Turnaj mistryň: Halepová smetla Serenu, Bouchardová znovu neuhrála set

22. 10. 2014, 11:23
Aktuality 429
Turnaj mistryň se po včerejších porážkách Marie Šarapovové a Petry Kvitové dočkal dalšího překvapení. Rumunská tenistka Simona Halepová deklasovala světovou jedničku Serenu Williamsovou 6-0 6-2 a připsala si druhé vítězství v Červené skupině. Na svou premiérovou výhru i po dnešku stále čeká Kanaďanka Bouchardová, která podlehla Aně Ivanovičové.
Simona Halepová (© WTA)

Simona Halepová svou dnešní výhrou ukončila vítěznou sérii Sereny Williamsové na Turnaji mistryň čítající 16 vyhraných zápasů. Američanka ovládla bez prohry vrchol sezony v letech 2009, 2012 a 2013, naposledy na Masters prohrála se starší setrou Venus v roce 2008.

"Mám za sebou nejlepší zápas v kariéře. Nedokážu popsat, jak se teď cítím. Chci si to užít a nikdy na to nezapomenu," řekla Halepová na kurtu. "(Serena) nepředvedla svůj nejlepší výkon, ale já hrála rychle, agresivně a dobře si otvírala kurt," dodala.

Úvod utkání byl šokující pro diváky i trenéry v hledišti. Halepová skvěle returnovala, výborně se pohybovala a především skoro nechybovala. Navíc dokázala hrát agresivně a Williamsovou po kurtu nezvykle proháněla. Ve dvacetiminutovém prvním setu povolila Američance, která jen kroutila hlavou, pouhých devět míčů. "Kanára" Williamsová dostala poprvé v sezoně a teprvé poosmé ve své dlouhé kariéře.

Williamsová se snažila vyhecovat a dávala co největší rány, ale dál chybovala, a proto nevyužila ani jeden ze šesti brejkbolů. První game Halepová soupeřce povolila až po 37 minutách hry a výměny pak začaly být vyrovnané a dlouhé. Rumunka ale dál dominovala a bez problémů dovedla zápas do vítězného konce.

"Když to shrnu, tak Simona hrála skvěle," konstatovala po utkání Williamsová, o jejíž hře se to říci nedalo - světová jednička udělala 36 chyb, třikrát víc než její soupeřka. "Hrála jsem trapně a mé podání by bylo dobré tak pro desetileté juniorky a mladší. Forhend jsem neměla vůbec, ten s předstihem odjel na dovolenou," snažila se porážku zlehčit Američanka, která pouhé dvě hry v utkání získala podruhé v kariéře. Předtím se jí to stalo před 16 lety s Jihoafričankou Krugerovou (1-6 1-6) v Oklahoma City.

"Úplně upřímně, těším se na náš příští zápas, protože po tomhle se vrátím domů, budu dřít a trénovat speciálně na ni," složila své soupeřce poklonu Williamsová.

Halepová porazila nejlepší hráčku světa poprvé v kariéře a se dvěma výhrami má v Singapuru nakročeno do semifinále.

Zatímco rumunská debutantka prožívá na letošním Turnaji mistryň premiéru snů, Eugenie Bouchardová je po dnešku na pokraji vyřazení. Kanadská tenistka nezískala set ani ve svém druhém utkání, ve kterém nestačila na Anu Ivanovičovou.

Bývalá světová jednička měla skvělý nástup do utkání a díky dvěma brejkům získala první set bez problémů. Ve druhé sadě odvrátila několik brejkbolů a zisk podání soupeřky ze sedmé hry ji posunul k první výhře nad mladou Kanaďankou v kariéře.

Ani Bouchardová ještě není ze hry o postup. Musí ve čtvrtek porazit 2:0 Williamsovou a doufat, že Halepová stejným poměrem zdolá Ivanovičovou.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 6,5 mil. dolarů):
Dvouhra - Červená skupina:
Halepová (4-Rum.) - S. Williamsová (1-USA) 6:2, 6:0
Statistiky:
Esa: 2-2
Dvojchyby: 2-7
Úspěšnost 1. podání: 64 - 60 %
Brejkboly: 5/6 - 0/6
Vítězné údery: 11-11
Nevynucené chyby: 12-36
Ivanovičová (7-Srb.) - Bouchardová (5-Kan.) 6:1, 6:3
Tabulka:
1. Halepová 2 2-0 4:0  2
2. S. Williamsová 2 1-1 2:2  1
3. Ivanovičová    2 1-1 2:2  1
4. Bouchardová 2 0-2 0:4  0
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) - Makarovová/Vesninová (4-Rus.) 4:6, 6:2, 10:6
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

429
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nemáte nějaký stream na Caro a Agu? Mně žádný nejde spustit. :(
Reagovat
blixa
Normálně http://live.shiftyland.net/ funguje. Spíš asi nějakej problém u tebe ?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem nějaký spustila. Všechny streamy mi zablokuje antivirák a to i na noťasu, kde ho mám prošlý. Fakt nevím, co s tím...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zatím jde tohle...
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
dadaft
tenhle stream je perfect!
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, tenhle zatím jde a i suprová kvalita. :)
Reagovat
dadaft
tak tak.
a i když je moje anglina slabá, tihle komentátoři mluví docela srozumitelně,,,
Reagovat
dadaft
obě porazily favoritky, obě si uvědomují, že dnešní zápas může být klíčem k postupu.
uCaro čekám dobrý výkon, u Agy si ale nejsem úplně jistý, jestli udrží laťku ze zápasu s Petrou -- navíc obraz hry bude jiný.
Aga by asi měla hrát mnohem útočněji, pak by byla slušná šance, ale stejně jako G. Simonovi se jí do toho někdy nechce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tož pojďme na to. ))
Reagovat
FulnekUltras
zatím to vypadá na dlouhé výměny, ve kterých by časem mohla mít vytrvalkyně Caro navrch...
Reagovat
blixa
Nevím no, mě se zatím zdá Aga trochu lepší ale pro obě soupeřky je velmi obtížné se vyrovnat s nevýhodou vlastního podání :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ze včerejších zápasů jsem toho moc neviděl. Simonu proti Sereně jsem neviděl vůbec (o to větší překvapení bylo, když jsem se dozvěděl výsledek) a Aničku proti Genie jsem viděl jenom poslední tři gemy. Byl jsem totiž celou dobu ve škole a nejdřív mi nešel net vůbec, až potom při další hodině mi začal chodit. Ale mečbol Any jsem neviděl, protože jsem zrovna na něco musel odpovídat. :D Každopádně jsem rád, že Anička vyhrála takovým výsledkem. Genie se v Singapuru opravdu nedaří a pro Anu je to první vítězství ve vzájemných zápasech (po dvou prohrách)... Velkou komplikací ale pro Anu může být, že Serena schytala od Simony takový debakl. Při současné situaci totiž nemusí Aně stačit ani výhra nad Simonou (třísetová určitě ne). Kdyby aspoň Serena prohrála po boji, ale takový náklep vážně nechápu. Když už se mi jednou hodí, aby Serena vyhrála, tak to dopadne takhle. :( Takže by se hodilo, kdyby prohrála i dneska proti Genie, ale moc tomu nevěřím...

Dneska už všechno uvidím, takže jdeme na to... Let's go Dulcinea Team! :)
Reagovat
George_Renel
Lucka prohrála 1.set s Beck 5:7
Reagovat
FulnekUltras
Němka momentálně hodně dobrá - a se šancí nominace pro FC...
Reagovat
ptpc
No práveže by som nepovedal. Robila dosť UE a aj jasné loptičky dokázala poslať do autu. Nechápem ako môže vynikajúco hrať na jednom turnaji(Luxemburg) a na turnaji predtým a na turnaji potom zasa o dosť horšie...
Reagovat
PetaM
A to vedla 5:4 a měla SB ... :(
Reagovat
George_Renel
A druhý 3:6
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Tenise, chci nějaký jistoty, a ne že mi bude Serena prohrávat s kanárem, Nadal vyhrávat se slepákem a ještě v Basileji, Berdych vypadávat s Andujarem, Kvitová měnit raketu...Uff!
Reagovat
smazaný uživatel
tahle sezona je vůbec celá vzhůru nohama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Já jsem spokojená :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas ani ne, hodnotím-li z pohledu Berdycha, na to jak to začalo, je tato sezona zklamání. Ale zase za WTA je to žůžo, Petra i Lucka, nádhera. Jen škoda, že teď na konci alespoň pro mě už ten turnaj mistryň jako by neměl šťávu.
Reagovat
smazaný uživatel
možná jsi už přetenisovaný, já to teda tak mívám, že je toho najednou moc, tak se třeba koukám jen na vybrané zápasy. Co se týče Toma, škoda, nicméně má letos 2 tituly, vloni neměl nic, takže i to je pro mě radostné, i když GS nemá, co se dá dělat. Má ještě pár šancí a jinak už konec. Ale co, jsem ráda, že pořád ještě hraje a v topce je. Na kolikátém místě v žebři stojí je mi jedno. Petra letos pro mě super, Simča taky hraje dobře, Samička urvala titul, takže vesměs můžu říct, tento rok tenisově nad mé očekávání :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, spíš nějak ty zápasy mě nevtáhly. Jo a Li Na, ta chybí :)
Reagovat
aligo
taky mě letos TM nebere jako loni.... vůbec nevím proč... mě tam chybí Li Na a Kerber... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Lina mi chybí taky, Kerber ne, mám tam zase navíc Simonu, každý má své hráčky a chce je vidět hrát, je to těžké. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě tam chybí Vika a Li Na :(( a vadí my tam Simona :(( .A mým favoritkám (až na Caro) se nedaří. Zatím dost hrozné TM ale snad to tam vyhraje někdo s trojice Ana, Petra, Caro ale nejraději budu když to vyhraje Petra ale to je zatím hrozně moc daleko
Reagovat
dadaft
počkej týden před Silvestrem.
to už se budou všichni třepat, ať už to v Austrálii konečně začne. ))
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, to se nebudu moct dočkat :) Začátek sezony miluju.
Reagovat
aligo
snad Petře letos vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
jako vloni viď? To bylo hrozný, všichni nadržení, kecalo se tu o blbostech .. :D:D
Reagovat
PetaM
8. Kudryavtseva/Rodionova 3.410 bodů ... (21 turnajů)

9. Hingis/Pennetta 3.346 bodů ... (8 turnajů)

Kvalita je znát.
Reagovat
smazaný uživatel
Kudry a Rodina jedou na titul, je to do očí bijící :D
Reagovat
PetaM
Ježiši, hlavně to ne :D :D
Reagovat
aligo
hlavně Hingis/Pennetta mají jen půl sezóny... :)příští rok jedu :)
Reagovat
PetaM
No a o to právě jde. Hrály spolu jen 8 turnajů a jsou 9 ... Příští rok, pokud pojedou jako letos v nastaveném trendu, Top 5 je nemine.
Reagovat
kada.tom
nemám rád ani jeden pár - Kudr. & Rodi. jsou vyloženě nechutný na kurtu jak se chovaj ... a Hingis nemám rád kvůli tomu jak se chová (či spíše chovala) v soukromí ....
Reagovat
rib
přijdu domů a těším se, že se podívám, jak to Halep božsky hrála - tak jak píšou všude v komentářích. A první set - hmmm, chybující Serena, neschopná přehodit síť či trefit kurt, žádný servis, do toho pár pěkných míčů od Halep. Ale kam sakra zmizel ten krásný tenis? Vždyť se tam vůbec nehrálo!!! Jsem zvědavá, jak bude vypadat set druhý... Ale už si radši nevytvářím iluze
Reagovat
blixa
Trochu líp, ale přesně takhle jsem to viděl i já.
Reagovat
FulnekUltras
U Sereny si skutečně troufám pochybovat, zda je z hlediska obsahu nepřirozených podpůrných prostředků v organismu trvale všechno v pořádku...
Reagovat
dadaft
je jisté, ře má Petra nový typ rakety?
nemá jen přemalovaný rám, aby podpořila prodej toho modelu??

kdysi, když Šarapovová přecházela od Prince k Head, jsem se ptal spolukomentátorky Eurosportu, bývalé vrcholové tenistky, co to pro Marii znamená?
a ona mi řekla, že vůbec nic.
že prostě u Headu vyrobili přesně stejnou raketu, s jakou vyhrála Wimbledon (rozměry, vyvážení atd.), jen ji pomalovali barvami Head.

jinými slovy - je jisté, že má Petra JINOU raketu???

P.S. jsem jen laik, tak mě nekamenujte,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
je pravda, že jsem si to taky myslela, ale neměla jsem odvahu to sem napsat, abych právě neměla titul "hovězí". Takhle se za tebe trochu schovám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite ma jinou posilal jsem tady nize odkaz. Pred tim mela tu s kterou hraje halep
Reagovat
dadaft
vidím, že vypadá jinak.
ptal jsem se, jestli jinak nejen vypadá její design, ale jestli je i skutečně jiná (parametry).

jestli ano, je to opravdu divný čas na změnu, to se musí nechat.
Reagovat
blixa
A kdy je správný čas na změnu ? Zvlášť když se tu operuje tím, že Roger si na raketu zvykal půl roku ! Pravděpodobně nikdy !! :D
Reagovat
dadaft
před novou sezónou, tj. po TM a FC?
Reagovat
blixa
hmm, to je 6 týdnů a předpokládám, že to mají tenistky nejspíš dovolenou, kdy toho moc neotestujou. Nehledě na to, že když to bude toho půl roku, tak je stejně půl sezony v háji ;-)
Reagovat
lars
Ale zadrbes asi mene zapasu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka taky je jestli vubec raketu musela menit, kdyz se ji darilo a sla nahoru. Tahle raketa byla specialne vyvinuta pro rogera, ktery potreboval zmenu, protoze padal dolu
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný, že má akorát jinou barvu. Nevím...

https://mobile.twitter.com/woytha/status/524608404862816257
Reagovat
smazaný uživatel
Neni stejna, tady je odkaz http://www.tennis-warehouse.com/player.html?ccode=PKVITOVA

Pred tim hrala se steam 96, muzes si tam najit specifikaci. Ma vetsi hlavu, je mekkci, vice power, atd
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ji přeměřoval/a? Klidně jí to tam mohli napsat a nechat tu starou. Já bych počkala, až se k tomu vyjádří Petra. Tyhle debaty nikam nevedou.
Reagovat
Michaelus
Mně se včera ta raketa zdála jiná...možná jen dojem, ale prostě podle mě je jiná
Reagovat
PetaM
Ty věříš všemu na internetu? Asi nemáš dost času poznat internet pořádně, když pořád trénuješ a jezdíš po závodech :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou stranky oficialne provozovane atp a wta, proc by si tam vymysleli
Reagovat
PetaM
Klamavá reklama je taky reklama :D

Nevím, ale po tom, jaké měl Roger minulý rok problémy s touhle raketou, tak proč by se historie opakovala? :D Navíc Petra hraje blbě i se starou raketou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poslal jsem petre pres twitter dotaz at se vyjadri k tomu jake nacini pouziva ...:-) nevim jestli na to zareaguje
Reagovat
PetaM
Hmmmm, pochybuju ... :)
Reagovat
Michaelus
Dovedu si představit reakci Fricka (náčiní) :DDD
Reagovat
PetaM
A napsal jsi to česky nebo anglicky? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cesky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pochybuju, že ti odpoví.
Reagovat
Michaelus
A když, tak napíše Wilson Pro Staff 97 :)
Reagovat
dadaft
hej Kiske007, já chápu, že Staff97 je jiná raketa než Steam96.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jste zaregistrovali, zacatkem roku presel tsonga od babobolat aeropro k novu pure strike. Vypadl s top 10 a hral opravdu spatne. V lete se vratil k aeropro a v americe valel
Reagovat
dadaft
hmm, já fakt vždycky myslel, že rakety elitních hráčů jsou speciály určené jen pro ně - že se sice jmenují a vypadají jako standardní rakety běžně prodávané v obchodech, ale nejsou stejné.
............. např. jako u lyží - ty, na kterých jezdí elita sice vypadají stejně jako ty co koupíš v krámu, ale je to úplně jiný "matroš", běžný smrtelník by se na nich asi přizabil.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se prostě nezdá, že Kotyza je takový, že přikáže Petře novou raketu, ta jako trubka ho poslechne a jde s ní hrát. To se mi zdá přehnané, navíc Petra hrála jako před Wimblem a jako podstatnou část loňské sezony, tzn. bum bum ven a to měla pořád stejnou raketu. Osobně v tom příčinu v tom příčinu její včerejší prohry nevidím, Aga prostě věděla co hrát a Petra jí v tom pomohla. Proč to pořád řešit, hlavně uvidíme zítra, jak bude nebo nebude Petra čarovat.
Reagovat
smazaný uživatel
asi mám tak něco novýho a píšu slova dvakrát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oni jsou nejak upravovany, zejmena vyvazeni, ale jinak je to stejny
Reagovat
pepin
Prosím, jak je to tedy zítra se zápasy. Různí se to, dokonce v televizi proběhlo, že Petra hraje již v 7,30 našeho času. Máte někdo přesný začátek utkání? Díky.
Reagovat
Michaelus
Petra-začátek-9:00
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by měla hrát až v 9:00 našeho času po zápase Aga vs Caro ale je dost možné že bude hrát až déle
Reagovat
pepin
A je ještě nějaký zápas před Petrou? Pokud ne, tak další tedy bude 13.30 a další 15.30?
Reagovat
smazaný uživatel
07:30 Aga vs. Caro
09:00 Masha vs. Petra
13:30 Serena vs. Genie
15:30 Black/Mirza vs. Kops-Jones/Spears

A pak ještě po té čtyřhře bude následovat čtyřhra legend.. :-))
Reagovat
pepin
Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
PROGRAM 3.DNE
7:30 Caro vs Aga
9:00 Petra vs Masha
13:30 Evžena vs Serena
Reagovat
smazaný uživatel
4.dne
Reagovat
Cico93
a piatok?
Reagovat
Michaelus
Nikdo neví
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem byla celej den mimo dosah informací, takže když jsem se dozvěděla, že Halepka přejela Serenu a ještě s kanárem, tak se mě ani nechtělo věřit, musim se na to zpětně podívat, jestli Simona hrála tak skvěle nebo Serena měla jeden z těch svých hodně slabých dnů, naopak mě potěšilo, že Bouchardice nejspíš nevyhraje ani jeden zápas. Zítra neuvidím ani zápas Petry s Mášou, musím dřepět ve škole :( Aspoň teď se jdu pokochat Rogerem v červeným, a pokud mám tipovat Turnaj mistryň, tak postoupí Halep a Serena, z bílé skupiny to bude Wozniacki, ta je poslední dobou v ráži, a doufejme Petra, nebo Maruš, ale Aga by taky nemusela přestat překvapovat, i tak ale pomyslně sázím na finále Halep - Wozniacki :)
Reagovat
pepin
Simona hrála opravdu moc dobře, Serenu honila ze strany na stranu a vypaqdá to, že přijela se super formou. Sereně nešel první servis, což je základ její hry, kdy vlastně soupeřku udržuje v neustálém strachu o své podání a čeká na svoji příležitost na returnu. Simona si to dnes naprosto zasloužila, hrála pěkný celodvorcový tenis a pokud neuspěje naše Petra tak mi vůbec nebude vadit, že vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně rozumný názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
díky za shrnutí, já proti Simoně taky nic nemám, jen prostě není na první pohled tak líbivá jako Bouchardice, kterou teda fakt nemusím, já bych to přála klidně i Caroline :)
Reagovat
pepin
Souhlas, Caro by mi také nevadila i když ji šarapovec všude tlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tenisový pohled nebo fyzický pohled, monty? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
DAFUQ?? nejsem monty, tady fakt nikdo takovej není? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D gratulka k Rogerovi, ale tam se to čekalo, takže si asi jen zbytečně ničím bříška prstů a klávesnici. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já než stihla něco napsat, Roger se osušil a vyrazil směr domů :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Které finále na TM se vám nejvíce líbilo? mě finále 2010 Wozniacki vs Clijsters a 2011 Kvitová vs Azarenka podle mě nejkrásnější finále
Reagovat
Jan
2011 pochopitelně. 2010 jsem ani nesledoval. V dalších letech, když to válcovala Serena, byla to nuda :)
Reagovat
PetaM
2011, 2012 jsem vynechal, na to jsem neměl nervy, 2013 - krásné finále s Na Li :) Škoda, že to neurvala ona :(
Reagovat
smazaný uživatel
za dob Heninové, Clijstersové, Venus W., Mauresmové (2002-2010) to byli krásná finále a bylo to mnohem zajímavější než TM 2012 a 2013 ale jak to tak vypadá tak už půjde Serena pouze dolů
Reagovat
Fandina
2011 Petra Azarenka, to bylo úžasné.
Reagovat
smazaný uživatel
to finále jsem si pouštěl tak 30x :D
Reagovat
smazaný uživatel
Justine vs. Masha 2007.. Ten zápas jsem tehdy neviděl, ale kouknul jsem se na něj zpětně, protože všude jsem četl jak to byl skvělý zápas a fakt byl!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas o vše ve kterém nelze tipovat favoritku ani vítězku. Sice má Petra negativní bilanci ale na TM spolu ještě nikdy nehráli očekávám spoustu UE ale i krásné winnery na obou stranách. Zápas neuvidím ani na číslech takže se to dozvím až ve čtyři odpoledne. Nevím jestli to zítra přežiju když nebudu vědět jak Petra dopadla :D
Reagovat
pepin
Dej mi číslo a já Tě budu průběžně informovat.
Reagovat
smazaný uživatel
on je problém v tom že mám mobil v opravně a zítra ve čtyři si ho musím vyzvednot takže budu celý den tak nějak přemýšel jak to mohlo dopadnout :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že u Petry to bude jako ten díl Švejka, "Pokračování slavného výprasku". Masha je jasný favorit, zvlaště po té co Petra předvedla včera
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra už to ani hůř než včera zahrát nemůže. Tohle byl den blbec prostě jeden nevydařený zápas něco jako proti Krunič na USO zítra může hrát Petra jako vyměměná i to sme u ní už viděli
Reagovat
pepin
Tak já si myslím, že to tak nebude, že se Petra probere již jen tím, že bude hrát proti neoblíbené marfuše a i tím, že nebude favoritkou, což v utkání s Agou bylo naopak. Spíš bychom potřebovali, aby Aga zítra porazila Caro a pokud by Petra zítra vyhrála tak by postup měla ve svých rukách v zápase s Caro.
Reagovat
lars
ani 2 vyhry ji asi nemusi stacit k postupu
Reagovat
pepin
Pokud Aga porazí Carol. bude mít 2 výhry, pokud Petra porazí šarapku a Caro bude mít dvě výhry, to, že šarapka porazí Agu je asi docela předpoklad tak by měla jednu výhru a Caro také jen jednu. Pochopitelně za předpokladu, že Petra musí oba zápasy vyhrát, to je podmínka. Pak ji 2 výhry za mého předpokladu budou stačit.
Reagovat
lars
za danych predpokladu to asi stacit bude.
I kdyz Caro porazi Agu, tak taky asi budou exsistovat nejake kombinace postupu pro Petu.
Reagovat
pepin
Když Caro porazí Agu, tak za předpokladu, že Petra oba zápasy vyhraje bude rozhodovat jak bude hrát Aga s marfušou. a ale již v tuto chvíli by byla bezšance postupu a nikdo neví jak by k tomu zápasu přistoupila.
Reagovat
Michaelus
Nemyslím, že by to vypustila...
Reagovat
smazaný uživatel
karty sou celkem jasně rozdané. Na trávě vždycky bude favoritka Petra, všude jinde Maria. Největší problém proti Marii je v tom, že Petru nutí hrát za základní čarou, kde si Petra nemůže chodit pro winnery a je v zásadě poloviční. Přestřelku od základní čáry většinou vyhraje Maria, protože má lepší délku úderů a z této pozice není tak náchylná k chybám. Od základní čáry je jistější.

Petra měla vyhrát včera. Aga umí uběhat míče za čarou, ale nevrací je razantně s dostatečnou dálkou. V zásadě Petru nutila hrát pouze o několik míčů navíc, ale nevyvíjela na ni tlak. Ona jí nabízela možnosti, které Petra nedovedla využít. Petra je povětšinou zazdila, na zápas se špatně připravila. Aga je hráčka, kterou by Petra měla vždy porazit, pokud hraje dobře na jakémkoliv povrchu. Maria je úplně jiný příklad. Tam nezbývá než doufat, že Maria bude hrát opravdu špatně. Jinak nemá šanci.
Reagovat
lars
si nemuzes pujcit od nekoho v rodine, ci znameho mobil nebo tablet???
Reagovat
Michaelus
Tak já jsem na Draw challenge netrefil zatím ani jeden zápas :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tam schválně natipoval jak nechci aby to bylo.. Abych měl aspon radost z toho.. :D
Reagovat
sprchon
Mně vyšel akorát Serena vs Ana :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDD
ja len jeden
Reagovat
aligo
já věděl proč sázím na Simonu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jste si měli vybrat mezi utkáním Masha vs. Petra nebo Masha vs. Aga, který zápas by jste navštívili? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra-Masha, to je jasný. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžká volba.. S Mášou by to mohla být větší bitva, asi prohraná no a Agu mám rád. :D Vůbec nemám tušení!
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě se nějak nemohu rozhodnout na jaký zápas budu doma! :D Ale asi budu doma zítra.. :-)) A zápas Masha vs. Aga, tak to se budu modlit ať to hrají v dobrý čas.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Se chceš hodit marod? :D Já jsem doma dneska a zítra, možná i v pátek, ale je mi fakt blbě...
Reagovat
Michaelus
tak já jdu zítra k doktorce takže Bitch please :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jj chci! :D Ale mamka o tom ví.. :DD Chtěl jsem být ve čtvrtek a v pátek doma, ale to mi řekla, že kvůli tenisu mě nechá jen jeden den doma tak ať si vyberu! :D

Tak to máš celkem ale dobrý, že jsi něco chytla zrovna tenhle týden né? :DD Lepší určitě než příští týden být nemocný.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
"Vděčím" za to naší tělocvikářce. Měla jsem špinavý boty z venku, tak jsem musela být v tělocvičně bosa, v ponožkách to klouzalo. Podlaha v tělocvičně je celkem studená, tak jsem se nachladila. Hlavně, že v šatnách je podlaha vytápěná. :D Tak aspoň uvidim Petru. :))
Reagovat
blixa
Hloupé otázky jsou za 500 ;-)
Reagovat
Davor1
ja by som navštívil ten bez Máši...
Reagovat
smazaný uživatel
pro hluche Masha
Reagovat
pockerface
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/615786-trapna-porazka-podavala-jsem-jako-mladsi-zakyne-uznala-sebekriticky-williamsova.html#hp-sez Líbí se mi,že Serena prostě dokáže být sebekritická a na nic ne vymlouvala,pěkný článek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale těším se na naše další setkání, protože teď mě přinutila jet domů a tvrdě trénovat..
Nemyslím si, že Serena už jede domů
Reagovat
pockerface
no to jsem ani tak nebral,že by jela domů.Třeba tím myslela na hotel.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro fajnšmekry, kteří se více zajímají o tenis, ..zde je test nové rakety Petry

http://www.tennis-warehouse.com/Reviews/PS97/PS97Review.html
Reagovat
ta-dah
Je zajimave, ze 4 hraci, kteri rakeru testovali, se shodli na tom,ze ma dobry feel na servisu, pri slicech a volejich ap., celkove jeji funkcnost hodnotili kladne, ale take se nezavisle shodli na tom, ze se s ni tezko ovlada delka uderu, takze to leti bud moc nakratko nebo mimo kurt. To by trochu objasnovalo, proc se Petra vyhazovala vcera vic, nez jsme u ni byli posledni dobou zvykli. Snad to chce vic casu ten spravny feel pro tuto novou raketu ziskat:-)
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/video.php?v=10153215828431102&set=vb.26081741101&type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
To mě teda hodně překvapilo a to nemile. :/
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
aligo
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/822288451168569/?type=1&theater
Reagovat
blixa
Tak ! :D A když to nepude, tak se prd stane. Pude to jindy ;-)
Reagovat
pockerface
důležité je,že si to Petra uvědomuje,že včera hrála strašně.Na nic ne vymlouvala.Akorát sama přiznala,že jí neseděl ten noční čas.No komu by seděl,hrát o půlnoci :-) to by mělo tělo regenerovat spánkem a ne vydat ze sebe to nejlepší.Tak zítra bude hrát v lepším čase,tak snad jí to půjde lépe.
Reagovat
aligo
snad jo... opravdu jí to moc přeju :) snad tem nebude jako včera... to jen přišli a už byly obě zpocený....
Reagovat
pockerface
no dneska Serena se Simonou vypadaly jako kdyby tu hodinu co trval zápas byly v sauně.Takže to asi nebude bohužel pro Petru to pravé ořechové,ale fakt věřím,že hůř jak včera už nemůže zahrát.
Reagovat
pepin
Tak již jen odvolání na čas je určitě výmluva, je profík a tak s tím musí počítat, lépe řečeno měla ona i celý tým /2 lidi/. Jaký kontrast s prohlášením Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
*/4 lidi/
Reagovat
pepin
Promin, počítal jsem jen Davida a Šafáře.
Reagovat
blixa
Profík má počítat s tím, že začne hrát o půlnoci ?To si jistě děláš prdel, viď ? Kterýpak profesionální turnaj se v takové hodiny hraje ? Povídej, jsem jedno ucho !
Reagovat
pepin
Prdel si nedělám, nevím proč. Jistěže profík s tím musí počítat když jede na takovýto turnaj, kde je začátek prvního utkání v půl osmé, hraje se na dva vítězné a obě utkání se musejí odehrát. Nezlob se je to tak a ještě je horší se na to vymlouvat. Již se to zde komentovalo jak se k porážce např. postavila Serena.
Reagovat
PetaM
Omg, ona se na to nevymlouvala, jen to zmínila a přemýšlela nad tím, proč asi neměla energii. V rozhovoru sama řekla, že jí Aga donutila hrát její hru a prostě byla lepší.

Co sleduju tenis, tak jsem nikdy neviděl zápas, který by začal o půl noci.
Reagovat
pepin
No a vidíš, to, že jsi jej neviděl neznamená, že se nehrají a TM, takový významný turnaj je toho důkazem. O to je to horší to takhle komentovat a ještě s podotknutím, že je zvyklá spát /v tuto hodinu/.
Reagovat
PetaM
Kdo není? :D Sportovci nejsou jako my, že mají čas ponocovat :D
Reagovat
Davor1
prakticky všetky halové turnaje sa hrajú v neskorých hodinách, napríklad len tak z pamäti tohto roku v Stuttgarte hrala myslím Jankovič niekedy po polnoci, na USO napríklad dohrával Nishi s Raoničom niekedy o pol tretej nadránom ak nie ešte neskôr...včera v Bazileji Pospisil s Nieminenom končili po polnoci...
Je to predsa úplne bežné a ak už to je problém, tak rovnakým spôsobom pre oba strany !
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak stává se to, tady vítězí peníze, neboť hlavní příjem je z Evropy a USA. Ale faktem je, že ne každému to vyhovuje stejně
Reagovat
pepin
Jistěže, že každý to má nastavený jinak, ale právě proto se musím na to připravit a s touto eventualitou počítat.
Reagovat
blixa
Vy jste šílenci. Na to se nedá připravit. Pokud máš nastaveno, že v 11 jsi v posteli, nejsi typ sova tak se na to nepřipravíš. Leda že by sis trvale překopal celý režim dne, ale jaký to má smysl ? Když se ti to stane nejspíš jednou-dvakrát za kariéru ? Musela by být blázen, kdyby se na něco takového připravovala !!!
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - úplně změnit biorytmus těla, navíc při šestihodinovém časovém posunu od Evropy, nějak jednorázově nejde.
Reagovat
pepin
Nikdo neříká, aby se měnil biorytmus nebo tady poukazovat na sovu, ale zminovat to kvůli jednomu večeru nebo noci je zcestné. Kdyby to takhle probíhalo třeba 14 dní tak ještě prosím.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud člověk dlouhodobě chodí spát řekněme nejpozději v deset, jedenáct hodin večer, tak už o hodinu dvě déle je jeho aktivita při jednorázovém prodloužení na vrcholné fyzické úrovni znatelně limitovaná.
A myslím, že nepříjemné to pro Petru bylo hlavně ve spojení s téměř venkovním mikroklimatem "haly", v jejímž zázemí, kde probíhá příprava před zápasem, je možná mnohem příjemněji nebo dokonce klimatizováno. Tyhle přechody jsou pak bohužel při fyzických danostech Petry kolikrát smrtící a objektivně s tím nejde nic moc dělat.
Ale co už - další zápasy se hrají dřív, a to je teď podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Evža tam nepřijela hrat tenis že jo. To je jenom tak mimochodem, ta tam přijela dělat reklamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je ještě hodně mladá, nemůžem čekat, že se už dokáže stabilně rovnat těm nejlepším.
Reagovat
pockerface
ber to tak,že jí je 20 let.Je na TM poprvé,má právo být vyjukaná,nervozní.On to není jen tenis,ale vůbec ta celá šou okolo toho,někoho to semele.Navíc Eugenie mi přijde poslední dobou i dost unavená.Sezona byla dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to dneska dělo :D omg
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zaslechl, že Petra přechází k Babolat bude hrát s Babolat Play Pure Drive. Bere si ji již na finále FED Cupu.

Babolat nabídl Kotyzovi větší finders fee než Wilson, tak Petru přesvědčil k přechodu a protože má 50% bonus, když s tím bude hrát ještě letos, vytasí se s tím již na finále FED Cupu. Dle Kotyzy týden na přechod na jinou raketu je až až ......:-)
Reagovat
blixa
Aha, další troll. Chjo ..
Reagovat
PetaM
Děláš se zebe akorát trapku ... Je třeba se naučit rozdíl mezi vtipem a trapasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapas předvedla Petra a její tým včera
Reagovat
PetaM
Někteří trapčili včera, někteří od včera ...
Reagovat
blixa
Nekrm trolla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, možná jsem zde jeden z mála z Vás, který hraje závodně tenis a nehraje pinkanou jako ty, takže přesně vím co znamená přechod na jinou raketu pokud chceš podávat top výkony. Pořád to nemohu pochopit, co ten Kotyza udělal ...je to podobné jako si změnit výplet
Reagovat
PetaM
Prý že pinkanou :D :D :D

Pokud nejsi na žebříčku, stále pinkáš, stejně jako ostatní tady. Ono je rozdíl hrát závodně a závodně ;)

Ty máš nějaký problém s Kotyzou? Víš na 100 %, že změna rakety byl jeho nápad, a že on jí do toho tlačil? Nebo je to jen tvůj hloupý výmysl?
Reagovat
PetaM
Jen se chci zeptat, co napíšeš, až Petra zítra vyhraje? Odejdeš na půl roku? ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude náhoda, nebo Sharapova bude zraněna
Reagovat
PetaM
Jistě, taky co jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus napsat Rogerovi přes Twitter proč mu přechod na novou raketu trval 1/2 roku a to přecházel z Prostaff na Prostaff jen s jinou hlavou a možná s dalšími věcmi. Ona přešla od Wilson Steam 96 k Prostaff 97
Reagovat
PetaM
Proč bych mu měl psát? :D Prostě mu to trvalo tak dlouho. Někomu to trvá kratší dobu, někdo to vzdá a vrátí se ke staré raketě. Víš, jde tady o lidský faktor a ten je pokaždé jiný ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tip, co je pod velkým vlivem Kotyzy, to vi každý...pokud by ji řekl neblazni, počkej na konec sezony sžij se s raketou a pak s ní přijed na AO, tak by to udělala
Reagovat
pockerface
kdybys nehrál pinkanou,tak na tebe koukáme v televizi a nečetli bysme tvé zaručené zprávy a odborné rozbory.
Reagovat
smazaný uživatel
Já hovořím o rekreačně-závodním tenisu, který tady v ČR provozují stovky, možná tisíce hráčů. Když jsi tak chytrý, běř se zeptat někde do tenisového klubu, co to znamená
Reagovat
PetaM
Takže nic moc ... Pouze se můžeš "chlubit" tím, jak jsi strašně profi hráč. Ale tohle ještě nezaručuje kvalitu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsme si původně myslel, že zde na blogu se pohybují lidé co se o tenis zajímají (výplety, rakety, čtou články na zahr. serverech) a i jej prakticky provozují, ted zjišťuji, že většina je jen TV fandů tenisu a nic víc
Reagovat
PetaM
Pouze tvůj špatný odhad, nic víc.
Reagovat
pepin
Nechci se mísit do Vaši odborné debaty, ale změna náčiní s kterým zacházíš je zásadní věc. Vemte si např. hokejisty a takového Jágra. Za léta co hraje má určitý typ hole, zahnutí, tvrdost, délku, sílu, a běda pokud se to někde odlišuje od toho jak to má být. Okamžitě bere jinou a zvykat si na nějaký jiný typ není určitě otázka, hodin, dnů nebo 14 dnů. A tak si myslím je to i s tenisovou raketou. A ještě třeba u těch hokejistů jsem Jágra vzal jen jako příklad. Tam se to táhne již od dorosteneckých soutěží.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, proč si si asi hráči mění rakety (výplet) po každých 7 gamech, kdy jsou nové míče, aby se raketa chovala naprosto identicky. Při švihu a rychlosti, kterým generují, a potřebuješ míč trefit přesně kam zamýšlíš, jakékoliv menší rozdíly se okamžitě promítnou.
Reagovat
pepin
Já jsem tenis na žádné úrovni nehrál, jen v podstatě jak se říká pinkal, ale s tou hokejkou jsem strávil 20 roků a tak si myslím, že je to v podstatě stejné. Také jsem měl upravenou a okamžitě jsem poznal změnu.
Reagovat
lars
a kde jsi to zaslechl?
Reagovat
pockerface
Kiske dej už pokoj s tou raketou.Raketa včera na výkon Petry neměla vůbec vliv.Petra se necítila celkově v pohodě.Špatně se pohybovala,chybovala.Kdyby se jí hrálo s raketou blbě,tak nevěřím,že by si jí na TM vzala.Prostě včera měla Petra den,kdy se nic nedaří a kdyby měla raketu starou nebo třeba Nadala,tak stejně by nevyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Další tenisový amatér, který hraje tenis jen u TV. Proč přechod Federerovi trval na tuto raketu 1/2 roku. Závodní kluci co ted mění rakety to dělají během října a listopadu, kdy se nehrají turnaje pod Českým tenisovým svazem
Reagovat
PetaM
Ty jsi skutečně neuvěřitelně inteligentní ...
Reagovat
pockerface
možná bude nejlepší,když napíšeš rovnou Kotyzovi nebo Petře.Třeba ti ten důvod proč to udělali zdělí.Tady to asi nevyřešíme,a vše jsou jen dohady a polemiky.
Reagovat
PetaM
Ale on to přece ví na 100 % ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
OK, končím s touto diskuzí, nemá to smysl ...muj tip je, že Petra s touto raketou nevyhraje na TM ani jeden zápas a rovněž průser bude i finále FED cupu
Reagovat
lars
zatim jsi mi neodpovedel na :a kde jsi to zaslechl?
Reagovat
smazaný uživatel
To byl pokus o ironický vtip, samozřejmě, že zůstává u Wilson

Přechod na novou raketu potvrzen i zde:http://www.tennis-warehouse.com/player.html?ccode=PKVITOVA
Reagovat
pockerface
možná máš pravdu,uvidíme.Zajímavé je,že se na tu raketu zatím nezeptali žádní novináři.Možná se toho ani nevšimli a Petra sama tu změnu taky nekomentovala nebo jsem jen já žádný komentář nezaznamenal.
Reagovat
PetaM
Ale jo, už o tom vyšel i článek :) Nebo to bylo někde komentováno, to vím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na twitteru Petry dne 12.10.

https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/521297201306542081/photo/1
Reagovat
PetaM
Hej, ještě někde jsem něco četl, že prý jí to s tou raketou dobře lítá, že s ní trénovala a tak. Jen nevím, kde ...
Reagovat
lars
dobre lita nebo se dobre trefuje mickem do kurtu ?? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo je více powerfull než předchozí, ale zase má větší sweetspot, což je výhoda
Reagovat
PetaM
Prostě typická věta "v tréninku mi to s novou raketou dobře lítá" :D
Reagovat
VlS
Tenis závodně nehraju a myslím, že ho závodně nehraje nikdo. Závod je, kdo doběhne nebo dojede od někud někam rychleji, o žádněm tenisovém závodu jsem v životě neslyšel, o turnajích či soutěžích ano. Můžeš sem hodit kalendář tenisovejch závodů?
A kdy je v profi tenisu pauza na dva nebo tři měsíce? Možná zapomínáš, že holky díky finále FC budou mít tak max 6 týdnů a z toho asi néjakou chvilku nebudou chtít vidět ani starou, ani novou, prostě žádnou raketu. Na konci prosince už zase začínají v Austrálii.
Reagovat
PetaM
Aze to včera celkem slušelo, Carla má dnes na sobě to samé, a hnus velebnosti!!!!
Reagovat
blixa
No jo, Karlička má takovou specifickou figuru, to chce jinej obleček.
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa měla ráno taky podobný. :)
Reagovat
FulnekUltras
Tohle úsloví sice u nás momentálně trochu "vyšlo z módy", ale sympatická Simona dnes znovu parádně potvrdila jeho platnost, jakož i to, že žádná z účastnic letošního TM se nevyhne aspoň jedné porážce. Ženský tenis má prostě svá hormonálně-psychologická specifika, a jeho špička se navíc i přes mnohé opak tvrdící teorie stále více rozšiřuje a vyrovnává. Za této situace můžeme být opravdu rádi, že máme jednu kvalitní hráčku dlouhodobě v top10, s občasnými ambicemi ještě vyššími.
Přičemž Petra si už tu zmíněnou "povinnou" porážku na turnaji elitní osmičky včera vybrala... ;-)
Reagovat
Michaelus
hezky řečeno. Fandíme dál! To je to, co se mi na žendkém tenisu líbí. Nikdy nevíš co přijde. To u mužského tak úplnš říct nejde ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Zase se na chlapy líp sází... ;-)...ale zajímavost to někdy postrádá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekám nic nového když hraje s novým typem rakety (jiná velikost hlavy, váha, apod), kterou má 10 dnů a Kotyza ji vnutil s ní hrát, aby dostal větší finders fee od Wilson
Reagovat
PetaM
Ty do toho táááák vidíš. Nejsi ty někdo z okolí Petry? ;)
Reagovat
FulnekUltras
Vůbec si nemyslím, že za tu raketu může jen a hlavně David. Daleko větší problém ale asi bude vysoká teplota a vlhkost vzduchu, kterou jen samotná zatažená střecha a přirozená ventilace těsně pod ní moc nezmění.
Reagovat
PetaM
Samozřejmě, že za to nemůže jen David. Petra má s Wilson nějakou smlouvu a v té smlouvě jsou určitě nějaké podmínky. Nemůže ze dne na den říct, že chce jinou raketu (takovou, jakou má nejlepší hráč všech dob) a dobrý, dostane ji, smlouva nesmlouva. Lidé si všechno představují až strašně moc jednoduše. I Hurvínek s válkou je ve srovnáni s nimi trapák.
Reagovat
Roger_Federer
Bavis..duvod se vzdy najde ze?..By mozna mohli hrat v Reikjaviku..
Reagovat
FulnekUltras
Možná bychom byli překvapeni, kdyby na začátku přenosů tv zařazovala taky údaje o teplotě a vlhkosti vzduchu v "hale".
Reagovat
blixa
Co to meleš za kraviny ?
Reagovat
VlS
a co je předpoklad většího "finders fee"?. Najít někoho, kdo s tím kusem plastu bude hrát, nebo běkoho, kdo s ním bude vyhrávat? Pokud vím, Petra nepřešla k jiné značce, jen změnila model, za to bude firma těžko někomu platit. Jsem přesvědčenej, že Kotyzův ekonomickej zájem je, aby Petra vyhrávala, ne aby prohrávala. Musel by bejt úplně padlej na hlavu, aby dělal něco, co by podstatně snižovalo možnosti výher.
Reagovat
Michaelus
Petra k rychlosti kurtů:
Jako myslím si, že je to už rychlejší od doby kdy jsme tu poprvé trénovali. Ale mezi nejrychlejší to nepatří.
Reagovat
FulnekUltras
komerčně motivovaný slowhard na úrovni AO nebo USO...ještě že Wimblas drží starou travnatou tradici.
Reagovat
smazaný uživatel
mohol by mi niekto napisať priebeh zápasu?
Reagovat
smazaný uživatel
a nahodou highlights?
Reagovat
smazaný uživatel
vdaka :)
Reagovat
lars
jako fanousek Sereny jsi to odflaknul:))
Podivej se na statistiky.
Podle me Serena v 2.setu nehrala spatne, ale nemela asi narok na vyhru :))
Reagovat
smazaný uživatel
škola je škola :D :O
Reagovat
Chrenda
No to ani nepamatuji kdy naposledy dostala Serena takový výprask! To je fakt masakr. Simona rázem favoritkou č.1 na titul. To jsou ale věci. Jsem zvědavý, jestli se naše ranařka ještě probere a porve se o postup. Tomáš to ve Valencii odflákl, tak po namlsaném týdnu jsme zas dostali trochu studené sprchy aby jsme nezpychli. Jedině Pavlásek postupuje v Indii a uvidíme co Peťa, snad se probudí !šípková princezna".
Reagovat
FulnekUltras
zítřek je na to jako stvořený...
Reagovat
lars
Ty jsi podstatne horsi tenisovy analytik, nez Tomas tenista :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, mně se letošní TM nějak nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Petra vloni a předloni neměla bohužel na TM formu, letos se uvidí. Jinak ti vadí hráčky? Pro mě je to zase příjemná změna, nejen proto, že mám Simču, ale že mají šanci i jiné hráčky.
Reagovat
PetaM
Co bychom letos dali za postup do SF :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Umístění je na nic (časový posun), povrch je pomalý. Obsazení je OK, ale forma hráček nic moc. Celkově jsem od toho čekala víc. Snad jedině, kdyby zítra Petra porazila Mashu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak předloni Petra prohrála s Agou a pak postoupila, vloni taky vyhořela, tak letos je to zatím ještě nadějné, hraje se teprve 2. den. A třeba zápas Simči se Serenou byl pěkný, neříkám to jen jako fanynka Simči. Nebo co tě mrzí? Že Mašena prohrála nebo že Genie je pod dekou, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
"odstoupila", píšu kraviny sorry. :)
Reagovat
blixa
No, opravdu nic proti Simoně, ale co na tom zápasu bylo pěknýho ? Chápu že fandu Simči to potěšilo, ale pěknej zápas vypadá fakt jinak, než že jedna z tenistek je na ručník do ringu. Nebo se ti líbí box, kde jeden boxer druhýho mlátí hlava nehlava a ten jen zkouší přežít do dalšího kola ?
Reagovat
PetaM
Simona dobře rozděluje údery. Dokáže skvěle bránit a dokáže skvěle útočit (ne jako ty největší ranařky, ale dokáže to prostě skvěle a nevyháže se tak rychle). Někdy mám pocit, že ranařky dají 5-6 riskantních úderů a pak to prostě "zahodí". Simona může riskovat jak dlouho chce a furt to má v kurtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jako myslíš vážně? Byla tam spousta pěkných výměn, Serena i Simča ukázaly skvělý pohyb a ten tenis měl určitě větší náboj než Agy a Petry např., a to jsem fanynka Petry. Líbila se mi Simčina trpělivost, jak dobře hrála, ocenila jsem obranu Sereny i jaké dokázala dát winnery. A navíc takhle běhající Serenu jsem dlouho neviděla. A že máš jiný vkus se nedá nic dělat, já tu napsala svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM mi tam skočil :D
Reagovat
PetaM
Vždyť jsi reagovala na blixu :D Co plašíš :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, ale jak ses mi tam vecpal, tak to dávám na pravou míru :D
Reagovat
blixa
Tak to asi mám. Nejsem vůbec fanda Sereny, ale vidět ji takhle utrápenou mě fakt nebaví. A pár hezkých míčů a výměn to opravdu nespraví. Taky jen můj názor ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to zase já jsem fanynka Sereny, ale Simona je přednější a nějak mi nevadilo ji vidět utrápenou, i když spíš bych řekla, že byla nas.aná, protože většinou jsou utrápené její spoluhráčky. A navíc Serena to nevzdala a makala tam, hlavně, že někteří píší, že je tlustá, naopak ukázala, že na svoji postavu jí to pěkně běhá. Mě taky nebavilo koukat včera na utrápenou Petru, přesto ocením, že Aga hrála dobře.
Reagovat
blixa
No jo, ale když hraje jen jedna, je to fajn pro fandu ale není to pěknej zápas. Na to musí být dvě. Jo Serena hezky běhala, je pořád rychlá, ale co je to platný když prd hrála. Tenis není atletika :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhém setu se zlepšila, to jí zase křivdíš. A co měla říkat Sára nebo Andrea, které Serena vypráskala vysloveně, tam ani jedna neměla moc šancí ke hře, Andrea vůbec. Taky jsi je litoval? Protože to hrála opravdu jen Serena. Ale dneska to byl jiný případ.
Reagovat
blixa
Já ji nelituju, ani nelituju její soupeřky které vypráská. Je to pro mě nejsou hezké zápasy, když má jedna drtivou převahu. Toť vše ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, taky takové zápasy nemám ráda, ale dneska jsem to tak neviděla. Toť vše :)
Reagovat
blixa
To bude tou Simčou :D Chápu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Není to pravda, prostě jsem viděla hrát dvě hráčky, ale to je jedno.
Reagovat
FulnekUltras
Simča teď měla dlouhou zápasovou pauzu a čas na trénink přináší nejspíš ovoce. Navíc se možná i u Sereny projevuje mj. taky zjevně abnormálně dusné a vlhké mikroklima v neklimatizované singapurské "aréně"-nehale. Jak jsem pozoroval, zatím se tam nejmíň potí právě ty nejatletičtější vytrvalostní typy - Caro, Simča a Aga. I z Mašeny už včera solidně teklo, a těžkotonážnice jsou na tom samozřejmě nejhůř.
Reagovat
VlS
No, ten kurt je fialovej hnus, když vidím jak se míč i z rány po dopadu zastaví a skočí do dvou metrů, tak je to hrozný.
Reagovat
blixa
To je přesně ono. Hrozně vysoký odskoky. Z toho pak těží "běhny" obranářky.
Reagovat
kada.tom
souhlasím, osobně jsem preferoval Istanbul, nevím proč, ale Singapur mi přijde nějaký divný ...
Reagovat
smazaný uživatel
já bych preferoval Prahu :D. Kurt by byl na 100% co nejrychlejší. Petra by měla uhromnou diváckou podporu a hrálo by se v hale
Reagovat
FulnekUltras
Třeba to tam Černoušek s Kozderkou za prachy utržené ze značky Petrou používaných raket jednou konečně zaplatí... ;-))
Reagovat
Vojtaakk
No z hlediska času to není taková pecka, to je fakt. Ale z hlediska obsazení se mi líbí moc! Snad jen aby tam ještě byla Li Na třeba místo Agy.
Reagovat
Chrenda
Místo Bouchardové, ta tam vůbec nepatří a její styl je směšný.
Reagovat
vrabejka
Snad postupi anicka se simcou :)
Reagovat
kada.tom
Jak je to tedy teďko matematicky?
Jestli se nemýlím, tak mohou ještě postoupit všechny?
Reagovat
PetaM
No Genie těžko ...
Reagovat
kada.tom
však já se ptám matematicky, tj. jaké možnosti se nabízejí
Reagovat
PetaM
Takže Genie = 0 % :D :D
Reagovat
Cico93
Keby dala Serenu 6:0 6:0
a
Simona dala Anu 6:0 6:0
Tak ide dalej Genie.:DDD
Reagovat
PetaM
Okey, tak 0,000000000001 % .... :D
Reagovat
blixa
Byl si rychlejší :D
Reagovat
blixa
Nechce se i to počítat, ale myslím že i Evža ještě může. Když dá Sereně dva kanáry a Anička dostane dva od Simony, možná by ještě mohla.
Reagovat
Cico93
hele ja to napsal prvý:)
Reagovat
blixa
Dyk jsem psal že si byl rychlejší :D
Reagovat
Cico93
No veď preto ;) máš šťastie ;"*)
Reagovat
blixa
Nonono, moc si nepískej ! To je jen že jsi mladší a rychleji ťukáš ! :D
Reagovat
PetaM
No, pokud Simona prohraje a Serena taky, bude postupovat Ana. Pokud Simona prohraje a Serena vyhraje, měla by postoupit Serena. No a pokud Simona vyhraje ve dvou, tak by Serena měla postoupit okamžitě. Pokud Simona vyhraje ve třech, tak bude muset Serena uhrát s Genie aspoň ten jeden set.

Myslím si.
Reagovat
kada.tom
díky :-)
Reagovat
PetaM
Ale víš co, z matematického hlediska to bude 100 % až v pátek :D :D :D
Reagovat
kada.tom
chápu ... každopádně ať dneska Serena dopadla jakkoliv, tak se domnívám, že Serena nad Bouchard vyhraje - v téhle skupině mi jde jen o to, aby Serena postoupila do SF :-)
Reagovat
Cico93
6:2
6:3
6:0
6:2
6:1
6:3
posledmných 7 setov na TM.
Reagovat
Cico93
6:2, 2 x
Reagovat
PetaM
No, když tam připočteš ještě poslední set od Caro, tak máš další 6:2 :D
Reagovat
PetaM
Jo aha :D :D Ono jich tam bylo 6 :D :D Hm .. :D :D
Reagovat
Cico93
jj
6:2, 6:2, 6:3, 6:0, 6:2, 6:1, 6:3 takto noo . Mobil ma už sere.
Reagovat
martinek37
První set jasný, i když podle statistik to zase tak jasně nevypadalo. V druhém to dlouho vypadalo vyrovnaněji, ale Anče si to nakonec pohlídala. Genie je out, Anče živí naději na postup, ale čeká ji rozjetá Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Eugenie skládá tenisovou maturitu a zatím obě zkoušky za 5. Uvidíme, jestli příští rok nebo někdy v budoucnu vůbec dostane šanci na reparát. Zatím má z jejího pohledu TM jediné pozitivum - žádný kanár, ale co není, může být zítra (a při aktuální úrovni jejího servisu dost pravděpodobně i bude).

Tahle skupina je asi jasná, Ana si to prohrála v 1. zápase, Serena byla hratelná.
Reagovat
FulnekUltras
Zápas Any se Simonou bude ještě hodně zajímavý...
Reagovat
blixa
Kéžby, ale bojím že ji Simona přejede jak parní válec. Anička není zrovna v nějaké extra formě.
Reagovat
FulnekUltras
Ani Simona není robot - a určitá euforie po rozmáznutí divošky může taky vykonat své...
Reagovat
kada.tom
Tak Bouchard zase neuhrála set.

Jak se nyní mají postupové ambice, ví někdo?
Reagovat
blixa
Já myslím že to už je jasné. Serena s bídně hrající Evžou neprohraje a Anička bohužel v pohodě hrající Simonu taky asi nedá :(
Reagovat
PetaM
Já bych po těch třech dnech radši už nic neříkal :D :D
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Cico93
noo zabojuj ešte blonďavá defko!
Reagovat
Cico93
Bože to čo bolo???
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi zapomněl, že tady nejsi v Diskuzi, se ti to nějak popletlo. :P
Reagovat
Cico93
koniec, jeto už jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je opravdu asi svázaná a není ve své kůži, to se stává. Jinak že je Genie lepší než Simona zatím pravda není, třeba za pár let to bude jinak, Genie na to potenciál má, nicméně myslím, že její čas teprve přijde. Stejně jako přišel Simči, pro mnohé marná trapná hráčka.
Reagovat
blixa
No konečně break Anče !!
Reagovat
Cico93
tak pekne odvráti BB, a potom jej tam natrepe DF!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=ABgeRCNUuTY

Docela zajimave cisla nejake...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud chce zase Petra Mariu porazit tak by měla hned zítra. Petra ví že jde o všechno. Musí prostě zabrat
Reagovat
blixa
Aničko, nebudeš si brát příklad ze Sereny, že ne ?!!!
Reagovat
Cico93
Bouchard davaaaaaj!
Reagovat
blixa
Davaj časy, davaj děňgy ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude asi dost pomalý protože zatím na postupových místech jsou 3 obranářky to není náhoda ranařkám (Kvitová, Marfuša, Serena) se nedaří
Reagovat
blixa
Teda jestli bude Evža se Serenou pokračovat v takových výkonech, tak to nechci vidět jejich utkání. Která se strefí do kurtu, bude královna :D
Reagovat
smazaný uživatel
to by bylo kdyby Kvitová, Šarapovová a Serena jako největší favoritky na vítěztví by ani nepostoupili ze skupiny :D
Reagovat
blixa
Serena asi postoupí, protože Evža je momentálně podobný tragéd ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no podle výsledku je Serena také tragéd :D a třeba se bude chtít Evža proti Sereně ukázat a porazí jí
Reagovat
blixa
No dyk píšu že podobný tragéd :D Ale myslím že Serena přeci jen trochu přidá a postoupí.
Reagovat
PetaM
Serena si to nenechá vzít, jakkoli dnes hrála špatně.

Má v zádech jednu výhru, to jí posílí.

Zato ta, co zítra prohraje (Kvitová - Sharapova), už šanci nemá skoro žádnou ... :D
Reagovat
Cico93
dajme tomu,že
Petra vyhra nad Mashou 2:0 ale prehra 0:2 s Caro
Caro da 2:0 Agu
Masha da 2:0 Agu
Poatup Caro a Masha!
Reagovat
Cico93
a to už trepem:)
Reagovat
blixa
Nestraš furt ! ;-)
Reagovat
Cico93
Máš pravdu, ono totiž zajtra vyhra Mária:)
Reagovat
lars
Jenom 1. set vyhra Marfusa, to by jeste slo :))
Reagovat
PetaM
Taky jsem napsal skoro žádnou. Ne žádnou. Protože vím, že šance pořád je.
Reagovat
Cico93
nejde to a nejde to:(
Reagovat
George_Renel
je momentálně tak na herní úrovni Karolíny Plíškové
Reagovat
blixa
To hraje Kája tak bídně ??!!
Reagovat
George_Renel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani omylem. Ta má tak nervy v kýblu, že by jí dnes dala asi každá z top100.
Reagovat
PetaM
Taky se raduju z maličkostí ... :) :)
Reagovat
kada.tom
no ten TM je fakt sranda :-D
samý jasný výsledky zatím (když nepočítám bitvu Caro se Sharapkou)
Reagovat
blixa
5:0, super. Ale jak může mít hráčka z TOP 10 chvílemi tak šílený nadhozy, to mi hlava nebere.
Reagovat
blixa
Jeden těsný volej do autu a jedna neuvěřitelně naivní hra Evžy na síti a je to 4:0. Koukám že těžší bude vyrovnat se s nevýhodou vlastního podání :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
d@ve
Tak snad se nerýsuje další kanár. To bych Génii zase nepřál..
Reagovat
blixa
Tak kanára Evžena nesvedla. No má ještě rezervy :D
Reagovat
d@ve
Ale jakou měla Génie radost při 1.vyhrané hře. To jsem u ní snad ještě neviděl.. :)
Reagovat
blixa
To nebyla radost ale gesto k diváků. Je nasraná že jí moc nefandí.
Reagovat
blixa
Tak Anička 3:0 ale byla to dřina ten poslední game. Ty nadhozy Aničky jsou někdy šílený, žasnu že z toho dokáže i dost slušně zaservírovat.
Reagovat
martinek37
Taky jsem si všimnul. Že by nervozita? Si normálně i já líp nadhodim.:) Ale jinak jede, Genie nestíhá.
Reagovat
d@ve
Dobře Ana! Líbí se mi jak spontánně projevuje radost :) Snad ty nadhozy ještě vyladí. Jestli jí taky nějak nevadí to osvětlení..
Reagovat
blixa
To osvětlení mě taky napadlo, nejen v souvislosti s Anou. Je fakt dost podivný.
Reagovat
svetova.dvojka
Jaký zápas teď běží na Novasport je tam Andy ?
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/808/OP.pdf

Už to tady na TP psala PetraFans, tak já jen, aby se to neztratilo :D :D
Reagovat
dadaft
bože Evženko, na takové chyby jako ten pokažený volej nebo pokažený forhend do otevřeného kurtu, na to není místo.
Reagovat
Cico93
To nielen na hre, ale aj na tvári je vidieť obrovský stres.
Možno je silná, ale toto očividne nezvláda:(((

Nevie to bremeno zoseba striasť.
Mi jej je ľúto jak sa tam bidňatko trápi:(((
Reagovat
Roger_Federer
To je desive...ty tvoje vykonostni vykyvy.
Reagovat
lars
Asi se chytil do spanelsky pasti :))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná hromonální výkovy ..:-)
Reagovat
George_Renel
Petra dnes Tomáš. Co bude do třetice? Petra?
Reagovat
lars
Kveta ?? :))
Reagovat
tommr
Tomášův výpadek už byl ten třetí v pořadí: v krátký době postupně selhali v roli jasnejch favoritů Lucka Šafářová, Petra Kvitová a ted Tomáš ... :(
Reagovat
Fandina
Smitková mi alespoň dneska udělala radost, že vyhrála v Poitiers, sice je to ITF, ale i tak bodíky budou a výhra potěší. Držím palce Terko dál. Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude semifinále Tereza - Anča (Schmiedlová) :p
Reagovat
tommr
z toho asi nic nebude, protože Tereza má strašně těžkej los - v její čtvrtince je jasná favoritka Becková ...
Reagovat
dadaft
tak na tohle se docela těším.
Reagovat
Fandina
Ach jo. Berďa tedy dneska nic moc. A zrovna teď, když je potřeba body do TM, Andujar hrál super, ale tahle prohra moc zamrzí.
Reagovat
martinek37
Tak ten povrch je fakt pomelej, ale i tak Tomáš hodně špatnej, ani servis nic moc, pod úspěšnost 1.servisu pod 50% je dost špatná na hráče, který má hru založenou hodně na podání. Ale nedařily se i další údery. No musí Tomáš doufat, že něco urve v Paříži, dost si to zkomplikoval.
Jo a jinak Andujar je doma o 100% lepší hráč než normálně, hrál velmi dobře, zaslouží uznání za výkon.
Reagovat
lars
Nalakali Toma do spanelsky pasti, aby se Ferre dostal na TM :))
Reagovat
pockerface
hm, a to tady někdo psal,že má Tomáš ve Valencii umetenou cestu až do finále a jestli tam nedojde,tak to bude ostuda.No tak nedošel no!!Nedá se nic dělat,možná už je Tomáš utahanej,jede už asi 4 týden v kuse,ale je velká škoda,že nepřipíše moc bodů.Mohl se trochu odtrhnout od Andyho,Miloše a Davida no a nic.Bude to opravdu boj o TM do posledního míčku.Paříž rozhodne.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky, když se tady ukáže nějaký metač cestiček, je to pak v zádeli. Tomáše jsem ani nedokoukala, raději, ani nevím, proč se tam rozčilovali. Prostě hrůza a velká škoda té prohry.
Reagovat
kada.tom
Tomáš ... někteří tu psali, jak má vymetenou cestu do finále. Hmm. Tak ne. Andujar hrál hodně dobře, ale Tomáš hrál katastrofálně. Holt bude muset TM nahánět v Paříži.
Reagovat
Cico93
Tomáš asi veľa oslavoval.
Reagovat
Jan
Jestli příliš neodpočíval s Ester, že byl tak unavený.
Reagovat
George_Renel
Smitková konečně vyhrála. Nejenže otočila vývoj, ale ukončila kanárem.
Reagovat
petrulinka
Na TM další favoritky pryč, tentokrát v deblu. Letos je ten turnaj fakt nějaký divný
Reagovat
smazaný uživatel
divny je jen pro ty, kteri si mysli ze Petra, Masha a Serena jsou neporazitelne a vsechno je jen na nich. Takze pro ty, kteri moc nevnimaji, ze tenisovy singlovy zapas je o hre dvou hracek a ne jedne.
Reagovat
blixa
Ale ono to je o nich ! :D Když mají formu, "běhny" je neporazí, když nemají, dostanou klepec. Co je na tom nejasného ?
Reagovat
smazaný uživatel
realita je trochu jina. Zalezi na vykonu v zapase a ne na forme. Caro, Aga i Simca s formou jsou stejne nebezpecny, jen to "experti" nevidi. Zvlaste ty, kteri nehrali ani tenisovy zapas nebo ani nedrzeli raketu v ruce a tenis videli pouze v TV.
Reagovat
blixa
Když myslíš "experte" :D Já sice hraju tenis 40 let, ale jasně, proti tobě tomu vůůbec nerozumím ;-)
Reagovat
PetaM
Jenom 40 let? Dokud ho nehraješ aspoň tak 200 let, tak tě tady nikdo brát vážně nebude .. :)
Reagovat
blixa
No vlastně 47, já už taky neumím počítat. Furt mi nedochází jakej jsem dědek :D Do dvouset mám teda co dělat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych rekl, ze budes znat lepe co je to taktika a co je to nekomplexni hracka.
Reagovat
blixa
Sorry, ale ty plácáš takový nesmysly, že se mi s tebou nechce rozpřádat diskusi.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D To je uzasnej argument, dobre nechame toho
Reagovat
kada.tom
Tomáš katastrofa. Andujar hraje hodně dobře, všechno vrátí, ale prostě Tomáš hlavně na returnu marnej. A na servisu je to taky horší a horší ...
Reagovat
Cico93
sleduješ to
toje hardová antuka čo tam Španieli postavili:)
Reagovat
r.Fever
vo Valencii je vždy pomalý hard, fakt taký španielsky :)
Reagovat
Cico93
Snáď to Ferrer využije:)
Reagovat
petrulinka
Pravdu díš, naprostá katastrofa. Já teda doufala, že Tomáš se ve druhém setu vzpamatuje, ale nestalo se.
Reagovat
kada.tom
taky jsem čekal, že se zvedne, ale jak nepromněil jeden z těch dvou BB, co měl a kdy byl Andujar ukřivděnej, tak jsem věděl, že je konec. A taky že jo. Prohrál si podání a konec.
Reagovat
petrulinka
Tomáš hraje fakt hrozně
Reagovat
Roger_Federer
Sem si podal v pondeli, na vitezstvi Sereny v turnaji..:(
Reagovat
Cico93
Ja mám Máriu.) kurz 5.
Reagovat
blixa
To máte dost blbý, když finále bude asi Simona-Aga :D
Reagovat
lars
A kolik jsi na to finale S-A vsadil :))
Reagovat
smazaný uživatel
Zlý tip za malý kurz.
Reagovat
Roger_Federer
Musis uvazovat v sirsich souvislostech.:)
Serenu sem podal za 1800 euro v kurzu 2,55..To ze by nepostoupila ze skupiny toho se nebojim..Od semifinale budou na souperky solidni kurzy..Budu samozdrejme hrat do protivky jak v semi tak pripadne finale..Zisk je na obe strany.
Reagovat
George_Renel
asi chce, abychom stihli začátek Singapuru.
Reagovat
blixa
On se chce taky koukat ! ;-)
Reagovat
Cico93
noo jaká hádka tam je:)
Reagovat
martinek37
Tomáš zase docela mimo, horší ve všem, hlavně return špatný, nedokáže Andujara dostat pod tlak. Jen pár výměn se mu povedlo a to je málo. Uvidíme, co druhý set. Snad se ještě zvedne.
Reagovat
tommr
Tomáš si koleduje. TM ještě nemá zdaleka jistej ... :(
Reagovat
PetaM
A myslíš, že dostane sladkosti, nebo nějakou zdravou stravu?
Reagovat
LukasH
Hm, tak lidi, co na to říkáte? Dobrý, ne? TM samý překvapení a možná je to dobře. Zápas jsem neviděl, ale trochu si to dovedu představit.
Serena je asi dost mimo a Simona musela hrát skvěle.
serena je kromě Ameriky divná celej rok, ale jinak teď spíš válí hráčky, co se jim nějakou dobu do TM nedařilo (Simona, Aga, Caroline po USO). A to taky není náhoda.
Snad si všichni uvědomí, že Simona je opravdu top hráčka, která tam patří, to samý Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
p*del..
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.493687837369230.1073741846.147849618619722/747734848631193/?type=1&theater
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B0g0HneCUAA7biH.jpg:large
Reagovat
Cico93
Tipujem, že aj bradu máš podľa Gulbisa:)
Reagovat
gigin
Nn, kámoška to nemá ráda.. ;)
Reagovat
Cico93
to asi žiadna:)
Reagovat
Fandina
OT ... Berďa Andujar ve Valencii právě live na Nova Sport i SuperTennise. Berďo pojď!
Reagovat
d@ve
Žádná sláva to není... :(
Reagovat
Cico93
zaujímavý pomalý hard, alebo sa mi to len zdá?
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný pěkný, co zatím vidím na tom zápase, je Tomášův outfit.
Reagovat
petrulinka
No ale Tomáš zatím bohužel nic moc. Snad se ještě zvedne :-(
Reagovat
d@ve
No nevím, to nevypadá dobře. S touto hrou by do Londýna raději ani neměl jezdit.
Reagovat
George_Renel
A co Wawtinka, co odborně poradíš jemu?
Reagovat
d@ve
Tak na Stana jsem taky sám zvědav. Ale třeba se dá ještě dohromady a ještě nás překvapí (jako došlo na překvapení i na tomto TM). ;)
Reagovat
lars
V Londyne nebudou SPANELSKY podminky :))
Reagovat
d@ve
jako třeba nižší síť, delší kurt apod? :)
Reagovat
PetaM
Ty znáš z podmínek jenom tyhle? :D Hmmmm.

Navíc to ani nejsou podmínky ...
Reagovat
spaniel
Tak co Cicko, porad je Genie mnohem lepsi nez Simca?

Super vysledek, doufam, ze to Simona vyhraje cele a s chuti se pusti do noveho roku.
Reagovat
Cico93
Vedel som, že to vyťahneš.:)))
O to viac budem sledovať tvoje komenty, aby som si mohol potom aj ja trochu kopnúť:)
Písal som o tom Davorovi pod člankom dole.
Reagovat
jackiec
takhle by tu tlustou bečku měl prohánět každý, ty cisterny williamsovy brání v pohybu
Reagovat
PetaM
Viděl jsi již někdy tlustou ženu? ;)
Reagovat
jackiec
jo serenu, vyžraná bachyně
Reagovat
PetaM
Tak to žiješ v nějakém štíhlém městě :D :D
Reagovat
jackiec
stačí ji někde vidět v plavkách, prdel a stehna jak valach, na kurtu pomalá, nechápu že ji každá neprohání jak halepová
Reagovat
PetaM
No, zajímavé. Každopádně gratulace Simčo! :) Když jsem sedl do busu a podíval se na skóre, tak jsem myslel, že mám nějaký poťapaný mobil a ono ne :D :D

Jako jo, proč jí neporazit, ale TM se mi začíná čím dál tím více nelíbit :D

Pokud ale do SF postoupí Simona, Serena + Caro, Petra ... Okey, budu spokojený.

Ale dneškem přestávám tipovat zápasy na TM, protože tam jsou všichni nějací divní :D :D
Reagovat
Vojtaakk
Té Petře ale moc nevěříš, že? Myslim že s Caro se vyhází úplně stejně jako včera a s Mashou jí to moc nejde, takže asi nic.. Leda že by prošla nějakou zázračnou proměnou jako naši hokejisté ve 1/4 finále v Naganu.
Reagovat
PetaM
Proč bych jí neměl věřit? Já jsem opravdový fanoušek, nemám vůbec žádný důvod psát, že už nic nevyhraje, a že by měla odjet ze Singapuru. Beru to tak, že zítra je nový den, nová šance, jiná hráčka, jiný čas, jiné podmínky. Sorry, ale nemám důvod tomu nevěřit, že Petra postoupí. Ano, pokud zítra prohraje, tak zřejmě nepostoupí, ale zatím se to nestalo. Já nejsem fanoušek na baterky a nikdy nebudu. A nikdy nebudu zahazovat šanci, dokud ještě žije. Nejsem srab.
Reagovat
LukasH
Nemusí to tak bejt. Petra sama řekla, že byla unavená i kvůli tomu času, co hrály. A to se mohlo podepsat na timingu, tudíž hodně chybovala. Netroufnu si odhadnout průběh dalších zápasů, jen chci říct, že to nemusí nutně vypadat tak jako s Agou...
Reagovat
Vojtaakk
To že si věrný fanoušek tě šlechtí. Já chtěl prostě jen říct, že to s jejími akciemi nevypadá dobře.
Reagovat
PetaM
Já taky neříkám, že to s ní vypadá dobře :D Jen, že jí věřím, že to otočí :)
Reagovat
Jan
Otče všemohoucí, dej ať zítra Petra vyhraje. A neser PetuM ...
Reagovat
sosna
Hm...asi hodně pomalý kurt. Takže obranářky mají dost velkou výhodu.
Reagovat
Davor1
Po prvých dvoch zápasoch som tušil, že Simča by mohla Serenu potrápiť a zobrať set, ale že ju kruto znásilni a pozametá s ňou kurt, to asi nepredpokladal nikto. Som vážne nadšený, naposledy vyhrala TM hráčka ktorej som fandil v roku 2007- Justine Henin a to už bolo dosť dávno...tento rok mám nádej...
Simone stačí vlastne jeden set proti Ane ale verím, že to zvládne a postúpi z troma výhrami, semifinále pred turnajom by som bral, takže výborný výsledok, len urobiť ten posledný krok ;)
Reagovat
Cico93
36 Errory, tak to Maria dopadla včera ešte dobre :)
Reagovat
blixa
Dobře ? To jsem teda nepochopil :D 76 na tři sety oproti 36 na dva je dobře ?
Reagovat
Cico93
Ale tamto bol dlhý zápas, dlhé sety.
Reagovat
pockerface
Doufám,že to Serena nezabalí a bude pokračovat v turnaji.Simona asi kyčel úspěšně vyléčila.Serena koleno(?),virozu asi ne.Možná,že už je ráda,že se blíží konec sezony.Myslím si,že kdyby nebylo TM,tak už by dávno Serena sezonu zabalila.
Reagovat
Karolko2
Co na to říkáte, ma vůbec co dělat Serena na TM a co víc, neměla by vyměnit trenéra???!
[ Reagovat ]
Reagovat
Jan
Určitě :D Jak si vůbec může dovolit tam jet s takovou formou :)
Reagovat
tommr
nevím proč se obracíš zrovna na mě a ještě k tomu takovou hysterickou formou a dáváš ten příspěvek pod každej článek? Já jsem před začátkem TM tipoval, že Halepová určitě ze skupiny postoupí a že může porazit i Serenu. Takže se zase pěkně uklidni ...
Reagovat
LukasH
Protože, Tommre, ty si o to koleduješ. Na jednu stranu si stěžuješ, že tu už nejsou lidi, co by se s nima dalo rozumně diskutovat o tenise, ale na druhou stranu napíšeš příspěvek, že by se Petra měla radši sbalit a odjet, aby si ušetřila ostudu. Jak chceš, aby na to lidi reagovali? Uvědomuješ si, co vlastně píšeš? A když ti na to někdo odpovídá v ironii, což opravdu jinak nejde, označíš dotyčný za hysteriky.
Reagovat
Karolko2
Díky LukasiH, krásné napsáno
Reagovat
tommr
chápu, že jsem si dovolil hodně a že tvrdý jádro FFK to nemůže nechat jen tak bez odezvy. Jen mi ta odvetná reakce připadá poněkud slabomyslná ...
Reagovat
Karolko2
Tohle je fakt marny
Reagovat
LukasH
Vidíš a zase to otočíš tak, že jsem vlastně fanatik. Ale tak to není. Já tu nepsal dopředu, že Petra jasně vyhraje ve dvou. Nikdy to nepíšu, protože to nevím. Nevidím jí přes žádný růžový brejle. Vidím realitu. Jsem rád, když vyhrává a smutnej, když prohrává. To je celý. Ale chápu sportovní filozofii a myšlení. Kdyby sportovci smýšleli jako ty, asi by se vždycky vzdali po prvním neúspěchu. Už jsem ti psal, že mi ve sportu vadí slovo ostuda, protože to tam nepatří. Všichni se vždycky snaží, i když se jim třeba nedaří. Ostuda je pro mě, když neodpovíš na pozdrav, třeba.
Od Petry do dalších zápasů neočekávám nic. Fandím jí a pokud by vyhrála, bylo by to skvělý, pokud prohraje, prohraje...
Reagovat
Karolko2
ProTommra
Pod oběma články je to kvůli tobě, taky své žebříčky píšeš všude
:-)
Reagovat
tommr
forma i obsah tvých příspěvků mi značně připomíná jeden profláklej nick z minula ... :(
Reagovat
Karolko2
Nejsem sledovatel nicku minulých ani budoucích, chodím sem málo a vždy to tak bylo.Tebe čtu někdy kvůli zebrickem , protože to proste děláš dobre.To ostatní od tebe moc neberu, protože tvá negace je fakt strašná.Ale pokud si od tebe něco přečtu, tak to dělám dobrovolně.Jsem docela mnohaletých fanda Sereny, Federera,Tsongy,Wavrinky,Gaela,z těch mladých Dominika a možná i Dimitrova.To abys mě nenapadal kvůli Kvitove.Tvoje komentáře její kariéry mi však připadají hodně přes caru, tak asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Po té co jsem viděl 1. kola na TM, můj tip byl, že Halep porazí Serenu. Výsledek je ale překvapivý. Finále tipuji Halep x Wozniaki a vítěz bude Halep
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je mazec :D
Reagovat
gigin
Od: Petra789
"Soudit člověka po jednom zápase?? to fanoušek nedělá, to není fanoušek, podívejte na mě? celou sezónu jsem se trápila a nehrála dobrý tenis, až na domácí půdě se to zlepšovalo, to je sport, tenis, i my jsme lidé a ne stroje na tlačítko VYHRAJU, víte, co se nám honí při zápase hlavou??, jak je těžké zůstat v klidu?, když se mi nedařilo, taky mě odepisovali, ale víte co?, proto se zlepšuji neustále, abych těm antifanouškům ukázala, že oni pro mě fanoušci nejsou" - SERENA. Svatá pravda Sereno
[ Reagovat ]
Reagovat
pockerface
možná,že to byl opravdu tušák. No holky už musí na sobě poznat jestli jim vyhovuje povrch,prostředí.Už podle toho jak se cítí v tréninku-jsou to profíci.Takže Serena měla možná štěstí že začínala s Eugenií,která byla z toho asi dost vyklepaná a proto hrála špatně.Ale,tak stalo se,takhle to bude alespoň zamotanější,napínavější.
Reagovat
gigin
Serena začínala s Aničkou ne?
Reagovat
pockerface
no jo omlouvám se.Eugenie vlastně prohrála se Simčou.No tak druhá část příspěvku je o ničem,ale že je to pěkně zamotaný to platí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Eugenie Serenu teprve čeká :-)
Reagovat
pockerface
to jsou od včerejška šoky,že mám z toho zamotaný mozek :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist