Strýcová utekla Görgesové ze stavu 2-6 a 0-3, Kvitová podobný náskok promrhala

17. 2. 2016, 12:58
Aktuality 1015
WTA DUBAJ - Barbora Strýcová předvedla v Dubaji parádní obrat, díky kterému postoupila do svého prvního letošního čtvrtfinále. S Julií Görgesovou prohrávala už 2-6 a 0-3, ale pak získala devět gamů v řadě a zajistila si souboj se Srbkou Ivanovičovou, která vyřadila obhájkyni titulu Halepovou. Naopak skvěle rozehraný zápas nedotáhla do vítězného konce Petra Kvitová, jež neudržela vedení 6-0 a 6-1 proti Brengleové a v šestém letošním duelu utrpěla již pátou porážku
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová na letošním Australian Open překvapila výhrou nad Španělkou Muguruzaovou a poprvé si v Melbourne zahrála v osmifinále. Minulý týden v Petrohradu sice zklamala hned v prvním kole, z nečekaně porážky s Kozlovovou se však rychle oklepala a tento týden zaznamenala nejlepší výsledek v sezoně.

V Dubaji totiž postoupila do čtvrtfinále po dvou výhrách nad soupeřkami, s nimiž má negativní vzájemnou bilanci. Po včerejším skalpu Bulharky Pironkovové si dnes poradila i s Němkou Julií Görgesovou, se kterou má nyní bilanci už jen 3-4.

Dnes to přitom s českou tenistkou dlouho nevypadalo vůbec dobře. Nedařilo se jí, byla frustrovaná a házela raketou. O přestávce mezi sety jí nepomohla ani upřímná diskuze s trenérem Tomášem Krupou. Hlavu schovala do ručníku a s morálními silami byla na dně.

Diskuze Strýcové s trenérem Krupou o pauze mezi prvním a druhým setem:
Trenér: Musíš být trochu nakoncentrovaná, ne tam jen mávat rukama. Pojď trošku do balonu hlavou.
Strýcová: Já to nedokážu, chápeš to?
T: Vidím to, ale zkus to.
S: Jsem prostě sr*č. Nic víc než sr*č.
T: Teď už to stejně nezachráníš, to se vyřeší až po zápase. Pořád se dá hrát. Jen se do toho musíš dostat.
S: Já to nedokážu, chápeš?
T: Musíš, dokážeš to. Nejsi takovej sr*č. Pojď.

Finalistka z roku 2012 Görgesová, která v prvním kole deklasovala po prádním výkonu 6-1 6-0 Rusku Kuzněcovovou, využils rozpoložení české hráčky, vedla už 6-2 a 3-0 a měla nakročeno k dalšímu bleskovému postupu.

Devětadvacetiletá Strýcová ale o dva roky mladší Němku, s níž v letech 2010 až 2014 odehrála téměř čtyři desítky deblových utkání, dokázala zastavit a vývoj otočila. Zdravě se naštvala, získala devět gamů v řadě, z posledních třinácti her prohrála už jen jednu a nakonec krátce předtím, než začalo pršet, zvítězila 2-6 6-3 6-1.

V prvním letošním čtvrtfinále si Strýcová zahraje s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou, s níž ve třech střetnutích neuhrála ještě ani set. Ivanovičová dnes vyřadila nasazenou jedničku a obhájkyní titulu Simonou Halepovou, kterou porazila 7-6 6-2.
Ivanovičová sice ztratila hned v první hře podání, ale za stavu 4-5 odvrátila setbol, poprvé využila šanci na brejk a nastartovala úspěšný obrat. Halepovou v šestém vzájemném utkání porazila počtvrté.

Světová trojka Halepová pokračuje v letošním trápení, neboť na kontě má jen tři výhry a čtyři porážky. V Dubaji přitom původně neměla startovat, ale nakonec odložila operaci nosu a hraje dál.

"Necítila jsem se být pod tlakem. Jen potřebuju hrát zápasy, mnohem více zápas. Najít rytmus, v jakém jsem byla loni," řekla Halepová, jež letos odehrála jen sedm zápasů.

Strýcová si dnes zahrála i čtyřhru a znovu se postavila proti Görgesové, podruhé však neuspěla. S Italkou Robertou Vinciovou neproměnily mečbol a nakonec s německo-maďarskou dvojicí Görgesová/Babosová prohrály 3-6 6-3 9-11.
Kvitová neudržela vedení 6-0 a 6-1

Odpolední program turnaje ve Spojených arabských emirách narušil pro Dubaj dost neobvyklý déšť a dlouhé hodiny musela na svůj úvodní zápas čekat Petra Kvitová. Do duelu s šedesátou hráčkou světa Madison Brengleovou pak sice vstoupila fantasticky, ale nakonec se z výhry stejně neradovala a s o měsíc mladší Američankou prohrála i podruhé.

Kvitová v prvních sedmi gamech ztratila pouhých pět míčků a po využtí čtvrtého ze čtyř brejkbolů vedla už 6-0 a 3-1. Přesto zápas prohrála. Druhý set ztratila v tie-breaku, v rozhodujícím dějství přišla stejně jako v tom předchozím o vedení 3-1 a po pěti prohraných gamech po sobě prohrála 6-0 6-7 3-6.

Šampionka z roku 2013 Kvitová tak v Dubaji skončila třetí rok po sobě už v osmifinále a pokračuje v letošním trápení. V této sezoně odehrála šest utkání a porazit dokázala jen v prvním kole Australian Open hráčku druhé světové stovky Thajku Kumkhumovou.

Kvitová, jež minulý víkend poprvé prohrála oba své zápasy ve Fed Cupu, se tak nepovedl ani první turnaj po rozchodu s trenérem Davidem Kotyzou. Další její akcí, na níž bude znovu bez kouče, bude příští týden podnik WTA Premier 5 v katarském Dauhá.

V Dubaji dnes skončilo celé kvarteto nejvýše nasazený hráček, z osmi nasazených už nepokrčuje ani jedna. Na druhém ze tří letošních turnajů nezvládla svůj úvodní zápas světová pětka Garbiñe Muguruzaová. Dvaadvacetiletá Španělka dnes podlehla 6-7 3-6 o rok mladší Jelině Svitolinové, která hraje na prvním turnaji pod vedení nové trenérky Justine Heninové.

"Myslím, že jsem nebyla dostatečně připravená hrát. Potřebuju více potrénovat," řekla Muguruzaová, kterou od úvodu sezony stále trápí bolesti zraněné nohy.

Ze hry venku je také nasazená trojka Carla Suárezová, jež podlehla 6-4 4-6 3-6 Francouzce Caroline Garciaové.

• WTA PREMIER DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 1.734.900 dolarů
středeční výsledky (17. 2. 2016
• Dvouhra - 2. kolo •
Strýcová (ČR) - Görgesová (Něm.) 2-6 6-3 6-1
Brengleová (USA) - Kvitová (4-ČR) 0-6 7-6(1) 6-3
Ivanovičová (Srb.) - Halepová (1-Rum.) 7-6(2) 6-2
Svitolinová (Ukr.) - Muguruzaová (2-Šp.) 7-6(3) 6-3
Garciaová (Fr.) - Suárezová (3-Šp.) 4-6 6-4 6-3
Petkovicová (Něm.) - Jankovičová (Srb.) 6-3 6-2
Vandewegheová (USA) - Mladenovicová (Fr.) 7-5 3-6 6-4
Erraniová (It.) - Švedovová (Kaz.) 6-3 6-0
• Čtyřhra - 1. kolo •
Babosová/Görgesová (4-Maď./Něm.) - Strýcová/Vinciová (ČR/It.) 6-3 3-6 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1015
Přidat komentář
slacker
tADY SE NIC NEZMENILO :-d
Reagovat
A.R.R.
Nezměnilo, jen ty tu chybíš :-) Kde se furt flákáš?
Reagovat
slacker
Na Biatlonmanii a Tucnacich :-D. Zadny chvalyhodny duvod absence :-))
Reagovat
A.R.R.
Jo ták, dovolená od TP, ono je to občas třeba. Tak naber síly, ať to tu pak má nějaký spád, takhle je to nuda, pořád stejné kecy :-D
Reagovat
Frick
TISÍC!!!!!
Reagovat
Frick
999
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, souhlasím. Obrázek Petřina psychického stavu během zápasu se z toho podle mě pořád špatně vyvozuje, to snad ani nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla být reakce na Fandinu dole
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.cas.sk/clanok/365286/xxxx?utm_source=sport.sk&utm_medium=zona-article&utm_content=box-cas-article&utm_campaign=cross#
Reagovat
freeteepek
Včera mi jedna mladá tenistka sdělila, že se kdysi během zápasu zranila a chtěla vzdát. Pak jí ale ukecali, ať to ještě zkusí. Tak to udělala a vyhrála. Zajímavé na tom je to, že tuto metodu se naučila používat i v dalších zápasech. Pořádně si namlátila raketou až ji noha bolela. Pak šla hrát a šlo to líp! Háček je v tom, že když jí nic nebylo, myšlenky létaly všude kolem. Když jí bolela noha, daleko víc se soustředila na hru a na to, co má dělat:-)
Reagovat
FulnekUltras
Účinná bývá i občasná bolest hlavy. ;)
Reagovat
Fandina
Hezky napsáno.

http://www.tennis-arena.cz/ocima-frantiska-paly-11105cz/

Když už jsme u těch vztahů ? jeden dlouhodobý, Petry Kvitové a trenéra Davida Kotyzy, se teď rozpadl a mnozí se ptají proč. Má interpretace je jednoduchá: z dívky se stala dáma. Dobře vystupuje, stále lépe vypadá? Za tu dobu si ?vyzkoušela? mladšího i staršího partnera, teď se usazuje, lidsky vyzrává ? a do toho ta dosud neměnná profesní rovina. Její vztah s Davidem byl krásný, výjimečný, ale jeho jedna polovina ? Petra ? se změnila.

Potřebuje teď chvíli poprvé po spoustě let nikoho neposlouchat, přijít si na věci sama. Pořád jí do něčeho někdo ?kecal?: samozřejmě David (zcela legitimně a správně) ze své pozice, pak ti, co jí říkali, ať se ho zbaví, teď zas ti, co radí najít si třeba superkouče? Já na ní ale vidím, že ona teď jen potřebuje mít na chvíli pokoj, a pak se prostě uvidí. Vyřeší to, nechá si poradit ? ale ne teď. Nemá smysl ji do čehokoli tlačit. Až bude čas, ona přijde na to, co dál. Doba, kdy to za ni rozhodovali jiní, je každopádně nenávratně pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, hezky napsáno.
Reagovat
FulnekUltras
a v září uvidíme... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co bychom měli vidět?
Reagovat
FulnekUltras
Petru, která už ví, jak dál... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No snad ten přerod v novou a (nejen) tenisově lepší Petru už bude zdárně dokončen. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Na nějaký zásadní přerod nevěřím - to už spíš na celkové zklidnění a návrat k tomu, co odjakživa fungovalo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zůstane vždycky Petrou, o tom žádná, ale určitý posun, zejména ten vnitřní, ten by snad přijít mohl, když už se rozhodla nastoupit tu cestu k němu. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Dáma vidí rozcestí, i když cesta pokračuje pořád rovně za nosem. Je pouze otázkou času, kdy jí to dojde... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme :-)
Reagovat
Fandina
Dámy vědí co chtějí nepotřebují se zdržovat na rozcestích.
Reagovat
Roger_Federer
Jak ty to muzes vedet?
Reagovat
Fandina
Co je ti do toho.
Reagovat
Roger_Federer
Petra zustane vzdycky Petrou..

Ale ty ji v podstate vubec neznas, nikdo znas.
Obrazek si delas celou dobu z medii a max co jsi videl na kurtu.
Podle me nemas vubec tuseni co se ji doopravdy honi v hlave a co chce..
Nemas z ceho delat zavery co se jiji osobni roviny tyka.:)
Reagovat
Fandina
Pokud někdo přečte rozhovory, články o někom, vidí ho i osobně, případně s ním pronese pár slov, dovede si udělat představu, jaký ten člověk je.
Reagovat
Roger_Federer
Co je ti do toho?
Reagovat
Fandina
Nemám ráda lidi, kteří se hloupě ptají.
Reagovat
Roger_Federer
Ty hlavne nemas rada lidi vubec..a tebe jsem se neptal, opet si se vetrela do vlakna adresovabe igemu.
Reagovat
Fandina
Nemám ráda hloupé a útočné lidi, pro které je vstup do diskuse vetření se. Jako pro tebe.
Reagovat
Roger_Federer
Takze nemas rada ani sebe?, navuc pokud beres muj dotaz/prizpevek k Jirkovi jako utok, jsi mimo.
Je pravda, ze ty na me dlouhodobe pusobulis jako hloupoucka, slunickarska nanynka, co realne zije v internetovem svete.
Kde utoceni a lhani je jejim dennim chlebem.
Reagovat
Fandina
Nejsi hodný člověk, ten kdo u druhých předpokládá lži, ten není u mě plnohodnotný.
Reagovat
Roger_Federer
Ja u tebe nic neprepokladam, vychazim z dlouhodobe,realne zkusenosti z uzivatelem Fandina.
Reagovat
Fandina
Pokud píšeš o člověku, jako ty o mně, že lže a já nelžu, nediv se, že tě považuji za hloupého člověka. Nemáš u mně váhu. Tím bych diskusi s tebou uzavřela.
Reagovat
Roger_Federer
Chapes vubec Fandino, ze presne takto tady vystupuhes, na lidi pusobis?
Ja te nepotrebuju resit v "realu", neznam te, nevidam te, je mi fuk, kdo se za timto nickem ukryva, vychazim z konretnich, realnych situaci na tenisportalu.cz.
Reagovat
Fandina
Pokud o někom píšeš na veřejném webu, že lže, měl by sis uvědomit, že i když se jedná o uživatele na veřejné webu, že se to nedělá. Je mi jedno, jak na tebe působím, ale chovej se ke každému slušně a s úctou. Nelžu a nikdy jsem to tu nedělala. A pokud to tvrdíš, napadáš mě.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt ti tady nekolik uzivatelu dokazovalo, ze nerikas pravdu.Tak co je to kdyz ne lhani?
Reagovat
Fandina
Nevím jestli rozumíš česky. Když nelžeš, nemůže být důkaz.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ty lzes, lhala si a zapirala nekolikrat.
Reagovat
Fandina
Píšeš nesmysly. Nevím co bych měla zapírat a proč. Přemýšlej hlavou.
Reagovat
Roger_Federer
:),potrebujes pomoc..Riksm ti to uz 3roky.
Reagovat
Fandina
Nejsi normální. Nerozumíš lidem.
Reagovat
slacker
ty dokonece nikomu a nicemu
Reagovat
Fandina
Píšeš o mně nesmysly, věci, které by mě ani nenapadly, nediv se, že jsi pro mě bezpředmětná osoba, člověk, který pro mě nemá hodnostu. Nula.
Reagovat
Fandina
Celkově nejsi hodný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to podle mě není zdaleka dostačující, aby bylo poznat, jaký ten člověk doopravdy je. Ta představa bude jen velmi zdánlivá a hlavně, vůbec nemusí být pravdivá.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě ne, úplně ho znát nemůžeš. Ale rozhodně si můžeš udělat obrázek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten obrázek ale může být mylný, nelze na něm zakládat nějaké teorie. Vlastně jde, ale ty teorie budou hrubě konspirační.
Reagovat
smazaný uživatel
*jde = lze
Reagovat
Fandina
Proč by byl mylný. Když vezmeš několik vyjádření lidí a porovnáš je, tak riziko toho, že se mýlíš se zmenšuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ani o nějakou hlubokou analýzu její osobnosti nesnažím. Na druhou stranu když člověk chce a umí dobře vnímat, může si na základě těch rozhovorů (nejen co do obsahu, ale třeba i co do stylu odpovědi), článků, rozhovorů s lidmi, kteří ji znají, určitý obrázek udělat. Ale to chce, aby byl člověk vnímavý.
Reagovat
smazaný uživatel
To nepopírám, ale vážně mi přijde dost "rizikový" brát takto omezené množství dojmů za nějak směrodatný, všechno může být jinak. Vem si třeba nedávný zdejší spor o chování Lukáše R.. Někdo psal o tom, jak se Lukáš ošklivě zachoval k fanouškům, a někdo, jak je to milý a příjemný kluk. No a co pak s tím?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, já nepopírám, že při takových hodnoceních člověk musí být opatrný, ale určitý obrázek si udělat může.

Jinak co se Lukáše týče, já proti němu nic nemám a vlastně je mi ho občas i líto, protože mám dojem, že je kritizovaný neprávem. A upřímně, jestli já beru něco s opravdu hodně velkou rezervou, tak to jsou vyjádření zhrzených "fanoušků", jimž objekt jejich zájmu nedal podpis nebo spáchal nějaký podobně závažný zločin..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen prostě nemám rád spekulace, i když se jim sám neubráním.

Lukášovi nefandím, sympatický mi není, ale jaký doopravdy je, nevím. Sympatie se ale nedají řídit rozumem (alespoň u mě).
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ani o nějakou hlubokou analýzu její osobnosti nesnažím. Na druhou stranu když člověk chce a umí dobře vnímat, může si na základě těch rozhovorů (nejen co do obsahu, ale třeba i co do stylu odpovědi), článků, rozhovorů s lidmi, kteří ji znají, určitý obrázek udělat. Ale to chce, aby byl člověk vnímavý.
Reagovat
PetaM
Dnes jsou to tři roky, co Serena v Doha svedla krásnou bitvu s Petrou a vrátila se tak na post světové jedničky, který okupuje dodnes! :)
Reagovat
Cico93
Vo finále ale dostala:-))
Reagovat
PetaM
No, jen prohrála. Pod pojmem "dostala" si představuju trochu větší řežbu, než ve třech setech :D
Reagovat
Cico93
ok
ja nemám rád slovičkárenie tak toho necháme:-)
Reagovat
PetaM
V pohodě. Každopádně to byl hezký zápas :) A trochu ironie, že Serena, jako tehdy nová světová jednička, prohrála ve finále s Vikou, kterou právě díky výhře nad Petrou sesadila z postu nejlepší hráčky světa :)
Reagovat
Lunej..
Jj, to byl krásný zápas, tam Petra zase hrála jak jsme byli zvyklí. Já myslela, že to bylo v r. 2012. :)
Reagovat
PetaM
Já si to radši našel, ale bylo to v roce 2013. Serena je na trůnu pouze tři roky :) :)
Reagovat
COMEON
to bol zápas ako lusk, bojovnosť z oboch strán
Reagovat
FulnekUltras
bez rozptylování číčovinami... ;)
Reagovat
miledus
Kvitová neudržela vedení 6-0 a 6-1 CO TO JE ZA NESMYSL????????? (viz lánk výše)
Reagovat
miledus
článek
Reagovat
darek.vrana
U ní je možný všechno.
Reagovat
A.R.R.
To umí jenom Petra, prohrát zápas, když vede 6:0 a 6:1 :-D
Reagovat
Haitik
Maruška v Mexiku zatím bojuje výborně, dneska v noci porazila nasazenou dvojku 6:0 a 6:2.. :-)) Turnaj se celkem pročistil, tak by mohla Maruš dojít co nejdál!! :-)
Reagovat
Elrondin
Výborný výsledek Marušky, má šanci se dostat opravdu daleko. Jinak v Perthu je (také na "pětadvacítce") ve čtvrtfinále Bára Štefková.
Reagovat
dadaft
tak včera mě zklamala hlavně Jelena (u Yarky jsem výbuch trošku čekal),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a naopak potěšila Elina (nicméně Mugu to pálila po všech čertech a musí být ze své hry zklamaná).

Petru jsem viděl od půlky druhého setu -- ani nemůžu říct, co bylo špatně, vybavují se mi jenom střípky,,,,,,,, třeba mě zarazilo, že po dobře umístěném leváckém servisu, který vyhnal Brengle mimo kurt, následovaném klasickým V-éčkem bezpečně metr od lajny, nebyl konec výměny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ???
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dneska bude čas na odpolední zápasy. ))
myslím, že se je na co těšit. ))))))))))))
Reagovat
Soptik
Skonči s tenisem ty nanynko
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není pravda takového Kabila jsem nezažil ať táhne z top 10 pryč tam není pro ní místo. Ta už se nikdy nevzpamatuje je s ní amen. Hlavně netvrdte že získala wibledony to bylo hlavně naivka FANDINA!!!!
Reagovat
Fandina
Závist?
Reagovat
Lunej..
Á, místní kritik se zase rozohnil, nechceš raději táhnout pryč ty?
Reagovat
janek_da
Lunej = chytrá horákyně :)
Reagovat
Fandina
tak tak, dvě mouchy jednou ranou ... já bych jí ale neposlechla, za tohle ne ... úsměv
Reagovat
Frick
Na vypadnutí všech nasazených v jejich prvních zápasech by u Tipsportu vyšel na 2466,77 :o)
Reagovat
Frick
Tipáč má ale payout asi 91,8%, čili fair kurz by byl 2687,11

Děleno 42 WTA turnaji s 5-kolovým pavoukem by k této anomálii mělo docházet jednou za 64 let :-D
Reagovat
Frick
32 INT + 10 Premierů (Charleston a Eastbourne jsou na 6 kol)
Reagovat
rusedski
To ale nepočítáš správně, Fricku.
Je-li každý kurz ponížen o 8% oproti fair kurzu, pak nestačí celkový součin povýšit o těch 8%, aby ses dostal na fair součin.
Např. budeš-li mít 1,82-1,82 místo férového 2,00-2,00, tak při 8 zápasech budeš mít 1,82^8=120 vs. férovému 2^8=256. Tj. nejsme ani na polovině, protože i ta ztráta 8% se nám umocnila na osmou. Fair kurz by byl tedy mnohem mnohem větší, možná někde u 5000 :)
Reagovat
Frick
Sypu si popel na hlavu. Fakt.
Reagovat
Frick
Ale tak jo - přejme jí to.

Nakonec tedy bude platit, že se každá členka toho silného italského kvarteta, nad kterým se pomalu smráká, dostala jak do GS finále, tak ti do TOP TEN.

Ovšem je to tedy skutečně "po nás potopa". Errani (a asi i Karin, která ovšem vždy byla poněkud vzadu) by ještě pár roků vydržet mohly, ale potom už to asi bude skutečně jen o Camilce. Nějaké ty mladší holky ročkníků 95 a 96... žádná se zatim nedostala ani do TOP 300...
Reagovat
Holahej
Petro, hlavu vzhůru, budou další turnaje, další příležitosti, na body jsi vyhrála 94/91, kdyby to byl sport s jiným počítáním, kde se bere každý bod.. nebo třeba i fotbal, kde dají do poločasu na 1:0 a už to dozdržujou až do konce, to v tenise nejde, začátek 6:0, je na co navazovat, hru na to máš, ...hlavně nečíst ty dehonestující "fans", to je /bylo by/ horší pro psychiku než prohra, jste s Madison Brengle stejně staré /mladé, obě r.1990/ a rozdíly v úspěšnosti jsou zatraceně na tvé straně, je to sport, každá se snaží jak může, to vítězství urvat, fandím!
Reagovat
Fandina
A ještě Týden o Petře a víc je v tištěné podobě z pondělí 15.2.2016 viz info v odkazu.
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/petra-kvitova-kdyz-hlava-rika-ne_372606.html
Reagovat
misa
Díky, musím dnes prostudovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Týden kupuješ, tak to naskenuj, ať si počteme i my ostatní. :-)
Reagovat
misa
Pokud to bude zajímavé, tak koupím.
Reagovat
smazaný uživatel
No narovinu - nic zásadního bych si od toho nesliboval, spíš očekávám, že to budou takové ty klasické obecné fráze..
Reagovat
misa
Časopis má hodně stran, tak je nutné je nějak zaplnit :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasný :-)
Reagovat
mac.hall
Sice to sem nepatří ,ale Petruška opět zaperlila. Myslím , že by se hlupáci jako IQE mohli již konečně probrat. Ostatně nedávné vyjádření Černoška k PK bylo myslím celkem jasné , i když velmi diplomaticky vyjádřené. P je tak trochu otrokyní své vagíny a tenis ji evidentně moc nebaví. Na této úrovni je to celkem zarážející. Lépe , než kdysi Lindsday Davenport, to nelze asi vyjádřit. "Největší zklamání ze všech hráček na okruhu, vzhledem k jejímu obrovskému talentu " A tuto bývalou špičkovou tenistku asi nelze vinit z nějaké zášti vůči P nebo neobjektivity. Na druhou stranu musím konstatovat , že je to jen a jen věc PK, každý je strůjcem svého štěstí a nám příznivcům do toho nic není. Jen mi připadá jako normální , že mnozí, podobně jako já , vyjadřují své zklamání z toho , kam se ubírá kariéra Petry.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě tam není a dlouho nebude. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Davenportová je zamindrákovaná stará piksla. A ty jsi starej vůl. :-p
Reagovat
misa
... ještě ti tam chybí, že vůbec nerozumí tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom to není. Ale blábolení o zklamání a promnrhaném talentu je fakt jako od někoho, komu ujel vlak a tak si svoje komplexy léčí pliváním jedovatých slin kolem sebe. Smutný na tom je, že ona alespoň po fyzické stránce nevypadá vůbec špatně, takže tyhle komplexy má asi už z dřívějška. Ostatně - neříkalo se o ní náhodou kdysi něco podobného jako teď o Petře a neměla ona určité problémy s postavou/nadváhou? Jestli si ji s někým pletu, tak se předem omlouvám, abych tady nevyvolával nějaký flame.
Reagovat
misa
Poslyš, když někdo Petru kritizuje, tak to neznamená, že má nějaké komplexy. A u těch bývalých špičkových tenistů už vůbec ne.

"Smutný na tom je, že ona alespoň po fyzické stránce nevypadá vůbec špatně, takže tyhle komplexy má asi už z dřívějška." ... tomu nerozumím, kdo má z čeho kompexy?
Reagovat
smazaný uživatel
To, že je někdo hodně úspěšný sportovec ještě neznamená, že nemůže mít nějaký ten mindrák či komplex, i když si to sám třeba ani nemusí uvědomovat. Víš, jak je to s přejímáním vzorců chování, které se ti třeba coby dítěti nelíbí - v dospělosti se buď chováš přesně opačně nebo je naopak převezmeš beze změn. A není to úplně vědomý proces.

Proto jsem se ptal, jestli si Lindsay náhodou coby aktivní hráčka neprošla něčím podobným, čím teď Petra.
Reagovat
rusedski
Jo, mívala přezdívku Slůně :)
Reagovat
smazaný uživatel
A také se ji říkalo TLUSTÁ
Reagovat
Fandina
Vyjádření "Největší zklamání ze všech hráček na okruhu, vzhledem k jejímu obrovskému talentu" o někom, kdo dvakrát vyhrál Wimbledon, TM a další turnaje se mi zdá trochu přitažené za vlasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to Lindsey prohlásila v době, kdy Petra ten Wimbledon měla jenom jeden. Ale přehnané to každopádně bylo i tehdy.
Reagovat
LukasH
Jenže k čemu takový prohlášení vlastně jsou? Že se s tím ztotožní dost lidí....ale kdo má vlastně pravdu? Ten, co Petru pořád kritizuje a říká, jak mrhá talentem nebo ten, kterej jí nekritizuje a přiznává zároveň, že Petra prostě není tenistka takových kvalit, aby byla na úrovni legend...
On ten talent fakt nestačí. A faktorů, který určují úspěšnost a dobrou, konzistentní hru, je zatraceně moc. A Petra jich spoustu nemá. Dlouhodobě nemá dostatečnou fyzičku, pevný odhodlání a mentální sílu jako Serena nebo Máša. A další věci.
Ono je lehký něco kváknout, ale druhá věc je to uskutečnit. O Madison tvrdila, že je úžasná. Jak má všechny předpolady. A pak poznala, že to fakt není jen o tom. A kde je teď Madison...
Pokud tedy budeme počítat, že v tenise má cenu hlavně sbírání trofejí nebo dosažení nejakýho milníku, tak podle mě Petra udělala chyba na začátku roku 2012, že se nesnažila ze všech sil stát se světovou jedničkou. Měla se vykašlat na Hopmana a jít obhajovat body. Ona by tou jedničkou asi dlouho nebyla, ale dneska by se říkalo dvojnásobná vítězka Wimbledonu a bývalá světová 1.
Reagovat
Fandina
Já vím, že to zní jinak, bývalá světová jednička, ale teď se o ní napíše, na žebříčku byla druhá. Je to rozdíl, ale zase ne tak velký. Tohle mi tak nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono moc nechybělo a byla jí i přes Hopmana. To když už, tak v tomhle smyslu je spíš otázka, jestli se tehdy neměla vyprdnout na FC a dát se dohromady zdravotně. Protože až neúčast na turnajích v Arábii byla z hlediska boje o trůn ta zásadnější. Tam tehdy nejela a ztratila poměrně dost bodů.

Já pořád věřím, že na ten post jedničky ještě někdy dosáhne.
Reagovat
FulnekUltras
Já taky, neboť nepřestávám uznávat trvalý vývoj... ;) Když se podíváme na holky momentálně výš, všechny půjdou v poserení ;) postupně zase dolů...
Reagovat
smazaný uživatel
No můj osobní názor je, že v době Poserenovské se ty holky na postu jedničky budou točit jak svatí na Orloji. :-) Protože že bych měl dojem, že je tam některá, která by mohla vládnout dlouho a pevně, tak to doopravdy nemám..
Reagovat
FulnekUltras
No a my si právě musíme počkat, až se v okýnku objeví Petra... ;) Zatím bych se klidně spokojil třetím Wimblasem... ;) aby aspoň trochu utichly věčné spory, kdo je vlastně česká tenisová legenda... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No snad se dočkáme :-) A českou tenisovou a vůbec sportovní legendou je už teď, o tom se snad spory nevedou, maximálně se můžeme dohadovat o tom, kdo je historicky nejúspěšnější českou tenistkou :-)
Reagovat
FulnekUltras
Kdekdo tu legendárnost zpochybňuje nejčerstvějšími "poklesky". Takže je třeba dát znovu obecně na vědomí, že Mandlíková s Novotnou jsou překonány a nová Vaidišová se nekoná... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Stejne je to hruzostrasne ;)..Petra vyhrala letos jediny zapas a jeste si polepsila v zebricku.
Reagovat
LukasH
Protože nic neobhajuje. Ale žádný body si nenahrává, takže pokud bude tahle bída pokračovat a vypadal by v Madridu už v prvním kole, může najednou teoreticky vypadnout z první dvacítky.
Reagovat
lars
V Dubaji obhajovala CF
Reagovat
EllNino
osmifinále
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že si nepolepšila, že je na tom plus mínus pořád stejně.
Reagovat
lars
co to meles?
na zacatku sezony byla 6. ted je 8. tak jak si polepsila ??
Reagovat
Holahej
Černošek: Petra Kvitová, 17.02.2016 11:00 Rozhovor

http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/cernosek-kvitova-psychologa-nepotrebuje-neni-robot_372731.html
Reagovat
FulnekUltras
jj, mezi řádky zajímavé... ;)
Reagovat
Fandina
Pěkný rozhovor, už trochu vychladl s tím trenérem a nemá rád psychology a potvrdil, že Petra je osobnost a žádná komplikovaná, jak se tady rádo tvrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela zajímavý rozhovor. Zdá se, že už se začíná smiřovat s tím, že nad ní nemá plnou kontrolu. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Po prvni setu jsem chtel "trhat tiket"..a prestal to sledovat (lepsi zabava)..
Petra je "miliondolarbejby":)
Reagovat
FulnekUltras
jistota desetinásobku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A já si říkám, proč? A on zase RF! Vsadil! Příště toho nech, jo? A nebo si vsaď koněně na výhru....
Reagovat
FulnekUltras
To by musel brzo prodat továrnu i s asistentkou... ;)
Reagovat
Roger_Federer
:), Petra je dlouhodobe nejlepsi kun v moji staji, takovy se neprodava.:)
Reagovat
Fandina
vzhledem k tomu, že je nevyzpytatelná, tak doufám, že tě jednou pořádně vypeče
Reagovat
janek_da
Ještě lepší je na ní sázet livka. To je houpačka nadějí a zmaru.
Reagovat
smazaný uživatel
Naučil sem se nedívat se na livescore,ale na diskuse tenisportálu,jakmile třetinu diskuse obsadí iqe,jeho autovaná a následná oponentura od ostatních,je jasné,že Petra prohrála.jen se to v poslední době podezřele často opakuje a argumenty z obou stran jsou prakticky totožné.začíná to být nuda
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se zas rychle nauč dívat na livescore...tady se toho dovíš až moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra tomu dala korunu. Prohrát vyhranej zápas! No nic, už jsem se oklepala a jedeme dál. Ovšem už by se měla holka konečně odrazit ode dna. Stejně toho trenéra potřebuje, jak sůl....
Reagovat
FulnekUltras
soli je všude dost...a cholesterol vysoko... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Soli možná, ale dobrejch trenérů moc ne! Bude to těžký.
Reagovat
FulnekUltras
dobrejch trenérů s nízkým cholesterolem... ;) ale já bych to zatím neměnil, jen ať se s tím Peťa popere jako za ničím nevázaných předškolních let... ;)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole turnajů v Dubaji a Rio de Janeiru ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila v Dubaji do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9245 (+5767)
2. Kerber 5700 (+2222)
3. Radwanska, A. 5210 (+1732)
4. Halep 4745 (+1267)
5. Muguruza 4642 (+1164)
6. Sharapova 3672 (+194)
7. Bencic 3505 (+27)
--------------------------------------------
8. Kvitová 3478
--------------------------------------------
9. Pennetta 3422 (-56)
10. Vinci 3325 (-153)
11. Suarez Navarro 3300 (-178)
12. Šafářová 3292 (-186)
13. Williams, V. 3266 (-212)
14. Azarenka 2935 (-543)
15. Bacsinszky 2894 (-584)
16. Ivanovic 2640 (-838) *
17. Plíšková, Karolína 2525 (-953)
18. Jankovic 2505 (-973)
19. Kuznetsova 2505 (-973)
20. Svitolina 2445 (-1033) *
21. Errani 2265 (-1213) *
...

Petra Kvitová sice i nadále pokračuje v letošních tragických výkonech a i v Dubaji přišla o body (už počtvrté za sebou), ale zatím stále zůstává na 8.místě. Podobně špatně si totiž v Dubaji vedly i její největší konkurentky ...

Lucka Šafářová přišla o dalších 189 bodů a klesla na 12.místo ...

Karolína Plíšková přišla dokonce o 485 bodů a klesla zatím na 17.místo. Můžou se ale před ní ještě dostat Svitolina a Errani ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně pokračující trápení Halepový, která dál klesá v žebříčku a vypadnutí Wozniacký z top-20 ke kterýmu došlo poprvé od jejích 17 let ...
Reagovat
Dobry-den
Monako dnes truchlí, ale v Česku k tomu nemáme důvod. Nejlepší hráčka reprezentující ČR a žijící v ČR je stále ve hře ;-)
Reagovat
fretek
Líbilo se mi, jak se Brengle sama smála tomu, že konečně vyhrála gem (za stavu 0:6,0:1). To jistě netušila, že to vyhraje celé.
Reagovat
FulnekUltras
Tam v sobě Petra potřebovala udržet robocopa...
Reagovat
janek_da
Být jakýmkoliv trenerem WTA tenistky tak si tenhle záznam schovám pro případ, že moje svěřenkyně bude hrát s Petrou. A vlastně nejen s ní.
Takové motivační
Reagovat
tommr
tohle tragikomický memento by si měla přehrávat hlavně Petra ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - zrovna Petra je typ hráčky, proti které si i po jasně prohraném prvním setu dneska už nepřestává věřit ze širší špičky skoro žádná... ;(
Reagovat
Fandina
Ale zase se na to napracovala, aby ten game hrála. Takže proto měla radost.
Reagovat
janek_da
A tak ona zas tas Madison tak marna není. Dneska to není poprvé, co vyhrála nad TOP(ahoj Brozi)10 hráčkou.
Reagovat
bIbec
jj, už jednou top 10 hráčku porazila, sem slyšel. Teda už si nepamatuju jakou.
Reagovat
FulnekUltras
Když se jí povolí udidlo, tak to je jasný... ;)
Reagovat
Lunej..
to je ale špatně položená myšlenka. Není to o tom, že ta horší hráčka je lepší, ale o tom že ta lepší hráčka je horší. Víš jak to tady chodí :D
Reagovat
misa
Co si asi myslí? Jestli neprožívá nějaké pocity satisfakce, Petra bez něj zatím nevyhrála jediný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že není takový hňup.
Reagovat
misa
Petra možná ukončila jeho působení v top tenisu. Co teď vlastně bude dělat, neví někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Ale předpokládám, že se bude chtít věnovat hlavně rodině, takže na trénování nějakého top hráče nebo top hráčky to momentálně nevidím.
Reagovat
FulnekUltras
Za půl roku to začne zase svrbět... ;)
Reagovat
VlS
Já bych to nechal na něm.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že to je jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jo.
Reagovat
FulnekUltras
On ten zápas ještě přijde. ;)
Reagovat
Fandina
Když byla s ním, tak také Madison neporazila, ani Halep.
Reagovat
misa
Fandinko, rád bych ti připomenul, že s Davidem zdolala Niculescu.
Reagovat
Fandina
Já to vím, proto jsem uvedla jen ty dvě.
Reagovat
Frick
Bude se hrát v TV zítra jen vážná hudba?
Reagovat
smazaný uživatel
Pláču já a pláče máma, pláče sestra, pláče táta; pláčou bratři, prarodiče. Pláčou tety, sestřenice. Škoda že už nemám strýce - mohlo nás teď plakat více!
Reagovat
VlS
A kde? Někde u silnice?
Reagovat
smazaný uživatel
U silnice? Plakalo by vás tam více... :))
Reagovat
Lunej..
Kašlete na silnici, zavolejte Polednici, ta dá Petře na zadnici.
Reagovat
smazaný uživatel
Pak ji vrhla v popelnici?
Reagovat
VlS
Na zadnici nepomůže, možná raděj trny z růže, kde jen síly, kde jen brát? Nebo hlavou zatřepat?
Reagovat
Lunej..
Nebo raději holí? ale to zas bolí a dělá to jelita a pak nějaký z TP popleta bude místo rozhodčích žalovat nás, co jsme tu na očích :D
Reagovat
brixner
Už tu Šoustalovou nemůžu ani vidět!!
Reagovat
LukasH
Já třeba dnešní problém vidím úplně jasně v podání. Petra si jím vůbec nepomohla a od začátku roku nepomáhá při důležitých bodech. Nemá ho vůbec umístěný a v poslední době jí funguje spíš jako uvedení míče do hry. Brengle hrála ve 3. setu jak motorová myš a přes výměny jí téměř nešlo přehrát. Mimoto nemá Petra tu mezihru špatnou. Ale že nezíská lehkej bod z podání a musí si všechno dřít ve výměnách, to taky na sebevědomí nepřidá. Kromě podání totiž nemá žádnej aspekt hry horší. I u tý sítě to nebylo špatný.
Reagovat
misa
jj, bez podání je Petra sotva poloviční - přes dlouhé výměny nemůže vyhrávat.
Reagovat
Fandina
Podání nebylo dobré, chyběly esa i přímé body z něj. To byla škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, podáním si nepomáhá tolik, kolik by vzhledem ke svým parametrům měla, ale to si myslím, že by až takový problém dneska být nemusel - servis neměla bůhvíjaký ani v prvním setu, tam si ho ale v poklidu držela. V čem spíš vidím problém, tak v tom, že v úvodu druhé sady pokazila pár míčů, dostala strach a najednou oproti první sadě začala hrát strašně opatrně, což jí jednak stálo spoustu sil a jednak nechala Brengleovou rozehrát. Do tý doby se Brengleová neměla čeho chytit, ale pak najednou začala přebírat otěže zápasu. Přitom v závěru druhé sady bylo vidět, že když Petra přitvrdila muziku, tak Brengelová najednou přestala stíhat. Bohužel ale tenhle tlak od Petry přišel moc pozdě a na zvrat v druhé sadě už to nestačilo.

Petra by se měla vykašlat na nějaké zbytečné taktizování a pindy typu "uber na riziku", to u ní nikdy ke kýženému výsledku nepovede, ale spíš na to jít jako Maria: "když to nejde silou, tak to půjde ještě větší silou".
Reagovat
FulnekUltras
V prvním setu byla Peťa na kurtu dokonale svobodná ;), ale od druhého jí v hlavě zase začaly strašit nějaké starší můry... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Strach z toho, že se vyhází..
Reagovat
Fandina
Je to možné, že se jí v hlavě začaly honit myšlenky že možná vyhraje a začala kazit.
Reagovat
Haitik
Noo, Maria od toho stylu, jak píšeš pomalu odchází.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jestli je to dobrej nápad..
Reagovat
Haitik
No, loni a i letos toho moc neodehrála, tak uvidime, ale třeba, že si pomáhá kraťasy, to jednoznačně hodnotím kladně.. :-)
Sama říkala, že důvod, proč je zařadila do své hry, jsou obranářky, např. Aga, Caro, Simona..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim
Ona trebas uz to RG vyhrala diky fenomenalni obrane...kterou nejak v roce 2012 vic zapojila do hry...
Jako rozhodne tim svym zpusobem hry (jeste do toho vic prasti) si podle me dost skomplikovala i zivot, operace atd.
Ja ji fakt mel rad jak vletela v roce 2003-2004 s tim svym celodvorcovy pojetim do sveta tenisu a soucasne utocnou hrou...to byla velka nadeje, ze muze byt konkurentkou Sereny...a nastupkyne Steff...
...no me fakt zklamala....a je me celkem jedno, ze to je ted nejuspesnejsi hrajici hracka po Serene. Bo po te Serene je teda dost daleko...
Je to mrhacka...proste.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fenomenální obranu má třeba Aga nebo Caro. Nebo Simona v lepších časech, ale určitě ne Maria.
Reagovat
misa
Zlepšila se hodně, jinak by nebyla třikrát za sebou ve finále RG (z toho dva tituly).
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že ne, od dob "krávy na ledu" rozhodně udělala velký pokrok, ale famózní obrana podle mě přeci jenom vypadá ještě trochu jinak.
Reagovat
Frick
A co když prohrává, protože má málo/příliš seksu?
Reagovat
George_Renel
Neotvírej poklop, nech si ty své fekálie u sebe.
Reagovat
PetaM
Sex je důležitější než výhry :P
Reagovat
PetaM
Ale to ty nemůžeš znát. Nemáš ani jedno, ani druhé :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
Tak jsem napsal jeden hodně upřímný komentář. TO jsem si ulevil. Ale neklesnu na jeho úroveň.
Reagovat
janek_da
a smazal jsem ho
Reagovat
Lunej..
Proč? Upřímnost je vždy vítána :)
Reagovat
sprchon
Jo, to už se mi taky stalo. :) Krásná práce!
Reagovat
sprchon
Jo, to už se mi taky stalo. :) Krásná práce!
Reagovat
misa
Jeden den v roce můžeš :)
Reagovat
smazaný uživatel
V kolikátým čase je a pod čím vláknem? Nechce se mi tady tou stokou brodit. :D Napověz.
Reagovat
janek_da
než jsem ťukl na odeslat tak jsem ho smazal :)))
Reagovat
sprchon
Smazal ho. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
kedy naposledy v turnaji WTA vypadli vo svojom prvom zápase úplne všetky nasadené hráčky ... ak vôbec niekedy.
Reagovat
sprchon
Ve skutečnosti si myslím, že už první set rozhodl o neúspěchu Petry. Čároví udělali minimálně 3 chyby a další 2 umpire. Petra to mohla mít o dost jednodušší. Zbytečně se nadřela, protože rozhodčí jsou slepci a pitomci. Kdyby těch 5 fiftýnů dostala, vůbec nemusela hrát třetí set.
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle do háje, to bys jít nechtěl?
Reagovat
PetaM
A ty? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se tam sám bál :-p
Reagovat
PetaM
Proč ne? Stromečky, keříčky, zvířátka ... Sám tam nebudeš :D
Reagovat
blixa
Jen ho nechte ať se bojí ;-)
Reagovat
misa
Souhlasím s sním, že servis Petry není tím, čím by při stylu její hry i výšce měl být. Nový trenér - někteří si zde dokonce pohrávají s myšlenkou jeho zbytnosti - by měl s Petrou pořádně na podání zapracovat. A taky jí dodat nový impulz k jiné práci. Sama nic nezmůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť tady nikdo netvrdí, že trenér je zbytečný, tak proč tady šíříš tyhle nesmysly?
Reagovat
Frick
Já už se tak těšim. Taky se tak těšíte?
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Frick
Tak si trhni.

Já už se nemůžu dočkat. Stýská se mi.
Reagovat
misa
Zatím se těším :)
Reagovat
bIbec
ne
Reagovat
FulnekUltras
No ještě štěstí, že jsem z toho Petina zápasu kromě dvou gemů na 1:1 a 2:1 ve druhém setu ničehož nic neviděl. Podle čísel a komentů níže to vypadá, že Petra nastupovala snad poprvé po dvaceti letech k výkonu naprosto ničím a nikým ;) nerušena v těžké pohodě a začala to nekompromisně střílet jako před rokem 2012, takže soupeřka prakticky neměla šanci dostat se do hry. Ve druhém setu se však něco uvnitř zase zlomilo - a místo pokračující smrště přesných ran - na rychlém dubajském povrchu dostatečně účinných - náhle převládla nejdříve opatrnost, a pak už jenom stále více se stupňující nejistota až nesebedůvěra. Fyzicky si Petru hodnotit netroufám, ale jsem přesvědčen, že kdyby svůj optimální modus ve druhé sadě neopustila, zvládla by zpočátku dokonale zaskočenou Američanku celkem hladce ve dvou. Takhle tu máme zase "problém", pochybnosti, spoustu úvah jak by co by - ale cestu ven musí najít Peťa opět sama. Dneska byla od těch zdánlivě zakletých dvířek už velmi blízko, stačilo odvalit poslední balvan, ani nevím, jak vlastně velký... ;)
Reagovat
tommr
do čtvrtfinále se nedostala ani jedna nasazená hráčka a 4 největší favoritky vypadly už v prvním zápase ... :(
Reagovat
VlS
ať už je zase biatlon !
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Gábabába.
Reagovat
blixa
Jooo !!! Naše jediná záchrana. Tam je ještě svět v pořádku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nééé, Kiki, nééé. To samý Garba. Nastupující generace má ňák malej tenisovej hlad nebo moc velkej (Béla). Tak snad Kulička nebo Kosatka, ale to jsou Slovandy, něco jako Demča, krásnej tenis kousek od vrcholu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky bohu nebylo k vidění, co tam předváděla od stavu 4:2 ve 3. setu (uhrála pouhé dva fiftýny)... Všichni mi dneska vyhráli (Washington, Anaheim, Anička, Barcelona) a ona mi to takhle zkazí. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Utři slzy, Monty. Též jsem naměkko (mimo Anči, ta mne od předloňskýho Cinci nebere). Kiki je moje srdcovka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedna věc je, že prohrála, ale mně jde spíš o to jak. Takových kolapsů a zbytečně prohraných koncovek zápasů má v poslední době nějak moc...
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, ona se svým krásným tenisem baví ... jenže je potřeba se zatvrdit na výhru ... a to milášek Kiki nedělá. Ona je prostě milá šikulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo bohuzel si dnes Kiki "vylepsila" s Coco svuj H2H na 0:3
A Petra s Mad na 0:2....
Reagovat
VlS
Já jsem Vám to včera říkal
Reagovat
smazaný uživatel
No to nam moc nepomuze;D)))
Reagovat
A.R.R.
Tak alespoň Coco, holka moje :-)
Reagovat
bIbec
Petra nezklamala a drží plán Wimbledon. Dubaj nás nezajímá. Dobrá práce. Už sem měl po tom 1. setu trošku obavy.
Reagovat
tommr
je dobře, že to bereš s humorem, ale s Petrou to nevypadá dobře. Takhle špatnej začátek sezóny ještě nikdy neměla ... :(
Reagovat
bIbec
přesně tak. Je to dobře! Byly doby, kdy sem býval z takovejhle výsledků i jakože smutnej.. ale teď prostě nejsem! =)
Reagovat
bIbec
a možná je to i tím, že sem z toho zápasu vlastně neviděl ani míček. To dost pomáhá. Můžu tuhle metodu doporučit :D
Reagovat
FulnekUltras
že jo? ;)))
Reagovat
tommr
myslím, že se při zápasech Petry asi budu řídit tvojí radou. Sledování toho jejího trápení mi zbytečně bere radost nejen z tenisu ale i ze života ... :)
Reagovat
Fandina
To by ti ale nemělo brát žádnou radost. Ty to přece neovlivníš. Ano, mě to mrzí, když se jí nedaří, ale netrápím se tím, protože některé rány zahraje super, takže nevím, proč bych se měla z toho hroutit.
Reagovat
smazaný uživatel
A že si tady do ní s takovou radostí vždycky kopneš...
Reagovat
PetaM
To je mi ale líto. Já sleduju zápasy Petry, ale nic mi to nebere. Beru to tak, jak to přijde. Nevím, proč bych si vlastní život měl kazit tím, že budu nešťastný kvůli někomu, koho neznám a nikdy nepoznám. Ale chápu, že takovou povahu člověk nenajde na zemi. Buď se s ní narodí, nebo si ji vybuduje. Já si ji musel vybudovat a je mi teď líp :D
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. Ještě chvilka ráchání ve sračkách nám neuškodí... ;)))
Reagovat
Lunej..
Pozitivní je, že Petra umí hrát i bez trenéra, sláva. Dále je pozitivní, že se udrží ve výměnách, hraje s rozmyslem, není to jen o síle, celkově mezihra lepší než v minulých letech, to samé pohyb. Že se soupeřka zvedla a oklepala z překvapivého 1. setu je její plus, Péťa začala chybovat a Madison začala být motorová myš. Nicméně Petra nebyla ani otrávená, ani to neodevzdala, jen holt vypadla. Ale to by bylo, aby se nenašel nějaký viník.. :D
Reagovat
Serpens
Řekl bych, že je to jenom setrvačnost, toho trenéra by měla urychleně najít.
Reagovat
Lunej..
A ty víš tak dobře, že si ho najde a bude to lepší? Jsou to jen a jen plané dohady nás amatérů. Ale já to tu přenechám ostatním, já tak vševědoucí nejsem a ani nechci být.
Reagovat
Kozoroh
Nezakrývej nepříjemnou pravdu - ve špičkovém tenise je trenér nezbytný, krátkodobě se může hráč vést sám, ale dlouho ne. Petra by si to měla urychleně uvědomit!
Reagovat
Fandina
Viník je jasný. Kdyby měla trenéra, tak by přišel a poradil jí, jak vyhrát.
Reagovat
Lunej..
Nevím, že by třeba Caro pokaždé vyhrávala, když jí tatík přišel radit.
Reagovat
Lunej..
Kolikrát jí Kotyza radil a Petra si to stejně hrála podle svého. Takže tak.
Reagovat
sprchon
Nebo Belinda. To je taky krásnej příklad. :D
Reagovat
Lunej..
Ta je navíc ještě schopná tátu u toho zfackovat :D
Reagovat
A.R.R.
Belindiny porady s trenérem miluji, vždy se na ně moc těším, jelikož jsem zvědv kdo koho seřve :-D
Reagovat
sprchon
:D :D
To je přesný.
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
janek_da
Mi se líbí hlavně tatíkovy hlášky

- přestaň řvat nebo se seberu a odejdu
- co to tady děláš za komedii a začni hrat
- proč mě voláš
Reagovat
A.R.R.
Ona má i Bel dobré hlášky, loni přišel tatík, říká jí, hraješ dobře, jen moc pravidelně a ona mu odpověděla: Ale h.ovno! :-D Já vím, že jí tu má kde kdo za nevychovaného spratka, někdy se tak chová, to uznávám...ale já jí mám rád. Líbí se mi jak herně, tak i osobně, kdysi jsem jí potkal, to ještě nebyla moc známá a mimo kurt mi přišla strašně fajn.
Reagovat
Fandina
Byla to nadsázka, ale co už. Samozřejmě, že jí mohl poradit a nevyhrála by. Trochu si nahrála tou poslední větou, to by bylo, aby se viník nenašel.
Reagovat
A.R.R.
Já nechci dělat mluvčího, ale řekl bych, že Lunej narážela na něco jiného :-)
Reagovat
Fandina
Podívej, člověka vždycky napadne, že kdyby tam byl, tak to mohlo být jiné. Nevím na co narážela, je to fuk.
Reagovat
Lunej..
Je to fuk, jen jsem to nadnesla, protože je to tady někdy k zalknutí, jak někteří neumí unášet normální věci a tady si honí svá ega. Děkuju bohu, že jsem snad normální a neprskám tu na ostatní jen proto, že můj oblibenec či oblíbenkyně vypadli. A těch, se kterými se tu dá normálně pobavit a zasmát se, i při neúspěchu, je čím dál míň.
Reagovat
Fandina
Ne, ty určitě neprskáš, to si nemyslím. Mě si naštvala s tou anketou, kterou si tu o mně vypsala, ale jinak tvoje příspěvky čtu ráda.
Reagovat
A.R.R.
Nevím, zrovna Peťa není hráčka, kterou by příchod trenéra vždy nakopl..on je holt svoje, bu%d jí to jde nebo nejde. Dnes nás namlsala skvělým prvním setem, pak to přešlo do modu, ono to nějak dopadne. Nehrála špatně, ale chyběl tam důraz...
Reagovat
Lunej..
Mně nevadí její prohra. Jsem spíš masochistka, že místo, abych zavřela pec, tak ve snaze si o tom normálně popovídat zjišťuju, že vlastně není skoro s kým. To je jedno, moje blbost. :)
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že Petře dneska chyběl důraz. Rány nebyly tak kategorické, od soupeřky se mi zdáli zahrané víc s jistotou. Nehodnotím teď první set, to byla ze strany Petry rychlovka a je jen škoda, že netrvala dva sety, protože by bylo vystaráno. Madison ale začala hrát důrazně a Petra ne a to byl podle mě hlavní důvod její prohry. A také mi chyběly levácké zatáčky na podání a esa. Jinak to o tom trenérovi byla jen taková hříčka. Petra si ho stejně najde a nebude se už o tom mluvit. Podle mě.
Reagovat
FulnekUltras
po žních zpátky k Davidovi... ;)
Reagovat
A.R.R.
Já myslel, že k Turkovi :-D
Reagovat
Fandina
Také už mě to napadlo. Háčka se k sobě vrátily, Štěpec prý k Nicol, tak proč ne Petra zpět k Davidovi. Třeba se David poučí a nebude na Petru ječet, jako minule.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřekvapilo by mě, kdyby to tak nakonec dopadlo, ale myslím, že v současnosti tahle varianta aktuální není.
Reagovat
misa
Došla mu trpělivost, mě by došla mnohem dřív než jemu :)
Reagovat
Fandina
Spíš došla Petře. Hysterického trenéra bych také nechtěla.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně pokud to nebude za dveřmi, které jdou zevnitř zavřít... ;)
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě nevím. Ono někdy není dobře i za zavřenými dveřmi dělat scény, někoho to může odradit.
Reagovat
FulnekUltras
někdy i nabudit - ale ta psychoalchymie je samozřejmě vždycky těžká... ;)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Každý jsme jiný a každý je jiný. Někdo na mě může řvát od rána do večera a nehne to se mnou a někdo mě může vytočit když jen špitne. Je to různé.
Reagovat
Fandina
A to samé s motivací. Na někoho platí bič na jiného cukr.
Reagovat
FulnekUltras
U žen ještě navíc mnohdy jedno nebo druhé, pokaždé v jinou chvíli... ;)
Reagovat
Fandina
To také, ale hlavně si myslím, že se žena vyděsí, když se na ní jde silou, řevem, podle mě je to kontraproduktivní, ale jak jsem psala, je to individuální.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tohle nezáleží ani tak na pohlaví jako spíš na povaze. Taková Belinda je evidentně celkem zvyklá, že na ní někdo v jednom kuse řve, no tak řve taky. Naopak kdybych měl zhodnotit sám sebe, tak na mě když se řve, tak se zaseknu a nikdo a nic se mnou nehne.
Reagovat
Fandina
Na povaze a na zvyklostech v rodině, viz Bel.
Reagovat
freeteepek
Snažila se s těma kraťasama, ale přechod na síť má pomalej a nedůraznej. A taky měla problém se servisem. Není možný, aby nedala za 3 sety žádné eso. Potřebuje získávat víc přímých bodů na podání. To patři k její hře a bez toho to nejde. Ten servis měla víc variovat. Ke konci už to bylo stereotypní. Když nedokáže trefit středovou lajnu jako Karolína nebo Bára, tak ať hraje leváckou zatáčku s velkým liftem. Třeba...
Dneska má smůlu, že si nemůže postěžovat trenérovi ani se vybrečet příteli na rameni. Kdo jí teď bude utěšovat? Snad jedině Karolína, která už je taky venku:-)
Reagovat
PetaM
Lucka Hradecká, asi proto tam byla :)
Reagovat
Lunej..
Má tam Hráďu a nebo může si může dopisovat s iqe, ten zase podle plánu bude každému nadávat a vinit rozhodčí. Má naprosto přesné periody, velmi lehce čitelné a očekávané. Jak zhrzený milenec.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak ti dneska přelítlo přes nos?
Reagovat
Lunej..
Nic, ale pořád čekám, kdy za tu dobu, co tě znám, budeš normálně reagovat a brát prohry jako běžnou součást tenisového života. S těmi rozhodčími jsi už opravdu kompulsivně obsedantní a jakmile někdo oponuje, hned mu nadáváš. Ale jsem asi Dona Quijotka, nu což, větrných mlýnů je stále dost, tak mám co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím servisem, ten jí nefungoval tak, jak potřebovala. Co se ostatního týče, tím si tak jistej nejsem.
Reagovat
tommr
na utěšování tam má zřejmě Lucku Hradeckou, ale ta by sama potřebovala utěšit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt myslíš, že to jde bez trenéra? :) Zatím prohrála všechny tři duely bez něj. A já ženský tenis moc nesleduju, ale Brengle asi není postrach TOP 10. Nebo už jste se dostali Kvitovci do takového stádia, že vás uspokojí, když Kvítí neprohraje ve dvou, ale ve třech? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Kodeš s Pálou jí schvalují, ba jí i doporučili, aby na výběr nového trenéra zbytečně nepospíchala. A myslím, že ti dva tomu na rozdíl od vás kecalů přeci jenom trochu rozumí.
Reagovat
smazaný uživatel
já nic takového netvrdím, jenom jsem se pozastavil nad tím, že Lunej z dnešního zápasu vyvodila, že Petra může hrát bez trenéra. To mi v kontextu výsledku přišlo jako nezvyklá odpověď, čekal bych, že prohra s no name hráčkou spíše potvrdí, že Petra v dlouhodobém měřítku potřebuje trenéra. Spěchat teď na něj nemusí. Další grandslam je až za douho, takže kdy jindy experimentovat než teď.
Reagovat
Lunej..
Venco, z mé strany ironie, ale chápu, že pro druhé nepochopitelná, ale zase zrovna ty bys to mohl vědět ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A já si to hned říkal. :D Riziko internetové komunikace, chybí smajlíky. :-( Pak ok. No držím vám palce, ať se z toho vyhrabete. Už to přestává být sranda. Kvítí je teď v podobném stádiu jak Rafa, přijde mi.
Reagovat
Lunej..
Já tam smajlík mám, na konci :) Jo, přirovnání Petry a Rafy je docela trefné, mohli by si prohodit trenéry. Tak když se tomu nebudu smát, tak se zblázním, nevím, co je lepší. :) Až budeš fandit někomu jinému než Rogerovi, tak to pochopíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem si jistý, jestli Petra umí španělsky a Nadal česky :-))
Reagovat
Fandina
:-))) asi by se nedomluvili
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak ani Lunej netvrdila, že by Petra měla být dlouhodobě bez trenéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedíval jsem se, ale sem tam jsem kouknul na čísla. Byl to teda hodně divoký průběh... Nestává se moc často, aby hráčka po tak jasně vyhraném 1. setu prohrála zápas, ale tak nějak to asi zapadá do současného rozpoložení Petry. Je to podobná deka jako v případě Simony, ale stejně tak se to může brzy otočit, protože dneska se asi zase ukázalo, že u Petry je možné úplně všechno. Nabízí se ale otázka, jestli by ten zápas třeba nevyhrála, kdyby měla trenéra...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím. Takticky to zvládala celkem slušně, jen v tom druhém setu hrála možná až moc pinkanou na jistotu, bohužel jí pak trochu došly síly. S tím by trenér těžko něco udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, předsedo, máš pravdu...Pro mně je absolutně nepředstavitelné, aby Kvítko byla schopná něco uhrát bez trenéra. Sice umí, ale v té její naivní kebuli chybí strategie a taktika, o dlouhodobější motivaci a koncepci nemluvím!
Reagovat
Serpens
Asi to bez toho trenéra nepůjde tak snadno, jak říká
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. vyhrála Petra pod Nounim někdy nějaký zápas? Posledních několik, co pod ním hrála, prohrála. To už snad ani nemůže být náhoda. :-p
Reagovat
PetaM
A to jí ve druhém setu tak zachraňoval ...
Reagovat
smazaný uživatel
A proto téměř pokaždý rozhodoval v její neprospěch? :-DDD
Reagovat
PetaM
Ne, pokaždé rozhodoval v její prospěch. Navíc jí zachránil před prohraným druhým setem za stavu 5:4. Dala out, ale on zahlásil, že byl dobrý. Ten set měl skončit 6:4, ne 7:6.
Reagovat
smazaný uživatel
Prdlajs aut. Za stavu 5:4 ve druhém jí dokonce upřeli jeden brejk, kdy jí nahlásili aut, přestože míček byl jasně vevnitř kurtu. To ale nebyl ten moment, co myslíš ty, aby bylo jasno.
Reagovat
EllNino
ne, 5:4 a výhoda pro Madison a janej aut a měl být set 6:4
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby - proč nejsi stejně tvrdej i na chyby na druhé straně?
Reagovat
PetaM
Protože ty jsi viděl jenom ty :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že trpíte selektivní slepotou není žádná novinka..
Reagovat
PetaM
To, že ty žiješ ve světě fantazie taky ne :D
Reagovat
EllNino
žádný chyby nebyly ty moušle
Reagovat
smazaný uživatel
Až bude záznam, tak ho zkoukni a přijď se mi omluvit.
Reagovat
EllNino
ne :D
Reagovat
lars
kolik cm v autu byl dopad toho micku ?
Reagovat
PetaM
Řekl bych 2-3.
Reagovat
janek_da
Co to meleš? Schválně mi kámoš pučil 5" mobil a na něm bylo krásně vidět, jak rozhodčí poškozují Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Kampaň! :D
Reagovat
VlS
Není on agent IS?
Reagovat
smazaný uživatel
co to tady tak čtu, tak jsou dvě příčiny proher Kvitové: 1) Nouni, 2) lajnoví :D prostě komplot :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mocipáni útočí! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To sedí od někoho, kdo se tady do Nouniho tuhle navezl, protože správně rozhodl proti jeho milované Viktorce.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl Nouni? Podle mě to byla Julie Kjendlie. :D Jinak já tady zkritizuju rozhodčí občas, zatímco ty pokaždé když Petra prohrává. Takže letos skoro v každém zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Do téhle ses opřel taky. Ale oni na RG to byl myslím Nouni.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš "tuhle", tak jsem měl za to, že letos. :D Jasně, každý rozhodčí někdy udělá chybu a někdy se zase spletu já. Před týdnem v Petrohradu jsem si třeba naopak myslel, že neměla pravdu Caro a ona ji měla... Jenže ty když Petra prohrává, tak tady zápas co zápas obviňuješ rozhodčí a jako jediný vidíš věci jinak než všichni ostatní. Nechceš si to třeba při každém zápase zapisovat a po vzoru Tomáše Kuči pak udělat seznam největších podrazů a vyjebávek vůči Petře? :D
Reagovat
misa
:-)) quesh s bojem proti rozhodčím začal na jaře 2014 a dodnes ho to nepustilo. Chtělo by to nějakou inovaci.
Reagovat
smazaný uživatel
To by chtělo. Jestli Petra bude takhle pokračovat, tak ho teda upřímně lituju. Nebo spíš všechny ostatní na TP a idnesu... :D
Reagovat
George_Renel
od poloviny druhého setu snad nezkazila míček. Ke konci již Petra mlela z posledního. Nemyslím, že by jí scházelo až tak moc se dostat zpět do herní kondice.
Reagovat
sprchon
Tak já to třeba fakt nečekal. Asi jsem naivní, ale po prvním setu jsem fakt čekal, že to bude maximálně 6:3 pro Petru. (Ze srandy jsem chtěl napsat 6:7 a 3:6, ale neudělal jsem to).
Reagovat
sprchon
To mělo přijít pod freeteepek
Reagovat
freeteepek
Nedá se říct, že bych to nečekal. Petra vypadla už i na svém oblíbeném turnaji hned v prvním kole. Měl by tam přitom být rychlý povrch. ale bylo to od ní hodně upracované a měla problémy se zakončením. Při vysoké 64% úspěšnosti prvního podání nedala ani jedno eso! Brengele jí opakovaně vracela po sobě jdoucí smeče. Něco bylo špatně po taktické stránce. Petra hrála, jak je zvyklá, ale nestačilo to. S touhle hrou už nejspíš může uspět jen na trávě:-( Fyzicky si myslím, že na to měla.
Dost mě štve, že jsem před turnajem vsadil na všechny nasazené hráčky kromě Petry a všechny jsou venku. To je teda síla:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň tady planě kecat a radši řekni, co že teda bylo špatně po taktické stránce?
Reagovat
freeteepek
Viz níže. Přechody na síť. Měla hrát kratší míče a víc úhly. Ne to všechno tlačit k zadní lajně. Včetně těch smečí. Brengele jí dobře četla hru. Nejvíc se mi na Petřiný hře libyly ty kraťasy. Ale jinak jsem nezaznamenal snahu o změnu rytmu. To je způsob, jak přimět soupeřku kazit a ne jí pořád hrát to, na co je připravená.
Reagovat
PetaM
Nezaznamenal změnu rytmu? Dávala tam slajzy, dala si i 3x za sebou kraťas, to jako není změna rytmu jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme evidentně koukali každej na jinej zápas.
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím s tím, že je to její oblíbený turnaj. Ano, v roce 2013 tam vyhrála, ale do té doby tam nezaznamenala ani jednu výhru. A od té doby, co tam vyhrála, se tam vrátila 3x a vyhrála jen jeden zápas ...
Reagovat
tommr
máš pravdu. V Dubaji se jí s výjimkou roku 2013 nikdy nedařilo ... :(
Reagovat
sprchon
Tak já to třeba fakt nečekal. Asi jsem naivní, ale po prvním setu jsem fakt čekal, že to bude maximálně 6:3 pro Petru. (Ze srandy jsem chtěl napsat 6:7 a 3:6, ale neudělal jsem to).
Reagovat
LukasH
nevím, jestli jsou tak dobrý ty hráčky nebo to topkám tak nejde. Spíš to první. Jo, Petra dělala chyby, ale Brengle jí to strašně dobře vracela. Ten první set byl spíš o tom, že to Brengle nešlo. Jinak, co předváděla ve třetím, to jsem čuměl. Přitom Petra hrála slušně. Tohle jsou jako fakt hráčky pro první kola?
Reagovat
janek_da
Já bych řek, že v 1.setu šly Petře úhly a míče po lajně. Už od začátku 2.setu začala hrát údržbu, jenom rány. Brengle ještě chvíli byla dole, ale pak se chytla. Tenhle strojový tenis jí vyhovoval.
Reagovat
VlS
Taky bych řekl, že po jasným 1. setu Petra povolila a už se pak nechytla tak, aby vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy v druhém setu začala hrát to, co jí tady vždycky tak radíte..
Reagovat
janek_da
Kdo "vy radíte"? Všichni kromě tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak 99 % kecalů zde na TP.
Reagovat
VlS
Ukaž konkrétního, kdo jí radí střílet míče do autu. Rád bych ho viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
To jí neradí nikdo. Ale všichni jí tady radíte, aby hrála na jistotu. Tak dneska hrála v druhém setu a jak to dopadlo všichni víme.
Reagovat
VlS
Prd hrála na jistotu, autů kopec, to není hra na jistotu. Vysvětli jě, proč s náskokem opustila hru z 1. setu a začala hrát o lgu hůř? V 1. se Mad nechytala, lítaly jí tam winnery po lajnách, úhly, i pár pěknejch kraťasů. A najednou nic - rána, rána, aut.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ti to ty vole říkám - začala hrát hůř, protože se bála, že se vyhází a začala hrát moc na jistotu. Místo lajn to cpala doprostřed kurtu v zoufalé naději, že se Brengleová vyhodí, což logicky nenastalo a přišlo, co přijít muselo - Petře v těch výměnách a později v celém zápase rychleji docházely síly a přestala stíhat vracet a vyhodila se.

Čili hrála přesně to, co jí tady pořád radíte.
Reagovat
misa
Vyjadřuj se slušněji k jiným komentujícím.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjadřuji se k nim přesně tak, jak se oni vyjadřují ke mě.
Reagovat
VlS
Tys viděl míče na jistotu do prostřed ( což jí nikdo nikdy neradil - občas někdo vidí, že to rve zbytečně na lajny a vyhází se) , já jsem tam viděl auty, to je docela rozdíl. A dej si Snickers :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hru "na jistotu" jí tady radíte dnes a denně. A ano, viděl jsem hru doprostřed kurtu, protože hrála doprostřed kurtu. Ty auty byly jenom výsledek toho, že se Brengle nevyhodila a Petra tu výměnu přestala zvládat fyzicky.
Reagovat
VlS
Ty seš fakt ještě hloupější, než jsme si všichni mysleli:-))
Reagovat
Fandina
ale no tak, vždyť na tom co píše něco bude, takové nesmysly to zase nejsou, jen to přiznej ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem hloupější. To jenom tvoje pýcha ti nedovolí přiznat si, žes neměl pravdu. ;-)
Reagovat
Fandina
Znáš ten příměr, že je nutno si udělat o druhém představu, že je hloupý, aby si pak sám mohl připadat chytřejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom něco bude..
Reagovat
FulnekUltras
A proto prý "méně" vzdělaní lidé volí "nedemokratické" strany... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A Snickers bohužel nemám. :-)
Reagovat
Michaelus
Petra hrála nejlíp co jsem viděl tenhle rok, ale Brengle hrála fakt neskutečně, ta ji vrátila všechno a ještě s takovou ránou...
Reagovat
Michaelus
Nicméně už to začíná být vážný, bilance 1/6 už je dost tristní
Reagovat
janek_da
Urychleně svolávám poradu v ústředí WTA Palliser House, Palliser Road, zasedačka 115A 9:30am-10:30pm. Téma "neschopní rozhodčí a jejich náhrada". Cílem bude zavést pilotní provoz jednoho remote line umpire na zápasy Petry Kvitové.
Reagovat
VlS
Mám 12 dioptrií, ale ztratil jsem brejle, můžu se ucházet?
Reagovat
janek_da
Máš smolíka, tohle místo už dostane jiný kabrňák. Jsi v pořadí u Lucky.
Reagovat
VlS
Tak zas nic, no, tak aspoň neni Petra sama
Reagovat
blixa
Určitě. Vidět nepotřebuješ, hlavně že víš co máš "vidět" :D
Reagovat
EllNino
Tady je vidět, že to je jen o hlavě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš o fyzičce.
Reagovat
misa
Jak to? Nemá snad kondičního trenéra?
Reagovat
smazaný uživatel
Má. Ale že neuběhá to, co Radwaňská, to víme všichni.
Reagovat
A.R.R.
A proto bude Peťa trénovat s Agou :-D
Reagovat
freeteepek
Jak jsi to myslel s tou hlavou? Bych neřekl, že si Petra přestala věřit. Ona nemůže vyhrávat tyhle dlouhé výměny. Musí se naučit zakončovat. Když smečuje, tak to musí být konečná a ne že se jí to ještě dvakrát vrátí a nakonec musí hrát obtížný volej...
Reagovat
sprchon
Trenéra nepotřebuje, vždyť jsme to viděli. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš z tý prohry hroznou radost, viď?
Reagovat
sprchon
To ne, nemám proč. Madison nefandím a Petru nevnímám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč z toho teda máš takovou radost?
Reagovat
smazaný uživatel
Simtě, co pak nevíš, že hlavní je um? Nějaká hlava nehraje vůbec roli ;D
Reagovat
Fandina
U někoho ne, to máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Čusky, však ji má taky zaškrtnutou. No, ona už polevila i v těch geniusdrivech, už i ty má na 70% a půjde níž. Základy taťky Kvity a intergalaktickej talent prohrávají s kolou a čokotkou, taky Kotyza mi u ní chybí. Nejlepší trenér fyzičky byl Stober, jenže ho využila úplně jinak (viz.solo s ní v Doha a modráky na pažích). No, snad monacká princezna ještě našetří rodičům na domeček. Jináč bych nerad četl o mononukleoze, tu má, akorát když prohraje, jináč mizí (viz. skvělej loňskej Madrid). Nejkrásnější tenis prohrává s nejblbější zaškrtnutou palicí.
Reagovat
VlS
První set Robcop, druhej do TB vyrovnanej, ve třetím došla fyzička a Petra nestíhala. Škoda toho povolení koncentrace v druhým setu, tenhle zápas mohla ( a měla ) Petra vyhrát.
Reagovat
lars
Casto prohrala svuj servis v 2. setu a zadny eso
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď si pro titul, když ho nasazené hráčky nechtějí :)

Otázka na statistiky: jak často se stává, aby v QF nebyla ani jedna nasazená? Já vím, že je to WTA, ale přece jen... 0 z 8 :)
Reagovat
misa
je zralá na podobnou přestávku jako loni.
Reagovat
VlS
Ale neblbni, dneska aspoň opravdu bojovala.
Reagovat
misa
aspoň by si v té době mohla najít nějakého trenéra
Reagovat
Lunej..
co to pořád řešíš? Každý jen kecá, co by měla a neměla a stejně nakonec si to udělá podle sebe, my ostatní víme úplný kulový, co Petře pomůže nebo ne. Raději se modli, aby ti hrála Lucka a nedělej z Petry pořád nějakou trubku.
Reagovat
misa
A proč se rozčiluješ, když slušným způsobem napíšu něco o tobě absolutně neznámém člověku?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houno. Hrála dobře. Bohužel v závěru trochu odešla fyzicky.
Reagovat
Frick
Uf, jsem se bál, že už se houpeš na olši.
Reagovat
kada.tom
... by se měly stydět! všechny do jedné!

fakt šílenost
Reagovat
PetaM
Ony nemůžou za to, že byly nasazené :D :D
Reagovat
sprchon
A kdo za to může? :D
Reagovat
PetaM
Žebříček! :D Bodování turnajů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že po tomhle fiasku by se v Dauhá mělo nasazení radši losovat :)
Reagovat
PetaM
Vidíte to, Barča utekla ze stavu 2:6, 0:3 .... A Madison zase ze stavu 0:6, 1:3 ... Ale tady se z toho dělá tragédie :D Musíte oslavovat. Takové dva krásné obraty! :D
Reagovat
tommr
další ostudná prohra. Hrát dobře pouhou půlhodinu na výhru nestačí. V závěru zápasu byla Petra naprosto zoufalá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Opět meleš kraviny, jako vždy. Až do stavu 3:2 ve třetím byla v třetím setu jasně lepší.
Reagovat
tommr
obávám se, že s tímhle názorem budeš značně osamocenej ... :(
Reagovat
HAJ
To opravdu hlava nebere. Metrový auty. To je pro magory.
Reagovat
smazaný uživatel
Brengle hrála dobře, Petra bohužel asi fyzicky odešla.
Reagovat
Lunej..
no comment, přece jsem nemohla čekat, že by mohla vyhrát. Nebo jsem pořád tak naivní a nechám se zlákat a ukolébat 1. setem typu Robocop? :) Chyba není v Petře, ale v mně, musím na sobě ještě hodně zapracovat. Peti, bojovala si, ale ta trpělivá hra bohužel přináší více autů. Neva, žiju dál. :)
Reagovat
A.R.R.
Prostě aktuální česká jednička je Bára, ta vyhrála dva zápasy po sobě :-D
Reagovat
Andrew89
se nedá snad ani komentovat
Reagovat
mikimaus321
už jsem to psal,že Kvitová neměla co dělat už v Davis cupu
Reagovat
EllNino
no v Davis Cupu určitě ne :D
Reagovat
PetaM
Tak tam nemá co dělat žádná slečna :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že v DC hrát ani nemůže
Reagovat
Lunej..
tak ho nechte, sám ani neví, co je :D
Reagovat
sprchon
Plně s tebou souhlasím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, tam by měli větší šanci i Šátral s Kolářem.
Reagovat
marekv
Kolik byl kurz po tom prvnim setu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasná čára a prej aut. Ať jde doprdele, slepejš jeden blbej.
Reagovat
sprchon
Že jo? Madison to dala na čáru a Petře sebrali bod...
Reagovat
A.R.R.
Jsou to hrozní šmejdi :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Neblábol.
Reagovat
VlS
No, a když Petřin aut na SB Mad v druhým setu Petře věnoval, tak to nebyl slepejš?
Reagovat
aligo
To je s prominutím pí*a...
Reagovat
vrabejka
Petrusko děkuji :) vyhrála si mi 500 :)
Reagovat
janek_da
snad si aspoň ten kurt osahala
Reagovat
PetaM
:D :D :D Sranda ne? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí, zase bude líp, neboj. Všechno zlý je pro něco dobrý... ;)
Reagovat
Frick
1487
Reagovat
Frick
1487
Reagovat
kada.tom
?
Reagovat
Frick
posty
Reagovat
kada.tom
aha :-D
Reagovat
rusedski
Bude novej článek...
Reagovat
Frick
Nebude. Tady ten se zedituje
Reagovat
kada.tom
Petro, Petro .... :-///
Reagovat
EllNino
tvl
Reagovat
EllNino
co udělá jeden zkažený drive volej za stavu 3:2 30:0
Reagovat
tommr
i kdyby to podání na 4:2 udržela tak by o něj potom stejně přišla. Od stavu 3:2 ve druhým setu už to bylo beznadějný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt naprosto nesoudnej pitomec. Petru nesnášíš a ani se tím moc netajíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no :///
Reagovat
George_Renel
asi drží basu.....
Reagovat
Fandina
Petra se snaží, některé rány jsou super, ale Madison když to má na raketě, tak to tam také umí posadit. Škoda, že Petra ve třetím nedala v tom dlouhém game na 3:0. Takhle přišla o jeden brejk a teď dotahuje. Už moc nevěřím, ale Peti pojď!
Reagovat
vrabejka
Teď ji snad zlomí.....
Reagovat
EllNino
ty si fakt pitchus
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to lámou akorát rozhodčí.
Reagovat
kada.tom
samozřejmě, na to jsme čekali :-DDDDD
Reagovat
sprchon
V prvním setu Madison značně poškodili. Teď už to nestojí za řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
Co kecáš ty srandisto? Jestli někoho poškodili, tak Petru ve třetím setu, v šesté hře, během shody a výhody pro ni, kdy tam Brengleové odpustili snad dva auty v jediné výměně.
Reagovat
Fandina
Je tam Hráďa s Fenclem.
Reagovat
vrabejka
Madisooon! Nakonec tento GEM urvala! Hlavně potvrdit re- break!
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 6:0 1:0 si říkám: pohoda, to už doklepe a teď vidím tohle. No, s Petrou se člověk fakt nenudí. :D
Reagovat
Michaelus
Kurde ale ta Brengle hraje neuvěřitelně
Reagovat
sprchon
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kurdist%C3%A1n
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím, že se Fanoušci Petry mohou dožít vysokého věku. S těma nervama při téměř každém zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co fandove Petry, ale trebas nekteri fandove Harrisona jsou uz po katastroficke smrti...
...fans Nadala... bych rekl ted prozivaji silnou klinickou smrt,
...no a to nebudu ani rozvijet fandy Dimitrova...ti jsou v Cvokhausu...a mozna by radi byli uz po smrti;D)

Trebas Monfils... podle me nejlepe sve fans pripravil na sve vysledky tim, ze fandum svymi finalovymi ucastmi jasne ukazal, ze se maji soustredit ne na vitezstvi, ale sam proces hry...

...ja si myslim, ze Petra je celkem v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobre...Kikina jde do tretiho setu...jeste ze neni obraz...;D)))
Ikdyz stejne nemam ted moc cas sledovat...
Petra tam nemusela, ale preci neuklidi souperku za 37 minut, to by byla nuda. Ve tretim doufam, ze to obe zvladnou...a bude to vpoho;)
Reagovat
A.R.R.
nn, ve třetím to zvládne Coco a Petra snad :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nestras...prosim opravit na KiKi a Petra... zni to vic harmonicky....Kikipetra...

Cocopetra zni fakt blbe...to snad uznas;D)
Reagovat
A.R.R.
Já bych to snad i uznal, ale holt to bude CocoMadison :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Jo, sakra to se fakt nepovedlo... tenhle vecer....;)))
Reagovat
A.R.R.
Já to mám půl na půl :-D To víš, chybí mi ta moje černoprdelnice, tak musím fandit jinde :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mankote...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Proste Kikipetra dneska rupl...no;)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
kada.tom
Elina hezkyyy :-)
tak snad ještě Petra postoupí :-)
Reagovat
blixa
No já se snad z těch tenistek ... no fakt že se z nich ... zblázním. U Dr. Chocholouška se zastavím sám, není třeba volat .....
Reagovat
sprchon
Sakra, já tam tu Elinu měl naložit...
Reagovat
Fandina
Kdy vy muži jednou pochopíte, že ženy nejsou stroje a že jsou předuržčeny k žití ve vlnách.
Reagovat
sprchon
Vlní se rády, to víme. ;)
Reagovat
sprchon
Vlní se rády, to víme. ;)
Reagovat
Fandina
Tak v cyklech
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Nekteri to proste nechteji pochopit;) A to dokonce existuje anglicky "odborny vyraz" na ty vlny v tenise! Ding Dong Effect.
Ted s Tebou musim velmi, velmi souhlasit! Nekteri jsou nepoucitelni....a pritom ty vlny jsou tak nadherny, bez toho by proste zadna poezie nebyla...;)
Reagovat
Lunej..
Hlavní kámen úrazu vidím v té větě "vy muži pochopíte"... to je sci-fi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Lunejko nepodcenuj "soupere";)))
Reagovat
Lunej..
To není podceňování, ale realitu, Vlčku, realita :)
Reagovat
Lunej..
realita
Reagovat
vrabejka
Madison to jen tak nevzdá. Pojď!
Reagovat
Fandina
3:1 dobře tak. Podání teď podrželo.
Reagovat
Fandina
A je dvacetšest minut po půlnoci v Dubaji.
Petře přeji víc jistoty na raketu. Madison je jako buldok, ta všechno doběhne a vrátí. Peti pojď!
Reagovat
vrabejka
Madison důležitý GEM. Budou to nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jednoduchý: "Nekomentuj Petru před koncem zápasu." :-) A radši se ani nedívej :-)
Ale jo, pojď!
Reagovat
EllNino
Mluví tam na ni Hráďa žejo ? :)
Reagovat
PetaM
V tomto okamžiku bych řekl, že servis je nevýhoda a je dobře, že začíná Madison :D
Reagovat
Fandina
Pořád je to na Petře. Když nebude chybovat, tak to dá. Madison nechybuje, ta hraje pořád stejně.
Reagovat
tommr
od stavu 3:1 ve druhým setu to jde s Petrou z kopce. Třetí set bude asi rychlej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky to vidím na 6-0 pro Petru
Reagovat
tommr
naivko ... :)
Reagovat
mikimaus321
Petruška opět ukazuje jaká je to drnda
Reagovat
A.R.R.
Peťo ty jsi fakt drak, člověka navnadíš....ch jo.
Reagovat
vrabejka
Tak aspoň 3. Set tak se úkaz Petro jestli stále patřís do top 10
Reagovat
Fandina
TB byl děs. Tak snad ve třetím setu Peti pojď!!!
Reagovat
kada.tom
hmm ... tak třetí set, no
Reagovat
vrabejka
Že by teď všechny zápasy skončili upsetem? :)
Reagovat
EllNino
Tvole ...
Reagovat
Fandina
Mugu má slzy v očích.
Reagovat
aligo
Jakto? Něco ji bolí?
Reagovat
Fandina
ne byla sama na lavičce, asi protože prohává
Reagovat
kada.tom
tie-break :-)
v něm Petře věřím!
pojď!
Reagovat
PetaM
3 kraťasy za sebou ... Co to je?! :D
Reagovat
vrabejka
Jzs Petro už se na tento set vykaslii.
Reagovat
Lunej..
Prostě prohraješ, smiř se s tím.
Reagovat
vrabejka
Dokud neprohraje stále budu verit
Reagovat
PetaM
Tvl, Kader jí dává :D :D
Reagovat
sprchon
To hlava nebere. Jasnej out od Petry! A to není porpvý.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš? Jestli někoho tlačí, tak Brengleovou :-D
Reagovat
sprchon
Aaa, potrefená husa. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky.
Reagovat
Fandina
Tak to nevypadá dobře. 5:6 a dvakrát mimo, Brengle nechybuje, to nevypadá dobře.
Reagovat
Fandina
Teď ale Petra zabrala, jeden úhel jeden kraťas a 6:6.
Reagovat
vrabejka
Teď už to das!
Reagovat
aligo
Mi udělala radost, ještě jeden!!!!!!:))
Reagovat
vrabejka
Madison nevzdavej to, šance přijdou!
Reagovat
kada.tom
Na to, že se mělo jít do třetího setu, protože tam byl od Petry poměrně znatelný out, tak docela fajn ... 5-5 ... snad toho Petra využije a vyhraje ve dvou setech :-)
Reagovat
Fandina
5:5 tak snad teď dva game Peti pojď!
Reagovat
PetaM
Noooooooo, klidně bych se hádal, že Madison si před tím žádný out nedala ... A klidně bych šel i do toho, že return Petry byl v outu a mělo se jít do třetího ...
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Madison tohle byl jasnej out
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně jí Petra drtí, 5:0, to už nepustí. Doufám, že si to v 2. setu nebude zbytečně komplikovat.
Reagovat
sprchon
Spolehni se. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A je tam kanár, Brengle nemá šanci. V 2. setu čekám rychlý brejk a konečně jednou zápas bez nervů.
Reagovat
sprchon
To je divný, já vidím furt 5:0 a 30:0. Nemám to nějaký zaseklý?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pomalý strým, já s tím mívám taky občas problémy, ale dnes to běhá úplně v pohodě.
Reagovat
janek_da
jj, 3. set už zas je rychlovka
Reagovat
smazaný uživatel
A ani to nebolelo. Petra má brejk v 2. setu, to už dotáhne, takže vypínám a jdu se konečně naobědvat.
Reagovat
EllNino
jsi vadnej ?
Reagovat
sprchon
Já se docela bavím. :D :D Ale taky už mám 3. pivo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já asi 6.
Reagovat
aligo
Snad to nebude ve třetím kanár :D
Reagovat
sprchon
Klidně ať Petra nadělí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude. 6-0 4-6 6-0. Teda pokud to ještě neotočí teď.
Reagovat
vrabejka
Říkal jsem že ten výkon nemůže udržet a vy jste mi nevěřili.....
Reagovat
EllNino
dukaz ?
Reagovat
PetaM
Ne, jen na tebe nikdo nereagoval :D My Petru známe celkem dobře :D Jen ty jsi z toho dělala objev měsíce :D
Reagovat
sprchon
*dělal
Reagovat
kada.tom
a jéje ...
Reagovat
Dobry-den
To čumíte, co?
Reagovat
PetaM
Ani ne :D Jen hlupák to nečekal :D :D
Reagovat
Frick
*5:4

hm.....
Reagovat
EllNino
Hm a je to tu zas
Reagovat
aligo
...
Reagovat
Fandina
4:3 uff tak ještě dva game Peti pojď!
Reagovat
A.R.R.
A do řiti, Petra přepla čudlík.
Reagovat
Lunej..
Ve 2. setu je z Petry pinkálistka, snaží se být trpělivá, ale pak přestřelí, nicméně nevypadá nervozně. :)
Reagovat
A.R.R.
I prd, Petra nepřestřeluje, ale rozhodčí z toho prvního setu oslepli :-D
Reagovat
vrabejka
Madi bojuj!
Reagovat
EllNino
tvl ...ty jseš fanoušek
Reagovat
Michaelus
Stal se z něhoo trol
Reagovat
Lunej..
nech jo, jen provokuje, aby měl pozornost. Jako Blbý den a ostatní..
Reagovat
vrabejka
Důvod je zdaleka jiny
Reagovat
EllNino
povídej
Reagovat
PetaM
Tipuju nenávist :D
Reagovat
Lunej..
To je moc primitivní důvod :)
Reagovat
EllNino
no tak vzhledem k primitivovi, odpovídající :D
Reagovat
vrabejka
Vsadil jsem 150 na madison
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá taktika. Při zápasech Petry má cenu sázet vždy jedině na vyšší kurz, protože šance je vždycky 50 na 50.
Reagovat
sprchon
Kolik tam mohlo bejt po prvním setu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To netuším. Byl jsem stavět sněhuláka, přišel jsem za stavu 3-2 ve druhém :D
Reagovat
sprchon
ÁÁ, huhuláka. :D A já dneska dvě hodiny házel sníh a měl jsem radost, jak je všude uklizeno.
Reagovat
Dobry-den
Madison 6:4 6:2. Tam není co řešit...
Reagovat
PetaM
Konečně to začíná být zajímavé :D
Reagovat
janek_da
rozhodčí začínají chybovat
Reagovat
Fandina
naopak, začímám se bát
Reagovat
aligo
Už mě to nebaví, už to není jako v 1 setu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta v Top 10. Přeju jí to. Ale stačilo a teď ať se rozjede nějaká akce Timea, případně československé holky :-)
Reagovat
sprchon
Hezký. :) A Flavia furt před ní.
Reagovat
janek_da
bude Flavia při porodu ještě v desítce?
Reagovat
sprchon
To nevím, ale třeba bude nejvýše umístěná matka, to by se taky počítalo. ;)
Reagovat
vrabejka
Madison už se rozjíždí to půjde :)
Reagovat
PetaM
Madison se nikam nerozjíždí :D To Petra zpomaluje. :D :D
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Jabadu
xixixixixi ... :-)
Reagovat
Dobry-den
A Brengle už to má pod kontrolou
Reagovat
smazaný uživatel
Na ne shledanou
Reagovat
Dobry-den
skoro
Reagovat
vrabejka
To půjde Kvitova se teď začne vyhazovat
Reagovat
marekv
Dneska má v kondiciogramu zjevně plusko
Reagovat
smazaný uživatel
+
Reagovat
Dobry-den
A už jedeme homeruny
Reagovat
vrabejka
Madison pojď :)
Reagovat
Lunej..
mi napsal Match finished, o něco jsem přišla? :D
Reagovat
sprchon
Konec není ani zdaleka
Reagovat
Lunej..
Vím, jen se divím, že přestal makat. Tak mám Betku. Petře fandí i Hráďa třeba ji teď na Dubaji bude pomáhat :)
Reagovat
Fandina
Spusť si Ukrajinu znovu, třeba potřebuje restart.
Reagovat
Lunej..
Nejde mi to, možná připojení blbne, nevím. Betka mi zatím stačí.
Reagovat
sprchon
Mně taky nejde. Poslední dny to nějak zlobí.
Reagovat
Lunej..
Mně šel v pohodě doteď. Asi už si mysleli, že to má Petra v kapse, tak to vypli :)
Reagovat
A.R.R.
Máte to rozbitý, mě to jde :-D
Reagovat
Lunej..
Kdoví co vidíš, když u toho požíváš :D
Reagovat
A.R.R.
Se raději ani neptej co vidím :-D
Reagovat
Jabadu
Brengle už dostává hysterický smích. :-)
Reagovat
sprchon
Ale ale. Nevynucená chyba... Teď se to potáhne! :)
Reagovat
kada.tom
Forza Franchesca !!!
Reagovat
kada.tom
/Francesca .... sakra
Reagovat
PetaM
Užívejte si to, dokud můžete. :D Odejde to ještě rychleji, než to přišlo a vrátit se to vrátí možná až za rok :D
Reagovat
EllNino
přesně :D :D
Reagovat
tommr
6:0 za 19 minut nepotřebuje komentáře. Jen doufám, že ve druhým setu Petra nepoleví ... :)
Reagovat
aligo
Kdo je to a co udělala se skutečnou Kvitovou? Ať tu zůstane a tu skutečnou zabije
Reagovat
blixa
Ne, tohle je Kvitová. Dvojnice dostala po dvou letech dovolenou ;-) :D
Reagovat
kada.tom
Ty pí*čo ... :-D
Petra nám předvedla to, co umí. Škoda, že to předvádí 1-2 ročně.
Reagovat
Jabadu
"Cítí se vrabejka & comp. dost silný zemřít u mučednického kůlu?"
:-)
Reagovat
jirkomar
Ty vole, to byl balon na ten set.
Reagovat
A.R.R.
Klobouk dolu, to je jízda...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam sakra děje? :o :D
Reagovat
sprchon
Děláš velkou chybu! :D
Petra se zbláznila.
Reagovat
PetaM
Winner za winnerem ... Skoro žádná chyba. Madison bezradná. Nedělá nic špatně. Ona se vlastně k míčku dostane, jen když servíruje :D :D
Reagovat
Jabadu
:)))))))))
Reagovat
EllNino
To mě po*er :D :D
Reagovat
vrabejka
Takto kdyby Kvitova hrála celou kariéru má víc Grandslamu než Navrátilová.
Reagovat
Lunej..
Už jsi tady? to ti to trvalo.
Reagovat
PetaM
Každý normální člověk ví, že tohle prostě Petra nemůže udržet. Bude ještě ráda, když ten zápas vyhraje :D
Reagovat
PetaM
Tak to běěěěěěěěěěěěěěž :D :D :D
Reagovat
EllNino
Kiki s CoCo hrají bez kamer, achjo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to až dohraje Barcelona, tak můžu mámu pustit na notebook... :D
Reagovat
kada.tom
jojo, Barca dělá velký krok směrem k titulu, 6 bodů je už docela slušnej náskok, sice to pořád jde někde poztrácet, ale tak Barce by se to stát nemělo :-)
Reagovat
George_Renel
;-)
Reagovat
Michaelus
Aha :DD
Reagovat
EllNino
Julie Coin v tom má jasno :D :D "Hit the fucking ball" :D
Reagovat
sprchon
To by snad šlo. :D
Reagovat
aligo
Ta je na tripu
Reagovat
kada.tom
Petře se chce spát, v Dubaji je už pozdě, tak je rychlá :-D
Reagovat
Jabadu
"Dlouho jsme si s tím lámali hlavu, až jsme na to přišli: David nemá talent!"
"Ale jděte! ..."
:-)
Reagovat
PetaM
Tak, co jí poradíš :D :D
Reagovat
Lunej..
Flákni raketou a jdi od toho :D
Reagovat
EllNino
Kde to jsme ...ve skrytý kameře žejo :D
Reagovat
Lunej..
Kde je Vrabčák? Nějak tu chybí jeho nadšení. :D
Reagovat
aligo
Takhle jsem ji snad nikdy neviděl....
Reagovat
Andrew89
máte někdo dobrej stream? díky
Reagovat
sprchon
http://live.robinwidget.com/streaming/free-live-video-streaming-brengle-kvitova-wta-dubai-tennis-wta-252823.html
Reagovat
Fandina
http://live.robinwidget.com/static/freepopups/3532042207398210.html
Reagovat
Michaelus
Petra se tomu sama směje :D
Reagovat
vrabejka
Tenhle výkon Petra nemůže udrzet
Reagovat
kada.tom
Co se to děje?
Petra v jiným vesmíru ..
Reagovat
Fandina
Ani nedýchám 4:0 pokračuj Peti ještě půl toho a pak to samé znovu. Pojď!!!
Reagovat
PetaM
Madison absolutně nechápe :D :D :D A není vůbec sama.
Reagovat
EllNino
4:0 ? :) jako vážně ?
Reagovat
Lunej..
On se hraje Wimbl 2014? :)
Reagovat
Lunej..
Jak se Petra pousmála, to bylo super :D
Reagovat
A.R.R.
Petra je jako buldok....myšlenka dne, já vám všem ukážu, že to zvládnu sama i bez trenéra!!!!
Reagovat
sprchon
Nezahlédl jsem náhodou v hledišti Vaňka? :)
Reagovat
A.R.R.
Nevím, já nic neviděl :-)
Reagovat
Lunej..
Přesně :)
Reagovat
A.R.R.
Ještě nemám vypitou ani decku a konec setu, se dneska ani nevožeru :-D
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ...?!?
Reagovat
FulnekUltras
to dnes jinak než dobře dopadnout nemůže. Vrátím se až na druhý set... ;)
Reagovat
Dobry-den
Takhle dobrej začátek nevěstí nic dobrýho...
Reagovat
Dobry-den
Tu chybu si ale mohla odpustit.
Jestli to nebudou dva kanáry, tak na ní nenechám nit suchou!
Reagovat
PetaM
Už 14 míčků v řadě ... Ale tohle nevypadá dobře ...
Reagovat
sprchon
16/17, to je hodně špatný.
Reagovat
PetaM
No, u Petry je to hodně zavádějící :D Začne kazit, znejistí a může to být naopak ve prospěch Madison a Petra už se nezvedne :D Viděl jsem u ní pár takových zápasů.
Reagovat
aligo
No já jen zírám
Reagovat
smazaný uživatel
Petra začíná hezky :)
Reagovat
Jabadu
Najdem si místo, kde se dobře kouří ...
Dáme "mrkev", ne?
:-)
Reagovat
PetaM
12 míčků v řadě???!!!!!

Zavolejte dopingové kontrolory, Petra je nadopovaná!!!!! :D :D
Reagovat
aligo
Nebudou to dva kanáři :D
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise Mugu se Svitolinou a Petra 1:0. Jupííííííííííííí!
Reagovat
miledus
http://www.sportingvideo.org/20160215/vv56c16cb65aead8.51285732-1265529.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to užijte, já na to dneska peču :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skalní fanoušku. Bereme v potaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale já jsem fakt grogy, 9 hodin jsem dřepěla ve škole, melu z posledního...
Reagovat
aligo
Ano ano sezení je velmi vyčerpávající, to není jako běhat závody :D
Reagovat
sprchon
Náhodou, když si třeba já jdu zaběhat, tak z toho mám aspoň dobrej pocit. :) Na rozdíl od toho, když sedím celej den ve škole. :D A to je spojený i s únavou. Často když člověk musí něco celej den vnímat, tak je z toho víc unavenej než třeba po tréninku. ;)
Reagovat
PetaM
No, sedět 9 hodin ve škole a poslouchat řeči od učitelů ... To se zavaří mozek hned :D
Reagovat
PetaM
A to ses bála, že to nestihneš :D :D
Reagovat
A.R.R.
Doufám,že máš Petru dobře připravenou, nechci mít noční můry :-D
Reagovat
Lunej..
Vezmi si sedativa, co myslíš, že dělám já? :)
Reagovat
A.R.R.
Otevírám flašu vínka, raději alkoholik než závislák na práškách. Na umpiru Kader, tak to dobře začíná :-)
Reagovat
vrabejka
Sara :) za chvíli zápas dne :)
Reagovat
aligo
Zápas dne skončil vítězstvím Anny
Reagovat
vrabejka
to nevis treba Petra udělá 30 winneru a 0 chyb a bude to její výkon sezony :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera! :) Nutno říct, že Simona ve 2. setu taky vydatně pomohla svými chybami. Jenom potvrdila, že se jí na začátku sezony nedaří. Ale to se může brzy změnit, vždyť Ana letos taky na prvních dvou turnajích skončila v 1. kole a podívejte, jak se rozehrála... Každopádně si Ana během celého zápasu udržela vysokou úroveň svojí hry a zaslouženě vyhrála. Dneska se na její výkon opravdu vyplatilo čekat. :) Taky jsem rád ještě z jednoho důvodu, protože za několik let budu moct svému dnes narozenému synovci vyprávět, že v den jeho narození moje oblíbená tenistka vyhrála super zápas. :) Škoda, že už Aničce asi nebude moct fandit... :D

Anu čeká ve čtvrtfinále Baruna, takže jistě další prestižní zápas. :D Věřím, že v současné formě by to Ana měla dát. Já ale zítra budu pryč (vrátím se možná tak v půl pátý), takže nevím, jestli to uvidím...
Reagovat
aligo
Prey "Baruna" kdyby aspoň Bára tak neřeknu, ale tohle je hnusný!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Buď rád, že jsem nenapsal Bařena... :D
Reagovat
aligo
Já ti dám Beřenu!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je Barunka... :)
https://www.instagram.com/baravot/
Reagovat
George_Renel
Jen aby ti Strýcová tu Anču neposlala domů....;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tenis a možný je všechno. Ale když už Ana přežila ten strašný los v prvních dvou kolech, tak by to byla fakt škoda nedotáhnout ještě dál...
Reagovat
Fandina
Tak to bude hezké, až to budeš vyprávět synovcovi a také ho zapij, ať roste. Gratulka strýčku.
Reagovat
gigin
Soukromé vzkazy patří do vzkazníku. Co to má co společného s tenisem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak... To už si rovnou můžeš stěžovat na mě, že jsem tady zmínil něco z osobního života. :D
Reagovat
gigin
To není nic monty proti tobě, ale to je jen reakce na včerejší glosku Fandiny, kdy rod laver něco psal pod Kližanem. Neber si to osobně, strýcu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Tak si to ale vysvětlujte jinde než pod mým vláknem... :D
Reagovat
Fandina
Hádej dvakrát, možná na to přijdeš.
Reagovat
gigin
Jj, asi tolik co včera psal rod.
Reagovat
Fandina
Podívej, napsala jsem co jsem napsala, ty místo toho, aby ses tomu zasmál, tak ses urazil. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem ho zapil nějakým likérem a pořád ho ještě trochu mám na stole. Je to na mě moc silný... :D
Reagovat
Fandina
Tak to jo, něco se musí. Ať se daří!!!
Reagovat
sprchon
"Něco". :D Hlavě že to teče, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
No, jako pivo nebo svařák si dám rád, ale tvrdej moc nemusím... :D
Reagovat
EllNino
Jo !!! :D Pro titul Soranko, na to určitě máš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne titul ne :)) Jen finále , titul musí získat Francezka :))
Reagovat
EllNino
ne titul získá Sorana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hai Sorana! :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Aničce. Líbilo se mi, jak hrála trpělivě a přitom útočně. Tak super a gratulka.
Reagovat
vrabejka
Tak snad bude Petra kolem 8 už hrát :)
Reagovat
VlS
bylo to hezké, i když v dalším kole bude asi konec, tak můžeš být spokojená:-)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
EllNino
Aničko paráda a na zápas s Bárou se moc těším :))
Reagovat
tommr
taky se těším i když Ivanovicová bude v týhle formě jasná favoritka ... :)
Jinak je docela zajímavý, že už podruhý za sebou sešlo z očekávaný konfrontace Báry s Rumunkou - v Petrohradu jí odpadla Niculescu, v Dubaji Halepová. Je to docela škoda, protože se tak nedovíme jak by asi probíhal FC zápas proti Rumunsku kdyby v něm Bára hrála i singly ... :)
Reagovat
EllNino
to je pravda :) Já myslím, že pokud bude Bára aplikovat podobnou hru jako na Julii v pulce 2. a ve 3. setu, tak bude mít Ana problémy :)
Reagovat
sprchon
Vidím to otevřeně. Ana nemusí hrát celou dobu tak dobře, může mít výpadek. A Bára se na takovýhle zápasy nahecuje a bude bojovat jako vždy. Rozhodně tam je šance, moc se těším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k odlišným podmínkám by ten zápas tak jako tak příliš směrodatný nebyl, takže se nic tak hrozného nestalo. :-)
Reagovat
Nola
Ana vyborne, cenny skalp, Simona sa zacina trapit, ani to jednostranne fandenie nepomohlo /nemam to rada.../, Ana dnes trpezliva, aj BH fungoval skvele, vyborne takticky zvladnuty zapas, Ajde Anicka
Reagovat
janek_da
Ana hrá dobre, tak nech to tam vyhrá.
Reagovat
gigin
Celé.
Reagovat
janek_da
ještě to tak dobře neumím. Mayko je Mayko...
Reagovat
VlS
I s Šejkama a ropným průmyslem? To se pak na tenis vyprdne :-)
Reagovat
sprchon
Krása. :) Dělá radost, stejně jako Barča. Tak zítra. :)
Reagovat
George_Renel
splněno. O další nestojím. Snad nejsem sám.;-)
Reagovat
PetaM
To nejsi .... Ale noční zápas, navíc soupeřka docela běhavá, vrací ... To bude Petři konec :D :D Navíc na zápas čeká už 6 hodin ... To je jas, jak to dopadne :D :D
Reagovat
janek_da
dnes má ideální den pro zápas
https://dl.dropboxusercontent.com/u/20628614/kondiciogram.png
Reagovat
sprchon
Super. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jestli Katoda Olomouc nedodala vadnou elektronku :-))
Reagovat
tommr
je ale otázka co je v letošních zápasech Petry možný považovat za překvapení. Pro mě osobně by bylo velice milý překvapení kdyby to Petra proti Brengleový zvládla a naopak její vypadnutí by mě vůbec nepřekvapilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to musí zvládnout. Proč ne ?
Reagovat
tommr
protože letos Petra vyhrála jen jeden zápas z pěti a s Brengleovou už poměrně jasně prohrála loni ve Stuttgartu ...
Reagovat
Lunej..
zač mě trestáš. Ty moje hráčky, to je jedna větší looserka než druhá. A to mě ještě dneska čeká Petra.. Komu mám fandit, abych byla v klidu a v pohodě? Simona je mimo, chybuje, nevím, proč ji neučí trenér útočit, v r. 2013 hrála úplně jinak. Ach jo..
Reagovat
Lunej..
tak gratulka, další hořká pilulka. Simono, někam se zahrabej na nějakou dobu a začni zase hrát a prodávat to, co v sobě máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Simoně se teď nedaří a ve 2. setu na svoje poměry opravdu nezvykle moc chybovala, ale jak už jsem napsal výš, stejně jako u Any se to může brzy změnit...
Reagovat
Lunej..
Tak vzhledem k tomu, že hraje s Barčou, tak samozřejmě čekám, že se to změní a Anča si sedne na letadlo a udělá pá pá :D Nevím, nakolik Simonu limituje nos, že má časté záněty atd., přijde mi, že když vylétla jak střela, tak tím, jak toho hodně obhajuje, možná sama sebe nervuje, nevím. Štve mě to, protože letos zatím toho moc k radosti nemám, myslím tenisově.
Reagovat
sprchon
Letos máš fakt pech. :D Dokonce ani Mikuláš dneska... Simča pořád není ve své kůži, možná raději měla jít na tu operaci. Ale jako Ana hrála skvěle.
Reagovat
Lunej..
Ty taky umíš potěšit. Už se začínám bát Mikuláše v létě a že Anča hrála dneska dobře je pro mě opravdu hoooodně důležité. :) Simona půjde na operaci, Petra na mateřskou, Sam půjde dělat trenérku a já budu mít konečně svatý klid... :)
Reagovat
sprchon
Tak vidíš, jak se máš dobře. Utěšíš se sama, když tě všichni ostatní zklamou. :P :)

Jinak z Barči máš určitě radost, ne? A Petra má Dubaj ráda, tak třeba překvapí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, nechci říkat, já jsem to ( loni) říkala ( psala). Bylo to tu plné chvály Simony....Mluvilo se tu o jedničkách a tak... Zrovna tak Bouchard. Prostě není snadné ustát tlak, zůstat zdravá a vyhýbat se zranění. Takže snad už se Petra nechá v klidu. U Halep mě poslední dobu překvapilo : občas razantnější údery, hlasité hekání a vztekání, práskání raketou... třeba FC v Rumunsku.
Reagovat
FulnekUltras
Ona se nakonec každá vybarví... ;)
Reagovat
vrabejka
Tak Aničku jsem teda hodně podcenil. Ayde :)
Reagovat
smazaný uživatel
N
Reagovat
smazaný uživatel
* No to jsi teda podcenil :))) Jsem říkal , že Ana ji může i porazit , ale že to může být i ve dvou to bych nečekal.
Reagovat
vrabejka
tak ja myslel ze ana dostane kdyz to bylo 2-4 0-30
Reagovat
smazaný uživatel
"Vrábele, Vrábele, teď mlčíš, co?" :D
Reagovat
janek_da
Anku už začíná na servisu pochodovat
Reagovat
sprchon
Kouká někdo na Andrejku? Asi hraje dobře, má 1. set.
Reagovat
sprchon
Aha, stream není. :D
Reagovat
vrabejka
Snad to Sara rychle zmakne :)
Reagovat
vrabejka
no tak asi spíš 3 hodinova bitva :D
Reagovat
tommr
i když tentokrát v deblu. Bára si tentokrát vybrala hodně dobrou partnerku - s Vinciovou by mohly bejt docela silný ... :)
Reagovat
Fandina
To by mohly být silné, obě šikovné i u sítě. Doufám, že je Julča s Babos neumlátí, nepřestřílí.
Reagovat
George_Renel
Od půlky setu jako by si Srbka vzala mistr od Plíškové. Tak snad jí to vydrží až do konce.
Reagovat
Fandina
JJ hraje trpělivě a vhodně zaútočí. Pěkné.
Reagovat
aligo
V kolik myslíte že začne?
Reagovat
vrabejka
21.00
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Jsem rád, že i Ana umí otáčet. :) Kdyby takhle vydržela hrát ještě jeden set, byla by to paráda...
Reagovat
sprchon
Hezky, Anča set! :)
Reagovat
EllNino
Jeden Ano ! :)
Reagovat
tommr
náš druhej sled v Altenkirchenu totálně vyhořel - Smitková, Martincová, Malečková i Vanková skončily už v prvním kole ačkoli žádná z nich neměla příliš těžkou soupeřku ... :(
Reagovat
Frick
On ten tenis neni zadarmo, to víš...
Reagovat
Frick
Hm, AKO na vypadnutí všech Češek bylo 55,81 :o)
Reagovat
vrabejka
Už se jdou rozehravat :)
Reagovat
janek_da
Včerejší Aňa by se Simonou ten kurt vytřela dosucha, ale i tak dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem to včera neviděl, ale podle mě se to nedá srovnávat. Ana hraje moc dobře, ale Simona toho spoustu vrátí a je schopná taky vytáhnout super údery...
Reagovat
janek_da
jasne, hraje výborně. Obě hrají výborně.
Reagovat
Lunej..
No takze klasika u Simci, ve druhem bude drtit a ve tretim rozdrti:)
Reagovat
tommr
tady někdo machruje a dělá předčasné závěry ... :)
Reagovat
janek_da
od stavu 3:5 ji poznávám :D
Reagovat
Lunej..
Vy dva bezte meditovat nekam hoooodne hluboko :)
Reagovat
vrabejka
No jasně už aj Petkovič hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vida! :) Bylo by fajn, kdyby Ana ten obrat dokončila...
Reagovat
EllNino
Otáčí ! :) a Sorana má v Riu první set nad Polonou Hercog, tak ještě jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v Riu si naopak přeju výhru Rumunky... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Court 1 update. Play hasn't resumed yet. Supposed to start at 21:30 #DDFTennis

Takže Petra si dá noční zápas :D
Reagovat
misa
Muslimové nejsou schopni za pár hodin vysušit kurt? Nepřekvapuje mě to.
Reagovat
smazaný uživatel
Došly ručníky...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki dneska bude hrát, nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Má hrát až po Petře. To si myslím, že asi přesunou na zítřek (dopoledne). Teď je tam už půl 10. večer...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, takže zase neuvidím nic. :D
Reagovat
aligo
V kolik tipujes je skutečně nastoupí? :D
Reagovat
vrabejka
takže začnou za pár minut?
Reagovat
tommr
těma 21:30 je předpokládám míněn místní čas v Dubaji takže by se mělo začít hrát v 18:30 našeho času? Nebo jak to je ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho, co se psalo tady, Petra nastoupí po Jarce se Sarou. A ty ještě ani nezačaly hrát. A navíc jsou prakticky na začátku..
Reagovat
Fandina
Tak tak, 17:30 středoevropského času Sara s Yarkou tedy našeho 18:30 tady je to obrazem
http://live.robinwidget.com/static/freepopups/3532082207398230.html
Reagovat
tommr
řeč je o začátku hry na kurtu číslo jedna. Na dvojce se už taky hraje jen na jedničce jsou pořád ještě nějaký problémy?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle měl být brejk...
Reagovat
mikimaus321
pořád mají holky vlhko
Reagovat
vrabejka
Ta Petra dnes nebude hrát :(
Reagovat
misa
no jo, mají už po deváté večerní
Reagovat
vrabejka
Sem říkal že Halep rozbije Ivanovič :D Ještě že jsem si na ni nevsadil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je to 2:3.
Reagovat
EllNino
to neřeš, přeháněč je dneska v ráži :D
Reagovat
Lunej..
Co dela troll? Trolluje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
On je strašnej vocas, na eurofotbalu si z něj taky dělají prdel. :D Fandí Liverpoolu jako já, takže předpokládám, že s tímhle přístupem šel při finále LM 2005 spát po poločase. Jestli to teda pamatuje... :D
Reagovat
vrabejka
jzs jsem tu asi jediný kdo si myslí že vyhraje Halep a hned mě tu hejtujete pardon. Anička vyhraje RG!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to určitě nejsi jediný, třeba Lunej si to myslí taky. :D Ale o to vůbec nejde. Spíš mě baví ty tvoje předčasné závěry. Když ti to vyjde, tak machruješ a když ne, tak se stáhneš... :D
Reagovat
Lunej..
Na predcasne zavery je tu jiny machr :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo? :D
Reagovat
Lunej..
Hadej :) a uz stahuj kalhoty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějaký tip bych měl... tommr? :D
Reagovat
Lunej..
No vidis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten aspoň nemachruje... :D
Reagovat
Lunej..
Myslim si sve, ale to je jedno.:)
Reagovat
tommr
zase provokuješ? :)
Reagovat
EllNino
přesně :D ...asi nějaká seberealizace na netu, když to v reálu nejde :D
Reagovat
Lunej..
Ja taky verim, ze vyhraje Simona. Ale ty trollujes kde se da. Jestli Petra dneska nebude hrat tak se z toho svrbeni prstu zblaznis :P
Reagovat
vrabejka
Jak to vypadá na 2 kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Mokře..
Reagovat
vrabejka
Aspoň že neprsi
Reagovat
Fandina
Kurt číslo jedna, fukar, ručníky a vysoušení.
http://live.robinwidget.com/static/freepopups/3532082207398230.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je aktuální foto ze satelitu:

http://imgup.cz/image/iTv
Reagovat
smazaný uživatel
A holky se zase rozehrávají. :D Koukám přes Tipsport na stream a už i ten komentátor si z toho dělal srandu, jak tam Kjendlie chodila po ručníku... :D
Reagovat
Lunej..
Bud rad, ze na tom kurtu vubec jsou :) po 20 minutach by mela byt ofiko prestavka a holky odejit z kurtu ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, aspoň už hrajou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takovou metodu jsem ještě neviděl... :D
Reagovat
Lunej..
V Cine taky susili pomoci rucniku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, vidím to poprvé. Ale moc jim to nejde, už 8 minut se nehraje... Jinak zase Julie Kjendlie rozhoduje zápas mojí favoritky. To už je snad nějaká kampaň nebo co. :D
Reagovat
Lunej..
Tak tim padem je Anca odpiskana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestahuju kalhoty, brod je ještě daleko... :D
Reagovat
Lunej..
Je jedno co mas nebo nemad stazenyho, Anca to neustoji. Jako s Vinci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi je to pořád třeba brát tak, že Ana dneska může jenom překvapit. Každopádně po tom výsledku s Dariou jsem to viděl docela nadějně... Počkej, já bych vlastně zapomněl, že ty fandíš Simoně. :D
Reagovat
Lunej..
No asi tak :D
Reagovat
janek_da
Vloni jsem viděl sušení v Bogotě, to byla dobrá komedie. Ručníky, hadry. Každý to všelijak šolichal. A do toho tam přišel borec s fukarem na listí a motal se jim tam. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jenom ta představa mě pobavila... :D
Reagovat
vrabejka
jeste pred par lety to bylo normalni na vetsine turnaju ale asi ty to nepamatuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se hlavně dívám na tenis a ne jak někdo suší kurt. :D Ručníky už jsem samozřejmě viděl, ale jak po nich teďka chodili, to pro mě byla novinka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se hraje jen na jednom kurtu a KDY nastoupí Petra? Je to tedy dobrý maglajs. No, Halep zase upřednostňena před Petrou. Ostudné.
Reagovat
EllNino
Halep je obhájkyně titulu
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
Lunej..
Stejne zase nehrajou takze kdovi. Rucniky opet v akci.
Reagovat
smazaný uživatel
To zas bude Petra hrát uprostřed noci. To to bude vypadat.. :-/
Reagovat
Lunej..
Tak vzdyt se tu pise, ze hraje radeji vecer ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, kdo na tohle přišel..
Reagovat
smazaný uživatel
Mají málo hadrů, druhej kurt nemají čím osušit. :-p
Reagovat
Lunej..
Treba postavi strechu :)
Reagovat
VlS
A na jižním pólu mrazící box, takový užitečný investice, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak šejci, co mají pod prdelí ropu a prachů, že nevědí, co s nima, na nějakou užitečnost zas tak moc nehledí. :-)
Reagovat
bIbec
nezapomínal bych taky, proti komu Halep hraje. Tohle je divácky velmi atraktivní zápas, tudíž logicky dostal přednost.
Koho zajímá nějaká Kvitová a Brengle?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě :-p
Reagovat
vrabejka
Proč nehraje Jarka ale Ivanovič jo?
Reagovat
tommr
dohrávku jsem nestih, ale co jsem předtím viděl ze zápasu se mi od Garciový dost líbilo. Určitě to byla zasloužená výhra ...
Nečekaná prohra CSN je velice dobrá zpráva i pro Petru Kvitovou, která tak už má jistý, že ani po Dubaji nebude horší než osmá - a to bez ohledu na výsledek jejího zápasu s Brengleovou ... :)
Reagovat
Frick
Dnes je zimní pražská tyčka a já ještě nezpracoval fotky z tý loňský letní.

A moc se mi do toho nechce. Dívat se na nebohou Kiru G¨nbergovou mne bude bodat.

Asi ty její fotky smažu. Nesnesu to. :-/
Reagovat
Fandina
Přepis rozhovoru v článku, tak to je zajímavé.
Reagovat
Fandina
Garcia je to tááááááááááááááám. Gratulka.
To je škoda, že po ní nenastupuje Petra.
Reagovat
vrabejka
Garcia :)
Reagovat
aligo
Petru, Simonu a Gari?e by měli přeložit na zítra a dohrát jen ten zbytek :))
Reagovat
Lunej..
Zase leje a to už seděli rozhodčí na židlích. To je teda fakt smůla.
Reagovat
vrabejka
kolik mají ještě času než bude tma?
Reagovat
Lunej..
Tak holky nastupují, to jsem blázen, na streamu před chvíli lilo... no nic.
Reagovat
vrabejka
:)
Reagovat
George_Renel
Nejnudnější zápas co jsem asi letos viděl. Kolář mě tedy nezaujal vůbec ničím.
Reagovat
smazaný uživatel
Co měl proti Eso Eso Přímý bod Dvojchyba Přímý bod dělat?
Reagovat
EllNino
tak to teda nechápu, hraje dobře, nechápu, že se všichni divíte, že se na ultrarychlém koberci ve Wroclawi nehrajou výměny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna když si dnes udělám čas! Opravdu tam jen prší? Bára měla štígro...
Reagovat
vrabejka
No rychle, všichni chceme vidět galapředstavení Petry
Reagovat
Lunej..
Tak hlavně ty, abys zase měl o čem psát, když jí to nepůjde.
Reagovat
vrabejka
s tím počítám :)
Reagovat
Lunej..
Ještě, že tě tu máme, už je nuda tady pořád číst jen kladné komenty o Petře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak hrála Kája? :D
Reagovat
vrabejka
Kája se vyjádřila že to chce zlomit hlavně na grandslamech brzké vypadnutí na takových puťácích nemá velkou váhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že se máš na co vymluvit :-D
Reagovat
EllNino
pžesně :D :D ...a Dubai není zase takový pouťák
Reagovat
vrabejka
konkurenčně ano. Bencic nehraje Angie, Serena. uz je tam jen Halep a Garbině. Jestli Petra neuděl áaspon finále bude to zklamání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale? Pro Káju, která turnaj takové kategorie ještě nevyhrála, je to bezvýznamný pouťák, zatímco pro Petru, která takových turnajů (včetně Dubaje) vyhrála už slušnou řádku, by neúčast ve finále byla zklamání? Nějak ses do toho zamotal. :-))
Reagovat
aligo
Ty ses trubec :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně vítězství na takovém pouťáku je pro Káju zatím nedosažená meta..
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tak u tebe mozna prestupove obdobi skoncilo. U me cistka uz dva roky, nebo poslano na farmu, nebo cekajici na sanci na farne;) Zadna nova v zakladni sest. neni...Ale treba se neco behem mesice jeste zmeni...

Dodal jsem Ti tam jeste nejlepsi zivotni trejd a ten nejhorsi...;D)

TC WolfGang

Lucie Šafářová(C)
Bethanie Mattek-Sands (A)
KiKi Mladenovic (A)
Carla Suarez-Navarro
Paula Badosa Gibert

farma: Eugenie Bouchard, Belinda Bencic, Garbine Muguruza, Johanna Konta, Anna Karolina Schmiedlova, Margarita Gasparyan

legendy: Martina Navratilova, Steff Graf, Arantxa Sanchez Vicario, Marion Bartoli, Jennifer Capriati

Tanto rok odepsany: Sloane Stephens, Kveta Pironkova
***
Nejhorsi historicky trejd Marie Sarapova
Nejlepsi historicky trejd Lucy:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší historický trejd = nejúspěšnější aktivní hráčka :D
Reagovat
janek_da
pěkne, pěkne

I s tim nejlepším trejdem. Ten nejhorší je šupa :D
V legendách mě hoodně překvapila Aranka a naopak, že ti chybí Jana N. nebo Věrka S., Hana M. Ty hrály přece tenis podle tvého gusta.
A že ti na farmě chybí Coco, ale tak už to není žádná juniorka asi. Konta je fajn. A skoro by se mi typově hodila do týmu, no jo. Měl jsem si ji vzít jak byla vloni mimo stovku ještě.

U mě mají holky třetinovou pravděpodobnost, že během tří let se dostanou do finále. Takže nátřesk obrovský. Kdo by věřil Marion, Angie, že budou GS vítězky a Lucka vlastně taky.

Uvažoval jsem jestli mám jistou hráčku vyvalit, ale nechal jsem si ji. Budem spolu až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ho ten italskej Karlovič brejknul ve 3.setu, to je konec
Reagovat
Jabadu
Tsss ... déšť v Dubaji!
Tipnu si, že místní šaman situaci zhodnotil a využil. Včera si na emerickém meteosatu přečetl předpověď a dnes vyvedl své ovečky do terénu, aby je přesvědčil, že nejenže je k šamanství vyvolen, ale že svému řemeslu "poručit větru, dešti" také náležitě rozumí. :-)
Reagovat
janek_da
Jak říkáme my tenisté. Nemusí pršet, hlavně když kape.
Reagovat
Lunej..
Tak Karlička s Garciou už asi nastoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Už jsem trochu naštvaná.....
Reagovat
Lunej..
Tak nic, zase leje...
Reagovat
smazaný uživatel
Zásoby hadrů a ručníků na vysoušení jim sice došly, ale shánějí teď prodlužovačky,aby mohli použít fény na vlasy od 17 manželek ředitele turnaje.
Tak doufejme ,že Petra brzy začne
Reagovat
EllNino
Petra začne až po Shvedově a Errani
Reagovat
freeteepek
Nestraš!
Reagovat
EllNino
no nestraším :) je přesunuta na jedničku
Reagovat
smazaný uživatel
To je jistý...
Reagovat
Lunej..
Ty ses těšila, že jí neuvidíš co? Mám to chápat, že místo fandění budeš někde schovaná a čekat, jak to dopadne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě uvidím podle toho, v kolik se bude hrát. :D Ale kdyby náááhodou postoupila a hrála zítra, tak to bohužel uvidím. :D
Reagovat
Lunej..
Teda jak hluboce jsi klesla, předsedkyně. Místo třesoucích se rukou a mrtvičných stavů hodláš Petřinu houpavou kariéru promrhat ve skříni, v bedně a dalších opevněních :D
Jsem zklamána.....
Reagovat
smazaný uživatel
Máš v tom trochu zmatek, předsedkyně. Sama se do tý funkce jmenuješ a pak to hodíš na zakladatelku tssss... :D To víš, každý jednou prochází krizí. Teď nám ještě v EU zatrhly dotace na čokoládu... Pak kdo na to má mít pořád nervy. :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))) joooooo
Reagovat
Lunej..
Bože, tak já ti nějaké koupím, stejně máš u mě tu výhru z loňského roku přece. Tak řekni, kam je mám poslat :D
Zmatek mám, tady už je takových klubů, kdo se v tom má vyznat a ještě ty hodláš zradit. TP spěje k zániku :)
Reagovat
Jabadu
"Kaprále!! Tohle že je udatná a neohrožená armáda?!!" :-)
Reagovat
raron
za mě VELKÁ RADOST!
Reagovat
Kytka
Za mně taky. Dokázala otočit. Poslední game se mi zdálo, že už Görgesová vůbec nechce hrát a už chce být v šatně.
Reagovat
EllNino
Petra přesunuta z centru na jedničku po zápase Shvedova - Errani, pokud se teda ještě vubec bude hrát :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že nebude zmatek se streamem, případně s televizí.
Reagovat
misa
Petra měla hrát na centru po skončení CSN. Takhle půjde hrát někdy před půlnocí a zase bude spát :(
Reagovat
EllNino
a prší stále ?
Reagovat
Haitik
Ne, už neprší.. :-)
Reagovat
PetaM
To jako proč? Tak to je hodně trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mají málo hadrů, tak zvládnou vysušit jenom jeden kurt. :-)
Reagovat
EllNino
nn na centru ubyl jeden zápas, budou jen 3, Petru šoupli n jedničku místo Jeleny a Andrey, který budou hrát na dvojce bez kamer, a na ten zápas jsem se tak těšil :(
Reagovat
PetaM
Hele, ty aspoň budeš mít zase důvod psát o outech, protože na dvojce není jestřáb. Už se těším! :D
Reagovat
EllNino
chá, tak to já taky :D :D
Reagovat
janek_da
Snad dá Petra šanci, jestli to bude nudně 6:3, 6:2 tak to bude o ničem.
Reagovat
Fandina
Wroclaw Kolář Olivetti na place. Držím palce pojď!!!
Reagovat
Fandina
TB 2:4 chce to otočit, pojď!!!
Reagovat
Fandina
to je škody, to je škody, Francouz je mnohem níž na žebříčku, ale je dost rázný, tak třeba ve druhém setu Kolář otočí. Body do žebříčku by se moc hodili. Pojď!
Reagovat
Haitik
No, ale koukat se na to teda nedá.. Nudnej tenis jako prase.. Jen servis, výměny tak o dvou úderech..
Reagovat
EllNino
teď naopak, Zdenda vytáh nádhernej prohor a Oliviettiho brejknul :)
Reagovat
Haitik
Jo, to máš pravdu, to bylo dobrý! :D
Reagovat
Fandina
body by se hodily
A teď to vypadá dobře, Kolář 4:1 tak ještě dva gaame, a teď udělal hezký prohoz Olivettiho u sítě po lajně. Pojď!
Reagovat
lars
uz dnes vyhrala zapas?
Reagovat
babolat.cz
jak může v dubaji pršet? to je určitě umělý déšť
Reagovat
Lunej..
Neznáš heslo "poručíme slunci, dešti?" :) Asi ho šejkové převzali.
Reagovat
marekv
nejen prselo, ale padali i ledovy kroupy
Reagovat
Fandina
Ježiš Terinka, asi deset minut vyměny na dopodávání setu, SB, BB a nakonec je to 5:6.
Reagovat
Fandina
A teď prohrála. Ach jo.
Reagovat
sprchon
Web má novej design a tu je rozhovor s Černoškovou:

http://www.jtbopen.cz/cs/novinky/72-rozhovor-s-reditelkou-turnaje-petrou-cernoskovou.html

Stejně tak na FB je nová úvodní fotka:

https://www.facebook.com/jtbankapragueopen/photos/a.367897709919921.80408.105089492867412/1012629975446688/?type=3&theater
Reagovat
sprchon
Bobina by byla dobrá. :)
A ze Slovenek doufám v AKS. Snad se do tý doby chytne, zatím jí to vůbec nejde...
Reagovat
sprchon
Občerstvení je pro mě vedlejší. Hlavně ať vyjde počasí a ať je v pátek na co (koho) koukat. :)
Reagovat
sprchon
A ten vstup bych v budoucnu klidně vybíral. Aspoň třeba symbolických 50 nebo 100 kč, aby tam nelezl úplně každej, ale jen ten, kdo opravdu chce.
Reagovat
blixa
Dobrý PR rozhovor, to zase Frick dostane záchvat :D
Reagovat
Lunej..
Kdepak, sprchon je jeho tiskový mluvčí, takže tu máme dalšího fanatika :D:D:D
Reagovat
sprchon
Já jsem jen svůj vlastní mluvčí, pro ostatní spíš "tiskovej mlčí". ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že plusy budou převažovat. Já jsem právě to občerstvení loni nejvíc kritizoval. :D Počasí je asi to nejdůležitější, ale nedá se ovlivnit. Vstup zdarma je podle mě určitě plus. Nemyslím si, že při symbolickém vstupném by přišlo nějak míň lidí. Spíš by se to zbytečně zdržovalo u vstupu... Jinak ze Slovenek si přeju Danielu, protože AKS už jsem viděl a Cibuli nemusím. Robertu klidně oželím. :D
Reagovat
babolat.cz
já bych šel na Kristýnu
Reagovat
EllNino
Daniela určitě bude mít ranking maximálně na kvaldu ...ale JT jsou slováci, loni hrála na WC Tína Schmiedlova, tak by ji mohli Dance dát, pokud zase nepojede místo toho do Maroka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně už asi nebude tolik možností Danielu vidět. Přece jenom už jí bude 33.
Reagovat
Lunej..
pojedeš v dubnu na Spartu?
Reagovat
smazaný uživatel
Slíbit to zatím nemůžu, ale mám to v plánu. :)
Reagovat
Lunej..
A když bys jel, nedali bychom repete? Teda pokud by ti to nevadilo, ale zase už tě nemá co překvapit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tam budeme ve stejný den, tak jo. :)
Reagovat
Lunej..
Ok, pokud mi ovšem sdělíš, který to bude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to nebude nějaká rychloakce jako v roce 2013, tak to tady sdělím všem... :D
Reagovat
Lunej..
Jaká byla rychloakce v r. 2013? To jsem sem teprve začala chodit a moc jsem tě ještě neznala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem se rozhodl až ten den ráno... :D
Reagovat
Lunej..
Aha, to já dělám často. :)
Reagovat
Frick
Já půjdu na spartu už 20. března....

https://youtu.be/8uDczY3BYsw?t=12m32s
Reagovat
blixa
Zajímavé projevy masové demence. Přitom někteří jedinci v tom davu jsou určitě alespoň průměrně inteligentní. Ale i celekm normální jedinec proměněný v masu je schopen se chovat jako naprostý idi.ot :D
Reagovat
Lunej..
Viď? :D
Reagovat
Frick
Víte o čem by ten fotbal byl bez fanatiků, Blixa?

No o hovně!
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbal je o h.... i sám o sobě...
Reagovat
EllNino
přesně :D
Reagovat
Lunej..
+ nekonečno :D
Reagovat
Frick
Je tak o hovně, že je to jednoznačně nejpopulárnější sport na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak asi sám víš, na rozdíl od ostatních rozhodně nesdílím názor, že je fotbal o ho*ně. Hlavně českou ligu mám rád, i když je člověk častokrát naštvaný na všechno možné. Ale já to prostě sleduju od svých 5 let a nenechám si to otrávit ani Berbrem, Peltou apod.

Ale k tomu videu: Řvát "smrt Spartě", z toho snad normální člověk někdy vyroste. Ač nefandím jedněm ani druhým, tak co by byla liga bez derby? Jinak považuju TS za nejlepší fanoušky v republice. Ono ale vůbec není na škodu mít aspoň špetku respektu i k rivalovi. To si myslím, že by se lidem (a hlavně fotbalistům) mělo vštěpovat už od dětství, protože člověk nikdy neví... :D
https://www.youtube.com/watch?v=lERTxDum0-Q
Reagovat
Frick
Hušbauer s Váchou jsou s.ráči. Je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Pepík je teďka váš špílmachr... :D
Reagovat
sprchon
Tak tak. :)
Reagovat
EllNino
mě potěšilo, že nechávaj divošku pro Katku :) ještě by ji měli asi přichystat Lucce Hradecký jako finalistce, protože ta už bude v tu dobu možná mimo stovku ...
Reagovat
smazaný uživatel
To mně samozřejmě taky. :) Ale rád bych tam měl aspoň ještě jednu favoritku...
Reagovat
EllNino
třeba přijede Kiki, když se kamarádí s Plíškovejma :) Belinda asi těžko tentokrát ...ikdyž vlastně není brána jako TOP 10 hráčka, tak by to i šlo
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě na ITF (rok 2013) jsem tam poprvé viděl Monču Puig... :)
Reagovat
EllNino
jono :) letos pojedu na sSpartu určitě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se snad konečně uvidíme... :D
Reagovat
EllNino
jj :D
Reagovat
sprchon
No ne, další superultramegamonstrózní TP sraz. :D To se těším. :) Jinak já vím už dopředu, že můžu jedině pátek na SF singla a F debla, popř. víkend před tím třeba v neděli na kvaldu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já budu spíš na 1. - 2. kolo jako vždycky. To je nejlepší, protože vidím nejvíc hráček. Víkend u mě určitě nepřipadá v úvahu...
Reagovat
sprchon
U mě jedině ta neděle a pátek, v tejdnu nemůžu...
Reagovat
sprchon
Nad Belindou jsem přemejšlel. Je to tak, jak píšeš. Není brána jako TOP 10, takže doufám, že si přijede zablbnout v deblu s Katkou. :D Ale nedivil bych se, kdyby se na to vykašlala.
Reagovat
misa
V rozhovoru mě potěšilo pár vět o Lucii :)
Reagovat
Frick
Docela vtipný jak pro ně neexsituje jakási Kvitová. :-D

Jako jasně - pohodlně se vyhnuly tomu fiasku, že navzdory více jak rok starým proklamacím zase hrát v Praze nebude, ale tohle na mne působí až skoro neslušně.

Lucce nevěřím, že se v Praze jakkoliv přetrhne. Těch 250 000 navíc mi přijde jako šílená investice.

Navíc to samozřejmě posílí startovní pole, takže naše holky to potencionálně může připravit o body.

Na WTA by se měli naučit termín "restricted view seats" a že by jejich podíl asi neměl být zrovna 100%.

Ale neřikám, můžou tu tribunu zkonstruovat totálně jinak. Pak si ale stejně přliš nedokážu představit zvýšení kapacity na centru, max. možná o pár set míst (4-6 řad).

Podívejte se - já mám o týto věci jasno. V Praze je špičkově dimenzoavný tenisový areál na exkluzivním místě. Od loňska i konečně nějaký větší turnaj. To, že se tyto průsečíky neprotnou z důvodu různých osobních sporů a nesmyslných kontrukčních zásahů je pro mne věci ohromně smutnou.

Nicméně letos se dá žít v naději, že by se CTD skutečně mohl na jednu akci naplnit. Možná. Jen moje domněnka.
Reagovat
misa
Lucii se na konci dubna můžou hodit body z jakéhokoliv turnaje. Praha má bohužel špatný termín přímo před Madridem, který ještě začíná o víkendu.
Reagovat
Frick
On to neni jen před Madridem ale vklíněný mezi Stuttgart, Madrid a Řím.

Osobně si myslim, že nejlepší termín by asi byl první týden po Wimbledonu.
Reagovat
sprchon
Ano, Lucka bude potřebovat body, ale nedivil bych se, kdyby se soustředila především na ten Madrid, kde obhajuje ČF.
Reagovat
Frick
Pak je těch utracených 250 000 ale šílených.

To by za 50 000 mohl udělat nějaká exhibice v Prostějově a vyšlo by to líp.
Reagovat
blixa
Já to věděl že dostane záchvat !!! :D :D
Reagovat
Frick
Hele, strécu, otevřete si TN.cz třeba tam budou nějaké zajímavé reportáže o krvelačných fotbalových fanoušcích.
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
Frick
Myslím si, že záchvat vypadá jinak.
Reagovat
janek_da
aby to nebyla aura
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude hrát Nasťa a Ana Konjuh (ta asi kvaldu), Lucku H. beru automaticky, že jo... :)
Reagovat
sprchon
Doufám, všechny tři bych tam rád viděl. :)
Reagovat
babolat.cz
hraje někde Allertová, nebo si jenom válí prdel na lavičce při FC?
Reagovat
EllNino
prohrála v kvaldě na Dubai ve třetím kole se Shvedovou z mečbolu 4:6 6:4 6:7
Reagovat
babolat.cz
thx
Reagovat
Lunej..
má za trenéra Bruknera? Já myslela Krupu.
Reagovat
VlS
No, seděl tam Krupa
Reagovat
Lunej..
Já že v článku je psán Brukner, tak jsem z toho volako zmetěná :)
Reagovat
vrabejka
Brückner je poradce české fotbalové reprezentace.
Reagovat
Lunej..
Toho znám, o tom se nebavím.
Reagovat
babolat.cz
anebo herec u Cimrmanů
Reagovat
smazaný uživatel
Krupu má jako poradce, tuším, ale koučuje jí někdo jinej.
Reagovat
Lunej..
Aha, tak díky. Ale ten rozhovor na lavičce měla s Krupou ne? Já jen, pokud se nepletu, aby si to kdyžtak admin opravil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl to Krupa. A tady je i video. :-)

http://sport.idnes.cz/tenisove-turnaje-zpravodajstvi-doc-/tenis.aspx?c=A160217_132337_tenis_par
Reagovat
Lunej..
Už si to opravili, ok :)
Reagovat
Fandina
A tak hezky do ní hučel a ona otočila.
Reagovat
Lunej..
Mně právě nepřišlo, že do ní hučel, spíš jen taková vlažná výměna, bez emocí, ona mimo, on studeně klidný, třeba se k sobě hodí. :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, na mě také působil klidně, tak trochu jsem to nečekala, když trénoval Berďu, tak tam rozhovory nejsou a já myslela, že je hodně kategorický, přísný a tady na mě působil celkem pohodově a jak je vidět, tak to zabralo. Hučel jsem psala v dobrém slova smyslu, že hezky.
Reagovat
Frick
Ztratila první set s hráčkou mimo TOP 350...
Reagovat
janek_da
vždycky je něco poprvé
Reagovat
Frick
Já neřekl poprvé.....
Reagovat
Frick
Kde by se hrál?
Reagovat
VlS
U nás
Reagovat
Fandina
Podle losu? Já nenašla, že by se s Canadou DC hrálo.
Reagovat
VlS
Pardon, spletl jsem si to s FC
Reagovat
smazaný uživatel
Decka, jak mam naladit supertenis nebo dubai sport?
...mamdva kkonvektoryjeden nastaven na astra 19,
Druhy na astra23...musim antenou hybat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že tyhle kanály nejdou přes Astru, ale přes Hotbird. Na televizi se satelitem bych to nechytil, takže je potřeba k tomu mít ještě zvlášť satelitní přijímač... Zkus se zeptat někoho, kdo dělá tyhle služby. :)
Reagovat
smazaný uživatel
díky, díky...jako jsem v tomto amatér, laicky jsem usoudila, že je třeba asi další konvektor....jinak přijímač má přímo v tv, ale dík ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. Právě přes přijímač přímo v TV se dají chytat jenom Astry. Aspoň takhle to říkal člověk, co nám dělá satelit.
Reagovat
smazaný uživatel
aha....díky moc! cenná informace :-)
Reagovat
freeteepek
Mám "hloupou" LG TV se satelitním přijímačem a supertennis HD mi tam běží!
Reagovat
freeteepek
Hotbird 13.0E 12,476 H 29900
Reagovat
janek_da
Reagovat
Frick
Škoda, že před tejdnem "blbla"....

Ale když nepřijde do cesty Serena, tak se dá vyhrát s kymkoliv...
Reagovat
tommr
obrat Báry musel bejt fantastickej - škoda, že jsem ten zápas neviděl ... :)
A déšť v Dubaji je taky jen těžko k uvěření - i když z toho vůbec žádnou radost nemám, protože to přerušilo zápas Garciový zrovna v momentě kdy už měla CSN na lopatě ... :(
Reagovat
misa
Déšť v poušti je nebetyčný trapas.
Reagovat
vrabejka
Budou dnes ještě hrát?
Reagovat
tommr
no pršet už přestalo, ale nevím jak jsou na tom s prostředkama na vysoušení kurtů - tam na to asi nebudou moc zvyklý a může to tudíž zabrat hodně času ... :(
Reagovat
PetaM
Asi kleknou a začnou foukat :D
Reagovat
VlS
Jak často prší v Dubaji?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš by mě zajímalo, jak často tam padají kroupy... :D
Reagovat
janek_da
naposledy předloni v dubnu
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? :)
Reagovat
janek_da
A hele, tak zas tak neobvyklé to tam není. I vloni v lednu.

http://www.emirates247.com/news/emirates/video-hail-storms-snowy-fascination-of-uae-residents-2015-01-20-1.577126
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. :)
Reagovat
PetaM
Za celý rok jen dnes ....
Reagovat
smazaný uživatel
V Dubaji začíná pršet... Zrovna když jsem dokoukal záznam NHL a zjistil jsem, že tenis jede na Dubai Sports 3 i SuperTennisu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsou do toho ještě kroupy...
Reagovat
Fandina
JJ na Dubaj Sport 3 je komentář v angličtině a v pondělí byla Dubaj ještě na AD SPORT1.
Reagovat
smazaný uživatel
To mám taky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
kde to berete?Na satelitu?
Reagovat
Fandina
Na satelitu a jsou to volné programy. Jako SuperTennis a ten je navíc HD.
Reagovat
kada.tom
Bára moc hezky, jsem rád, že to takhle pěkně otočila, i když Němka pomohla. Teď ještě Petra :-)
Reagovat
PetaM
Neeeeeeeeeeeeee, takže jako bude pršet jo?! :(
Reagovat
Lunej..
už podává normálně, je to dobré znamení, že rameno má už ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Supet outfit od Lotta ,i Karlík je v něm k zakousnutí
Reagovat
smazaný uživatel
No zato ty hadry co jsou tedka na okruhu nejvíc :) Jsou hrůzostrašné ..
Reagovat
smazaný uživatel
Momentálně jasná česká dvojka. Gratulace.
Reagovat
sprchon
Jednička. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se uvidí po zápasy Petry. Té zatím dávám šanci. Jestli vypadne, tak bude muset taky k lopatě a uklízet sníh. Teda písek. A o ní se píše, jak je líná pracovat, tak si myslím, že radši vyhraje.
Reagovat
sprchon
V Race je Petra z našich hráček asi 9. a aby předstihla první Barču, musela by Dubaj nejspíš vyhrát, možná by stačilo finále...
Každopádně z těch našich mám zatím letos z Barči nejlepší pocit, zatím hraje fakt dobře. ;)
Reagovat
janek_da
Mi se ještě letos líbí Peťa Cetkovská, ta má letos jenom jednu porážku :-(
Reagovat
VlS
Bohužel málo hraje
Reagovat
Lunej..
Petra hraje po Carle?
Reagovat
smazaný uživatel
po Garcia
Reagovat
Lunej..
To je totéž ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia jí snad přinese větší štěstí
Reagovat
sprchon
Bohužel. :( Hned po Barče nejlíbeznější tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se tu vzal? Aneb ať žijou bizarnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelně gratulace, jsem ráda. Zase nesmysly. Race v ženském tenise není! Je pouze termín ROAD . A jakou má vypovídající hodnotu: Úplný název : Road to Singapure! Tedy absolutně NIC neznamená teď, pouze na konci sezony, kdy se podle tohoto " žebříčku" vybírají tenistky na TM do Singapuru. Ale jinak ať si každý své jedničky, dvojky atd. užívá, jak chce.
Reagovat
misa
Tvoje naštvané komentáře vlastně k jakémukoliv tématu považuju už za legendární...
Reagovat
janek_da
Jo tak to je ona? Mám jenom zafixované, že nás tady nějaký uživatel zpucuje a zase konec.
Reagovat
VlS
No a já jsem si myslel, že on the road je jen Ginsberg a beatníci, a ony i tenistky. Jen jestli mají kvalitní trávu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu. 1. Nejsem naštvaná, jen se vyjadřuju k diskuzi. Štvou mě úplně jiné věci, to mi věř. 2. Jsem tu tak sporadicky, že nechápu tvůj pocit, že se vyjadřuji ke všemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že z toho máš srandu. Ale opravdu muži mají race a ženy road. Já si to nevymyslela. Že tady někdo vytrvale používá race u WTA, když se jinak řeší každý detail? No tak jsem se vyjádřila. Srdce mi to nerve? Naštvaná? Ani stopička adranalinu se mi nevyplavila. Tep - absolutně v normě. Takže, své jsem napsala a jestli se mi chceš smát, klidně . Prý je smích zdravý.
Reagovat
sprchon
Come on! :) Jak jsem to zapnul, tak super. Jsem asi rád, že jsem to do stavu 0:3 ve druhém neviděl. :D
Reagovat
Lunej..
Barča prostě není žádný s..č, trenér jí to řekl správně :)
Reagovat
EllNino
Super Barco ;-)
Reagovat
freeteepek
Ten obrat byl fakt neskutečný. Barbora měla kurs 7, že to ještě ve druhém setu otočí! Pak začala hrát neuvěřitelně a Julie se přestala chytat. Julie je dost nevyrovnaná, začala kazit, ale rozhodně se nedá říct, že si to jako Petra Kvitová (obvykle) prohrála sama. Bára hrála fakt dobře:-)
Reagovat
sprchon
Já myslím, že na vítězství byl i kolem 10.
Reagovat
Mantra
tak to už jsem nevěřil - supa
Reagovat
PetaM
Barčaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Super výkon! Gratulace! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist