Úspěšný debut českých teenagerek! Nosková, Linda Fruhvirtová i Bejlek prošly kvalifikací US Open

26. 8. 2022, 18:36
Aktuality 173
US OPEN - 17leté Lindy Nosková a Fruhvirtová i 16letá Sára Bejlek úspěšně absolvovaly svou premiérovou kvalifikaci o start na US Open. Nosková zvládla také svou druhou kvalifikaci grandslamového turnaje tři měsíce po French Open, Fruhvirtová a Bejlek v ní uspěly poprvé a mohou se těšit na premiéru v hlavní soutěži grandslamu. Poprvé na US Open se kvalifikoval také Tomáš Macháč.
Sára Bejlek (© j48tennis.net)

Vítězka loňského French Open juniorek Linda Nosková podruhé v kariéře absolvovala tříkolovou kvalifikaci grandslamového turnaje a opět nenašla přemožitelku. Tři měsíce po French Open uspěla i při premiéře na US Open, kde se třemi soupeřkami neztratila ani set.

Po Polce Katarzyně Kawaové a bývalé světové pětce Eugenii Bouchardové z Kanady 17letá Češka zvládla i dnešní rozhodující duel s o tři roky starší Anastasií Zacharovovou, kterou porazila 6-2 7-5 a oplatila jí porážku z úvodu sezony.

V New Yorku bude 87. hráčka světa usilovat o premiérovou výhru v hlavní soutěži grandslamu. V květnu na French Open v úvodním kole prohrála třísetovou bitvu s Britkou Emmou Raducanuovou.

Při premiéře na US Open bude Nosková čelit v 1. kole krajance Marii Bouzkové, s níž minulý měsíc prohrála semifinále domácího Livesport Prague Open.

Linda Fruhvirtová hrála kvalifikaci grandslamu potřetí v kariéře, ale zatímco na antukovém French Open ani na trávě ve Wimbledonu neuspěla, na betonu v New Yorku se už tříkolovým sítem poprvé prodrala.

Po dvou hladkých dvousetových výhrách nad Švýcarkou Ylenou In-Albonovou a Brazilkou Carolinou Meligeniovou Alvesovou se dnes 17letá Češka nadřela na vítězství v rozhodujícím vystoupení proti dvanácté nasazené Francouzce Chloé Paquetové.

158. tenistka světového žebříčku Fruhvirtová zvítězila po bezmála dvou a půl hodinách boje 6-4 3-6 6-3. Závěr zápasu si zkomplikovala, neboť ve třetím setu za stavu 5-2 a 40-0 nevyužila tři mečboly při podání soupeřky a vzápětí byl duel kvůli dešti na hodinu a čtvrt přerušen. Po návratu na kurt ale česká teenagerka nezaváhala a při svém servisu utkání bez potíží ukončila.

Debut v hlavní soutěži grandslamu si Fruhvirtová odbude proti bez formy hrající Číňance Xinyu Wang, která prohrála sedm z osmi posledních zápasů.

Los českých tenistů na US Open 2022
• Dvouhra žen - 1. kolo •
Kvitová (21-ČR) - Andrejevová (Q-)
|
h2h 0-0
Kar. Plíšková (22-ČR) - Linetteová (Pol.)
| h2h 6-1
Krejčíková (23-ČR) - Contrerasová (Q-Mex.) | h2h 0-0
Nosková (Q-ČR) - Bouzková (ČR)
|
h2h 0-1
Muchová (ČR) - Tomljanovicová (Austr.)
| h2h 0-0
Martincová (ČR) - Kanepiová (Est.)
| h2h 0-1
Siniaková (ČR) - Townsendová (USA)
| h2h 0-0
L. Fruhvirtová (Q-ČR) - Xinyu Wang (Čína) | h2h 0-0
Bejlek (Q-ČR) - Samsonovová (-)
|
h2h 0-0
• Dvouhra mužů - 1. kolo •
Veselý (ČR) - Evans (Brit.)
| h2h 1-0
Lehečka (ČR) - Garín (Chile)
| h2h 0-0
Macháč (Q-ČR) - Van de Zandschulp (21-Niz.) | h2h 2-2
los dvouhry žen | los dvouhry mužů |

Teprve 16letá Sára Bejlek, vítězka tří letošních turnajů ITF na antuce, si premiéru v kvalifikaci grandslamu odbyla v červnu ve Wimbledonu. Ve svém prvním zápase na trávě neuspěla, ale v New Yorku už svůj velký potenciál potvrdila a na druhý pokus se kvalifikovala do hlavní soutěže.

Po skalpech Francouzky Kristiny Mladenovicové a Australanky Priscilly Honové zvládla i deštěm přerušovanou třísetovou bitvu se zkušenou Britkou Heather Watsonovou. Osmifinalistku letošního Wimbledonu zdolala 3-6 6-4 7-5, přestože ve třetím setu prohrávala při podání soupeřky 4-5 a 0-30. K mečbolu ale soupeřku nepustila a ziskem tří gamů v řadě duel po bezmála dvou a půl hodinách boje ukončila.

Osm zápasů neporažená Bejlek vyzve ve svém prvním zápase na grandslamu Ljudmilu Samsonovovou. Ta v přípravě na US Open odehrála devět zápasů a ještě neprohrála. Po triumfu ve Washingtonu ji dva dny před startem US Open čeká finále v Clevelandu.

Tomáš Macháč se na začátku měsíce vrátil po čtvrtroční pauze zaviněné zraněním v oblasti žeber a rychle našel formu, kterou měl v úvodu sezony. Týden po triumfu na challengeru v polském Grodzisku Mazowieckém se na druhý pokus kvalifikoval na US Open.

Po bitvě s krajanem Zdeňkem Kolářem a dvousetové výhře nad Slovákem Jozefem Kovalíkem si 21letý Čech poradil i s o rok a půl mladším Italem Flaviem Cobollim, kterého zdolal 7-6 5-7 6-1 a zaznamenal osmou výhru v řadě. Kvalifikací grandslamu prošel počtvrté v kariéře.

Macháč už dvakrát vyhrál zápas na Australian Open, v New Yorku bude bojovat o vyrovnání svého maxima na grandslamech proti nasazenému Nizozemci Botici Van de Zandschulpovi.

Ve dvouhrách se představí 13 Čechů
V hlavní soutěži dvouher se tak na US Open představí 10 českých tenistek a 3 čeští tenisté. Kromě úspěšných kvalifikantů startují Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Marie Bouzková, Karolína Muchová, Tereza Martincová, Kateřina Siniaková, Jiří Veselý a Jiří Lehečka.

• US OPEN 2022 •
USA / New York, tv. povrch, 60.102.000 dolarů
páteční výsledky (26. 08. 2022)
• Kvalifikace dvouhry žen - 3. kolo •
Nosková (4-ČR) - Zacharovová (Rus.) 6-2 7-5
L. Fruhvirtová (ČR) - Paquetová (12-Fr.) 6-4 3-6 6-3
Bejlek (ČR) - Watsonová (Brit.) 3-6 6-4 7-5
• Kvalifikace dvouhry mužů - 3. kolo •
Macháč (20-ČR) - Cobolli (It.) 7-6(7) 5-7 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

173
Přidat komentář
MiroslavVala
K našim třem skvělým dorostenkami mám následující komentář
Linda Nosková hračka světové stovky,hraje pohledný útočný tenis, s postupem jsem počítal
Linda Fruivirtova velký talent, hrála proti čtvrtfinalitsce Wimbledonu a překvapila solidní hrou s málo chybami
Sára Bejlk, nedávno měla 16 let, bude letos na US open nejmladší, tak ta je pro měl mimořádně příjemný šok. Bravo Sáro, zvládla jsi to.
Reagovat
lars
A nekecas ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtfinalistkou myslíš osmifinalistku Heather Watson? Tak ta hrála se Sárou Bejlek.
Reagovat
hanz
Jinak jsem četl článek, kde se Nosková vyjádřila, že ta včerejší Rusanda, kterou přehrála, nepatří k oblíbeným hráčkám. Ono už to tak vypadalo z toho jejího chování, že to bude spratek.
Reagovat
tommr
všechny tři naše juniorky postoupily z kvalifikace do MD ale bodovej dopad to má u nich různej ...
Linda Nosková obhajuje lonskej titul z Přerova (96 bodů), za postup z kvaldy získala 40 bodů a je tedy zatím v mínusu (-56 bodů) a hrozí jí vypadnutí z první stovky pokud neuhraje na USO aspon druhý kolo ...
Linda Fruhvirtová obhajuje z lonska 42 bodů z Clevelandu, za postup z kvaldy získala 40 bodů a je tedy zatím v nepatrném mínusu (-2 bodů) a zůstává zhruba na stejné pozici ...
Sára Bejlek obhajuje z lonska 21 bodů z Přerova, za postup z kvaldy získala 40 bodů a je tedy už v plusu (+19 bodů) takže si v žebříčku určitě polepší ...
Reagovat
Astarin
Rozhodně si ale přilepšily finančně, že? Už teď mají jistých minimálně 2 000 000 kč.
Reagovat
tommr
jj finančně na tom nepochybně škodný nebudou ... smile
Reagovat
milanspring
za start v prvním kole by měly dostat ještě 10 bodů, ne?
Reagovat
tommr
pokud vypadnou už v prvním kole tak se jim počítají jen body za kvalifikaci ...
Pokud vypadnou ve druhém kole nebo výš tak se jim počítají body za dosažené kolo + k tomu body za kvalifikaci ...
Reagovat
milanspring
v https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeb%C5%99%C3%AD%C4%8Dek_WTA je uvedených ještě 10 bodů za účast v "128 v kole". To platí tedy jen pro ty co nemusí do kvalifikace?
Reagovat
tommr
ano. Hráčky které vypadnou v prvním kole získají 10 bodů. Hráčky které postoupily z kvalifikace a vypadnou v prvním kole získají 40 bodů za postup z kvaldy ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak ohledně Lindy N. mě to velmi mrzí. Sama si tu stovku poctivě vybojovala, žádné divoké karty do turnajů, kde se dají získat lepší body, a teď jí hrozí, že o tu stovku přijde. A navíc duel s Maruškou, to je fakt k vzteku. smile
Reagovat
tommr
s ohledem na ten mimořádně smolnej los je asi to vypadnutí ze stovky nevyhnutelný. Věřím ale že to bude jen dočasný a že si ještě do konce roku tu stovku vybojuje zpátky ...
Reagovat
horska.kraslice
Bude se s tím muset mentálně poprat. I tohle je tenis....
Reagovat
R01316
Nemyslim si, ze to s Lindou nebude tak hrozny, minimalne kolem 100 se udrzi. Letos uz ubhajuje jenom 70 bodu, z toho 65 je z konce listopadu z 25k v Milovicich. Ostatni toho maji mimo US Open na obhajobu habadej.
Reagovat
Esgalnor
Btw, ti dva co Sáru hodně důvěrně objímali, jsou trenéři, rodina nebo co? Nevím, u 16letý holky mi to přišlo teda dost divný a v jiných diskuzích se to docela řeší. https://youtu.be/kFK32__QxkE
Reagovat
Nenela
To poplacavani po zadku si fakt mohli odpustit, to je celkem dost nechutne
Reagovat
JohnB
smile podle mě by měla podat trestní oznámení za sex. obtěžování

tvl vy jste fakt nemocný tady
Reagovat
vavrinec
Ten první poplácávač je její otec, ten druhý by měl být trenér.
Reagovat
frenkie57
Ále, to je jen takové to sportovní poplácávání po zadku, fotbalisti to také dělají...smile
Reagovat
vavrinec
Hlavně je na tom vidět, že v ní vidí spíš pořád malou holku něž mladou dámu smile
Reagovat
hanz
Rozlosování totální humus:
Všechny český hráčky nalosovaný v blízkosti českých hráček, takže se případně vybijou navzájem, tfuj!
Navíc největší juniorská naděj zase vyfásla urputnou běhavku a vracečku Bouzkovou, která dokáže otrávit tenis všem včetně diváka! Blééé

Alespoň nalosování Macháče ujde, proti vraceči to ale lehký mít nebude.
Reagovat
JohnB
Zandschlup je vraceč? A v jaký galaxii?
Reagovat
hanz
Viděl jsem pár jeho zápasu, je to podobný vraceč jako Badosa, silový vracečkový tenis.
Reagovat
JohnB
Badosa je vracečka? smilesmile ty perlíš dneska tvl
Reagovat
hanz
Badosa je extra vracečka, ta když začne útočit, tak to lítá všude kolem. Taková lepší verze naší Bouzkový.
Reagovat
JohnB
ty vle už přestaň, srovnávat Badosu a Bouzkovou už je fakt moc scifi. Ještě sem napiš, že je Isner antukář a jeho největší zbraní je pohyb.
Reagovat
hanz
Džoní, koukni občas na jejich zápasy a nejenom na highlighty. smilesmile
Reagovat
Mony
Isner je antuka, alespoň má antuku rád. Říkal, že si i tam servis v pohodě udrží a na returnů tam má větší sanci
Reagovat
frenkie57
Jsem četl: ...silový, vařečkový tenissmile
Reagovat
JohnB
4x ročně se tu opakuje stejný scénář - brečení kvůli losu smile je to fakt úsměvné
Reagovat
hanz
No páč jsou věčně losy v prvním kolem mezi českými hráčkami!
Reagovat
JohnB
smile hele ale ty seš ještě dobrý, nejvíc ubrečený je tommr a EllNino
Reagovat
hanz
Na tommra, Elňina a týmýčka mi nesahej, to jsou kámoši, s nimiž pěkně zaprudíme tento portál. smile
Reagovat
JohnB
tady o nich píšeš, jak kdybyste si v posteli pod dekou honili fogly smile
Reagovat
hanz
smilesmile To sem, ale nepatří, tady je to seriozní tenisová diskuze.
Reagovat
vergus
Stejně je to zvláštní, jak Američanky s 23 hráčkami mají jediné derby (Riske s nějakou poloasiatkou Yu) a jediné další je pak u našich, kterých je ani ne půlka
Reagovat
lxr
Velká gratulace všem našim juniorkám. Lindám jsem i věřil ale Sára mě neskutečně překvapila.
Teď k losu, myslím že si nemůžu stěžovat, takový luxusní už na GS pro Češky do 1. kola dlouho nebyl. Dokonce i Bára by měla snad postoupit.
Linda F. ho má hodně dobrý, Wang se porazit dá a Mugu je úplně z formy. Kéž by došla do 3. kola kde by potkala Petru. smile
Sára, ono je úspěch že se vůbec kvalifikovala,Samsonova už je ale asi konečná.
Linda N., tohle mě strašně štve, oběma přeji aby postoupily daleko, ale jedná musí skončit, toho jsem se bál snad nejvíce. smile
Celkově ale mají Češky dobrý los tak snad toho využijí.
Reagovat
tommr
pokud se koukáme jen na první kolo tak je ten los našich relativně dobrej. Kazí to jen zápas Bouzková vs Nosková ...
V dalších kolech už to ale taková sláva není. Schůdný soupeřky mají jen Krejčíková a Muchová a ty jsou obě úplně z formy takže jim to asi nebude nic platný ...
Reagovat
tommr
Linda chytla nejhorší možnej los. Totéž ale samozřejmě platí i pro Marii. Dvě hráčky kterým jsem z našich věřil nejvíc a jedna z nich bude muset skončit už po prvním kole ... smile
Reagovat
EllNino
Kvitová - Fruhvirtová ve 3. kole by byla pecka :)
Reagovat
lxr
Myslím že to není nemožné, Mugu může prohrát snad s kýmkoli. Kéž by se tak stalo. smile
Reagovat
EllNino
Ukazuje se, že i Bernarda už nemá takovou jiskru jako na antuce, přeci jen
Reagovat
lxr
Ano, taky jsem si všiml. Pokud si Petra udrží formu z Cinncinati, měla by ji dát. Ale je to Petra takže se bojím i prvního kola.
Reagovat
EllNino
Los má na 2. týden, otázkou je, jestli toho využije :)
Reagovat
tommr
Linda má dobrej los do prvního kola ale pak už jí čekají jen samý ranařky což pro ní není ideální ...
Reagovat
vergus
Wang je pro Lindu hratelná, stejně jako vítězka Tauson-Mugu, které mají obě tragickou formu. Spíš ji zastaví Pera-Petra
Reagovat
tommr
já bych Muguruzu nepodcenoval a Tauson taky může Lindu umlátit. Pokud ale Linda postoupí přes Čínanku do druhýho kola tak už to bude pro ní velkej úspěch ...
Reagovat
EllNino
Nevíte, proč se ten zápas hrál na Louis Armstrong Court? Pochopim Američanku, ale dvě Rusky?
Reagovat
Mantra
chcalo ne? tak bych tam nehledal skryté důvody, prostě pořadatelé z tech.důvodů, aby to vše stihli, proházeli zápasy po kurtech jak se to hodilo jim
Reagovat
EllNino
já nemyslím skryté důvody, tahle možnost mě nenapadla :)
Reagovat
tommr
zápas Sáry jsem vzdal po třetím přerušení kvůli dešti za stavu 2:5 v prvním setu. Se Sárou to nevypadalo moc dobře a o to větší bylo moje překvapení když jsem se dozvěděl konečnej výsledek. Postup do MD je pro Sáru velkej úspěch ... smile
Radost z nečekanýho postupu kazí jen špatnej los. Samsonova je ted v laufu a zřejmě bude nad Sářiny síly ...
Reagovat
makro99
Hmm, za mě má Sára los, který naopak skýtá relativně slušnou šanci na překvapení. Samsonova je hráčka, která konzistencí zrovna nepřekypuje. A nebude pro ni vůbec snadné ta velká očekávání z velké formy na dvou "malých" turnajích naplnit na turnaji největším. K tomu na úvod neznámá, malička soupeřka... tlak, že tuhle formu a los prostě musí využít, bude na Samsonovou značný. A Sára je navíc výjimečná bojovnice, takže pokud dostane jenom na chvilinku šanci, tak za ní půjde se vší svou zarputilostí a v Ludmile může začít hlodat červík pochybností... Samsonova je samozřejmě favoritka, ale když se dívám na její GS bilanci, celkově 6:9, a v NY za kariéru vyhrála jediný zápas... no :) každopádně jí budu v Clevelandu hodně fandit, aby přijela do NY s (dvojznačnou) aurou dvojnásobné šampionky :)
Reagovat
tommr
ani jsem si neuvědomil že je Samsonova ještě ve hře v Clevelandu. To by mohla být pro Sáru malá výhoda obzvláště pokud by hrály už v pondělí ...
Reagovat
peek
Kdo si chcete zahrát fantasy tenis, tak přímo na stránkách USO https://games.usopen.org jsou 2 hry: Fantasy (vyberete 4 svoje favority, každého z jedné čtvrtiny pavouka a smíte jen jednoho z první 16 nasazených), bracket (natipujete kompletně celého pavouka). U obou her jsem založil skupinu CZTP, tak se můžete připojit.
Reagovat
peek
Tady je odkaz na tu skupinu:
https://games.usopen.org/roster?groupId=132&groupJoinToken=da6a94c853
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
EllNino
Linda by Xinyu Wang mohla porazit, upřímně bych radši, kdyby s ní hrála Linda Nosková, ale i Linda Fruhvirtová si s ní poradí :)

Nosková - Bouzková, nekomentuju :/
Bejlek - Samsonova, asi bez šance, ale kdo ví :)
Macháč - Zandschulp, Tomáš vyhrál poslední 2 zápasy, ale Zandschulp se neskutečně zlepšil, no uvidíme, asi to mohlo být i horší :)
Reagovat
Mantra
za mě velký špatný... pozitivní je že postoupí na tuti jedna češka, ale to je asi to jedinésmile
Reagovat
EllNino
se dostal syn Tracy Austin, Brandon Holt, něco pro Vlka a periferii :)
Reagovat
Holahej
Synové nebo dcery bývalých profesionálních tenistů v hlavním losu US Open 2022:

Brandon Holt #293 - Tracy Austin #1
Ben Shelton #171 - Bryan Shelton #55
Stefanos Tsitsipas #3 - Julia Salniková #194
Taylor Fritz #12 - Kathy May #10
Reagovat
smazaný uživatel
Elisabeth Mandlik n. 144, Hana Mandlíková no.3
Reagovat
GaelM
Sebastian Korda #52 - Petr Korda #2
Reagovat
lvicek
Gratulace vsem postupujicim, je to parada! Ten los s Maruskou me ale dost vytaci :/ Budu prat asi spis Marusce, aby se dostala k nasazenym pozicim na GS, coz by si za Wimbledon zaslouzila... Linda urcite zazari i priste.
Reagovat
Esgalnor
Tvl, Linda s Maruskou, ale budiz, obe jsou ted dobre a muzou dojit do tretiho kola alespon, ale Sara se Samsonovou?? To je hruza, kdyby to byla aspon Gauff nebo Haleo, zahrala by si na velkem kurtu, takhle vyfasovala hracku s ohromnou formou (dve finale!), ale tipuji ze je strci nekam na ctyrku...
Reagovat
com
Linda s Maruskou sou dobre, ale Karolina je lepsi smilesmile
Reagovat
GaelM
Super kvalifikace! Hlavně Sára překvapila, je jí 16, má metr padesát a ještě dostala jednu z nejtěžších kvalifikačních skupin - postup je prostě bomba.

Samozřejmě v prvním kole uvidíme český souboj. A ještě Bouzková-Nosková, které mají z Češek asi nejlepší formu... a vítězka ještě nejspíš proti Plíškové smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Včera už jsem to nedala a absolutně jsem si nemyslela, že to dá Sára! Moc gratuluju i Tomášovi, první set hráli oba dobře, dala jsem mu přednost před trápením Sáry, pak nevim, teď čtu, že byl taky zralý na vypadnutí.
Losy jsou k smile, Maruška s Lindou k neuvěření. To je jak v tom úkolu :,,pět minut nemysli na hrocha." Moc jsem oběma přála aspoń první kolo, a i když ho jedna dá, taksmile.
Troufni si odhadovat, že pro většinu z nás bude fandění spíš Sofiina volba, než radost.
Reagovat
Blondie
Pecka! Vyzkousi si velke zapasy a jeste si na zacatku kariery zajisti paradni financni injekci smile
Reagovat
R01316
https://www.wtatennis.com/news/2761640/czech-teens-fruhvirtova-noskova-bejlek-qualify-for-us-open-main-draw
Reagovat
makro99
nádhera :) a Sára teda, při takovémto debutu, ve třetím opět z 3:5 na 7:5 ?! to je snad na ten poslední emotikon v nabídce :D
Reagovat
Dobry-den
Fruhvirtová - Wang smile
Nosková - Bouzková smile
Bejlek - Samsonova smile
Reagovat
R01316
no tak Noskova vs Bouzkova me stve asi nejvic, ach jo...
Reagovat
Mony
To jo, to se nepovedlo
Reagovat
Blondie
Klasika..
To znamena pak Karolina!
Protoze Linda muze Marusku dat.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika..
To znamena pak Karolina!
Protoze Linda muze Marusku dat.
Reagovat
SpacialRecognition
doufám, že Nosková tentokrát bouzkovou porazí...má daleko koukatelnější tenis.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dneska velké uznání za bojovnost a krásný tenis. smileHodně štěstí do dalšího kola neo lépe kol.smilesmile
Reagovat
Petra86
Gratulace všem, teď štěstí při losování.
Reagovat
Dobry-den
No štěstí budou holky rozhodně potřebovat. Moc hratelných soupeřek tam není: Fourlis, Wang, Juvan, Krunič a Krejčíková. To je 5/17, tak snad to aspoň jedné z holek vyjde. smile
Zbytek se mi nelíbí (Sorribes, Bouzková, Azarenka, Sabalenka, Sasnovič a Kvitová). A především ne los smrti: Halep, Gauff, Rybakina, Garcia, Pegula, Samsonova. Tohle by byla na 99 % konečná...
Reagovat
Dobry-den
A Tomášovi nějakýho antukáře, pokud je na výběr. smile
Reagovat
R01316
pri nejhorsim to bude aspon pro holky dobra zkusenost hrat s nejakym velkym jmenem
Reagovat
EllNino
Gratulace :)

Myslel jsem, že se po 2. setu sesype, ale zvládl to skvěle a je taky v MD :)

Do 1. kola bych mu přál asi Nikoloze Basilashviliho, který teď v podstatě nedokáže vyhrát zápas, jsou tam zajímavá jména - Shelton, FAA, Tsitsi, Fritz, Stan, Zandschulp, Rijthoven, Seb Korda, Mandarinka, Nakashima, Martinez, Cilic, Ramos, Coric, Izzy a Kwon ...hratelného toho moc není, spíše chytne nějakého nasazeného z dvacítky, ale třeba bude štěstí na jeho straně :)
Reagovat
lavamancer
dostane Mandarinku, protože to je jediný nick, který nevím, komu přiřadit. A sesypal se ten Ital.
Reagovat
Mony
ja zase myslel, že na něj dolehne Jag leg únava. Přece jen přilétl až v pondělí a teď tu má 3.21 po půlnoci evropského času. Ale tohle asi mají profíci zmáklé.
Reagovat
lavamancer
tak i Mácháč postoupil, to je neuvěřitelný. Mám propocený dvě trička, jak to bylo dneska napínavý. Hlavně Bejlek, to byly nervy a taky dost štěstí. Good luck v prvním kole všem! smile
Reagovat
Dobry-den
Postoupili někdy z kvalifikace 4 Češi? Tohle nepamatuju. smilesmilesmile
Reagovat
Mony
hlavně o českých juniorkách teď asi bude Halóó
Reagovat
A211
Úspěch dovršen T.M je tam 6:1 ve třetím
Reagovat
smazaný uživatel
Opět ukázala, jaká je bojovnice.
Za stavu 3:3 ve 3. setu odvrátila 3 bb, pak měla 3x výhodu, ale gem brala nakonec Heather. Myslel jsem si, že to Sáru zlomí.

Sára ale nedovolila, aby Heather dopodávala zápas, a tím Britku dost nalomila.

Sára hraje pestře, odvážně. Líbilo se mi, jak při 2. podání Heather chodila dost hluboko do kurtu.

Pojď!smile
Reagovat
Mony
tak obyčejná, možná prdlá holka a tak Boží tenissmilesmilesmile
Reagovat
Mony
a to tu chybí Makysmile
Reagovat
EllNino
Otázkou je, kolik se jich dostane aspoň do 3. kola ...
Reagovat
Mony
ted už je všechno navíc a to se hraje lépe
Reagovat
EllNino
myslím celkově z našich holek :)
Reagovat
lavamancer
do 3. kola se dostane jedna
Reagovat
Mony
Že by Tom přidal třešničku s Kanárkem?..
Reagovat
EllNino
Díky za reporty :) Hezké počtení
Reagovat
Mony
to jsem rád, že to nepíšu do vzduchu.
teď už to taky bylo ze streamu..na MD už se budu vracet do Česka
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
Jon61
Tomáš má dva brejky, Ital psychicky dole. Druhý set ztratil zbytečně, teď Itala dorazit.
Reagovat
EllNino
No tak to je pecka smile

Netuším, jak vyhrála, stejně jako proti Kiki v 1. kole, ale tohle je pohádka a hrozně jí to přeju ... Heather dostala point penalty za pokřikování na fotografa a neunesla to absolutně v hlavě ...

Naše holky tedy stoprocentní a je to opravdu pohádka :) Hdně štěstí v MD!!
Reagovat
Dobry-den
No jo, nafoukaná Britka čumí, jak ji 16letá holka mentálně strčí do kapsy. smile
Reagovat
Jon61
Zahrála skvělý return a pak si otevře hubu na fotografa. Přitom měla k výhře blíže, Sára to vydřela.
Reagovat
EllNino
Vůbec jsem to nepochopil, bylo to 15:15, pak už skoro vše vyhodila
Reagovat
A211
Gratulace Sáře Bejlek nádhera střídala krásu
Reagovat
Jon61
Sára je neskutečná bojovnice, gratuluji k výhře. smilesmile
Reagovat
Mony
Celý tenisový svět asi čumísmile
Reagovat
Dobry-den
To je neuvěřitelná borkyně. Ona to fakt vydřela. smilesmilesmile
Reagovat
Mony
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Nějak si to nechávaj protéct mezi prsty :/
Reagovat
EllNino
Tomáš vedl 7:6 5:3 a 30:0, na MB dal dvojchybu, prohrál servis a teď jde podávat Cobolli na výhru ve 2. setu :/
Reagovat
EllNino
A jde se do třetího :///
Reagovat
Dobry-den
4:0 by mu mohlo stačit? smile
Reagovat
A211
Sára Bejlek se převlékla do sportovního a má set výborně
Reagovat
EllNino
Klobouk dolů :)
Reagovat
EllNino
škoda, teď měla nalitej míč na síti na brejkbol, pak vedla 30:0 na servisu, ale Het zahrála 4 bombový údery ..

neva, šance ještě bude
Reagovat
Mony
Tak dnes jsem začal 2.setem Lindy F., protože Lindě N. jsem věřil, že to v pohodě dá. Linda F. měla asi netěžší soupeřku z našich holek a její zápas s Paquet byl asi TOP, co jsem tady viděl. Obě hrály velice precizní tenis, na chybu se čekalo dlouho . Jakoby hrála Linda F. proti Lindě F.. obě hrály velice podobně a kvalitně. Žádná to nechtěla ukončit, přitom obě to dovedou. Asi jim to dobře běhá a mají kondici, tak proč riskovat. Přitom žádná antuková pinkaná, pořádně to řezaly. Nakonec Linda má velký tým, který ví co dělat a jak hrát. Rozhodně 1. kolo nemusí být konečná. Už vypadá hodně vyspěle, žádný náznak nejistoty.
Pak to rozehrála Sára a dobře, jenže se přehnal deštík a to je pro organizátory, jakoby spadla bomba. chápu, že na mokrém kurtu se hrát nedá, ale když přestalo pršet, tak sušící elektro vozíky stály v řadě snad půlhodinu, než dostanou povel k sušení. mezitím nás všechny diváky vyhnaly na velké prostranství, kde se dozvíme další instrukce..No, jak mám o Amících dobré mínění o jejich organizačních schopnostech, tak tohle na mě bylo mocsmile Prostě sušit se mohlo o 20 min. dříve a holky mohly přijít na kurt taky o půlhodinku dříve. Tohle se opakovalo několikrát po každém malém deštíku z mráčků. Proto sezatím v 7 PM neodehraly za sebou ani 2 zápasy. . A ze Sáry už jsem taky nebyl tak nadšenej, jako před tím. Vypadal víc rozházená, víc kazila, ale není pořád posvícení. Uvidíme, jestli to otočí. Určitě nevypadá Heather Watson lépe, než Kikina nebo Chloe, ale Sára taky nebude tak vytrénovaná jako Linda F., aby neměla výpadky. Uvidíme a držme palce. Toma jsem nestihl ani kousek.
.
Reagovat
R01316
Tak Sara uz urvala 6 gemu, coz je tolik, co jich Heather ztratila dohromady v predchozich dvou kolech...
Reagovat
horska.kraslice
No, nic, musím jít spát. Chudák Sára, měla těžký los, dvakrát se s ním vyrovnala výborně. Teď má opět těžkou soupeřku, hodně těžkou, takže tohle už Sára asi nedá, jsem realista. Ale i tak je dobrá!smile
Reagovat
EllNino
Rozkouskovaný zápas bez rytmu, nic moc pro Tomáše a Sáru ... oba zatím v problémech
Reagovat
Dobry-den
Snad další přeháňka Sáře pomůže. smile
Reagovat
SpacialRecognition
Bohužel jakmile ranařka nechybuje, má to hodně těžký
Reagovat
Mri
Představení hráček: Sára Bejlek from Czechoslovak...
smile
Reagovat
EllNino
Výborně! :)

Tak snad to vyjde i Sáře a Tomášovi
Reagovat
lvicek
Jak je ten kurt mokry, tak vypada fakt nerovne ;).
Reagovat
R01316
Nevim, na co s tim vysusovanim cekaji. Asi dostali od vlady pokyn, at vyuzivaji prednostne solarni energie
Reagovat
tommr
už nasadili i těžkou techniku ... smile
Reagovat
R01316
za hodku se zene dalsi bourka, tak aby si pohli
Reagovat
Mri
To mají ze zimáku rolby na vedlejšák?smile
Reagovat
vergus
Přerušení zápasu ve třetím setu na MB za stavu 5:6, 40:Ad.. To ještě Linda měla fajn
Reagovat
Mri
Si moc nezahrály... Neví někdo, proč Sára neni Bejlková?smile
Reagovat
Nenela
Ja si tipuju, ze Bejlkova, stejne jako Bejlekova se blbe vyslovuje a zni blbe, tak proto
Reagovat
Tomas_Smid_fan
viz pravidla českého pravopisu, jsou i on-linesmile
Reagovat
Nenela
Tak nam to prozrad, at to nemusime hledatsmile
Reagovat
Nenela
Ja jsem nekde zase cetla, za jakych podminek se zenske jmeno nemusi prechylovat. Jsou tam jen nejake vyjimky, treba kdyz konci na "a", nebo kdyz se decko narodi v zahranici apod. To bylo pred nejakymi lety, ted je to mozna zase jinak, ale kdyz se Sara narodila, byla ta pravidla urcite jeste celkem rigidni
Reagovat
zfloyd
co furt dělaj američani s tím počasím to to neuměj líp zařídit ? smilesmile
Reagovat
Nenela
To tady bylo reci, ze to Linda po prestavce neda smile
Gratulace k prvnimu dospelemu grandslamu!
Hard Linde svedci, zatim jednoznacne jeji nejsilnejsi povrch s nejvetsimi uspechy
Reagovat
tommr
jj co se nepodařilo na antuce a na trávě vyšlo na hardu ... smile
Reagovat
makro99
Já mám velkou radost. Linda F. jako první prorazila na WTA a pak si taky jako první, souběhem několika okolností, prožila opravdovou krizi.. Linda se zdá být velmi přemýšlivá, a tak jsem moc rád, že tu krizi s návratem na ten vytoužený hard, dokázala takto rázně překonat.
Reagovat
com
Tak jeste Bejlekova smile Aby vsechny tri mohli nalosovat k Bouzkove, Krejcikove a Kvitovic-Vankove smilesmile
Reagovat
zfloyd
ta má asi nejtěžší soupeřku
Reagovat
tommr
papírově ano. Poslední dobou ale Watson nehraje nic moc a v Torontu dokonce skrečovala zápas v kvalifikaci ...
Reagovat
Blondie
no neboj, ono to tak dopadne smile
Reagovat
SydneyOpen
Tak to je 100% jistota smile Kvitová - Fruhvirtová, Krejčíková - Nosková, Bouzková - Bejlek, pokud postoupí
Reagovat
Blondie
Ztrapním se, ale kolik je kvalaifikantů v MD, prosím? Jasně, mohu googlit, ale... prosím?
Reagovat
annah
KOukla jsem do pavouka a vychází mi to na počet 16. Ale nevím, jestli je to správně.
Reagovat
Blondie
Děkuju!
Reagovat
Nenela
Ja jsem optimistka a rikam, ze postoupi i Sara a vsechny tri budou nalosovane k nekomu jinemu nez k nasim. Ma vira je pevna!
Reagovat
A211
Gratulace Lindě F.k postupu vzala si sportovní oblečení místo karnevalového a jistě se cítila lépe a přineslo to skvělý výsledek
Reagovat
annah
Ten obleček s dlouhou plisovanou sukní se fakt nepovedl.
Reagovat
hanz
No vida, překvapila, že nedala dabla, za ten zápas jich měla snad 15!
Reagovat
Esgalnor
Tak dohrávka byla rychlovka, moc gratuluju! Na jakém kurtu bude hrát Sára?
Reagovat
Dobry-den
No jo. Málem jsem to prošvih. Viděl jsem jen 2 laciné chyby Francouzky, winner Lindy na závěr a pak její obrovskou radost. smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Jinak Sára hraje na kurtu po Lindě, takže nepřepínejte kanela! smile
Reagovat
SydneyOpen
Paráda, je to úplně jiný příběh než kvalifikace Wimbledonu, obě vyspělý výkon a rozhodně mají na to alespoň 1 kolo přelézt ať už vylosují kohokoliv. No tak ještě Sára a Tom smile
Reagovat
lars
Obe muzou porazit Kvitko ? :)
Reagovat
Serpens
Linda si zaslouží pochvalu, jak obstojně hraje proti zdi smile
Reagovat
hanz
Nosková hraje dobře, jediný, co mi fakt vadí je její (ne)fyzička, už bylo znát, že mele z posledního.
Reagovat
A211
I u jiných hráček že v tom vedru najednou pohybují pomaleji a potom se zmátoři
Reagovat
tommr
Linda odehrála další solidní zápas a po zásluze postupuje ... smile
Jediný co se jí dá vytknout je to že za stavu 5:3 ve druhým setu nedopodávala zápas ...
Ruska byla docela nebezpečná a možná že o ní v budoucnu ještě uslyšíme ...
Reagovat
hanz
Ruska byla urputná a otravná vracečka.
Reagovat
horska.kraslice
Ten její řev nelze neslyšet smile
Reagovat
hanz
Gratulka, ta otravná Rusanda z kola ven.smilesmile
Reagovat
tommr
mě přišla docela sympatická. Kdyby nehrála proti Lindě tak bych jí postup přál ...
Reagovat
lvicek
Sympaticka???
Reagovat
Ela-fon-isi
Mně byla taky sympatická, taková divoženka.
Reagovat
Nenela
Moc rvala, to ja nerada
Reagovat
annah
Fakt byla protivná. Něčím mi připomínala Šarapku.
Reagovat
A211
Velká gratulace Lindě Noskové kvalifikace je záludná soutěž.
Reagovat
Blondie
Nádhera. A příště už bez nutnosti kvalifikace! smile

Tak ještě druhá malá Linda :-)
Reagovat
annah
Ta přišla na třetí set v jiném oblečku a vypadá v něm mnohem líp. I líp hraje! :-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Snad smile nezmění poměr sil na kurtu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist