Svitolinovou trápí bolesti paty. Stihne Wimbledon?

22. 6. 2017, 22:26
Aktuality 8
Světová pětka Jelina Svitolinová po dnešní porážce v Birminghamu prohlásila, že možná nestihne Wimbledon. Ukrajinku trápí bolesti paty.
Profily hráčů
Jelina Svitolinová

"Je to s otazníkem. Proberu to s fyzioterapeutem. Sezona je dlouhá a musím se na to dívat z celkového pohledu," uvedla dvaadvacetiletá Ukrajinka, jež v Birminghamu prohrála ve třech setech s Italkou Camilou Giorgiovou.

"Bolí mě pata a je to hodně citlivé. Mrzí mě, že jsem vypadla, ale z výkonu zklamaná nejsem, protože nemůžu hrát ani na padesát procent. Navíc kurt klouzal, což noze neprospívalo," dodala čtvrtfinalistka Roland Garros, která letos vyhrála už čtyři turnaje WTA a má skvěle našlápnuto k účasti na Turnaji mistryň.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
MartinPa
četl sem - Svitolinovou trápí bolesti z gatí :-)
Reagovat
VlS
Není lepší si tyhle řeči po porážce odpustit? Tak nejsi trávařka, nikdo kvůli tomu sebevraždu nespáchá. Proč shazovat výkon soupeřky? ( nemohla jsem hrát ani na 50%). Tak si to měla skrečnout a ne tam blbnou tři sety. Naštvalas mě.
Reagovat
smazaný uživatel
vypada to desne a 50% je opravdu slusny kec, ale zas nezname (ja teda ne) cely obsah rozhovoru, treba Prdelku i trochu pochvalila a cteme uz jen to ALE.. :-) Jestli se neciti, celkem chapu, ze je na problem zamerena.
Reagovat
sprchon
Souhlas.
Reagovat
janek_da
souhlas
Reagovat
Andrew89
to jsou kecy...nemam tohoe rad. Behala jak camrda,vse skoro vratila a ted bude rikat jak hrala na 50%. pl
Reagovat
sprchon
Souhlas.
Reagovat
janek_da
souhlas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist