někomu prohru. "Fakt dospělé" radši se starej o Káju ta zítra nebude ani v Top 20
Reagovat
Lunej..
No že zrovna ty tady moralizuješ, když jsi psal, že je Dominika svi.ě apod. Fakt úroveň trilobita...
Reagovat
vrabejka
ja ji nepřeju prohru jen to vidím realisticky. A chci aby v top 10 nebyly hráčky za zásluhy. Imho žebříček u žen není vůbec důležitý, takže pokud bude Kája furt v top 30 tak je to v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
jaké zásluhy proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
žádné zásluhy, to je od tebe nenávist vůči Petře. To tady bleješ každej její zápas
Reagovat
vrabejka
narozdíl od vás sprostě neuražím hráčky jako vy. Pokud hraje špatně tak si kritiku prostě zaslouží. Bohužel Petra má mnoho slepých fanoušků, který tuto kritiku neumí přijmout.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší zaslepenec než zakomplexovanec co je vystříkanej z prohry...
Reagovat
Lunej..
Ty tady onanauješ pokaždé, když Cibule prohraje, tak co tady něco někomu vyčítáš? Jsem zvědavá, jaký si dáš další nick, až zase dostaneš ban.
Reagovat
Lunej..
onanuješ
Reagovat
smazaný uživatel
budu si měnit nicky jak budu chtít. Už jsem plnoletá tak si můžeš víš co.
Reagovat
Lunej..
Že to není nějak vidět, Havláte. Holt komplexy pod nicky neschováš.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš nějaký důkaz že jsem Havlát? Máš? nemáš. Já ti naké neříkám třeba Lucie Marečková, nebo Veronika Čeřovská. Všem tu nadáváš že tu řeší blbosti, sám tu ale řešíš totální píč..viny
Reagovat
Lunej..
Na rozdíl od tebe jsem žena, víš. Nemůžu za to, že když si měníš totožnost, tak to děláš tak primitivně, že tě každý pozná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš důkaz tak dělej, proč nejsem žena? No ukaž se když jsi tak chytrá. Jenom tady meleš co tě napadne.
Reagovat
smazaný uživatel
to já jsem tě Havláte konečně našel http://media1.717.cz/images/media1:49620dd6df11d.jpg/sejmout.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://media1.717.cz/images/media1:49620dd6df11d.jpg/sejmout.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://media1.717.cz/images/media1:49620dd6df11d.jpg/sejmout.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://media1.717.cz/images/
media1:49620dd6df11d.jpg/sejmout.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem pako,že?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš neumíme přijmout tu poněkud zvrácenou ideu, že si někdo zaslouží kritiku, když prohraje.
Reagovat
Lunej..
sorry, ale ty neumíš přijmout vůbec nic, ani to, že nemáš pravdu, ani to, že Petra hrála špatně, takže působíš zvráceně ty. Vrabejka je normální troll, těch jsou tu mraky.
Reagovat
vrabejka
to ze po právu kritizuju Kvitovou neznamená že su troll bože :D
Reagovat
Lunej..
Ty ji nekritizuješ, ty hned píšeš, jak hraje blbě, jak prohraje, apod. Když vyhraje, nevím, že bys ji tady chválil. A vyloženě dupeš nedočkavostí, až bude Petra hrát, abys honem ťukal do klávesnice svá moudra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že po RG bude Petra mimo Top 20. "Oprávněná kritika Petry" ty nejsi mormální
Reagovat
vrabejka
Jasně někdy to přeženu ale jako fanouška už mě tolikrát hodně zklamala že už ji nemužu přát sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nejsi žádnej fanoušek. Fanouška jeho hráčka nemůže zklamat
Reagovat
Lunej..
Mně se neomlouvej, mně je to jedno, jestli jí fandíš nebo ne. Ale že jsi troll je dané jako že Petra získá 3. Wimbl :D
Reagovat
vrabejka
tak sorry asi si to ani neuvědomuju :D
Reagovat
smazaný uživatel
a ty jsi jeden z těch trollů
Reagovat
bIbec
nejenom zaslouží. Petra (a kdokoliv jiný) kritiku ve skutečnosti potřebuje. Ale musí to být vyváženo tím pozitivním (pochvalou), to je jasné :-)

"zvrácená idea" :-)
Reagovat
bIbec
jináč můj názor je, že to má ta Petra dobře "vyvážené". Být top 10 v něčem co dělám.. To je něco. Lidi kolem ní ji dobře "vyvážili". A rozhodně ji jenom neplácali po ramenou, to si můžeš být jistý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nepochybuju. Jenže on je rozdíl, když ji kritizuje někdo, kdo má v popisu práce se starat o to, aby se zlepšovala a když se o ni otírá nějaký lojza na anonymní diskuzi, protože zrovna nemá nic lepšího na práci a potřebuje si na někom zchladit žáhu.
Reagovat
Lunej..
V tom případě nechápu, proč u každého zápasu kritizuješ lajnové, ty jsou tam od toho a ne nějaký lojza na TP. A ještě k tomu kolikrát snižuješ výkon soupeřek, protože taky asi nemáš co dělat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat. :-)
Reagovat
Lunej..
nic, protože mám pravdu :)
Reagovat
bIbec
No jo, ale v reálu to má nějaký efekt. Tady na diskuzi to rozčiluje akorát nás, fanoušky. Takže vlastně o nic nejde :-) Myslím, že není úplně dobré, aby hráčky anonymni diskuze četli, to je pravda. Každopádně, jestli je třeba i Petra čte, tak je nějak negativně neovlivňují. Takže je vše ok.
Reagovat
PetaM
"Já ji nepřeju prohru ..." :D :D :D Ne, jen fandíš všem hráčkám, proti kterým hraje :D :D To je to samé, jen v bledě modrém :D :D
Reagovat
vrabejka
Dashe už fandím přes půl roku a zítra budu Genie tlačit taky byt mám Barušku hodně rád, ale Genie tu výhru potřebuje víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha takže v tom případě fandíš i Khumkhum, Niculescu, Muguruza, Chirico, Kerber, Makarova, Falconi, Vesnina, Arrubarrena, Gibbs, Larsson, Brengle, Ostapenko, Radwaňsk
Reagovat
vrabejka
fandím Angie, Genie, Dashe, Mugu, Káje, Kristýně, Timee, Belindě,
přeju: Siegemund, Cibuli, Báře, Šafi, Vice, Giorgi.
Snad jsem na nikoho nezapoměl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim co tady vyřváváš že soupeřkám Petry fandíš...
Reagovat
COMEON
btw. si chlap alebo žena ?
Reagovat
lars
Ale bude. A mozna i pristi tyden
Reagovat
PetaM
Zítra žebříček nevychází.
Reagovat
PetaM
No, velké obhajoby začnou zase až v New Havenu, takže snad pohoda.
Reagovat
vrabejka
McHale :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se dostane minimálně na 282.místo a upevní si pozici ve 3.stovce. Markéta válí
Reagovat
PetaM
Je mi až smutno, když vidím ten los dolní čtvrtiny ... Taková šance na SF a ona dneska vyletí!!! :( :( :(
Reagovat
PetaM
Myslím Petru, samozřejmě :D
Reagovat
COMEON
:D
dnes to ale podla mna ešte da :)
Reagovat
PetaM
Pokud by to dnes dala, nevidím jediný důvod, proč by to neměla dát zítra nebo pozítří.

Venus to na antuce proti Petře prostě nemůže dát, už tak má zavázanou nohu. Babos je na antuce taky celkem marná. Bára je Češka, a na Genie umíme ... Jen ta Madison!!!!!!!!!!! :D
Reagovat
vrabejka
Babos porazila Káju.
Reagovat
smazaný uživatel
na hardu a že by Kája byla nějaká extratřída se také říct nedá
Reagovat
smazaný uživatel
Voto strach nemam. Petra tradičně svého skvělého losu využije. Dnes jsem zlým tenisovým bohům obětovala Viku, snad se tenisový bohove úsmíří a Petru nechají.
Reagovat
Pedronegro
jenom jestli, slůňata jsou přece chráněný ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kušuj :-p
Reagovat
PetaM
Snažím se přivolat postup, nepruď. Radši si už piluj lajny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle gem byl asi klíčový... :(
Reagovat
Pedronegro
tak zítra Bára s Evžou, to může bejt dobrej mač :)
Reagovat
tommr
snad ho uvidíme i v televizi ... :)
Reagovat
Pedronegro
a můžou se učit podajruky :)
Reagovat
COMEON
:D :D
Reagovat
COMEON
Nadhera Genie . Proti Bare je tam veľká šanca na postup !
Reagovat
tommr
a naopak ... :)
Reagovat
COMEON
bohužiaľ aj naopak :) maš pravdu, Bare by som prial postup ale keby to nebolo na úkor Genie :)
Reagovat
blixa
To si děláš prdel, ty budeš fandit Evže proti Báře ? Tak hluboko si klesl ? ;-)
Reagovat
COMEON
Tak hlboko som klesol už pred tromi rokmi, potom :) a ano budem fandiť Genie proti Bare :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vika venku, Angie venku. Snad to zlým tenisovým bohů stačí a Petru nechají na živu.
Reagovat
COMEON
Petra a Rím ? čo ja viem , nikdy to nešlo dokopy ale uvidime no :)
Reagovat
smazaný uživatel
u Petry není nikdy nic jisté :) Petra je všehoschopná :D
Reagovat
COMEON
to je pravda ale myslím, že titul vyhrá Serena . Je to viacmenej pre ňu povinnosť ísť na RG aspoň s jedným titulom .
Reagovat
smazaný uživatel
No jo pravda, Serena letos nic nevyhrála....
Reagovat
George_Renel
Do třetice bude Ana a pro dnešek by to opravdu stačilo ....
Reagovat
tommr
ještě by mohla vypadnout Kuzna, ale pak už bych opravdu nechal zbývající nasazený žít ... :)
Reagovat
George_Renel
Angelika je neskutečně měkká. S ní by měla Bára velkou šanci zopáknout Madrid.
Reagovat
tommr
myslím si, že Bára bude mít velkou šanci i proti Bouchardový, která bude mít nejspíš problémy zopakovat proti ní dnešní skvělej výkon ... :)
Reagovat
vrabejka
Genieee je to tam!!
Skvělé! Většinu zápasu byla Genie lepší a zdolala Angie. Pochvala za to že se nesložila ikdyž prohrála 2.set a ve 3: zvrátila stav 0-2.
Dále super souboj s Bárou bude to zajímavé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten poslední gem od stavu 0-30 odehrála jako z partesu...
Reagovat
milik254
Jako za starých časů :d
Reagovat
milik254
She is back! Možná teda :D
Reagovat
tommr
kéž by. Bouchardová v dobrý formě je požehnáním pro celou WTA ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
blixa
-1000 !!!! To je fakt vobrázek :D :D
Reagovat
tommr
co se ti zase nezdá? Viděl jsi dneska ty natřískaný tribuny když Bouchardová hrála? :)
Reagovat
bIbec
jj. Je to sice trošku na hlavu, ale divácky je strašně atraktivní. Nevím kolikátá je v žebříčku, ale co do podpory publika je v top 5.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je to na hlavu? Řekněme si na rovinu, že je to pěkná holka a takové hráčky prostě diváky přitahují. Navíc se začíná zvedat i herně... Já naprosto souhlasím s tommrem, že Genie ve formě je pro WTA hodně přínosná. Sport prostě žije z diváků a je jedno, za jakým účelem ti diváci přijdou. :D
Reagovat
bIbec
i když na hlavu... vlastně je to naprosto pochopitelné :-) Lidský penis.. PARDON! Mozek! už je takový.
Reagovat
blixa
No a co ? Morální dno kvůli popularitě nepřestane být morálním dnem.
Reagovat
tommr
co to zase blábolíš o morálním dnu? Co udělala Bouchardová tak strašnýho kromě jednoho nepodání rukou? :)
Reagovat
blixa
Máš pravdu, morální dno je ještě pořád nějaká morálka. Evžena žádnou nemá, ta vůbec netuší co to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana to slušně se.re
Reagovat
smazaný uživatel
Genie se dobře rozjela,tak snad zítra proti sobě uvidíme 2 ježibaby
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Ana v posledním gemu ztratila servis čistou hrou a celkově ve 2. setu hlavně dotahovala. Třetí set bude těžký...
Reagovat
vrabejka
C`mon Mchale! Ještě set!
Reagovat
smazaný uživatel
Už včera jsem si všiml, že po sudém gemu použila židli lajnových, aby si oddychla. Jsem si včera myslel, že jí není dobře a dneska koukám, že je to asi takový její rituál... :D
Reagovat
milik254
No mně se včera zdálo, že jí vítr fouknul něco (antuku?) do oka :D
Reagovat
tommr
našim se dneska v Trnavě mimořádně dařilo a dost nečekaně mají stoprocentní bilanci. Velkým překvapením je hlavně postup talentovaný Markéty Vondroušový přes zkušenou Tatishviliovou, ale potešily i Kristýna Plíšková a Katka Siniaková. Radost mi trochu kalí jen to, že obě posledně jmenovaný se díky blbýmu losu spolu střetnou ve čtvrtfinále a pro jednu tak turnaj předčasně skončí ...
Reagovat
George_Renel
Myslím, že Markéta má slušnou šanci alespoň ještě na 1 kolo. :-)
Reagovat
tommr
dokonce bych řek, že Markéta bude favoritkou, ale nechci to zakřiknout ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
už se na ní těším na US open
Reagovat
Fandina
Týna Plíšče v Trnavě porazila Jurikovou 6:4 6:2 a byla dost suverenné. Juriková je až v sedmé stovce, ale porazila tady Chiriko, takže super Týno.
Reagovat
Krisboy
Že by Bára po týdnu znovu vyškolila Angie???
Reagovat
tommr
obávám se, že pokud Kerberka přežije dnešní zápas tak už se od Báry podruhý zaskočit nenechá ... :(
Reagovat
Krisboy
Uvidíme.
Reagovat
Krisboy
Neuvidíme.
Reagovat
kada.tom
Bouchard se pokakala a hle, hned je to 1-1 na sety ... to bude asi ještě podívaná ve 3. setu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
už si to utřela a znovu jede
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ana dala 1. set. Ale hlavně, že může hrát. Jak tam za stavu 5:5 dala winner z forehandu a pak se chytla za koleno, tak jsem si myslel, že to nebude dobrý...
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že se Katka Siniaková chytla a začíná se jí zase dařit. Dneska postoupila v Trnavě do třetího kola a porazila ve dvou setech Buyukakcay, nasazenou dvojku. Super Katko, jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková porazila Buyukakcay 6:3, 6:2 a postoupila do čtvrtfinále (vypadá to, že proti Kristýně). :) Je jasný, proč Katka dneska vyhrála - tommr totiž velice pochyboval, že Katka postoupí přes v životní formě hrající Turkyni... :D

K zápasu: Obecně se dá říct, že se hrály hlavně delší výměny a Katka v nich byla lepší. :)
Reagovat
tommr
dneska se mi zatím opravdu daří - i Kristýna Plíšková už je jen krůček od další nečekaný výhry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom nečekanýho, že porazí hráčku ze sedmé stovky (jakkoliv mám Lenku rád)? :D Zas tak špatná na antuce být nemůže a pokud jí chodí servis, tak něco uhraje i tam...
Reagovat
tommr
Kristýně to na antuce moc nejde a Juríková v prvním kole porazila Chirico takže musí bejt ve velice dobrý formě. To je dost důvodů pro to abych se o Kristýnu bál ... :)
Reagovat
blixa
"Jen ho nechte ať se bojí" !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ta forma u některých hráček je ale dost kolísavá. Beru, že Louisa udělala semifinále Madridu, ale předtím zase prohrála v kvalifikaci Prahy se Smitkovou... Nebo Buyukakcay se pro změnu rozjela doma v Istanbulu, ale podívej se, jak třeba hrála před měsícem Fed Cup. :D
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1427345
Reagovat
tommr
u WTA prostě nevíš dne ani hodiny, ale zase je to o to větší zábava ... :)
Reagovat
lars
asi to v pralesu neudychala :)
Reagovat
tommr
výhrou nad nebezpečnou Watsonovou příjemně překvapila a udržela si díky tomu poměrně slušnou šanci na nasazení na FO - v průběžným žebříčku je momentálně na 34.místě ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to je super. To musel být pěkný mač, když takhle otočila. Gratulace veliká. Baruš pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist