Suárezová kvůli zranění ramena zřejmě nepřijede na Fed Cup do Česka

19. 1. 2017, 14:57
Aktuality 7
Světová dvanáctka Carla Suárezová si dá kvůli zraněnému rameni několik týdnů pauzu. Je tak možné, že osmadvacetiletá Španělka nepřijede k utkání prvního kola Fed Cupu do Ostravy, kde se Španělky 11. a 12. února střetnou s českými obhájkyněmi titulu.
Profily hráčů
Carla Suárezová

"To záleží, jak se dá rameno dohromady. Když bude bolet, tak nepojedu," řekla Suárezová ke svému startu ve Fed Cupu proti Češkám.

"Bolest, kterou jsem pociťovala v přípravě na sezonu, se během Australian Open zhoršila," uvedla v prohlášení Suárezová, jež v Melbourne vypadla ve druhém kole s Rumunkou Cirsteaovou.

"Nemůžu pořádně podávat a potřebuju čas na vyléčení. Poslechnu doporučení lékařů a pár týdnů nebudu hrát," uvedla rodačka z Las Palmas, jež bude čas mimo WTA Tour trávit tréninkem v Barceloně.

Suárezová je společně se světovou sedmičkou Garbiňe Muguruzaovou hlavní oporou španělského fedcupového výběru. Loni vyhrála oba své duely ve dvouhře a celkově má od roku 2008 v týmové soutěži bilanci 11 výher a 10 proher.

Španělky mají v první stovce světového žebříčku WTA kromě Muguruzaové a Suárezové už jen 63. Laru Arruabarenaovou. V druhé stovce pak figurují Sara Sorribesová a Silvia Solerová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Frick
Nějaká premiéra by bejt mohla..
Reagovat
Haitik
Katka
Reagovat
Fandina
nebo Týna
Reagovat
VlS
nedivil, kdyby se na to vyflajzla i Mugu, sama to neuhraje.
Reagovat
FulnekUltras
Přitom v Ivančicích na Rybářské mají připravenu doplňující pamětní desku.
Reagovat
Fandina
Neúčastí Karličky se šance našich holek na výhru zvětšují. Jinak samozřejmě škoda, pokud nebude pro diváky. Její jednoručák je pěkný.
Reagovat
Fandina
A nakonec jsem minulý týden sehnala lístky. Takže na FED pojedu. Karličku jsem ale naživo viděla několikrát, v Madridu, v Římě a před lety i v Linci. Tam jsem vedle ní byla hodně zblízka, takže osobně jsem o ní nepřišla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist