Strýcová: Životní sezona? Asi jo.

13. 10. 2016, 10:00
Aktuality 129
Barbora Strýcová může být s letošní sezonou maximálně spokojená. Dokázala si vylepšit své žebříčkové maximum na 19. místo, odehrála solidní zápasy v singlu i deblu, má šanci jet na WTA Elite Trophy a ještě ji čeká třešnička na dortu - finále Fed Cupu.
Profily hráčů
Barbora Strýcová

„Když to shrnu, tak životní asi je,“ řekla třicetiletá Barbora Strýcová novinářům mezi tréninky na pražské Spartě. „Odehrála jsem nejvíc zápasů za kariéru a rok byl celkově stabilní. Neměla jsem výkyvy, že bych prohrála třikrát v prvním kole,“ řekla.

Ve dvouhře odehrála česká tenistka celkem 59 zápasů a vylepšila si rekordní bilanci na 37/22. Zahrála si mimo jiné finále v Dubaji a v Birminghamu a v srpnu dosáhla na životní maximum 19. místo v žebříčku WTA.

Tím však seznam úspěchů české tenistky zdaleka nekončí. Strýcová spolu s Lucií Šafářovou vybojovala bronzovou medaili na letošních olympijských hrách v Rio de Janeiru a k tomu přidala tři deblové tituly na okruhu WTA.

Moc mi pomohl trenér, který mě bičuje od rána do večera. Je to ale potřeba a mně to pomáhá,“ poděkovala kouči Tomáši Krupovi, s kterým spolupracovala už na konci minulé sezony a letos znovu od února. „A budeme i příští rok,“ doplnila.

Velká porce zápasů, které letos odehrála, se už na ní podepisuje. „Jsem docela unavená. Tolik zápasů jsem v žádné sezoně nenahrála. Tělo si na to musí zvyknout,“ řekla plzeňská rodačka, kterou ale úspěšný rok jinak pozitivně nabíjí.

Bronzové medailistky Barbora Strýcová a Lucie Šafářová; © ČTK

A přes únavu má před sebou ještě na závěr letošního roku několik výzev. Příští týden pojede na turnaj do Moskvy bojovat o účast na turnaji WTA Elite Trophy. „Musím hrát dobrý tenis, ale radši se neptám, kolik potřebuju bodů, akorát by to znervózňovalo,“ řekla nejdříve, ale pak prozradila, že bodové rozdíly přesně zná.

Po olympiádě začala hrát čtyřhru s první deblistkou světa Saniou Mirzaovou a nadmíru se jim dařilo. Vyhrály turnaje v Cincinnati a v Tokiu, ve Wu-chanu prohrály až ve finále a na grandslamovém US Open došly do čtvrtfinále.

„Po čtyřech turnajích jsme jedenácté v hodnocení sezony, což je skvělé. Jde to nad očekávání,“ řekla Strýcová. Nechybělo mnoho a kvalifikovaly se na Turnaj mistryň, přičemž byly domluvené, že by jí Mirzaová dala přednost před Švýcarkou Martinou Hingisovou. „Kdybychom se kvalifikovaly, hrály bychom spolu,“ kývla Strýcová.

Po případné účasti v Zhuhai na WTA Elite Trophy se Strýcová přesune do Francie, aby pomohla Češkám ve finále Fed Cupu. „Hrát další finále Fed Cupu za sebou je úžasné a mě to motivuje. Neříkám si: Jéžiš, zase to finále,“ usmála se Strýcová.

Uvedla nicméně, že termín fedcupového finále není ideální. Hráčkám bere týden volna před další sezonou. „Ale holka, která má volno, tak nemá trofej a ta je cennější. Až skončím, budu mít doma třeba dvě trofeje a týden co chybí, jednou nahradím,“ řekla.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

129
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
B.Strycova sa musi v Moskve vynasnazit,lebo C. Wozniacki sa uspesne vracia do 20-ky.
Reagovat
VlS
Denisa srovnala na 1:1 a hraje pěkně. Dej Carlu prosím
Reagovat
Frick
V životní sezoně skončí bez ET, se začínám obávat.

Chyběl tam jeden slabě obsazený a vyhraný INT. prostě chyběl :-(
Reagovat
EllNino
prostě musí udělat v Moskvě nějaký body a lepší výsledek než Vesnina a Sam ...Sam je momentálně mimo a Vesnina docela taky :)
Reagovat
EllNino
a navíc, loni se některé hráčky pokud vím turnaje vzdaly, takže bych to neviděl tak dramaticky :)
Reagovat
tommr
hlasujte pro tým Bucie na stránkách WTA:

http://www.wtatennis.com/news/article/5974271/title/vote-now-wta-doubles-team-of-the-year
Reagovat
kada.tom
Kerber OUT, doufám, že do tý Moskvy pojede, unaví se a na TM na to doplatí!
Reagovat
PetaM
Angi venku ... Nevím, zatím mě jako světová jednička vůbec nepřesvědčuje ... Na jednu stranu - není se co divit, vyhrála 2 GS je nejlepší na světě, motivace asi není taková, jaká byla ... Ale i tak ...
Reagovat
kada.tom
KOVINIC KOVINIC DANKA KOVINIC !! :-)
Reagovat
PetaM
!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a ještě si to můžeš zazpívat na tuhle melodii, když máš Spartu tak rád... :D
https://www.youtube.com/watch?v=mkR0MqMKMBU
Reagovat
kada.tom
ale prosim tě :-) ...
Reagovat
VlS
dneska hraje v módu Plíšek, hraje, jen když si ji míč najde sám.
Reagovat
smazaný uživatel
MD Luxemburg -Kvitová,Allertová, QD-Týna,Smitková,Malečková
MD Moskva-Strýcová,Šafářová ,QD-Siniaková
MD ITF100Egypt-Muchová
MD ITF50Francie-Štefková
MDITF50Canada-Bouzková
MDPraha hrabání listí před barákem-Koukalová
Reagovat
PetaM
Když už tam máš Koukalovou, tak co bude dělat Plíšková? Cetkovská? Hlaváčková? Hradecká? Jinak Háčka by někam měly jet ... Na fejsu obě psaly, že jsou doma jen na 48 hodin ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo,taky patří ke Koukalové,zapomněl jsem
Reagovat
Frick
Půjdu Klárce pomoci, dá mi štrůdl a opečem si vuřty.
Reagovat
Krisboy
Štrůdl s vuřty....hmm, to si dáte.
Reagovat
smazaný uživatel
možná navíc dostaneš od Suchoně něco mezi nohy
Reagovat
Frick
Já jsem myslel, že je slušné starým lidem pomáhat...
Reagovat
blixa
To řekni Klárce a dostaneš mezi nohy i od ní :D
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(WTA 1000 Peking R16, 120 b.)

Kája odehrála v Pekingu tři třísetáky, v prvních dvou byla úspěšná, v tom třetím už ne a tak se s Pekingem rozloučila v osmifinále. Kája asijský trojboj asi zcela pozitivně hodnotit nemůže, nicméně TM je zajištěn.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

2) Petra Kvitová
(WTA 1000 Peking QF, 215 b.)

K šesti vítězným zápasům ve Wuhanu Petra přidala ještě další dvě jasné výhry v Pekingu, až ve ČF jí stopku vystavila Keys, čímž Petře definitivně pohřbila i šanci na TM. Nedá se nic dělat, na TM se jezdí na základě výsledků za celou sezonu a až do září se Petra trápila.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

3) Bára Strýcová
(WTA 1000 Peking R32, 65 b.)

Po vydřené výhře nad Laurou se s Bárou pavouk nemazlil a do druhého kola ji přidělil světovou jedničku Kerber. Bára s ní neodehrála špatný zápas, leč na více než jeden prohraný TB to nestačilo....

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Lucie Šafářová
(WTA 1000 Peking R64, 10 b.)

S Luckou se tradičně los nemazlil, když ji poslal hned v prvním kole na Káju. A bohužel Lucka opět potvrdila, že na Češky zoufale neumí. Kája byla určitě k poražení, Lucce se povedlo (byť se štěstím) vyhrát první set, ale bohužel - v závěrečné sadě přišel jeden zbytečný kolaps na podání a už se to vezlo.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

5) Kateřina Sinaková
(WTA 1000 Peking Q W + R64, 30 b.)

Kateřina opět potvrdila, že kvalifikace umí. V MD jí však los do R64 přisoudil světovou jedničku a na tu Katka už neměla.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

6) Lucie Hradecká
(WTA 1000 Peking Q2, 20 b.)

Lucka se "last minute" povedlo dostat do kvaldy o Peking, v prvním kole si připsala cennou výhru proti Heather Watson, do hlavní souteže se ale už přes T. Marii nepodívala. I tak ale těch 20 bodů přijde vhod...

ZNÁMKA: 3 (5/10)

7) Barbora Krejčíková
(ITF 50 S.M. Di Pula R32, 1 b.)

Bára na tomto malém turnaji zcela vybuchla a nepříjemný úpadek této tenisové naděje tedy stále pokračuje. :-(

ZNÁMKA: 5 (1/10)
Reagovat
tommr
tvoje zaujatost proti Karolíně je už do očí bijící. Karolíně si dal stejnou známku jako Báře i když si Karolína v Pekingu zajistila TM a došla o kolo dál než Bára ...
Naopak Lucku Šafářovou stále protěžuješ takže si jí dal jen nepatrně horší známku než Karolíně i když s ní opět zcela jasně prohrála a rozloučila se s turnajem už v prvním kole ... :)
Reagovat
EllNino
zcela jasně ? :) ...
Reagovat
tommr
byly během zápasu snad nějaký pochyby o tom, že Karolína nakonec vyhraje? :)
Reagovat
EllNino
ano, například po 1. setu :) ...ale jinak máš pravdu, Lucku vyzdvihuje, ale tak to je o sympatiích, zatímco Karolínu, Báru a Petru nemá rád, Lucinku miluje, už jsem si toho všiml několikrát, Petru teď tolik nekritizuje, ale Karolínu skoro za všechno a Báru taky (hlavně za to jeho oblíbené "INTY")
Reagovat
Frick
Kolikrát vám mám ještě zopakovat, že na každou hráčku mám jiný nároky, které jsou závislé na jejich situaci? Od toho se pak odvýjí hodnocení.
Reagovat
blixa
:D Kolikrát nám máš opakovat, že jsi totální mimoň ? ;-)
Reagovat
Frick
Ok, všechno hodnocení je mimo, tak nebude pro tebe určitě těžké najít aspoň jednu hráčku a tu zhonotit dle svých kritérií).

Já budu jedině rád.
Reagovat
EllNino
ale nám nepřísluší někoho hodnotit :D ...
Reagovat
Frick
A třeba čtenářům iDnes přísluší hodnotit fotbalisty v reprezápase?
Reagovat
blixa
Nepřísluší, ale iDnes je Babišův bulvár, kdežto TP je seriozní tenisový web ;-)
Reagovat
Frick
Hodnotí se tam tak dávno před Babišem.
Reagovat
blixa
To je fuk, dřív to byl bulvár někoho jinýho, na tom prd záleží.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že hodnotit si může kdo chce co chce, ale když už to dělá, tak pak ať se nediví, že každý s jeho hodnocením nemusí souhlasit.
Reagovat
EllNino
tak jestli "odvýjí", tak je vše v pořádku :D
Reagovat
Frick
To se stane každýmu, taká hrubka.
Reagovat
tommr
objektivní hodnocení by se mělo odvíjet od předvedený hry a výsledků a ne od očekávání na jednotlivý hráčky ...
Tvoje hodnocení se dá přirovnat k učiteli, kterej dá premiantovi třídy za 1 chybu v diktátu pětku a propadlíkovi za tu samou chybu jedničku se zdůvodněním, že na premianta musí mít přece větší nároky ...
Reagovat
Frick
Já bych to spíš hodnotil tak, že když mu prvňák a čtvrťák přinesou dva identicky vypadající výkresy, tak asi jim taky nedá stejnou známku.
Reagovat
blixa
Proč ? Třeba je čtvťák normálně dobrej na 1, kdežto prvńák je génius. Vždy je potřeba věci rozumět, a pak teprve možná hodnotit.
Reagovat
Fandina
V tenise je problém hodnotit, protože hráčky nenastupují proti stejným soupeřkám.
Reagovat
blixa
No právě. Proto je totální nesmysl hodnotit podle výsledků. Když už, tak hodnotit hru, ale, já sám Frick přiznává, hře vůbec nerozumí. Proto jsou jeho hodnocení zcela bezcenná.
Reagovat
Fandina
On v podstatě jen známkuje, takže bych z toho nedělala vědu. Kdybych známkovala já, tak to může vypadat jinak, ty také jinak, ale to je tak všechno se se k tomu dá říct.
Asi nejpracnější na tom je sestavit to kdo kdy a kde hrál. Jinak to žádné hodnocení v podstatě není.
Reagovat
bIbec
u mě má Denča čistou jedničku. Porazila dvě hráčky, proti kterým sem jí moc nevěřil a tak výborné hráčce jako Karlička, sebrala set.
Reagovat
bIbec
aha, reaguji na jiné vysvědčení. To je fuk. Já bych Denise dával jedničky jenom za to, že se objeví na kurtu.
Reagovat
Frick
Kdes na to s tou Kerber přišel? Já jen, že tuto informaci máš jenom ty. Nikde jinde jsem jí nenašel.
Reagovat
bIbec
taky sem koukal a nikde sem to nenašel.
Reagovat
smazaný uživatel
Psali to na ČS=TS, ale jestli je to pravda... každopádně by to byla neuvěřitelná blbost od angíny
Reagovat
EllNino
jaký si myslíte, že bude nejvyší počet míču ve výměne ? :D ....jinak tedy jsem zvědav, koho postaví Mauresmová ve finále, protože Mladenovic, García, Cornet i Dodin jsou momentálně téměř ve vyrovnané formě :)
Reagovat
EllNino
*nejvyšší
Reagovat
janek_da
Jesli postaví Dodin, atk budu překvapený dost. Na finále takovou mlaďošku dát.
Reagovat
EllNino
ale v hale zdaleka nejlepší výsledky :)
Reagovat
janek_da
to jo, ale na FC ji nevěřím. Jestli ji Mauresmo dokáže na to připravit, tak to tedy klobuk
Reagovat
EllNino
jo to jo :D ...naše holky jsou pořád jinde bych řekl :)
Reagovat
sprchon
Tak složení ČF se mi líbí. Těším se na zítra. :)
Reagovat
blixa
Na INT dost hustý obsazení ;-)
Reagovat
sprchon
To jo... Tak koukejte v televizi, jestli nás uvidíte. :D I když nebudeme mít vlajku ani žádnej jinej transparent.
Reagovat
blixa
Ty nemáš transparent "Tenisportál" ? :-o No tos pos... :D
Reagovat
smazaný uživatel
áále, nerob drahoty, stačí ak si na tričko napíšeš TP. :)
Reagovat
aligo
Závidím :D
Reagovat
kada.tom
Kerber bude hrát v Moskvě, dostala WC.

Nechápu ... chápu, že jí jde o Nr. 1 na konci roku, ale takhle riskovat, že v Singapuru vybouchne ... no jak myslí
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam a tesim sa z vysledku,ale caka ju Viktoria Golubic,to bude zas nieco diametralne ine. Treba sa koncentrovat Garbine,a nenechat sa rozhodit,vnutorna harmonia,rozum do hrsti!
Reagovat
VlS
taky pěkně. Od RG si více méně kazila jméno, ale dneska to bylo přesvědčivý. Uvidíme, jak to bude cypadat, až narazí na vyšší level.
Reagovat
Fandina
Koukám, že bojovnice o TM v Linci řádí. Keys, Cibulka a teď Mugu. Snaží se všechny.
Reagovat
Fandina
Květa s Groenefeld je v semi a Renča s Schuurs jsou taky v semi. Ty teď porazily pár Bencic Flipkens a byl to docela hezký mač.
Bylo by super, kdyby obě postoupily do finále.
Reagovat
tommr
přál bych jim to, ale bude to těžký, protože budou hrát proti nasazenejm jedničkám resp. dvojkám ...
Reagovat
smazaný uživatel
omg, Niculescu je trápna, jej hra ma nebaví. Garbi, VAMOS !
Reagovat
tommr
když má svůj den tak je Niculescu se svým stylem nesmírně otravná, když ho nemá tak je jen směšná. Proti našim hráčkám se jí obvykle daří, zatímco dneska je to ten druhej případ ... :)
Reagovat
VlS
Mugu hraje dobře a je schopná jí tlačit. Naše holky většinou ztratí hlavu a vykazí se.
Reagovat
tommr
Muguruza mě dneska překvapila. Zrovna od ní bych čekal, že bude mít s tím podivným stylem taky velký potíže a vyhází se ...
Reagovat
blixa
Dneska byla hodně pečlivá. Dobrá taktická příprava, zdá se.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial to ma Garbine pod kontrolou,tak dufajme,ze nie len dnes,ale i v buducicich zapasoch bude vitazit.Ono by sa vyzadovalo od Garbine,aby sa stabilizovala a nasledne napredovala.Len neklesat Garbine!Dodatocne k narodeninam hlavne vela zdravia/08.10.1993 Caracas,Venezuela.--------Dnes hra Garbine velmi efektivne,ale zaroven i graciozne,co nemozno neocenit!
Reagovat
smazaný uživatel
Aké hodiny to majú na TP? Keď som písala o 20:20 koment o Dominike, tak ExZprávy nič. Teraz kukám, že už je, ale čas 20:00, sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
ani neviem, kde napísať koment, žiaden článok z turnaja v Linci. Ešte aj EXPRES ZPRÁVY na ňu kašlú.

Dominika hrala úžasne. Pálila to jedna radosť. Nechápem, kde berie toľko energie.
Počtári, má ešte Dominika šancu dostať sa do Singapuru? Na Johanku stráca 10 bodov.
Reagovat
PetaM
Kdyby se dostala SF, bude mít stejně bodů jako Konta. Cokoliv výše by ji dostalo před ní :)
Reagovat
PetaM
Každopádně je ještě přihlášená do Moskvy, zatímco Konta ne. Možná zažádá o WC, ale kdo ví :)
Reagovat
smazaný uživatel
S Nasťou bude veľa práce, azda zabojuje. Len aby ju nezväzovala vidina Singapuru. Ona to vie, ale...
Reagovat
blixa
Tak co koťátko, vytáhneš dneska drápky ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Má ještě v plánu hrát za Venezuelu?
Reagovat
blixa
Kdysi ta myšlenka byla na stole, ale to už je dávno pryč. V současné politické situaci ve Venezuele by to stejně asi nepřipadalo v úvahu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře, já bych jí to ani nedoporučoval. Místo ženské sportovní hvězdy už je tam totiž obsazeno... :)
https://twitter.com/WSUasa/status/784432089684905984
https://twitter.com/WomensSoccerUtd/status/786201512812752896
https://twitter.com/WomenSoccer24/status/786266556267241473
Reagovat
blixa
No já nevím, hrajou tam teď vůbec fotbal ? Natož ženskej ? Když ani nemaj co žrát ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že jejich ženská sedmnáctka včera postoupila do semifinále MS, tak hrajou. Jinak v tom semifinále budou hrát proti KLDR. :D
Reagovat
FulnekUltras
asi tak jako my podle Hlasu Ameriky za Husáka ;)))
Reagovat
Fandina
Hlas Ameriky nám nemusel říkat, co se děje u nás doma. To jsme věděli.
Reagovat
FulnekUltras
No právě. Ovšem jejich trvalá "starost" o to, abychom se konečně mohli "svobodně nadechnout", byla skutečně dojemná. ;)))
Reagovat
VlS
No, tak z tvý starosti se fakt derou slzy do očí
Reagovat
Fandina
A měli pravdu. Konečně se můžeme nadechnout. Nikdo nás nehlídá tanky, může volně cestovat. Cítíme se svobodně.
Reagovat
FulnekUltras
Pravdou je, že míra sofistikovanosti manipulace s lidmi je stále vyšší a vyšší... ;)))
Reagovat
Fandina
To vždycky bylo a bude. Že na světě jsou skupiny, které chtějí ovládat druhé a k tomu používají manipulaci druhých.
Reagovat
Fandina
Naštěstí jsou lidi, kteří tohle ví a přemýšlí vlastní hlavou.
Reagovat
VlS
jede pěkně. Spousta atletiky, ale Anice nestačily ani super sprinty.
Reagovat
Jabadu
Udělám vysvědčení za něj:
1. Petra = NEDOTKNUTELNÁ
2. Karolína = NEDOTKNUTELNÁ
3. Kristýna = betónové dvorek a gumové šlauch!
:-)
Reagovat
VlS
tak jsem viděl opakovačku Julie s Viktorkou a mám-li to komentovat, tak se s tebou shodnu, že Julie je fakt hezká holka.
Reagovat
EllNino
....ale první set 5:3 ...5:7 a druhý set 4:0 ...4:6 ;)
Reagovat
VlS
No právě proto
Reagovat
gigin
Konzultoval jsem to s ElNinem na fb. Špička špiček.
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
Patri.k
Barboru hrozně limituje její výška, což ji neumožňuje být šampiónkou
Reagovat
blixa
Justine byla jen o tři cm vyšší, a jaká to byla šampionka. Ale obecně ano, je to velká nevýhoda.
Reagovat
tommr
a co by měla říkat třeba taková Doi. Ta vypadá proti hráčkám jako je Keysová jako malý děcko ... :)
Reagovat
Krisboy
Nebo Cibulkovic Domi :)
Reagovat
smazaný uživatel
tá je o 2 cm vyššia, :D
Reagovat
Fandina
Cibule je menší než Bára, měří 160 cm a Barča 164 cm.
Reagovat
Fandina
Aha, to bylo o Misaki Doi. Na Wikipedii se uvádí 159 cm.
Reagovat
Fandina
A našla jsem ještě menší tenistku Lauren Davis. Wiki uvádí 157 cm.
A přitom si pohazuje míčkem před podáním jako druhý nebo třetí nejvyšší tenista :-).
Reagovat
Jabadu
No jo no. Pochopitelně, že ranařky nad 180 cm mají výhodu. To, co jde Báře nad ramena a horko těžko vrací do kurtu, má třeba Petra v ideální výšce. A ještě když je to na forehand ...
:-)
Reagovat
misa
Když vidím tu fotku z olympiády, tak je mi hned jasné, koho dostane do 1. kola v Moskvě :)
Reagovat
kada.tom
možný je všecko :-D
Reagovat
aligo
Na 81%
Reagovat
aligo
Na 81%
Reagovat
tommr
snad se jí podaří tu životní sezónu zakončit v top-20 a postoupí i na ET. Nebude to mít ale lehký, protože Wozniacká jde nezadržitelně nahoru a Báru ještě nejspíš předstihne. Jedinou šanci Báry proto vidím v tom, že v Moskvě udělá lepší výsledek než bud Vesninová nebo Stosurová ...
ET by si mohla vybojovat i v deblu, ale tam bude záležet i na tom jestli se bude Mirzaový chtít hrát těsně po TM i ET ...
Reagovat
janek_da
Dobrý 6.gem u Wozejka.

0:15, 15:15, 15:30, 15:40, 30:40, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BB, 40:40, A:40BB, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BB, 40:40, A:40BB
Reagovat
Frick
Že Karolína Plíšková nebude hrát na Kirin Cupu, je to pravda?
Reagovat
blixa
Nesmysl, je tam pořád napsaná ! ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Teda Bethany, to se Ti povedlo!
Reagovat
tommr
jj to bylo nečekaný. BMS tím hodně pomohla i Báře, protože tý tak odpadla další soupeřka v boji o ET a předstihnout už jí v podstatě může jen Wozniacká ... :)
Reagovat
aligo
docela by mě zajímalo, jestli budou hrát se Saniou i příští rok ... bylo by to super :P
Reagovat
blixa
Tak sezonu asi začnou, ale jak dlouho jim to vydrží ...
Reagovat
blixa
No prosím, Bětuška mlaskla Garciu. A to je furt keců, že je v singlu marná ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude zřejmě Jabadův efekt.
Reagovat
Fandina
Tak to je super Baruš. Držím palce v Moskvě. A koukám, že na ET by mohla hrát singl i debl, asi.
Reagovat
tommr
v obojím je na hraně postupu. U debla bude záležet i na tom jestli bude Mirza chtít hrát po TM i ET ...
Reagovat
blixa
Tak aspoň práskla, že kdyby jim to vyšlo, tak TM hrály spolu a Martina by šla přes palubu. Jako bych to od Sanii nečekal :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě v Moskvě i na Elite trophy jim ukáže
Reagovat
A.R.R.
Báří trhej a hodně nadávej, jsi prostě originál :-)
Reagovat
Krisboy
...a sezóna ještě nekončí, Barunka nám ještě ukáže!
Reagovat
Lunej..
jsi skvělá, doufám, že těch sezon bude ještě co nejvíc :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist