Uzdravená Matteková-Sandsová si užila zápas i emoce

22. 3. 2018, 10:42
Aktuality 2
I když prohrála, slavila tenistka Bethanie Matteková-Sandsová na turnaji v Miami malé vítězství. Před devíti měsíci ve Wimbledonu křičela bolestí, s vykloubenou čéškou pak musela na operaci a čekala ji dlouhá cesta ke zotavení. Ve středu si znovu užila zápasovou atmosféru i aplaus diváků. Návrat však vítězný nebyl, Alizé Cornetovou neporazila.
Profily hráčů

"Jsem spokojená s vítězstvím, ale stejně tak s tím, že je Bethanie zpátky na kurtu," řekla Cornetová. S vítězkou pěti grandslamových titulů ve čtyřhře po boku Lucie Šafářové a někdejší 30. hráčkou singlového žebříčku bojovala hodinu a 38 minut.

Dvaatřicetiletá Američanka nezačala dobře. Prohrála podání, ale brejk si hned vzala zpátky. V maratonském třetím gamu však už pátý brejkbol Francouzky neodvrátila a set nezachránila. Ve druhé sadě se Matteková-Sandsová nadechovala k obratu, jenže prohrála 2-6, 5-7.

"Dneska to bylo hodně emotivní. Ráda čtu po svých zápasech inspirující citáty. Tady je jeden od Marka Aurelia: "Buď šťastný za tuto chvíli. Pro takové okamžiky žiješ." ...Buď vyhrávám, nebo se učím," napsala na svém facebooku.

Na návrat k deblu s tradiční parťačkou Šafářovou si musí počkat, protože česká tenistka se stále zotavuje z nemoci a v Miami nehraje.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

2
Přidat komentář
enka
Líbí se mi,že mezi všemi culíkatými,drdolovými či copatými vyniká.Je jiná a to se mi líbí.Držím jí pěsti.Viděla jsem to,jak ležela na kurtu a přímo řvala bolestí a jak dlouho to trvalo ,než jí přišli pomoci.
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že se s Šafi míjí. Jedna může hrát, druhá ne. Tak snad se už konečně potkají.:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist