Tomic by si měl najít jinou práci, prohlásila Navrátilová

5. 7. 2017, 15:57
Aktuality 9
Australský tenista Bernard Tomic svým vystoupením ve Wimbledonu popudil i bývalé hvězdy. Martina Navrátilová mu vzkázala, že pokud nedokázal najít motivaci ani na slavném turnaji, měl by si najít jinou práci nebo zůstat doma.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Bernard Tomic po hladkém vyřazení v prvním kole s Němcem Mischou Zverevem uvedl, že se na kurtu nudil a že už dlouho marně hledá motivaci v tréninku i zápasech.

"Je to neúcta k tomuhle sportu i jeho historii. Jestli není schopen najít motivaci ve Wimbledonu, je načase, aby si našel jiné zaměstnání," uvedla devítinásobná vítězka wimbledonské dvouhry Navrátilová.

"Diváci platí dost peněz za to, aby se sem dostali a mohli sledovat Wimbledon. A tenhle chlápek přijde, nesnaží se, nic ho nerozhází. Zkrátka ať zůstane doma," řekla tenisová legenda.

Tomicův přístup a jeho komentáře nadzvedly i slavného krajana Pata Cashe. Podle wimbledonského šampiona z roku 1987 ohrožuje Tomic svým chováním odkaz někdejších australských hvězd.

"Může nadělat mnohem víc škody než zničit image, kterou jsme vytvořili. Řada bývalých hráčů je zděšena, zvlášť z Austrálie, těch co stáli u zrodu tohohle okruhu. Bez nich bychom tu nebyli," uvedl Cash.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

9
Přidat komentář
Rogers
Martina ať komentuje ženský tenis, mužský ať nechá odborníkům. Onehdá předpovídala, že pan Roger Federer už nic nevyhraje a on už má další 2GS doma to současná No1 má 3 zacelou kariéru.Tomic byl nadějná hvězdička, je škoda, že to nepřetavil. Na druhou stranu se mu nedivím, že je frustrovaný, když ho kdykoliv smete 35 letý dědek. Průměrný věk držitelů GS nebo Top 10.roste s věkem RF příp. Velké 4. Je to pouze o tom, dřív a vydržať.
Reagovat
Dobry-den
Tyhlety flákače bych všecky nekompromisně suspendoval - Tomic, Kyrijos, Fognini, Gulbis, Paire, Kližan a další...
Reagovat
gigin
Tvl a komu bych fandil pak?
Reagovat
Kozoroh
Vrátil by ses k Serbinátorovi :-)
Reagovat
gigin
Jako jo, ale představ si tu nudu bez těchto týpků :)
Reagovat
Krisboy
Ať táhne do prd...., fracek!
Reagovat
FulnekUltras
ale tady musím s Martinou 100% souhlasit.
Reagovat
dappe
Docela zajímavá mi přišla ta narážka, jakoby urážka, toho člověka, co dělá někde za 50 dolarů na hodinu...vždyť to je celkem slušné ne? :D Tomic musí být slušně mimo. Nebo to řekl jinak?
Reagovat
pauloX
Kližan nie je o nič lepši
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist