V Prostějově a na Spojích pokračuje Top Liga Českého tenisového svazu

18. 6. 2020, 09:45
Aktuality 15
V Prostějově a na pražských Spojích dnes startuje druhý díl šestikolové soutěže smíšených týmů Top Liga Českého tenisového svazu nazvaná Barvy pro budoucnost. V Prostějově budou bojovat vítězové prvního kola, domácí bílí s Červeným týmem, na Spojích budou o první celkové vítězství usilovat domácí žlutí a výběr modrých.
Jiří Veselý (© Česká sportovní)

Hvězdná jména budou k vidění hlavně v Prostějově, kde se představí nejlepší dva čeští muži žebříčku ATP, jednička Jiří Veselý a Lukáš Rosol, obě talentované sestry Linda a Brenda Fruhvirtovy nebo Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Start dnešního programu však komplikuje déšť.

Turnaj živě vysílá stanice Nova Sport. K vidění dnes bude šest dvouher mužů a čtyři dvouhry žen, po dvou čtyřhrách a smíšená čtyřhra, která druhý den z programu vypadne. Do čtyřher musí kapitáni své nominace uzavřít nejpozději do 30 minut po skončení dvouher.

Každé kolo je dvoudenní a nabídne celkem 29 zápasů. Vyhrává tým, který jako první dosáhne 15 bodů. Do tabulky si vítězný tým připíše dva body, poražený jeden bod. Hraje se systémem každý s každým, přičemž každý tým bude hrát jednou venku a jednou doma.

BARVY PRO BUDOUCNOST ČTS - 2. KOLO, 1. DEN
Bílý týmČervený tým (Prostějov) | 9-2
Lehečka - T. Jiroušek 7-6(4) 6-3
Pospíšil - Krumich 6-2 7-5
Svrčina - Apltauer 7-6(4) 6-0
L. Fruhvirtová - Palicová 3-6 6-3 9-11
B. Fruhvirtová - Kubíková 6-4 7-6(4)
Veselý - Vrbenský 4-6 6-4 10-3
Kolář - Rosol 6-3 5-7 10-7
Sačko (Ukr.) - Paulson 3-6 6-3 8-10
Siniaková - Tomanová 6-0 6-2
Krejčíková - Miklová 6-0 6-0
Krejčíková/Siniaková - Tomanová/Palicová 6-2 6-4
Žlutý tým - Modrý tým (Spoje) | 6-9
Duda - Pavlásek 7-5 6-7(4) 1-6
Rys - Horák 3-6 1-6
Vocel - Damm (USA) 3-6 3-6
Kodat (USA) - Štyler 2-6 3-6
Gadientová - Černá 6-2 6-2
Nová - Šmejkalová 3-6 3-6
Nejedlý - Šafránek 0-6 1-6
Nouza - Šátral 3-6 3-6
Marková - Bartůňková 7-5 7-5
Kolodziejová - Viďmanová 6-3 6-1
Kolodziejová/Malečková - Viďmanová/Pospíšilová 6-0 6-0
Gadientová (Švýc.)/Vlčková - Šmejkalová/Bartůňková 1-6 4-6
Gengel/Vocel - Damm/Štyler 6-2 6-4
Duda/Konečný - Horák/Barnát 6-3 7-6
Alexandrovová/Nouza - Černá/Šátral 2-6 7-5 7-10
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

15
Přidat komentář
Fandina
Veselka k maturitě v pátek. Hezký rozhovor. Čeština Angličtina Ekonomika Marketing Teorie sportu.

https://www.youtube.com/watch?v=hLjRvKx6Owc
Reagovat
sojka1
Nikoly je skoda, Brenda dobre, Vesely nevim... je STB mnozstvim adrenalinu vubec postacujici pripravou nejen na maturitu, ale predevsim na regulerni TB tretiho setu? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
https://sport.aktualne.cz/tenis/placha-ale-vyjimecne-kreativni-cesko-ma-budouci-hvezdu-ve-st/r~488c4868b16411ea9c800cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=36836&dop_req_id=hSeLgI2AzpL-202006182257&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat
sojka1
tak jo, precteno, kvuli Nikole, ktera ma vyspelejsi a zajimavejsi tenis, nez je (zatim) ona sama... :-))
Reagovat
FulnekUltras
ještě přihodím svou oblíbenkyni, která pokud vydrží dávat tenisu 100%, určitě na top100 v pohodě má... ;-)

https://sport.aktualne.cz/tenis/tenisova-bojovnice-bori-predsudky-o-potetovane-rebelce-marti/r~0252e590a97711ea8b230cc47ab5f122/
Reagovat
sojka1
16 fotek Teruny ja na me moc (s tetovanim i bez)..... ale na Stvanici hrala velmi dobre, nevim, jestli ten box byl jednorazovy experiment nebo dlouodobejsi a cilena soucast pripravy, ale byla jako vymenena, tak uvidime....
Reagovat
FulnekUltras
u fotek je ještě popis - s aspoň několika novějšími fakty - box má jistě něco do sebe, ale myslím, že klíčové bude opět hlavně to nasazení na max - jako vlastně ve všem ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=Aud3e1RnIow
Reagovat
FulnekUltras
a jen doplním, že tohle není sport ani násilí v pravém smyslu těchto slov - ale jen dokonalé divadlo perfektně sehraných aktérů - které u primitivnější části diváctva bohužel ve výsledku vyvolává silně asociální chování a veřejné excesy... ušáci za to ovšem díky značné sledovanosti velmi dobře platí...
Reagovat
travar
Moc hezký článek. A není to jenom Nikola, kdo je ve stínu. Vyrůstá nám mnoho velkých talentů :)
Reagovat
tommr
v programu došlo na poslední chvíli k několika změnám. Katka Siniaková už je asi zase fit, protože v zápase proti Tomanový nahradila Báru Krejčíkovou. Doufám, že to neznamená, že je pro změnu zraněná Bára ...
Jinak mě zaujalo, že si hráčky po zápase u sítě podávaly ruce a pak je podávaly i rozhodčímu. Na každým turnaji jsou asi trochu jiný pravidla ...
Reagovat
Fandina
Kolář Rosol 5:3 v prvním setu.

https://www.youtube.com/watch?v=k5y9g1KOAiw
Reagovat
Fandina
Katka Siniaková hraje s Tomanovou, tak je asi v pořádkou. V úterý na Štvanici nehrála, myslela jsem si, že na tom nemusí být dobře, po té, co si předešlé dny volala ošetření.

Veselka prohrál s Vrbenským první set. Docela jsem se divila, že bude dneska hrát, když zítra dělá maturitu. Asi se chtěl odreagovat. V první hře druhého setu sebral Vrbenskému podání, tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
Reagovat
Fandina
Tak jsem se sekla, Nova Sport 1 dává tenis ze Spojů. Psala jsem tu, že z Prahy nebude vysílat.
Reagovat
Fandina
A je to asi jedna statická kamera, popřípadě komentovaný stream. Mám v tom chaos, jak je to s jednotlivými kurty. Na Voyo vidím tři venkovní kurty z Prostějova kde prší a nehraje se a na Vistatv nabízí dva kurty ze Spojů mimo ten, který je na Nově. A já se chtěla dívat na Pavláska s Dudou a stream marně hledám.
Reagovat
Fandina
Stream Pavlásek Duda byl na na Tipsportu a asi i na Chanci.

Ale jinak koukám, že v Prostějově se na centru asi hrát nebude, už neprší a jsou připraveny tři venkovní kurty.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist