Tenisté si na Roland Garros rozdělí téměř miliardu korun

21. 3. 2018, 08:45
Aktuality 6
Tenisté si na letošním pařížském grandslamu French Open rozdělí odměny v celkové výši 39.197.000 eur, tedy bezmála miliardu korun. To oproti loňsku představuje téměř desetiprocentní navýšení. Oznámil to ředitel antukového turnaje Guy Forget.

Štědřejší byli dosud jen pořadatelé loňského US Open, kde celková výše prémií dosáhla 50,4 milionu dolarů (při tehdejším kurzu 1,14 miliardy korun).

Pro vítěze mužské i ženské dvouhry v Paříži je připraveno 2,2 milionu eur (56 milionů korun). Už při pouhé účasti si hráči a hráčky přijdou na 40.000 eur (milion korun), které dostane každý po vyřazení v prvním kole.

Roland Garros má před sebou 117. ročník a hrát se bude od 27. května do 10. června. Obhájci titulu jsou Španěl Rafael Nadal a Lotyška Jelena Ostapenková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
tommr
rozhodně si ty prachy zaslouží víc než třeba takový čutálisti ... :)
Reagovat
slacker
snowboardaci si to zaslouzi vic nez tenisti
Reagovat
brixner
Anton vyndá viržínko z úst, podrbe se na zarostlé bradě, protože Džilett mu sice nejspíš poslal novou várku planžetek, ale ti zatracení spratkové mu zase vylomili schránku a on tudíž nemůže svou vnučku ani políbit na dobrou noc, protože hrozí, že by jí popíchal a poškrábal a v dnešní podivné době je lepra v rodině natotata:
"No, není to málo, to je pravda...Ale vem si, Vasjo, za co všechno se dneska cáluje, takže namátkou - ňáký všimný pořadatelům, aby do antuky přidali víc velkejch kamenů a drobet se to zpomalilo, teď cesta tam a zpět v 1.třídě kvůli hnátům, vyprat zasraný fusekle v čistírně, něco na pokuty za pojep sběračům, že ti pozdě podávaj ručníky, pak sundáš rozhodčího z empajru, protože je slepej, jestli se na tiskovce vobjeví ten pitomec novinář, co mu lezeš za ženou a bude do toho nemístně šťourat...No a pak ještě vodvoz těch pohárů, zaplatit řidiče, clo, dorovnat mzdu, dostat do země nějakej ten baťoh s meldoniem, vožrat Rafu a víš, že von do huby nedá kdejakej patok...Hele, já bych tam pod tu miliardu fakt ani nepách!"
"Hm, hm, pravda...Zejtra dam vejpověď a du trénovat! Sportu zdar a tenisu vobzvlášť!"
"Tak tak..."
:-))
Reagovat
aligo
Achjo
Reagovat
aligo
Pak nemají být fakani typu Tomic
Reagovat
blixa
Bože ...tak hraj líp a můžeš se taky přiživit ;-) :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist