V Liberci dnes dohráli Rosol i Michnev

2. 8. 2017, 20:49
Aktuality 3
CHALLENGER LIBEREC - Českým tenistům se na domácím challengeru v Liberci nedaří. Do čtvrtfinále zatím nepostoupil žádný z nich, druhé kolo dnes bylo konečným pro Lukáše Rosola i Petra Michneva.
Lukáš Rosol

Už v prvním kole ztroskotali Adam Pavlásek, Zdeněk Kolář, Robin Staněk, Jan Šátral, Dominik Kellovský, Patrik Rikl a Marek Jaloviec, do druhého kola Svijany Open se dostali jen tři Češi. A dva z nich dnes skončili také. 

Šestý nasazený Lukáš Rosol při své premiéře v Liberci nestačil na Brazilce Guillherma Clezara. Soupeři z Jižní Ameriky podlehl 6-7 3-6.

Proti favoritovi pak neuspěl Petr Michnev, jenž prohrál dvakrát 3-6 s čerstvým finalistou z finského Tampere Portugalcem Pedrem Sousou

Poslední českou nadějí v soutěži singlistů zůstává loňský semifinalista Václav Šafránek, který ve čtvrtek v boji o čtvrtfinále vyzve Argentince Agustina Velottiho.

• CHALLENGER LIBEREC •
Česko, antuka, 43.000 dolarů
středeční výsledky (02. 08. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Clezar (Braz.) - Rosol (6-ČR) 7-6(0) 6-3
P. Sousa (4-Portug.) - Michnev (ČR) 6-4 7-5
Otte (2-Něm.) - Brands (Něm.) 6-1 6-4
Kamke (5-Něm.) - Safiullin (Rus.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
letityfanousek
Tak Michnev uhrál na antuce solidní výsledek, Rosol solidně propadá v psychice. Zase vede 52 a v TB 07 a konec. Nejspíš osobní trable nebo příliš vášně.
Reagovat
letityfanousek
a Michnev prohrál 46 57
Reagovat
jurasekh
Chlapci, chlapci, toto "som naozaj" nečekal :-(
Koukněte na děvčata :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist