V semifinále turnaje v Québeku jsou favoritky a překvapivě Haynesová

1. 11. 2008, 10:29
Aktuality 0
WTA QUÉBEC - Až 189. hráčka světa Angela Haynesová z USA se na turnaji WTA v kanadském Québecu poprvé v kariéře probojovala do semifinále. V něm narazí na nejvýše nasazenou Rusku Petrovovou. Druhou semifinálovou dvojici tvoří domácí turnajová pětka Wozniaková a šestá nasazená Matteková.
Angela Haynesová

Nasazená jednička Naděžda Petrovová postoupila do semifinále turnaje v Québeku poté, co ve dvou setech porazila Maďarku Melindu Czinkovou. O postup do finále se ruská tenistka utká s překvapením turnaje Američankou Angelou Haynesovou. Ta je ve světovém žebříčku až na 189. místě a před tímto turnajem na okruhu WTA nikdy nepostoupila dál než do druhého kola.

Pole semifinalistek tenisového turnaje v Québeku doplnila domácí Aleksandra Wozniaková. Kanadská hráčka nasazená jako číslo pět porazila ve čtvrtfinále dvakrát 6-2 Galinu Voskobojevovou z Kazachstánu.

O postup do finále se utká s Američankou Bethanií Mattekovou, turnajovou šestkou, jež si poradila s krajankou Oudinovou.

V Québeku se hraje o podíly z částky 175.000 dolarů.

WTA QUEBEC (Kanada, hala, 175.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Petrovová (1-Rus.) - Czinková (Maď.) 6-1 6-4
Matteková (6-USA) - Oudinová (USA) 7-6(7) 6-1
Haynesová (USA) - Dechyová (Fr.) 6-2 6-7(2) 6-3
Wozniaková (5-Kan.) - Voskobojevová (Kaz.) 6-2 6-2

Semifinálové dvojice: Petrovová (1-Rus.) - Haynesová (USA), Matteková (6-USA) - Wozniaková (5-Kan.).

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist