Útočný tenis zvítězil. O titul si zahrají Bartoliová s Lisickou

4. 7. 2013, 15:47
Aktuality 348
Překvapivé obsazení letošního finále wimbledonské dvouhry žen už má své hlavní hrdinky. Díky útočnému tenisu si po šesti letech zahraje o svůj první grandslamový titul Marion Bartoliová, kterou v sobotu vyzve ve svém premiérovém grandslamovém finále Němka Sabine Lisická.
Marion Bartoliová

Před šesti lety se ve Wimbledonu dostala až do finále, ve kterém ji zastavila Venus Williamsová. Letos má Marion Bartoliová šanci na reparát: v dnešním duelu deklasovala Belgičanku Kirsten Flipkensovou 6-1 6-2 a podruhé v kariéře postoupila do grandslamového finále.

Osmadvacetiletá Bartoliová nastoupila do dnešního zápasu jako ta výrazně zkušenější z obou semifinalistek a proti Flipkensové od prvních výměn potvrzovala roli favoritky. Přemožitelka Petry Kvitové už v prvním setu nedokázala najít odpověď na důraznou hru Francouzky, která nechala Flipkensovou uhrát jediný game a sadu získala za necelou půlhodinu.

Marion BartoliováBelgičanka, která nastoupila s bolavým pravým kolenem, tahala za kratší konec od začátku i ve druhém setu. V něm se za stavu 0-3 nechala ošetřovat a poté brejkem vykřesala alespoň malou naději na zvrat. Ta ale za několik minut zhasla úplně: Bartoliová soupeřce znovu sebrala servis a za stavu 5-2 bez potíží zápas doservírovala.

"Vůbec tomu nemohu uvěřit, hrála jsem tak dobře," řekla po svém suverénním výkonu vítězka zápasu. "Zdálo se mi, jako by byl míček jako fotbalový míč. Trefovala jsem ho od začátku čistě. Hrát takhle dobře v semifinále Wimbledonu je úžasný pocit," pochvalovala si Bartoliová, která zároveň politovala svou soupeřku. "Myslím, že byla zraněná a zaslouží si uznání. Musí být těžké hrát semifinále se zraněním," uvedla Francouzka.

"Rozhodně se na to (zranění) nechci vymlouvat, Marion hrála skvěle," řekla po utkání Flipkensová. "V prvním setu jsem upadla na své bolavé koleno. Nejdřív jsem nic necítila, po pár gamech to ale začalo ostře bolet jako před čtyřmi týdny," popsala své zdravotní problémy sedmadvacetiletá vítězka juniorky ve Wimbledonu a na US Open z roku 2003.

Patnáctá nasazená Bartoliová se ve svém druhém wimbledonském finále utká se Sabinou Lisickou, která ve druhém - mnohem vyrovnanějším - semifinále, zdolala 6-4 2-6 9-7 světovou čtyřku Agnieszku Radwaňskou z Polska a poprvé v kariéře postoupila do grandslamového finále.

V úvodním setu německá tenistka ani jednou neztratila podání a po brejku ze sedmé hry se ujala vedení. Jenže ve druhé sadě si servis ani jednou neudržela a po šesti ztracených gamech v řadě prohrávala v rozhodujícím dějství už 0-3. Nicméně stejně jako proti Williamsové skóre otočila a za stavu 5-4 podávala na vítězství. Situaci ještě nezvládla, nakonec ale dramatickou koncovku dotáhla do vítězného konce a napodruhé už utkání ukončila.

Sabine LisickáLisické se ve Wimbledonu tradičně dařilo, neboť předchozí tři starty proměnila ve dvě čtvrtfinále a předloni v semifinále. Letos ve 4. kole senzačně vyřadila největší favoritku Serenu Williamsovou a místo ve finále si tak rozhodně zaslouží. Navíc se stala první Němkou ve finále Wimbledonu po Steffi Grafové, která v All England Clubu hrála o titul naposledy v roce 1999. Od sedminásobné wimbledonské šampionky dostala před zápasem povzbuzující vkaz, který jí prý v závěru pomáhal.

"Posledních pár gamů bylo tak vzrušujících, obě jsme bojovaly naplno. Byla to bitva, ale pořád jsem věřila, že můžu vyhrát. Bez ohledu na to, jaké bylo skóre," prohlásila čtyřiadvacetiletá Němka, která musela v roce 2010 kvůli zranění kotníku na pět měsíců přerušit kariéru.

V sobotu odpoledne tak tenisový svět pozná novou grandslamovou šampionku. Mírnou favoritkou bude třiadvacetiletá Lisická, která s o pět let starší Bartoliovou vyhrála tři ze čtyř vzájemných duelů.
Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 22,56 milionu liber):
Dvouhra - semifinále:
Bartoliová (15-Fr.) - Flipkensová (20-Belg.) 6-1 6-2
Lisická (23-Něm.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6-4 2-6 9-7

Juniorky:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Townsendová (5-USA) - Krejčíková (4-ČR) 6-2 7-6(4)

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

348
Přidat komentář
slacker
Tady:
"Jako promiň, Petra v Dubaji porazila tři hráčky top 10, Vika na AO jednu, Marion teď žádnou. Jestli tohle, alespoň papírově, nebyla těžší cesta, tak už nevím, co víc bys o Petře chtěl. "
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na té větě fakticky špatného?
Reagovat
slacker
" A kde to proboha Marion vyčítám? Co mi to zase cpeš?"
"Nic takového nedělám."

Na te vete je spatne to ze si odporujes s jinými vetami. Slovickaris, vytrhavas vety z kontextu, napada jiné at primo nebo neprimo. Obvinujes neustale druhé z věci které sam delas.

Ses mor tehle diskuzi. Nastesti jsou tu i dalsi kteří te umi mnohem trefneji zhodnotit. Ty tady 24hodin prevazne sermujes savlickou jako Don Quijot
Reagovat
smazaný uživatel
Další nekonečná zbytečná debata a "fanoušek" quesh opět září a svou bohyni pečlivě chrání :-)

slacker: Není turnaj jako turnaj. Tohle mnozí sváteční diváci tenisu jaksi pořád nechápou.
Ty dvě výjimky - Katovice (finále) je odpad kategorie International. Dubaj (titul) je Premier nejnižšího typu.

Vyšší premiery jsou Premier 5 a Premier mandatory. A jak si za 10 měsíců vedla tam?

Peking 2. kolo, Miami 3. kolo, Madrid 2. kolo, Řím 3. kolo. Totální krach.
Jedině v Indian Wells a v Doha má čtvrtinále - první kolo bye, pak jí skrečovala Makarovna, výhra nad Petrovou a následně v QF těsně padla se Serenou.
Jak úchvatné na vítězku Turnaje mistryň.

Melbourne 2. kolo, Paříž 3. kolo a na Wimbledonu s velkým štěstím, kdy nepotkala jedinou silnou soupeřku, urvala dokonce čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
V Dubají Petra porazila 3 hráčky z top 10, kolik jich porazila Azarenka na AO? Zbytek tvého žvástu ani nebudu komentovat.
Reagovat
slacker
aha tak zvast :-)) popirani holocaustu
Reagovat
smazaný uživatel
No když zmíní jenom to, co se mu hodí, tak je to žvást. ;-) A srovnávat to s popíráním holocaustu, to jsi doufám nemyslel vážně.
Reagovat
slacker
A co nezminil? Meni to vyznam vyrceneho? Jak?
Reagovat
smazaný uživatel
Co nezmínil? Třeba právě to, že v Dubaji porazila tři hráčky z top 10, z toho dvě výše než je sama. A že do Dubaje byly původně přihlášené Vika i Serena. A jestli to mění význam vyřčeného? Jistě, v Brožově pojetí Dubaj vypadá jako bezvýznamný pouťák s druhořadým obsazením (což taky zcela evidentně byl Brožův záměr).
Reagovat
slacker
Tenouci quesh se stébla chyta, Dubaj je bohuzel jen dobře dotovana "500". Bohuzel uspech v Dubaji neznameal zadny zlom do zbytku sezony. Dubaj jen odsunul nutny radikalni rez.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké stéblo? Já konstatuji fakta. Nemůžu za to, že tobě nebo Brožovi se nehodí do krámu.
Reagovat
slacker
Aha fakta, na jednou stranu das Dubaj na druhou zbytek a tobe vyjde ze 1 turnaj uplne obraci zbytek
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi to tu zase podsouváš? :-D Já žádnou rovnici nevypracovával, abych něco dával na jednu či druhou stranu, jen se mi nelíbí to vaše záměrné a nesmyslné snižování Dubaje.
Reagovat
slacker
Co ty podsouvas me? mam dojem ze bavim o logických nesmyslech v bibli s fanatickym evangelikem. Dubaj tu nikdo nesnizuje.

Co zmenil uspech v Dubaji? NIC
Reagovat
smazaný uživatel
Dubaj tu nikdo nesnižuje? Tak si Brožův příspěvek přečti ještě jednou a nahlas, pak pokračuj svým příspěvkem v 15:53. Pak očekávám omluvu.
Reagovat
slacker
Za co cekas omluvu? Premier (470) je opravusdu nejnizsi kategorie co mají v nazvu Premier (900, 1000). Prece se ti nebude omlouvat za to Dubaj ma nejvesti dotaci mezi turnaji Premier. Krecovite se snazis
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí, když se omluvíte za to, jak Dubaj shazujete. Buď to děláte záměrně nebo nechápete, že víc než na kategorii turnaje záleží na jeho obsazení. A to bylo v Dubaji silnější než na leckterém dle kategorie vyšším turnaji.
Reagovat
slacker
Tak si to vem Grandslam, Premier Mandatory, Premier 5, Premier (Dubaj), Interntational. 4 z 5.

Moje první veta o Dubaji "Dubaj je bohuzel jen dobře dotovana "500". Co na tom je za znevazovani? Ucast na Doha byla lepsi nez Dubaji.

A zeptam se na to ZNOVA. Co meni Dubaj na zhodnoceni ery po US Open 2012?
Reagovat
smazaný uživatel
"Účast v Doha byla lepší než v Dubaji." Nebyla. Ale ano, Vika se Serenou nakonec odpadly, nicméně přihlášené byly.

Už jsem ti vysvětloval, o co mi šlo, nevím proč tu debatu stáčíš někam úplně jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
Kveši, co se ti na mém přehledu nelíbí? Jsou to jen fakta.
Mužský mají 9 důležitých turnajů ATP 1000, ženský 9 turnajů Premier 5 a Premier mandatory, Vše ostatní je příprava, nemá smysl se opájet nějakými jejími čtvrtfinále nebo finále na nevýznamných turnajích.

A to jsem ještě zapomněl na Tokio, turnaj z Premier 5. Tam vyhučela už v prvním utkání, tj. 2. kole :-)

Oprava textu:
Tokio úvodní zápas ven, Peking 2. kolo, Miami 3. kolo, Madrid 2. kolo, Řím 3. kolo. Totální krach.
Reagovat
slacker
A co ti slo? Znova a lepe. Z Dubaje GS nebo Major neudelas. V cem se nam kritikum Dubaj nehodi do kramu? Cekam ciste argumenty a ne ocernovani a shazovani, ale asi marne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já z Dubaje grandslam nedělám, byť - čistě papírově - tam měla Petra cestu k titulu těžší než na AO Vika nebo teď Marion ve Wimbledonu.

Ale vy z něj děláte okresní přebor..
Reagovat
slacker
Fakt ses diskuter na pest s klapkami na ocich, s prstama v usich a s halucinacemi v hlave :-)

Na Dubaji nikdo tezsi cestu nemel. Nikdo se tam nebude snazit na 150 procent, Serana nebo Vika klidne s lehcim srdcem ozeli ucast, neprijdou o zadne dulezite body.

Dubaje je pekny uspech,. V cem se nam nehodi uspech v Dubaji na hodnoceni dlouhodobe vykonnosti Petry? Jedna vlaštovka bohužel Jaro nedela a oprvdu jakro neudelala. SoStudne rupnuti s Kirilenkovu na nasledujicm turnaju (IW) bohužel vratilo zase vse do starych koleji
Reagovat
smazaný uživatel
Jako promiň, Petra v Dubaji porazila tři hráčky top 10, Vika na AO jednu, Marion teď žádnou. Jestli tohle, alespoň papírově, nebyla těžší cesta, tak už nevím, co víc bys o Petře chtěl.

Bavíme se pořád o Dubaji, nevím, proč do toho zatahuješ ostatní turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, herní nasazení top tenistek na GS (PM) a na tuctovém turnaji Premier se 470 body bývá diametrálně odlišné. Serena, Viktorka i další, když se jim zrovna moc nedaří, dokážou zbytek utkání odchodit.

Ono to tvoje "porážení" top hráček na nedůležitých tuctových turnajích je prostě jednodušší.
O tom by třeba mohla vyprávět Dementová. Pamatuješ? Málem z ní už byla finalistka Wimbledonu, ovšem Serena dvě mimořádně kritické situace (včetně mečbolu) ustála.
Reagovat
slacker
Protože sis z puvodniho textu vypichl Dubaj, abys mohl napsat ze vse ostatni je zvast. "bitva" opravdu není o Dubaji ale o necem jinem. A k tomu se marne snazim vrátit diskusi.
Reagovat
slacker
Kdyby Petra vyhrala letošní Winbledon tak by taky neporazila zadnou hracku TOP10. Není to chyba Marion.
Reagovat
smazaný uživatel
Brož: Ano, jsi směšný.

slacker: A kde to proboha Marion vyčítám? Co mi to zase cpeš?
Reagovat
slacker
Jsi smesny fanatik. Konec diskuze v tomhle vlaknu, Sonja ti to jinde rekla dobře.
Ja ti nic necpal, ty tady snazis vyfabulovat ze letošní Dubaj je vic nez letosni AO nebi Wimbledon.

Další nekonečná zbytečná debata a "fanoušek" quesh opět září a svou bohyni pečlivě chrání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takového nedělám.
Reagovat
VlS
prohrává zápasy sama se sebou, Tomáš až na výjimky s lepším soupeřem ,Tomáš až na výjimky prohrává s lepšími nebo stejně dobrými tenisty, Petra někdy a ne tak výjimečně prohrává s tenistkami slabšími. To je ten viditelný rozdíl a důvod, proč Tomáše více méně necháváme na pokoji a Petru ne.
Reagovat
Fandina
Petra neprohrává úmyslně, prohraje a je z toho nešťastná a místo pochopení se jí dostane kritiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra po prohraném čtvrtfinále se přímo na kurtu rozbrečela, byla nespokojená a nešťastná, Tomáš po prohraném čtvrtfinále byl sám se sebou navýsost spokojen, přestože v druhém setu nad soupeřem vedl 3:0 s dvěma brejky a nedokázal toho využít.

Když už tedy srovnáváš, jak působí, tak se vším všudy..
Reagovat
VlS
1. Tomáš spokojenej nebyl a docela jasně svou hru zkritizoval. Prohrál s nejlepším tenistou současnosti.
2. To že někdo po zápasu brečí je argument pro co? Nebylo by lepší hrát tak, aby k breku nebyl důvod?

Vy si fakt pletete Tenis portál s Petřiným fan klubem.
Reagovat
Fandina
Tomáš byl také nešťastný, nespokojený s prohrou stejně tak jako Petra, na tom byli oba stejně, proto nechápu, proč Petra má být kritizována.
Co se týká Tenisportálu, tak jsem si nevšimla tady nějakého odborníka ne tenis, kritiků Petry tady ale vidím hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
1. že Tomáš prohrál s nejlepším tenistou je argument pro co? K Petře takhle shovívaví nejste..
2. argument pro to, že nebyla spokojená s výsledkem. Že chtěla a chce víc, přestože jí tady pořád někteří předhazují opak..

My si nic nepleteme, my diskutujeme.
Reagovat
VlS
Neviděl jsem tady žádnou kritiku, že Petra nechce. Kdyby Petra prohrála po boji se Serenou, tak jí nikdo krizovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tady podobnou kritiku vídám dost často.
Reagovat
pepin
Ale no tak, vždyt je to od Tebe pořád stejný, nezlob se to s diskuzí nemá nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Že bráním Petru? Ano, to je stále stejné.
Reagovat
VlS
Ale ty nebráníš Petru, ty chceš potlačit jakejkoliv jinej názor. Dneska zde nebyla na Petru jediná urážka, žádnej osobní výpad, žádná narážka na soukromí nebo nebo na postavu - tak co dneska bráníš?
Byl zde dotaz, proč nekritizujeme Toma jako Petru. Napsal jsem svůj názor proč a co je protiargument? Že Petra brečela a nemáme ji kritizovat. Sorry, to není diskuse.
Reagovat
Fandina
Já to beru obecně. Petra hraje a pořád je něco špatně. Když už nic jiného, tak se špatně tváří a pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Já snad potlačuju tvůj názor? Já s ním akorát nesouhlasím, to je celé.
Reagovat
Fandina
V diskusi se nedá potlačovat cizí názor. Buď se s ním ztotožníš, převezmeš jeho argumenty, nebo ne. Výsledek diskuse může být že se shodnete nebo zůstanete na svém.
Reagovat
pepin
Ale nezlob se to si pořád namlouváš jen Ty a quesh. Vis to napsal dobře, nikdo ji neubližuje, to jen Vy se pořád snažíte nastolit pocit, že ji někdo kritizuje.
Reagovat
pepin
Vždyt ji bran, na tom není nic špatného, ale bran ji, když ji někdo bude ubližovat a ne, když se tady rozvinula diskuze nad článkem z novin, nota bene ji tam nikdo neubližuje.
Reagovat
Fandina
Co článek o Petře tak pořád hledání much na ní, tohle špatně, tohle by mělo být lepší a pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
A já snad někoho tady nebo tam obvinil z toho, že jí někdo ubližuje?
Reagovat
slacker
Stacilo by kdyby se drzela stabilne v TOP3, razem ubyde kritiky
Reagovat
smazaný uživatel
Jak znám místní diskuze, tak se obávám, že by to nestačilo, zvláště některým..
Reagovat
VlS
Znovu jsi mimo mísu. Na otázku " proč kritizujeme Petru víc než Toma" jsem napsal názor. O čem diskutuješ na tomto vláknu ty?
Reagovat
Fandina
Jaký názor si napsal?
Reagovat
Fandina
Nevím, jaký je rozdíl mezi sedmým nebo třetím místem, kdo chce kritizovat bude, podle mě nelogicky a nespravedlivě. Kdo nechce kritizovat, nebude to dělat nikdy, obvzlášť když to není na místě. Ve sportu musí jeden vyhrát a kritizovat že druhý prohrál a ještě k tomu ve čtvrtfinále GS není na místě.
Reagovat
VlS
Máš ho na začátku tohoto vlákna
Reagovat
Fandina
VlS ... já s tvým názorem nesouhlasím. Oba dva prohrávají většinou s níže postavnými na žebříčku a přesto je Petra pořád předmětem kritiky.
Reagovat
VlS
Prohlášením nepravdy pravdu nezměníš. Kolikrát se letos Petra dostala k zápasu s výše postavenou hráčkou? Kolikrát se dostala k zápasu s některou z první pětky?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli svůj poslední příspěvek směřuješ na Fandinu nebo na mě, ale ono je to dost jedno, v kontextu téhle debaty tvoje otázka nedává smysl tak jako tak. Ani jeden z nás totiž neprohlásil, že Petra neprohrává s hráčkami, co jsou pod ní.
Reagovat
pepin
Ještě se vracím k Petře, kamarád mi přinesl článek s názvem
"Co dál, Petro? Nechá se Kvitová unášet osudem".
V začátku článku je porovnání roku 2011 kdy Petra za titulem vypálila 233 vítězných míčů, omráčila tenisový svět a odborníci ji pasovali na příští královnu. Cituji - O dva roky později má na stejném místě znovu naději na vítězství. Jenže selhává ve čtvrtfinále. Ten rozdíl bije do očí. Pryč je svoboda a odvaha sázet winnery. Je spoutaná, opatrnější, netlačí tolik balony k lajnám. Již druhou sezonu kromě několika záblesků tápe. Nepřidala další GS. V žebříčku se svezla na 8 místo. A co změnila, aby zase stoupala? Propustila kondičního kauče Ivanka, který ji dopomohl vyhrát Wimbledon. Najala Bajzu, kapacitu v alternativní medicíně. A podle jeho instrukcí posiluje bez činek, aby se vyhývala zraněním. Výsledek? Zdravotních potíží ubylo jen maličko, v pohybu pokrok neudělala. Když po krachu na AO čelila kritice, žádala o trpělivost. Oprávněně. Jak ovšem ukázaly další dva GS, jen s trpělivostí se do špičky nevrátíš. V tenise rozhodují maličkosti. Proto hráči angažují pomocníky, fyzioterapeuty, sparingpartnery, lékaře, poradce přes výživu, psychology. Jsme jako stáj formule 1 a Novak je pilot, řekl kauč Marian Vajda o servisu pro Djokoviče. My všechno připravíme, zařídíme, on jenom naskočí a jede.. A kdo seděl v Kvitové loži v úterý? Kauč Kotyza, vypletač raket a Spellmanová, jež se jí stará o styk s veřejností. Zbytek roku naznačí, kam Kvitová s trpělivostí a současnou partou dojde. Co dělá nyní, zjevně nestačí na tituly a šplhání po žebříčku. Držet se v Top 10 je jistě obdivuhodné, ale Kvitová má navíc.
Tak to je citace článku a je v ní hodně, ale hodně pravdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, kolik pravdy v tom, je, ale celkem jsem si jisty, ze 263 prispevku nam to stoupne do 2 hodin tak na 400 prispevku;D))))

V cem to psali?
Reagovat
pepin
Prosím Tě nevím, mám jen výstřižek toho článku, ale není to problém, kamaráda se zeptám odkud to vystřihl.
Reagovat
smazaný uživatel
No mne to jen tak zajimalo...stejne asi doste tezko si to koupim, ale treba to bude nekde na netu...
Reagovat
pepin
Jo a podepsán je pan Karel Knap, jako autor.
Reagovat
smazaný uživatel
Knap? Tak to bude MF Dnes. :D
Reagovat
slacker
Tohle ti Quesh asi omlati o hlavu :-) ale ja se pod to podepisu.
Reagovat
Jan
Kromě toho týmu Petry, což je pravda, mi tam hlavně chybí, že Petra asi moc netrénuje nebo ne tak jak by měla. Ty spousty chyb, co dělá, vysvětlovat jen hlavou se mi nezdá. TO že je pořád zraněná nebo nemocná a zejména to ohlašují vždy po prohraném zápasu, taky působí divně.
Reagovat
slacker
Taky doufam ze ty silene kiksy se musi dat nejak omezit drilem v treninku
Reagovat
LukasH
Všechno je to sice pravda. Problém akorát je, že do toho nikdo nevidíme. Je asi jasné, že pokud nějaká změna nenastane, bude se Petra trápit. Jenže třeba je k té změně potřeba čas. Jasně, je jednoduché říct, ať změní trenéra, ale trenér je člověk, který s tenistou tráví půlku života. Petra si určitě s Kotyzou sedla lidsky a asi má pocit, že on dělá vše správně. Je přesvědčená, že chyba je v ní samé, což jistě je, ale tým kolem má za úkol svého svěřence správně vést a tam už třeba všechno v pořádku není.
Zase věta typu "nepřidala další grandslam" zní, jako by se grandslamy daly koupit v krámě. Od Petry se prostě hrozně očekávalo a ona to neunesla. Jenže kolik tenistek kromě prvních 4 jsou konzistentní. Nechci snižovat výkony např. Sabine, ale proč je tedy ona se svým skvělým tenisem na 23. místě, když herně je schopná hrát top 5? Je totiž třeba se na to taky koukat trochu víc objektivně. Petra na to musí přijít sama, musí k tomu sama dospět a to možná není záležitost na půl roku. Vždyť kolik tenistů se někde plácalo a pak teprve vystoupalo?
Je to strašně moc o povaze. Vždyť si srovnejte povahu Petry a např. Šarapky s Azarenkou. Petra si evidentně všechno mnohem víc bere, jakýkoliv problém přenáší do tenisu a podle toho to pak vypadá. Šarapka se nedávno rozešla s přítelem a hrála snad ještě líp.
Takže třeba se to podá, třeba ne. Můžeme jen doufat a fandit.
Reagovat
Jan
O tom že to chce čas se tady mluví už od loňského začátku roku, kdy se Petra zranila po AO a měla i prohry na turnajích, už někdy v únoru a březnu. Takže chtělo to prý čas, rok a půl je pryč a je to pořád horší. Takže jak dlouho ještě ? Rok ? Dva ? Víc ?
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrteční MF Dnes, četl jsem. S první částí nesouhlasím, ta je podle mě mimo, s druhou částí, tou o týmu, víceméně souhlasím.
Reagovat
LukasH
Jasně, je to blbý, no. Všichni bychom si tu přáli vidět Petru v top 3, co hraje pravidelně min. semifinále. Špičkoví hráči musí skloubit všechno - hru, psychiku, tým, zdraví. Ale ono to ne vždy sedne a někdy prostě člověk neví, co dělat. Myslíš, že Petra nechce? Chce, ale nejde to nebo neví jak nebo se bojí změn. Bojí se vyházet všechny kolem sebe a sehnat někoho novýho.
Petra prostě nemá myšlení a psychiku např. Sereny, která jednou za rok prohraje a pak v rozhovoru řekne, jak musí dál tvrdě makat, protože je to nepřípustné. Proto je světová 1. Petra je hodná, ale bohužel takhle nepřemýšlí. Jak tu mluvíš o tom minulým roku, tak ona si někdy do US open říkala, jak je to vlastně skvělý - 2 semifinále, čtvrtfinále, 2 tituly. Jde o to, jaký si klade nároky. A Kotyza jí říkal - Petro dobrý a v budoucnu to bude ještě lepší. Ale ono zatím holt není.
Zkus si pustit její video z dětství na stránkách, co si založila. Její táta tam říká, že vůbec netrénovali moc, aby se nepředřela, mluví tam o tom, že svůj první zápas vyhrála, což bylo dobrý, ale další prohrála a její táta říká, že mu šlo o to, aby se někde udržela, ne aby byla první. A jak je to dneska? Úplně stejně jak jí to bylo vštěpováno v dětství. Drží se v první 10, což je jejím blízkých okolím považováno za "dobrý".
Je známo, že Williams vštěpoval do hlavy svým dcerám, že musejí být nejlepší. Dokonce je prý mlátil. Strašný, ale obě světový 1.
Reagovat
misa
Je to článek z MF Dnes, který vyšel včera. V podstatě je to souhrn toho, co se tady už od začátku roku probírá. Žádný viditelný progres, realizační tým na úrovni mistryně republiky a ne wimbledonské vítězky, atd.

Je velmi zajímavé srovnání Berdycha a Kvitové v médiích. Oba mají letos víceméně srovnatelné výsledky. U Tomáše se uznává, že na sobě maká, snaží se o změny, ale mezi řádky vyznívá, že je víceméně všem jasné, že na ty nejlepší nemá, i kdyby se na hlavu postavil. Petra se neustále kritizuje, protože všem se zdá, že tomu moc nedává. Stačí to na top 10, ale co kdyby k tomu přistoupila opravdu na 100 %? Kolik grandslamů, jaké místo? To všem vrtá hlavou.
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že já pořád nerozumím tomu, proč se tak Petra kritizuje. Místo toho, co by fandové měli být rádi, že byl někdo ve čtvrtfinále Wimblu, snáší se na ní kritika, že netrénuje, že má špatnou fyzičku, že měla vyhrát, dokonce i že je nemocná. Můžete mi někdo vysvětlit, proč toto o Petře píšete a o druhých ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Petře je 23, Tomášovi bude 28. Kde byl Tomáš v jejím věku? Kde bude ona v jeho věku? Srovnáváš nesrovnatelné..
Reagovat
slacker
Cemu nerozumis? "Petra se neustále kritizuje, protože všem se zdá, že tomu moc nedává. Stačí to na top 10, ale co kdyby k tomu přistoupila opravdu na 100 %? Kolik grandslamů, jaké místo? To všem vrtá hlavou." Tohle az na to "vsem" je prazaklad kritiky Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Čili na základě něčího nepodloženého imho mylného dojmu. Jak jinak..
Reagovat
slacker
Zeny dospivaji a vyzravaji obecne driv nez muzi. Takze 23 vs 27 je neporovnatelne. Muzem jen doufat a utesovat se ke 30 opet rozkvete
A hlavne je to dost skoda prmrhat par let preslapovanim na miste.
Reagovat
pepin
Tak záleží na tom, jak se na to dotyčný jednotlivec dívá. I v první části článku není nic, co by nebyla pravda, vše je skutečností. Ovšem záleží na tom jak se každý z nás k tomu staví. Někoho to uspokojuje jak to je, někoho pochopitelně ne. Je také pravda, že nejsme směrodatní, to je Petra. Já jsem ten článek sem dal proto, aby bylo vidět, že se zde již delšé dobu bavíme v podstatě na stejné téma, tedy aspon někteří.

LukašH - já si nemyslím, že by autor článku myslel získávání GS na objednávku, ale po roce 2011 vše nasvědčovalo tomu, že pokud Petra využije svůj potenciál, tak další GS by měly přijít. Píšeš, že to Petra neunesla psychicky, ale od toho má přece psychologa, i když ne po ruce, což je trošku divné při její labilní psychice o které sama píše. Sice zde někdo napsal, že jej má na telefonu, ale to si myslím není řešení. To by pak lidi k němu nemuseli chodit a mohli by si s ním jen volat.
Reagovat
Fandina
slacker ... a že Petra je naší nejlepší tenistkou to není důvod jí nekritizovat? není to nevděk? Petra vždycky říká, že trénuje a že se snaží udělat všechno pro výhru a ta druhá je lepší, proto vyhrála? to není dostatečné vysvětlení, proč prohrála, nebo se jí nevěří, co říká?
Reagovat
misa
Já nic nesrovnávám. Píšu je to, jak na mě působí články o Tomášovi a Petře v médiích. Teď mě docela naštvalo, že když vypadla, tak se v médiích mezi řádky objevila kritika, že se Petra vymlouvá na nemoc. Vsadím se, že když jsou pánové nemocní, mají problém něco naťukat do klávesnice. Bůh je ochraňuj, kdyby měli předvést vrcholný výkon proti špičkovému soupeři :-)
Reagovat
pepin
Již jsme se tu o tom bavili, protože např. Hradecká, Hlaváčková a další prostě ten potenciál Petry nemají. A bavíme se zde o článku, kde se dotyčný vyjadřuje k současnému stavu jak jej vidí u Petry. Na tom není nic špatného, nikdo ji nenadává, nikdo ji neuráží, prostě se něco konstatuje. Od toho to tady je diskuze.
Reagovat
Fandina
Ne každý diskutuje a baví se, vesměs tady čtu nesmyslné kritiky a je to už kolorit, Petra prohrála, tak se tu navalí kde kdo a padají i urážky a posměšná slova. Navíc psát o někom, že málo trénuje, to se také nedá takhle z obrazovky poznat, to musí vědět bezprostřední okolí. Psát o komkoli, že se vymlouvá na nemoc je už úplně na hraně. Sportovci jsou náchylnější na zranění a někteří i na nemoci, jako každý člověk a uvádět to jako, že se vymlouvá, to je o ničem.
Reagovat
slacker
Ber to treba jako nevdek, Tomase Berdycha taky hodne kritizovali a ted ho vice chvali i kdyz jeho postaveni v TOP 10 je plus minus stejne 3 roky. Je to stejne nespravedlive jako kdyz ucitelka kritizuje nejlepsigho zaka za 2 a chvali pruserare ze se zlepsil na 3
Reagovat
Fandina
A není to zbytečné, takové kritiky někoho, jak trénuje ví přece jen ten, kdo je bezprostředně přitom s ní a tady je věčné téma, že málo trénuje, nebo blbě. Ano je to nevděk vůči nejlépe hrající naší tenistce.
Reagovat
slacker
Pokud trenink neprinasi dlouhodobe ovoce v zapasech tak trenuje spatne. To se zvenci rozhodne posoudit da.
Pricin muze byt treba tisic. Malo casto, hodne casto, dolecovani zraneni, zamereni na nespravne aspekty, netre, trenerska metodika, nizky respekt k tomu co rika trenar, motivace. Tohle opravdu tezko posoudime zvenci, ale disktutovat se o tom vecne da
Reagovat
smazaný uživatel
Zvenčí se dají posoudit výsledky, ale ne to, proč jsou takové, jaké jsou. To vždy bude pouhá spekulace. Můžeme o tom diskutovat, ale žádného relevantního závěru se stejně nemůžeme dobrat.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě můžeš diskutovat o čemkoli, jen když nemáš informace, nevíš přesně, tak je ta diskuse víceméně na vodě. Nedá se argumentovat, jsou to obecné fráze.
Reagovat
slacker
Pockej, proc takove jsou se zvenci posoudit take da. Jen to nechce byt hluchy k postrehum diskutujicch i tenisovych expertu (prosim bez kadrovani kdo jim ma narok byt). Urcite tu krome nesmyslu a urazek jsou i inteligentni postrehy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá. Jakkoliv máte pocit, že tu rozebíráte konkrétně Petru a její konkrétní chyby, bez znalosti toho, co se děje uvnitř, a do čeho tady nikdo z nás nevidí bude závěr jen hodně obecný, sice technicky vzato možná správný, ale natolik obecný, že je stejně dobře aplikovatelný jak na amatérské nadšence, tak na Serenu nebo Djokoviče. Čili myslíte to dobře, ale těžko můžete přijít s něčím, co by Petra a její tým dávno nevěděli. Platí to jak pro debatéry, tak pro experty, kteří se vyjadřují do médií.
Reagovat
slacker
Treba takovy rozsireny postrech ze Petra by mela zacit spolupracovat s Martinou Navratiloou tu tvrdosijne odmitas. Hodne hracu z takove spoluprace zaclo profitovat tak tvoje apriorni odmitani Martiny jako poradce nebo trenerky je hodno nabozenskeho fanatika.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to naopak - ne že bych já Martinu a priori odmítal, ale vy se k ní až fanaticky upínáte jako ke spasitelce všehomíra.
Reagovat
Jan
Co se týče té současné labilní psychiky Petry, už jsem to tady jednou psal, bije mně to do očí, jak ve finále Fedcupu 2011 Petra otočila úžasně zápas s Kuzněcovovou z 0:3 ve třetím setu na 6:3, tak mluvila o tom, že má silnou psychiku po mamince tuším. A najednou má labilní psychiku. Prohlášení, jak se to zrovna hodí. Nevím jen jestli to v současnosti prohlašovala sama, že má teď slabou psychiku. Stejně tak na mně působí podezřele ta neustálá prohlášení o nemoci či zranění vždy po prohraném zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Jene, na tebe taky prazvláštně působí všechno..
Reagovat
Fandina
Na mě to působí, že podle některých je Petra předem naprogramovaný stroj, který by měl vyhrávat všechno kam přijde a když tomu tak není, tak se snese vlna kritiky na ní a na všechny okolo, proč to tak není. To je opravdu o ničem.
Reagovat
slacker
S vyjimkou 2 turnaju se uz 10 mesicu (od New Heaven) se nedostala dal nez do ctvrtfinale. To je proste krize jako hrom. Nebo spise upadek.
A jedina viditelna zmena jen v kondicnim treneru ktery je prilis pohodlny jezdit na turnaje. Z nadejne sampionky se stava prumerna hracka z chvostu top10 s neprilis profesionalne pusobicim tymem.okolo. Radost z pohledu na jeji dominantni hru se zmenila na nervove utrpeni z pravidelnich kolepsu behem hry ktere uz nedokaze na rozdil od drivejska zastavit vcas.
Reagovat
smazaný uživatel
Že sis vybral zrovna posledních 10 měsíců? No jo - kdybys vybral 12, tvoje teorie by se rozsypala, což nemůžeš potřebovat, kdybys vybral míň, tak zrovna tak..

Nazvat hráčku top 10 jako průměrnou je hovadina už z principu, což jistě dobře víš. Že kolapsy nejsou o nic častější než dřív, to taky víš.

Kdybys napsal, že tým nepůsobí profesionálně, resp, že by s ní Bajza jezdil častěji, tak s tebou i souhlasím. Ale když máš potřebu to obalit do nesmyslů, tak opět musím stát v opozici.

A ne, neznamená to, že si myslím, že Petra v současnosti hraje bůhvíjak skvěle.
Reagovat
slacker
10 mesicu sem si vybral naprosto umyslne jako bod zlomu cislo 2. Bod zlomu cislo 1 vidim AO 2012. Doba finalova presla v dobu semifinalovou a ted je doba cvrtfinalova. To neni moje teorie to je proste ohraniceni ze zpetneho pohledu.

Nevim jak jinak pojmenovat to ze je jisty kvalitativni prelom mezi top3/top4 a zbytkem top10 kde se hracky obvykle meni jak na obrtliku.
Drive kolaps vystridala uspesna stihaci jizda. Ted se to s ni vlece obvykle az do konce. Takze se hromadi vice horkosti z hloupych porazek.

Kazdy krome tebe vidi trvale sestupny trend a jako hlavni pricinu se priklanim stale vice k nazoru je to v jejim tymu ktery si s tim evidentne bud neumi adekvatne poradit nebo na to proste a jednodusse nema. Tim TO myslim dovest a udrzet ji na vrcholu. A po roce 2011 se jejim vrcholem nemuze minit nic min nez sampionka.

Petra sesla z nadejne cesty a nenaplnuje svuj potencial, tim pritahuje tolik kritiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže sis těch 10 měsíců vybral proto, aby sis mohl kopnout. No aspoň že to přiznáš.

Hráčky se mění i na prvních pozicích. Že teď jsou nějakou dobu na prvních 4 místech ta stejné jména je náhoda, ne pravidlo. Na postu 1 se za poslední rok a půl vystřídala hned 4 jména, to je solidní turbulence.

S tím kolapsem je to solidní ptákovina, ten poměr úspěšných stíhacích jízd a hloupých porážek není horší, než byl dřív.

K sestupnému trendu: v roce 2011 se na TM kvalifikovala ze šesté pozice, loni z páté, letos je zatím osmá. To o žádném trvale sestupném trendu nesvědčí.

Takže znova - kdybys napsal, že situace v jejím týmu zřejmě není ideální, dalo by se s tím souhlasit. Ale s tou omáčkou nesmyslů kolem se prostě souhlasit nedá.

A ještě jednou znova - netvrdím, že Petra momentálně hraje bůhvíjak dobře.
Reagovat
slacker
Opet pokracujes ve stylu zapalenoho nabozenskeho blouznivce co se ohani hlavne dojmy a fakta si bud vyfabuluje nebo je ohne podle potreby.

10 mesicu sem si nevybral, 10 mesicu vypadlo z proste analyzy vysledku v case. Pridam i nejake dalsi positivni zlomy na krivce kariery Petry. Zlom - Wimbledon 2010. Zlom - Brisbane 2011. Ber to jako rozdeleni na prahory, prvohory, druhohory, tretihohy atd jako v geologii :-)

ja to rozdělil na top3/4 a zbytek top10 a nikde sem ani sluvkem nemínil ze mam na mysli současnou situaci a pouze v zenach. Obecne se vzdy v historii 2-4 hraci přetahovali dkouhodobe o prvni misto a zbytek jim k tomu dělal kompars co byl rad za drobky. Petra jako kompars k současné éře Azarenka/Serena/Sarapova z toho nemůžeš mít radost. jestli se chystáš argumentovat ze Sarapova nebo Serena kolísají a vypadly na čas ze špičky tak to bylo dáno jejich zdravotními problémy ne výkonnostními.

Ad kolapsy: tohle je zoufale tvrzeni proti tvrzeni a nevím jak jinak ti odůvodnit můj pohled. Anketa na TP :-)?

Petra se v roce 2011 kvalifikovala na Master ze 3. pozice nikoliv ze 6. Proč si musíš vypomáhat nepravdou?

Situace v jejím tymu není ideální, ale vidíme to hlavně my z venku. Vidí to ona sama? Ne, jinak by už změny přišly

Rozcházíme se v pohledu proč spatně hraje, výkyv vs trend a zda je to jen shoda náhod nebo důsledek špatných rozhodnuti.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapálený blouznivec? Moje argumenty jsou logické a mají hlavu i patu, což se rozhodně nedá říct o všech příspěvcích zde. A ano, na TM 2011 šla z třetího místa, ne šestého, moje chyba, omlouvám se.

Říkáš, že u Sereny/Máši/Viky byly ty propady dány především zdravotními problémy. To je ale jen část pravdy, všechny tyto dámy si prošly tím, čím Petra dnes. Rychlý průnik do špičky a pak série nevýrazných výkonů a všelijakých propadů. Vika vzor 2011 taky prohrávala s kde kým a málokdo by si tipl, že v příští sezoně vyhraje grandslam a prakticky celou ji stráví na postu světové jedničky, Serena na svůj druhý GS čekala 3 roky a mohl bych pokračovat.. A zároveň i u Petry je ten výsledkový propad z větší části kvůli zdravotním problémům, víš sám, že loni furt byla zraněná a třeba letos v Austrálii se jí ozvalo astma.

Že situace v jejím týmu ideální není, v tom s tebou i souhlasím, ale v ostatním se zkrátka neshodneme.
Reagovat
baggik
Velmi mě těší, že útočný tenis zvítězil a obě hráčky co jsou ve finále tam jsou po zásluze. A´t vyhraje ta lepší! Mírně budu přát Sabine. :-) Byla by tragédie kdyby vyhrála třeba Radwaňská, neboť ona sama by Serenu, Vicky ani Marii v životě na grandslamu nevyřadila. Agniezska měla obrovské štěstí s Li Na, která neproměnila jasně nahrané setboly a za semi může být maximálně ráda. Flipkens už je starší hráčka a semi bylo odměnou za její dřinu, ale upřímně Peťa Kvitů se nám opět vyřadila sama.
Reagovat
slacker
Kde se da ten zapas Kvitova-Flipkensova prostudovat? Nornmalni turnaje neni problem najit zaznamy na youtube ale Wimbledon pusti verejne jen 2 minutovy highlights
Reagovat
baggik
nevim, já to viděl dvakrát v televizi
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo na kolikati kurtech se hraje letošní Wimbledon?A na kolik z nich je ošetřeno jestřábím okem?
Reagovat
Sonja
ale proč ji neukázat:-))))
https://pbs.twimg.com/media/BOVK5KxCQAAdbPH.jpg
Reagovat
Sonja
Ještě zajímavý rozhovor s Marion...fakt je sympaťačka:-)))
A ke konci (cca 3:00) testuje její IQ:-D
http://www.youtube.com/watch?v=gDRxpdZr-D8
"too easy":-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Super Sonjo...

Velmi jsem potesen, ze je Marion ve finale, konecne si ji zas svet vic vsimne...je to vubec velmi zajimava osobnost tenisu, nejen stylem a hranim.
....Je to takovy svezi vitr poslouchat o Marion, a ne porad dokolecka o tom, jaky bude mit outfit Masa a co ten svihly Boofo, nejaky ten hudebnik od Viky atd...nebo proc bude finale zase hlucne, a proc je to problem...straaaasne unavujici jak hra Marie.

Jsem uplne nadsen, ze tady mame uplne jiny tamata, a se Sabinou take...Je to neskutecna uleva...;)

Jj Marion je skvela, kazdy rok ve Wimbledone ma takovy koutek pro deti kde se s nema bavi a tak...Proste i behem toho tezkeho GS si najde na takove veci cas...ikdyz na kurte to nevypada, je to takova ticha Gothic Lady v ustrani s tajemnym a milym usmevem na tvari;)

To je teniska, kteru jsem strasne, ale strasne nemusel, ale ted ji strasne, ale strasne mam rad;D))) Za styl, za to jaka je......uz to vidim, nekde na francouzsky riviere bych si s ni nekde sedl do male kavarnicky a k dobremu vinu by jsme zobali olivy ze syrem a debatovali by jsme o vlivu farancouzskeho impresionismu na evropskou kulturu, pri cemz nekde z dali by se nesly slavne tony Edith a jejiho Padam Padam....Ano Marion se bud nenavidi nebo miluje, ale pratele vedle ni nejedna blondyna jen vic bledne....
Reagovat
smazaný uživatel
Když už, tak přítel Viky je Redfoo. :)

Promiň, ale Masha a Vika jsou lepší tenistky než Marion a jeden Wimbledon na tom nic nezmění. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo tak se jmenuje, Redfoo...slysel jsem jeden song, a bylo to strasne, jak tommr rika uplna hruza;D)

Ja nikde nepisi, ze Marion je lepsi;) Ja se jen tesim z toho, ze zas nemusim poslouchat, co noveho u Viktooorie a tim Redfoo a tak...proste tahle zmena je podle mne velmi prospesna;)))

....Ale ja vim, ty bys tenis na trave zakazal, a hned bys i ten krasny anglicky park zavrel, nebot tam hrozi navstevnikum na Kopci Henmana, ze uklouznou a zlomi si nohu..."boze jak Ti anglicane to maji spatne zorganizovane";D))) ze....
Reagovat
smazaný uživatel
On se nejmenuje Redfoo, to je jeho umělecké jméno. Jmenuje se Stefan Kendal Gordy.

"Ja se jen tesim z toho, ze zas nemusim poslouchat, co noveho u Viktooorie a tim Redfoo a tak...proste tahle zmena je podle mne velmi prospesna;)))"
A kdo tě nutí to poslouchat? :) Já se o vztahy holek taky moc nezajímám. Jenom když samy něco napíšou nebo řeknou, ale jinak je to jejich věc.

No a ten tvůj poslední odstavec, to už je úplný vrchol. :D Tak já už pár dní nepřeškrtávám znak Wimbledonu (aby aspoň Katka vyhrála juniorského debla a Kiki v mixu) a ty na mě takhle? Jen počkej (Vlku, ne zajíci)! :D Mimochodem, ten jejich Henman Hill už měli dávno přejmenovat na Murray Field. Henman byl sympaťák, ale Andy je lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Murray mount, ale neuchytilo se to ještě. Až vyhraje, tak bude i kopec jeho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak dokonce Mount. :D No, možná už to přijde brzy... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Media mne nuti, hlavne, kdyz ty dve jsou ve finale, tak je to vsude....;) proto rikam ,ze tahle zmena je fajn...

No mne to je jedno jak se ten pan jmenuje, ale to co produkuje, je priaserne, ale abych nebyl tendencni, tak jsem si ted rychle do YT hodil to jeho umelecke jmeno a kliknul na song > bring out the bottles....a reknu ti...ja to nedal ani do konce...se to neda...po tomhle umelci myslim plakat svet nebude, az z neho odejde;)

Jinak ten kopec uz chteji prejmenovat na Andyho kopec...ale nevim, jestli to nakonec udelaj...;)))

No ze neco neskrtas, tak to ja uz nevim...posledni, co jsem zaregistroval, byl ten znak....
Reagovat
smazaný uživatel
Média tě nenutí. Mě když něco nezajímá, tak to taky nečtu. :)

"No ze neco neskrtas, tak to ja uz nevim...posledni, co jsem zaregistroval, byl ten znak...."
No právě proto ti píšu, že už jsem z pověrčivosti přestal škrtat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale nuti...:)

Nic nectu...staci se divat na zapas, a hnedle mezi jednim setem a druhym upotavka na rozhovor s tou a tou...a do toho info, ze Redfu bude nekde pinkat a tak, ja to nevyhledaval, to bych ten tenis nesmel sledovat uz vubec teda...
...tem vecem proste neuniknes...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to ale musis poslat obrazek bez toho sktrtnuti a verejne to oznamit:D))) Pak si to hned zapamatujeme, ze bojkot skonci;D))))
Reagovat
slacker
Nechodila Vikatoria Azarenkova s Bubkou juniorem? Ten si natloukl kokos a Aza ho rychle pustila k vody. Inu laska zeny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pozor. Možná nevíš, že Redfoo není jenom hudebník, ale taky tenisový trenér. Jeho svěřenkyní je japonská juniorka Ayaka Okuno. Tady jsou všichni tři... :)
https://pbs.twimg.com/media/BOHqcriCAAAAJ_N.jpg

No, snad ti bude stačit, když veřejně oznámím, že už nepřeškrtávám znak Wimbledonu. :D Jinak žádný bojkot skončit nemohl, protože ani nikdy nezačal. Já to sleduju pořád, i když tenhle turnaj prostě nemusím. Ale sledoval jsem to i po 2. kole a budu to sledovat až do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice se divím, že na tebe ještě reaguju, ale...

Ano, Vika chodila se Sergejem. Ale v té době, jak Sergej vypadl z okna, už spolu s Vikou podle mě nechodili. Česká média sice považovala Viku pořád za jeho přítelkyní, ale všechno nasvědčuje tomu, že už spolu nějakou dobu nebyli. Jinak Vika se byla za Sergejem podívat v pařížské nemocnici, poté co se to stalo. Takže jí to rozhodně nebylo lhostejné a určitě spolu mají pořád dobrý vztah.
Reagovat
slacker
"Sice se divím, že na tebe ještě reaguju, ale..." , "nejsem nacinalista jako nekdo".
Opravdu si nepridas uboze?
Reagovat
smazaný uživatel
Uboze by si měl z nás dvou připadat někdo jiný...
Reagovat
slacker
Ale dekuji za tvoje spekulace jak to s rozchodem Vika-Bubka podle tebe bylo, bohuzel verejne znama fakta se daji intepretovat i jinak nez po tvem fandovskem pristupu. Me jen zarazila blizka casova schoda obou udalosti, interpretovat se to da pochopilne vselijak
Reagovat
smazaný uživatel
Já to neinterpretuju podle svého "fandovského přístupu", ale podle všech dostupných indicií. Když to bylo aktuální, tak už jsem to jednou rozebíral...
Reagovat
slacker
U tebe je kazdy druhy co poukaze na tvou nedokonalost hned ubohy ale sam sebe pochopilne vidis jinak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že mě neznáš...
Reagovat
slacker
Hlavne ze ty sam znas ty co hrave nalepkujes za odpad a ubozaky. Posuzuji te podle projevu na TP. Stacilo jen neprimo se oprit o tvoje nalepkovani jinych za ubozaky a nesouhlasit s fandanim cizich kdyz hrajou s nasimy (oboje vytky nemirily jen na tebe)
a hned sem si vyslouzil nalepku nacionalisty a prakticky si neumis odpustit invektivu v jakemkoliv prispevku co na me zareagujes
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady psal a napíšu to ještě jednou: Chovám se k lidem tak, jak se chovají oni ke mně. To platí v životě i na diskusi...
Reagovat
slacker
Nechovas
Reagovat
Sonja
Reagovat
Mayo
ideálne dneska DelPou a Márny
Reagovat
Sonja
Ideálně dneska Novak a Jerzy.
Reagovat
Mayo
chceš aby som nesledoval finále ? :D
Reagovat
Sonja
To už je tvůj boj, já bych se na finále koukla, ať by tam hrál kdokoliv z těchhle čtyř.
Reagovat
Mayo
kalap dole pred tebou v tom prípade
Reagovat
Reti64
Na překvapení už to moc nevypadá, vyhrají ti co jsou zdravější.
Reagovat
Sonja
A třeba dnes ještě všichni budem koukat...co ti "lazaři" dokážou.
Já jsem taky myslela, že "jednonohý" Delpo nemůže vyhrát nad tryskomyší Davidem...a vyhrál, navíc ve třech. Jerzy si už od Říma stěžuje na loket...přesto došel až do semifinále GS.
Já už bych se fakt nedivila ničemu:-)
Reagovat
Reti64
Re:Sonja
Ty fandíš Jerzymu, viď, tak já si na něj teda vsadím...:))
Reagovat
Sonja
Re:Reti
Fandím, ale nedoporučuju ti na něj vsadit (abych za to pak nemohla já:-((:-D)
Mimochodem, komu fandíš ty?
Reagovat
Reti64
Re: Sonja
Sympatický je mi Novak, ale nejvíc fandím asi Tomymu, měl jsem rád Edberga. Nechápu Tomáše s tou jeho Ester...:))
Reagovat
Sonja
!!! Já si říkala, že už jsem tě tu někdy dřív viděla psát hezky o Novakovi:-))
Tommymu? Haasovi?
Proč nechápeš Tomáše s tou jeho Ester?:-D
Reagovat
Reti64
Re: Sonja
Vypadlo mi tam jedno m, promiň, jo, Tommy Haasovi,tomu držím palce odjakživa. Psát tady o některých věcech se mi moc nechce, ale sám jsem to vlastně nakousnul...:)) I Jarda Jágr byl kdysi blázen do modelek, naštěstí už ho to pustilo... Ty takzvaný krásky..., darmo mluvit, v hlavě vakuum a o tý kráse si myslím svý...:)) Ostatně takzvané krásné ženy jsou přece pro muže bez fantazie...:)) Kdo se líbí tobě? :))
Reagovat
Sonja
Vzkazník;-)
Reagovat
24tomas
Kdybych k tomu měl dnes něco říct, asi bych se zastal Radwanske. Bylo na ní vidět jak moc chce znovu do finále, jak na kurtu dělá co může, ale prostě to nestačilo. S největší pravděpodobností, kdyby udržela podání na 4:1, už by to podle mě nepustila, ale takhle se Lisicki dostala znovu do hry a v podstatě se opakoval první set, kde byla Agnieszka bezradná. Není divu, že neměla chuť na nějaký objímání potom, co se Lisicki vyválela dosytosti na trávě a potom co přišla o finále, ke kterýmu už měla tak blízko. Myslím, že tolik zlých reakcí co jsem dnes viděl na internetu si nezaslouží. Jsem si jistej, že se Sabině někdy v blízké době omluví a bude vše OK. Spousta lidí, spousta jiných reakcí. Já naopak na ni oceňuju tu bojovnost a odhodlání, který není rozhodně vidět u všech. A potom mi k tomu zapadá i tahle reakce, která tak podle mě, obzvlášť dnes, není neomluvitelná.
Reagovat
dadaft
tak dneska je ten sestřih na Novasportu dost děsný - nevím, proč se tak dlouho věnovali druhému setu zápasu Aga - Sabine a z třetího vynechali hodně důležitých a/nebo krásných částí...
minimálně desátá hra, kdy Aga ribrejkla Sabine a srovnala na 5:5 tam neměla chybět!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon neco pro Tebe...paradni prace na siti Agy;))) Aby se ti dobre spalo;)

http://www.youtube.com/watch?v=IU0A_Zm8JXs
Reagovat
smazaný uživatel
Souhrn nováků mi nevadí, moc pečlivě to nesleduju. Špatné je, pokud tam někdy chyběl zobrazený stav utkání. To je o ničem.
Naopak děsivé byly sestřihy ČT z Paříže díky komentářům čété experta Budky. Tenhle člověk pořád neví, kdy se má při proslovech nadechnout.
V jednom denním souhrnu jméno Maria Joao Koehler vyslovoval Maria Žoaová Kelerová :-))) To jsem padal pod stůl.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule19.pdf
Reagovat
Sonja
Koho tipuješ na vítěze mužských semifinále, Brozi?
Reagovat
smazaný uživatel
Favority. Skoťák minule bohužel s velkým štěstím přežil a bude zlobit i ve finále. Na závěr si doufám opět hezky popláče. Emoce po další těžké domácí porážce určitě v klidu neudrží.
Reagovat
Heather_Fedex
gratulace oboum finalistkam.... bohuzel, jsem nemela moznost videt zadne zapasy, ale podle komentaru tady byl ten 2. zapas tenisova lahudka

jeste k finale: sance vetsi davam sabine, presto, ze si velmi preju opak. bude to mit ve svych rukou prave nemecka tenistka. ma tvrdsi udery, pestrejsi hru a 1. servisna urovni sereny.
zato marion, ackoliv ji moc fandim, tak hraje porad to same. vsimla jsem si to v zapase se sloane. byla tam 1 vymena, kdy jako stroj posilala udery pod ostrym uhlem porad a porad do stejneho mista. nakonec se ji to vypomstilo. vetsinou se snazi vsechno vybehat a taroven rychle posilat mice zpatky na 2. stranu. ani nevim, jestli jsem ji v zivote videla zahrat slice. dropshot par-krat jo, ale ne zas tak moc ucinny, aby si s tim souperka nevedela rady. 2. servis returnuje na velke riziko. sabine se bude na 100 % snazit co nejvic preriskovavat 2. servis.
nevim, jestli bude marion tak uspesna pri returnech 1. servisu. taktez pri volejich se mi nezda 2-krat jista.
ale na 2. stranu, porad si myslim, ze proti sabine jeji sance na vyhru jsou lepsi, nez proti agniezce. ta by si to uz ve finale s marion ukocirovala. s tou ma hrozivu bilanci 7:0!!! ziskala pouze jediny set proti ni ;//
no porad ma i se sabine neprizniviu bilanci 1:3, pricemz posledni zapas se odehral prave ve wimb a ten si pamatuju ne jen pro tenhle moment ;)))

http://m.youtube.com/watch?v=AXd8jUhE5gY

ale take proto, protoze jsem marion fandila jak o dusi spasenou, hlavne potom, co se ji povedlo prolomit servis sabine, kdyz nedokazala dopodavat na zapas, ale stejne to nestacilo... a to i pres to, ze bojovala jak drak!!! ve 3. setu uz vazne mlela z posledniho, sabine si z ni udelala doslova hadr, kt. poutirala wimbledonsky dvorec....
Reagovat
Heather_Fedex
porad ale je sance, ze sabine v sobotu tlak velkeho finale nezvladne, bude na ni deka a nebude ji to tam padat....ale prilis tomu neverim. sabine uz po predchozich zapasech zkusenosti ma a pomaly dospiva i do psychicky velmi odolne sampionky....

a pravdepodobne, ackoliv sabca neni muj salek kavy, tak by mi ji po porazce bylo lito, za ty vykony, co letos ve wimbl predvedla... no ale po vyhre zase na ni budu pekne nasrrana ;D jak jsem byla loni, kdyz vyradila marusku a jeste predloni, kdyz vyradila nalinku....

muj skromny tip je sabine ve 2 setech, pokud se psychicky nerozlozi

a tedy na zaver dodavam: bonne chance marion!!! ;)))
Reagovat
horska.kraslice
Taky bych to o něco více přála Marion (už pro to, že je starší, takže má před sebou teoreticky méně šancí než její soupeřka), ale tipuji že vyhraje Sabine.
Reagovat
dadaft
teď se dívám na záznam zápasu Bartoli - Flipkens a Marion je válec.
Stephens mi proti ní přišla nevýrazná, ale až tenhle zápas ukázal, pod jakým tlakem od Bartoli byla - Marion se s tím nemaže, hraje tvrdě, dobře a sebevědomě. takže Sloane v podstatě OK..
na obranu Kirsten bych řekl, že si ve čtvrtém gemu poranila to své nešťastné koleno - komentátor naznačil, že by mohlo jít spíše o "taktický" MTO, než zdravotní, ale podle toho, co říkala po zápase, cítila ho stejně jako v dobách, kdy nemohla hrát...... - dvěmi slovy žádná prdel.
no, ale prohrála by asi stejně.

tohle bude finále jak má být.
((( doufejme )))
Reagovat
freeteepek
Ten komentátor na Fandovi byl pěknej pitomec. Prý Flipkens na 90% simuluje. Vůbec říkal spoustu blbostí. Něco o trhání trávníku hráčkou při běhu za kraťasem např. Žvanil, místo aby si všímal faktů a komentoval tenisovou techniku a přístup. Bohužel, v tomto si s ostatními českými a slovenskými komentátory může podat ruku:-((
Reagovat
dadaft
a tak ona se tam ta možnost taktického MTO nabízela, ale co vím, tak Kirsten není z těch, co by takhle uvažovaly.
doufám, že ten pocit bylo jen nějaké krátké deja vu, které rychle zmizí - konečně asi Flipkensová hraje podle svých představ a zranění do toho v žádném případě nezapadá...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v rámci večerního relaxu jsem si přečetl některé diskuzní příspěvky a nestačím zírat. Sám se často pouštím do Fedal hádek, ale ty jsou oproti tomuto odpadu opravdu jako prd v moři. Každý druhý názor je prudce urážlivý až šovinistický, další zase postrádající logiku. To je síla, kada.tom, Lopuch a spol, běžte si léčit mindráky třeba do přírody, pohybem a ne nesmyslným ťukáním do klávesky.
Reagovat
smazaný uživatel
Že se vůbec vzrušuješ. Takhle přece anonymní diskuze fungujou. Petra bude prostě na věky tlustá a neschopná, Maria s Vikou ukřičené, Serena babochlap, Aga bude hrát otravnou zeď, Fedex bude namachrovanej snob, Berdych arogantní blbec, Marion nejhnusnější hráčka na okruhu...pořád je to lepší než na novinkách nebo na idnesu...
Reagovat
mopall
tak
Reagovat
smazaný uživatel
Fascinujou mě pubertální výrazy "na novinkách" a "na seznamu". Vnímají naši experti skutečnou adresu takového článku?
Reagovat
smazaný uživatel
Fascinuje mě schopnost dospělého a vyspělého inženýra Brože, vybrat tu nejméně podstatnou část celého názoru a reagovat na ni.
Reagovat
LukasH
Tak zápas Bartoli - Filipkens jsem neviděl. Může mi někdo říct, jak Filipkens hrála? To byla Bartoli tak dobrá nebo Filipkens hrála hůř? Bartoli je mi sice krajně nesympatická, ale vím, že pokud se dostane do toho svého tenisového tranzu - kdy tam všude pobíhá a skáče, padá jí tam všechno. Vzpomínám na US open 2012 s Petrou.
Sledoval jsem zápas Aga - Sabine a opět jsem si vzpomněl na Petru, protože mi přišlo, že by dnes na obě měla. Sabine dost chybovala, ani jedna si nebyla schopná udržet servis, přesto to Sabine stačilo, aby vyhrála. Zase je pravda, že Petra měla při postupu do čtvrtfinále neuvěřitelné štěstí, zato Sabine si všechno vybojovala plus porazila Serenu.
V sobotu fandím Sabine, protože jí mám radši. Ale kdo ví. Bartoli strašně bojuje, už jednou byla ve finále a pokud bude Sabine chybovat jako dneska, jistě by na to doplatila. Pokud Bartoli vyhraje, připíše si 1900 bodů a bude před Petrou na 7. místě.
Reagovat
dadaft
to, že by Petra na obě měla, to je vtip, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč vtip? Aga na Petru vůbec neumí a absolutně si na ní nevěří, navíc je Petra o třídu lepší trávařka než Aga. Co se týče Sabine, tam by to bylo o něco těžší, ale pro Petru hraje to, že už ji párkrát porazila a kritické okamžiky zvládá o něco líp, navíc je i zkušenější. A co hlavně - Aga ani Sabine by proti Petře nehrály tak, jako hrály dneska proti sobě..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by asi na obe mela, to jo, ale ne letos...muj nazor.

Co se tyce Kirsten, byla hodne na zacatku nervozni, to ji nalomilo, a Marion ji dorazila svym klasickym baseballovym stylem, hrala velmi agresivne, ale trpelive, takovym zpusobem, ktery Petre proste s Kirsten chybel...

Dale servisy Marion byly ucinnejsi nez Petriny, Kirsten s nema mela sve problemy, ty slajsy, ktere hrala na Petru proste Marion problem nedelaly, nebot ona to odebira jinak...

....Proto se to tezko porovnava s Petrou;) ktera opravdu mela letos stesti, ze dorazila do QF, a muze dekovat vsem tzv. tenisovym bohum, ze ty body obhajila. Sama preci Petra priznala, ze s Jekaterinou, to mela stesti s dohravkou, .....jinak jak se nad tim tak zamyslim, mozna by ted ve finale byla Jekaterina;)

Ale takovy je tenis, los, pavouk...

Marion proste dnes agresivni hrou Kirsten a jeji technicky tenis dostale rychle z kurtu + nervozita belgicanky, slo to pekne rychle;)
Reagovat
slacker
US Open 2012 - to si Petra prohrala uplne sama, to byl proste zlom a od te doby konci turnaje potupne jako kdyz dostane uprosted zapasu prujem. Svetla vyjimka jen Dubaj a Doha.
Reagovat
mopall
Flipkens hrála to co ji dovolila Bartoli..Petra jestli tenhle zápas viděla, tak se musela bít hlavou o zeď a litovat, že dnes nehrála s Bartoli...Finále bude zajímavé
Reagovat
smazaný uživatel
S tím bych byl opatrný. Třeba já si to po tom dnešním zápase nemyslím.
Reagovat
slacker
Petra letos prohrala uz s vice hrackami proti kterym ji to vzdycky naramne slo (Hantuchova, Cibulkova, Stosurova). Nevim proc Aga mela byt letos vyjimka (kor kdyz uz ji jednou dostala brutalne na Masters)
Reagovat
mopall
Já myslel, že Péťu bude štvát, že nedala průměrnou Flipkens...ne, že by přejela Bartoli
Reagovat
smazaný uživatel
Protože když spolu hrály naposled, tak Aga jasně dávala najevo, že si na Petru nevěří a nejevila žádnou snahu s tím něco udělat. Tady, zvlášť ve finále, by to na 90 % dopadlo úplně stejně.
Reagovat
VlS
a docela jí to tam padalo. Kirsten byla až na poslední dva nebo tři gemy jalová a hrála pendrek, už si asi přiděl vybrala do QF včetně a byla to zas stará Kirsten , která to dost mydlí do saka nebo do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to Péťu už štve. Ačkoliv Flipkens dneska hrála hůř než proti Petře..
Reagovat
smazaný uživatel
Rikas...Petra je o tridu lepsi travarka nez Aga....

...ano timhle jsem jeste zil minuly rok, ale nejak se nam to zmenilo. Petra to bohuzel letos nepotvrdila...krom toho travari, to neni jen bum bum tenis...nebo lajna lajna....

To je take schopnost si pritahnout hracku k siti, to je i lob, volej...pekne zahrany slajsik, ktery po dopadu dela peknej problem protihraci...atd, atd...tady se da jeste i schopne uzit chop...

A hlavne hrac musi mit cit pro mic na trave, to znamena stinovat...mit skvele prvni kroky....na trave nemas cas....

S Agy se opravdu stava dobra travarka, jako pripad kategorie Cvetana...staci, aby byla vzdy, podotykam vzdy tak aktivni jak dnes a zazit si to...a bude na tomhle povrchu hodne nebezpecna...
....u ni jsem se ve sve predpovedi ustrelil...

Zato Petra pokud bude pokracovat v tom stylu, ktery rozviji, na trave uz neuhraje nic...

....tim stylem, ktery vetsinou letos produkovala na trave, proste nemuze GS znovu uhrat...
Reagovat
slacker
Pochop uz konecne ze nejde o to jak si kdo veri/neveri na Petru. Tyhle prepoklady Petra splachuje v poslednich 3/4 roce do kanalu. Cekam kdy konecne rupne i se Sarou
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že Aga s výjimkou Wimblasu na trávě zatím uhrála kulové mi přijde tvrzení, že je skvělou trávařkou, vcelku úsměvné. Petra má i přes současnou nedobrou formu na trávě lepší výsledky i lepší hru, jakkoliv to může znít úsměvně vzhledem k tomu, že Aga došla o kolo dál. Jenže Aga, tak jako loni až ve finále, tak letos až v semifinále, dřív na hráčku, co by na trávě uměla zahrát, nenarazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikolivěk. Ty pochop, že přesně o tohle jde.
Reagovat
VlS
ať si furt jen nenotujeme. Myslím si, že povrch a jeho vliv hrozně přeceňuješ. Nepopírám specifika - hlavně v pohybu a odraz u míče - tam rozdíl jistě je. Ale ani tráva nenahradí výpadek myšlení, volbu správného úderu a jeho slušné provedení, tedy to, co provozuje běžně Serena a provoyovala to dříve řada kvalitních hráček.
Teď mi připadá, že holky často volí úder podle toho, jak dobře se jim zahraje a ne podle toho, jakej problém způsobí na druhý straně. Petra, Sabine - odstrašující příklad katastrofálně stupidní volby udéru v 70% úderů, díky tomu, že hrají rychle a razantně, tak jim to dost často projde - pokud trefí kurt.
Opak je Aga, Sára, Karlička, když má den, Marion a samozřejmě Serena a Vika. Maša to utlačí silou, když neutlačí, tak prohraje. našich holek asi nejvíc Klárka, ale zázrak to není.
Reagovat
slacker
Hmm to je fakt marne zkoustet diskutovat se zasplepenym kolovratkem. Prvni porazku Petry se Sarou zrovna na americkych betonech beru uz pomalu za hotovou vec. Sice zebriockove se muzou utkavat nejdriv v semifinale, ale po neobhajeni bodu za Montreal se muzou potkat uz treba v osmifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe to prijde usmevne, ale mne to usmevne moc nepripada... krom toho vedu si zebricek travarek;) jejich uspesnost, tam je Aga vys...ale rekneme, kasleme na uspesnost...a procenta...

Aga letos vyradila Cvetanu... podle mne skvelou travarku, ktera to dokazuje uz od roku 2010... Cveta ma jen smulu, ze nema treba jine fizicke parametry, ale travarka je skvela...podle tennis.com, vubec jedna z nejzajimavejsich, a velmi nebezpecnych na tomhle povrchu...take ma za sebou uspechy, porazila Venus 2x tady ve Wimbledone...jeji SF je skvely vysledek....take s ni mela v 2011 roku Petra nej problemy...ze vsech.

Jinak 2011 a vyhra Petry, ja ten GS ctim, a Petru take, ale v tom roce Serenu vyradila Marion...a kdo vi...jinak Marion take hracka, ktera proste nejlip hraje na trave...vzhledem k vysledkum...

Pokud si vezme Aga pouceni z dnesniho zapasu, a je to mozny, tak pristi rok to klidne muze vyhrat...
...a uprimne, dnes k tomu moc nechybelo...a vzhledem k H2H Marion x Aga...noooo nevim, asi by ten GS uz mela...

Je to asi tak stejny, jako bys podcenoval obranare Andyho na trave...tak ti povim...jen Aga ma smulu v tom, ze nema parametry na fizickou hru...ale na trave se nektere veci stiraji...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že přehled o hře je něco, v čem má Petra momentálně docela slabiny, ale 70 % mi připadá přeci jenom trochu moc - kdyby to tak bylo, těžko by dělala takové výsledky, jaké dělá..
Reagovat
mopall
potřebuje jednoduše začít makat..a jestli na sobě maká dostatečně, tak to dělá špatně..potenciál má na to být nejlepší, ale hlava dělá paseku..
Reagovat
slacker
Plne se ztotoznuju s postrehy a analyzou hry Petry Vlka. Dobre popsano.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis?

Ja Ti nevim, ale vsadim se o co chces, ze Sabina po Wimbledonu zadny dalsi zajimavy vysledek neudela...
...nepreji ji to, ale myslim si to.

Jinak zajimave pripady pro prozkoumani....Cvetana? Tamira? Marion? ted Aga?

A ted opaky.. Sara? Sam?

Muze to byt nahoda?
...ale uznavam, ze u nekterych hracu, to je jedno...
Reagovat
slacker
Ja ztracim viru ze muze byt Petra nejlepsi. Postradam u ni schopnost mysleni a vedomi toho jak efektivne odstranit treninkem letite nedostatky. Preslapuje uz dost dlouho na miste a jeji silne stranky zacinaji blednout
Reagovat
smazaný uživatel
No kolik turnajů na trávě se hraje, že.. tolik k vypovídací hodnotě toho žebříčku.

Cvetanu porazila, ale s odřenýma ušima.. Ale budiž, porazila ji.

Petra v tom roce porazila Viku a Mášu, přitom Vika s Agou vytře kurt kdykoliv a kdekoliv, nejen na trávě, Máša na Agu taky umí zahrát..

Dnes jí k postupu moc nechybělo, nakonec. Ale dalo by se to naformulovat i tak, že kdyby Sabče v druhém setu neselhala hlava, tak Agu vyprovodila ve dvou..

Ne, já Agu nepodceňuju, spíš mám pocit, že ty ji malinko přeceňuješ.
Reagovat
slacker
Jo to byly casy kdy se zdalo ze staci omezit nevynucene chyby napolovinu a s Petry bude neporazitelne monstrum
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys taky měl omezit nevynucené chyby, zejména v češtině.
Reagovat
VlS
Queshi, já na tebe nechci použít podpásovku, ale jsi mladej kluk, tak do prkýnka aspoň rok choď dvakrát týdně na dvě hoďky hrát ten tenis a budeš to vidět sám. To fakt nemá smysl vysvětlovat, to je potřeba zažít. Začíná to u servisu - jak proboha může pravačce servírovat do forehandu na raketu? Jo, že to jělo bejt na tělo? To je účinný, jen když je to pecka s nízkým odskokem nebo takovej kick, že to tu na returnu přeskočí - ale to umí jen Sam. Pomalej míč se středně vysokým odskokem - i když je trefenej opravdu na tělo - znamená jen to, že se přijímajíi ukloní stranou nebo udělá půlkrok strano amá zabijáka ba raketě. Stát na kříži a padající list zahrát do rohu, kde hráčka čeká, to je ...... no u toho bych vždycky vyhodil telku z okna. Projdi si záznamy a možná se budeš divit kolik takovejch kiksů Petra dělá - prostě hlava je off.
Reagovat
dadaft
ve Wimbledonu se Aga nebojí nikoho, bych řekl.
Reagovat
freeteepek
Fandím Sabine, protože hraje hezčí (z mého pohledu) tenis a vyřadila Serenu, na kterou nikdo nemá. Je mi i sympatičtější, než Bartoliová. Ta je ale starší a ve finále bude už podruhé, v tom je její výhoda. Je zkušenější a psychika bude v sobotu hrát klíčovou roli. Vsazeno mám na obě, tak jsem v klidu:-)
Reagovat
slacker
Lepsi uz to nebude, doufam ze to po me prectes. Hlavni je se trefit do kurtu a ta trocha falesne rotace ztizi dobry return :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Člověče, vždyť jsem ti dal za pravdu s tím, že přehled o hře je něco, na čem musí Petra zamakat, tak proč na mě tak vyjíždíš? Myslíš, že já nevidím, kolikrát Petra soupeřce vyloženě namaže a přijde tak o důležité body? A že mě taková situace těší?

A jeden by řekl, že ty jako (asi) aktivní hráč budeš mít pro podobné kiksy trochu víc pochopení, vždyť to, co u obrazovky vypadá jako jasná záležitost, je v reálu daleko těžší, že bych to vlastně měl být já, kdo za to bude Petru tvrdě kritizovat..
Reagovat
LukasH
Ha, na chvíli jsem odešel a koukám, jaká se tu zase rozvířila diskuze. Já jsem porovnával to, jak hrála Petra s Flipkens a dnešní zápas Sabine - Aga. Petra si v zápase s Flipkens většinou držela servis. Dneska si ho Sabine i Aga dost prohrávaly. Samozřejmě nejsem jasnovidec, ale jsem přesvědčený, že Petra by si s Agou poradila. Na Masters to bylo něco jiného. Tam byla Petra dost mimo, kdežto tady ve Wimbledonu bylo navzdory špatnému začátku vidět, jak se zvedá. S Flipkens to bylo o podání. V zápase s Petrou neskutečně servírovala a nenabídla Petře moc příležitostí. Když hraje Petra s Agou nebo dokonce se Sarou, tak jim vezme servis, kdy si vzpomene a pak záleží většinou, jak hraje sama.
Reagovat
smazaný uživatel
No když myslíš.. já bych řekl, že pokud někdo z nějaké hráčky má obavy pořád, bude je mít i na Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím..
Reagovat
slacker
Bohuzel posledni 2 zapasy Petry sem musel sledovat jen na Livescore a zaznam se asi nikde na Youtube neobjevi. Podle vyvoje skore to na zadny festival chyb nevypadalo ale pozdejsi reakce v diskuzich me dost zvyklali. Asi ten dojem ze zapasu opticky zlepsoval dobry servis. Sance na returnu a mezihre tezko posoudit bez shlednuti.
Zpusob vypadnuti Petry na FO ktery sem mel moznost videt cely me dost rozhodil.
Reagovat
freeteepek
Dovolím si oponovat. Já Petře na trávě stále věřím. Její zápas s Flipkensovou jsem bohužel neviděl, ale předpokládám, že Flipkensová hrála mnohem líp, než dnes. Hlavně na servisu. Sama (Flipkensová) si stěžovala, že jí to zranění limituje právě na servisu. A proti Petře dávala esa...
Petra dělá série chyb. A bohužel se jí dařit kazit klíčový balony. Ona si nesmí dovolit prohrát na trávě pod střechou se slabší soupeřkou 4 míče v řadě, jako se jí to stalo teď. A jako se jí to letos stává až příliš často. Měla by změnit taktiku, hrát trpělivěji. A po přesunu k síti více technicky. Až si tohle uvědomí, zase Wimbledon vyhraje. Serena se zdála být neporazitelná, a jak dopadla. Její dominance nebude trvat věčně. Na ostatní Petra má.
Ona by potřebovala, aby jí trénovala osobnost, která něco dokázala a na trávě to umí. A to je jedině Martina Navrátilová. Čím dřív to Petra pochopí, tím líp.
Další hráčky, jako třeba Flipkensová, už do svého týmu bývalou tenisovou hvězdu přibraly - a jak jim to svědčí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě s tebou i souhlasím, až na tu Navrátilovou. Mám pocit, že si tu všichni jak její vztah s Petrou, tak její trenérské ambice a schopnosti poněkud idealizujete.
Reagovat
smazaný uživatel
Mel bys sis to lepe precist...nerikam uz nikdy, ale s tou hrou, co produkovala na trave letos, ja rikam ne...
...sorry, ale to uz vic budu souhlasit s Vlsem, ze to bylo bez hlavy, ale ja si nemyslim, ze to je jen v hlave...

Vic k tomu nemam. Petra mne letos na trave nepresvedcila. Styl hry, ktery predvedla se mne ani nelibi...a nesleduji ji od wimbledonu 2011 jak vetsina...to bych jen chtel upozornit, aby mne nekdo nepredhazoval, ze Petra 2011 atd...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam jsem u toho zebriku napsal cert ho vem...tak nechapu tvou priblblou reakci...to co zkousis na tommra na mne ani nezkousej...

Ty jsi ten zapas s Cvetanou videl??? To by mne strasne zajimalo, ale samosebou tady si muzes napsat, co chces, ale ja tipuji, ze si z toho zapasu nevidel ani highlights....

Aga nema dobre H2H s Masou ani Vikou, ale pokud byla aktvni, videl jsem jak je dokaze porazit...na trave Vika az tak dobra neni...Masu dokaze Aga prehrat...

Formuluj si co chces, ten zapas byl ozdobou turnaje, to se ale vubec neda rict o vystoupeni Petry....sorry, na zapasy Petry letos na Wimbledonu svet vzpominat nebude, ani po nich nestekne pes...
V pripade Agy souboj s Na Li a Sabinou - to se bude jeste dlouho vzpominat...a vyhrat muze jen jedna...priste to muze byt klidne Aga...

Pokud se nekdo vyjadruje o skvele hracce jako je Radwanska tak jako ty, tak to neni ani o podcenovani, to se omlouvam, to ne, ale to je uz o totalnim tenisovem barbarstvi...
Reagovat
LukasH
Aga - hráčka, která hraje velmi chytrý tenis, umí na síti, skvěle se pohybuje. Čtvrtá je proto, že hraje konzistentně s minimem chyb, taktizuje a prakticky neprohrává s výrazně slabšími soupeřkami. Říkám výrazně, protože útočnější hráčky, i pod ní, jí porazí. Nevím, na co se bude nebo nebude dlouho vzpomínat, ale když jsem dneska viděl zápas Agy - Sabine, tak prostě byl slabší než zápas Petra - Flipkens. Sabine měla mnohem víc nevynucených chyb než Petra, hrozně kazila, přesto to na Agu stačilo. Jakmile Sabine přestala chybovat a hrála agresivně, přehrála jí. Sabine si v koncovce pořád prohrávala servis. Petra si ve 3. setu prohrála servis jednou a už nebylo návratu. A tak si já představuji vrcholový tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas s Cvetanou jsem neviděl, to připouštím. Ale sledoval jsem livescore a podle toho se vítězství Agy moc lehce nerodilo.

Mášu Aga přehrát nedokáže, když ji porazila naposledy, tak především protože Máša zahrála hluboko pod své možnosti. Nicméně na trávě by ji potrápit možná i dovedla. A Vika? Dva roky s přehledem byla v semifinále Wimbledonu, takže na trávě rozhodně není slabší než Aga. Navíc Aga na ní za poslední dva roky neuhrála snad ani set a že těch zápasů spolu odehrály.

Na Petry letošní zápasy se vzpomínat nebude, na Agy taky ne. Její zápas s Li měl kvalitativně horší úroveň než ten Petry s Flipkensovou, zápas se Sabčou byl sice o dost zajímavější, ale především kvůli napínavé koncovce.

Já Agu nepodceňuji, jen tvrdím, že je na trávě horší než Petra. To není barbarství, to je názor. A že Aga na útočně laděné hráčky neumí na žádném povrchu, to není ani názor, to je prostě fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak dlouho Agu sledujes, ale Aga 2011, leto betony, super...dnes predvedla presne to, co v obdobi, diky kteremu se dostala tam kde je....ze ustrnula a zacla vic kombinovat s pasivitou, to je jina vec...nakonec Petra taky ustrnula, ale preci nebudu si myslet, ze zase nemuze hrat skvele...

Rict, ze zapas Kvitova vs. Flipkens byl lepsi nez Aga x Sabina...to nebudu ani komentovat...to si proste delas srandu...

...a proto treba Chris Evert, nebo John McEnrou rikaji, ze tenhle zapas Aga x Sabina byl ozdobou turnaje spolecne se zapasem Sabina vs. Serena...a ze na takove souboje dlouho cekali atd... ja s nema ten nazor sdilim...a rad, nebot mne se dnesni zapas opravdu velmi libil...byl neskutecny...nevim, co byste chteli, bum bum 6:1 - 6:1

Zapas Petry s Kirsten se mne opravdu tolik nezamlouval...nerikam, ze byl nejak nekoukatelny....ale ne...ale jestli byl dobry, tak diky Kirsten a kouskum, ktere dovede, je to opravdu velmi hrava hracka...Petra byla casto bezhlava...to jao je lepsi zapas?

Krom toho pohled z jine strany a uhlu:

Jekaterina mela totalni smulu v letosnim Wimbledone, ze bylo preruseni, a musela jit druhy den k dohravce jinak by si uz asi vychutnavala finale...Presne timhle zpusobem neustale argumentujete s Petrou, kdyby, kdyby...nebo kazdy zapas je jiny...
Jo je, ale budme radi, ze Petra obhajila, nebot sorry, ale to bylo ze slusnou klikou...

To ovsem nejde rict jak o te Radwanske, tak ani o Lisicki...
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ses jeste jednou nedivil...ty fakte;) Ale aspon jsi uprimny a napises koukal jsem na livescore,
.....takze jen Tvymi slovy reknu, tvymi slovy, ze podle livescore muzes odhadnout tak prd...presne tak jak argumentuje posukum, kteri kritizuji Petru podle livescore, jen podle toho, ze to bylo na tri sety, nebo mela 30UE. Takze vyuzivam jen tvych argumentu...

V kazdem pripade doporucuji prostudovat:D)

http://www.youtube.com/watch?v=Suv2bFdXo4Y

Nemas problem pritakavat, ze Lucka ma potencial na to, aby GS vyhrala.....hmmm ale mozna Aga ma potencial presne na to, co si muzes prostudovat na videu...a mozna nejen to...jak to vubec muzes vedet?

V kazdem pripade je zajimave, ze Ty, ktery tady odsuzujes lidi, kteri ocenuji nekoho vykony, a na co muzou mit atd.
Ty ktery pises literarni slohy na tema jak nerozumis lidem, kteri si jednou pinknou a uz si hraji na odborniky....
....Ty, ktery nam nastavuje zrcadlo moralky, uplne vpohode napises, ze na neco ona nema nebo ma...

Reknu Ti...ja jsem ujetej, ale jsou veci, ktere zase mne rozum dost nebere....

Muj osobni tip, rad tipuji;) Proste takova dlouhodoba tipovacka;)

>>> Aga ziska prvni GS driv nez Petra druhy GS;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, s tím livescore jsem si naběhl a má slova o odřených uších nebyla z nejvhodnějších.

Já nemám problém přitakat, že Lucka může vyhrát GS.. Ale já přeci vůbec nemám problém přitakat, že GS může stejně dobře vyhrát i Aga, v tomhle přeci vůbec nejsme ve sporu. Původně jsme přeci řešili, jestli je Aga lepší trávařka než Petra. Já si stojím za tím, že není.

Ale v jedné věci jsme si docela podobní. Ty mi tady vyčítáš určité mé chování a vyjadřování.. čímž ses vlastně zachoval stejně. ;-)

Když tak rád tipuješ - podle mě to dopadne přesně obráceně. ;-)
Reagovat
LukasH
Proč bych si dělal srandu? Ano, na pohled pro diváka byl zápas Sabine určitě zajímavější - hlavně ta koncovka.
Petra měla v zápase s Flipkens 28 UE, 41 winnerů a úspěšnost prvního servisu přes 70 procent. Flipkens nedala Petře skoro žádnou příležotost k breaku, jak dobře servírovala, obě si držely podání a když si ho Petra JEDNOU neudržela, prohrála. Kolikrát ho dneska ztratila Sabine? Hodněkrát, měla mnohem víc UE, čímž si totálně projela 2. set a přesto vyhrála.
Porovnávám jen tyhle 2 zápasy. Vůbec nechci popřít, že Petra měla veliký štěstí, že se dostala do čtvrtfinále, naopak Sabine hrála skvěle a porazila Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukasi, statistiky jsou zajimave, a to je tak vsechno...jsou to jen cisla....krom toho neuvadis stats ze zapasu Aga a Sabina....tos trosku nedotahl...

Sabina 60/46
Aga 21/10
Net Points 32/44 > Velky potlesk Sabco!!!!!
16/31 > Skvely Ago!!!!!

Takze podle cisel ten zapas Aga x Sabina byl take o neco lepsi...

JENZE O CISLA TADY OPRAVDU VUBEC NEJDE....DAL SI ZIJ TIM, ZE PETRA BYLA NEJLEPSI....A ZE BY PORAZILA KOHOKOLIV...
REALITA JE TAKOVA, ZE VE FINALE JE MARION X SABINA;)
JA BYCH REKL ZE TO JE JEDNA VEC KTERA VAS KVITISTY ZERE, A DRUHA VEC JE TA, ZE VAS ZERE, ZE POLKA MOHLA BYT LETOS OPET LEPSI....
NIC JINEHO ZA TIM OPRAVDU NEVIDIM...TAK HLEDATE PLNO PRIBLBLYCH OMLUV PRO PETRU...CIM VIC TO DELATE, TIM VIC LIDEM JESTE TU PETRU ZNECHUCUJETE, REKL BYCH ZE JI I S QUESHEM DELATE JEN MEDVEDI SLUZBU....
Reagovat
smazaný uživatel
Dialektika v rukou cloveka jako ses ty je nebezpecnejsi nez zapalky v rukou deti;D)

Nebot neni cesty jine nez takova, jakou jsem uzil...tezko bych se cehokoliv dovolal rkouc,

"....je jaky jsi skvely diskuter, tak uzasny, a mas to skvele zmakle, uplne grandiozni myslenka s tim antitenisem, mas uplnou pravdu...." no to by mne pomohlo jak mrtvemu zimnik...

No rozhodne si mne ze sebou neporovnavej...teda. Ja na tommrovi viset nemusim...jak nechci ani rict co...

V tuto chvili je samozrejme lepsi travarkou Aga, nebot jeji tenis na trave je nejen vic konzistentnejsi, ale i vice sledovatelnejsi...vysledky tomu i odpovidaji...
pokud to ty nazyvas antitenisem, je jasne, ze budeme v rozporu, a to doslovne opacnem...nevim ani co na tom chces resit...

A take nevim proc ti to tak vadi...za rok to preci muze byt jinak...
...ale muj tip je jiny, a nakonec se to opet rozhodne na kurtu...

Tvuj tip chapu...a neocekaval bych ani jiny, a je dobre, ze je opacny...;)
Muj tip neber jako jizlivost, ale proste jako muj tip;) Ja Agus uz rok ani netlacim, mam vubec s ni plno problemu;) Ale nektery veci se prehlizet proste nedaji...
Reagovat
LukasH
Já už se nebudu dál hádat, ale rozhodně nejsem z těch, co Petru slepě omlouvají. Naopak. Celý letošní rok říkám, jak hraje blbě. Kromě Dohy a Dubaje. Jinak jsem vždycky z těch, kteří tvrdí, že si to Petra prohrává sama. Na AO - příšerný servis, Indian Wells - nedotáhla témeř vyhraný zápas, Madrid, Řím - pořád to samé, na FO mi dokonce přišlo, jakoby se ani moc nesnažila - jak třeba vypustila ten 1. set a začala hrát až v koncovce, kdy bylo pozdě. Eastbourne - naprostá hrůza, kde to Yanině darovala a tam jsem byl toho názoru, že kdyby stál proti Petře vystřelovač míčků, vyhrál by.
Začátek Wimbledonu - nic moc. Až od dohrávky s Makarovovou se zvedla. Takže - hodnotil, jsem jenom ten poslední zápas, kde Petru všichni zkritizovali - i skalní fanoušci, ti, kteří jí hájili i po katastrofických výkonech. To jsem nepochopil. Petra neměla žádný propad, držela si servis, což byl oproti poslední době obrovský pokrok a hrála dobře. Nikdo nemohl čekat, že bude hrát bezchybně. Ale těch příležitostí tam měla tak málo, že pokud je nevyužila, byl konec.
Nijak jsem nechtěl snižovat Agu ani Sabine. Ale v čem se pletu, když jsem napsal, že Sabine si prohrála Servis mnohokrát a stejně vyhrála. Aga může být dobrá jak chce, ale není to ten typ hráčky, se kterou si soupeřka ztratí servis a je hotovo, jako to bylo v zápase Petra - Flipkens.
Jistě. Zápas Aga - Sabine byl pohlednější, protože se mnohem víc dostávaly do výměn. A Aga nutí soupeřku hrát na síti a dost variabilně. A Sabine to zvládla a zaslouží si velký respekt a to hlavně za to, jak se vlastně do toho finále dostala. Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, takze nakonec pomalu pises vlastne to, co jsem psal;)
Ja nikde nekritizuji zapas s Petrou a Kirsten...ja psal, ze Petra zahrala dobry 1 zapas a dohravku...dohravka ji nakopla, ale promin, to na GS nestaci, ani na dobry vysledek...

Jen bych si daval pozor na to, ze Aga nikdy...to nevis, staci aby zacla poslouchat Tomka, a zitra bude vse jinak, nakonec v zapase se Sabinou uz prekvapila jen tim, ze zacla byt dost aktivni...a to byl i pro mne tak trosku sok...vcera ten posledni set uz nebyl jen o tom, co ji Sabca dovolila, tam se uz opravdu pretahovaly o vysledek obe...proto ten zapas byl skvelej...

V pripade Petra x Kirsten to bylo spis o Petre, a o tom, ze ji nejde dobre return...alespon tak, jak bychom si asi predstavovali nejen my...
...proto rikame, Kirsten skvele servirovala...je to pro nas lepsi naplast na ranu, ze Petra neni ve finale...;/
Reagovat
dappe
Škoda, tady byla pro Radwanskou velká šance na titul.
Reagovat
VlS
Pro tebe škoda, já jsem si oddechl, ten její zbabělej tenis bytostně nesnáším.
Reagovat
mopall
Kdyby všechny hráčky nastavovaly jenom raketu, tak by se nabylo na co koukat
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nikdy nezapominej, ze se hracka/hrac muze zmenit!?

TREBA PRIPAD MURRAY!!!

Na tohle ja celkem dojizdim...a stava se, ze nekdy ty hracky, ktere nesnasime, nakonec treba zboznujeme...;)

Vim o co Ti jde, ale dneska kamarade hrala nadherne...a ja mam na ni od jedne doby pifku...;D) to ty vis...;) ale dnes se i ja Agnieszce klanim...

Dnes by si zaslouzily to finale obe...o tom zadna...
Reagovat
smazaný uživatel
:((( to je turnaj, to bych blil, ted uz to muze zachranit jedine Delpo...
Reagovat
smazaný uživatel
Andy vyhra po velkmo boji nad Novakom

a tiez bych blil hlavne v zenskej casti turnaja :(((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to vzhraje Murray, tak to bude pro me asi to posledni...
Reagovat
Mira17
at zije Agnieszka Radwanska
Reagovat
Mira17
nevadi Agnieszka si moje nejoblibenejsi hracka tak bojuj dal grandslam vyhrajes jednou skoda ted uz byl blizko
Reagovat
mopall
Radwanskou nemám rád kvůli jejímu stylu (nastavím pálku a ono už to někam spadne), ale za to co udělala po skončení zápasu, jí budu nenávidět...a jinak pěkný obrat Sabine!

P.S. pro Mira 17: Radwanská Grandslam nikdy nevyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
A co udělala tak hrozného? Že se nezastavila na podpisy a utekla z kurtu? Evidentně měla na krajíčku a nechtěla se na kurtu zdržovat. Tenhle pocit znám dost dobře, a to jsem chlap.
Reagovat
mopall
!!!
Reagovat
mopall
http://www.dodaj.rs/f/34/yQ/2YneGmT7/radwanska.png
Reagovat
smazaný uživatel
No aspoň jí tu ruku podala. Když to nejsou zrovna nejlepší kámošky, tak se nemusej zrovna pusinkovat nebo objímat.
Reagovat
Mira17
nikdy nerikej nikdy
Reagovat
Mira17
tak byla proste nastvana prohrat tak vyrovnanej zapas ale ruku podala a proste zavladl smutek ale agnieszka se z toho dostane je to bojovnice nevypusti skoro zadnou vymenu a tak presnou ruku nema nikdo jako ona a grandslam si myslim ze urcite vyhraje je dost mlada
Reagovat
Matti
Nastavím pálku a ono už to někam spadne? No ty jsi tenis asi v životě nehrál, jinak by jsi tohle nemohl vypotit.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě teď běží na BBC 2. Ve studiu John Inverdale + Navrátilová + Davenport. Mnohem lepší než novácké souhrny dne.
Reagovat
Sonja
1.semifinále
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/04/article-2355014-1AA90350000005DC-780_634x425.jpg

2.semifinále
http://www.dodaj.rs/f/34/yQ/2YneGmT7/radwanska.png

:-DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že to nebudeš rozpitvávat... :D

Ale ne, vážně to od Agy nebylo hezké...
Reagovat
Sonja
Ale vždyť to nerozpitvávám, jen mi to přišlo jako hodně komickej kontrast:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, kontrast to je velký, to máš pravdu... Těch rozdílů tam není pět, ale asi tak padesát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
1- na jedne je trava a na druhe ne.
2 - na jedne jsou blondyny a na druhe ne
3 - na jedne jsou videt vyplety pekne a na druhe vubec
4- na jedne je videt empajr a na druhe ne
5 - na jedne je pozadi rozmazane, a na druhe ne

Ze jsem uhadl pekne vsechny?:)
Co Vlcek dostane?
Reagovat
Sonja
:-))))))))))))
Výborně!! Kdybych ti řekla 10, vsadím se, že bys našel i tolik. Co ti takhle narychlo dát....
http://www.shopia.cz/obrazek/saty-na-karneval-cervena-karkulka-1606342.jpg
??:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Buďme trochu fér.. Kirsten už pár zápasů jela "nad plán," a s Marion prohrála celkem jednoznačně, Aga moc dobře věděla, že má jedinečnou šanci získat grandslam a prohrála velmi těsně. To by spíš bylo zajímavější srovnání s tím, jak se ve stejné situaci o kolo dříve zachovala Petra..
Reagovat
Sonja
Ne, nebylo, tohle je větší kontrast...
A o to mi šlo, ne o nějaké rozebírání Agy;-) Už níže sem psala, že to můj názor na ni nemění.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to se mi na Aze taky nelíbilo, jak jí podala ruku jako leklá ryba a pak prchala do šatny.
Jasně, porážka byla těsná a hořká, ale přesto....
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu kontrastu rozumím. Narážel jsem na to, že Petra byla v takřka stejné pozici jako dneska Aga, což se o Kirsten s Marion rozhodně říct nedá - i proto je ten kontrast tak patrný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k té leklé rybě se dívala jinam než do obličeje. Trapná kombinace.
U mužských je po velkém boji časté objímání nebo poplácání po zádech. U ženských je spíš vidět jen znechucení a otrávený plácnutí do dlaně.
Reagovat
Sonja
Oskar- Já bych ji za to tak nehanila, každej holt nedokáže uřídit emoce jako současná Serena:-) Navíc tohle u Agy vidím poprvé, vždycky mi naopak byla sympatická svým přístupem. Každej máme občas slabší chvilku.
quesh- Tak možná se to od ní čekalo podle žebříčkového postavení, ale podle formy asi ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jistěže čekalo, stačí si projít pár zpravodajských serverů (a diskuzí v nich)..
Reagovat
Sonja
Ok, nebudu se s tebou dohadovat;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí za to nechci hanit, ale v tu chvíli mi to právě v kontrastu toho zápasu tak připadalo no....Prostě vyjádření úcty k soupeři....Ale třeba neměla svůj den.:) Teda to neměla, když prohrála, ale víš, jak to myslím. Jindy by to třeba ustála jinak....
Reagovat
smazaný uživatel
I podle sázkovek byla favoritkou Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
je ohromnej rozdil prohrat 6:1, 6:2 nebo 9:7 ve tretim... Tady je flustrace zcela na miste a ne kazdej se umi pretvarovat... Urcite bych v tom nevidel to ze je Aga zla nebo neprejici, troste jsou to nervy a urcite chce vypadnout co nejdriv z kurtu. Kdyt jsou s Lisickou kamaradky a urcite, ji bude ve finale fandit.

Tak tady z toho nedelejte kovbojku...
Reagovat
Sonja
*frustrace

Samozřejmě je to rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Janekdovsky: "Ja nevim to podavani ruky...na zapade se treba uz od toho upustilo uplne;D))))))"

A ted vazne: Na GS jsou takove veci hodne videt...ale ja sleduji i ty male turnaje...a reknu Vam, co tam se obcas deje...to by jste kroutili jeste dlouho hlavou, a prave ve WTA... Treba si pamatuji jak Bara nesla porazku s Monou v Kodani...to dnesni vystupovani Agy byl jeste kulturni zazitek, to je jen jeden za mnohe priklady...jako kdyby jen lekla ryba...;)

A obecne treba akce MTO, o tom, ani nemluvne...jen to neni tak na ocich...
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu Sonjinu narážku směrem k formě chápal na Petru..
Reagovat
Sonja
Jj, jsou daleko horší případy:
http://www.youtube.com/watch?v=c1-Neq59Dvs

:-D

quesh- Jo, bylo to na Petřinu formu...ale je fajn, že Oskar upozornil i na to, že ani Aga nebyla favoritkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Sonju pochopil tak, že psala o Aze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně že jsme si to vyjasnili.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak jsem Sonju špatně pochopil....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to jsem mel na mysli;) Podobne situace....

...ale reknu ti, nejprv ve mne hrklo, jak jsem videl link na YT, uz jsem se bal, ze jak to otevru bude tam Rebal u klokanu, a dnesni diskuse uz pujde opravdu do uplneho kopru;)))
Reagovat
Sonja
Super fotka
http://www.q3.cz/images/57Marion.jpg
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je teda krkolomná pozice.:)

Takový finále jsem si přál, už si to budu jenom užívat.:)
Reagovat
brixner
Jo jo, z dneška! Snad se takhle bude válet i v sobotu! Co, Sonjičko? ;-)
Reagovat
Sonja
Tak to nevím, brixi, já doufám spíš v toto:
http://graphics8.nytimes.com/images/2013/07/03/sports/03lisicki-straightsets/03lisicki-straightsets-blog480.jpg

:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
To dělají hokejoví brankáři, když se rozcvičujou. :D
Reagovat
dadaft
nádhera !!!
Reagovat
dadaft
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Marion+Bartoli+yxU-FMFavycm.jpg
Reagovat
Sonja
Reagovat
brixner
Předně-byl to o dva levely vyšší zážitek, než v případě prvního utkání, bravo!
Aga: Tahle Aga...Je jako obtížný hmyz, sedne a píchne a cucne, pak se nechá odehnat, aby sedla jinam a znovu trošku štípla a sála...až soupeřku vysaje. Hraje neuvěřitelně účelný tenis, na tvrdost odpovídá skvělou technikou a je, dle mého názoru, jednou z psychicky nejodolnějších hráček na okruhu! Dnes to bylo o pár míčích, nevyšlo to, ale myslím, že Aga jednou svůj Grand Slam turnaj vyhraje!
Sabine: Připadalo mi, že dnes chodila do mnoha situací až příliš hrrr, jako by chtěla dělat díry do kurtu a nechybělo mnoho, aby nedopadla, jako Petra, jisté paralely tu zkrátka vidím. Ale závěr zápasu jí vyšel a já osobně jsem rád, po QF
Reagovat
brixner
jsem si přál finále právě Sabine-Marion. V sobotu budu fandit Marion, její pojetí je pro mnohé nekoukatelné, jako ona sama(???), ale je to bojovnice a myslím, že šanci proti Sabine mít rozhodně bude ! V mém osobním rankingu, je právě Marion an druhém místě v oblíbenosti, proto titul hrozně moc přeji jí!
Ale Sabine má zase nejkrásnější nohy;-)
Těším se na finále!
Brix
Reagovat
Jabadu
"Vstaňte! ... Dýchněte na mě! ... Rum, kontušovka, čert. Jeřabinka, ořechovka, višňovka a vanilkovááá!Přijít ožralý, nechat se přivézt na vozejku jako zvíře! ?Co?! ? Z vás bude mít pan rytmistr König radost! Zavřete ho ? až zčerná!"
Reagovat
horska.kraslice
Mám radost, že ze semi postoupily právě Marion a Sabine. Hru Agy moc nemusím, sice uznávám, že je technicky výborná, ale mne jaksi nebaví. Na zápas Marion kontra Sabine se velmi těším. Ať už vyhraje kterákoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale
by som veril mozno aj Bartoli
je to bojovnicka
Reagovat
dadaft
musím říct, že Marion ta široká čelenka a účes hodně sluší.
na té druhé fotce vypadá k sežrání. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Marion je k sezrani???

zaujimave:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Co by ne, Marion je hezká ženská ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
SAK KAZDY mame iny vkus
ale ked je Marion na sezrani
tak Vicka je potom NAY!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teda tvoje logika je fakt neprůstřelná :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
tak mne sa Bartoli nikdy nepacila

je mi nesympaticka aj tym ze udiera do vzduchu a poskakuje tam jak zmyslov zbavena
Reagovat
smazaný uživatel
Este som nezazila, ako cudzinka sice hovoriaca slovensky/som Israel tak nenavistnych ludi ako CZ a SVK,z toho ostalo: Fandim jasne "Franticke!Marion B."Som sukromne rada,ze nepostupila A.Radwanska,je nudna a nema iskru,Lisicki...to je uz o cosi lepsie
Reagovat
VlS
Buď tak hodná a hodnoť konkrétnílidi a nikoliv. národy a státy. Nemusím asi upozorňovat na drobný rozpor mezi tvým prohlášením a realitou. Patrně budeš vědět jaká láska panuje například v Gaze, na Golanech a tak dál, ale nemyslím, že to máš na svědomí právě ty.
Reagovat
Sonja
děláš přesně, co chce- reaguješ...však jen trolluje, nemůžeš ty jeho plky brát vážně.
Reagovat
Sonja
Hele, děláš to příliš okatě, sorry.
Reagovat
Sonja
Jo, prej si je mám prostudovat tady:
http://www.planetdan.net/pics/misc/lemurpenis.jpg
Reagovat
kohlik
Tak a teď to Sabine natři tý bláznivý Francouzce.
Reagovat
smazaný uživatel
svoje duševní zdraví a hybaj na pozorování do Bohnic..
Reagovat
smazaný uživatel
polach - dobrykafeporanu - Lopuch.

Trolling se neustále posouvá o level výš.
Reagovat
Titan
Fandil jsem Agniežce, ale Sabine taky dobrý. Pobavilo mě, když německý komentátor říkal bom-bom-bine.
Po vzoru Petry by asi měla vyhrát Sabine, Marion si to možná na stará kolena zaslouží víc, zejména za to prohrané finále Wimbledonu s Venus 2007, ale já ji fandit prostě nemůžu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále fandím jednoznačně Marion. Sympatická tenistka z Francie, která turnajem procházela tak nějak bez povšimnutí. Sice Petře sebere 7. místo, ale čert to vem. Petra si ho zase ubojuje zpátky :-)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Katka a Bára vyhrály ve 2. kole čtyřhry juniorek 6:1, 6:3.
Kiki a Nestor vyhráli ve čtvrtfinále mixu dvakrát 7:6.
Tak že by se na mě aspoň v těchto disciplínách usmálo na letošním Wimbledonu štěstí? :)

Jinak víte, co mě na mixu baví nejvíc? Že taková kočka jako Kiki hraje úplně vyrovnané výměny s chlapem. A ještě k tomu ty její nohy... Vaaaaau!!! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
super, že holky vyhrály, ale já jejich zápas nestihla :( ach jo.. tak příští no.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic si z toho nedělej, protože ten stream stejně nefungoval. :( Koukal jsem na Kiki s Nestorem...
Reagovat
smazaný uživatel
nefungoval? no tak jedině dobře, že jsem byla v pryč :D nesnáším nervy u čísílek.. tak třeba příště.. holky už jsou teda ve čtvrtfinále, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, jak to tak chápu, ty fandíš v tenisu podle krásy a postavy, vid?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím primárně podle sympatií, ale to se s krásou rozhodně nevylučuje... :)

Jo, holky jsou ve čtvrtfinále. Čeká je tam brazilsko-australská dvojice Alves/Tomic. Sara Tomic je mladší sestrou Bernarda Tomica...
Reagovat
smazaný uživatel
zabrat, podobnej průběh jako se Serenou, bezchybnej první set a pak totální zatmění až do stavu 0:3 ve třetim. Nebýt jeho, nebylo o čem a bylo to za hodinu ve dvou setech. Takhle se člověk musel bát aby skutečně nedošlo na finále hrůz Radwa-Bartolka. Naštěstí budou diváci ušetřeni. Tak teď už jen rozštřílet tu francouzskou katastrofu a spravedlnosti bude učiněno za dost definitivně..
Reagovat
Sonja
Kecáš blbosti, Sabine dneska kolikrát zkrátila hru, šla k síti, trefovala krásné úhly...zdaleko to není jen "bomberka".
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine sice předvádí někdy úžasné údery, ale strašně chybuje. Dělá hloupější chyby než někdy Petra. Podle mne to bude ve finále jednoznačné pro Marion.
Reagovat
Sonja
Lopuch- :-)))))))

PetraFans- No vidíš to a Sabine je ve finále, zatímco Peťula už doma:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
zjevně těžkej případ..prý, že vyhrála kvůli chybám Radwy, která jich za zápas udělala asi deset. Naopak, kdyby Sabina nezačala ve druhym setu chybovat, tak to bylo za hodinu v pohodě 2:0. Bylo to o chybách, ale Sabininých, nebýt jich, Radwa si ani neškrtla, vtipálku..
Reagovat
Mayo
Sabina musíš vyhrať Wimbledon počuješ ma ?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je třeba pogratulovat těm, kdo v anketě před Wimbledonem zvolili možnost "jiná hráčka". Sice nevím, jestli mysleli zrovna na Sabine a Marion, ale měli pravdu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
monty já dala jiná hráčka, ale myslela jsem tím tu v závorce - Petru Kvitovou, no nic, tak příště..
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu pekny a dramaticky zapas. Tohle Chris Evert uz dlouho chybelo. Komentatori se shoduji, ze slo o velmi krasny zapas, na ktery opravdu dlouho ve WTA cekali.... ja bych dokonce ho videl i vys nez Serena x Sabina. Vzhledem k pestrosti hry obou hracek a neskutecne dramaticnosti. Paradni akce na siti od obou. Nutno vyzdvihnout Agu, ktera se opravdu dobre na souboj pripravila, a snazila se byt aktivni, ale je videt, ze tohle ona nema jeste zazite...ale dobry krok, velmi dobry...

Myslim, ze dnes se ze Sabiny teprve ted stava, rekl bych pomalu tenistka. Myslim to pozitivne, nebot dokazala konecne po vyrazeni sampionky dotahnout jak se rika dilo do konce, a to neni v tenise jednoduche...Uprimne se hlasim k tem, kteri ji v tom tolik neverili, hned po vyrazeni Sereny, ale Sabina opravdu prekvapila, rekl bych mile...

Bez koukani n nejake ty emocionalni projevy kolem. Holky opravdu zahraly skvele, pro oko divaka, hlavne u toho nervaly;) [neodpustim si], no ale hlavne si myslim, ze tenhle zapas byl tou nej reklamou na WTA...
...a myslim, ze za to > obe respect!

>>> Tak a opet se trefuji v tipovani stylem 50/50 :D) a zacina to byt tradice;)

>>> Ale hlavne, ve finale WTA jsme mimo top4 :) A to mne pripomina jednu hlasku pred GS, ze to bude nuda, neb vyhraje Serena, a hle cesty zenskeho tenisu jsou opet nevyzpytatelne;) Coz znamena vic napeti, dramaticnosti, vic dohadu, ktera...a to dava tenisu smrnc;))) Dobra prace Sabino a Ago:)!!!
Reagovat
Sonja
Souhlasím, byl to atraktivnější zápas než Sabine-Serena + přinesl větší drama v koncovce...prostě bomba:-) Kvůli takovým zápasům mě těší, že jsem začla sledovat WTA:-)))
S tou Agou máš taky pravdu, pochválila bych ji, že si pro spoustu bodů šla a nečekala jen na chyby soupeřky. Na druhou stranu když se snaží dát větší razanci úderům, ztrácí nad nimi tu dokonalou kontrolu, kterou jinak běžně má...
Jinak já už se fakt začla dost bát, když se Sabine v 2.setu dostala do krize, kdy nebyla schopná trefit podání, trefit kurt...ve 3. rychle tekla 3-0 a to byla už moje víra úplně titěrná...když pak nedopodávala, zase...když nevyužila brejkboly, zase...:-D Těžký zápas. Ale nakonec Sabine ukázala, že na ten GS prostě má!:-)
Tak doufám, že finále nabídne taky krásný tenis a drama...snad s dobrým koncem pro letošní hrdinku:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna se nekomu letosni finale nelibi uz slozenim akterek, ale podle mne to muze byt opet dramo.

Marion se jako vzdy pripravi velmi dobre na zapas, a urcite udela vse pro to, aby se ji druhe finale povedlo. Pro Sabinu to bude hodne narocne. A jsem celkem zvedavy, jak se vyporada s tlakem z prvniho finale...a jeste ve Wimbledonu.

No nemam vylozene nejakou favoritku, kvuli fantasy bych si asi pral Marion, to jo;) Ale rekneme cert vem hru...

...Myslim, ze jak jedna, tak druha si ten pohar zaslouzi...;)
...Marion, u te bych to tak nejak nazval > za celozivotni dilo;D)))
No a Sabina za ty predesle rocniky, nebot byla nekolikrat akterkou neskutecnych zapasu vcetne dvou letosnich > takze za neskutecne scenare souboju...treba ten s Na Li 2 roky zpatky byl take opravdu neskutecny...;)

A moc se uz tesim na finale, nebot vzdy rad vidim, kdyz si nejaka jina, nez ocekavana tenistka take sahne na tu metu nejvyssi. Ono jak clovek se tenisu objetuje, je fajn, kdyz mu to proste vyjde aspon jednou;)!
Reagovat
dadaft
gratulace Sabine a držím palce ve finále.

zápas jako řemen.
ale přitom pohlazení na duši.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě osobně zatím nejhezčí zápas v ženské části. Aga hrála tradičně chytře, ale navíc byla i - oproti jindy - aktivnější, hrálo se celodvorcově, fakt jsem si to moc užil.:)

Nechápu ty řeči proti ní tady. Je právem v top 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že tu někdo tvrdí, že je v top 4 neprávem.
Reagovat
smazaný uživatel
A píšu snad, že někdo tvrdí, že je v top 4 neprávem? Píšu, že je tam právem, protože si to myslím.

Mimochodem, přečetl jsem si vedle ty tvé postřehy směrem k ní. Tuhle jsi vykládal, že ty neděláš na žádné hráčky analýzy atd. Tak proč píšeš, že hraje antitenis?
To je totiž tvá analýza jejího tenisu s výsledkem antitenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Exaktně ne, ale ta věta tak vyznívá.

Dobrá, dostals mě, zachoval jsem se tak, jak bych vzhledem ke svým předchozím postojům neměl, byť já bych to své tvrzení analýzou nenazval.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nejde o to, tady někoho dostávat. Byl bych rád, kdyby se tu dalo volně dýchat a lidé mohli vyjadřovat své slušné názory (jakkoliv kritické) bez toho, aby je někdo jako nějaký cenzor urážel.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jde o mě, já se do role cenzora rozhodně nestavím.
Reagovat
smazaný uživatel
Po vypadnutí Petry mi tvé chování přišlo velmi cenzorské, zaslepené a uražející ostatní.

Ale ok, respektuji tvůj názor a pohled na věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Naštvané a agresivní možná, ale zaslepené, cenzorské a urážející ostatní? Nevím o tom, že bych někoho urazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych navrhoval, abychom se nedohadovali.
Prostě jsme to každý viděli nějak. Nechci se k tomu vracet. Musím se přiznat, že když jsem to tu četl, ani jsem nic psát nechtěl bo mě to odradilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj návrh přijímám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem neskutečně nadšený. Jak Wimbledon hnusně začal, tak nakonec je z něj jeden z nejlepších, a to právě díky Sabine. Sakra jak já to s ní prožívám. Zaslouží si to jako málokdo, konec zvládla perfektně....nemám moc co dodat, prostě nemůžu, jsem z toho hotovej, ona je ve finále...
Reagovat
Sonja
Pro mě finálové složení nemohlo dopadnout líp, obě holky mám ráda:-)))
A Sabine...dneska...neskutečné!!!! Ona ty infarktové (a krásnééé) zápasy fakt přitahuje:-D Dokázala se ve 3.setu vyhrabat z 0-3 stejně jako proti Sereně... Obrovská GRATULACE!!!
Kéž by tuto nádhernou jízdu dovršila titulem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak dufam ze Lisicka vyhra

aj ked aj dnes robila vela chyb
proti Bartoli by s takym vykonom a s takymi chybami nevyhrala
Reagovat
Sonja
Ano, v 2.setu od stavu 3-2 fakt krize... ale důležité je, že se z ní vyhrabala a nakonec vyhrála:-))
Tohle by jí mělo hodně pomoct i psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mě to (od začátku turnaje) mohlo dopadnout mnohem líp, ale jsem rád, že ve finále aspoň budu mít komu přát. :) Kdyby bylo finále Aga - Marion, tak bych se možná ani nedíval...

A ještě co se týká toho (ne)podání ruky Agy po zápase: Nechci být na Agu nějak drsný, protože ten bezprostřední smutek musí být po takovém zápase velký... Ale je fakt, že se měla zachovat jinak. Po takových zápasech se hráčky většinou objímají a značí to uznání pro skvěle hrající soupeřku (ať už vyhrál kdokoliv). Tohle prostě bylo nehezké vůči Sabine... A taky se musím přiznat, že jsem docela rád, že to Aga nevyhraje. To by její fanoušci začali dělat ramena na fanoušky Caroline (že Aga má GS a Caro ne...) a to já nepotřebuju. :D Každopádně pokud se po vypadnutí Petry mluvilo o promarněné šanci, tak jsem zvědavý, o čem zítra budou psát polské noviny...
Reagovat
Sonja
Chápu:-)..

No hele, já bych to moc nerozpitvávala. Agu už jsem víckrát viděla mimo kurt a vždycky mi byla moc sympatická. Takže teď názor na ni nebudu měnit kvůli tomu ledabylému podání ruky...holt zklamání musí bejt obrovské.

Jinak, fakt si myslím, že Sabine si to zaslouží jako nikdo jiný. Je to úžasná travařka, hraje celodvorcový tenis, umí dát razantní úder stejně jako krásný technický. Letos vyřadila obhájkyni titulu a největší favoritku na vítězství, vedle toho přešla i přes hodně dalších skvělých hráček (rozjetá Vesnina, Sam, Aga)...nic jí nikdo neulehčil, musela se poprat s tím nejtěžším, co na ni mohlo přijít. A dokázala to... Fakt má můj obrovský obdiv a moc jí ve finále držím palce...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ledabylé? Vždyť se při tom dívala jinam!!!!! A pak hned z kurtu zmizela! Hanba!!! Nezná zdejší tradice?
Reagovat
Sonja
No a? Nebuď na lidi tak přísný, Brozi:-( Semifinále GS si předpokládám nikdy neprohrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala jsi to úplně přesně. Sabine sice není ve špičce, ale na Wimbledonu má každoročně skvělé výsledky. To je další důvod, proč si to zaslouží. No ale pokud "na stará kolena" vyhraje GS bláznivá Marion, tak holt vyhraje. :D Já doufám, že to Sabine dá. Bude hodně záležet na servisu a na nervech... Jinak je zajímavé, že když jsem před čtvrtfinále udělal pořadí hráček podle toho, které přeju celkové vítězství nejvíc, tak Sabine byla první a Marion poslední. :D
Reagovat
Fandina
Broz ... nevím, proč hned hanba, evidentně na ní bylo vidět, že by se raději neviděla.
Reagovat
Sonja
Neříkej Marion "bláznivá":-(:-D...raději "geniální":-))))
A já pochopitelně ve finále budu fandit "vo sto šest" Sabine a moc doufat, že to vyjde. A kdyby nevyšlo, tak sice budu smutná, ale zas si můžu říct, že titul nevyhrál někdo, komu bych ho nepřála...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Geniální jo, ale až moc... Všeho moc škodí. :D
Reagovat
Sonja
No jo, geniální jedinci mívají na prd sociální inteligenci, tím pádem nebývaj moc oblíbení...nejde mít všechno:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemecka zlatovlaska

snad to v sobotu zvladnes
Reagovat
Fandina
Sabině. V koncovce byla lepší než Aga. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Na jaké místo v žebříčku stoupne Lisicki, když vyhraje /i kdyby prohrála? Díky předem za odpověd. :)
Reagovat
Fandina
Sabine postupem do finále zřejmě postoupí na osmé místo a když vyhraje titul bude sedmá.
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba. Koho teď zajímá Race žebříček? Do Top 10 se každopádně nedostane!
Reagovat
Fandina
Omlouvám se, píši o Race žebříčku. V normálním je to tak, že Sabine postoupí na 18 místo a když vyhraje titul tak na 11 místo.
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady u jednoho článku psal. Celý rok hrála mizerně. Jen dvě prohraná finále na nevýznamných turnajích, jinak má propadáky na všech grandslamech i velkých turnajích typu PM a P5.
Reagovat
Fandina
Sabine ve Wimbledonu hraje vždycky dobře poslední tři roky semifinále, čtvrtfinále a finále. Obecně na trávě hraje líp než na jiných površích.
Co se týká žebříčku, tak za Wimbl je hodně bodů, takže každý GS znamená výrazné posuny.
http://www.livesport.cz/zapas/Ae5hRC3N/#h2h;2
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, finále grandslamu je za 1400 nebo 2000 bodů.
Přesto opakuju: Grandslamová vítězka mimo desítku je unikát. Kdy se něco podobného stalo? Po US Open 2009 s titulem mimo Top 10 byla Kim, jenže ta měla po návratu odehrané jen tři turnaje.
Proč až na wimbledonskou výjimku hraje Sabina pořád tak špatně? I po letech má v hlavě ty zničené kotníky?
Reagovat
Fandina
Broz ... proč nehraje Sabine takhle dobře, tak to se zeptej jí. Nicméně, dobře hrála, porazila Serenu a to se hned tak někomu nepovede. Řekla bych o ní, že je často nemocná a náchylnější na zranění. A na trávě se jí asi daří proto, že je to ranařka.
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu sedí hlavně a jen jediný povrch, je to zvláštní, ale je to tak. A protože se zrovna na trávě toho hraje nejmíň, tak na to ona doplácí. Ale snad se konečeně zvedne aspoň na betonu, má všechny předpoklady pro úspěch i na něm..
Reagovat
Frick
Ten Srb, co ho bude mít v SF je koukám až v pátý stovce, že se vůbec dostal do SF celkem slušně dotovanýho turnaje. No ale Jirka to má krásně umetený. Dalších 30 bodíků (což je na hranici TOP 100 koukám nějakých 10 míst) hodně zalevno. Nu a pak v případnym finále s Florianem může. Zatímco od Němce se triumf jasně čeká...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si diváci zlepší náladu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tejto prepnutej neurotickej, no odhodlanej Francúzske budem fandit..Hoci má vela neprajníkov treba povedat, že jej zápasy mám rád..Len máloktorá hráčka sa do zápasu dokáže tak vložiť..

Napriek tomu si myslím, že to celé vyhrá Radwanska a to sposobom jej vlastným..Už totiž celé roky striehne spoza bučku a čaká, kým nejakou náhodou vypadnú všetky lepsie hrácky, nez je ona sama..
Reagovat
Vojtiik
Vyhraje Sába snad:)) Bartoli muzes mit rad jedine z toho duvodu, ze se na nia proti ni dobre sazi.. ale ty jeji gesta a chovani na kurtu, ja ji na chut nikdy neprijdu asi
Reagovat
VlS
Super, Aga finále vyhrát nemůže, to jsem si oddechl. Ale Sabine a Petra jsou stejného rodu. Nalitý míče do sítě, metr do deblu, 15 čísel za base line, na raketu soupeřce .......... no prostě jsem tam viděl Petru. No, hlavně, že to dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzerá to tak, ze som Agu za stavu 3:0 začaroval..
Reagovat
VlS
tak doufám, že se chytíš
Reagovat
smazaný uživatel
No, tady jsou dvě možnosti, buď si ty zápasy neviděl, nebo tenisu ani za mák nerozumíš !
Reagovat
Frick
S jakou ťunťou si to prohrála?!

Ale opravdu jako, já to vnímám jako důkaz toho, že s Kirsten fakt neměla co prohrávat. Nevěřim tomu, že by jí ta malá oplácaná Francouzska takhle vymlela...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden čtenář tvrdil, že Flipkens by prý Serenu dala 2:0 na sety :-)
"Kvalita" této tenistky se ukázala okamžitě, jakmile nehrála s naší dávno uvadající šampionkou.
Reagovat
Fandina
Broz nač to dávno uvadající, přála bych všem našim holkám, aby byly ve čtvrtfinále Wimbledonu, není to přehnané a nespravedlivé, to hodnocení Petry? Měla super sezonu a to neznamená, že se musí do ní šít, jen kvůli tomu, že všechno nevyhrává. Nemělo by to být naopak? Uznat, že hrála dobře a věnovat se jiným tenistkám, než pořád psát o ní, která vyhrála GS, TM, FED. Kvůli tomu se bude pořád po ní šlapat. Trapné, nelogické.
Reagovat
Jan
nikdo nepopírá, co Petra dokázala. Ano bylo to úžasné a neuvěřitelné. Ale jsou to už 2 roky a lidé chtějí zase něco. Po Federerovi už taky ani pes neštěkne (nadneseně) a jaký to byl šampion. Minulost je hezká věc, ale hodnotí se přítomnost. Kdyby v sobě stále Petra neměla potenciál být nejlepší, tak se o ní mluvit nebude, stejně jako se moc nemluví o ostatních našich tenistech a tenistkách, kteří ten potenciál nemají (až částečně na Tomáše Berdycha). Kdyby Petra ten potenciál neměla, tak se o ní také tolik mluvit nebude. Ale protože ho má a nenaplňuje ho, mluví se o ní nejvíc. To je celé a žádný div.
Reagovat
Vojtiik
Sabine ji zastaví!
Reagovat
lars
Hlavne , ze v predchozim zapasu s Kvitovou podala vyjimecne vynikajici vykon.
Peta si svou davku stesti vybrala v predchozich zapasech .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist