Svitolinová vyhrála antukový turnaj v Marrákeši

2. 5. 2015, 22:29
Aktuality 1
WTA MARRÁKEŠ - Dvacetiletá Ukrajinka Jelina Svitolinová ve finále turnaje v marockém Marrákeši zdolala Maďarku Timeu Babosovou a získala třetí titul v kariéře. Na antuce triumfovala poprvé.
Profily hráčů
Jelina Svitolinová

Ukrajinská tenistka Elina Svitolinová získala na antukovém turnaji v Marrákeši třetí titul v kariéře. Čtvrtá nasazená hráčka ve finále zdolala za hodinu a 51 minut Maďarku Timeu Babosovou 7-5 7-6. 

Dvacetiletá rodačka z Oděsy přitom vstoupila do utkání hůř a prohrávala už 2-5. Dokázala ale odvrátit pět setbolů a sama pak osmi fiftýny v řadě první sadu získala. Vyrovnanější druhý set vyhrála až ve zkrácené hře poměrem 7-3 a navázala na dva triumfy v Baku, kde slavila titul vloni a předloni.

Svitolinová se nyní přesouvá z Maroka do Madridu, kde ji v prvním kole čeká Slovenka Daniela Hantuchová. 

Jednadvacetiletá Babosová dnes hrála ve svém druhém finále. To první před třemi lety v mexickém Monterrey proměnila v titul.

• WTA INTERNATIONAL MARRÁKEŠ •
Maroko, antuka, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (02. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Svitolinová (4-Ukr.) - Babosová (Maď.) 7-5 7-6(3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na tej fotke vyzera, ako keby jej bolo 40 ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist