United Cup přišel o Kyrgiose. Domácí hvězda chce šetřit zraněný kotník

28. 12. 2022, 16:21
Aktuality 13
Nejlepší australský tenista současnosti Nick Kyrgios se na poslední chvíli omluvil kvůli zranění z United Cupu, který se bude od čtvrtka hrát v Sydney, Brisbane a Perthu.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

Finalistu letošního Wimbledonu, který měl ve čtvrtek novou soutěž smíšených družstev rozehrát proti Britovi Cameronu Norriemu, nahradí v roli týmové jedničky Alex de Minaur. Druhým singlistou bude Jason Kubler. Australany čeká ve skupině D také Španělsko s Rafaelem Nadalem.

Podle listu Sydney Morning Herald se Kyrgios rozhodl šetřit zraněný kotník, který si poranil minulý týden na exhibici v Dubaji. V úterý v Sydney trénoval, ale nakonec se v United Cupu neobjeví.

V soutěži se představí i čeští tenisté, kteří se ve skupině C utkají s USA a Německem. V týmu jsou Petra Kvitová, Jiří Lehečka či Marie Bouzková.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Nick Kyrgios pouhých 24 hodin před začátkem United Cupu 2023 oznámil, že kvůli fyzickým problémům nebude moci v soutěži hrát. Australan byl za to ostře kritizován, protože se domnívají, že se mohl rozhodnout dříve a že tím znehodnotil turnaj a snížil šance své země na úspěch. Craig Tiley však vystoupil na obranu domácího hráče.

Snažil se, aby byl fit a mohl hrát, na tom, co udělal, není nic špatného. Věřím, že na Australian Open 2023 bude připraven, protože do hry vnáší zvláštní energii, řekl pro nine.com

:)))

https://www.puntodebreak.com/2022/12/28/craig-tiley-avala-kyrgios-decision-retirarse-united-cup-2023

Celkem smesna kritika s tim znehodnocenim, nebot tim vlastne ti kritici rikaji, ze kdyz nebude hrat Kyrgios, tak ten turnaj bude stat za starou backoru :DDD Takze se to asi da i pochopit :D

Turnaj je urcite zajimavy pro hrace, kteri jsou nize v rankingu a mohou si tak zahrat zajimave zapasy na tzv. velke scene... a to je asi tak vsechno...
Reagovat
paddy
Kyrgiose dohnalo pokrytectvi

Např LC vynechal, protože chtěl být vice doma, vynechával i turnaje
A nyní mu nevadilo, že těsně před Vanoci letěl do Dubaje pro zajímavé drobáky smile
A přivezl si i větší kotník smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios, je taký wannabe rebel, ale so svojim obmedzeným intelektom sa častokrát sám chytí do vlastných sietí..Nehovoriac o tom, že mu momentálne trčia nohy z Djokovicovej pr*ele. Konečne si našiel kamaráta, tak si ho stráži no :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale, ze tam leti pro penize pro pritelkyni jasne zahlasil jiz pred exihibci, takze tu jde spise o neco jineho nez pokrytectvi, proste nemuzes u neho cekat nejake tzv, logicke kroky...:)
Reagovat
Nola
zbytok startoveho pola je sama dobrocinnost, iba Gyros je vyvrhel.... o tom sa snad bavit nebudemesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kecmanovic po uspesne spolupraci s Davidem ukoncil po vzajemne dohode spolupraci... pod vedenim Davida se Moimir dostal do top30... herne dost vyrostl...

https://www.puntodebreak.com/2022/12/29/kecmanovic-nalbandian-separan-caminos

Nalbandian je tedy volny:)
Po tom dnesnim vykonu by Jirka Lehecka nemel zavahat:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Nick Kyrgios se i nadále vyjadřuje na sociálních sítích ke každé zprávě, která se ho týká. Krátce poté, co se Australan dozvěděl, že bude součástí dokumentárního seriálu společnosti Netflix Break Point, který bude mít premiéru 13. ledna, se vysmál svým kritikům a dal jim najevo, jak směšné je vykreslovat ho jako zloducha sportu a člověka, který si neváží tenisu, zatímco on je vnímán jako nejužitečnější nástroj pro rozvoj tenisu mezi mladými lidmi.

Je přesvědčen, že zásadním způsobem přispívá ke zlepšení ekonomických podmínek všech, kdo se pohybují ve světě tenisu, a že mu náleží omluva za opakované projevy neúcty.

Jeho reakce na Cvrlikaci:

Haha, takže po tom všem, všech médiích, novinářích, kteří říkají, jak jsem pro sport špatný, jak nerespektuji hru a jak jsem čistokrevný padouch, budu epizodou číslo 1 na Netflixu... abych rozšířil naši fanouškovskou základnu a v podstatě se snažil znovu dostat tenis na mapu.

https://www.puntodebreak.com/2022/12/29/kyrgios-reivindica-importancia-tenis-exige-le-pida-perdon

*****
Jeho post podporilo behem nekolika hodin skoro 7 milionu lidi >:-O
Mimo to, mnoho komentu je smerovano k tomuto kontroverznimu hraci, ze je to prave on, kdo zpusobil, ze se k tenisu nekdo vratil, nebo ho zacal sledovat...
Reagovat
misa
Stačí rozkopat pár židlí, poslat několik lidí do prdele, souhrnem chovat se jako dement - a miliony smile se jen hrnou. Ve virtuálním světě 21. století to ale není novinka.
Reagovat
Vlk-v-trave
Co na to říct? Je těžké se soustředit, to je jisté. Hrál jsem čtyřhru se spoustou kluků, také se ženami, ale ne s tolika... ale s ním je velmi těžké se soustředit.
Nevím, kde bere tu energii, je jí tolik.
Snažíte se věnovat své hre, soustředit se na svou stranu hřiště, protože z druhé strany neustále přichází hluk.
Je to rozptylující, není to snadné. Je zřejmé, že pokud se s ním v budoucnu setkám na druhé straně sítě, budu muset být co nejlepší, abych tuto překážku překonal.
Je to jedinečná věc.
Upřímně řečeno, netuším, jak to dělá.

>:DDD...

https://www.puntodebreak.com/2022/12/28/tsitsipas-no-facil-jugar-dobles-kyrgios-hay-ruido-parte
Reagovat
Maisterstich
Kecy, chce píchat tu svoji kopretinku
Reagovat
Krisboy
Je to jasný. Chystá se vyhrát AO. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Spis se chysta slavit poradne silvestr:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si prisiel pinknut sranda matche, kym Novak sa nadalej nahana za bezvyznamnými atp250..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist