Tipsarevič je otcem, má holčičku

18. 1. 2014, 23:44
Aktuality 17
Janko Tipsarevič, který v současné době nehraje kvůli zranění paty, prostřednictvím sociálních sítí oznámil, že se v noci stal otcem. S manželkou Biljanou mají holčičku.
Profily hráčů
Janko Tipsarevič s manželkou Biljanou

Janko Tipsarevič se s Biljanou Sesevičovou oženil v roce 2010 a po celkem šesti letech vztahu oznámili, že čekají miminko. "Biljana a já budeme rodiči," oficiálně oznámil Tipsarevič loni v červenci. "Biljana a já čekáme holčičku :) Nemůžu se dočkat!," informoval devětadvacetiletý Srb v prosinci o pohlaví dítěte.

A dnes bývalý osmý hráč do světa pomocí sociálních sítí vyhlásil, že se v noci stal otcem.

"Vím, že (Janko) bude skvělý otec, protože je to excelentní učitel. Jednou z jeho hlavních vlastností je, že je velmi starostlivý a pozorný, a umím si představit, že bude vzorem pro naše dítě," řekla během těhotenství Biljana Tipsarevičová.

Tipsareviče od loňského podzimu nehraje. Celou minulou sezonu měl problémy s patou a na konci roku přišel o finále Davis Cupu. Letos už neobhajoval titul v Čennaí, odhlásil se z exhibice v Kooyongu a nyní chybí i na Australian Open. V žebříčku již vypadl z Top 50 a další pád ho čeká.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Gulbis
S potomkem se život normálních lidí změní, to každopádně, ale tenisti by neměli mít problém se soustředěním jen na tenis, mají okolo sebe tým lidí včetně chůvy, kteří by se o děcko určitě postarali
Reagovat
VlS
No podle fotky je ta dcerka pěkná a nějak pěkně vyspělá :-D
Reagovat
Rafaeoli25
Doufám, že touha po otcovství v brzký době nevzplane i v Rafovi a Nolem, to by byla pro tenis obrovská škoda, snad min.do třiceti oba počkají..
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by měli čekat? Oni to dítě snad nevynosí :-) nechápu, proč by na jejich kariéru mělo mít otcovství špatný vliv.

Jinak, gratuluju Jankovi a jeho rodině. Tak ať si to užijou.
Reagovat
Rafaeoli25
Soustředění otcovstvím povolí, to je málo platný, já ale věřim, že oni dva to maj ujasněný a dokud jsou na vrcholu, na dítě spěchat nebudou, proč taky, je jiná doba..
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mně se to určitě skloubit dá. Výchovu dětí a zároveň se koncentrovat na tréning a turnaje. Navíc, bylo by úžasné, kdyby děti sledovaly své úspěšné otce v zápasech.
Reagovat
Rafaeoli25
Já to říkám ze svého pohledu, kdybych byl na špici, min.do třiceti, ale spíš až do dvaatřiatřiceti bych počkal, i kdyby pro mě bylo otcovství bylo jednou z hlavních priorit (jakože není). Roger to možná jako impuls bral, v počátku mu to třeba i pomohlo, jak ale děti rostou je to těžší a těžší a myslím, že drtivá většina hráčů si to uvědomuje a proto na děti nespěchají, no a u hráček je to rozhodování ještě jasnější, jaká by to taky byla škoda, kdyby třeba Serena dva tři roky nehrála..
Reagovat
Chaloupka
Ale no jistě, lidí je na světě dost, otcovství jako priorita je blbost, pokud se chceme chovat k přírodě ohleduplně.
Reagovat
smazaný uživatel
S potomkom sa život zmení, no automaticky sa nemusí zmeniť aj tenisová kvalita..

Tréningovo a turnajovo sa nezmení nič, akurát čas mimo kurtu nebude tráviť v reštauráciách a na promo akciách, ale bude s malým/malou..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Forehandem.
Navíc, Djokovič už stihl Jelenu požádat o ruku, takže asi po vlastní rodině touží. A Nadal pokud vím, je taktéž rodinně založený... Já bych jim určitě štěstí v podobě rodinného přírastku dopřál.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem vedle odepsal Magerce, tak to víceméně přepíšu i sem... :)

Ještě jednou gratulace Jankovi a Biljaně! :) Bylo by super, kdyby dcerka byla krásná po mamince a uměla hrát tenis po tatínkovi... To bych se o ni hned zajímal. :D
Reagovat
Jan
A kdyby to bylo naopak ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak naopak? Biljana taky hraje tenis? :D
Reagovat
a.magerova
Já si počkám na Janíčkova syna.
A bude mi stačit, když bude podoben jen otci a tenis ani hrát nebude muset ;-)
Reagovat
Jan
Že by byla krásná po tatínkovi a uměla hrát tenis jako maminka :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě proto jsem se ptal, jestli Biljana taky hraje tenis (popř. jak ho umí). :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist