Účastníci tenisového Turnaje mistrů dali své předměty na charitu

17. 11. 2011, 12:34
Aktuality 5
Den před nedělním startem tenisového Turnaje mistrů se rozběhne internetová aukce předmětů věnovaných účastníky, mezi něž druhý rok po sobě patří Tomáš Berdych. Výtěžek z prodaných raket, tašek či oblečení půjde na charitu.
Profily hráčů
ilustrační foto

Aukce začne v sobotu 19. listopadu na webu www.BarclaysATPWorldTourFinals.com/charity a bude trvat deset dnů do 28. listopadu. Polovinu získané částky každý hráč věnuje akci Save the Children, což je oficiální charita Turnaje mistrů, druhá polovina půjde organizaci dle výběru tenistů. 

Berdych, který věnoval své podepsané tenisové oblečení a raketu, se rozhodl pro Centrum paraple, jež pomáhá lidem s poškozením míchy.

Turnaj mistrů začne v Londýně v neděli, Berdych se v pondělí v prvním utkání utká se světovou jedničkou Novakem Djokovičem ze Srbska.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já si myslím že postoupí Federer,Nadal,Djokovic a Berdych.
Reagovat
steve79
Už aby to začalo. Skupiny jsou dobře nalosováné. Takže je na co se těšit. Podle mě ze skupin postupí Nadal, Federer, Murray a Berdych. Koho tipujete vy??
Reagovat
smazaný uživatel
Federer, Konga, Murray a Djoko
Reagovat
smazaný uživatel
Neraduješ se předčasně? Nepamatuješ na minulý TM? Přednost před tenisem u nováckých šmejdů má fotbal, ruský hokej i americký fotbal. Větší část bude naživo, ale připrav se taky na relive, na záznamy, případně na mizerný streamy z internetu.
Satelitní program Al Jazeera Sport 2, který dává turnaje ATP 1000 i Turnaj mistrů kompletně live, určitě nepřijímáš. Ti arabové si při důležitých turnajích můžou dovolit vysílat pouze tenis, bez střídání s jinými sporty. Al Jazeera má totiž 2 volné a 10 placených sportovních programů !!! Porovnej to s našimi trapnými sportovními kanály. To je hanba!
Reagovat
darek.vrana
Tak to spíš dali ti, co ty věci koupí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist