V neděli se představí Vaidišová, Berdych a Minář

9. 8. 2008, 16:02
Aktuality 5
Pro Nicole Vaidišovou, Tomáše Berdycha a Iva Mináře začne v neděli olympijský tenisový turnaj ve dvouhře. Jako první se na kurty Olympijského tenisového centra postaví Berdych, kterého od 4:30 SELČ čeká místo nemocného Chorvata Iva Karloviče čínský tenista z osmé stovky světového žebříčku Yu Xin-Yuan.
Nicole Vaidišová

O dvě hodiny později by mělo začít utkání české jedničky Vaidišové s patnáctou nasazenou Alize Cornetovou z Francie. Minářovo utkání s Belgičanem Olivierem Rochusem je naplánované na jedenáctou hodinu.

Čeští tenisté se představí rovněž ve čtyřhrách, například Vaidišovou a Ivetu Benešovou čekají sestry Venus a Serena Williamsovy.

Za splněním olympijského snu ve 13:00 vykročí Švýcar Roger Federer, který v prvním kole narazí na Rusa Dmitrije Tursunova.

V ženské dvouhře je hlavním nedělním tahákem zápas budoucí světové jedničky Jeleny Jankovičové ze Srbska s Carou Blackovou ze Zimbabwe, který by měl začít v 15:00. Otázkou je, zda Jankovičovou do hry pustí zraněné koleno.

"Doufám, že se to zlepší a budu moct hrát svůj nejlepší tenis," řekla Srbka, kterou trápí zraněné koleno, v sobotu ráno. "Nevím. Uvidím v neděli, jak na tom budu. Pokud to nepůjde, odhlásím se. Nechci nic riskovat," dodala semifinalistka dvou letošních grandslamů. Jankovičová má zahájit zápasem s Carou Blackovou ze Zimbabwe.

Program zápasů českých tenistů (SELČ):

4:30 Berdych (ČR) - Jü Sin-jüan (Čína)
6:30 Vaidišová (ČR) - Cornetová (15-Fr.)
10:00 Damm/Vízner (ČR) - Djokovič, Zimonjič (2-Srb.)
11:00 I. Minář (ČR) - O. Rochus (Belg.)
13:00 Benešová/Vaidišová (ČR) - S. Williamsová, V. Williamsová (2-USA), Štěpánek/Berdych (ČR) - Melo, Sa (Braz.)

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vaidišová má pěkné prsa.
Reagovat
smazaný uživatel
možná tady > http://loh.ct24.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
to jako myslíš že to budou dávat na čt24?
Reagovat
smazaný uživatel
jo,to bych taky rád věděl neví někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
nevite nekdo jestli to budou vysilat?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist