Tanasugarnová postoupila po 14 letech opět do finále v Pattayi

13. 2. 2010, 13:49
Aktuality 2
Thajská tenistka Tamarine Tanasugarnová si po čtrnácti letech opět zahraje ve finále turnaje v Pattayi. Soupeřkou domácí hráčky v nedělním utkání o titul bude nejvýše nasazená Věra Zvonarevová z Ruska.
Tamarine Tanasugarnová

Dvaatřicetiletá Tanasugarnová v Pattayi v roce 1996 postoupila vůbec poprvé na okruhu WTA do finále. Stejně jako o deset let později v Bangkoku neuspěla a na triumf ve své vlasti tak stále čeká.

Dnes se k němu přiblížila jasným vítězstvím 6:2, 6:0 nad bulharskou rodačkou reprezentující Kazachstán Sesil Karatančevovou, jež si i vinou dvouletého dopingového trestu zahrála první semifinále na WTA Tour po pěti letech.

O svůj čtvrtý titul na okruhu se Tanasugarnová utká s obhájkyní loňského vítězství Zvonarevovou. Ta dnes porazila 6:2, 4:6 a 6:3 další naturalizovanou Kazašku, moskevskou rodačku Jaroslavu Švedovovou.

Výsledky - Pattaya (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Zvonarevová (1-Rus.) - Švedovová (Kaz.) 6:2, 4:6, 6:3
Tanasugarnová (Thaj.) - Karatančevová (Kaz.) 6:2, 6:0

 

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
Posledni krucek k od elitniho klubu tenistek s 10+ tituly na okruhu a obhajoby v Pattayi;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to má znamenat? Zase jeden zbytečný přepis ruského slova z angličtiny? Daváj kámo!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist