Tomic nenastoupí ani ve čtvrtfinále Davisova poháru

7. 2. 2017, 09:30
Aktuality 2
Bernard Tomic vynechal první kolo Davisova poháru proti České republice a dle informací od stanice Fox Sports nebude hrát ani čtvrtfinále. Čtyřiadvacetiletý Australan má zřejmě problémy s Lleytonem Hewittem a právě nesrovnalosti mezi ním a nehrajícím kapitánem jsou pravděpodobně důvodem jeho neúčasti v dubnovém čtvrtfinále proti USA.
Profily hráčů
Lleyton Hewitt a Bernard Tomic

V současnosti druhý nejlepší australský tenista Bernard Tomic se rozhodl nestartovat ani ve čtvrtfinále Davis Cupu. Čtyřiadvacetiletý Australan nenastoupil už k víkendovému utkání prvního kola proti České republice.

I bez 33. hráče světa domácí výběr suverénně zvítězil 4-1. Tomic údajně sdělil nehrajícímu kapitánovi Lleytonovi Hewittovi, že se nezúčastní, protože mu duel prvního kola nezapadá do programu.

Hewitt je ale jiného názoru. "Za vším je jeho otec John. To on mu nedovolí hrát Davisův pohár a má na Bernarda obrovský vliv. Obávám se, že dokud bude v jeho týmu, Bernard nikdy nezužitkuje svůj veškerý talent," řekl bývalý profesionální tenista.

Čtyřiadvacetiletý Australan takové nařčení odmítá. "Můj otec mi do kariéry nezasahuje už asi tři roky," sdělil Tomic mediální společnosti NewsCorp. "Veškerý posun na žebříčku jsem zvládl se svým týmem, nepotřebuji k tomu otce. Ten teď stejně pomáhá sestře Saře," dodal.

Důvodem jeho neúčasti v dubnovém čtvrtfinále zřejmě tentokrát nejsou kolize v programu, ale nesrovnalosti mezi Tomicem a Hewittem.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

2
Přidat komentář
janek_da
září - "Tomic nenastoupí ani v semifinále"
listopad - "Tomic chce nastoupit ve finále, ale není nominovaný"
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze Cobra bude mit vzdycky nejaky problem, ale verila bych, ze s otcem vubec nekeca. Mam pamet deravou a nevim uz, kde to bylo, ale vzpominam si s urcitosti.. faaakt.. :-))) ze Bernie zadal behem sveho zapasu rozhodciho, aby otec opustil areal. Ma s nim trvale neshody a neverim, ze by takovy plasan tatu v tymu snesl a mohl vubec fungovat. A jsem zvedava, jak dopadne Sara.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist