Tomice ve finále v Kooyongu čeká Fish

13. 1. 2012, 21:28
Aktuality 3
EXHIBICE KOOYONG - Finále exhibice v Kooyongu si proti domácímu Tomicovi zahraje Mardy Fish, který si na předměstí Melbourne po Raonicovi poradil i s Jürgenem Melzerem.
Profily hráčů
Mardy Fish

Už včera do finále postoupil přes Berdycha a Monfilse domácí mladík Bernard Tomic. Na jméno svého soupeře v boji o titul si musel den počkat a dočkal se Mardyho Fishe. Američan, kterému se minulý týden příliš nedařilo na Hopman Cupu, po deklasování nemocného Kanaďana Raonica dnes ve třech setech zdolal i Rakušana Jürgena Melzera.

Fish o 11 let mladšího Tomice porazil předloni ve Wimbledonu a loni na podzim v Tokiu. Devatenáctiletý Australan se však týden na to v Šanghaji dočkal úspěšné odvety.

Poražení semifinalisté Gael Monfils a Jürgen Melzer se zítra utkají o konečné 3. místo, které rakouský tenista obhajuje. Francouz loni prohrál až ve finále s Hewittem.

O 7. místo měl dnes hrát také Tomáš Berdych, jeho soupeř Jo-Wilfried Tsonga se však kvůli únavě omluvil a den volna navíc tak měl i český tenista. Páté místo obsadiL Kei Nišikori, který zastoupil nemocného Raonica a porazit dokázal Tsongu a dnes i Roddicka.

Exhibice v Kooyongu je generálkou na Australian Open, které začíná už 16. ledna.

Dnes se na předměstí Melbourne odehrály také dva zápasy mimo soutěž. Čtvrtý hráč světa Andy Murray porazil Argentince Davida Nalbandiana, Američan Sam Querrey vyhrál nad Srbem Troickým.

- EXHIBICE KOOYONG -
(Austrálie - Melbourne, tv. povrch)
páteční výsledky (13. 01. 2011)

Semfinále:
Fish (USA) - Melzer (Rak.) 6-2 4-6 6-1

O 5. místo:
Nišikori (Jap.) - Roddick (USA) 6-3 6-3

Exhibiční zápasy:
Murray (Brit.) - Nalbandian (Arg.) 6-3 7-6(8)
Querrey (USA) - Troicki (Srb.) 6-3 6-3

Sobotní program:
Zápas o 3. místo Monfils - Melzer
Finále Tomic - Fish

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Bernie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to hezky vysledek, par vymen jsem videla, hral velmi dobre, ale za bernou minci bych to jeste nepovazovala, exhibice v napjaty cas, Mardy taky dost lezerni, 1. servis napr. az na zadni caru atd. ......
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist