V San Jose nenastoupila ani Keysová, má problémy se zápěstím

3. 8. 2018, 09:14
Aktuality 2
Po jedničce Muguruzaové nenastoupila ani nasazená dvojka. Madison Keysová z nového turnaje v San Jose, kde měla obhajovat titul z loňského Stanfordu, odstoupila před svým úvodním vystoupení. Domácí tenistka se omluvila kvůli zranění pravého zápěstí, její náhradnice Polka Magdalena Frechová pak v boji o čtvrtfinále podlehla Australance Alje Tomljanovicové.
Profily hráčů
Madison Keysová

Finalistka loňského US Open a semifinalistka letošního Roland Garros Madison Keysová se včera měla představit na kurtu poprvé od Wimbledonu, kde vypadla ve třetím kole s Ruskou Rodinovou. V San Jose ale nakonec nenastoupila, nasazená dvojka se omluvila kvůli zranění pravého zápěstí.

"Moc mě mrzí, že musím z Mubadala Silicon Valley Classic odstoupit. Ale v posledních dnech mě začalo bolet zápěstí a dnes se bolest ještě zhoršila," omlouvala se světová dvanáctka Keysová, která měla obhajovat titul z loňska, kdy se turnaj konal naposledy ve Stanfordu.

"Do San Jose jsem se moc těšila. Budu ráda, když se sem za rok budu moct vrátit a zahrát si před skvělými fanoušky," dodala třiadvacetiletá Američanka. Před US Open měla představit ještě v Montrealu a Cincinnati.

Místo Keysové se do hlavní soutěže dostala na poslední chvíli dvacetiletá Polka Magdalena Frechová. Proti Australance Alje Tomljanovicové bojovala o své první čtvrtfinále na okruhu WTA a uhrála set, nakonec ale podlehla 4-6 6-3 3-6.

O den dříve z podniku WTA Premier v San Jose odstoupila před svým úvodním zápasem také jednička Garbiñe Muguruzaová ze Španělska, kterou trápí potíže s pravou paží. Na souběžně hrané akci WTA International ve Washingtonu nenastoupila kvůli zranění pravé nohy světová dvojka Caroline Wozniacká.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Hector21
supr turnaj...samé odstoupení, hráčky, které nakonec nastoupí tankují...
nadšení sponzorů a diváků musí být veliké, aby nakonec premiéra nebyla také derniéra
Reagovat
slacker
mely by jit na detektor lzi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist