Strýcová s Mirzaovou nedosáhly na titul ani v Miami. Senzačně slaví Dabrowská a Yi-Fan Xu

2. 4. 2017, 22:47
Aktuality 8
WTA MIAMI - Barbora Strýcová a Sania Mirzaová první letošní a celkově třetí společný titul nevybojovaly ani v Miami. Ve finále česko-indická dvojice prohrála se senzací turnaje Kanaďankou Gabrielou Dabrowskou a Číňankou Yi-Fan Xu, které startovaly na první společné akci a hned urvaly trofej z prestižního podniku WTA Premier Mandatory.
Sania Mirzaová a Barbora Strýcová

Barbora Strýcová a Sania Mirzaová začaly spolupracovat loni v létě a dvě ze třetí úvodních akcí proměnily v tituly. Od zářiového triumfu v Tokiu ale na další vítězství čekají, když už třikrát neuspěly ve finále. 

Naposledy dnes v Miami, kde třetí nasazená dvojice podlehla 4-6 3-6 kanadsko-čínskému tandemu Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu a společnou bilanci si pohoršila na 30-9. 

Jednatřicetileté Strýcové se tak nepovedlo získat svůj nejcennější a celkově 21. deblový titul na okruhu WTA. O rok mladší Mirzaová má po dnešku finálovou bilanci 41-20.

Pětadvacetiletá Dabrowská (34. deblistka světa) a osmadvacetiletá Yi-Fan Xu (26.) se staly senzačními šampionkami, neboť startovaly na prvním společném turnaji a nikdy nepatřily mezi elitní deblistky. Kanaďanka hrála finále na okruhu WTA vůbec poprvé v kariéře, Číňanka měla na kontě dva tituly z menších turnajů.

Dabrowská s Yi-Fan Xu v Key Biscayne vyřadily také nasazené dvojky Rusky Jekatěrinu Makarovovou a Jelenu Vesninovou či finalistky Australian Open Andreu Hlaváčkovou a Shuai Peng.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.699.423 dolarů
nedělní výsledky (02. 04. 2017)
• Čtyřhra - finále •
Dabrowská/Yi-Fan Xu (Kan./Čína) - Mirzaová/Strýcová (3-Indie/ČR) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
peggy
Prosim pani Strycovou,ze uz by mohla prestat se zeajimat i v tisku o Srapovouvou.Sama si necim prosla a kazda z nich byla jinde.Myslim,ze by bylo lepsi premyslet jak se obcas chova na kurtech???
Reagovat
Fandina
Na rozdíl od Šarapové neřve a nezdržuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Heh, jo debly jsou ďábelské. To je asi jako když Sock vyřadí Kontinena s Peersem, Bryany a pak zaklauní proti Kubotovi s Melem. :)
Reagovat
janek_da
Tak tos přehnal s tím Melem a Kubotem. Nedávná světová jednička s GS vítězem
Reagovat
Fandina
Ale jinak, našla jsem draw na debla v Charlestonu a Mirza tam hraje s Andrejkou, jsou druhé nasazené a v prvním kole mají Gavrilovou s Kasatkinou. S nimi v polovině je z našich holek ještě čtvrtá nasazená Hráďa s Katkou, které hrají v prvním kole s Jankovic Petkovic, tak držím palce, aby prošly dál. První nasazená je Šafinka s Beth a v prvním kole mají Halbauer Kenin. A s nimi v půlce hraje ještě Květa s Groenefeld a ty hrají proti sestrám Chanovým, které tenhle turnaj zase hrají spolu a jsou třetí nasazené.
Takže držím palce Šafi, Andrejko, Hráďo s Katkou a Květo. Pojďte!!!

http://www.volvocaropen.com/articles/20170402124543.pdf
Reagovat
Torn
Ten rozpis je už i tady :).
Reagovat
Fandina
To je dobře.
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, zápas nebyl ani k vidění, bohužel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist