Tři grandslamy, tři skreče. Dodig letos nedohrál zdravý žádný z velkých turnajů

28. 8. 2014, 09:01
Aktuality 2
Chorvatský tenista Ivan Dodig nebude na grandslamy v roce 2014 vzpomínat v nejlepším. Na Australian Open, v Paříži a nyní rovněž na US Open vypadl poté, co kvůli zdravotním problémům musel zápas vzdát.
Profily hráčů
Ivan Dodig

Na Australian Open odstoupil ve 2. kole ze čtvrtého setu s Damirem Džumhurem z Bosny kvůli křečím. Na French Open skončil v duelu proti Španělovi Marcelu Granollersovi v 1. kole za stavu 2-2 v prvním setu, protože měl zraněná žebra z turnaje v Římě.

Včera v New Yorku dobře rozehrál zápas s devatenáctým nasazeným Španělem Felicianem Lópezem, vedl 2-1 na sety, ale v páté sadě za stavu 1-1 kvůli bolestem v pravé noze skrečoval. "V jednu chvíli jsem cítil zatahání v oblasti kyčle a o pár her později jsem měl křeče v noze. Nechtěl jsem riskovat větší zranění," uvedl 53. hráč světa.

Pouze ve Wimbledonu letos Dodig zápas nevzdal. Tehdy léčil zranění z antukové Paříže a na trávu do All England Clubu ani nepřijel.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
babolat.cz
a přitom se dlouho zdálo,že má Feliciana na lopatě, a spíše Lopez vypadal na skreč.
Reagovat
Hector.Salamanca
Ivane pojď pojď pojď, tedy vlastně go go go! úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist