V Cincinnati chybí kvůli zranění už sedm hráčů Top 10, omluvil se i Raonic

15. 8. 2017, 23:11
Aktuality 13
Turnaj Masters v Cincinnati přišel kvůli zranění už o sedmého hráče z Top 10. Po Murraym, Federerovi, Djokovičovi, Wawrinkovi, Čiličovi a Nišikorim se odhlásil i Kanaďan Milos Raonic, kterého trápí bolest v levém zápěstí.
Profily hráčů
Milos Raonic

Desátý hráč světa Milos Raonic letos nezískal žádný titul a nyní mu hrozí, že vypadne z Top 10. Tento týden totiž nebude obhajovat semifinále na turnaji Masters 1000 v Cincinnati, ze kterého se odhlásil kvůli bolestem v levém zápěstí.

"Zápěstí se mi dosud nezhojilo," omluvil se
šestadvacetiletý Kanaďan Raonic. "V Cincinnati hraju vždy rád, skvělí fanoušci mi budou moc chybět," dodal finalista loňského Wimbledonu. kterého v hlavní soutěži nahradil domácí Christian Harrison.


Raonic je už sedmým hráčem Top 10, který v Cincinnati nehraje kvůli zranění. Novak Djokovič (předloktí) a Stan Wawrinka (koleno) již ukončili letošní sezonu, Roger Federer (záda), Andy Murray (kyčel), Marin Čilič (přitahovač) a Kei Nišikori (pravé zápěstí) stejně jako Raonic věří, že stihnou US Open. Kvůli nemoci se z Ohia odhlásil i 21. hráč světa Gaël Monfils.

Poslední grandslam sezony US Open startuje za necelé dva týdny 28. srpna. Raonic loni v New Yorku vypadl už ve druhém kole s Ryanem Harrisonem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
gigin
BREAKING: Kei Nishikori withdraws from the remainder of 2017 due to a wrist injury.

Get well soon, Kei!
Reagovat
EllNino
tvl Nole, Stan, Kei .... Murray v pytli, Raonic, Cilic laborují, Roger si dal taky pauzu ... to tam chtějí nechat Rafovi zadáčo ?
Reagovat
gigin
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1384164045035587&id=222913534493983
Reagovat
a.magerova
Konečně maj šanci prosadit se nejlepší hráči bez GS..... furt tu čtu, že kdyby nebylo big4, Wáwry, Čiliče.... tak jsem na TO zvědavá.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Thomas Fabbiano is the luckiest man on the tour. Not only will he replace Federer in the Cincinati draw, but will also get a bye in 1st round. Even if he loses in 2nd round(which he will), he'll still gain 45 points & jump up by 10 ranks. Ridiculous. #beinginfederersshoes
Reagovat
tommr
to se mi nějak nezdá. Pokud se v poslední době nějak nezměnily pravidla tak hráč, kterej postoupí bez boje do druhýho kola a vypadne v něm dostane 0 bodů tzn. stejně jako kdyby vypad už v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mozne to je. Nebot (ted jsem se koukl) zatim ma zapoctenych 20bodu za 1.kolo kvaldy...pokud vyhraje tak dostane dlasich 80.
Pokud odmyslim ty body, stale se tim narusuje ten pavouk...ponevaz ma tu roli nasazene dvojky, coz je podle me mimozni...a take nerad vidim Masters se 64 ucastniky a mas tam tu moznost BYE...
Reagovat
tommr
mě se ty volný losy taky moc nezamlouvají. Kdyby bylo po mým tak bych je uděloval jen finalistům z turnajů z předchozího týdne (u velkých turnajů případně i semifinalistům) ...
Reagovat
smazaný uživatel
v mnoha vecech se neshodneme, a je to myslim i dobre:)

Ale v tomto tematu s plnym svedomim mohu rict, ze se rozhodne shodujeme!!!:)
presne tak bych to take resil:)
Reagovat
letityfanousek
Kyrgios - Querrey, Isner - Del Potro. Ještě by mohli pohrozit Thiem, Dimitrov a Khachanov. A.Zverev možná taky skrečuje (únava)
Reagovat
letityfanousek
tak jsem trefil jen dva, ale Nadal mi vyšel
Reagovat
babolat.cz
Zas to tolik tomu Rafovi usnadňovat nemusí...
Reagovat
babolat.cz
a na USO budou všichni zdraví jak rybičky...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist