Strýcová před US Open prohrála všechny tři zápasy

19. 8. 2018, 23:17
Aktuality 13
WTA NEW HAVEN - Barbora Strýcová skončila i na třetím přípravném turnaji před US Open v prvním kole. V New Havenu podlehla po nevyužití pěti setbolů v první sadě Španělce Carle Suárezové-Navarrové, s níž prohrála už osmý z devíti vzájemných duelů.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová podlehla Španělce Carle Suárezové 6-7 4-6 a v americkém New Havenu stejně jako předtím na turnajích v Montrealu a Cincinnati skončila v prvním kole. Dvaatřicetiletá Strýcová prohloubila svou nepříznivou bilanci s o tři roky mladší Španělkou, které podlehla v osmém z devíti vzájemných zápasů.

Strýcová před dvěma týdny v Montrealu ztratila úvodní třísetový duel s Magdalenou Rybárikovou, jeden zápas si zahrála i o týden později v Cincinnati, kde prohrála s Anett Kontaveitovou z Estonska6.

Stejně nakonec ve dvouhře dopadla i na turnaji v New Havenu, který je generálkou před US Open. V dnešním duelu se Suárezovou nevyužila v první sadě pět setbolů, naopak soupeřka v tie-breaku hned ten první proměnila v zisk sady. Ve druhém setu Španělka ztratila hned první podání, Strýcová však o výhodu hned přišla. Suárezová vyhrála 6-4 a duel ukončila po necelých dvou hodinách.

V New Havenu se z českých tenistek představí také trojnásobná šampionka Petra Kvitová, kterou čeká souboj s předloňskou vítězkou Polkou Agnieszkou Radwaňskou (h2h 7-5), a Karolína Plšíková, která se v prvním kole střetne s Rusko uJekatěrinou Makarovovou (h2h 1-3).

• WTA PREMIER NEW HAVEN •
USA / Connecticut, tv. povrch, 799.000 dolarů
nedělní výsledky (19. 08. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Suárezová (Šp.) - Strýcová (8-ČR) 7-6(6) 6-4
Görgesová (5-Něm.) - Cibulková (SR) 6-3 6-1
Rybáriková (SR) - Vandewegheová (USA) 2-6 6-4 2-3 skreč V.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Krisboy
Finále US Open je jasný. Plíšková-Strýcová. A bude to epická bitva bitev.
Reagovat
Fandina
Kája s Barčou jsou na tom letos na GS nejlépe z našich holek. Kája čtvrtfinále, osmifinále, třetí kolo a Barča dvakrát osmifinále a třetí kolo. Finále je tedy nadohled.
Reagovat
tmora
Doufám, že neangažuje opět Krupu..
Reagovat
peggy
Pani Strycova asi nestihate delat vice veci najednou.Pan Kotyza dela co muze,ale Vam to nejde.
Reagovat
FulnekUltras
paní Strýcová TO krásně oddaluje
Reagovat
Fandina
Prohrála, ale i proto, že Karlička na ní umí a bilance s ní o tom vypovídá. I když se tentokrát hrálo na tvrdém poévrchu. Nicméně, byl to pěkný mač. Škoda, že se Barče nepodařilo v prvním dopodávat.
Reagovat
raron
před RG to byla taky marnost a nakonec 4.kolo...při dobrým losu to může být na USOPEN podobný..já držím palce!!
Reagovat
misa
Letos má odehraných 18 turnajů a 10x končila po úvodním zápase.
Reagovat
tommr
angažování Kotyzy už nese výsledky ...
Reagovat
bella
No, tak at angazuje tommra. Ten ji vzdycky pred zapasem rekne, jakej to bude ostudnej debakl a bude vymalovano.
Reagovat
EllNino
ale má 4. kolo za AO a RG, 3. kolo Wimbledonu, semifinále Birminghamu, čtvrtfinále Sydney, to nejsou špatné výsledky, betony jí teď vůbec nejdou, jsem zvědav, jestli do konce roku ještě něco vyhraje, má tam tu obhajobu čtvrtfinále Pekingu a titulu z Lince
Reagovat
misa
Stačí pár dobrých výsledků a hráčka se může v pohodě držet ve třetí desítce. Škoda, že loni na podzim zastavilo Lucii zápěstí zrovna v čase, kdy byla v race okolo 20. místa.
Reagovat
Dobry-den
Opět gratulka. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist