Stuttgart: Plíšková zdolala domácí outsiderku, Vondroušová porazila Bouzkovou. Kvitová je už ve čtvrtfinále

21. 4. 2021, 13:57
Aktuality 274
WTA STUTTGART - Vítězka ročníku 2018 Karolína Plíšková na halovém turnaji ve Stuttgartu začala vydřeným vítězstvím 7-5 3-6 6-3 nad domácím lucky loserem a až 137. hráčkou světa Tamarou Korpatschovou. Z českého souboje odešla jako vítězka Markéta Vondroušová, jež porazila Marii Bouzkovou. Už ve čtvrtfinále je obhájkyně titulu z roku 2019 Petra Kvitová, jež zdolala ve třech setech Řekyni Sakkariovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková pokračuje v trápení z loňského roku. Letos dokázala jen na jednom ze šesti turnajů porazit více než jednu soupeřku a do Stuttgartu, kde zahajuje antukové jaro, dorazila s jediným letošním čtvrtfinále na kontě.

Do prestižního halového podniku v německé Porsche Areně vstoupila vítězka ročníku 2018 vydřeným vítězstvím 7-5 3-6 6-3 nad domácím lucky loserem a až 137. hráčkou světa Tamarou Korpatschovou.

Plíšková přitom klidně mohla s trápící se soupeřkou prohrát ve dvou setech, v úvodním dějství totiž prohrávala už 2-5 a ve druhé sadě od stavu 3-2, kdy šla na podání, prohrála čtyři gamy v řadě. V rozhodujícím setu měla naopak navrch a vypracovala si vedení 5-1. Při prvním pokusu zápas ukončit na podání však selhala a game ztratila čistou hrou.

"Bylo to delší, než jsem očekávala, ale byl to první zápas na antuce. Chvilku trvalo, než jsem získala rytmus. Každá výhra je důležitá, i když jsem nehrála nejlépe, tak zvedne sebevědomí a doufám, že se do dalšího kola zlepším," řekla světová devítka.

Další soupeřkou české jedničky bude Jelena Ostapenková. S lotyšskou vítězkou Roland Garros 2017 poslední dva souboje prohrála a má s ní vyrovnanou bilanci 3-3. Poslední výhru Plíšková zaznamenala před třemi lety právě ve Stuttgartu, když uspěla po třísetovém boji.

Na vítězku duelu Plíšková-Ostapenková už ve čtvrtfinále čeká Australanka Ashleigh Bartyová, jež dnes úspěšně odehrála první zápas na evropské antuce od triumfu na Roland Garros 2019. Světová jednička v Německu začala výhrou 6-0 7-5 nad domácí Laurou Siegemundovou.

Český duel v prvním kole vyhrála Markéta Vondroušová, jež porazila Marii Bouzkovou 6-1 7-6. Vondroušová získala první set jasně, ale ve druhém musela bojovat. Nepotvrdila totiž brejk na 4-2, za stavu 5-4 nevyužila dva mečboly při podání Bouzkové a vzápětí přišla o servis. Vynutila si ale tie-break, v kterém vedla 6-4 a nakonec proměnila svůj pátý mečbol.

"První set jsem hrála moc dobře, moc nechybovala a nedala jí šanci. Ve druhém to bylo těžší, odehrála skvělý set, mohlo být na obě stany a jsem ráda, že jsem uhrála dobře tie-break. Jsem ráda, že jsem vyhrála ve dvou setech, ale byl to s Maruškou těžký zápas," řekla Vondroušová v nahrávce pro média, jelikož online konference se z technických důvodů nekonala. "Povedlo se mi pár kraťasů, dobře jsem podávala a držela míč ve výměnách."

Jednadvacetiletá Češka si tak zajistila souboj se světovou dvojkou Rumunkou Simonou Halepovou (h2h 2-0), kterou předloni zdolala ve třech setech v Indian Wells i na antuce v Římě.

"Tady to bude jiný. Půjdu si to užít a odehrát co nejlepší zápas," řekla jednadvacetiletá sokolovská rodačka.

Kvitová je už ve čtvrtfinále
Už do čtvrtfinále postoupila Petra Kvitová, která ve večerním utkání zdolala po dvou a půl hodinách boje 6-3 3-6 6-3 Řekyni Mariu Sakkariovou a navázal na předchozí výhru nad finalistkou Australian Open Jennifer Bradyovou.

Kvitová narazila na Sakkariovou popáté v kariéře a počtvrté se rozhodovalo až ve třetím setu. Rozhodující sada vyšla lépe sedmé nasazené Češce, která sice ztratila vedení 3-1, ale nakonec po dvou a půl hodinách vyhrála.

V pátečním čtvrtfinále se předloňská šampionka Kvitová utká s domácí Angelique Kerberovou, nebo s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou.

• WTA 500 STUTTGART •
Německo, antuka, 565.530 dolarů
středeční výsledky (21. 04. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (6-ČR) - Korpatschová (Něm.) 7-5 3-6 6-3
Vondroušová (ČR) - Bouzková (ČR) 6-1 7-6(6)
Ostapenková (Lot.) - Vögeleová (Švýc.) 6-4 7-5
Kerberová (Něm.) - Gorgodzeová (Gruz.) 6-2 6-2
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Sakkariová (Řec.) 6:3, 3:6, 6:3.
Bartyová (1-Austr.) - Siegemundová (Něm.) 6-0 7-5
Kontaveitová (Est.) - Keninová (3-USA) 7-5 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

274
Přidat komentář
dadaft
Gratulace Petře, Markétě, Katce i Karolíně.
Musím říct, že se mi strašně líbil zápas Maky s Mary :)), parádní pestrý tenis plný pohybu, kde se pořád vymýšlely různé úhly i rotace...............
A taky vybojovaný třetí set Katky.
Reagovat
aape
smile
Pěknej byl i Pétin zápas s nábojem až do konce, některý výměny světový, jen trochu zredukovat ty minely smile
Reagovat
dadaft
nj, tam jsem viděl jenom kousek, ale ohlasy tady byly nadšené :)
Reagovat
Blondie
Není na YT záznam? Z prvního kola byl.
Reagovat
Ela-fon-isi
Blahopřání Petře i nám všem, co jsme to s ní vybojovali. Příště bych prosila klidnější zápas. Dnes jsem udělala tolik protistresových výpadů a dřepů, že mi den klidu nebude stačit.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
posledních 2,5 zápasů prohrála, chtělo by to v hale zlomit.
Reagovat
lvicek
To teda, a zrovna se Svitolinou...
Reagovat
lvicek
Do pátku snad nabere síly!
Reagovat
vergus
Jj, sice si už Petra z Eliny nedělá boxovací pytel jako dříve, ale ty prohry jsou docela pochopitelné:
Singapur 2018 - hodně pomalý hard- tam to celé Svita vyhrála
Loňský Berlín (exhibice) - tam byl jen supertiebreak, což je u holek buď anebo (navíc v hangáru)
Letošní Miami - tam to bylo blízko, ale Petra dojela na fyzičku

Teď už by si to pohlídala smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zapas jsem nevidel:) Ale dle vysledku to dopadlo znamenite. Toz hala no:)
Reagovat
FulnekUltras
selka to holt není Pella,
tak si dáme gruppo Sella smile

https://www.youtube.com/watch?v=FOMafeqnweI
Reagovat
Alien
Už při příchodu naší jedničky Petry Kvitové na kurt bylo zcela patrné, jakým směrem se dnešní zápas bude ubírat a proto jsem byl během tohoto zcela v klidu a v pohodě! Rozdíl ve tváři naší Lvice byl oproti Charlstónu do očí bijící a odhodlanost, zarputilost, bojovnost a hlavně pozitivní přístup, jakým se Peťa během celého utkání prezentovala mi daly za pravdu! Petra byla ve všech ohledech lepší hráčkou a zcela konsternovanou Sakkari vyprovodila z kurtu zcela po zásluze! Já osobně mám rád zápasy více napínavé, ale i za tento výkon naší jedničce děkuji! Hodně štěstí v dalších 3 zápasech!
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))

smilesmilesmile
Reagovat
Torn
Tak především NAŠE DVOJKA tu Marii zase tak nevyprovodila, když to bylo ve třech a na 2,5 hodiny. :D Zase trochu nohama na zemi.
Reagovat
Blondie
Naše jednička a ŽEBŘÍČKOVÁ dvojka sice promarnila spoustu šancí, nicméně nakonec to pěkně ubojovala. Některé míčky super, ale klasicky byly i lacinné chyby.
Reagovat
Krisboy
Nebýt covidu a naprosto totálně chotického bodování, je Petra jedničkou i žebříčkově.
Reagovat
Blondie
Já vím, ale víš jak, podmínky pro obě stejné, byť třeba Karolíně prospívají víc :)

Stejně bych Peti ještě tu českou jedničku (zcela oficiální) přála.
Reagovat
Torn
To je blábol. Jak ty můžeš vědět, kdyby nebyl covid, co by se dělo? Třeba by ani jedna z nich nebyla dávno v TOP10 a ani třeba TOP20, mohla by se klidně jedna zranit nebo co já vim. Tohle není tábor Kvitová nebo tábor Plíšková. Aktuální stav je takový, že Karolína je česká jednička, což se může klidně do měsíce změnit bez ohledu na mé, tvé nebo blondie preference. :D
Reagovat
Krisboy
To vědět samozřejmě nemůžu, ani to nikde ve svým příspěvku nenaznačuju. Mluvím o formě a výsledcích za poslední cca rok. To si můžeš najít sám. Kdyby nebyl covid a obě hrály tak, jak hrály, je Kvitová výše.

Že to tady není tábor Kvitová nebo tábor Plíšková, vím. Co je to vůbec za hloupou poznámku? Tohle tady řeší jenom jedinej člověk, a to com.
Reagovat
Blondie
Žebříčková jednička :)
Jinak ale souhlas. Realita je prostě taková a konec :)
Kdyby se člověk pustil do spekulací, tak Karolína by mimo covid pauzu asi neměla takový výpadek.
Reagovat
sojka1
jsem presvedcena, ze nebyt pauzy, bude si Kaja slapat svoje obvykle zapasove penzum a obrazek bude trochu jiny... zatim je tristni... :-)) jinak gratulace Peti, je uzasna. Jak postupne holky nastoupily, bylo jasne videt, jak jsou kazda uplne jiny clovek, typem, myslenim, biomechanika, styl, na co si vzpomenete, to je jine. Na vsem se da sice pracovat, ale predpoklady pro spoustu veci jsou jednoduse dane a je neuveritelne cist, co by se nektere tenistky mely od jinych nekterych naucit.... spatne by to ale nebylo.... ;-)
Reagovat
Alien
Kulový! Nemůžeš se snad řídit žebříčkem, který není už nejméně rok směroplatný! O výkonech obou hráček nemluvě. Letošní "Race to Shenzhen". Petra Kvitová 18. 771b. Plíšková 31. 485. Kulový Nalezenec - ku-lo-vý!
Reagovat
paddy
V race za posledních 12 měsíců je okolo 10. místa.
Letošní race je zatím k ničemu, pouze pár turnajů
Reagovat
Matej4732
Přesně, race začne být nějak vypovídající až po Wimbledonu
Reagovat
Alien
Race se počítá v daném roce. V letošním má naše jednička Petra Kvitová stejně jako Plíšková odehráno 6 turnajů! Proto lze objektivně posuzovat! Ale to jenom na okraj!
Reagovat
Krisboy
Tak i v oficiálním Race je Petra druhá. Ovšem ne za Plíškovou, nýbrž Muchovou. KP je až pátá.
Reagovat
paddy
6 turnajů je krátké období, aby se dalo něco vyvozovat

vpředu jsou hlavně finalisté GS smile
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - nemazli sa s nima, Rosťo... ;-)
Reagovat
Torn
Řídím se tím, co je oficiální, protože to rozhoduje o nasazení atd. Žebříček nebyl fér nikdy. Pokud nějaká hráčka vyhraje velký turnaj, potom zbytek roku hraje prd, a že takových hráček není málo, tak to taky nemá moc velkou hodnotu a zbytek roku z toho žije. Tohle není až tak jiný. Petra, Karolína, Ash a plno dalších z toho profitují, a buď jim to pomůže nebo půjdou do kopru. Jestli se Karolína nezvedne, tak holt vypadne z TOP10, sice třeba o pár měsíců později, ale to nic nemění na faktu, že se musí zlepšit.
Reagovat
lars
V letosnim race je nejvyse z Cesek Karolina :)
Reagovat
tommr
Petra mě dneska příjemně překvapila. Když neproměnila na začátku třetího setu ty 4 brejkboly ve druhý hře tak už jsem to viděl černě. Petra v hale je ale úplně jiná hráčka než venku ... smile
Je dobře, že má Petra zítra volno a že si po tý dnešní bitvě bude moct trochu odpočinout. V zápase s Kerber/Svitolinou se jí to určitě bude hodit ...
Reagovat
FulnekUltras
Těko říct, jak se Angie doma vyhecuje, ale asi postoupí celkem hladce Elina.
Reagovat
Mac
konec dobry, vsechno dobre... moc pekny zapas...smile
Reagovat
peek
Sakra, sykla Sakkari na saku, skončila jsem.
Paráda, prohlásila Petra, pokračuju, pojď!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vrtošivá panovnice.smile Jsem na maděru, ale Petře přesto gratulka! Jeden balón světový, další minela a tak dokola...
Reagovat
FulnekUltras
to néni jak fandit brojlerovi nebo serence smile
Reagovat
LukasH
Pěkně!!! Pokud favoritky neodpadnou na začátku, tak je spíš Stuttgart turnaj mistryň smile
Reagovat
SydneyOpen
Semifinalistky v roce 2012: Kvitová, Azarenka, Sharapova, Radwaňská to je opravdu jak SF na Turnaji mistryň smile
Reagovat
zfloyd
sekyrka ji málem fyzicky utahala , byla vidět únava , ale dobře to dopadlosmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
v hale to Peťa nikdy nevzdává
Reagovat
SydneyOpen
Petra to nevzdává ani venku smile
Reagovat
tommr
no jak kdy. V Charlestonu se zrovna moc nepřetrhla ... smile
Reagovat
SydneyOpen
do Charlestonu se jela očkovat, ne hrát tenis smile ale tam jela jako že aby se neřeklo. Na "svých" turnajích se umí brutálně namotivovat
Reagovat
LukasH
Já se jí nedivim. Je to tam vošklivý smile
Reagovat
Matej4732
Jn, letos byli i líní udělat i centerkurt
Reagovat
EllNino
Charleston je krásný ...
Reagovat
Matej4732
No nevim, mně se moc nelíbí, ale já celkově (až na Miami) nemusím turnaje v USA.
Reagovat
George_Renel
Reagovat
PetaM
Skvělý zápas. Hodný GS finále. Díky za skvělou podívanou! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Joo jooo! Skvěle vybojovaný. Některý míče parádní a ty chyby taky! Pojdsmile
Reagovat
FulnekUltras
tohle už se počítá

smilesmilesmile
Reagovat
baba
jupííí, Petro, omluva za ty moje kecy, jsi boží...
Reagovat
FulnekUltras
mádl tě nepřemluvil - a mě už vůbec ;-)
Reagovat
Blondie
Kecama k Petinu vítězství!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No s těmi silami to byla minelasmile
Reagovat
milik254
Za mě super zápas, krásná bitva, Petra naštěstí byla šťastnější a asi o chlup lepší
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi?smilesmile
Reagovat
Matej4732
Tvl to byl nervák. Ty neproměněné breakbally a gamebally to teda bylo něco. Hlavně že nakonec dala Petra dohromady síly a urvala si to. Sama si to kazila, ale sama si to taky urvala, hlavně ve 3. setu.
Reagovat
EllNino
Kombo Brady/Sakkari ve dvou večerních zápasech bez diváků má cenu zlata :)
Reagovat
lvicek
Hurra! Stihla jsem akorat konec vicemene, ale skvele! Ted Svitolina x Kerber, ten los je teda uplne neskutecnej, kdyz vidim ty ostatni zapasy...
Reagovat
George_Renel
s dobrým koncem. Řecká kulturistka moc sympatií nevzbuzuje.
Reagovat
tommr
přesně tak. Ta řecká podvodnice mě irituje čím dál tím víc. Počínaje její chůzí a konče tím neustálým zatínaním pěstičky. Kdyby to dneska Petra prohrála tak by mě snad trefil šlak ... smile
Reagovat
Matej4732
mě už taky pěkně se..smile Furt to její řvaní v řečtině (nemyslím, když se povzbuzuje) a hlavně ty její grimasy typu zatínaní (jestli se tomu dá tak říkat) pěsti jak když má právě epileptický záchvat.
Reagovat
lvicek
Btw. co to tam rvala po nekterych uderech? Znelo to jako "pome", tak me to trochu zarazilo ;).
Reagovat
Matej4732
Mně to taky tak znělo. Já zase u obrazovky řvu "Haide!" , nevím proč, nic jiného rumunský neumím ale líbí se mi tosmile
Reagovat
FulnekUltras
Ons bych ojel spíš smile
Reagovat
Andrew89
Na pohodu :D
Reagovat
Blondie
Kde jsi byl? Kde jsi byl? *dramaticky lomí rukama*
Reagovat
Andrew89
Ja videl az poslednich par gemu:D
Reagovat
SydneyOpen
Jooo uuuf tak nakonec dobrý konec. Jinak objektivně moc pěkný zápas, jak tenisově tak i emočně. Obě se tam dnes doslova vyřvaly z podoby smile Danke Petra smile
Reagovat
annah
Huráááá! Je to tam! Gratulace Petře! :-))
Reagovat
Blondie
Yes.
Miluji tyhle bitvy s happy endem.
A příště si před Petřiným matchem vezmu antidepresiva XD
Reagovat
FulnekUltras
to nech radši jinejm ;-)
Reagovat
Blondie
Ten si je vezme dneska - po Petřině výhře :D
Reagovat
peek
????? ????
Reagovat
zfloyd
musela brejk proměnit místo Petry
Reagovat
FulnekUltras
mádl už zvadl
Reagovat
SydneyOpen
joo
Reagovat
Blondie
no, však počkej, zda paninka dopodává XD
Reagovat
SydneyOpen
paninka se uráčila dopodávat smile
Reagovat
zfloyd
ty vole eso z druhého
Reagovat
SydneyOpen
proboha ty returny na BB
Reagovat
Blondie
Maria to teď ubrání, v příští hře Petře vezme servis XD A Peti si bude rvát vlasy XD
Reagovat
SydneyOpen
teď si bude rvát vlasy Sakkari smile
Reagovat
Blondie
nepředbíhala bych!
Reagovat
baba
tak teď !!!!
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Blondie
Teeeeeeď! smilesmile
Reagovat
Blondie
zas nic XD zblázním se :D
Reagovat
Mac
ted brejknout a hotovo!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ufff
Reagovat
baba
ježíš, já na to fakt nemám nervy, ta Petra mě oddělá....
Reagovat
FulnekUltras
a teď mádla doraž bidenem
Reagovat
Mac
tak dlouho bude zkouset ty kratasy, az si to prohraje... uz ji staly druhej set...
Reagovat
Mac
staci to napsat...smile
Reagovat
FulnekUltras
kurwa to bolí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra voleje potřebuje. Chtělo by to dát na ně větší důraz...
Reagovat
FulnekUltras
celokariérní věc hlavy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Berďa měl myslím větší problém před sítí. Na síti byl jistější než Petra, ale možná už špatné zapomínám.
Reagovat
FulnekUltras
když je stav na pohodu, tak Peťa hraje v pohodě i ty voleje... ale jak se láme brót, bývá to horší
Reagovat
tommr
když konečně dokáže proměnit jeden brejkbol tak to hned zkazí na servisu. Takhle to asi Petra nevyhraje ... smile
Reagovat
Blondie
jjj, nevypadá to dobře.
Reagovat
SydneyOpen
uf konečně proměněný BB
Reagovat
zfloyd
petra byla vždy dobrá v proměňování brejků a taky v odvracení , dneska se na to pěkně nadře
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nepekně, nepěkně...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jenže ještě potvrdit...
Reagovat
SydneyOpen
a je to pryč smile
Reagovat
FulnekUltras
hodně důležitý gem, Peti

a teď mádla zatluč do hlíny
Reagovat
FulnekUltras
je to hala, tohle přece nesmíme pustit
Reagovat
FulnekUltras
taky že ne smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
tenhle gem měla dát, tak trochu čekám "kolaps" na servisu, škoda no
Reagovat
SydneyOpen
"kolaps" nepřišel smile
Reagovat
tommr
ale dřív nebo později příjde a ty neproměněný brejkboly jí pak budou hodně mrzet ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co to chtěla Petra po upírce?
Reagovat
SydneyOpen
no upřímně jsem to teda taky nepobral smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já už pochytil jen: Sorry then.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já už z toho docela kolaps mámsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra trpí tzv berdychovým dilematem - jak ji padne vysoký míč k síti, zatmí se jí před očima a pak to zkrátka někam pošle. Někdy stačí i poblíž kříže, jako před chvílísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra snad ty BP zahazuje schválněsmile
Reagovat
Mac
a taky co berdych delal s oblibou- kdyz konecne brejknul, hned si potom prohral svuj servis... kvitka dnes...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pár podobností by se našlo. Nenarodili se daleko od sebe...
Reagovat
SydneyOpen
to je zase gem
Reagovat
baba
tak už je to tady,famózní začátek,prohraný boj druhého setu a čeká nás utrápený třetí set, který už Kvítí asi nedá. Zdá se mi, že letos nemá Petra na 3 sety kondičku./ Kéž bych se mýlila !!!!/
Reagovat
FulnekUltras
to si piš
Reagovat
Blondie
Hm, dneska to nevidím dobře XD
Reagovat
com
pust si tv óčko a rekni ktere ses podobnasmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
já taky ne.. jak Petru tak výměnu manželek :D
Reagovat
Blondie
Takovýýýýý chyby.
Reagovat
lvicek
Peti, makej, zaber, žádné blbosti!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
líbí se ti šedivé vlasy? Myslím, že tu pár takových hlav přibydesmile
Reagovat
SydneyOpen
co šedivý, já jsem z Petry už plešatej smile
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Blondie
:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra chtěla udělat rekord v odvrácených BB a vymklo se jí to z rukysmile
Reagovat
Blondie
A ten rekord je? :)
Reagovat
SydneyOpen
taky by mě to zajímalo, víc než 10 to určitě bude
Reagovat
Tomas_Smid_fan
netušímsmile
Reagovat
SydneyOpen
No nic tak si jdu k tenisu pustit záznam výměny manželek smile prý tam měli i štěnice smile
Reagovat
Blondie
Jsem si poprskala monitor :D
"Prý tam měli i štěnice" XD
Reagovat
SydneyOpen
Výměna manželek bez štěnic a účastníků se zubama není výměna manželek smile
Reagovat
com
špindíra se koupala 2x tydne.. ve stredu a v nedeli.. dnes ma koupaci den smile
Reagovat
SydneyOpen
tohle bylo zbytečný smile ten gem měla dát, Sakkari by tím dost nalomila, ale naopak ji vrátila na koně
Reagovat
zfloyd
potápěčka teď na rodíl od Petry vůbec nechybuje
Reagovat
com
rebréééééééjk smilesmile no konecne, to to trvalo smile
Reagovat
Blondie
Osmý BP Sakkari proměňuje a získává malý SB :(
Reagovat
tommr
ten kratas Petra signalizovala příliš okatě ... smile
Reagovat
peek
A pokračujeme v přezdívkách:
Favoriti Minotaurus, Mušketýr a Samuraj postoupili.
Kosatku vykostila Kostra.
Krumpáč potrápila Plecha, Sekyra trápí Řeznici z Fulneku.
Reagovat
zfloyd
Joo a break je zpátkysmile
Reagovat
Mac
spis nez minotaur, centaurka... ma takove kobyli svalnate pozadi+ ramena...
Reagovat
Mac
pardon, melo byt jinde...
Reagovat
SydneyOpen
no a je tu brejk, tak trochu z ničeho nic
Reagovat
Blondie
Mě jen fascinuje, jak se z takové pohody a dominance, dokáže během pár minut přepnout. Ach jo. Já vím, ženský tenis, ale... :D
Reagovat
SydneyOpen
no jo.. takových zápasů kdy parádně zvládla 1. set a od 2. setu začala blbnout a nakonec ten zápas prohrála je bohužel docela hodně a některé z nich straší do dnes....
Reagovat
Blondie
Pravdu díš :)
Reagovat
SydneyOpen
no jo Pennetta US Open 2015, Bača RG 2015, Jelena Wimbl 2015, Simona Madrid 2014, Flipkens Wimbledon 2013, Bartoli US Open 2012.. prostě trochu zamrzí když si člověk řekne kdyby alespoň polovinu z těchto zápasů Petra vyhrála.. no jo ale má to i druhou stranu smile
Reagovat
tommr
no druhej set už nezachrání, ale ve třetím by se mohla zase chytit. Dneska to nevypadá, že by jí musely dojít síly ...
Reagovat
SydneyOpen
ale taky nějaký síly musí zbýt na Madrid smile
Reagovat
EllNino
tak tady obhajuje titul, jen ať se jí daří klidně tady ... teď se blbost soustředit se na Madrid :)
Reagovat
Blondie
uvidíme. Jsem nervózní, že tady není Andrew.
Reagovat
tommr
zrovna jsem chtěl napsat, že má ještě pořád čelenku a ona si jí zrovna sundala. To je špatný znamení ... smile
Reagovat
Blondie
ROAR!
Reagovat
Blondie
Boha jeho :D 0:40 XD
Vybojuje break a pak se nechá breaknout čistou hrou? Jako fakt? :D
Reagovat
tommr
to je tou čelenkou ... smile
Reagovat
zfloyd
ale ten lob byl úžasnej
Reagovat
tommr
asi Petře nosím smůlu. Sotva jsem to na ní přepnul z fotbalu tak předvedla blikanec roku a přišla o servis ... smile
Reagovat
Nenela
Prave jsem chtela napsat neco podobneho. Pro jistotu jsem ji vypla a podivam se zitra rano na vysledek.
Reagovat
com
ja na vysledky rano zasadne nekoukam, abych si pripadne nekazil celej den smilesmile
Reagovat
Blondie
A teď nezaspat začátek druhého setu!
Reagovat
Alien
Tak jo! Fajn.
Reagovat
SydneyOpen
hezky zakřiknuto smilesmile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Kárám Tě, Petro, kárám tě! :D
Nedám si za trest k večeři carpaccio. Neplač, sama jsi to zavinila!
Reagovat
Alien
Paráda, to se povedlo!
Reagovat
com
ja bych ji zkopal do kulata smile mas prvni kop smile
Reagovat
Blondie
come, něco mi říká, že jsi buď třicetikilový roztřesený ratlík s brejličkama, nebo stejnou měrou zamindrákovaný metráček. V obou případech ve mě představa, jak se mi snažíš něco udělat, vyvolává pobavení. Myslím, že by ses divil ;D
Reagovat
Blondie
*mně
Reagovat
Blondie
Hmmmm :/
Reagovat
SydneyOpen
Slušný set od Petry, Sakkari prakticky k ničemu nepouští. Jen tak dál smile
Reagovat
SydneyOpen
co to teď bylo 4:2 40:40 smile to měla Petra napálit po lajne proboha
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To bylo jak v minulém zápase. Jasný balón a rozhodnutí jakože teda nevímsmile Má holt berdychovky...
Reagovat
SydneyOpen
no má štěstí že ten gem udolala, bych sežral počítač a nebylo by to poprvý :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Až zas vyrvu klávesu, ozvu se tismilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, ale tenhle už nedala...smile
Reagovat
SydneyOpen
smile taková druhosetová klasika no
Reagovat
Blondie
jj...
Reagovat
zfloyd
Je to radost koukat na tu naši Petru , když jí to jde a sekyrka hraje evidentně s velkým respektem i když si na to vzala nějaký neoprén
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, oblékla se divocesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tedasmile
Reagovat
SydneyOpen
no Maruška byla odvážnější smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Císařovny nové šatysmile?
Reagovat
sojka1
bojovala, nesilela... moc... :-)
Reagovat
dadaft
ale byla to fuška
Reagovat
sojka1
nevidela jsem temer nic... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mně se ten třetí set taky líbil. Katka se zvládla přenést přes prasátko a zápas dokonce doservírovala. Takže za mě Katce gratulkasmilesmile
Reagovat
Blondie
Kačka pěkný skalp smile
Reagovat
com
co to zas pindas.. jakej skalp.. Mladenovicovou porazi ted kazdej smile
Reagovat
Blondie
do boudy, come!
Reagovat
com
štěkat do boudy ti nebudu smilesmile
Reagovat
Blondie
Jen si sebe v téhle souvislosti zmínil a mně se začalo navalovat smile
Já vím, ty čekáš na chvíli, kdy prozře Karolína, viď? ;D nechci ti brát iluze, ale... :D
Reagovat
Hypertac
Příští kolo končí.
Reagovat
SydneyOpen
Hezky Anett smile
Reagovat
com
Kenin taky nak marne hleda formu smile A ted Bartyovka a simulantka.. Nechci postup ani jedne smilesmile
Reagovat
tommr
jj at se navzájem pořádně pobijou ... smile
Reagovat
com
no Bartyovka v suchym.. ale zas soda od svetovy jednicky, to aspon nebude ostuda smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alien
Ještěže máme mezi našimi hráčkami sympaťačky, jako jsou Maruška, Petra a Kája! MUCHOVÁ!
Reagovat
Dobry-den
Gratulka Markétě, proti Halepce má větší šanci než Maruška. smile
Jinak Maruška má dost tragickou bilanci v tiebreacích. Jestli se dobře dívám, tak ta holka nevyhrála tiebreak už déle než rok. To je potom těžký... smile

Karolína utrpěla výhru nad neznámou soupeřkou. Horší už to snad být nemůže. Ještě, že jsem to neviděl... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když Maruška nepřetlačí Maky, se kterou zametá kdekdo, to je potom těžké pomýšlet na progres. A to je antuka k jejímu momentalnimu stylu schovívavá.
Reagovat
Patapuff
Maruška někdy někoho přetlačila?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale josmile jenom je toho jak lesních jahůdek v zimě.
Reagovat
sojka1
se na antuce hybe jako koza na lede, odehrala na ni loni 3 zapasy, predloni 10 a rok pred tim 6 zapasu... ;-) kdyz ke vsemu pricteme jeji momentalni neformu, nikdo nemohl s Maky, mimochodem nesmirne protivnou, cekat nic jineho...
Reagovat
baba
Maruš je škoda, ale tenisově nemá zatím kromě bojovnosti nic co nabídnout. A Maky je dokonce mladší !
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Maruška umí hrát jinak, ale po covid-pauze se ke své hře zatím nedokázala vrátit...
Reagovat
EllNino
Po Covidpauze má náhodou pěkné výsledky
Reagovat
tommr
ale rozhodně ne v poslední době ...
Reagovat
sojka1
hlavne nechapu nejake ocekavani ci "progres" zrovna na antuce.... a vubec se mi nelibi nazor, ze bojovala zbytecne a zdrzovala... to aby se clovek bal jit na kurt... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile smile
Reagovat
SydneyOpen
Škoda že ten druhý set Maruška neotočila smile
Reagovat
baba
Maky mi není tak sympatická jako Maruš, ale hraje líp má určitě pestřejší hru.Asi by to měla vyhrát. Tak uvidíme
Reagovat
Alien
Co je to za tu nesympatickou hráčku, jak hraje proti Marušce Bouzkový?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Anosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je fakt samonas*rací, nějak mě přestává bavitsmile
Reagovat
vergus
Neví někdo, co se stalo v zápase Fognini-Zapata Miralles? Skreč to prý nebyla
Reagovat
SpacialRecognition
Fognini verbally abused line referee
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ve Španělsku se Španělem, není to bystrý chlapec...
Reagovat
vergus
Já si říkal, že už dlouho nic neprovedl smile
Reagovat
peek
Nadal teče s Ivashkou. smile
Reagovat
turista
To určitě obrátí. Hraje na domácí půdě.
Reagovat
SpacialRecognition
nechápu...ikdyby otočila, tak bude vyčerpaná a halepka jí smete
Reagovat
lvicek
Jako ze to ma pustit Markete nebo jak to myslis?
Reagovat
SpacialRecognition
Lítá tam jak pominutá, zbytečně vysiluje sebe i soupeřku. Víš co je to Pyrrhovo vítěství? To je přesně případ, kdy by to Bouzková otočila
Reagovat
peek
A ona to otočí, na okruhu není větší bojovnice.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je snad problém Maky, ne?smile
Reagovat
tommr
Markéta si takhle komplikuje zápasy velmi často ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty bochánky Marušky jsou ale o nervysmile
Reagovat
tommr
na to ale měla být Markéta připravená. Ve druhým setu zbytečně pustila Marii do zápasu a pak se bude strašně divit až na turnaji zase skončí kvůli vyčerpání nebo zranění ... smile
Reagovat
lvicek
Jezis, tak ji snad jde v aktualnim zapase o aktualni vyhru. A ne o to, ze v dalsim kole dostane klepec. Kdyz nic jineho, tak ji jde o aktualni body a aktualni penize. A zahrat si s hrackou jako Halep taky neni k zahozeni, muze se neco priucit... Snad nikdo nenastupuje do zapasu, ze to pusti, protoze priste bude nakladacka?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fanoušek Karoliny. Tam se neběhá! :)))
Reagovat
tommr
tak já myslím, že přispěvateli SpacialRecognition šlo spíš o to, že po prvním setu bylo o osudu utkání víceméně rozhodnuto a ten extrémní odpor Marie ve druhým setu byl tudíž zbytečnej a z hlediska dalšího zápasu dokonce kontraproduktivní ... smile
Reagovat
lvicek
No jasne, ale tak snad Marusce je to z hlediska dalsiho zapasu putna, kdyz do nej nepostoupi, ze jo :D. A jeden vyhrany set jeste zapas nedela, to vime vsichni dobre...
Reagovat
tommr
no z hlediska šancí našich hráček proti Halepce by to dávalo smysl ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Že by proti ní hrály amerikusmile
Reagovat
Holahej
...PlechFans../co autoškola?...nejsem studijní typ.../
Reagovat
Alien
Prosím vás. Naše jednička hraje také dneska, nebo má po včerejší výhře nad Bredly volný den?
Reagovat
Matej4732
Hraje dneska asi tak okolo 20:00
Reagovat
Alien
Tak to je super! Děkuji!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Maruška zatím nestíhá a Maky má opět/stále obvaz na noze. Tak nevím, snad naše holky ladí formu na RG, protože zatím to moc optimisticky nevypadá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Maruška hraje pořád nepříliš dlouhé liftované bochánky a pritvrdí jen když jí začne téct do bot.
Reagovat
SydneyOpen
nemá ta Maruška tu sukni nějakou krátkou smilesmile
Reagovat
Blondie
koukám :D :D zasekl se mi obraz zrovna v momentě, kdy je zády ke kameře a po bližším přezkoumání konstatuji, že jí leze zadek :D
Reagovat
SydneyOpen
ale za sebe můžu říct že se nemá za co stydět smile
Reagovat
Blondie
Její postavičky bych brala, taková věčná holčička (právě i postavou). Budí dojem drobnosti :) ráda se na ni koukám :D
Reagovat
com
Karolina to zvladla.. a pristi kolo da taky.. smile Ostapenko se beztak vystrili sama smilesmile
Reagovat
paddy
povinná výhra v kapse a víkend v Praze by se měl stihnout bez problémů smile

----------
pro zajímavost kurzy na vítěze: FO-W-USO (bet365)

Plíšková: 23-17-17 průměr 19
Federer: 34-9-10 průměr 17,7

jelikož někteří tady prognózují, že Federer už nikdy GS nevyhraje, tak to nevypadá dobře...
Reagovat
peek
Myslíš, že Kája bude hrát do čtyřiceti? smile
Reagovat
lvicek
Nejak nechapu, jak nekdo muze porovnavat Federera a Karolinu..............? Nevidim jedinou podobnost.
Reagovat
paddy
jde jen o pravděpodobnost, že momentálně mají zhruba stejnou šanci vyhrát GS

z textu by to mělo být srozumitelné

abychom do budoucna museli detailně vysvětlovat každý nadpis, dnešní doba je plná aktivistů smile

"Tsitsipas smetl Munara..."

to nebylo autem na ulici smile
Reagovat
lars
podobnosti jsou napr. oba podavaji v tenise pravou rukou, ... :)
Reagovat
com
a oba hraji tenis smile
Reagovat
peggy
Karollino,vydrž az do vítězství ať ses lepsi než madam Kvitova.smilesmilesmile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Torn
Co si budeme povídat, byla to katastrofa, ale s ohledem k tomu, že to je první zápas na antuce, zápěstí nefunguje a Kája je vlastně letos totálně mimo, tak je v zásadě úspěch. Záleží, jak na to člověk kouká. :D
Reagovat
com
presne, prvni zapas na antuce, tak i kdyz to bylo ve trech setech.. hlavne ze to dala smile
Reagovat
SpacialRecognition
https://www.facebook.com/pliskovakarolina/posts/307447844078396

Má už dlouhou dobu potíže se zápěstím, od posledního zápasu tenis prakticky netrénovala
Reagovat
SydneyOpen
tak to se divím že vůbec do Stuttgartu jela, měla se raději připravit až na Madrid
Reagovat
Torn
Ale i za to dostala hejt. :D Já si občas říkám, že kdyby si Kája obarvila vlasy, půjčila si knír od Puig a přejmenovala se, tak na ní lidi koukají úplně jinak. :D
Reagovat
lvicek
Jestli myslis tu poznamku ode me, tak to nebyl hejt. Nekdo psal, ze ji nic neboli, tak jsem k tomu pridavala, ze jsem cetla, ze ji boli zapesti.
Reagovat
Krisboy
Válec smile
Reagovat
tommr
Karolína dneska utrpěla výhru ...
Její hra je s ohledem na to, že je ještě stále hráčkou top-10 až strašidelně špatná. Karolíně nefunguje servis, return ani mezihra. Hraje strašně pasívně a když zkusí trochu přitlačit tak to obvykle skončí autem. Pohyb má horší než kdy předtím. Psychicky je na tom taky velmi špatně. Bajinovi jeho práci opravdu nezávidím a vlastně se hodně divím, že od toho ještě neutek ... smile
Reagovat
Blondie
Já taky a jak je mi ten chlápek nesympatický (jak velký musí být člověk jouda, aby si dal nick BIGSASCHA), tak mě pozitivně překvapuje, že snesl sérii Karolíniných neúspěchů. To je určitě plus.
Reagovat
Torn
Posuzuješ člověka podle nicka? :D Zrovna ty? :D
Reagovat
sojka1
nase jednicka prestrilela souperku na winry i na esa, udelala min UE, celkove upindila o jeden micek vic a po zasluze postupuje, jak jinak.... :-)) nikdo ti, Blazo, nepreje, ale na me se muzes spolehnout, pojd! ;-)
Reagovat
lvicek
o jeden? :D
Reagovat
Holahej
Total Points Won 96/95,TK 4/12
Break Points Converted
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist