Strýcová se Su-Wei Hsieh porazily Krejčíkovou se Siniakovou a jsou v semifinále

29. 10. 2019, 17:54
Aktuality 4
TURNAJ MISTRYŇ - Barbora Strýcová a Su-Wei Hsieh na Turnaji mistryň v Shenzhenu porazily 6-2 1-6 10-5 české tenistky Barboru Krejčíkovou s Kateřinou Siniakovou a jako první postoupily do semifinále. Krejčíková se Siniakovou se o něj utkají v přímém souboji s párem Samantha Stosurová, Shuai Zhang.
Su-Wei Hsieh a B. Strýcová (© AFP)

Barbora Strýcová s Tchajwankou Su-Wei Hsieh před odletem na Turnaj mistryň prohrály tři zápasy v řadě, na vrcholu sezony se však šampionky z Dubaje, Madridu, Birminghamu a Wimbledonu vrátily zpět na vítěznou vlnu.

Po skalpu vítězek Australian Open Samanthy Stosurové a Shuai Zhang dnes zdolaly ve třech setech také Češky Barboru Krejčíkovou s Kateřinou Siniakovou a jako první si na letošním Turnaji mistryň zajistily postup ze skupiny.

Loňské finalistky Krejčíková se Siniakovou mají i přes dnešní porážku místo v semifinále ve svých rukách. Ve čtvrtek k postupu z Fialové skupiny potřebují porazil australsko-čínský pár Stosurová/Shuai Zhang.

Strýcová se Su-Wei Hsieh budou v posledním zápase skupiny čelit kanadsko-čínské dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu, které jsou po dvou porážkách bez šance na postup.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Shenzhen, Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
úterní výsledky (29. 10. 2019)
• Dvouhra - Červená skupina •
Bencicová (7-Švýc.) - Kvitová (6-ČR) 6-3 1-6 6-4
Bertensová (9-Niz.) - Bartyová (1-Austr.) 3-6 6-3 6-4
Pořadí skupin
• Čtyřhra - Fialová skupina •
S. Hsieh/Strýcová (2-Tchaj-wan/ČR) - Krejčíková/Siniaková (6-ČR) 6-2 1-6 10-5
Stosurová/S. Zhang (7-Austr./Čína) - Dabrowská/Y. Xu (4-Kan./Čína) 4-6 6-4 10-5
Pořadí skupin
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fransoas
Gratulace pro Báru a její parťačku.

Kvůli herní krizi u Katky a současně zdravotnímu výpadku Báry chybí herní souhra.A tak jsem v očekávání,zda se jim také podaří postoupit do SF.Mohly by český prapor na TM trochu pozvednout.
Reagovat
tommr
v článku i v Expreskách je chyba. Krejčíková/Siniaková budou bojovat o postup do semifinále s australsko-čínským párem Stosur/Zhang ...
Reagovat
tommr
Bára má TM skvěle rozehranej. Už po dvou zápasech má jistej postup do semifinále a díky nečekaný úvodní prohře páru Mertens/Sabalenka si i trochu navýšila náskok na průběžným postu světový deblový jedničky ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist