V pondělí začne předprodej na Fed Cup a exhibici s Šarapovovou

20. 9. 2012, 13:51
Aktuality 16
V pondělí 24. září odstartuje předprodej vstupenek na finále Fed Cupu a jemu předcházející exhibici Petry Kvitové s Ruskou Mariou Šarapovovou. Duel dvou wimbledonských šampionek se uskuteční v O2 areně 29. října a na stejném místě následně povede Kvitová 3. a 4. listopadu český tým za obhajobou titulu ve Fed Cupu proti Srbsku.
Profily hráčů
Vítězný fedcupový tým

Vstupenky na exhibici budou stát 290 a 590 korun, balíčky na oba dny finále Fed Cupu vyjdou fanoušky na více peněz. Do ideálního prvního patra přijdou vstupenky na 2.990 korun a do čtvrtého patra budou za 1.490, nejlevnější lístky budou stát 990 korun.

"Věřím, že půjdou rychle pryč a hala bude naprosto plná a pomůže k vítězství," řekl Vladimír Šafařík z České sportovní, která má na starosti marketing haly. Kapacita míst bude 13 až 14 tisíc fanoušků. "Taťka objednává 130 lístků a nebude to konečný počet, ale těším se, že bude plno, a na skvělou atmosféru," řekla Kvitová.

Ceny vstupenek:
Exhibice Šarapovová-Kvitová:
290/590 korun

Finále Fed Cupu:
990/1.490/2.990 korun

Sobotní fedcupové dvouhry začnou ve 13:30, nedělní program odstartuje od 11:00. Hrát se bude na stejném povrchu jako v úspěšném semifinále proti Italkám v Ostravě. "Bude to opět rychlý tvrdý stříkaný povrch, který si přály hráčky a kapitán," řekl Šafařík. Poprvé bude v O2 areně možnost využívat i Jestřábí oko.

Exhibice se uskuteční den po Turnaji mistryň v Istanbulu, který Kvitová loni ovládla. Teoreticky se může stát, že by Kvitová s Šarapovovou hrály v neděli finále v Turecku a v pondělí exhibici v Praze. "Přejeme jim to a pro ten případ máme připraven speciál," řekla manažerka exhibice Petra Langrová. "Věřím, že exhibice bude skvělý začátek fedcupového týdne a diváci se mají na co těšit," řekla Langrová.

"Bude to veliká událost, že Maria přijede. Je výborná tenistka, uznávaná osobnost a jsem ráda, že si s ní můžu zahrát," řekla Kvitová. Šarapovová si vyloženě přála hrát pouze s českou jedničkou. "Byla to její podmínka," řekla Langrová. Cenu Šarapovové neprozradila. "Je to hvězda, je populární a taková je i cena," řekla Langrová.

Zápas Kvitové s Šarapovovou bude pátým dílem exhibicí Advantage Tennis, při nichž si v Praze a Ostravě zahrály například někdejší světové jedničky Pete Sampras, Ivan Lendl, Björn Borg, Stefan Edberg, Andre Agassi a Steffi Grafová.

pva, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
tommr
ale tentokrát asi udělám výjímku a na Petru se půjdu podívat. Doufám, že bude vyprodáno - bylo by smutný kdyby na Petru nebyl plnej dům ... :)
Reagovat
freeteepek
Na exibici si lístky nekoupím, na Fed Cup určitě! Stačí mi, že vydím (a slyším) Šarapovovou v TV. V reálu bych za to ty prachy fakt nedal:-(
Jsem zvědavý, jak moc velký boj to bude, a jak velká šou. Nějak si nedovedu představit, že by to obě hráčky vzaly jako komedii. Zvlášť na Petru jsem v tomhle směru zvědavý:-)(Teda pokud to bude k vidění v TV)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak během exibice je Maria zticha :-))
Reagovat
gigin
Prosím tě, pozdravuj, zamávej a pošli pusu Aničce. Díky!!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Sice z těchto důvodů normálně nerýpám, ale tentokrát si nemůžu pomoct... No tak hlavně, že vYdíš. :D
Reagovat
Fandina
to jsou věci. Takže řve jen když chce. Žádné odnaučování není třeba. Zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky řvou, jenom když hrajou naplno. To se týká Mashy i Viky. Takže při soutěžních zápasech a ostrém tréninku, když s někým hrajou na body. Při lehčím tréninku nebo rozehrávání před zápasem jsou potichu, protože nehrajou naplno a tím pádem nepotřebujou tolik enerige. Nebo takový dobrý příklad je zápas Viky proti Marion na loňském TM. Vika hrála zápas, ve kterém jí prakticky o nic nešlo a nehekala = nehrála naplno. Stejně tak to bylo při jejím zranění loni v Římě. Taky přestala hekat, protože ji bolela ruka a nemohla hrát naplno... Prostě když holky nehekají, tak je něco špatně. :D Já si ale myslím, že i při některých výměnách na exhibici to poznávací znamení Mashy uslyšíme. :)
Reagovat
Roger_Federer
Já bych doporučil si to vyzkoušet,měl jsem tuto čest na turnaji kde se dostala až do finálé..je to nevšední zážitek, uši dostávají nového významu..Pokud vypadaš a jsi freeteepek jako si nedávno tady psal,tak pro tebe to bude určite freee...:)
Reagovat
Roger_Federer
tohoto tvého postřehu by mohl šikovný sázkař využít a během chvíle by se z něho mohl na betfairu z neho mohl stát boháč.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná už to pár z nich využilo. :D Ale v neděli jsem viděl dokument z finále Wimbledonu 2004 a tam Masha chvílemi taky nehekala, třeba po servisu vůbec. Celkově byla taková tišší, jenom tak trochu kňučela. :D Ale tam to spíš přičítám tomu soustředění na zápas... Ke konci už to bylo hlasité z obou stran, od Mashy i Sereny. :)
Reagovat
Fandina
piš si co chceš o tom řvaní holek. Já věřím odborníkům, řvou aby zmátly soupeřky, není to přirozené hekání je to řev umělý prodlužovaný vědomí a účelový.
Reagovat
Fandina
oprava ... vědomý řev ... tvrdě ... úsměv
Reagovat
Carlos_Moya
Ještě jste mohli napsat, kde se budou prodávat? To je asi nejdůležitější!!!
Reagovat
smazaný uživatel
www.sazkaticket.cz
Reagovat
Carlos_Moya
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za informace! Na tohle jsem čekal. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist