Suárezovou trápí rameno, její účast v Austrálii je zatím nejistá

26. 12. 2016, 11:06
Aktuality 88
I nad startem Carly Suárezové na Australian Open visí otazník. Po odhlášení několika hráček můžou pořadatelé prvního grandslamového turnaje sezony přijít i o světovou dvanáctku Suárezovou. Španělku trápí rameno, jehož zranění jí znemožnilo stoprocentní přípravu na nadcházející sezonu a Suárezová nejspíše nestihne odehrát svůj první plánovaný turnaj v australském Brisbane.
Profily hráčů
Carla Suárezová

Odhlášek z Australian Open už bylo dost. Kvůli zranění se prvního grandslamového podniku nezúčastní Petra Kvitová, na kurtech v Melbourne se nepředstaví ani Viktoria Azarenková, Maria Šarapovová nebo Madison Keysová.

Nyní visí otazník nad startem světové dvanáctky Carly Suárezové, kterou trápí zranění pravého ramene. Španělka měla nadcházející sezonu odstartovat na podniku v Brisbane, svůj původně na dnes plánovaný odlet do Austrálie však odložila a nejspíše se turnaje nezúčastní.

Rameno omezuje vítězku dvou turnajů WTA i v přípravě. "Přestože Carla trénuje denně na vysoké úrovni, nemůže některé pohyby vykonávat a už vůbec nelze s jejím zraněním servírovat," sdělil španělským médiím technický kouč španělské tenistky Xavier Budó.

"Zranění ramene omezuje technické provedení úderů a brání i v celkovém rozvoji její hry. Hodně nám zkomplikovalo celou přípravu. Carla nemohla během celé přípravy ani jeden den trénovat podání. Musíme najít nějaké řešení," dodal.

Suárezová by měla další rozhodnutí učinit 29. prosince, bude záležet na výsledcích několika vyšetření. "V ten den se rozhodneme, zda Carla začne sezonu v Brisbane nebo později," řekl Budó.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

88
Přidat komentář
Alexandria
Carla Suarez Navarro rameno da do poriadku do AO 17!Je to velmi huzevnata hracka,ktora sa vynasnazi vzdy,Je to hracka,ktora si zasluzi pozornost a respekt
Reagovat
Alexandria
Eugenie Bouchard avizuje navrat do elity,uz to vyslo i tu na TP!
Reagovat
Frick
http://sport.aktuality.sk/c/176697/kapitan-jar-zomrel-ako-hrdina-zachranil-zivot-priatelke/?utm_source=azet.sk&utm_medium=box-magaziny-sport&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-new2#

eLPaso v domě. Samozřejmě neznám detaily, ale zdá se, že pokud by jim pokojně vyhověl, nemusel by tam nikdo zemřít.
Reagovat
EllNino
už dost ...
Reagovat
A.R.R.
Sežeňme si Frickovu adresu a budeme si tam každý měsíc chodit s kudlou pro výplatu :-D
Reagovat
Frick
Copak bojiš se pravdy, že při eLPasu je nejlepší NEHRÁT si na hrdinu. Já vím, sexy to není.

BTW: O tomto případu bylo na Nově přímo v den, kdy byla Petra přepadena, jakožto případ podobného incidentu.
Reagovat
EllNino
já se ničeho nebojím chápeš ? nevidím na tom nic sexy, jsem rád, že je Petra vůbec naživu a přijde mi nechutný se v tom rejpat ...
Reagovat
bIbec
kdo si hrál na hrdinu? Ty seš úplně natvrdlý.

Ano, někde se objevilo, že Petra byla jakože "statečná", že se bránila.. ale o tohle tady snad vůbec nejde. To není důvod, proč ty tvoje pindy někomu vadí.

Nedělat nic by bylo méně statečné? Kristova noho, když ti dá někdo nůž blízko k tělu, tak oběť může reagovat instinktivně (tohle se tu opakuje už po stopadesáté a ty to snad vůbec nedokážeš pochopit). Na tom není nic statečného. Víš, co je to jednat instinktivně? Třeba když ti vosa letí u huby tak ti ruka vystřelí aby ji odehnala.
Reagovat
bIbec
ale o tom prostě nepřemýšlíš, neuvažuješ. Je to okamžitá, samovolná reakce na akci.
Reagovat
EllNino
hele on to slyšet nechce, dostává ty argumenty celej tejden, ale je to jedním uchem tam a druhým ven ... cokoli, s čim nesouhlasí, přejde, to vidíš i na některých otázkách, který mu tu lidi pokládaj, když nechce odpovídat, tak to přejde jako by se nechumelilo ... dostane tu argument, nezareaguje a dá další otázku, na kterou si sám odpoví .... s ním ani diskuze nejde, když on žádný jiný argumenty absolutně netoleruje ...
Reagovat
Frick
Jako ale já si myslim, že by i v takoéto měl být člověk schopen se nějak udržet. Nemyslím si, že je to na "úrovni" toho, že zavřeš oko, když ti do něj něco letí.

Navíc oběť by z důvodu vystrašení spíše měla být v prvních vteřinách poněkud strnulá než "bojovná".

Ale samozřejmě - je to zase o těch proklatých detailech, které neznáme. Jaká byla pozice Petry a útočníka? Kdy a jak byla přítomna nějaká slovní výměna (Naval prachy!) atp. atp.
Reagovat
Frick
Ale tak dobře - Takže, dle tebe blbče, lze připustit hypotézu, že Petřino (převážně ryze) instinktivní chování zabránilo tomu, aby si doléčila nohu a připravovala se na AO?
Reagovat
rusedski
Já si hlavně myslím, že Petra nikdy o podrobnostech přepadení mluvit nebude, takže o tomhle bude možný tak maximálně donekonečna spekulovat, bez dobrání se nějakýho rozumnýho závěru.

Jinak si taky myslím, že kdyby se Petra nebránila, mohla se teď chystat do Austrálie, ale protože neznám detaily a hlavně nikdy jsem se v podobné situaci neocitl, tak bych si netroufl to nějak hodnotit anebo dokonce Petru soudit....
Reagovat
Frick
Vážim tě Gregu za to, že jsi rozumný človek, který se na věci dívá komplexně a ne nějak úzce.

Nyní už reakce na post samotný: A to je právě ono. To neštěstí, že i když k této zlé situaci došlo, tak by bylo v té chvíli "normální" aby si lupič vzal pár blbostí a Petra vystrašená ALE ZDRAVÁ zavola PČR.

Proč ta holka musela mít ke smůle toho, že byla přepadena, ještě tu smůlu, že byla přepadena s "nestandartním" průběhem.

A ano, to je ta otázka, na kterou se dost možná nedozvíme odpověď, co bylo impulsem k tomu, že místo klidného vydání (pro Petru takřka) ZCELA BEZCENNÝCH blbostí došlo k těžkému zranění přepadené. Tady blbec psal něco o tom, že impulsem mohla být instinktivní, nepotlačitelná reakce. Já nevim, jak to funguje. Jestli je člověk v takové situace je schopen udělat i takovou "békovinu" že pevně sevře čepel nože...

Ale tedy uznávám, že asi by bylo hodně unfair si myslet, že Petru snad přepadla nějaká náhlá potřeba hrát si na hrdinu, to asi je mimo realitu.

Samozřejmě hned "na začátku" se dá hovořit o Petřině neobezřetnosti, když si pustí do bytu kde koho. Ale valná většina z nás by asi jednala stejně a myšlenka na "falešného kontrolora" by nikoho z nás nenapadla.
Reagovat
blixa
Reagovat
FulnekUltras
Dokud se něco na vlastní kůži někomu nestane, zpravidla ho to ani nenapadne. A to se jak vidno zdaleka netýká jen lidí, kteří za socialismu baráky s oboustrannou klikou u dveří zamykali sotva na noc.
Reagovat
bIbec
jo, asi máš pravdu. Na tohle téma už ani Bůů. Už aby byly ty zápasy.

By se z Fricka jeden potentoval.
Reagovat
Frick
Neraguju na osobní otázky, protože je považuju za nepatřičné.
Reagovat
EllNino
hlavně, že rejpat se v bulváru je patřičné PETŘE ŠULAJI ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ma velkou nevyhodu v telesne vysce, totiz nizce, rameno neodboura jen rasance, technicky nedostatek pri podani, ale i sam fakt, ze nemuze podavat prirozene "shora dolu" a musi tlacit mic "do dalky." (Nekdo si pri takovem ukonu i celkem slusne zapochoduje.) ;-) Je to narocne a jsem zvedava, co mini ten Xavier vymyslet, kdyz uz vsechno bylo vymysleno. Tradicni cinskou medicinou, napriklad.. :-)
Reagovat
Krisboy
Něco na tom bude. Svého času Justine the GOAT neměla při své výšce 167 cm konkurenci, ale zaplatila za to loktem. Svojí roli určitě hraje i jednoruční backhand, ta ruka je prostě víc namáhaná.
Reagovat
smazaný uživatel
loket je urcite dan za jednorucny BH (viz minule stoleti) a z podobnych duvodu. Justine mela samozrejme techniku excelentni, ale ta vyska nastoluje uplne jiny uhel a fyziologickou namahu... Staci si to vyzkouset, uz jen kdyz ze srandy hraju na spickach a coz teprve, kdyz jsem si stoupla na stolicku, to byla naprosta (staticka) parada. Ta vyska je neskutecna vyhoda, zelenam zavisti.. Ale zas ty dlouhe drahy, vysoke teziste, co uz! :-))
Reagovat
brixner
Sojka, nelítat!
Chodit!
:-)
Reagovat
Frick
Je tu někdo, kdo (obecně) o této problematice ví něco a dokáže si i lépe představit, jak to mohlo vypadat? Co se v té době obvykle honí hlavou pachateli, co oběti atp.

Nevim, kdybych byl přepaden se zbraní, jak bych to vnímal. Asi bych měl ohromně svíravý pocit z toho, že stačí jeden pohyb (stisknutí spouště, máchnutí kudlou) aby ze mne byla mrtvola. Jsem přesvědčen, že bych neměl myšlenky na nějakou fyzickou obranu.

Jak už jsem říkal - to, že se Petra stala obětí náhodného eLPasa je zlé, ale pro mne osobně je na celé věci nejhorší ta skutečnost, že se to nemohlo obejít bez krve a zda mohla/měla Petra udělat něco jinak.
Reagovat
EllNino
-_-
Reagovat
A.R.R.
Už před několika dny jsem ti stručně psal jak to v takových situacích chodí pod článkem Petra se cití dobře, přesto.....

A opravdu o tom něco vím, tedy ne jak to s Petrou, ale o chování zločinců a obětí.
Reagovat
bIbec
ne, myšlenky bys asi v ten moment úplně neměl. Nůž od krku bys chtěl dostat pryč instinktivně tak, jako to zřejmě udělala Petra. Ta ruka tam vlítne sama. Vlastně na tom není nic hrdinského.
Reagovat
bIbec
a taky je teda možný, že bys zůstal strnulý. Jiné varianty asi už moc nejsou, pokud nejsi Chuck Noris nebo někdo takovej a udržíž v takové situaci čistou hlavu.
Reagovat
bIbec
jo a teď si třeba představ, že se ti studená čepel (třeba úplně náhodou, že to třeba útočník udělá nevědomky, nechtěně) dotkne krku..
pořád si myslíš, že by tvoje tělo nereagovalo? Si o tom "přesvědčený"?
Reagovat
Frick
A kdyby to byla hlaveň bouchačky? I v takovéto situaci by člověk stále měl být schopen aspoň tak základního uvažování, že nějaké odstrtkování hlavně je jistým projem "kontraagrase" vůči pachatelovi, která by mohla v krajním případě vést až k použití zbraně.

A ano, já předpokládám, že bych byl k smrti vystrašený, strnulý a ochotný splnit požadavky agresora.

A ani tedy nějak si nějak nedokážu představit jak mohla Petra dojít k takovému zranění. To fakt po té čepeli vyloženě šahala sama holou rukou či spíše šla po pachatelově ruce a k pořezání došlo až následkem nějakého "smýknutí" nebo tak..?

Osobně bych v případě nějakého střetu s účastí nože očekával řezné rány v oblasti předloktí než takto na prstech.
Reagovat
bIbec
-__-
Reagovat
EllNino
;)
Reagovat
Frick
Nemám přístup ke statistikám, že mám za to, že drtivá většina eLPas nekončí těžkým zraněním přepadené oběti.

A z této premisy se snažím přijít na důvody toho, proč k tomu došlo.

Navíc ještě s přihlédnutím k tomu, že Petra skutečně nebyla v pozici, že by nějakou zoufalou obranou měla zapotřebí se snažit zabránit těžké životní situaci způsobenou ztrátou vysoce cenného osobního majetku.

Nějak mi přijde, že chcete mít obrázek Petry, která se hrdinsky bránila zloduchovi, čímž si zachránila život.

Já ale chci raději obrázek Petry, která bohužel nedokázala zachovat aspoň trochu rozvahu (jakkoliv to asi musí být v takovéto situaci nesmírně těžké) a zbytečně jančila.

Důvod? Je pro mne lepší myšlenka na to, že jí někdo chtěl náhodně oloupit než to, že jí někdo chtěl náhodně loupežně zamordovat.
Reagovat
EllNino
my žádný obrázek Petry mít nechceme ... a fakt už sklapni
Reagovat
Frick
A ty necítíš vztek? Vztek na to, že (v tom nejlepším případě) Petra přijde o 2/3 sezóny, přičemž důvod je tak neuvěřitelně raritní že i Lucčina bak. infekce + následné komplikace jsou proti tomu slabý odvar?

Teď použiju rétoriku nerudnejch důchodců - To máš z těch americkejch filmů, že si myslíš, že tam mělo jít o Petřin život? Na 99% tam šlo (z pohledu pachatele) jen o zboží pro Petru zcela nicotné hodnoty. Tak proč musí být na základě těchto okolností resultátem tak těžké zranění?! To tě prostě neštve? Nebo tě tak strašně fascinuje (a asi i nejen tebe) romantická představa hrdinské sebeobrany Petry, aneb radši zmrzačená nežli potupená?
Reagovat
FulnekUltras
Pořád zůstáváš v černo-bílých extrémech. Dobře tady možný vývoj situace popsal už dřív scott. Nikdy nevíš, jak se to z "nevinného" začátku může vyvrbit. A v určitých momentech ti jsou pak pojmy jako hrdinství, opatrnost nebo "střízlivě rozumné řešení s minimální újmou" úplně, ale úplně na guwno...

https://www.youtube.com/watch?v=CrWRGIV26mw
Reagovat
Frick
1) Proč jsi mi poslal link na 45 let starý video JAT aerolinek? Jako nic proti nim, líbilo se mi, jak měly třeba už na konci 70's DC-10, ale souvislost mi uniká. :o)

2) Proč by lupič (loupežně) vraždit?

To by musel jít už od začátku s myšlenkou "Půjdu to vybrat a nechci žádný svědky". To je pak chladnokrevná vražda s rozmyslem a takový čin pokojně zaslouží i oprátku. Tyto případy také budou, ale řekl bych, že se při nich chodí "najisto" a ne "na blind". Navíc obrana (boje neznalého) člověka s holýma rukama proti člověku, co tě jde zamordovat, má logicky pramalou šanci na úspěch.

Další možností může být vražda/zabití následkem vzniku nepředvídatelné situace při činu. A to už je ten případ, kdy nějaká (třeba i zoufalá) aktivita oběti se obrací vůči ní samý.

Jinak eLPas bylo do 30.11. letos na 1500, loupežnejch vražd 9....
Reagovat
FulnekUltras
1) jseš přes ty investigativní ;))) souvislosti - tak chvíli hledej (třeba v navazujících odkazech) nebo uvažuj... ;)

2) čas máš - najdi si i toho scotta - dál než na minulé stránce to nebude; pokud doteď nevíš konkrétní podrobnosti, které z výpovědi Petry zná policie, jsou všechny spekulace ve smyslu "měla či neměla udělat to či ono" - řeknu taktně - hodně netaktní
Reagovat
Frick
Ano, samozřejmě - PŘESNÝ průběh incidentu znám není a tak se dá jen spekulovat.

Ale tedy klidně tedy řeknu toto - Pokud vyjdou na světlo okolnosti, které poukáží na to, že Petřino chování zmírnilo následky přepadení, budu překvapen. Nastat to ale samozřejmě může.

Nicméně mi přijde, že minimálně část zdejšího osazenstva je právě o tomto přesvědčena. Tj. že kdyby se Petra, tak by to skončilo hůře.

Přisuzuju to jakémusi "romatickému" smýšlení. Ona myšlenka toho, že nejlepší je se nechat pokojně okrást, zkrátka není sexy.
Reagovat
EllNino
nemám na to slov, nakonec za to ještě Petra může :D ...
Reagovat
PetaM
No jistě, ona si přece pozvala falešnou revizi kotle, no ne? :D :D

Už vidím ten inzerát: "Uděláme vám falešnou revizi kotle! Stačí pouze otevřít dveře. Přiložíme vám nůž ke krku, vy se budete bránit. Následně utečeme a vy budete mít životní příběh! Volejte na číslo: xxx xxx xxx." :D :D
Reagovat
A.R.R.
jasně, že za to může Petra, měla tam stát jako blbka nechat se okrást, znásilnit, vysypat piny od karet a nakonec podříznout. Fakt, vůbec nepřemýšlí holka :-D :-D
Reagovat
PetaM
Kdyby se nechala podříznout, tak tady Fricek jede něco ve smyslu: "A to jí nenapadlo se nějak bránit? Třeba odstrčit nůž i za cenu zranění?" :D :D
Reagovat
A.R.R.
přesně tak :-D Prostě kdo se chce rejpat v hnoji, tak si vidle vždycky najde :-)
Reagovat
Frick
Kdyby usiloval o její život, těžko by tomu Petra se zraněnou nehybnou rukou mohla zabránit.

Teorie o znásilnění je bohapustá fabulace. Pokud by se ale ukázala jako reálná, tak v tom případě ano, to dávala ta chaotická obrana smysl. Ale skutečně nevim, jak často lupičovi "přepne" z módu lupič na mód sexuálního delikventa.

A ano, měla mu dát z majetku všechno co chce. Co by asi tak dělal s kartama? Upaloval na náměstí do klenotnictví, kde by by si koupil cingrlátka za 100 000? S kreditkou na jméno světoznámý tenistky? :-D

Za hodinu by karty byly zablokovaný.
Reagovat
A.R.R.
ona to byla ironická poznámka :-D

Ale já budu dnes trpělivý a zopakuji ti komentář,který jsem ti psal před několika dny, i když to bude asi k ničemu.

Nepředpokládám, že pachatel stál proti Petře s nožem v ruce, a ona ho chytila za ostří. Vycházím z toho, co se psalo, že pachatel jí držel nůž u krku (mimochodem, vyzkoušej si to sám na sobě, přilož si nůž ke ke krku a uvidíš jak je to příjemné). Petra jednala zcela instinktivně, jelikož ten pocit že agresor udělá jeden pohyb a je po ní v tu chvíli určitě měla, proto zřejmě uchopila nůž za ostří a snažila si zachránit život. Ono to není ani pro pachatele příjemné, sám má strach, bojí se a chce mít vše rychle za sebou. V takové situaci může jednat nepředloženě, může ho vystrašit bouchnutí dveří u sousedů a může prostě oběť zabít, ačkoliv nešel loupit s úmyslem zabíjet.

Věc poslední,pokud se oběť brání a pachatel není profi zabiják nebo vypatlané vyfetlo, tak ho to dost často vyplaší a uteče. Ono už se párkrát i stalo,že prodavačka začala pachatele loupežného přepadení s pistolí v ruce mlátit např. novinama a on utekl...
Reagovat
Frick
Jenže takovej pocit (jeden pohyb a jsem mrtvej) bude mít i oběť, co má u spánku/pod bradou/za hlavou hlaveň bouchačky. A ta se přeci nebude jakkoliv smýkat. Bude paralyzovaná strachy čekat na to, co se bude dít dál... a plnit požadavky agresora.

Ano, samozřejmě že agresor může mít strach, cítit nervozitu, která může následně vést k nebezpečnému chování z jeho strany. A z toho pohledu je nejlepší být maximálně klidný a agresora nedráždit.

Ano, třeba by ho to vyplašilo a on by zdrhnul. To nevylučuju, to je možné. Ale to člověk nemůže vědět. Neví, kdo to je. Nezná jeho povahu. Nezná jeho zkušenosti v boji na nože atp.

A stojí za to takto riskovat? Kvůli věcem i třeba v hodnotě 1 mil. Kč? Pro Petru ROZHODNĚ NE.

P.S.: Abych tě tedy lépe pochopil - ty jsi teda myslíš, že pro oběť je více stresující mít pod krkem nůž než nabitou pistoli?
Reagovat
A.R.R.
Pokud bych uvažoval jako ty, tak bych v roli oběti přemýšlel (chladně) a mohl bych si pomyslit, že má pouze maketu pistole, nebo že jí nemá nabitou, případně že jde o plynovku :-D Opět zdůrazňuji, oběť se zpravidla brání instinktivně a v té chvíli moc neuvažuje a každý reaguje trošku jinak. Já sám nevím jak bych reagoval, zda-li bych se bránil či nikoliv. Spíš myslím, že ano, jelikož pokud mám pocit, že mě někdo ohrožuje (ne zbraní, to jsem ještě nezažil), třeba slovně, tak začnu vidět rudě.

A věc druhá, v tu chvíli Petra na svůj majetek nemyslela, asi jí bylo jedno jestli jí ukradne 100 korun nebo milion korun. Podle mě tam byl strach o život. Pochop jednu věc, v případě ohrožení člověk racionálně neuvažuje, to nejde netrénovat, na to není žádný manuál, na to se nedá připravit.
Reagovat
Frick
Ty na to jdeš úplně ze špatnýho konce. Musí se počítat vždy s tou nejhorší variantu - tj. že je to ostře nabitá zbraň, kterou se nebude bát použít.

že by ses bránil - nj, hrdinů jsou plné hřbitovy

Ale vyvolat v oběti strach o život je ten nejzákladnější princip ozbrojený loupeže. Nicméně oběť má pak mít myšlenku na to, že cesta k záchraně života vede skrz splnění požadavků pachatele a ne přes panickou obranu...

Holka u kasy na benzince taky bude mít strach o život, když na ní někdo vytáhne bouchačku. Ale bude se nějak panicky bránit, já nevim, házenim flašek s tvrdym, co má za kasou, nebo pokojně mu vydá prachy a hotovo.
Reagovat
George_Renel
Delší dobu jsem na tebe nereagoval. Ale dnes musím zopakovat.
Jdi do hajzlu zmetku.
Reagovat
Frick
Ubožáku.
Reagovat
Frick
Snažím se korektně a věcně argumentovat a ty se zmůžeš jen na vulgarity. Chování jednoduchého člověka.
Reagovat
George_Renel
Od úzkého a plochého(ne fyzicky) špínohrabače to sedí. .-b
Reagovat
bIbec
Fricku, seš jeliman. Co chceš slyšet? Že je Petra jelito a že si za to může sama?

Je dost možné, že k žádnému zranění dojít nemuselo.. jenže co se stalo, stalo se. Věřím, že u lidí převládá smutek, ŽE se to vůbec stalo.

Ty jakoby si byl nasraný na Petru, že se zachovala, tak jak se zachovala? Může se snad člověk na někoho v takové situaci zlobit? Ano může - FRicek.
Reagovat
EllNino
je to netaktní, odporné ... a nepřijde mu to vůbec blbý :D
Reagovat
Frick
Mne to mrzí/štve kvůli ní. Že neschopnost zachovat větší klid jí připraví o většinu sezóny. V tom nejelepšim případě. V tom horšim se budem za rok a něco smiřovat s tim, že to s tou operovanou rukou bude stačit na TOP 20, ale ty nejvyšší ambice už tam nebudou.

Na druhou stranu - neměla by právě ona mít předpoklady k tomu ty krizové situace zvládat lépe než zbytek situace?
Reagovat
George_Renel
Ty uvažuješ stejně, jako člověk, který dává vinu znásilněné ženě jen proto, že šla v minisukni.... Tedy stejně blbě.
Reagovat
Frick
Když na sedadle auta nechám rozházený 5 000 a našel bych ho za hodinu s rozflákanym oknem, tak bys mi neřekl, že jsem id.iot, že jsem choval takto nezodpovědně?

To berte jako poněkud "extrémní" příklad ad-absurdum.
Reagovat
EllNino
-__________________________-
Reagovat
George_Renel
Přemýšlíš mimo normální kategorie. Jak už jde psal, nemáš hloubku, myšlení, cit pro normu. Musel bych zopakovat co jsem psal v noci při hokeji.
Reagovat
Frick
Ano, s ní nebo s jejíma rodičema bych se takto nebavil. Ale tady Petra neni. A i tak - nijak jí neurážim, proště jen odmítám nějaký společenský/mediální nalinkování "Chudinka Petra, ještě, že se mu ubránila a díky tomu jí nezabil".

Chci se ne to podívat z více pohledů, bez ohledu na možnou kontroverzi.
Reagovat
George_Renel
Prostě se stále projevuje tvá nenávist k ní, kterou jsi zde již mnohokráte deklaroval.
Reagovat
Frick
NIKDY jsem nendeklaroval žádnou nenávist k ní. A nedeklaroval jsem jí ani k žádný jiný tenistce. Nikdy jsem nebyl fanoušek Marie, ale rozhodně jsem jí nepřál žádný likvidační flastr. Znova to zopakuju - I kvůli tomu, že se tenistkám děje spousta zlých věcí, jenž jim ničí kariéru - Nicolnino rameno a noha, Lucčina bak. infekce a artrtida, Petřina zmrzačená ruka, tak není nutné likvidovat kariéru hráčce na základně byrokracie.
Reagovat
Frick
Pokud půjde v minisukni ve 2h ráno no-go zónou, tak si o ní budu myslet, že její chování bylo maximálně nezodpovědné.
Reagovat
George_Renel
1. Doma v bytě není žádná ng zóna.
2. I kdyby byla nahá, viníkem bude vždy násilník
3. S tebou coby ztraceným případem škoda ztrácet čas.
Reagovat
Frick
Když nebudu mít ve dveřích od bytu zámek a ten mi vykradou, tak tady bude vina na zloději. Ale já budu za nezodpovědného vola.
Reagovat
A.R.R.
Ty jsi fakt dobrej, na jedné straně slídíš po bulváru kde jaká tenistka je vyfocená skoro nahá, ale když půjde baba v mini v noci tak je to to podle tebe flundra, která si vlastně říká o znásilnění. Jsi fakt zvrácený člověk, neuvěřitelně.
Reagovat
Frick
Je to nezopovědné chování. Stejně jako se nepoutat v autě.
Reagovat
FulnekUltras
taky není zadarmo...každý má dneska něco, ale snad se zas někde jednou všichni v pořádku sejdem... ;)
Reagovat
Haitik
Mixed doubles matches at the Hopman Cup will be the best of three FAST4 Tennis sets and will feature:
? Play lets
? No ad scoring
? Tiebreaker at three games all (first to five points)
? The first to four games wins (a set)

http://hopmancup.com/news/2016/12/26/fast4-mastercard-hopman-cup-mixed-doubles
Reagovat
bIbec
Byl sem z tý Petry tak zaskočený, že sem ani nekoukal na entry listy, kdo kde hraje a tak. Takže kdyby někdo nevěděl, tak Denisa Allertová je psaná do kvalifikace Aucklandu. Je ale žebříčkově druhá nejvýš v tom listu, takže je celkem dost pravděpodobný, že tu kvalifikaci hrát nebude. Pak je do Aucklandu psaná i Štefková a Martincová.

Jinak ty hráčky mimo kvaldy asi všeci víte, ale kdyby ne, tak v Brisbane hraje Karolína, v Číně bude Katka a Kristýna, no a v tom Aucklandu Bára Strýcová a Lucka Šafářová.
Reagovat
EllNino
ta Karolína nevím nevím, od tý zprávy o hnisavé angíně ani fotka, buhví jestli do Austrálie odletí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvíli bude cut pro AO na 350.místě....
Reagovat
PetaM
Jsem viděl fotku Káji s Kristýnou u vánočního stromku. Nejdříve samy a pak tam obě měly přítele ...
Reagovat
Frick
Týna Volka, Kája vola
Reagovat
Alexandria
Kaja+Kristyna"Plisky"+Garbine Muguruza Blanco+Simona Halep+++etc.nech sa daju zdravotne i kondicne do poriadku a nech AO 2017 nie je"spalena Zem"!Nech je to dostojny turnaj GS ATP i WTA/P.Kvitova,M.Keys,Karla S.Navarro..su zo znamych dovodov mimo,skoda,treba dufat,ze to nebudu dlhe absencie!--------P.S.L.Safarova i B.Strycova su kondicii a maju svoje ambicie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ambice mají i Dominika, Kajka nebo Janka. Pome!
Reagovat
Alexandria
L.Safarova i B.Strycova su v kondicii a maju ambicie,co je opravnene./mantricky sa opakujem/Ja osobne usilovne fandim Karoline Pliskovej,Garbine Muguruza Bianco a Simone Halep.Mam na mysli hracky,ktore by mali ukazat co v nich je v najlepsom zmysle tohto slova.Teda v boji o GS na AO 2017.Dodavam,ze ak bude Serena v dobrom rozmare,ona ma tiez vysoke ambicie,ona sa zaobide i bez mojho fandenia
Reagovat
smazaný uživatel
Bude tam hrát vůbec někdo?
Reagovat
Krisboy
Ne.
Reagovat
Alexandria
Dobry den a dobru chut k dobremu obedu u Vas!Preco myslite,ze AO 17 nebude nikto hrat?Hadam predsa!Nechajme sa prijemne prekvapit
Reagovat
bIbec
AO zbude na Dominiku Cibulkovou. Já to říkám pořád.
Reagovat
Alexandria
Dajme nadej Karolinke Pliskovej,Garbine Muguruza Blanco alebo Simonke Halep,a hadam bude hrat i Serena W.!
Reagovat
Alexandria
A.Kerber,A.Radwanska si tiez brusia zuby na AO 17!
Reagovat
kada.tom
Neuvěřitelný, vypadá to, že letošní zimu řada hráček (a hráčů) bere jako přílšžitost na vyléčení všeho možného. Těch oprací a odhlášek z AO je v posledních dnech opravdu velké množství. No, jsem zvědav jaká jména ještě přibudou ...
Reagovat
Frick
Bohužel některé hráčky si zimní pausu vybraly i jako čas vhodný pro revizi kotle :-(
Reagovat
PetaM
Žádná revize kotle neexistuje. Jen revize kabelky.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist