Tipsarevičovi museli z nohy znovu odstranit nezhoubný nádor

14. 9. 2014, 13:43
Aktuality 8
Janko Tipsarevič se na kurty hned tak nevrátí. Třicetiletému Srbovi, který nehraje od loňského října, se vrátily potíže s patou a bývalý osmý hráč světa musel znovu na operaci.
Profily hráčů
Janko Tipsarevič

Janko Tipsarevič začal mít problémy s patou už loni na Australian Open a i vinou zdravotních potíží prožil nejhorší sezonu za poslední tři roky. Od loňského října se na kurtech neobjevil. Lékaři mu totiž v levé noze odhalili nezhoubný nádor v levé noze, s níž musel letos v květnu na operaci.

Od operace si sliboval vyřešení problémů a následně důsledně rehabilitoval, v posledních týdnech se ale potíže znovu zhoršily a třicetiletý Srb se při chůzi neobešel bez berlí. Udělal se mu totiž nový nádor a ve Frankfurtu podstoupil další operativní zákrok.

"Bohužel se mi u jizvy udělal další nádor měkkých tkání, pevně doufám, že teď už to bude dobré. Nejhorší u této nemoci je, že nemá konce. Může se vracet, takže jsem pořád v nejistotě. Je to hrozný pocit," posteskl si Tipsarevič v srbských médiích.

Tipsarevič je bývalým osmým hráčem světa a vítězem čtyř turnajů ATP ve dvouhře. Na grandslamech se bělehradský rodák dostal nejdál na US Open, kde si v letech 2011 a 2012 zahrál čtvrtfinále. Před čtyřmi lety byl u triumfu Srbů v Davisově poháru.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
To co potkalo Tipsareviče. soderlinga je velmi smutný, doslova je zasáhl osud, ne zranění, je jich velká škoda, ale nedá se s tím nic dělat, důležitý je, aby aspoň mohli normálně žít, když už třeba nebudou hrát (což je u Sody skoro jistota).
Reagovat
misa
s patou. Moc bych se nedivil, kdyby mu lékaři řekli, že je čas to zabalit.
Reagovat
darek.vrana
Jako úplně?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, že by mi nějak moc chyběl, ale je to smutný . . .
Reagovat
a.magerova
Mi teda chybí a moc....
Reagovat
smazaný uživatel
Vystihol si moje pocity. Nikdy nepatril k mojim obľúbencom, neželám mu však nič zlé. Zdravotné komplikácie sú veľmi zákerné. O operačnom kolotoči niečo viem na vlastnej koži. Treba sa preto povzniesť nad všetky sympatie/antipatie. Prajem mu všetko dobré, nech je fit, už len kvôli svojej rodine, ktorá potrebuje tatina!
Reagovat
Bob
Já mám spíš obavy, aby se vůbec vrátil na okruh.
Reagovat
Fandina
Je to smutné. Na okruhu je dost dalších tenistů, které lze sledovat, ale je to smutné pro něj, že se mu tohle stalo a nemůže hrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist