Strýcová v Kalifornii útočí na životní titul. Se Su-Wei Hsieh jsou ve finále

15. 3. 2018, 22:46
Aktuality 2
Barbora Strýcová na prvním společném turnaji se Su-Wei Hsieh sahá po životním úspěchu. Česko-tchajwanská dvojice na turnaji WTA Premier v Indian Wells postoupila už do finále, v němž vyzve bývalé šampionky a nasazené jedničky Rusky Jekatěrinu Makarovovou a Jelenu Vesninovou.
Su-Wei Hsieh a Barbora Strýcová

Barbora Strýcová je po odchodu Lucie Šafářové zpět do týmu s Bethanií Mattekovou-Sandsovou momentálně bez stále deblové partnerky. Vrásky si z toho ale dělat zatím nemusí. Na turnaj v Indian Wells se dohodla s bývalou světovou jedničkou Su-Wei Hsieh a na první společně akci se jim daří. 

Česko-tchajwanský pár si totiž v Kalifornii poradil už se čtyřmi silnými dvojicemi; Rosolská/Spearsová, Hao-Ching Chan/Latisha Chan, Kingová/Srebotniková a v dnešním semifinále porazil 7-6 6-3 turnajové trojky Kanaďanku Gabrielu Dabrowskou a Číňanku Yi-Fan Xu.

Jednatřicetiletá Strýcová tak poprvé od loňského dubna postoupila do deblového finále, v nichž má bilanci 20-14. Poslední triumf slavila už v červnu 2016 s Karolínou Plíškovou na trávě v Birminghamu. Na podniku kategorie WTA Premier Mandatory v Indian Wells zaútočí na svou nejcennější trofej.

Ve finále se Strýcové a Su-Wei Hsieh postaví nejvýše nasazené Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová, které jsou v Indian Wells ve finále potřetí a mohou navázat na triumf z roku 2013. Dnes Rusky porazily 6-2 6-4 Maďarku Timeau Babosovou s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou a oplatily jim porážku z finále Australian Open.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.699.000 dolarů
čtvrteční výsledky (15. 03. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
V. Williamsová (8-USA) - Suárezová (27-Šp.) 6-3 6-2
Kasatkinová (20-Rus.) - Kerberová (10-Něm.) 6-0 6-2
• Čtyřhra - semifinále •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (ČR/Tchaj-wan) - Dabrowská/Yi-Fan Xu (3-Kan./Čína) 7-6(2) 6-3
Makarovová/Vesninová (1-Rus.) - Babosová/Mladenovicová (4-Fr.) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
slacker
na te fotce neni Strycova leda by byla xenomorf
Reagovat
horska.kraslice
Tak Báro, holky, moc držím pěsti, dejte i finále!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist