V Charlestonu končí Strýcová, Hradecká i Hlaváčková. Ve 3. kole je jen Šafářová

4. 4. 2012, 18:53
Aktuality 152
WTA CHARLESTON - Z kvarteta českých tenistek, které ve středu bojovaly o postup do 3. kola turnaje v Charlestonu, uspěla pouze Lucie Šafářová. NNakročeno k výhře měla i Andrea Hlaváčková, nakonec ale stejně jako Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká v soutěži singlistek dohrála.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Charleston je tradiční zastávkou Barbory Záhlavové-Strýcové před návratem do Evropy na oranžovou antuku. Na té americké zelené si před rokem zahrála ve 3. kole, v němž potrápila Caroline Wozniackou. Letos v Jižní Karolíně dokázala vyhrát jen jeden zápas a vypadla o kolo dříve, když dnes podlehla Aleksandře Wozniakové.

Šestadvacetiletá Češka se čtyřiadvacetiletou Kanaďankou dosud ve třech vzájemných soubojích neztratila ani set a dobře začala i dnes. Po potvrzeném brejku se ujala vedení 5-3 a o game později šla podávat na zisk úvodního setu. Jenže vypracovaný náskok neudržela, sadu v tie-breaku ztratila a ve druhém dějství už za svou soupeřkou zaostávala. Třikrát přišla o své podání a nakonec po hodině a 54 minutách prohrála 6-7 2-6.

Lucie Hradecká v Charlestonu sice ukončila sérii tří porážek v řadě, druhý zápas už ale vyhrát nedokázala. Ve 2. kole dnes Švýcarce Stefanii Vögeleové nabídla 15 brejkbolů, z nichž 5 neodvrátila a za 76 minut prohrála dvakrát 4-6.

Skvěle začala zápas proti vítězce soutěže z roku 2009 Andrea Hlaváčková. Česká hráčka, jež se do hlavní soutěže dostala díky odhlášení Agnieszky Radwaňské, totiž do poloviny druhého setu trápila světovou třináctku Sabine Lisickou.

Pětadvacetiletá Hlaváčková v úvodních sedmi gamech na servisu favorizovanou soupeřku nepustila k jedinému brejkbolu a za stavu 6-2 a 3-3 určitě cítila šanci na překvapení. Jenže i když v prvním a druhém setu na podání ztratila dohromady jen 9 fiftýnů, jediné zaváhání v osmé hře druhé sady bylo osudným. O tři roky mladší Lisická vyrovnala, při svém servisu byla již suverénní a nakonec vyhrála 2-6 6-3 6-4.

"Nezačala jsem dobře, ale jednoduše jsem stále bojovala! Vaše podpora mi pomohla, díky moc," napsala Lisická na svém Facebooku. V dalším zápase se střetne s Kazaškou Švedovovou.

Jediný úspěch pro české barvy tak zaznamenala až ve večerním utkání Lucie Šafářová. Brněnská rodačka se po odhlášení Radwaňské a následné rošádě pavouku posunula mezi osm nejvýše nasazených hráček a rázem tak měla v úvodním kole volný los. Ušetřené síly prodala v prvním vzájemném zápase proti zkušené Chorvatce Mirjaně Lučičové, kterou smetla za neclou hodinu hry 6-2 6-0 a postoupila do 3. kola.

Otřetí letošní čtvrtfinále si pětadvacetiletá Šafářová zahraje s Kanaďankou Aleksandrou WOzniakovou, se kterou se dosud utkala dvakrát a má s ní bilanci 1-1.

Venus porazila Jankovičovou
V souboji bývalých vítězek turnaje a světových jedniček zvítězila Američanka Venus Williamsová, která se nedávno vrátila na turnaje po více než půlroční zdravotní pauze, nad Srbkou Jelenou Jankovičovou 7-5 6-0.

"Dlouho jsem nehrála, tak jsem v prvním setu hledala správný rytmus a zvykala si. Ve druhém si všechno sedlo," libovala si Williamsová, která vyhrála posledních devět gamů zápasu. Ve třetím kole ji čeká Australanka Anastasia Rodionovová.

Marion Bartoliová, jež do soutěže vstoupila z pozice pro nějvýše nasazenou hráčku, turnaj zahájila vydřeným vítězstvím nad Věrou Duševinovou. Favorizovaná Francouzka Rusku zdolala po více než tříhodinovém boji 6-2 6-7 6-4 a postoupila do 3. kola. O postup do čtvrtfinále se utká se Slovinkou Hercogovou.

Bezmála tři hodiny o postup bojovala také Naďa Petrovová. Domácí veteránku Jill Craybasovou zdolala 2-6 7-6 6-2 a nakonec tak vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas - první po sedmi letech. V osmifinále na vítězku turnaje z roku 2006 Petrovovou čeká krajanka Anastasia Pavljučenkovová.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, tv. povrch, 740.000 dolarů)
středeční výsledky (05. 04. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (9-ČR) - Lučičová (Chor.) 6-2 6-0
Lisická (6-Něm.) - Hlaváčková (ČR) 2-6 6-3 6-4
Wozniaková (Kan.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7-6(5) 6-2
Vögeleová (Švýc.) - Hradecká (ČR) 6-4 6-4
Bartoliová (3-Fr.) - Duševinová (Rus.) 6-2 6-7(3) 6-4
V. Williamsová (USA) - Jankovičová (7-Srb.) 7-5 6-0
Švedovová (Kaz.) - Wickmayerová (12-Belg.) 6-2 7-6(2)
Petrovová (13-Rus.) - Craybasová (USA) 2-6 7-6(6) 6-2
Hercogová (14-Slovin.) - Lepchenková (USA) 6-3 6-2
Erakovicová (17-N. Zél.) - Tatišviliová (Gruz.) 7-5 6-3 
Voskobojevová (Kaz.) - Ormaecheaová (Arg.) 6-2 6-3

Čtyřhra - 1. kolo:
Peschkeová/Srebotniková (2-ČR/Slovin.) - Benešová/Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-3 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

152
Přidat komentář
tommr
a nemusí zůstat jen u toho - v její polovině dneska nečekaně vypadla Bartoliová a to jí dává poměrně slušný šance na postup do finále ...:)
Reagovat
Fandina
jo a o jedno místo se tímto posunula v žebři vzůru ......... viď
Reagovat
smazaný uživatel
minimálně o dvě... (Peng je -200 bodů) Juchuu :-)
Reagovat
tommr
v žebříčku se Lucka po dnešku skutečně posunula o jedno místo. Posune se s 2055 body na 24. místo před Pengovou, která zase ztratila nějaký body a bude jich mít jen 2050 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem se přepočítala:-( Ty jsi tady odborník :-)
Reagovat
VlS
Zapomínáš, že taky Kuzna odepisuje 130 bodů, takže Lucka půjde nahoru minimálně o 2 příčky
Reagovat
Fandina
a protože na začátku týdne byla 26 tak je to opravdu o dvě viz phh. a když půjde do finále může být 23 a když vyhraje tak 22 pokud dnes tedy Pavluschenka nepostoupí či co ........ úsměv
Reagovat
tommr
já psal jen v reakci na poznámku Fandiny o tom jak se změnilo postavení Lucky po dnešku. Před Kuznetsovovou se dostala už dřív, protože ta v Charlestonu vůbec nehraje a body se jí tudíž odepsaly už na začátku týdne. Takže pravdu mají svým způsobem všichni - po dnešku se Lucka posunula o jedno místo, od začátku týdne o dvě místa ... :)
Reagovat
VlS
Nemáš pravdu, body se Kuzně odepíšou příští pondělí. Pokud by náhodou Lucka vyhrála, tak by šla na 2400 bodů a nemám to sice spočítaný přes 16 tý a 17 tý zápasy, ale myslím že by šla na 19. příčku, ale sny si nechme na později po půlnoci :-)
Reagovat
tommr
nemluvím o oficiálním žebříčku (kterej se bude pochopitelně měnit až v pondělí), ale o průběžným (kterej se mění každej den) ...
Jinak Lucka se do dvacítky nedostane ani kdyby celej Charleston náhodou vyhrála. V případě zisku titulu by ale byla tý dvacítce už hodně blízko - měla by jen o 25 bodů mín než dvacátá Jankovičová. Snad jsem to nějak nezakřik ... :)
Reagovat
Fandina
Kdyby vyhrála ....... tak by byla 22 za Kirilenko ... úsměv
Reagovat
tommr
kdyby Lucka získal titul tak by bylo pořadí v žebříčku: 20. Jankovic 2430, 21. Kirilenko 2410, 22. Šafářová 2405. Lucka by tudíž ztrácela na 20.místo 25 bodů ....
Je to ale stejně jen akademická debata, protože Lucka skoro určitě nevyhraje - podle dosavadních výkonů Williamsek to vypadá, že titul zůstane v Americe ... :)
Reagovat
VlS
žebříček - ranking WTA je jen jeden a mění se jak se mění podle pravidel WTA, obvykle v pondělí po turnaji či sérii turnajů asi 40x za rok. Každý si může počitat body jak chce, průběžně a třeba i sedmkrát za hodinu, ale to není ranking WTA.
Reagovat
tommr
někdy mi připadne, že se chceš jen za každou cenu hádat. V diskusi se probíralo jak se promítne postup Lucky do čtvrtfinále na jejím postavení v žebříčku. Je tudíž logický, že se pak musí žebříček přepočítat na aktuální stav k danýmu dni a nemůže se čekat až do pondělí kdy to vyjde oficiálně. Pokud tě zajímá jen oficiální žebříček tak si počkej do pondělka a vůbec to neřeš ...
Reagovat
Fandina
Super ........ Šafářová Wozniak 6:2 6:7 6:1
Reagovat
pepin
Taky blahopřeji, zaplat pánbů, že to zvládla.
Reagovat
VlS
Lucka to dala. Po druhým setu ve mě dušičku hledali mikroskopem.
Reagovat
dadaft
kde je nějaký funkční livescoring?
Reagovat
Fandina
http://www.hahasport.com/v-2/18/102/v-390362.html
Reagovat
Fandina
http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2012&wkno=14&lang=en&tabno=1&eventid=0804&ref=www.wtatennis.com
Reagovat
dadaft
to jsem z toho Jelena. když pustím ofic. WTA livescoring přes firefox, nejede. přes explorer v pohodě... ((
Reagovat
Fandina
Já ho mám přes firefox a vidím viz odkazy nahoře
Reagovat
dadaft
antuka je peklo. ta tě prověří...........
Reagovat
tommr
z Charlestonu se dneska vysílají pouze oba zápasy ve kterejch hrajou Williamsky a jinak nic - ani na netu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, tak aspon se podíváme na sestry W.
Reagovat
tommr
jj je to škoda zřejmě jsme přišli o docela zajímavej zápas - Lucka asi musela hrát opravdu dobře když za celej zápas ani jednou neztratila svoje podání ...
Williamsky mě moc neberou - zvlášt když hrajou proti jasnejm outsiderkám jako dneska ...
Reagovat
smazaný uživatel
A JE TO TADY, NASEL JSEM TO NA POLSKYM PORTALE - ONET:)
http://wideo.onet.pl/karolina-wozniacka-oxygen,50079,w.html

Tak si muzete lidi poslechnout prvni song Karolajny...:)
...PROMI MONTY, TO SI NEBER TED OSOBNE, A TO NIZE RADEJI NECTI, ...OPRAVDU!:)

>Tak ten klip - to je pekny smeeecko na lidi:D
Je to neco tak priiiseeerneho, boze chran mne od tehle pisne, abych ji nikdy neslysel nikdy v radiu, v obchode, na ulici behem prestavek v tenise atd.
Jinak nejvic mne pobavilo v teto ""pisni"" My name is Caroline :D :D :D :D To je fak ulet:)
Reagovat
gigin
to nejde spustit, prej su outside of Poland :-((
Reagovat
smazaný uživatel
No promin, bud spiiise raaad:D
Ale abys nerekl, ze jsem uplna potvora:D :D :D:)
Tady to spusti bohuzel kazdej:(

http://uk.eurosport.yahoo.com/video/04042012/58/caroline-wozniacki-oxygen.html
Reagovat
gigin
Tak to je fakt pecka !! Hned si to dám jako vyzvánění na mobil !! :-))) bože můj ...
Reagovat
gigin
je toto 100x lepší, hlavně v čase 2:34 :-))
http://www.youtube.com/watch?v=SUONl2RPDmM
Reagovat
smazaný uživatel
Ano boze muj:D
Se ted z toho tvrde lecim. Hodil jsem do sluchatek starou pecku z 90tyho od ]V[EGADET]-[ rust in peace, celkem to zabira, ale uz jsem taky skoro na konci alba:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo znam:), tak to se vubec neda srovnavat, to je recese...Jenze klip od Copate danky jsem jeste nevidel, a uz mne to polozilo...

Jinak ten Djoker...jasne > OK:)
Reagovat
gigin
Dobrý nápad, dám Judas Priest - Hell patrol :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to slyšel včera, "bleskovi" Jarochovi nic neuteče... :D
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/120490/video-chlapce-jsi-muj-mecbol-wozniacka-nazpivala-song.html

Věděl jsem o tom. Caro psala před pár dny na twitteru, že nahrávala song... Tato hudba není můj šálek čaje, ale beru to s rezervou. Caro se u toho určitě dobře pobavila. :) Ona je tenistka, zpěvačkou asi nikdy nebude. Jsem zvědavý na ten klip a myslím, že to hodně oživí... Ale jedno vím jistě: Chtěl bych být jejím mečbolem! :D

Jak tady řešíte Martina Solveiga, tak to je náhodou vynikající song a ještě lepší klip. :) Já jsem si spíš vzpomněl na Hurricane Ana, i když tam měla Ana jen takový proslov na začátku a zbytek obstaral ten srbský rapper. :D
http://www.youtube.com/watch?v=l1MfKGBYZJM
Reagovat
gigin
Anička má příjemný hlásek, to je jas !! Měla to nazpívat celé, stejně je to spíš mluva, než zpěv. Víš jak, z Halforda se těžko leze dole :-))
Reagovat
Heather_Fedex
to devce si snad ze mne dela legraci....
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, má můj obdiv, že do podobné šílenosti vůbec šla. A pokud to budeme brát jako recesi, ne jako vážně míněný pokus proniknout do pop-music, dopadlo to docela dobře. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
beru tvuj prispevek jako takovou lehkou recesi k pobaveni:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej vyber:))urcite zabere:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se docela líbí :-))))
ale vydržela jsem jen do půlky..:-))
Reagovat
Heather_Fedex
ja vim ze carol zrejme chtela jen pobavit ale to je moc i na mne. to je snad jeste horsi nez tohle:
http://m.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze jsi moc nevydrzela:D
Prisla si o kvalitni sept...My Name Is Caroline:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi srandista :-)) noo, tak dobře, já si to poslechnu celý, ale tak je to recese, tak to beru od Caro, asi nemá umělecký ambice :-)

Gigin : to video s Novakem jsem už viděla, ale je to delší čas, tak mě to pobavilo..pro připomenutí dobrý :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bych si nebyl az tak jisty...pockej na videoklip, myslim, ze to jako recese vypadat rozhodne nebude:)
Bude se prochazet Toruni ulickami, postavat na strechach a budou ji vlat ty jeji blondate vlasy ve vetru...jooo recese.:) Si rad pockam:)
Reagovat
gigin
To jsem rád, děkuji :-)) Já se musím přiznat, že se mi to taky popačuje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Popačuje ?? Neznám, prosím česky :-))

Vlk -Ale, ještě rád se podíváš na vlající blondatý vlasy :-)) a nechtěl bys ji udělat k tomu klipu choreografii?
Máš tak velkou fantazii a básnický nadání :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
On bude i klip? Tak na ten se obzvlášť těším. ;-)
Reagovat
gigin
líbí.. :-) páčiť je slovensky líbit .. tak se to tak popačuje .. :-D
Reagovat
VlS
Ty, Monty, s tím "mečbolem" bych si rozmyslel. Představ si, že by ho hrála proti Sereně, to by byla pecka do hlavičky :-)
Jinak ten počítač to zazpíval bez falešných tónů.
Reagovat
tito
jojo, průměrný soft či vokální harmonizery srovnají kde co...Pro někoho zábavné, pro mne trapné.
Reagovat
Madrileno
To je cestinarska perla Vögeleová. Ja bych se priklanel ke srozumitelnejsi verzi Vögeleleová :-) Kdy uz ty prdolove z Ustavu pro jazyk cesky zmeni toto nesmyslne prechylovani???
Reagovat
Madrileno
A nyni mame kompletni slozeni damske ctyrhry v Charlestonu:
V prvnim zapase se stretne cesky par Karolina Peake a Eliska Kaplicky proti americkemu paru Serena Wiliamsova a Sharon Stone. 2. zapas obstara zapas ceskeho paru Eva Decastelo a Katerina Konvalinka Prusova, ktere narazi na nemecko-cisnky par Sabine Lisicka a Li Naova:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
jen říkám pravdu stačí se podívat kolik eroru,kiksu a simulaci kvitová za 3měsíce udělala...................
Reagovat
VlS
Za trollování. Ty totiž vůbec nechceš plkat o tenisu, ty chceš vyvolat hádku. Dlabu na tebe, jsi mi ukradenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Te, ze ten tvuj SPAM by ta zabanoval i automaticky filtr:DDD Na ten tvuj myslenkovy error neni potreba ani Admina:)
pry za co:D)) Si me rozesmal:) S tim si musel pocitat, ze te Admin klepne po prstech, kdyz porad spamujes:)
Reagovat
VlS
Marion vers. Polona ; Marion včera musela hodně bojovat a Polona je asi horší soupeřka než Duševina. Tipnu si na Polonu.
Serena vers. Erakovič ; Tak co Vlku, bude Serena hrát, nebo bude šopovat? Tipnu Serenu, ale už si u ní taky nejsem tak úplně jistej.
Lucka vers. Aleksandra; Fandím, věřím (a doufám), tip je na Lucku.
Venus vers. Rodionova; myslím, že Venus půjde dál.
Petrova vers. Pavljučenko; tak tady dobrá rada drahá, jak Naďa, tak Nasťa jsou schopné prohrát kdykoliv. Tipnu ze zoufalství Nasťu.
Sabina vers. Švedova; Sabina je hodně nepřesvědčivá, Jarka se vrací trochu výš. Tipnu Sabinu, ale když to dopadne opačně, tak se divit nebudu.
Zvonareva vers. Vogele; další papírově jasná záležitost a ve skutečnosti těžkej tip, protože u Věrky fakt nevíš. No, tipnu Věrku.
Voskoboeva vers. Stosur; Tohle by Sam měla v pohodě dát, takže Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Marion X Polona: Marion, fandim Polone
Serena X Erakovič: Serena
Lucka X Aleksandra: Lucka, jau ;-)
Venuse X Rodionova: Venuse
Nada X Pavlju: Nada
Sabina X Jarka: Jarka
Verka X Vogele: Verka
Voskoboeva: Stosur: Sam
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si dobre pamatuji, tak Tipovacka, to je jasna idea Vlse:) Takze bys mela spis napsat Zvlsovatela jsem...no ale je fakt, ze tohle by se dalo hodne ruzne interpretovat, nooo tak ted jak to vidim i napsane..."dost tenkej led teda:D" Takze zvlcela bude asi nakonec lepsi, VLS to pochopi a VLK zustane cely:)

Jinak tipovat antuku, a jeste to nejde ani skouknout...to abych mel pomalu nejake vize. Takze takova Vizovacka:)

Marion vs. Polona > Tipuji Polonu
Serena vs. Erakovic > Tipuji, ze si Serena nejak poradi...
Lucka vs. Aleksandra > tip Aleksandra, jau - VLSi nebij me, ale fandit budu urcite Lucce :)
Venuse vs. Rodionova > Venuse
Nada vs. Pavlju > Nada
Sabina vs. Jarka > Jsem pro Sabinu, ale tipuji tip Sojky:D, takze Sojka:)
Veruska vs. Vogele > Jooo asi Veruska:)
Voskoboeva vs. Sam > Sam
Reagovat
VlS
Poslední 3 turnaje, tři prohry, z toho 2x kanár, Jeleno, Jeleno.
Reagovat
VlS
naděje v singlech je Lucka Šafářová, tak Luci pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape podporim nejen Tebe. Tak Lucko pojd!!!:)
I kdyz si myslim, ze pro ni to bude na te antuce boj:)

Jinak turnaj jako obvykle na LS...skoda slov...
kouknu tak max. na vysledek.
Nastesti kazdym dnem a hodinou se blizi Evropa:)
Reagovat
Fandina
http://m.onlajny.com/match/index/id/37276
Reagovat
tommr
tak snad dneska uspěje aspon Lucka ...
Reagovat
Fandina
a možná s kanárem ..... i kdyby bez ....... pojď Luci pojď
Reagovat
Fandina
Vyhrála takže od zítřka snad přenosy a máme komu fandit. Hezky Lucko.
Reagovat
VlS
Pěkný Lucinko, tak zítra udělej Aleksandru a rád bych tě zase viděl aspoň v semi.
Reagovat
dadaft
na kurtech momentálně 8 hráček, z toho pět našich holek.
to ujde. ))
Reagovat
Fandina
a jistota že minimálně jedna postoupí ...... viz debl dvě proti jedné ... úsměv
Reagovat
VlS
Tak Lucka Hradecká to bohužel určo nebude :-(
Reagovat
dadaft
Andrea teď vydřela (možná) důležitý gem.
Reagovat
Fandina
na betu teď píší že hra přerušena pro zranění
Reagovat
VlS
Koukám, že je ta pauza nějaká dlouhá
Reagovat
dadaft
čí?
Reagovat
Fandina
http://twitter.com/intent/user?screen_name=BenRothenberg
Reagovat
VlS
Je to blbě hodnotit, když člověk vidí jen čísílka, ale asi má Andrea nějakej problém, servis jí šel hodně dolů (ale těžko říct, jestli jen Sabča nezačala líp returnovat)
Reagovat
VlS
Mám takovej blbej pocit, že z těch 5 holek na kurtu se dál podívá než jedna. Iveta s Bárou prohrály.
Reagovat
VlS
Bohužel to nebyl pocit, ach jo :-(
Reagovat
tommr
jestli se Andrea zranila tak mají s Luckou nejspíš po nadějích i v deblu. Ach jo ...
Reagovat
VlS
Sabina prohrála 1. set 2:6 a asi hodně trápí, první servis 20%. Andreóóó - makej a nenech ji, aby se probrala.

Lucka Hradecká se bohužel trápí taky.
Reagovat
Fandina
Když takhle je jeden set 6:2 s v dalším se to otáčí, tak si někdy říkám, proč to nešlo si jeden brejk z prvního nechat do dalšího. Obvzlášť když tam člověk nevidí a neví jak hrajou ... úsměv
Reagovat
VlS
Teď mi to bereš z úst. Do stavu 3:3 ve druhém Sabina neuhrála na returnu ani jeden míč a pak se to nějak zvenclo. No, tak do třetího, ale bojim bojim, že se Sabča už rozjela bude . Lucka Hradecká se trápí hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
simulantka kvitová teprve ukáže jak hraje na antuce a ve fed cupu ......................samý errrrrrrrrrrrrorrrrrrr
Reagovat
tommr
nechápu co těmahle trapnejma provokacema sleduješ. Nech Petru laskavě na pokoji ...
Reagovat
pepin
Já se Ti divím, že na něj vůbec reaguješ.
Reagovat
tommr
začíná mě s tím už pěkně štvát. Vždyt to už je pomalu na ban ...
Reagovat
pepin
Vždyt on to proto dělá, nalej si dvojku dobrého vína a na toho m... se vykašli, šetři zdraví, budeme ho potřebovat.
Reagovat
tommr
asi máš pravdu a normálně bych na něho asi taky nereagoval, ale dneska mě s tím hodně vytočil. Našim se dneska vůbec nedaří a on musí rejt zrovna do Petry, která v Charlestonu vůbec nehraje a maká někde v Turecku na kondici ...
Reagovat
pepin
No prohlížel jsem si fotky na facebooku, není tam sama, jsou tam ještě jiní hráči včetně Adama tak doufám, že máš pravdu, že maká. Je tam i hezká fotka z bazénu, tak aby se tam jen nekoupali. No to se uvidí.
Reagovat
VlS
Vlku, co ty na to:
Tři dny poté, co vyhrála turnaj v Miami, se Agnieszka Radwaňská rozloučila se svým koučem Bornou Vikičem. Chorvat trénoval světovou čtyřku a její sestru Urszulu od ledna a po zkušebním období se Radwaňská rozhodla ukončit s ním spolupráci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, jestli jsi to postrehl, ale den po Miami jsem psal na tema finale a Aga. Tam jsem se zminil o tom, ze jsem se docetl, ze vychazi napovrch to, ze vlastne ani Wiktorowski nema moc vliv na jeji trening. Vypada to, ze proste Aga se rozhodla, ze si bude trenera delat sama. Uz v tom prispevku jsem psal nebo odpovedi tommrovi, ze chorvat nebude uz ani trenovat Urszulu.
Takze jen zopakuji:
Aga je celkem chytra hracka, ale tohle muze byt pro ni velky krajic. Muj nazor je, ze to dobre nedopadne, ale jen muj nazor... uprimne, osobne jsem zvedavy jak na antuce bude hrat. Obecne by mela byt na tomto povrchu skvela, ale vzdy nic moc...takze jsem hooodne zvedavy, co sama pro sebe na antuku vymysli. Obavam se, ze to nic zajimaveho nebude...Ale je to jeji rozhodnuti, pokud se s tim citi dobre...proc ne. Ale podle mne je zbytec, aby s ni jezdil i ten Wiktorowski...Na polskych portalech nekteri fanousci spekuluji, ze Wiktorowski je jen takova loutka, aby blokoval otce a ten se na kurt ke koucovani nedostal...proste aby se vlk nazral a Aga zustala cela. Z toho mohl vziknout tlak Wiktorowskeho na trenera pro Agu...no a vysledek. Aga se bude trenovat asi sama, aspon to tak vypada. Toz hodne stesti s usmevem:))) Ja proste tem samotrenujicim se tenistum nejak neverim...Treba to bude jinak...
Reagovat
tommr
takže Aga už má oficiálně jen 2 trenéry a neoficiálně se trénuje sama. Zřejmě si vzala za vzor Carolínu a chce bejt jedničkou jako ona se vším všudy - i s těma zmatkama okolo trenérů ... :)
Reagovat
VlS
No, co si kdo navaří, .......... znáš to. Na mě Aga působí dojmem, že je docela svéhlavička a nemusí být jednoduché s ní vyjít. Ono to nějak dopadne a pokud to nepůjde, tak si myslím že hráčka jejich výsledků nebude mít problém sehnat kvalitního trenéra - psychologa. A chodí ona s tím Viktorovským, nebo ne? Měl jsem pocit, že spolu něco měli.
Reagovat
smazaný uživatel
Znamo je, ze jiz dlouho jsou dobri pratele. Jeste nez se objevil na scene jako trener, hodne si rozumeli, ne snad jen tenisove, ale proste obecne. Byl to take vzdy rodinny pritel rodiny Radwanskych, ktery jim pomahal v tenisovych zalezitostech...atd. Hned jak se objevil jak "trener", toz tak se hned zacly spekulace, ze pretelstvi se prerodilo v milostny romanek:).
Na to oba dva reagovali usmevem v rozhovorech, proste, ze jsou stale pratele a bulvar s nich dela milence, a ze je to i celkem slusne bavi...
No, zase vime jak to obcas byva s pratelstvim devce a kluk. Takze abych byl uprimny...kdo vi jak to je. Stale tvrdi, ze jsou pratele. Osobne mi to je celkem suma fuk, a pokud neco spolu maj, tak at si to uzijou, a celkem i chapu, ze to ventilovat nechteji. No hlavne on ten tata Agy - Robert, to je podle mne dost tezky pripad, takovy rapl:) Takze mozna se boji nejvic jeho:D :D pokud neco spolu fakt maj:D
Reagovat
smazaný uživatel
Prestan prosim Te ty dve porovnavat:) To je to same jak bys tvrdil, ze Masa a Petra - to je to same:D
Jedine, co Ty dve maj tak spolecneho, ze maji polske rodice. Jinak je to jak se jejich vlasy > den a noc. Uplne rozdilne - tenisove hracky:)

Pro pobaveni teda ne pro Montyho -"Ty si to prosim te ani necti:D, to te opravdu moc nepobavi:)"
Vcera se objevila zprava, ze Karol toci v Polsku videoklip, a to v Toruni, celkem me to dostalo teda...Nejen, ze "musim" na ni obcas koukat jak hraje dokolecka ty sve dva az tri naucene udery, ale asi se dockame jeste nejakeho toho "top pop" songu na dva az tri akordy:D Sem zvedavy co z toho vyleze. Jeste by se mela ukazat snad v nejakem tom vodpadnim serialku na 1000 dilu.
Takze se chce prosadit i jak zpevacka a mozna i jako herecka?. Jeji song OXYGEN ma byt pisni do tance a do pohody:D nize davam text jejiho prvniho vytvoru. Jiste tento vytvor brzy zaplni TV stanice a vsechny TVkanaly, YouTube, Radia a buh vi, co jeste...Veru mame se na co tesit:D
Reagovat
smazaný uživatel
You're in the air so I can keep on breathing, breathing You know exactly how to keep my world spinning, spinning Won't let you go, boy don't you know you are the air I breathe, the air I need When you're around me I can feel my heart is beating, beating I wanna show you, wanna tell you how I'm feeling, feeling So come with me, so I can touch your body Don't make me wait, don't hesistate.

REF:
You're my OX-OX-OXYGEN I'm breathing you, I'm breathing you, breathing you, I'm breathing you in OX-OX-OXYGEN I'm breathing you, I'm breathing you, breathing you, I'm breathing you in O-X-Y-G-E-N, OXYGEN Ey yeah, ey yeah, ey yeah, ey yeah Ey yeah, ey yeah, ey yeah, ey yeah.
Reagovat
VlS
No to je od tebe "hustý". Chudák Monty, ten by určo dal život za to, aby se taky mohl podívat "live" :-)
I can feel my heart is beating, beating I wanna show you,
Reagovat
smazaný uživatel
Nahodou, vzdyt mu tam pisu, aby si to necetl:)Ze to neni pro neho, ze on se urcite nepobavi:)
A potom ver mi, ze za chvili hned jak to bude mozne, tu Monty hodi link na jeji song...a k tomu prida oslavnou notu, ze to neni jen skvela tenistka, ale i zpevacka atd.
Takze aspon jses na to uz pripraveny:)

Pocitam, ze Monty bude mit radost, a bude si take denne notovat behem ranni rozcvicky - You're my OX-OX-OXYGEN, Ey yeah, ey yeah, ey yeah...:D
Reagovat
VlS
No, tak Caro se rozvíjí k multitalentu renesančních rozměrů, za chvíli bude konkurovat Leonardovi Da Vinci. Ještě si počkáme na nové iniciativy v medicíně a letectví. A nedej Pánbůh, snad bude konkurovat dokonce i Járovi Cimrmanovi. Ty jo, to mě podrž :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Jeste neco Ti prozradim. Mel jsem napasno v poslednim prispevku, ze Monty ji bude oslavovat jak novou renesancni osobnost, ale pak jsem to smazal. Sem si rikal, ze bohate stacilo to, co jsem napsal vyse:D :D
Takze si to dorazil pekne za mne:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
VlS
Tak tady máte obě vaše krasavice :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Lw8DnNCkGPg&feature=related
Reagovat
smazaný uživatel
adam9: Moc pěkné! Vika umí hrát i na piano, to jsou věci. :)

VIS: Na TM 2009 si dobře pamatuju a bylo mi Viky dost líto. Byl to její první Turnaj mistryň a hrála dobře. První zápas vyhrála proti Jeleně Jankovic, druhý těsně prohrála s Caroline a třetí proti Agnieszce měla hodně dobře rozehraný, ale nakonec to Aga otočila a Vika musela skrečovat. Byly tam dost složité klimatické podmínky... No není to od tebe moc hezké, že sem dáváš taková videa. :D Ale jak se říká: Všechno zlé je k něčemu dobré. Aspoň si každý může porovnat Viku dnes a Viku v roce 2009, kdy byla na kurtu hodně temperamentní. Tehdy by asi nikdo netipoval, že se stane jedničkou. Já byl ale takový blázen, že jsem ji 25. června 2009 označil za budoucí číslo jedna. Když se dneska podívám na tohle video, tak si říkám, že jsem byl fakt blázen. :D Ale i blázni mají občas pravdu. :)
Reagovat
Fandina
Monty jestli jsi ji už tehdy označil za jedničku tak to někde najdi a můžeš se vydávat za super tipéra ne ?????????
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí si najít mou otázku. :)
http://sport.idnes.cz/odpovedi.asp?t=MANDLIKOVA
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký video, Monty nám sem dává samá pěkná, tohle je takový kontrast, ale dobrý :-) pobavilo mě to..:-)))
Reagovat
Fandina
super tipér .......... teď už to ví celý tenisportál ... wouuu
Reagovat
gigin
Viděls ty foto, co přidala Maria dnes na fb?? !! Jsem se tak zbýčil u pc, až jsem byl překvapený !!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo :-) ale Mandlíková tam říká o Dinaře, že pro ní není ta pravá sv. jednička, musí nabrat zkušenosti..hm..:-(
Tak Dinara už mezitím skončila a Vika je sv. jednička..to jsou paradoxy.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Já ale super tipér nejsem a nikdy nebudu... Prostě jsem jí věřil a za necelé tři roky se to povedlo. Už tehdy se mi líbila její hra, tedy nejen hra. :)
Reagovat
Fandina
i tak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ema: Díky. :) Já teda Mandlíkovou moc nemusím, ale tenkrát jsem se do těch on-line rozhovorů hodně zapojoval... Je to tak. Co se týče Dinary, tak mě to pořád hodně mrzí. :(

gigin: Neviděl, díky za upozornění. Krásné fotky, Masha je dokonalá jako vždy. :)
Reagovat
Fandina
už několikrát jsem zaznamenala, že se někteří muži býčí když Mária vřeští na kurtu ..... prý eros ... úsměv
Reagovat
gigin
Tož to jde mimo mne. Tomu moc nerozumím. Já si tak dát dobrého uzeného a lehnout k televizi !! Bílý sex !! úsměvy na několik entých :-))))
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
pepin
Ahoj horale, to uzené nemám, ale zato popíjím dobré polosladké Moselské. Ale to uzený by se šiklo.
Reagovat
gigin
Ahoj !! No tak abys držel styl, tak k německému vínu by se ti šiklo německé uzené :-) A to já milý pepine, to já nemám :-))
Reagovat
pepin
Tak třeba se někdy dostaneš ke mně na chalupu a já ho z toho německa opatřím, ale protože mám svoji udírnu, tak bych tam radši hodil svoje vyzkoušené.
Reagovat
gigin
To zní dobře !! Takový večúrek :-) Sežeň ještě baby, já seženu chlapi :-))))
Reagovat
gigin
chlapy ..
Reagovat
VlS
Tak to s Váma chlapci nepůjdu, ve vínu já jsem vlastenec a když víno, tak z Pálavy a okolí a výhradně suché. Mám tam pár kamarádů mezi vinaři a proti dobrým moravským vínům se nedá nic namítat a uzené se s tím sveze taky.
Podívejte se sem:
http://www.republikakravihora.cz/
Reagovat
pepin
My netvrdíme, že musíme pít německé víno, to vůbec ne, ale veletrh, který si nám poslal je již pryč, běh v říjnu za Bořetickým burčákem asi pro nás nebude a tak naplánuj nějaké sezení u dobrého našeho vínka, já přivezu uzený a můžeme rozebírat jak to naši hrajou a ne aby si se tady rozčiloval s tím N...... Je to no ani to nebudu psát, máš pravdu, chce se jen hádat. Pojdme na něho nereagovat, at si tady píše co chce.
Reagovat
gigin
takový sraz tady místních borečků a borkyní z tenisportalu by nebyl k zahození !! Jsem pro !! Mohli bychom uspořádat i tenisový turnaj, ať se ty naše špičkové plky přenesou do reality. Chcu být nasazený v pavouku se sojkou !! :-)))) Pes bude dohlížet na doping. Musí to mít úroveň !! :-)) Kdy a na jakých satelitech to poběží o tom samozřejmě rozhodne Broz. Monty vyhodnotí krásky turnaje. Další upřesnění a vymazlení nechávám na Vás ..
Reagovat
pepin
Já jsem pro, jen by mě zajímalo podle jakého klíče a z kterého turnaje si převzal systém nasazování, že si každý bude moci říci, s kým by chtěl být nasazen, s kým hrát debla nebo smíšenou, no to tedy nevím a takový turnaj na okruhu neznám. Budu se muset zeptat tommra, ten se vyzná a má přehled. Ale jinak jsem pro, klidně to můžeme domluvit, možná ten tenis bych nechal na okraji, ale to vínko, popřípadě dobrou slivovičku bych viděl s těmi "PLKY" o tenise docela reálně. Určitě jsem pro.
Reagovat
gigin
Nic !! Srbská pravidla !! Já jdu na sojku, tito jde z druhé strany. Hotovo !! :-)) A ty budeš nalévat !! :-))) Ne v poho, stejně by hodně lidí nepřijelo, aspoň si myslím ...
Reagovat
pepin
Je vidět, že jsi dělal nebo děláš velitele, jsi hned hotovej. No já nemyslím, že musí nebo by mělo se sejít 20 lidí. Kdyby jsme se pro legraci sešli 3, 4, 5, žádný problém a právě třeba v tomto malém množství by se mohl šoupnout i ten sranda mač. Popřemýšlej.
Reagovat
gigin
Já si s těma pravidlama a povelama dělám samozřejmě srandu :-) Ale s některýma tady bych se strašně moc rád sešel ... beze srandy :-)
Reagovat
pepin
To já vím, a já si legraci také nedělám, tak to dejme dohromady, můžeme se o tom pobavit, já Ti na vzkazy napíšu telefon a můžeme na tom začít pracovat. Bude jen dobře když se to podaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Pes bude dohlížet na doping.

:-))))
Reagovat
gigin
pepin: to je složitá a citlivá věc si myslím ... musel bys cítit zájem od ostatních.. nevím..
ema: tož co ?? Mudr, ne?? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi organizační typ, to je hned vidět :-)

Gigin :-)))
Reagovat
gigin
Pepin spíš chce poznat krásnou Emičku osobně !! Pamatuješ ?? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
pepin
Ty jsi to navrhl, já nejsem proti tomu, abych to s Tebou dal dohromady, to mi problém nedělá, Ema má pravdu, já to dělám, myšleno organizaci, celý život. A pokud nebude nikdo jiný chtít, tak se bud domluvíme spolu a nebo to necháme být. Nic se nestane.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím ti, že bys dokázal zorganizovat akci "Kulový blesk" :-))
Reagovat
gigin
Já jsem samozřejmě taky pro !! Teď jde o to kdy, kde. Kdyby mělo zájem víc lidí, aby byli všichni spokojení. Jako s DC :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chci dohled nad dopingem + jisté místo na empajru, kde budu poštěkávat a nahrazovat jestřábí oko, jinak se nezúčastním! :-)))
Reagovat
pepin
Dobře, pokusíme se to dát dohromady, Ty určitě zítra odjíždíš na DC, já jdu ted cvičit, kolem 8 se vrátím a pár věcí probereme. Souhlas?
Reagovat
gigin
Ano, napiš do vzkazů vzkaz :-)
Reagovat
tito
No takové společně sledované semifinále či finále Wimbledonu spojené s turnájkem, vínkem či slivovicí......Možná ještě lépe spojené s USO. No Gigine šel bych Ti naproti ( doufám že ne jen prvním kolem ale čert ví, na koho bych narazil...já amatér). Nicméně vzhledem k tomu, že bychom se pravděpodobně ve finále nesetkali, museli bychom dát alespoň povinou čtyřhru, protože Tvé hlášky na kurtu musí být teprve něco :-).
Reagovat
gigin
Já bych si to hrozně přál !! Ale fakt !! A super nápad to spojit s nějakou sledovačkou většího turnaje. Bychom se tam dořezali jak koně, co? Ne? :-)) Já myslím, že by to bylo v klidu a moc bych se na to těšil. Čtyřhru hraju jedině s tebou, to je jasné. Aspoň vyniknu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pejsku, já o tom nerozhoduju, organizaci má na starosti Pepin a povely Gigin :-))
Reagovat
gigin
Žádné flákání na empajru, budeš hrát !! Jinak ve volných chvílích můžeš sbírat míčky a zametat kurty. Ručník podávat jenom mi !! Jak udělám jasné gesto, podáváš !!
Emičko ty se nevykrucuj, budeš mí na starosti baby !! Žádné zahálení !! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Když já si s babama nerozumím, dej mi na starost něco jinýho, baby nééé :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pene organizátor, mě by mohla mít Ema na starosti O:-)...
Reagovat
gigin
ježíši to je sestavička !!! :-)) Dobře dám ti na povel chlapy. Psa zbavuju funkce ballboye a bude mit na starosti baby !! :-)
Reagovat
gigin
Ještě to ani nezačalo a ty už mi v tom děláš hokej !! Ano Emička bude mít na starosti pány !! Ty dámy !! Pepin občerstvení pod dohledem Vlse. Co uděláme se sojkou ?? :-)) A ostatní nenechám taky zahálet... je to dřina !!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sojka to tam celý vyhraje! :-)) A jako zprávařka by měla mít na starost reportáž z akce.
Reagovat
pepin
Tak vidím, že je to jako v parlamentu, ještě se nic podstatného neděje a funkce jsou již rozděleny. Jinak chci sdělit, že vše budu otganizovat s Giginem, ale pochopitelně bude potřeba i ostatních zájemců, aby pomohli. Chci ještě napsat, že vše bude probíhat naprosto v "utajení", aby nebyla narušena anonymita portálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to beru v nadsázce, protože taková setkání většinou nevyjdou :-).
Reagovat
pepin
Nejsem zvyklý utíkat z boje a když si něco naplánuji, tak se to snažím uskutečnit. Tak se sejdou třeba jen 2, 3, 4, lidi je to jedno, sejde se kdo bude chtít.Já k tomu vytvořím podmínky. A již to s Giginem řešíme.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist