Tuhle výhru si budu pamatovat, radoval se Nieminen. Dnes vyzve Djokoviče

19. 4. 2013, 10:47
Aktuality 122
Den po výhře nad Milosem Raonicem si Jarkko Nieminen na antuce v Monte Carlu vyšlápl i na světovou sedmičku Juana Martín Del Potra a po více než šesti letech postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000. Nyní se už těší na konfrontaci se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.
Jarkko Nieminen

Jarkko Nieminen na antuce v Monte Carlu nejprve smetl Srba Viktora Troického a ve středu pak zdolal ve třech setech 15. hráče světa Milose Raonice. Den na to se v osmifinále utkal se světovou sedmičkou Juanem Martínem Del Potrem, s nímž v pěti vzájemných duelech neuhrál ani set. V monackém knížectví ale již konečně uspěl a po těsné výhře si připsal první skalp hráče Top 10 po předchozích 17 porážkách v řadě.

"Tohle byl jeden ze zápasů, které si budu pamatovat. Lepší tenis než v prvních sedmi gamech jsem hrát opravdu nemohl," řekl bývalý 13. hráč světa Nieminen, jemuž v aktuálním žebříčku patří 49. místo. Závěr zápasu nabídl dramatické rozuzlení; Del Potro nejprve nedokázal zápas ukončit při svém podání, Nieminen pak za stavu 6-5 nevyužil mečbol. Jednatřicetiletý Fin ale ve druhém duelu po sobě dokázal strhnout vítězství na svou stranu v rozhodujícím tie-breaku.

"Věděl jsem, že by mohlo být těžké zápas ukončit, ale zároveň jsem neudělal nic špatně, takže jsem zůstával pozitivní. Letos jsem už vyhrál několik těsných zápasů, takže jsem se dnes cítil docela sebejistě, když jsem se dostal do obtížných situací. Nepanikařil jsem," komentoval Nieminen zápas, který vyhrál po 2 hodinách a 37 minutách boje.

"Samozřejmě, že když se dostanete do takhle vyrovnaného závěru, je to hodně dramatické. Ale na kurtu jsem se cítil skvěle. Byl to poslední zápas dne, tribuny byly zaplněné. Diváci hodně povzbuzovali. Pokaždé, když jsem byl unavený po dlouhé výměně, tak vstali a tleskali. To mi pomáhalo. Moc jsem si to na kurtu užíval, bylo to neuvěřitelné hrát v takové atmosféře," pochvaloval si levou rukou hrající tenista.

"Snažím si teď užívat každý okamžik na kurtu, moje hra je pak mnohem víc uvolněnější. Už moc dobře znám své slabé a silné stránky. Mohu tak lépe pracovat se svými přednostmi a s vědomím toho, jak hrají soupeři," uvedl Nieminen, který na turnaji Masters 1000 postoupil do čtvrtfinále poprvé od Paříže 2006.

O první semifinále se Nieminen utká se světovou jedničkou Novakem Djokovičem, kterého stále limituje nedoléčený kotník a i proto v Monaku musel oba své zápasy - proti Južnému a Mónakovi - otáčet. Se Srbem má finský tenista bilanci 3 porážek a jedné výhry, kterou zaznamenal před čtyřmi lety v Sydney.

"Je vždy hezké vyzvat nejlepšího hráče světa. Nezáleží na tom, jak budu hrát, bude to pro mě především velká výzva. Tenhle okamžik si užívám, hrát proti Djokovičovi tady na centr kurtu. Jen se budu snažit si udržet dobrou formu," těší se sympatický Fin.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

122
Přidat komentář
smazaný uživatel
Fabio na ceste za titulom..A.magerka, sleduješ to dúfam :)
Reagovat
Fandina
A.magerka nic nesleduje, protože tu píše Fandina.
Reagovat
a.magerova
Jj náš víkend snů se blíží :-)))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... úsměv
Reagovat
Tomasito
..tak zacal tak jak vcera zakoncil ve velkem stylu! :-)
Reagovat
Fandina
Fandím leta Ríšovi, ale dnes se těším na tenis. Spíš věřím Fabiovi. Takže teď mi jde jen o tenis.
Reagovat
J.M.
Fabio hraje ohromně lehce a elegantně, až mi něco v jeho forhendu připomíná Rogera. Dobře se na to dívá, ale ten Richardův bekhend, to je prostě jeden z největších skvostů v současném tenisu. Ty úhly ven z dvorce, boční rotace... To je nádhera.
Reagovat
Tomasito
..bude asi boj o kazdy bod..ale osobne budu fandit Fabiovi,ale ani jeden mi nevadi..tak at zvitezi lepsi tenis :-)
Reagovat
J.M.
Jinak pro Grigora tohle byla skvělá škola - podle mě mu v tomhle zápase Rafa vytrénoval a zlepšil bekhend líp než by ho Grigor zlepšil za desítky tréninků. Myslím, že už jenom toto samo o sobě mu do budoucích turnajů hodně pomůže.
Reagovat
Amputace
Nadal mě dnes zklamal - zvláště ve třetím setu, v němž jsem očekával, že Grigorovi nic nedovolí, poučí se z druhého setu, zvýší o level svoji hru a bez větších problémů si dojde pro výhru. Bylo tomu ale právě naopak. Dimitrov Nadala až do deváté hry na servisu vůbec k ničemu nepustil, naopak o Nadalovy servisy se bojovalo. Ale co bylo hlavní alfou omegou dnešního zápasu, že Nadal nedokázal Dimitrova přehrát takticky. Bušil sice do jeho beckhandu, ale nechodil si na síť pro jasné fiftýny, místo toho se tam vydával ve chvílích, kdy nabil Grigorovi na forehand - nechápu. Nedokázal ničím soupeře zaskočit, očividně si nebyl jistý forehandem po čáře, proto neustále bušil do backandu, byť to bylo mnohokrát takticky nepochopitelné, z toho pramenila neschopnost získávat výměny, v nichž byl agresivnější. Dnes zkrátka Nadal nenašel úder, kterým by Dimitrova překvapil. Nadal nebyl lepším hráčem, Dimitrov předvedl výkon, za nějž si zaslouží všechnu čest - chybělo málo a sesadil krále MC z trůnu. Rozhodly zkušenosti, v každém případě má-li Nadal pomýšlet na vítězství v celém turnaji, musí něco změnit.
Reagovat
Amputace
Kdyby měl zkušenosti s dnešním tenisem (s nadsázkou řečeno), nemůže se mu tohle po dvou hodinách stát. Neřeknu v pátém setu na GS.
Reagovat
J.M.
Ferrera taky nedávno na Masters ve 3. setu chytly křeče, a to je Ferrer nějaký držák... Byť to samozřejmě byl ještě náročnější zápas. Já si myslím, že dřív by Grigora chytly ty křeče už ve 2. setu, podle mě právě v té fyzičce je vidět zlepšení. Dřív odpadal třeba už na konci 1. setu.
Reagovat
Amputace
Napsal jsem, že rozhodly zkušenosti. Nadal ví, jak naložit se svojí fyzičkou, Dimitrov ne, jednoduché. Dimitrov měl mnohem více příležitostí ve třetím setu Nadala brejknout, ten se ale chytil hned první příležitosti, která se mu naskytla. Navíc ten Nadalův breakball přišel po řadě fenomenálních úderů, v klíčové chvíli dokázal zahrát výborně, přidaly se k tomu ovšem Dimitrovovy křeče a Nadalova zásluha je okamžitě nulová.
Reagovat
Amputace
Federer je sice držák, ale je mu 31 let. Toho bych zrovna jako srovnatelný příklad neuváděl.
Reagovat
taffer
My zkušení tenisoví fanoušci víme, že Ferrer a Federer NENÍ jedna a tatáž osoba. Promiň, nedalo mi to:-)
Reagovat
Amputace
:D Asi bych si měl pořídit brýle.
Reagovat
Fandina
Nádherný zápas. Bože jestli ten Grigor se Sharap fakt chodí, tak gratulka oboum, že se takhle daří bojovat do posledního míče proti super hráči Rafovi. Tak jen tak dál. Pěkný výkon od obou kluci.
Reagovat
gigin
Proč do toho taháš Mařenu?? Jako grats bulharskému Jirkovi ke skvělému výkonu, ok... ale Šarapce grats? Proč jako?
Reagovat
gigin
oprava... Grigor asi nebude Jirka :DDD
Reagovat
Fandina
giginek ... přece proto, že když se dva mají rádi, tak si také radí, jak na to, když potřebují přehrát výborné hráče. A je možné, že mu Mária řekla, jak to dělá ona, když je v podobné situaci. Ale je to jen můj názor, doměnka, zkušenost.
Reagovat
gigin
Aha, tak ten Grigor je asi Řehoř :)) Díky za upozornění, Oskare :DD
Fandina: Aha....
Reagovat
Fandina
gigin ... Oskare????????????????????
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.:))
Reagovat
Fandina
tajná zpráva z Prahy?
Reagovat
smazaný uživatel
Tajná zpráva z Prahy? Nerozumím.......
Reagovat
Fandina
Oskar ... nic si z toho nedělej, nemůžeš rozumět všemu. Takových lidí je víc ... úsměv
Reagovat
Vojtaakk
Paradni zapas, stejne jako ten predchozi. Grigor je vybornej hrac, ale je tu jedna vec. Jak chce hrat s Nadalem, Djokovicem a dalsimi zapasy, kdyz ma po dvou hodinach krece? Na kondici musi strasne zamakat, jinak se nahoru nikdy nedostane...
Reagovat
J.M.
Tak zrovna na antuce bych si na zpomalování povrchů nestěžoval. Tam prostě jsou zápasy náročné a byly i dřív.
Reagovat
Tomasito
Rafa zakoncil esickem jako velky hrac,tak jak se slusi..ale musim priznat,ze konecne Grigor ukazal to..co do neho hodne expertu vkladalo a predpovidalo..stale je mlady (21let)a muze se jeste hodne zlepsovat!!:-) Well done Dimi..palec nahoru! :-) PS: Rafa opet ukazal proc je na tomto povrchu nejlepsi na svete!..cely set tahal za kratsi konec,ale nakonec to urval..jak je to jeho zvykem..tod fse..a ted podle meho nazoru nejslabsi zapas dne a potom No.1 proti velkemu sympatakovi Jarkovi..tak doufejme,ze uvidime nemene kvalitni zapasy jako do ted! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrané míče
79-79
;-)
Reagovat
Tomasito
tak to mluvi za vsechno..ale podle mnohych tady..Rafa prece nehral dobre..smich :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes tu mohla byt 500príspevková diskusia masturbujúcich FFF a nič z toho :-(

Každopádne, vyhrat zápas v ktorom sa nedarí dokáže len šampión..Každopádne dúfam, že dnešný pravdepodobne slabý výkon bude pre Rafu dostatočným mementom.
Reagovat
smazaný uživatel
A protože největší gumy nepocházejí z tábora Federerovců žádné připomínky tu nejsou, kromě Pe3ka. :-P Měli byste si vzít příklad
Reagovat
J.M.
Víš, co mi přijde paradoxní? Tolik času a energie tady věnuješ shazováním Pe3ika a jeho úrovně, přitom tvůj diskusní styl patří k tomu nejspodnějšímu, co je na tomto serveru k vidění.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako házet hrách na zeď. Všichni ví, že nejzákeřnějším uživatelem na TP je Forehand. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Však Forehand píše, že tu mohla být...kdyby Dimitrov vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
To je úplně jedno, smysl příspěvku platí.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že sám vieš, že teraz trepeš..Radšej daj tú o povrchoch alebo niaku tvoju narýchlo zbúchanú demagogiu..V tom si Tenisportálovskou hantýrkou napísané, pánes..
Reagovat
smazaný uživatel
To přece vůbec není jedno;-)...Nemůžeš reagovat, že tu něco není, když příspěvek byl o tom, že by tu něco bylo, kdyby...
Reagovat
J.M.
Forehand: Netrepem. Jenom shrnuji to, co jsem tady za poslední rok viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude zrejme tým, že ludia vidia to, co chcú vidieť..

Stavať sa dobrovolne na stranu oficiálne najvacsieho provokatera je síce z tvojej strany lojálne, ale inak ti to moc plusových bodov nepridáva..Zlá vizitka.
Reagovat
gigin
Je jasné, že kdyby dnes Rafa hukl, tak by tu bylo halo jak cyp a radosti mrak. A navíc s Baby Fedem...
Reagovat
Fandina
gigin ... kdyby dneska vyhrál Grigor, tak já bych měla radost, proto, že dokázal porazit tak dobrého hráče jako je Rafa. Věci se posouvadí tím, že se překračují velké mety a tou Rafa je. Ano radost z toho, že jsou neustále lepší a lepší výkony.
Reagovat
Roger_Federer
:), ty seš fakt hroznej trouba...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že nie si kompetentný vyjadrovať sa v kontexte hodnotenia IQ :)
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja nehonotil tvoje IQ, jiste je na hranici geniality....ale trouba je kuchynsky spotrebic, to by si mel vedet pri svem IQ.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja nehonotil tvoje IQ, jiste je na hranici geniality....ale trouba je kuchynsky spotrebic, to by si mel vedet pri svem IQ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tento Forehand nám rastie :) Väčší demagóg tu bol snáď len Barney a spol. Uč sa od "amputace" alebo "tita". "J.M." vie o tenise oveľa viac ako ty, ale páči sa mi ako sa úporne snažíš.
Mimochodom, páči sa mi to ako nazývaš Federerovu dobu slabou, bez konkurencie, ale akonáhle niekto niečo poukáže na antukovú konkurenciu, to už je Nadal výnimočný a blablabla. Federer asi nie je výnimočný. No tak ho aspoň rozveselí fakt, že sa môže pozrieť do svojej vitríny, kde má 17 GS titulov, 6 tanierikov za GS finále, dokopy nejakých 80 trofejí .. tá vitrína je asi väčšia než tvoj byt, ak nejaký máš. Ale neber to tak vážne, je to len šport. Niekto musí byť aj druhý, a to Rafovi ide najlepšie :) /btw Rafu si oblubujem čím dalej tým viac, ale z takých ako ty je mi na vracanie/ :) Pekný piatkový večer prajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš mať zo mňa veľký mindrák, keď máš neustálu potrebu sa opakovať. V zásade sa tu s nikým nepretekám, ja svojim tenisovým vedomostiam dôverujem a tvoja snaha ich spochybniť zrejme vychádza len z vyššie spomenutého mindráku voči mojej osobe.

V zásade ťa považujem za nevyzretého, trochu obmedzeného jedinca, verím že ešte stále mladého a vývoja schopného. Avšak veľmi prhkého, ktorý sa pri opačnom názore ihneď rozohní, snaží sa ho posmeškami degradovať, neuvedomujúc si však, že sám seba zhadzuje.

Apropos, byt mám. Spoločný, s mojou fantastickou polovičkou a predstav si, že čoskoro budeme traja. Prajem ti, aby si aj ty v živote našiel lásku, ktorá ti očividne chýba a nebol si ten súčasný zakomplexovanec, ktorý má v žitove fakt len ten tenis.
Reagovat
gigin
Jakože švédská trojka? :-OO :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že píšeš o nejakých pseudo-mindrákoch, sem tam prihodíš nejakú urážku a potom ešte aj niečo o svojom živote. (zrejme len "Boh" vie či je to pravda) :)

Ale že by sme sa dočkali aj niečoho k veci ? To sotva. Ale to je typický Forehand.

Mimochodom páči sa mi ako ma hodnotíš, podľa toho čo tu píšem. Pletieš si však to aký som s tým, ako sa správam k takým ako si ty.
Reagovat
J.M.
Životní Grigorův zápas. Tímhle už definitivně přesvědčil tenisový svět, že není žádná nafouklá bublina. Navíc ukázal, že i ta mentální stránka a bojovnost už je úplně jinde. Jak v tom závěru bojoval i přes křeče, to je něco jiného než ty laxní zápasy z minulosti. Jen tak dál.
Reagovat
J.M.
Spousta hráčů má něco, co jiný (tak) neumí. I Grigor má nějaké své speciality. Ale celkově to není moc vypovídající.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš při servírování na set trefit 4 dvojchyby?
Reagovat
VlS
moc hezkej zápas a neuvěřitelný údery. Holt chybí trocha fyzičky. Nebýt těch křečí, tak to možná dal.
Reagovat
kada.tom
Vamooooooooooooooooooooos! ;-)))
Reagovat
Pe3k
Škoda, že to Dimitrov nevyhrál, ale i tak je sranda sledovat jak Nadalovcům lepí u pr.ele :D

btw, pokud by Nadal prohrál, byla by zde zase pohádka o bolavém kolínku...
Reagovat
smazaný uživatel
Čo ten Berny?..Niečo sa ťa pýtal, odpovieš už konečne?
Reagovat
Pe3k
Ptal se proč jsi takový dmnt, ale já na to nemám odpoveď ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nemáš odpoveď na viacero otázok, hlavne tie zložiejšie robia tvojej mozgovej výbave značný problém.
Reagovat
Amputace
Na co se ho Berny ptal? Jen abych byl v obraze :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berny sa viackrát zapojil do témy "antuková konkurencia", kde svoj názor relevantne podložil faktami a detailne rozobral viacero faktorov.. Opakovane sa ho pýtal, ktorý zápas alebo turnaj by Rafa mal na antuke v minulosti prehrat, aby Petrik paradoxne uznal, ze konkurenciu mal..

Lenze pri predložení argumentov Petrík z diskusie opakovane odchádza..
Reagovat
Tomasito
..kdo by to byl cekal,ze Rafa po prohranem 2.setu si zatim do tohoto stavu 3:4 a serv Rafa..nevypracuje ani jeden break point?! ..ale zase na druhou stranu musim priznat,ze Rafovi bude stacit pouze jeden a muze tim rozhodnout zapas,ale davam velky palec nahoru Grigorovi! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď asi Rafa zaútočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co breakpoint, on si při returnu vůbec neškrtá:-O...Dimitrov si svoje servisy vyhrává celkem hladce a Rafa o každý svůj bojuje...
Reagovat
Tomasito
..100& s Tebou souhlasim!:-) ..ale ted mi prijde,ze prisel ten game zase od Dimiho..jakoby mel dopodavat zapas,tak jak jste tady fseci psali ten predchozi set :-)
Reagovat
Tomasito
..huge point for Grigor!!:-) ..neuveritelnym forhendem odvratil break point!:-) ..ale ted ma Rafa hned vzapeti druhou sanci..a uz si to s prehledem pohlidal..myslim,ze uz je hotovo.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je...přitom celý 3.set byl lepší Grigor, jeden game slabší a hned z toho Rafa těžil...ale asi to tu čekali viacerí:-D:-) Neva, gratulace Grigorovi ke skvělému (životnímu?) výkonu;-)
Reagovat
Tomasito
..jakym zpusobem zase Dimi odvratil match point! :-) klobouk dolu! ;-)
Reagovat
Amputace
Toto je hrůza. S takovou nemá Nadal šanci s Tsongou, natož případně s Djokovičem.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzial, nemam moznost sledovat..Ako to vypadá?..
Reagovat
smazaný uživatel
Uklidni se. Pokud někdo umí vyhrát ve dnu blbec je to Rafa a Nole. A to, že by Tsonga na antuce mohl porazit Rafu považuji za opožděný apríl.
Reagovat
Tomasito
..bud v klidu..to,ze by Tsonga porazil Rafu..nema nic spolecneho s tim jak hraje ted..Dimitrov a Tsonga..jsou uplne dva odlisni typy hracu..teda jestli se koukas na tenis??..muzes byt v klidu,jestli Rafa dneska vyhraje..tak zitra to pro neho bude labuti pisen..
Reagovat
Amputace
Tsonga dnes zahrál výborně. Kdyby se mu toto podařilo proti Nadalovi...
Forehand: Rafa dělá ohromné množství chyb, není schopen zakončovat výměny, v nichž je aktivnější, ztratí servis za stavu 40:0...
Reagovat
smazaný uživatel
Tos ho teda moc neuklidnil. Labutí píseň=poslední úspěch. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, Rafa sice udělal pár chyb (což je na jeho poměry samozřejmě katastrofa), ale Dimitrov ukázal neuvěřitelnou bojovnost, která se zvlášť u těchhle mladejch floutků musí ocenit:-D...
Spíš teď ve 2.setu mi Rafa přijde nějaký nesvůj:-O..asi se ještě oklepává z šoku.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na to čumím:-D:-D
Reagovat
Tomasito
..myslim,ze po prvnim setu si vsichni mysleli..ze to bude rychla zalezitost..osobne i ja jsem si to myslel,ale od druheho setu bych rekl..hlavne od toho stavu jak Grigor po neuveritelne dlouhe vymene krasne prohodil jednorucnym bekhendem na siti Rafu,tak jako by se to vsechno zlomilo..Grigor si zacal vice verit..Rafuf topspin uz prestal na Grigoruv jednorucny bekhend platit a ze zapasu se stala vyrovnana bitva..at uz to dopadne jakkoliv,tak klobouk dolu pred Grigorim a davam palec nahoru..ale osobne si myslim,ze to Rafa zvladne,ikdyz nejsem jeho velky fanoousek..
Reagovat
VlS
Pěkně hraje Řehůřek(, tak jen aby to vydrželo i do třetího. Rafa teď nastoupí jako hladovej tygr.
Reagovat
Vojtiik
EEEEEJ
Reagovat
smazaný uživatel
Wooow. Stalo se to Rafovi někdy v MC, že by uhrál jenom 2 gamy?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amputace
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Náhoda no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ať to dopadne jakkoliv, tak klobouček.
Reagovat
smazaný uživatel
Že to bude 5-3 a Dimitrov nedoservíruje!??:-D
Reagovat
smazaný uživatel
A dvě dvojchyby k tomu :D
Reagovat
J.M.
Zatím je to 5:2, což je klasický "Grigorův stav". Snad nepamatuju set, který by Grigor z vedení 5:2 vyhrál. :-) Uvidíme. Ale i tak je ve 2. setu vidět, že ten kluk má budoucnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle špatně jsem Nadala ještě hrát neviděl, především na ANTUCE !!! Jedna chyba za druhou
Reagovat
smazaný uživatel
Wooooow....tak ten Dimitrov fakt udělal všechno proto, aby nemusel servírovat na set:-D:-D
Reagovat
J.M.
No tak teď ten "Grigorův syndrom" nějak chytil Rafa. :-) Ten konec setu mu daroval. Ale Rafa je mimořádný tím, že nakonec vyhraje kdykoli nad kýmkoli za jakéhokoli stavu ať se mu sebevíc nedaří.
Reagovat
Tomasito
..asi opravdu nerozumis tenisu..takze,kdyz Rafa prohraje set,tak to automaticky znamena,ze hral svuj nejhorsi tenis v zivote??!! smiiich! ..asi nerespektujes kvality soupere..to ze hrac dela chyby,tak to asi znamena,ze ten druhy hrac ho t tem chybam donuti,ne??..at uz to cimkoliv..tod fse :-))
Reagovat
smazaný uživatel
neřekl jsem, že hraje nejhorší tenis v životě, jenom, že jsem ho neviděl hrát hůř. Nekoukám na každý jeho zápas. Kvality soupeře nesnižuji, neřekl jsem na jeho adresu nic špatného. To, že Rafa hraje špatně a trápí se asi vidí každý, když kazí jednoduché míče. Pane Experte !
Reagovat
Tomasito
..tak se Ti teda hluboce omlouvam,ze jsem si dovolil naznacit neco z toho co jsi napsal..ano mas pravdu..Rafa hraje spatne a dela chyby,protoze nehraje dobre a kazdy to prece vidi..smich :-)
Reagovat
Vojtiik
to je tak smutny pohled na toho rafu s grigorem.. bojovnost, drill a zarputilost naprosto drtí skvelou techniku a tenisovou genialitu:).. ale grigor bojuje porad sympaticky,, rebreak:)
Reagovat
kada.tom
Vamos RAFA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně smutné koukat na nejlepšího antukáře všech dob. :D
Reagovat
W.G.M.
Neprehanite to trochu s tim Dimitrovem? Kdyby byl tak skvely a genialni, tak je podle me vyse nez na 34. miste... Skvely a genialni je Roger a kde byl v jeho letech? Rafa dtto. O Dimitrovovi ctu uz dlouho, jak je to veliky talent a budouci svetova jednicka, ale ja zacina mit dojem, ze to je nafouknuta bublina.
Reagovat
VlS
klasicky v rozhodujících momentech selhal. Jo je bojovník, nezabalil to.
Reagovat
smazaný uživatel
To je to co hodně lidí nechápe. Že někdo může být bojovník, ale přitom psychicky labilnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já fandím Tsongovi, mám ho ráda, i když se v začátku dost trápil. Teď ukazují oba pěkný tenis, Tsonga mi občas připomíná herně Tomáše a Stan ho pěkně prohání :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan teda zase válí u sítě, to jsem zvědavá, jestli to Tsonga dokončí..
Reagovat
dadaft
já mám Tsongu taky rád, ale že by hrál jako Berdych, to mně tedy moc nepřijde. Tsonga se rád cpe na sako, Berdych moc ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Psala jsem občas, ne že hraje jako Tomáš. Každopádně mám radost, že to nakonec vyhrál, je to sympaťák :)
Reagovat
dadaft
to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Lunej. Oni jsou společně s DelPem bombarďáci z forehandu s dobrým servisem.
Reagovat
Tomasito
..osobne bych teda rekl,ze Berdych je lepsim hracem nez Tsonga..servis,forhend..mozna stejny,ale bekhend ma Berdych 100% lepsi!!..celkove mi prijde Berdych lepsim hracem a hlavne stabilnejsim..ale je to pouze muj nazor.. :-)
Reagovat
Tomasito
..ale zase nechci,aby z toho vyznelo,ze Tsongu nemusim..to urcite ne..je to velky sympatak a rozhodne preferuji se koukat na takove hrace s emocemi nez na strojove vraceni micku..tod fse :-)
Reagovat
gigin
Dostal divošku do Bukureště. Tam jsou nějaké psycho lázně? Že by se dal do cajku?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611471635547843&set=a.155882931106718.39080.141927235835621&type=1&theater&notif_t=notify_me
Reagovat
smazaný uživatel
Stan je parádní, škoda, že není konzistentnější, jinak byl to byl hráč na úrovni konce top 10 klidně, jenom ta konzistentnost dělá ten rozdíl mezi ním a třeba Almagrem, Gasquetem nebo Tipsarevičem. Ani jeden podle mě není lepší tenista.
Reagovat
VlS
Jarko včera potěšil, dneska zatím teší Staník, tak jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Ještě by mohl potěšit Grigor třeba :-)
Reagovat
Tomasito
..souhlasim s Grigorem :-)
Reagovat
VlS
bohužel Staník začíná Wawrinkovatět:-(
Reagovat
dadaft
:-(
Reagovat
Vojtaakk
Wawrinkova hra me fakt bavi, pral bych mu, aby se dostal do 10. Chtelo by to ale trochu vyrovnanejsi vykony. Nicmene tenhle rok zatim nevypada herne vubec spatne...
Reagovat
Alois_Mlok
Tak on už v top 10 byl, akorát se tam neudržel...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná fazonka:-)
Když jsem včera viděla Jarkka hrát, napadlo mě, že prohra Miloše ve třech nebyla vůbec ostuda:-)))
P.S: Hezky, Stane!
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem ke konci viděl, tak Raoničovi úplně odešel 1. servis + 2 DF. 2 celkem klíčové míče smečí po odskoku dal do autu. Ale Jarko dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač mám DelPa celkem rád, tak tobě jsem to moc přál.

PS: tenkrát v Sydney jsem to dal tuším v kurzu 16 na Jarka, to byl vejvar :)
Reagovat
darek.vrana
160 Kč? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak's to uhádl?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist