Turnaj šampionek v Sofii byl rozlosován

28. 10. 2013, 14:29
Aktuality 86
Zítra v Sofii odstartuje pátý ročník Turnaj šampionek, který je posledním podnikem sezony pod záštitou WTA. Dnes byla soutěž v bulharské metropoli rozlosována.
Billboard na Turnaj šampionek

Ve skupině Sredetz je nejvýše nasazenou dvojnásobná šampionka Ana Ivanovičová, bývalá vítězka US Open Samantha Stosurová, Ruska Jelena Vesninová a domácí Cvetana Piroňkovová.

"Všechny zápasy tu budou velmi těžké, ale nemyslím, že by to šlo mít snadnější program," řekla po losu domácí Cvetana Pironkovová, jež stejně jako Ana Ivanovičová startuje díky divoké kartě.

V druhé skupině Serdika je favoritkou vítězka pěti letošních turnajů Rumunka Simona Halepová, Francouzka Alizé Cornetová a Rusky Maria Kirilenková a Anastasia Pavljučenkovová, které stejně jako Vesninová daly Turnaji šampionek přednost před finále Fed Cupu.

Dnešního losu v Grand Hotel Sofia se zúčastnila šéfka WTA Stacey Allasterová, starostka Sofie Yordanka Fanduková či prezident bulharské tenisové federace Stefan Tzvetkov.

"Chci poděkovat Stefanu Tzvetkovovi za pořádání turnaje. Je to šampion šampionů," pochválila organizátora Allasterová.

Turnaj začíná v úterý 29. října v Arena Armeets, finále je na programu 3. listopadu. Soutěž se hraje systémem jako Turnaj mistryň - dvě nejlepší z obou skupin postoupí do semifinále.

- TURNAJ ŠAMPIONEK 2013 -
(Sofie)
los skupin

Skupina Sredetz:
Ana Ivanovičová (2-Srb.)
Samantha Stosurová (4-Austr.)
Jelena Vesninová (5-Rus.)
Cvetana Piroňkovová (8-Bulh.)

Skupina Serdika:
Simona Halepová (1-Rum.)
Maria Kirilenková (3-Rus.)
Anastasia Pavljučenkovová (6-Rus.)
Alizé Cornetová (7-Fr.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Reti64
Pokud si fakt myslíš, že svými dost nechutnými příspěvky poškodíš turnaj v očích veřejnosti, tak je to s tebou ještě daleko horší, než jsem si myslel. Tady je několik ukázek z tvého slovníku:

"udělování ¨wild cards¨ pokaždé stejným tenistkám .... jo tohle je to největší svinstvo tohoto turnaje. Chce se mi z toho blejt velebnosti."

"Ani to bulhari dostali na dozivoti ze se ty skupiny jmenujou hnusne balkansky Sredetz a Serdika?"

"jmena skupin ze by se jeden poblil".

"Odmena za sezonni pracu a divoke karty stejnym ksichtum rok co rok"

Tohle nejsou, slackere, názory, to je žumpa a pokud to nechápeš, tak jsi cvok.
Reagovat
slacker
To jsou nazory. Pokud jsi prilis cimprlich na slovnik, to z nich neprestava delat nazory. Kdyz se mi neco ekluje tak tomu odpovida i muj slovnik
Reagovat
slacker
Byt cvokem je spatne? :-))
Reagovat
Bob
Co je vůbec tohle za směšný turnaj? K čemu je to dobrý?
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobrý k tomu, aby ses měl čemu divit...
Reagovat
Bob
Aha :D :D Monty, ty mě nikdy nezklameš :D :D
Reagovat
Bob
Ne promiň Monty, však ty víš, že tě mám rád :)))
Reagovat
Bob
Jinak samozřejmě fandím Aničce! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře, že mě máš rád a že fandíš Aničce (to je ještě lepší). :)
Reagovat
Bob
Tak to je bez debat :) Moc se tu v poslední době nezúčastním diskuzí, ale svým holkám jsem nepřestal fandit :)
Reagovat
petrulinka
Podle mého názoru neměla dostat divokou kartu na TŠ Cvetana, protože je podle mě někde jinde než ostatní nominované holky. Díky tomu si tam nezahrají jiné, které by se tam podle výsledků nominovaly. Chápu, že je na pořadateli, komu udělí divokou kartu, ale bylo by dobré se podívat, kde se ta dotyčná nachází.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. Chápu, že je Tsvetana domácí hráčka, ale ten rozdíl mezi ní a ostatními je prostě až příliš velký. Dneska s Anou to bylo jasně vidět a očekávám, že v dalších zápasech to nebude jiné. Těch zhruba 100 míst v žebříčku se prostě musí projevit... Asi je Tsvetana ráda, že si zahraje před domácím publikem, ale z těch výsledků nejspíš tolik nadšená nebude. Mně je docela sympatická, takže bych ji toho ušetřil a dal bych divokou kartu někomu ze druhé desítky. Letos se tam nabízela třeba Sabine.
Reagovat
Reti64
Co je ti do toho, komu dá pořadatel divokou kartu? Ty ten turnaj sponzoruješ? Tak co se o to staráš, změníš tím něco? Stále jen žvaníš a nadáváš, takový jsou tam hezký holky a ty řekneš "stejný ksichty". Stěžuj si na WTA, stěžuj si u bulharského pořadatele, tady to nevyřešíš. Pochybuju, že po tom, co tu dlouhodobě předvádíš, tě vůbec ještě někdo bere vážně. Pokud ti to tak vadí, jak to někdo jiný dělá, tak sežeň sponzory a turnaj uspořádej ty! Dost neurvalým způsobem neustále něco kritizuješ, něco co nemůžeš změnit. Jako kolovrátek, stále dokola a znovu. Jsi jak vztekající se malé děcko, když není po jeho. Jak někdo, kdo se stále snaží obout si botu úplně jiné velikosti...
Reagovat
slacker
Stezovat u WTA? Ja chci takhle nespravedlive organizovany turnaj poskodit v ocich verejnosti tim ze budu accentovat nesmysly spojene s tinmto turnajem.
Stezuj si na me u provozovatele TP. Se mnou a s mymi verejne ventilovanymi nazory nesvedes nic.
Reagovat
Reti64
Zítřejší zápasy a aktuální kurzy:

WTA Group Sredets

(16:00) A. Ivanovič x T. Pironkova 1,133 - 7,04.

WTA Group Serdika

(18:00) M. Kirilenko x A. Cornet 1,637 - 2,42; (19:30) S. Halep x A. Pavlyuchenkova 1,355 - 3,49.
Reagovat
Reti64
Sázky na vítězku turnaje:

S. Halep 2,27; S. Stosur 4,0; A. Ivanovič 5,5; A. Pavlyuchenkova 10,4; M. Kirilenko 15,0; A. Cornet 22,98; E. Vesnina 22,98; T. Pironkova 61,0.
Reagovat
PetaM
http://sport.idnes.cz/hlavackova-a-hradecka-se-rozchazeji-d6d-/tenis.aspx?c=A131028_201558_tenis_elv

Jako, upřímně, teď jste mě holky nasraly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem to zrovna četla. Mě taky naštvaly.. Nějak nechápu, proč končí? Proč? Proč?.. :(((
Reagovat
PetaM
Nevím, ale nemůžu se zbavit pocitu, že Andy nechce hrát s Luckou, protože dost kazí ... Možná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, nevím... ale je to hrozná škoda. :( O jeden důvod méně, proč se těšit na další sezonu...
Reagovat
PetaM
A určitě taky proto, že Andy se teď dost začala bavit s Luckou Š. ... Holt, to jsou holky (nic proti)
Reagovat
PetaM
A Bůh ví Marky, třeba to bude Lucce Š. a Andy vyhovovat a půjde jim to. Přece jenom Lucka letos vyhrála Madrid ... A nekazí tolik, jako Hradecká ... No, takže Lucka už ani nemá možnost se dostat do Fed Cupu, když jí Andy odkopla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že se brzo dozvíme nějaké rozumné vysvětlení, protože tohle mi hlava nějak nebere... vyhrajou USO, porazí konečně i Williamsky a končí? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se jim bude dařit, uvidíme.. Lucka má údajně hrát s Michaellou Krajicek, se kterou vyhrála ITF Poitiers.. přeji jim, ať se jim daří, ale H+H mi budou chybět...
Reagovat
smazaný uživatel
takže Lucka Šafářová?
A na jakých turnajích se budou tyhle dvě potkávat, když je jejich singlový žebříček úplně někde jinde? No sem celkem zvědavý, jak to Andrea naplánuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle zpráva mě hodně překvapila. Holky spolu končí krátce po tom, co vyhrály US Open. Ale určitě k tomu mají nějaký důvod... Myslím, že Andrejce bude spolupráce s Luckou Šafářovou hodně vyhovovat a možná budou ještě úspěšnější než H+H. To se ale teprve uvidí...

Jinak když už jsme u těch deblových párů, tak Kiki Mladenovic a Flavia Pennetta dneska oznámily, že v příští sezoně budou hrát spolu! :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/394773693663936512

Myslím, že je to skvělá zpráva a holkám to bude slušet... :)
https://pbs.twimg.com/media/BWcX3z0CQAAQP13.jpg
Reagovat
PetaM
Možná se potkají na ITF v Praze ... :D Asi jediný turnaj, na který má Andy žebříček. Krom kvalifikace GS, že ... Ale nebudu hnusný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná by se jim ta sezona ani nepovedla pokud na sebe už mají alergii, možná obě potřebují nějaký nový impulz,uvidíme. Je to určitě škoda, ale jsem zvědavá jestli se podaří Andree a Lucce získat nějaký větší výsledek :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Ano, je to pravda. Ale jestli chcete vysvětlení, obraťte se na Andreu," napsala Hradecká ve zprávě iDNES.cz.
"Bylo to rozhodnutí Andrey. Týden po finále v Québeku mi řekla, že chce hrát příští rok s Luckou Šafářovou, že se chce víc soustředit na dvouhru a že se spolu budou dělit o trenéra...

Zdroj: http://sport.idnes.cz/hlavackova-a-hradecka-se-rozchazeji-d6d-/tenis.aspx?c=A131028_201558_tenis_elv
Reagovat
PetaM
Asi je taky pěkně nas*aná ... Kdo by nebyl.
Reagovat
tommr
konec Háček mě docela mrzí, protože toho spolu dost vyhrály a byla to už taková zavedená značka. Že je něco špatně bylo jasný už v okamžiku kdy Háčka vzdaly boj o letošní TM a rozjely se každá na jiný turnaje. Andree se ale ani moc nedivím, že to chce zkusit s někým jiným, protože Lucka Hradecká jí to poslední dobou opravdu hodně kazila. Debl s Luckou Šafářovou by taky nemusel bejt špatnej - vždyt Lucka Šafářová není jen skvělá singlistka, ale je i v první dvacítce deblovýho žebříčku ...
Reagovat
PetaM
Jo, jenže pokud na turnajích bude chodit do vyšších a těžších kol, tak bude debl vzdávat. Stejně jako v Asii s Nasťou. Takže Andy může čekat, že se na ni kdykoli v průběhu turnaje Lucka vyprdne. Navíc, jak už tady někdo říkal, jakou žebříčkovou kvalifikaci má Andy na turnaje, na které se přihlásí Lucka? Přece jenom je singl její priorita a nemá šanci na turnajích WTA. No, to bude sranda příští rok.
Reagovat
tommr
pro nasazování v deblu je rozhodující postavení v deblovým žebříčku a to má Andrea pořád skvělý takže na všech velkejch turnajích včetně GS může debla hrát. A singlový postavení si bud vylepší nebo bude hrát jen kvalifikace na který stačí i její současný postavení ... :)
Co se týče možnýho odstoupení Lucky Šafářový z debla pokud dojde daleko v singlu tak to podle mýho názoru bude hrozit jen zcela výjímečně. Na GS a jinejch velkejch turnajích končí Lucka pravidelně už v prvních kolech a pochybuju, že se to do budoucna nějak zásadně změní. A na malejch turnajích může Lucka když to bude potřeba zvládnout díky svý skvělý kondici obojí ... :)
Reagovat
Reti64
Že by byla Lucka skvělou singlistkou si nemyslím. Spíše jí být mohla. Za celou kariéru byla pouze jednou ve čtvrtfinále GS (AO 2007) a pouhých osm měsíců v první dvacítce (13.8. 2012 - 8.4. 2013). To je dost málo na to, že už koncem roku 2005, ve svých osmnácti letech byla v první padesátce žebříčku.
Reagovat
tommr
Lucka Šafářová je skvělá tenistka v tom smyslu, že patří do širší světový špičky. A hlavně je to nesporně mnohem lepší singlistka než jsou Lucka Hradecká nebo Andrea Hlaváčková ... :)
Reagovat
Reti64
Ale jo, v pohodě:-) Třeba to ještě všechno dožene, na posledních turnajích hrála dobře. Ale bohužel jsem viděl i její zápas v Budapešti...
Reagovat
tommr
Lucka má ještě větší výkyvy ve výkonech než Petra a proto to nejspíš nikdy tak daleko nedotáhne. Od svejch 18 let se ale drží v první padesátce a to kromě Petry žádná z našich tenistek v poslední době nedokázala. Pro mě je to prostě skvělá tenistka, která ale bohužel úplně nenaplnila očekávání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100030143
Reagovat
smazaný uživatel
K.Siniaková má podle mého celkem hratelný los. Tak sem zvědavý.
Reagovat
tommr
mě se teda ten los vůbec nelíbí. Hratelná soupeřka Katku čeká jen v prvním kole - pak už to budou jen samý těžký soupeřky - postupně Doloncová, Paszeková a v semifinále dokonce narazí na turnajovou jedničku Beckovou, která je ted ve skvělý formě ...
Reagovat
smazaný uživatel
no tak je to ITF s dotací 75k, čili jen těžko to může být procházka růžovým sadem. Tím hratelným sem myslel, že do prvního kola nedostala nasazenou hráčku. A jedničku může právě potkat až v semifinále. Mohlo to být horší :-)
Reagovat
tommr
procházku růžovým sadem jsem určitě nečekal, ale myslím si, že ve druhý polovině pavouka by to pro Katku bylo podstatně snažší. Navíc se mi vůbec nelíbí ani to, že všech 5 Češek je v jedný polovině a 4 z nich dokonce v jedný čtvrtince což je opravdu mimořádná smůla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak mně je to s těma češkama upřímně celkem jedno.. Voráčová, Vaňková, Birnerová mě popravdě moc nezajímají. Snad Kristýna by se časem mohla posunout výš, ale taky je to celkem kopyto.. i když s dobrým prvním servisem :-)
Dolní půlka mi taky přijde jednodušší, ale jak říkám, mohlo to být horší :-)
Reagovat
tommr
no mě jde taky hlavně o tu možnou kolizi Katky s Kristýnou. Obě ted potřebujou nutně body, aby se na AO dostaly přímo do hlavní soutěže (Kristýna) nebo aspon do kvalifikace (Katka) a díky blbýmu losu jedna z nich určitě nepřejde čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
divokým kartám nefandím, Ruskám, jež měly hrát Fed Cup taky ne. Takže Sam, Simono a Alizé pojďme!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nerozumiem tomuto turnaju, zbytočne silený béčkový turnaj majstrov..
Reagovat
skott
Tak původní idea byla, že turnaj má pomáhat mladým tenistkám při stoupání žebříčkem, což se ale od začátku ukazovalo jako hodně naivní a hloupý cíl WTA, neboť je velice obtížné pro takové tenistky se vůbec kvalifikovat a za tu dobu jich to zvládlo jen pár.
Mnohem pravděpodobnější je, že WTA chtěla mít jen další turnaj kompletně ve své režii. Co ale Turnaji šampionek ubližuje ze všecho nejvíc je stále se měnící formát a udělování ¨wild cards¨ pokaždé stejným tenistkám. Samotný nápad až tak špatný není.
Reagovat
slacker
udělování ¨wild cards¨ pokaždé stejným tenistkám .... jo tohle je to největší svinstvo tohoto turnaje. Chce se mi z toho blejt velebnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
To som nevedel..Škoda..Možno by to mohli ošetriť nejakými striktnými pravidlami, že to je pre najvyššie umiestnené hráčky v rebríčku vo veku od-do..

Lebo takto to naozaj pripomína len nepodarenú napodobeninu, proste mačkopes s nejasnými pravidlami a úmyslom..
Reagovat
skott
bohužel to by šlo proti základním principům WTA, které vylučují diksriminaci včetně té na základě věku.
Reagovat
smazaný uživatel
Samotný princíp udeľovania divokých kárt je diskriminačný, myslím že by bol turnaj povedzme pre mladé hráčky do 20rokov veľkým plus..A nemuselo by ísť ani o tak veľa bodov..
Reagovat
skott
v zásadě samozřejmě ano (ikdyž ani ¨wc¨ nemusí být automaticky pro domácí hráče, viz turnaje které má pod palcem například Octagon..), ale rozdíl je, že tady by se jednalo o jinak uzavřený turnaj. A to neprojde.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj sám o sobě logiku má, a jako odměna za sezónní práci během roku vypadá určitě lákavě pro hráčky. Problém bych spíše viděl v termínu, kdy po "dortu" v podobě Turnaje mistryň servírovat "zákusek" Turnaje šampiónek je pro spoustu lidí již jako okrajová záležitost. Určitě bych ho pořádal před a nebo zároveň s Turnajem mistryň. Po marketingové stránce by mu to bezpochyby zvedlo kredit.

A udělené divoké karty jsou logická věc, ne? Aňa je hlavní tváří turnaje a Světa, jako domácí hráčka mají nalákat diváky do hlediště.

Přitom mě napadá, že skoro jediná země v Evropě, která nedokáže uspořádat turnaj WTA a nebo ATP je Česká republika. A vzhledem ke kalendáři, který se staví rok dopředu a ani náznak nějaké změny, je to smutný obrázek.
Ano máme Fed Cup a Davis Cup, ale může se taky brzo stát, že čeští hráči nebudou hrát závěrečná kola turnaje a tím pádem k nám nebudou jezdit žádní skvělí tenisti(ky).
Reagovat
slacker
Odmena za sezonni pracu a divoke karty stejnym ksichtum rok co rok jsou trosku protimluv, ne?
Reagovat
slacker
Kolik bodu do zebricku dostane Pironek uplne zadarmo za to ze projede vsechny zapasy?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oproti loňsku startují dvě stejné hráčky, to bych neoznačoval jako stále stejné hráčky.
A kolik diváku přitáhne jako domácí hráčka? Možná, když se chvíli zamyslíš, tak ti to dojde. Stačí se podívat na pár stránek okolo turnaje a možná, že se něčemu novému naučíš.
Reagovat
tommr
podle mýho názoru má TŠ dvě zásadní chyby.
První je ta, že se tam můžou dostat jen hráčky který vyhrajou turnaj kategorie International. Myslím si, že právo na účast by měly mít hráčky za vítězství na jakýmkoli turnaji WTA.
Druhá chyba je špatnej termín, kterej koliduje s finále FC což se naplno projevilo letos. Souběžně s TM bych ale TŠ asi nepořádal - to by bylo jak se říká z bláta do louže ...
Jinak s tím, že je ostuda, že ČR nedokáže uspořádat žádnej turnaj ATP nebo WTA naprosto souhlasím. Problém vidím hlavně v tom, že u nás tenisový aktivity ovládá mafie okolo neschopnýho Černoška ... :(
Reagovat
skott
No, Ivanovic rozhodně žádnou tváří Světa není..:-) A už vůbec není obhajitelné, aby jedna hráčka dostala wild card do turnaje, který se honosí přívlastkem ¨šampionek¨ ve třech ročnících z pěti. Koneckonců i Turnaj mistryň se obejde bez wild cards (resp. slouží jen jako nevyužitá pojistka) a domácích hráček. Tímto naopak prestiž jen klesá. Je ale na WTA aby mu opravdovou prestiž zajistila, ne umělou.
Možná by například stačilo, aby si nejprve jasně stanovila, co a jak chce vlastně pořádat, protože jen samotný formát vymyslet jim trvalo čtyři roky, než přišli na to, že nejlepší bude ho celý okopírovat z Turnaje mistryň.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anička je přinejmenším hodně oblíbená. :) Jinak Ana letos dostala divokou kartu podruhé ze tří účastí. Při prvním startu na TŠ v roce 2010 se tam kvalifikovala díky titulu z Lince. Vím, žes tady něco psal o tom, jak i tehdy měla dostat divokou kartu a pak ji po vítězství Any v Linci dali někomu jinému, ale o tom vážně nic nevím. Jestli je to pravda, tak sem dej nějaký odkaz... Faktem však zůstává, že se Ana díky divoké kartě účastní TŠ podruhé, nikoliv potřetí.

Tady ještě dovol, abych si trochu zamachroval, co jsem od Aničky před dvěma týdny dostal... :)
https://pbs.twimg.com/media/BW-GvuKCIAENmpn.jpg:large
Reagovat
skott
http://www.thejakartapost.com/news/2010/10/06/ivanovic-hantuchova-guaranteed-bali-wildcard.html

zvláštní že jak poslední dobou všechno o svých oblíbenkyních víš, máš celkem mezery z doby, kdy si na TP ještě nepsal..
Jinak mě teď napadá, že možná Daffit v té větě nemyslel světa jako Země, ale asi jako přepis jména Pironkove.
Reagovat
skott
jinak pěkné suvenýry, kdes Ivanovič viděl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, díky. Tohle jsem fakt nevěděl... No, asi to bude tím, že po zapojení do diskuzí na TP jsem začal sledovat tenis ještě mnohem víc. Tři roky zpátky to pro mě určitě nebyl sport číslo jedna, zatímco teď koukám na tenis asi opravdu nejvíc ze všeho. :)

Jinak asi ještě nevíš, že jsem po letošním Wimbledonu rozšířil řady svých favoritek ze čtyř na osm. Udělal jsem takový draft. :D Vím, že z toho zdravého jádra (původních čtyř) se ti líbí jenom Masha, tak by mě zajímalo, jestli jsem si u tebe aspoň trochu polepšil... :D
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201309/2913/30/52482bed30c3be203d140500.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ty suvenýry jsem vyhrál v soutěži na stránkách Aničky... :)
Reagovat
skott
Mladenovic, Vekic,...a Siniaková? Všiml jsem si, že píšeš o Mladenovic celkem často. Tak hlavně že Masha zůstává první..:)
to ti přeju, je mi jasný žes musel mít radost. super!;)
Reagovat
smazaný uživatel
Správně, ještě Monča Puig. :) Tak co, polepšil jsem si u tebe? :D Jinak ta koláž nesymbolizuje nějaké pořadí, fandím jim všem stejně (jak horní, tak spodní řadě). Každopádně Maruška je nejkrásnější, o tom žádná. Na konci tohoto týdne vydám (stejně jako loni) svůj žebříček "Top 30 tenisových krásek" pro letošní rok, takže tam to bude potvrzeno. :)

Jo, měl jsem obrovskou radost! :) Taky jsem se nemohl dočkat, až mi to přijde... Vyhrál jsem srpnovou soutěž, která se vyhodnotila v září a cena mi přišla teď v říjnu. :)
Reagovat
skott
nj, Puig mě nenapadla. Podle toho úsměvu, bych skoro řekl, že to je Julia Putinceva.
Já měl vždycky pocit, že podle toho jak o Marii píšeš, ji máš radši než všechny ostatní. Stačí se podívat na ten popis její loňské exhibice:)
Reagovat
skott
a na tvojí otázku musím říct, NE ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a někdo mi tady zase předhazoval, že mám nejradši Viku. :D Ne, fakt jim fandím všem stejně (předtím čtyřem, teď osmi). Mám je všechny rád, jsou to sympatické a hezké dívčiny (však mě znáš). :) To víš, exhibice s Maruškou pro mě byla velký zážitek (taková perlička - dneska je to přesně rok). :) Ovšem Masha už není jediná z těch holek, které jsem viděl naživo. Letos v květnu jsem navštívil turnaj ITF na Spartě a tam jsem viděl Katku a Monicu. Kvůli Katce jsem tam jel (bohužel jsem jí moc štěstí nepřinesl) a Monču jsem tam vlastně objevil. :)

Mimochodem, tady si přečti, kdo je vzorem Katky Siniakové... :)
http://siniakovakaterina.com/o-mne.php
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale. Tak jsem čekal, že si polepším a ono nic... Snad jsem si aspoň nepohoršil. :D
Reagovat
skott
neboj, ze směsi Azarenka, Ivanovic, Wozniacki už to níž nejde:))
To už jsem někde nečetl, ale snad to pro tebe není důvod někoho mít hned rád.

ale když už zmiňuješ Siniakové vzor. Tak víš, kdo je tohle?
http://www.mariasharapova.com/media/490301/pic1_bannerImageCrop.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, ty jsi ale ošklivý. :D Vím, to je Veronika Kudermetova (taky hezká). :)

Tak určitě to není důvod, ale přiznávám, že to pro Katku bylo významné plus. :) Ale jinak je mi Katka samozřejmě sympatická, bez ohledu na vzor... Tady máš její odpovědi ohledně Mashy. Mimochodem, tu otázku na TP jsem položil já (právě v únoru jsem se začal o Katku více zajímat). :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/katerina-siniakova-odpovida-ctenarum-chci-byt-svetovou-jednickou-11753/
http://hradecky.denik.cz/nazory_region/proti-sarapovove-snad-to-bude-co-nejdrive-rika-tenisova-nadeje-20130430.html
Reagovat
skott
podcenil jsem tě, monty:-)
ok, díky za odkazy...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče losu pro Aničku, tak proti Sam to bude těžké, ale další dvě soupeřky by snad měla porazit a postoupit tak nejhůř ze 2. místa. Skupina Serdika mi přijde určitě vyrovnanější... Ale radši ten los nebudu moc rozebírat, protože před TM to štěstí nepřineslo.

Nezbývá než dodat: Ajdeeee!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou všechny účastnice TŠ pěkně spolu... :)
https://pbs.twimg.com/media/BXrLZODCAAAOgqh.jpg:large
Reagovat
Reti64
Tak doufám, že Aničku dotlačíme do finále! Ajdeee!!!:-)
Reagovat
skott
to bylo jisté už předem, že vyrovnanější skupina bude ta do které nebude přilosována Pironkova ;)
Reagovat
slacker
Ani to bulhari dostali na dozivoti ze se ty skupiny jmenujou hnusne balkansky Sredetz a Serdika?
Reagovat
skott
balkánksy:)) podle wiki to jsou dřívější názvy hlavního města.
Reagovat
smazaný uživatel
Sofia by měla pořádat TŠ do roku 2014.
http://en.wikipedia.org/wiki/WTA_Tournament_of_Champions
Reagovat
slacker
Dekuji ale vase odpovedi jsou fakticky spravne ale neodpovidaji na to proc bylo dovoleno to Bulharum cely turnaj takhle nechutne zprivatizovat. V Instanbulu se skupiny jmenovaly tradicne a ne nejakyma lokalnima patvarama. WTA slapla hodne vedle když to dali bulharum.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že až se to bude pořádat někde jinde, tak ty názvy skupin zase změní... :)
Reagovat
slacker
Dovedes si predstavit ze by se na TM v Instabulu jmenovava jedna skupina Ataturkova a druha Kemalova? :-) ... Pokud WTA nechava takhle volnou ruku organizatorum neni se co divit ze to dostava rysy frasky. V podstate mi nejvice vadi diskrimance FC a pridel extra bodu do zebricku "oblibenkynim" organizatoru
Reagovat
tommr
jako náhradnice je na oficiálních stránkách TŠ uvedená Ukrajinka Svitolinová. Lucka zřejmě o roli pouhý náhradnice nestála ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že náhradnicí není Sofia Arvidsson jako loni. Ta se na ten turnaj (v Sofii) dobře hodila. :D
Reagovat
slacker
Ty dve divoky karty tenhle turnaj srazeji v mych ocich do exhibice. A jmena skupin ze by se jeden poblil. Seberte tenhle turnaj bulharum co nejdriv. A Lucka první nepostupujici hlavne ze domaci hracka ze druhé stovky ma ucast jistou každý rok.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist