Turnaj v Gstaadu nahradí Bad Gastein

11. 3. 2016, 16:18
Aktuality 4
Švýcarsko se po osmi letech vrací na turnajovou mapu okruhu WTA. Jak dnes oznámili pořadatelé z Gstaadu, jejich podnik Ladies Championship nahradí v červenci turnaj v rakouském Bad Gasteinu.
Tenis

Ve Švýcarsku se pořádal turnaj WTA naposledy v roce 2008, kdy se konal poslední ročník halového podniku v Curychu. Země, která má v Belindě Bencicové hráčku Top 10, bude od letoška hostit ženský světový tenis v Gstaadu. O titul se zde bude bojovat týden po Wimbledonu, od 11. do 18. července.

Turnaj WTA v Bad Gasteinu skončí po devíti odehraných ročnících, v nichž zanechaly výraznou stopu i české tenistky. Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková zde v letech 2008, respektive 2013 postoupily ve dvouhře až do finále. Hradecká v letech 2007-2011 ovládla po boku čtyř různých spoluhráček deblovou soutěž a sestry Plíškovy triumfovaly ve čtyřhře v roce 2014.

Komentáře

4
Přidat komentář
Frick
Že o novém turnaje se rozhodně až takto pozdě. jen 4 měsíce před začátkem.

I když s Prahou to bylo podobný. Tam to ale aspoň bylo před začátkem sezóny.

Jinak samozřejmě dobře - je záhodno, aby aspoň turnaje v Evropě trochu více odpovídaly rozložení sil.

Rakušani nemají hráčku v TOP 100, tak je není logický aby měli dva turnaje.

Tak ještě ta Praha 2 :o)
Reagovat
Fandina
Nemělo by být v nadpise napsáno, že starý turnaj nahradí nový?
Reagovat
tommr
ale aspoň že nezmizí bez náhrady ...
Jinak do budoucna mám o turnaje v Německu a Rakousku docela velký obavy. Při tom nikým nekontrolovaným přítoku parazitických migrantů je jen otázka času kdy tamní ekonomiky zkolabujou a výdaje na sport se budou ořezávat jako první ... :(
Reagovat
Frick
To jste nemohli toho Kellnera ukecat o pár drobnejch? :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist