US Open začalo pro české tenisty mizerně: Končí Cetkovská, Plíšková i Hradecká

26. 8. 2013, 18:54
Aktuality 225
US OPEN - Českým tenistkám se první den na US Open nedařilo. Ze tří zástupkyň neuspěla ani jedna, i když Petra Cetkovská a Karolína Plíšková měly své zápasy dobře rozehrané. Pouhé dva gamy uhrála Lucie Hradecká.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská od loňského léta bojovala se sérií zranění a letos tak na okruhu WTA odehrála jen čtyři turnaje, nicméně na French Open i ve Wimbledonu se dostala až do 3. kola. Po Wimbledonu, kde si připsala skalp Wozniacké a Stephensové nadělila 'kanára', se však znovu ozvaly zdravotní potíže a osmadvacetiletá Češka se před posledním grandslamem sezony trápila. V červenci na turnaji ITF vzdala v prvním kole a výhru si nepřipsala ani v kvalifikacích přípravných turnajů před před US Open. 

Nicméně v New Yorku to dlouho vypadlo, že na grandslamu znovu ožije. V souboji se Švédkou Sofií Arvidssonovou vyhrála hladce první set a ve druhém sahala po vítězství. Jenže klíčový game při podání soupeřky nezískala, přestože za stavu 4-4 vedla 40-15 a měla dva brejkboly. Soupeřka pak totiž získala osm z devíti her, a i když česká tenistka začala třetí dějství brejkem, podleha 6-1 4-6 1-6.

Premiéru v hlavní soutěži US Open začala dobře Karolína Plíšková, ale ani ona vedení neudržela. Jednadvacetiletá Češka proti Eugenii Bouchardové vedla 6-4 a 3-2 a měla výhodu brejku, pak ale poprvé ztratila podání a nakonec s o dva roky mladší Kanaďankou prohrála 6-4 4-6 5-7.

"Byl to jeden z mých nejlepších letošních zápasů. Neudělala jsem moc chyb, ale ona hrála výborně. Hrát s někým jiným, tak bych s tímhle výkonem spoustu hráček porazila," řekla Plíšková českým médiím v New Yorku.

Své letošní trápení v New Yorku neukončí Lucie Hradecká. Česká tenistka se s dvouhrou loučí už v 1. kole, když prohrála hladce 1-6 1-6 s Němkou Angelique Kerberovou, které podlehla i v šestém vzájemném duelu.

- GRANDSLAM US OPEN 2013 -
(USA / New York, tv. povrch, 34.300.000 dolarů)
pondělní výsledky žen (26. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Arvidssonová (Švéd.) - Cetkovská (ČR) 1:6, 6:4, 6:1, Kerberová (8-Něm.) - Hradecká (ČR) 6:1, 6:1, Bouchardová (Kan.) - Kar. Plíšková (ČR) 4:6, 6:4, 7:5, S. Williamsová (1-USA) - Schiavoneová (It.) 6:0, 6:1,  A. Radwaňská (3-Pol.) - Solerová-Espinosová (Šp.) 6:1, 6:2, Na Li (5-Čína) - Govorcovová (Běl.) 6:2, 6:2, Jankovičová (9-Srb.) - Keysová (USA) 6:3, 6:4, V. Williamsová (USA) - Flipkensová (12-Belg.) 6:1, 6:2, Stephensová (15-USA) - Minellaová (Luc.) 4:6, 6:3, 7:6 (7:5),Lisická (16-Něm.) - Duševinová (Rus.) 6:2, 7:6 (7:3), Suárezová (18-Šp.) - Davisová (USA) 6:0, 6:0, Cirsteaová (19-Rum.) - Fichmanová (Kan.) 7:5, 5:7, 6:1, Hamptonová (23-USA) - Arruabarrenaová (Šp.) 6:4, 6:2, Kanepiová (25-Est.) - Kingová (USA) 4:6, 7:6 (7:4), 6:1, Mayrová-Achleitnerová (Rak.) - Rybáriková (29-SR) 7:6 (7:2), 6:3, Robsonová (30-Brit.) - Domínguezová (Šp.) 7:5, 6:0, Pavljučenkovová (32-Rus.) - Razzanová (Fr.) 7:5, 6:0, Torrová-Florová (Šp.) - Erakovicová (N. Zél.) 6:0, 6:4, Vandewegheová (USA) - Kruničová (Srb.) 6:4, 7:6 (7:5), Garciaová (Fr.) - Rogersová (USA) 6:3, 6:2, Švedovová (Kaz.) - Pučkovová (Rus.) 6:1, 6:0, Schmiedlová (SR) - Vögeleová (Švýc.) 6:1, 5:7, 7:6 (7:4), U. Radwaňská (Pol.) - Beguová (Rum.) 6:1, 6:3, Ormaecheaová (Arg.) - Dateová-Krummová (Jap.) 6:3, 7:6 (9:7), Jie Zheng (Čína) - Bertensová (Niz.) 6:1, 6:3, Bartyová (Austr.) - Cabezaová (Šp.) 6:1, 6:4, Klejbanovová (Rus.) - Puigová (Portor.) 6:4, 3:6, 7:5, Matteková-Sandsová (USA) - Johanssonová (Fr.) 6:3, 6:1, Voskobojevová (Kaz.) - Niculescuová (Rum.) 6:4, 6:3, Mladenovicová (Fr.) - Medinaová (Šp.) 6:1, 1:6, 6:1, Naraová (Jap.) - Cadantuová (Rum.) 6:2, 6:2.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

225
Přidat komentář
gerd
co tu dnes sesmolí místní trdla o Kvitové? nedokáže porazit ani zakrslou šikmoočku normálním způsobem! může si tak pinkat pod duchnou se skokanem
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím máte tady někdo z vás Eurosportplayer a funguje vám tam momentálně živé vysilání?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně nějaká fotogalerie... :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.240730942740960.1073741835.185108118303243&type=1
Reagovat
freeteepek
Lucka Hradecká hrála fakt mizerně. Nedařil se jí servis a většina míčů letěla do outu. Nedokázala na Kerberovou zatlačit, působila vážně bezradně:-(
Kerberová dokázala vrátit prakticky všechno, hrála skvěle. Ale to Lucčin mizerný výkon neomlouvá.
Kerberová na returnu předvádí ekvilibristické kousky. Dokáže hrát rychlé tvrdé rány z netenisových pozic. Lucka na to neměla odpověď. Její výkon bylo čiré zoufalství.
Reagovat
Fandina
Kerber hrála moc dobře. Lucka hrála hrozně na podání. Jinak tam měla pár hezkých síťových úderů, ale to zápas nezachránilo. Tak nevím, co se děje s Lucčiným servisem. Od jara je to hodně slabé. Také jsem někde četla, že jí našli astma a také jí bolelo rameno. Snad to není ten důvod, že se teď tak podání nedaří. Samozřejmě držím palce do čtyřhry s Andy, ať se zadaří. Lucko pojď!
Reagovat
dadaft
rozhovor s Karolínou Plíškovou
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-prohrala-v-prvnim-kole-us-open-f6w-/tenis.aspx?c=A130827_023342_tenis_ma
Reagovat
Fandina
tak přesně tak jsem zápas viděla také. Eugenie byla o chlup lepší i když to byl zápas o přesných servisech a výměnách od základní čáry. Jinak rozhovor s Kájou výborný a samozřejmě držím palce do dalších zápasů a ať se daří. Kájo pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Líbí se mi údery Káji napříč do první poloviny ven z kurtu, krosy. Ty pravidelně od ní končí vítězným úderem. Hlavně z forehandu. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mám docela špatné zprávy...
http://tv.eurosport.cz/tenis/petra-kvitova-a-tomas-berdych-zive-na-eurosportu_sto3896882/storynews.shtml

Petra bude na Eurosportu International až po skončení Vuelty (17:45). Anička zase bude na Eurosportu 2 od začátku, ale musí to stihnout do 18:26, protože jinak ji vystřídá Bundesliga... :(
Reagovat
PetaM
To je Český ES?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to česká verze, ale Češi o vysílání nerozhodujou. To má na starosti asi francouzská režie... Víc by ti řekl Basa.
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis
co si mam o nom mysliet
porazi Andyho

a teraz prehra s chalengrovym hracom a este so zaritym antukarom

no coment
Reagovat
George_Renel
Já si o něm myslím, že je jen velkohubý líný frajer, který má hodně řečí a přitom toho tak moc nedokázal. Vždy mám radost když vypadne s někým neznámým.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ho tiez nemam rad
ale prave pre jeho vysledky
tak tuto sezonu uz poriadne trapil Rafu aj na antuke
dal Andyho na Rogers cupe

vie zahrat paradny tenis

ale pustanie zapasov to je jeho
Reagovat
smazaný uživatel
1 den vyborne
keby to bolo cely turnaj take

a este vyletel Japonec a Lotys ktorych teda v laske nemam
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po 1. dni jsem příjemně překvapená, že jsem, coby nováček, v lepší půlce. :) Dneska mám další želízka, tak doufám, že mi nahrabou zase nějaké bodíky, hlavně ženský, na ty je zatím větší spoleh :))))) Vaška včera přerušili, no je to snad i lepší, když jsem viděla co tam vyvádí, takže se těším na dnešek :)))) Celkově je to zábava, takže Oskare dík za založení :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem podle očekávání v té horší polovině. :D Ale tak asi nemůžu čekat nic jiného. Holky vybírám hlavně podle sympatií a chlapy nesleduju... No a když už tam dám Gulbise, protože by měl dojít daleko, tak vyletí v 1. kole. :D

Dneska by mi snad mohli všichni postoupit. Mám tam samé favority a snad to zvládne i Donna...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen si nemysli, já to tam nasázala naprosto bez rozmyslu, na rozdíl od jiných, kteří pečlivě vybírali, takže očekávám potom velký letecký den :)))) A nakonec se třeba sejdeme spolu na posledních místech, tak pak někde zapijeme žal :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
me dneska hraje vice jak vetsina (9 celkove) tak snad nejake body ziskam. Vcera jsem mel jednu ztratu. Take jsem veril mrhacovi a doufal jsem ze mu gigin uz poradne domluvil... :-D
Reagovat
Fandina
gratulace k vedení. Jednou už jsem ligu Fantasy hrála, letos na AO, ale bylo to na jiném webu viz odkaz dole a hodně si pamatuji, že ti co byli po prvním součtu ve vedení už pak tak nák pokračovali pořád vpředu. Gratulka. Já jsem hodně vzadu, tak ještě doufám nějaký posun až budou všechny zápasy z prvního kola, jinak tam vzadu už zůstanu asi napořád.
http://www.grandslamfantasytennis.com/
Reagovat
Fandina
patřilo do mé předešlé zprávy. Wheelbow mi vypadlo sorry ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jinak k lize, co se tady hrála, viz odkaz bylo po prvním kole odčítání, kdo vypadl měl mínus body, jestli se nepletu. Potom se ty odečty těžko doháněly a proto se moc pořadí neměnilo. A také tam byly body za jednotlivé zápasy, které se hrály v druhém GS týdnu, to byla změna proti té současné lize.
Reagovat
MarcelPersch
10. misto, tak vysoko jsem byl zatim jen jednou myslim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem po prvním dnu též spokojená...:)) Taky, aby ne, když jsem 7.:D Ale dneska asi něco ztratím...hraje mi mín lidí než včera..
Reagovat
smazaný uživatel
Diky Fandino, jako novacek jsem to necekal. Zitra se to zase prehazi, nejsem naivni, ale byt prvni aspon na jeden den z tolika lidi hodne potesilo :) Vubec jsem nekoukal do pavouka a tak treba dat Pospisila byla chyba. Ikdyz to treba dneska nejak umlati tak druhe kolo Nadal ktereho mam take. Sry za chyby pisu z mobilu, at se dari :)
Reagovat
Fandina
Wheelbow také ať se daří. Jinak co se týká pavouka, tak já tam Vaska Pospíšila právo proto nedávala. Ale třeba zase Gulbu jsem tam dala právě proto, že byl v prvním kole velkým favoritem a ve druhém by ho čekal jeden z kvalifikantů a také vybouchl. Sice jsem pavouk měla, ale stejně jsem vybrala špatně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš, já tady jako jediná blbka pavouka nečtu, takže Vášu mám :))) Ale Mrhač je Mrhač, i když jsem mu věřila, že snad tohle dá. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Tomášem:
http://sport.idnes.cz/berdych-pred-us-open-0qw-/tenis.aspx?c=A130826_171503_tenis_ma

Dost mě tam zaujal ten odstavec o Davis Cupu, že by nakonec DelPo přijel? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky rozhovor...diky

Bylo by super kdyby DelPo prijel na DC :-) Tomas vtom rozhovoru pusobil vazne dobre...
Reagovat
Fandina
zajímavý rozhovor, jako vždycky. A jsem zvědavá i na jeho oblečení na US Open. A držím palce do prvního kola a potom dál a dál. Tome ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
petra bude v tv ?? a od kolika
Reagovat
PetaM
17:00 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel hraje Jirka na court#10 a tam nejsou tv kamery a take zadny stream :-(
Reagovat
smazaný uživatel
no tak nezbývá doufat, že to dneska nějak urve. V příštím kole by mu kurt s kamerama už neměl uniknout, vzhledem k jeho případnému dalšímu soupeři :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na centru?? To je docela překvapení. Misaki Doi má možnost se pořádně ukázat :DD

Ernestek největší zklamání včera :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mohu v klidu odejít do práce aniž bych přišla o zápas Federera. Snad se v příštích dnech počasí zlepší.Hezké ráno!
Reagovat
Denis92
zacina prsat..nieeeeeeeeeee!!!
ja sa toho Rogera nedockam ..
Reagovat
Basa
:(((((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Taky cekate na Federera do pul 4 a ono musi zacit prset:/
Reagovat
Denis92
najhorsie je teraz to cakanie,pretoze kedy prestane prsat nevie nikto..
Reagovat
MarcelPersch
6:0 v prvním setu, ted jeste zvysovat latku az do finale a pak si povime, kdo je z dua Serena Vika lepsi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že to Fran ještě baví? :)
Reagovat
MarcelPersch
myslim, ze jejim cilem bylo uhrat si ten jeden cestnej game, coz se ji povedlo. Takze muze byt relativne spokojena, je mi ji docela lito, nejakej ten game navic si jeste uhrat mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to byla opět stará Serena, takže díky za bodíky, Vašek to snad nějak doklepe, nemám už náladu sledovat čísla, takže všem, co budou koukat na Féďu přeju pěknej zápas a ostatním přeju dobré ráno :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena zaválela :-) Vašek to kazí, a jestli začíná pršet tak to už taky balím, dobrou.
Reagovat
MarcelPersch
Vasek prohrava 4:0 ve 4. setu, ach jo a to mel tak dobre rozehrany i 3. set.
Reagovat
MarcelPersch
Serena ma moc hezky outfit, navic se mi zda dobre naladena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má zatím pochopení pro české fanoušky :)))
Reagovat
Sonja
Gratulka:-))
Bála jsem se, že bude Madison kousat víc, ale dneska příliš chybovala.
Reagovat
Frick
Proč byla taková favoritka, když je dělí s Karol asi jen 12 míst?

Ale blbý. Petra i Karol vedou 1:0 na sety a nedotáhnou, navíc Karol stačilo už jen dopodávat. Chjo, tohle USO vypadá zatím dost zle. B.Z.S., Andrea, Kristýna P. se pro jistotu ani nekvalifikujou. Cetkovská s Karol venku, Hradecká je asi bude následovat, tak jen Šafařka s Klárkou a Petra? :-(

Ale zrovna ten tvrdej měl Karol svědčit. Tu sezóna měla tim triumfem v KL krásně rozjetou (atak TOP 50?) A zbytek se spíš plácá. V Baku + Torontu měla na výhru v 1. kole kurz kolem 1,20... Vlastně od KL se jí povedl jen zápas v Katowicích proti Kanepi a ve Wimblasu proti Petrovový. Tak čím dál víc se srovnávat s tim, že z Pliščat žádný superstar (jak jsme třeba mohli před 3 rukama doufat) nebudou?

Nejsou tam dost ty osobní problémy (fotr v kriminále)?
Reagovat
Fandina
Podle mě má Bouchard lepší vývoj posledních zápasů. Například před týdnem šňůru výher přerušila Serena, které vzala set. Možná proto tak rozdílný kurs. Bouchard potvrdila roli favoritky.
Reagovat
vibbi
možná právě proto vyhrála. herně totiž kájina byla lepší. těžko říct, kdyby bouchard tak oaktě nepomáhali rozhodčí, zejména v druhém setu při rebreaku, kdo by vyhrál. kája hrála dobře.
Reagovat
Frick
Tak má bejt zkrátka oko dravce všade, no...
Reagovat
Reti64
mi dělá radost, zatím bez větších problémů vede 6:3 3:2 a bude podávat:-) AJDEEE!!!
Reagovat
Reti64
Výborný výkon Jeleny, gratuluju:))
Reagovat
smazaný uživatel
Když si to tak narychlo spočítám...

Kiki - 10 bodů
Monča - 1 bod (out)
Káťa - 12 bodů
Genie - 10 bodů (to musel být s Karolínou taky boj...)
Rafa - 12 bodů
Tursunov - 10 bodů
Lopez - 10 bodů
Gulbis (vocas) - 1 bod (out)
Matosevic - ještě hraje, zatím prohrává 1:2 na sety... (min. 1 bod)

Takže pokud Matosevic prohraje, tak mi to dělá 67 bodů a tři hráče venku... No, je to hodně. Počítal jsem tak se dvěma ztrátami. Nejvíc zklamal Gulbis (asi nejenom mě). Měl jsem být prostě zásadový, nekoukat na los a toho mrhače si tam nedávat. :D
Reagovat
Bob
Vůbec nechápu, proč sis tam toho Matosevice dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch důvodů bylo víc... Zaprvé jsem nevěděl, koho tam dát na to poslední místo. Potom taky Matosevic měl docela dobré výsledky na posledních turnajích a pokud vím, Robredo je hlavně antukář. No, prostě to byl takový tip na překvapení, který nevyšel... Já se v těch chlapech moc nevyznám. :)
Reagovat
MarcelPersch
Kdyz to se Serenou dopadne dobre, tak mam po dnesku uz 3 zelizka venku Monicu, Gulbise a Haaseho :(

Jak jsou na tom ostatni po 1. hracim dni?
Reagovat
Denis92
u mna Verdasco a Rybarikova
Reagovat
Fandina
Já mám také venku Monicu a Gulbise
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám venku Mrhače a Rybárikovou, ještě čekám, jak dopadne Vasek Pospisil, teď hraje a taky čekám na Serenu, ale to doufám udělá to, co se od ní čeká, tzn. vyhraje :)))
Reagovat
Bob
Též. Gulbis, Rybáriková a taky tam mám Vaška.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem napsal výš, mám venku Monču, Gulbise a nejspíš taky Matosevice...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi opisoval že jo? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zatím vyfičel jenom Ferdasco, 6x postup, ještě čekám na Pospíšila a Serenu.
Reagovat
Sonja
Váša nezklame!:-) (teda aspoň to na to zatím vypadá)
Reagovat
smazaný uživatel
No doufám :))

Juliette - taky čekám na Serenu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby začli, to je crcání :-) Ale celej zápas nedám, ani Federera, i na něj jsem byla zvědavá, ale ten čas je vražednej :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já doufám, že Serena je odpočatá a nebude dělat takový chyby jako minule, takže by to mělo být rychle hotový :)) Jenže.... znáš to :))
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, neříkej hop, dokud nepřeskočíš :-) Ale Sereně věřím jako snad nikomu.
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Serena ´má zvláštní střih sukně, pomalu by ji ani nemusela mít :)))
Reagovat
Sonja
Ale stejně nechápu to vaše rozhodnutí, vzít si do týmu Vaška, když má ve 2. kole Rafu...:-D

Serena vyhraje v pohodě...a sluší jí to!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám v týmu oba, takže to bude správnej adrenalin a jeden mi určo postoupí :-). Ale je fakt, že v tomhle případě jsem to nějak v pavouku přehlídla, ale to je fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
To nechápu ani já..:)) Jj, sluší jí to, je se vždycky směju, jak má ona nejvíc vidět to, co má pod nima :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Teda samozřejmě pokud Vašek v tom druhým kole bude, jsem to nějak předběhla :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně to sekne skoro snad skoro vždycky, tady má ještě jeden obleček, obrácený barvy:
http://www.nikeblog.com/2013/08/01/nike-us-open-2013-apparel-tennis/
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ten jsem na ní viděla. Mně se líbí, že má prostě ženskej zadek a naopak to prezentuje jako přednost, to je sympatický :)))
Reagovat
Bob
On Rafu klepne, to nevíš? :D
Reagovat
Sonja
tak jsme to s tím Vaškem pěkně zakřikly, sakra:-/:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna to chci napsat, nevím, proč se dneska skoro každej vyžívá ve 4 nebo 5 setech ....
Reagovat
smazaný uživatel
tady snad půjdou do pěti :-( Vašku zaber!
Reagovat
freeteepek
Teda, ten konec byl fakt smolnej. Míček spadnul na čáru Karolíně přímo pod nohy. Myslím, že by mohla občas víc zariskovat. Jinak to byl od ní velmi dobrý výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki po divokém zápase postupuje, Monča po statečném boji končí. Co se týče Monicy, tak mě to opravdu moc mrzí. :( Nebylo to nikde k vidění, ale jsem si jistý, že Monča bojovala statečně. Ve 3. setu srovnala ze 3:5 na 5:5 a je velká škoda, že to nedotáhla do tie-breaku... Monča měla výborné RG a Wimbledon, na US Open to prostě nevyšlo. Nedá se nic dělat, pokaždé holt není posvícení... V každém případě, ten návrat Alisy po těžké nemoci je obdivuhodný a můžu jí jenom pogratulovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už k tomu šťastnějšímu zápasu, který sehrála Kiki. Jsem rád, že byl stream, protože to bylo hodně zajímavé utkání... Kiki měla perfektní start. Hned v prvním gemu získala brejk, který potvrdila čistou hrou (přestože nedala ani jeden 1. servis). Vzápětí si vypracovala další tři brejkboly, Anabel dva z nich odvrátila. Poté následovala krátká přestávka kvůli dešti. Anabel nadvakrát reklamovala mokrý kurt a Kiki jí dala za pravdu. Po krátké pauze Kiki využila brejkbol a zvýšila už na 3:0, ale Anabel tentokrát odpověděla rebrejkem. V dalším gemu vedla Anabel při vlastním podání už 40-0, ale Kiki získala pět míčků v řadě a uzmula další brejk - 4:1. Šestý gem přinesl brejkbol pro Španělku, ale Kiki ho stylem servis-volej s přehledem odvrátila. Poté zvýšila už na 5:1 a následně zakončila 1. set na příjmu, když soupeřce sebrala i její čtvrtý servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set začal dlouhým gemem, který trval snad 10 minut. Kiki při svém podání odvrátila jeden brejkbol a šla do vedení 1:0. Nakonec to ale byl poslední gem, který Kiki ve 2. setu uhrála. Ve druhém gemu Kiki nevyužila brejkbol a pak už se to vezlo. Anabel získala brejk na 2:1 a Kiki si po třetím gemu vzala MTO, při kterém jí zavázali stehno. Asi to Kiki ze začátku trochu limitovalo, protože pak se za něj během hry ještě několikrát držela. Opravdu to potom nevypadalo dobře, Kiki ztratila další dva gemy a prohrávala 1:4. Po tom pátém gemu byla hodně naštvaná, když si odcházela sednout. To naštvání bylo asi zdravé, protože v následujícím průběhu bylo vidět, že se Kiki zvedá. V šestém gemu měla podle mě šest brejkbolů (podle livesportu pět), ale bohužel žádný nevyužila. Za stavu 1:5 nevyužila ani gembol a druhý set patřil soupeřce... Šlo se do 3. setu a doufal jsem, že se v něm Kiki opravdu zvedne. To se taky stalo. Už první gem znamenal brejk čistou hrou ve prospěch Kiki. Vzápětí to Kiki potvrdila a taky ve třetím gemu měla šance na brejk. Kiki dokonce vedla 40-0 a pak měla ještě výhodu, ale čtyři brejkboly zůstaly nevyužité a Anabel snížila na 2:1. Trochu jsem se obával, aby to Kiki nenalomilo, ale ve čtvrtém gemu úspěšně odvrátila brejkbol a vedla 3:1. Pak přišel další velmi důležitý gem. Kiki využila svůj třetí brejkbol a tentokrát už odskočila na rozdíl dvou brejků - 4:1. Vzápětí to potvrdila a při podání soupeřky zápas ukončila... Takže i třetí set skončil poměrem 6:1, ale tentokrát stejně jako první pro Kiki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost hlavně z toho, že Kiki ukázala obrovskou bojovnost. Hodně ten zápas prožívala, občas si taky trochu zakřičela. :) Doufám, že jí to stehno nebudu nějak limitovat v dalším zápase... Navíc je to její první vítězství na letních betonech, takže jsem moc rád, že si to schovala právě na US Open. :) Co se týče statistik, tak Kiki měla úctyhodných 49 winnerů a naopak 41 UE. Anabel měla 21 winnerů a 29 UE. Kiki dala 8 es, Anabel jedno. Využití brejbkolů bylo taky hodně zajímavé (Kiki 7/25, Anabel 4/13). No a Kiki byla taky výborná na síti (19/30). Je vidět, že zkušenosti z deblu a mixu se opravdu hodí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když hrála Kiki, tak byly hodně slyšet diváci ze zápasu Sloane - Mandy. To tedy musel být mač. Jsou mi sympatické obě, jsou to fešandy. :) Je mi líto Mandy, když už byla takhle blízko proti favoritce. Sloane by to možná na jiném grandslamu (bez podpory domácích diváků) neotočila, ale každopádně jí to přeju. Škoda, že se takové sympaťačky musely utkat už v 1. kole...
Reagovat
Sonja
Monči je mi líto:-(...ale ostatní hráčky, kterým jsem 1.den držela palce, postoupily + Jelena je na dobré cestě (tak snad to dotáhne), takže dohromady je to pro mě dobrej den:-)
Reagovat
Denis92
ten otvaraci ceremonial nech uz konecne zacne! kolko to bude trvat?! mozem cakat celu noc na Rogera..
Reagovat
MarcelPersch
ja zase cekam na Serenu :)
Reagovat
Denis92
Roger hra az po Serene,takze ja sa nacakam podstatne viac :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Kyrgios nevypadá vůbec špatně, hraje nádhern? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhern?
Reagovat
Frick
Spocená jak vrata vod chlíva, pojď Karole :-)
Reagovat
Denis92
Fernando skoda :/
ku koncu mal 5BB ale nepodarilo sa mu to uz zvratit..tesil som sa na jeho zapas s Nadalom
Reagovat
smazaný uživatel
dopodávat na vítězství, nic těžkýho to není :))))
Reagovat
smazaný uživatel
skvělý, gratulka, jsi dobrej :))) tak aspoň tys mě dneska zachránil :))
Reagovat
MarcelPersch
gratuluju.
Reagovat
smazaný uživatel
mně? :)))))
Reagovat
MarcelPersch
oboum :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak děkuju :))
Reagovat
pepin
Tak koukám na tu Karolinu a zatím docela dobře, když to trefí tak je to docela pumelenice, potřebuje ted potvrdit brejk. Hraje na 13 a je tam dost lidí.
Reagovat
LukasH
Tak zejtra hraje Petra jako první a na centru. To jsem docela čuměl. Už jsem si nějak zvyknul na to, že jí odsouvaj do pozadí a ono to teď bude takhle. Snad jí konečně po dlouhý době uvidím i v televizi.
Reagovat
dadaft
hm, takže Hampton - Mladenovič.
od druhého kola to je těžký Jamie.
Reagovat
Bob
Koukat na ty dvě bylo pro mě celkem bolestný, obě mám rád. Škoda, los je prostě los. Minelko drž se a Sloane zaber, dneska nic moc :)
Reagovat
pepin
Tak Karolína první set dobře, ale díval jsem se po zápase Sloany na Mladenovič a to mi řekněte takové zvraty, to snad není možné.
Reagovat
dadaft
zatím Karol super.
Eugenie umí hrát ještě kapku přesněji a rychleji..........
........ ale třeba na to nedojde...
Reagovat
Fandina
Bouchačka už přitvrzuje. Karol jí vzala ve druhém podání, Bouchačka jí ho hned vzala a teď vede 4:3. Tak nevím, jestli je Kája schopná ještě něco přidat.
Reagovat
Fandina
Eugenie také nosí pod sukní vykukující elasťáky jako Jamie, nebo to má jen teď k tomuto oblečení?
Reagovat
pepin
Já ji tedy moc nesleduji, ale připadá mi jako bez života, chodí sem a tam, žádné povzbuzení, nic.
Reagovat
Fandina
Myslíš Karolínu? Ona hraje spolehlivě od základní čáry, nevadí, že vypadá flegmaticky, také se povzbuzuje. Zaměř se na ní. I dneska se povzbuzovala, takové utvrzení rukou, myslim, že i slovně pojď tam někdy bývá. Jinak Bouchačka se víc projevuje, to je fakt. Ve druhém setu měly obě stejně winerů 11, ale Karolína 18 UE proti 7 Bouchačky. Tak teď by mohla Kája zabojovat a ssebrat Eugenii game a pak podržet, protože obě si drží servisy a hrají celkem spolehlivě dost výměny. Kájo pojď!
Reagovat
Fandina
Karolína hraje rozvláčněně pořád od základní čáry, ty míčky zřejmě trochu rotuje a Eugenie teď čistou hrou na 6:5 ta to zase víc bouchá, přímočařeji. Kájo pojď!
Reagovat
Fandina
Bouchačka si počkala a přitlačila v posledním game. Škoda Karolíno. Eugenie 7:5.
Reagovat
Fandina
Cetkovská škoda dneska. První set v poho a potom. Tak příště Petro, držím palce. Pojď!
Reagovat
Mayo
je 88 tenistiek krajších ako Stephens..hneď Minella jej súperka...
Reagovat
tito
záleží na vkusu. Mně se líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Je 88 hezčích chlapů, než je Mayo :)))))))))))))
Reagovat
Mayo
:))))))
Reagovat
PetaM
Budete zítra koukat na zápas Petry? Jestli ano, mohli byste mi potom napsat, v čem hrála nebo tak? Prosím :) Já tady nebudu a moc by mě zajímalo, v čem bude hrát na US Open, jelikož jsem to nikde nedohledal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se určitě koukat budu, tak ti pak písnu vzkaz :)
Reagovat
Fandina
Já se snad budu dívat, tak tu určitě napíši, co měla na sobě, pokud to bude k vidění.
Reagovat
PetaM
Děkuju moc :) Snad až přijdu, tak bude její zápas na youtube, ale nějak s tím radši nebudu počítat :D
Reagovat
Sonja
Petra bude mít podle mě to samý, co dnes měla Jamie...
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_26AUG13_1649_hampton.jpg

(teda kromě těch kraťasí:-))
Reagovat
PetaM
Hm, to je pěkné :D V duchu US Open, červená/růžová :D :D Moc pěkné, tak to je super :D
Reagovat
Fandina
Jako Jamie? S tou nikdy ještě nebyla stejně oblečená, jestli se nepletu. Jinak výsledky jako Jamie z prvního kola ve dvou by byly pro Petru ideální.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se dneska líbil outfit Laury, ta oranžová je fakt pěkná včetně bot .))
Reagovat
Sonja
Tak budou třeba poprvý oblečený stejně no... Když se na ten outfit kouknete, tak je to to samé, co Petra měla na USO Series, akorát v jinýh barvách...
Reagovat
Sonja
Tak ne poprvé, na USO Series měly to samé...
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxafX5qrgoiq9rpEo6IZ74hsDxFbVds-1bUGnr1Kurd3_2i6vs-A
Reagovat
Fandina
Koukám, že měly teď to samé. Tak to asi tak bude.
Reagovat
pepin
Tak velká gratulace určitě jedné z nejhezčích tenistek momentálně na okruhu a jak napsala Sonja opravdu ji to seklo jako v podstatě vše co si vezme na sebe. Zápas určitě těžký až mi bylo líto v konci soupeřky, která to oplakala. Tak "Vlčí očička" jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Hezká holka je hezká i když si vezme na sebe pytel ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane se mi nejvíc líbila v těch žlutých a oranžových šatech, to prostě nemělo chybu. Je ladná, prostě kus.:)
Reagovat
pepin
Souhlasím a navíc ta žlutá vytváří obrovský kontrast k jejímu tělu.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, vždyť jsme si psali, že byla na kurtu jak sluníčko, prostě k nepřehlédnutí. A když ji viděla na videu s rozpuštěnými vlasy, upravenou, no comment :)))))
Reagovat
pepin
No jo, mládí je mládí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, závist je sfiňa :))))) Aspoň je se na co koukat ne? :))))
Reagovat
pepin
Tak to určitě.
Reagovat
Sonja
SUPER!!!:-)
Vynikající atmosféra na stadionu, na první kolo moc dobrý a napínavý zápas... a ještě s dobrým koncem (pro mě):-))
P.S: Sloane to děsně seklo!
Reagovat
tito
Potrápila mne značně tedy. Katastrof pro můj tým již bylo více než dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo nastesti to urvala ale dost utrapene...dokonce mi souperky bylo lito ale vzala to sportovne se slzama v ocich
Reagovat
Fandina
Mandy to také seklo, je to krasavice. Škoda těch jejích minel v TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak tady čtu, tak mě nehorázně štve, že jsem ten zápas Sloane vs. Mandy neviděl.. Včera jsem vlastně neviděl nic, tak si to vynahradím dneska! :DD
Reagovat
Mayo
škoda Mandy :/
Reagovat
Titan
Eugenie je docela kočka...:-)
Reagovat
Larsson
Akorát jsem se na googlu díval na její fotky mimo kurty. :-)
Reagovat
Titan
Má pár výživných...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná budu za blba, ale teď koukám na Live Score a čumím jak puk... To jako holky hrajou i ve třetím setu tie-break???? Nějaká novinka nebo co to má znamenat?
Reagovat
PetaM
Na US Open se MYSLÍM nehraje nikdy v rozhodujícím gamu na rozdíl dvou her :) ...
Reagovat
Fandina
US Open jako jediný z turnajů velké čtyřky uplatňuje tiebreak i v rozhodujících sadách zápasů.
http://cs.wikipedia.org/wiki/US_Open_%28tenis%29
Reagovat
PetaM
V rozhodujícím setu ... samozřejmě .. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Moc děkuju za informaci! Přiznám se, že tohle jsem nikdy nezaregistroval...
Reagovat
VlS
teda jede, z toho leze na člověka až strach. Nemám ho rád, ale hraje úžasně.
Reagovat
VlS
škoda, tak pěkně to začalo, no tak jindy, no.
Reagovat
VlS
Proboha Gigine, co ten Ernie dělal? To byl s holkama oslavovat dopředu? No, je to holt Mrhač.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si mel bohuzel pravdu :-( Ten paty set proste do ..... Za stavu 4:4 prohrane podani se proste nevyplaci :-( Ale nejhorsi natom je ze takovej los na GS uz tezko mit bude :-( oto to samozrejme boli vic...Tak mrhaci, poradne se zkal na narozky at nato zapomenes a zacni znova...
Reagovat
smazaný uživatel
a ty zkal pořádně taky :))))
Reagovat
smazaný uživatel
....mno a dokonce vedl 4:2 v patem >:-( Tak to bude potreboval poradne alkoholu na vecer :-/
Reagovat
smazaný uživatel
oprava, se zkal, už ani neumím rozčilením psát :))
Reagovat
Sonja
Ne, nevedl...
Reagovat
smazaný uživatel
diky mas pravdu...presto to proste....
Reagovat
Fandina
Gulba vedl 4:2 ve čtvrtém setu a pak ho prohrál v TB. Jinak je to ťunťa los super první kolo druhé jeden z kvalifikantů ve třetím sice David a teď nic. H-M měl kurs 13 dneska.
Reagovat
VlS
je rozdíl mezi zkalit = umřít a zakalit = absolvovat dobrou pařbu ( pro Cica a ostatní bratry Žurku). Takže Gigine, prosím, nezkal, zakalit můžeš.
Reagovat
Mayo
fajn Rafa už "len" 6 zápasov a som spoko :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis si práve vyslúžil STOPKU do mojich fantasy tímov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dát si hráče jako je Gulbis do nějakých těch vašich týmů je risk jako prase :-P
Reagovat
MarcelPersch
do mych taky, bral jsem ho jako cerneho kone turnaje....

mel jsem si radsi dat Melzera nebo Dimitrova.
Reagovat
Matti
Ale nějaký Gulbiš, cyp s ním. :-) Hlavně, že kapitán jede dále.
Reagovat
Matti
Samozřejmě jsem měl Gulbu taky v týmu.
Reagovat
tito
tak mně se po Cetkovské taky zužuje počet hráčů v týmu. Ale co, zápas jsem neviděl, nemohu soudit. Jinak shlédl jsi úspěšnost Rafy na síti? (25/31!!!) Ryan se snažil, je mi ho líto, ale měl s losem velikánskou smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvokolovývh alternatív tam bolo fakt dost..Myslel som vsak, ze Gulba prejde urcite cez prvé a s velkou pravdepodobnostou aj cez druhé a asi aj tretie.,

Matti má však pravdu, jeden Gulbis hore dole..
Reagovat
MarcelPersch
Mne taky kapitan jede dal nastesti, doufam, ze to bude az do QF ve 3 setech, zatim to vypada lepe nez na Frech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tito..Zaregistroval som to..Ryan tam snáď nemal ani 10pokusov na sieti..Rafa v tejto štatistike fakt az prekvapujúco dominoval..Dobré znamenie..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbisi co děláš?! Sakra!
Reagovat
smazaný uživatel
řekla bych, že to, co většinou, sere nás :))
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je konec, že je to labil vím, ale tohle už je docela vrchol.. Komu teď mám fandit? Hlavní kůň je venku..
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že nejen tobě vypadl :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ať ten Dodig mě zachrání, už mám dva v zádeli....
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi jasný, Ernie je frajer :)
Stále čekám na ten turnaj, kdy konečně zahraje aspoň 4-5 normálních výkonů za sebou..
Reagovat
smazaný uživatel
To já čekám u Petry taky :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Este ze to Schmiedlova urvala
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu 1 skreč
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa Vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zejtra jako první na centru!!
Reagovat
smazaný uživatel
no to ne ja budu v 5 nekde jinde :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak brzo :( POJĎ Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
To já budu taky jinde, v posteli..:) Ale vstanu no, co se dá dělat, fandit je závazek :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se těšila na noční nervy.. v noci to má jinou atmošku, je to jako horor, drama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aspoň máme jistotu, že bude stream a třeba to daj i na Eurosport :-)
Reagovat
PetaM
Hm, tak to vůbec nadšený nejsem ... Hm, tak snad to bude brzy na youtube ... :(
Reagovat
PetaM
No nic, budete fandit beze mně :D :D Snad ji protlačíte do dalšího kola :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by zajtra mala jednoznacne vyhrat
Reagovat
smazaný uživatel
Notak Ulo pojd napodobit sestru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka sestram Radwanskym :-)
Reagovat
letityfanousek
Já tě miluju!
Reagovat
gigin
Jako teď přichází zlom ve tvé kariéře. Porazíš Nadala a poletíš kosmickou rychlostí ke světové elitě. COME ON!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
s takovyma losama je dolet tak akorat do saten.. :-(

Come on!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale zatim se Harry drzi dobre...Ale ja to pomalu kvuli tem zasekanym streamum nevidim :-/ Pojd Harry!!! Go go go
Reagovat
gigin
světového tenisu na place. Konečně...
Reagovat
smazaný uživatel
co tam sakra ten tvuj klenot vyvadi ten druhej set?
Reagovat
gigin
Nevím. Nic nevidím, jen čísla, to je pak těžko.. v každém případě, preventivně už su nasraný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to tvoje pako prohraje, jsi synem smrti :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jak uz jsem ti psal, neudelal si nahodou oslavu narozenin o par dni drive?...

At jede jinak ti ho uskrtim...Poprvy na GS ma takovou hezkou cestu az do SF a on takhle.
Reagovat
gigin
Já nevím. Snad to dá....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten tvůj Mrhač konečně pochopil, že by měl začít hrát :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ty se tam ale museji hezky tahat...tedkon dali tri gamy asi skoro za pul hodky ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Mno a mel vedeni brejku ve ctvrtem sete...proste Mrhac :-D Sakra tak pojd to TB a tam to uz das...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nemiluje pětiseťáky :)
Reagovat
smazaný uživatel
na petisetaky mam uz v tymu Seppiho tak at me nestve jeste Mrhac :-D
Reagovat
gigin
Hmmm, tak nic. Teď už to projede v pátém. Ať jde do řiti. Kašlu na to, dobrou...
Reagovat
smazaný uživatel
Prece nas neopustis kdyz ti ho tlacime...Jestli kvuli tvemu odchodu bude zase Davidesko v SF US open tak uz vazne nevim :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin je fanda na baterky, je vidět, že to není Kvitovec :)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vetsina lidi se nevydrzi nabijet 20 hodin na 3 hodiny zapasu jako to je s PEtrou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:P:P:P:P:P:P:P - to jsem jako nečetla, jo? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohaaa...to uz je podruhe co ty dva uhrali jenom 4 gamy za pul hodky :-D Se nedivim ze ten zapas uz ma pres 4 a ctvrt hodky
Reagovat
gigin
budeš??
Reagovat
Basa
Při mojí smůle dorazím a už se nic nebude hrát...jsem inteligentně nasazen od 4 ráno...což s největší pravděpodobností už nic nebude...takže se max nevyspim!!!
Reagovat
gigin
:((( Jako každej den to tak snad nebude, nebo co??
Reagovat
Fandina
No to je ale rozdělení komenování, ten nejlepší nakonec ani nebude? Doufám, že je to jen dneska, toto nasazení a příště už budeš slyšet.
Reagovat
Basa
Hele zítra od 1 - takže night session...ale nějak se to tam mění...někdy mám od 1 a někdy od 4...od 4 je fakt blbý, že většinou se už nic nehraje:))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda dobře rozjetého zápasu :(. Hlavně nevyužitých brejkbolů ve druhém setu za stavu 4:4... Podle statistik (http://www.usopen.org/en_US/scores/stats/day7/2131ms.html) Petře haproval asi hlavně servis (8 es proti 10 dvojchybám), udělala taky víc nevynucených chyb.
No nic, fakt škoda, a první členka týmu, co mi vypadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tech statistik Petra vyuzila 4 z 5 brejkbolu, takze tam za toho stavu nemohla vyuzity jenom jeden. A ty statiustiky mi prijdou cely nejaky divny. Arvidsson za celej zapas 1 winner a 2 UE??? To kde jsme :-D

Jinak je to skoda Peto.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, koukal jsem hlavně na statistiky servisu a W a UE u Petry. Je to fakt zvláštní. Bohužel na výsledku to nic nemění.
Reagovat
Fandina
Na statistikách Winneres a UE jen kopírují Esa a DF. Jiné údery tam nejsou. Buď je to chyba a nebo jim to nikdo nepočítal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi doplnej...to by pak nebyl tenis ale badminton asi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist