V Seville stále stav 1-0. Zakopalová je blízko vyrovnání, pokračovat se bude v pondělí

9. 2. 2014, 09:50
Aktuality 190
FED CUP - Rozladěný český fedcupový tým si pobyt v Andalusii protáhne až do pondělí. Domácí Španělsko v zápase 1. kola vede stále 1-0, neboť dnes se v Seville hrálo pouze 45 minut. Během nich si Klára Zakopalová vytvořila dobrou výchozí pozici pro získání vyrovnávacího bodu, za stavu 6-3 a 2-0 ale bylo její utkání s Torrovou-Florovou kvůli dešti přerušeno. A na promáčený kurt už se tenistky nevrátily.
Klára Zakopalová (© Česká sportovní)

České tenistky přiletěly k prvnímu kolu Fed Cupu do Španělska bez nemocné Petry Kvitové. Domácí výběr si na šampionky z let 2011 a 2012 připravil antuku v Seville, kde však vládne hodně nevlídné chladné počasí.

Silný vítr a především vytrvalý déšť výrazně narušil včerejší program, ze kterého se odehrála pouze úvodní dvouhra. Barbora Záhlavová-Strýcová v utkání, které začalo se zpožděním a na 4 hodiny bylo přerušeno, podlehla domácí jedničce Carle Suárezové Navarrové.

Deštivé počasí v SevilleAni na dnes nebyla předpověď přiznivá, a i když program za téměř neregulérních podmínek začal podle plánu, do hry znovu velmi brzy zasáhlo počasí. Klára Zakopalová, která nastoupila k fedcupovému zápasu poprvé po osmi letech, má ovšem duel proti Španělce Marii Terese Torrové-Florové dobře rozenhraný.

V nervózním úvodu zápasu hraného za neustálého mrholení sice až napotřetí potvrdila brejk, první udržený servis ji však uklidnil. Zakopalová na podmáčené a měkké antuce hrála proti 66. hráčce světa přesněji, díky čemuž se bude na kurt vracet s nadějným vedením 6-3 a 2-0.

Výběr kapitána Petra Pály tak má dobře nakročeno k vyrovnání, v 16:15 se však rozhodlo, že dnes už se hrát nebude a pokračovat se bude v pondělí.

"Děkujeme ITF za to, že si můžeme první týden v únoru zahrát v Evropě venku... 10 stupňů, bez světel a bez halového kurtu!" psali hromadně rozladění členové českého fedcupového týmu během odpoledne na sociálních sítích.

Třetí a čtvrtá dvouhra souběžně?
V pondělí by měl program začít v 10 hodin dohrávkou duelu Zakopalové s Torrovou. Pak by se teoreticky mohly uskutečnit třetí a čtvrtý zápas souběžně, pokud bude druhý kurt způsobilý. Závěrečná rozhodující čtyřhra, která vy se hrála jen za nerozhodného stavu 2-2, by se konala na centrálním dvorci.

Pokud trenér nerozhodne jinak, nastoupí Zakopalová po své dohrávce a povinné pauze proti Suárezové Navarrové, na vedlejším kurtu by se pak měla utkat Záhlavová-Strýcová s Torrovou. V českém týmu je ale připravena i Lucie Šafářová, která se po nachlazení cítí již lépe.

Do případné závěrečné čtyřhry Češky počítají s duem Andrea Hlaváčková a Lucie Šafářová, Španělky mají nahlášený tandem Lara Arruabarrenaová a Silvia Solerová-Espinosaová.

Vítězky zápasu ze Sevilly se v druhé polovině dubna utkají o postup do listopadového finále zřejmě s obhájkyněmi titulu Italkami, které ve Spojených státech vedou po sobotních dvouhrách 2-0. Porasžený celek bude muset do baráže o udržení mezi elitou.

- FED CUP 2014, SVĚTOVÁ SKUPINA I, 1. KOLO -
(Španělsko - Sevilla, antuka)
kompletní výsledky (08. - 10. 02. 2014)
Španělsko - Česko 1-0 ... po první dvouhře
.
pátek 8. února
Suárazová Navarrová - Záhlavová-Strýcová 6-1 6-4 ... 1-0
.
neděle 9. února - pondělí 10. února
Torrová-Florová - Zakopalová 3-6 a 0-2 (kvůli dešti přerušeno a odloženo na pondělí)
.
pondělí 10. února
Suárezová Navarrová - Zakopalová
Torrová-Florová - Záhlavová-Strýcová
Arruabarrenaová/Solerová-Espinosaová - Hlaváčková/Šafářová
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

190
Přidat komentář
vendulkabendulka
Skutecne Klaru nechaji za 45min hrat dalsi zapas?
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka dohrála v 11 (gratulace k vítězství, samozřejmě) a ve 12 jde do druhého zápasu... A to měla včera letět na turnaj.
Opravdu "skvěle" organizováno!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co oslavujete postup Polska, tedy Aga tymu:)?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo...uz jsem to psal k Palovi. :-) Snad na Play-off Ula uz bude v poradkiu a myslim si, ze Polsko do hlavni souteze rozhodne patri. A to byl ted v hlavni soutezi match mezi Argentinou a Japonskem. To mi prijde v pohode na DC ale na FC takove divne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No ja oslavuji Kamila Stocha:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Letel nadherne chlapec... Tak ale vetsi mustek snad jeste prijde ze? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj
Reagovat
dadaft
upřímně?
pro mě to začíná hlavně od zítřka. ))
já su spíš na klasické open turnaje.
ale Aga je fajn, že do toho šla - návrat Uly ten tým ještě zvedne.

no, zítra bych chtěl vidět
OH alpská superkombinace a biatlon mužů
a pak rozhodně Cetkovskou se Stephens.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě se dívám na fotbal Sevilla - Barca a pořád tam leje jako z konve...
Reagovat
smazaný uživatel
Messi góóóól!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Za chvili, jak nahodny "kolemjdouci" si precte komenty tady na tenisovem portalu, tak si bude myslet, ze si spletl asi portaly:D))))

Fotbal, krasobrusleni, krouzeni na bruslich, snowboarding, biatlon, jestli Sabatini nosila podprsenku :D)))

ale jo, sport jako sport:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak počasí v Seville snad s tenisem momentálně souvisí, ne? :D Myslím, že během olympiády na tom není nic divného. Co si pamatuju LOH v Londýně, tak to tady bylo něco podobného. Moje tehdejší olympijská okénka jsou dnes již legendární. :D Jenom škoda, že během Soči si při neúčasti Lindsey nemůžu tolik zafandit jako právě tehdy... Musím si počkat do středy, až začne mužský hokejový turnaj. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) ja to beru, sam tu tim prispivam:D)))
jen mne to tak napadlo, ze to muze vyznit zajimave:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevideli jste nahodou tu ruskou krasob. Juli Lipnickou...?

Jestli ne, tak doporucuji. Jako nejsem nejaky fachman na tenhle sport, ale tahle 15leta holka mne doslovne vyrazila dech...
...neco takoveho jsem fakt jeste nevidel...
...absolutni tancici poezie na lede...vedle ni vypadaji ty jine fakt jak "dreva"...s prominutim a ke vsi ucte...vubec jsem nedokazal nejak prijmout realitu, ze je ta holcina na bruslich a na lede...fakt uplne neuveritelne...
Reagovat
VlS
Tak to jsem viděl asi jinou. 15 letý dítě s technicky dobrejma, ale nízkejma a málo elegentníma skokama. To Karolína Costnerová, to je jiný kafe. Ale za pár let může bejt všechno jinak.
Reagovat
dadaft
yes.
Reagovat
smazaný uživatel
Krasobruslení taky není můj šálek čaje a Julii jsem viděl jenom před chvilkou ve zpravodajství... Ale myslím, že tyto dva tweety dvou vynikajících sportovkyň (jedné současné a jedné bývalé) mluví absolutně za všechno. :)
https://twitter.com/MariaSharapova/status/432579546601107456
https://twitter.com/TichaPenicheiro/status/432557952969752576
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim, ty piruety uplne mimo real teda...neco takovyho jsem fak nevidel...jooo, kdyby nemela brusle, tak mozna...
a co se tyce skoku, tak jsem ani poradne nevedel kdy skoci...coz u jinych je teda celkem videt... ta si tam na tom lede delala absolutne, co che, jak by ty brusle a ten led tam nebyl....
.....takze jsme asi fakt kazdy videli jine deti:D) a nebo to bude tim, ze nejsem na to fachman...no

Oskareeee!!! Napis neco k tomu:-)!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja poslouchal nejakeho komentatora, ktery komentuje krasobrusleni...on ji uz znal nekde z Budapesti, nebo co...a u tech piruet chvilemi ani nevedel co ma rict...a ja se mu nedivim...:)))
... ja na to koukal s otevrenou hubou:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Krasobruslení také není stejně jako montyho můj šálek čaje, ale Julii jsem viděl..
Ale přidávám se k Vlkovi, úplně jsem tu její jízdu hltal, dokonce jsem se přistihl jak na to koukám až z otevřenou pusou!! :DD
Na 15 let, NESKUTEČNÝ!!!
Už na její krátký program jsem četl, že někteří novináři ho prohlašují jednu z nejlepších jízd ženského krasobruslení v historii!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No a jeste na dodatek, jeji vyciteni hudby.... ona fakt na tu hudbu tancila v tom kratkem programu:)

Jako dobre, kdyby nemela brusle a nebylo to na lede, nerikam...ale tohle...ani se nedivim, ze se neco takoveho v novinach napsalo, co pise haitik....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, táta se na to díval v přímém přenosu. Sice to taky není žádný odborník na krasobruslení, ale o těch piruetách říkal úplně to samé. :)

Kontrolní otázka: Závodí tam Kiira Korpi?
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to tymova soutez... Finsko nesoutezilo;) Takze nezavodila;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bude tam normálně v ženách, ne? Jestli jo, tak se podívám... :)
Reagovat
smazaný uživatel
clovece nevim...:) Fakt se v tom moc neorientuji...

Ta tva kontrolni byla lehka...logicky jsem usoudil, ze pokud jsem Finy v tymech nezahlidl, tak nejela:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas ve Španělsku je teda pěkná (tragi)komedie...

Jinak jsem rád, že Kiki Mladenovic pomohla Francouzkám k postupu do baráže o první světovou skupinu. Když nedostala důvěru ve dvouhře, tak aspoň v deblu udělala rozhodující bod spolu s Alizé Cornet. Holky byly úplně jako Bryanovci... :D
https://pbs.twimg.com/media/BgDVcqFIQAAksIo.jpg
Reagovat
VlS
Monty, myslím, že Frantíci udělali chybu, že nepostavili Kiki do Singlu. Ale o Belindě asi hodně brzo bude slyšet víc, zdá se, že s Genie jsou tady dvě juniorky, který se s přechodem do ženských nemíní nijak moc párat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, asi jí Amelie ve dvouhře nevěřila. Proti Voegele prohrála Kiki v 1. kole AO a co se týče Belindy, tak ta vyhrála obě dvouhry úplně jednoznačně. Sice jsem ty zápasy nesledoval, ale asi musela opravdu zazářit a chybělo jenom to, aby ještě pomohla vyhrát debla. To by potom byla snad největší hvězdou fedcupového víkendu a taky asi největším překvapením... Ale jsem rád, že to francouzské holky zvládly a Kiki pomohla ke třetímu bodu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý den ZOH byl zajímavý. Ale komu jsem přál, tomu se dnes moc nedařilo (Miller, Svindal, Pančochová, Gasser, Soukalová).

Sjezdové lyžování: Znovu se potvrdilo, že mužský sjezd na olympiádě mívá nečekaného vítěze. Co si pamatuju od Nagana, tak nikdy to nevyhrál favorit... Mayera nečekal vůbec nikdo a Rakušani mají určitě obrovskou radost. Bohužel to dneska nevyšlo Bodemu Millerovi, ani Svindalovi... Velkým pozitivem však je, že v celém závodě nebyl žádný pád.

Snowboarding: Je mi líto Šárky Pančochové (hlavně kvůli tomu pádu), ale dala do toho všechno a nemá si co vyčítat. Stejně jako v boulích jsem nechápal hodnocení rozhodčích... Ve studiu na Letné byl rozhovor se dvěma kluky (taky snowboarďáky), kteří tomu podle mě dost rozuměli. Naprosto otevřeně řekli, že rozhodčí změnili hodnocení v průběhu závodu. Zatímco známky v 1. kole byly podhodnocené, ve 2. kole byly zase nadhodnocené. No a právě kvůli tomu Šárka neměla medaili. Ti kluci říkali, že v první šestce mělo být to pořadí úplně jinak seřazené... Snad jedině zlato pro Jamie Anderson bylo zcela zasloužené. Měla nejlepší triky a už po její první jízdě jsem si říkal, že kdyby při tom posledním skoku zvládla dopad, tak měla přes 90 bodů... Jinak kromě Šárky mi bylo líto ještě Rakušanky Anny Gasser, která jezdila v kvalifikaci jasně nejlíp. Ve finále jí ani jedna jízda nevyšla a navíc tam před první jízdou byl ten moment s předčasným startem (podle mě chyba startéra), který ji asi trochu rozhodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Rychlobruslení: Musím říct, že tenhle sport mě moc nebaví a nebýt Martiny Sáblíkové, tak se na to asi vůbec nedívám (asi jako většina lidí :D). Když už, tak se radši podívám na short track... Dneska to byla očekávaná medaile a řekl bych, že i očekávané hodnoty. Sázkovky víc favorizovaly Ireen Wüst, na 5000 m zase nejvíc favorizují Martinu... Jinak musím uznat, že všechny tři medailistky (včetně překvapivě bronzové Rusky) předvedly parádní výkony. Za všechno mluví fakt, že Martina překonala rekord dráhy a Ireen ho ještě vylepšila...

Biatlon: No, Gabča má po sprintu co dohánět... Musím přiznat, že po její první střelbě jsem byl strašně naštvaný. Podle mě v tom prostě nebylo nic jiného než nekoncentrovanost. Jinak si vůbec nedokážu vysvětlit, jak mohla dát při střelbě vleže tři chyby. Co potom ukazovali další závodnice, tak už se to snad nikomu nestalo... Nejhorší na tom je, že Gabča si tak pokazila vlastně dva závody. Do stíhačky bude startovat až z 29. místa a musela by předvést opravdu super výkon, aby se dostala mezi nejlepší... Je fakt, že v dalších závodech to může napravit (hlavně ve vytrvalostním), ale stejně to je škoda. No, nedá se nic dělat. Je to můj boj (a můj problém), že jsem vsadil na Gabču litr, že bude mít na olympiádě zlato. Šance pořád ještě jsou. Když bude běžet jako dneska a střílet jako Vítková, tak to může vyjít. Veronika by zase potřebovala běhat jako Gabča... Jinak smekám před Nasťou Kuzminovou, která umí neskutečně vyladit formu! Když Gabča pokazila tu první střelbu, tak jsem to přál Darje Domračevě, ale nakonec to přeju i Nastě.
Reagovat
smazaný uživatel
Gabča běžela fakt fantasticky, kdyby zastřílela nulu, tak bojuje o zlato, ale na kdyby se nehraje.. Mužská stíhačka bude zajímavější, tam je první desítka ve 30 sekundách, to bude bomba zítra.. :-)) To ženská stíhačka bude ze začátku celkem v tomto nuda! :D Ale jestli v úterý Gábina poběží jako dneska, tak i když bude vybíhat až z 29. místa tak jí budu věřit i na skvělý závod nakonec.. Ale musí střílet čistě a také mít trochu toho štěstí aby závodnice před ní chybovaly.. :-))
Veroniky škoda, opravdu vlastně bezvadně celou sezonu střílí, ale ten běh.. :-( Toto se jí stává už druhou sezonu co to napálí a pak ke konci sotva jede.. Její nejhorší stránka je jednoznačně rozdělení sil na jednotlivá kola, jinak je to skvělá závodnice! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A myslíš si, že Gabča teda bude mít zlato? :) Mělo by se do toho počítat, i kdyby ho získala ve smíšené štafetě. Na to právě docela spoléhám kromě toho vytrvalostního závodu... Ale přestože to dneska dopadlo takhle, tak se na Gabču nezlobím (to byly jenom bezprostřední emoce). Byl s ní pěkný rozhovor po závodě a pobavilo mě, jak říkala, že když už nic netrefila, tak chtěla aspoň rychle běžet. :D No, ona má aspoň jedno prvenství jisté už teď, protože je tam jednoznačně největší fešanda. Tak snad bude v příštích závodech stejně tak dobrá, jako je krásná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zlato ze stíhačky bude hoodně těžké, ale stát se může všechno!:D Ale jako jestli myslíš z olympiády celkově tak jí věřím v závodě s hromadným startem nebo právě v tom vytrvalostním jako ty.. :-))
Držím ti palce, ať neproděláš toho litra! :DD
Jj souhlas, Gábina je kočka, asi fakt nejhezčí z biatlonistek!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :) Jak říkám: Je to můj boj a když to nevyjde, tak si za to můžu sám. Vždyť Gabča přece jednou říkala: "Já si od sebe nic neslibuju a jestli si ode mě někdo něco slibuje, tak má smůlu." Takže když nevyhraje, tak mám smůlu, že jsem ji neposlechl. :D Jinak tomu ale věřím, jinak bych do toho nedával litr. Říkal jsem si, že Gabča má pět šancí (ženskou štafetu nepočítám, tam to asi vyjít nemůže). Po dnešku už má na zlato asi jenom tři, ale to se pořád ještě dá.

Jinak podle mě byla ještě hezčí Lena Neuner, ale ta už nejezdí... :)
Reagovat
dadaft
skvělou podívanou nabídl mužský skiatlon.
jelo se ve vysokém tempu.
už po klasice spousta závodníků pochopila, že jim dnes pšenka nepokvete.
do skejtařské části už vstupovala pouze elita.
v 19-nácti členné skupině bylo nejvíc vidět Marcuse Hellnera, udával tón a ostré tempo, vyloženě ve formě, on je vynikající technik, dynamit na běžkách, v kopcích ho neutaháš,,,,,,,,,,,
v první polovině posledního kola čelo na chvíli vydechlo, takže se dotáhlo pár utavených, ale,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pak přišlo závěrečné stoupání, sjezd na stadion a cílová rovinka.
v tom kopci nakonec vykrystalizovala konečná čtyřka těch, kteří jeli o medaile - Vylegžanin, Sundby, Hellner a Cologna.
Dario zautočil v závěrečné části toho posledního stoupání a náskok udržel.
jelo se nadoraz, parádní souboj.

běžkařská trať je podobného ranku jako ta sjezdová - rusky rozmáchlá, obtížná a náročná, se sjezdy, kde se sviští přes 70 km/h, medaile prostě jen pro ty nejlepší,,,,,,,,,,,,,,,
bravo.

Kuzmina bomba. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem viděl ten závěr, i když mě klasické lyžování moc nebaví... Na přenosy z této disciplíny ale zásadně přepínám na Nova Sport (kde spolukomentuje Zuzana Kocumová), protože poslouchat Čapouna a Neumannku se mi opravdu nechce...
Reagovat
dadaft
já mám Katku rád.
"Čapouna" )) snesu, když se krotí a nedělá furt "ehhhhhhhhh" - celkem se teď krotí...
Reagovat
Alois_Mlok
Zrušte fed cup, ta soutěž je o ničem, světové hráčky se tomu vyhýbají jak čert kříži, divácký zájem prachbídný, ve španělsku se hraje v jakémsi zapadákově, kde dávají lišky dobrou noc.... Na fed cupu a davis cupu je krásně vidět, na jakém levelu je ženský a mužský tenis.
Reagovat
VlS
Sevilla má 3/4 milionu obyvatel a je o 1.500 let starší než Praha, prober se prosím. To, že jsi tam nebyl nedělá ze Sevilly zapadákov. To místo nemůže za borčus organizátora a impotenci ITF.
Reagovat
Alois_Mlok
To jsem nějak přehlídl, že se hraje v Seville. Já jenom že jsem četl, že je tam špatný letecký spojení, a pak když jsem viděl ty kurty a tribuny, tak to vypadalo jak někde ve Vidlákově Lhotě.... Každopádně to, že organizace byla takto odfláknuta, o něčem svědčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Veškeré dění z českého i světového tenisu. Informace, zábava, aktuality.
Přidej se do skvělé tenisové komunity a prožívej s námi krásné tenisové momenty. Čeká na tebe sympatický tým. ;)Těšíme se na vás.
https://www.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra Cetkovská do 1.kola Sloane, tak to bude hodně zajímavý. Petra se bude chtít pomstít za oba Wimbledony.

A Kvítí to má do 2.kola mezi Martic a Venus...to bude těžký.

Zajímavá je taky Petrova, kterou může chytit ve 2.kole Lucka a ve 3. Kvítí. Vinci má smůlu, chytila Smetanu, Tsvetanu nebo Květu.
Reagovat
tommr
máš pravdu - Petra Kvitová to bude mít těžký at už bude hrát proti Venus nebo proti Marticovi. S oběma sice poslední zápasy vyhrála, ale byly to strašný nervy. Ani nevím který z těch dvou bych měl přát postup do druhýho kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Martic to zase jo, já zapomněl že hrály spolu v Katowicích...
Reagovat
tommr
loni v Katowicích jí sice Petra porazila, ale o rok dřív s ní prohrála v Tokiu. Marticová je nebezpečnější než by se mohlo zdát podle jejího žebříčkovýho postavení a její hra Petře moc nesedí. I přesto jí ale asi budu přát postup, protože pokud je Venus zdravá tak se přece jen ještě zdá být o něco silnější. Navíc by si Petra mohla proti Marticový vylepšit H2H ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petre Martic fandim a posledni dobou je jako Kviti noc a den. Pokud by dala Venus (coz si bohuzel nemyslim) tak -§petu asi ne. Kazdopadne pokud by vazne Petra Martic postoupila tak fandim Kviti abych nebyl spatne pochopen :-)
Reagovat
EllNino
Tak Petra Cetkovská dostala Stephens, to je teda los :/ :) ...
Reagovat
EllNino
Tak zítra je v plánu pouze 5 zápasů z 1. kola včetně Petry se Stephens, což je poslední zápas na centrkurtu. Holky tudíž budou hrát v uterý :) ...snad už se to zejtra všechno stihne a honem pryč ze Španělska :DD
Reagovat
tommr
tak zrovna Stephensový jsem se bál asi nejvíc. Petra s ní už sice v minulosti svedla pár docela vyrovnanejch soubojů, ale to byla Stephensová ještě nezkušená. Tentokrát bude proti Petře jasná favoritka ...
Reagovat
EllNino
Loni už byla celkem zkušená semifinalistka Australian Open a Petra jí přesto dala kanára na Wimblasu, takže uvidíme, já to vidím jako zápas dne a možná i překvápko, myslím, že Petra je celkem v dobré formě :) ...ikdyby jí dneska Australanka neskrečla, sadno by jí přejela :) ..a jsem fakt zvědav, jak zejtra budou fandit na obou kurtech současně při Fedcupu :DD to bude fraška
Reagovat
tommr
no doufejme, že Petra neprodá kůži lacino a Stephensovou aspon potrápí. Každopádně ale mohla dostat do prvního kola schůdnější soupeřku ... :)
Co se týče FC tak o místní fandy starost nemám - já jsem spíš zvědavej na to co uvidíme v televizi pokud se bude hrát na dvou kurtech současně. Hlavně aby to ale Klárka nejdřív dotáhla a na ten čtvrtej zápas vůbec došlo ... :)
Reagovat
EllNino
a aby pak obě přejely v klidu do Kataru a pak vykleply Flipkens a Svitolinu :D ...a teď tu o Karkulce...ne uvidíme :)
Reagovat
tommr
no já tomu, že holky všechno zvládnou taky moc nevěřím. Úspěchu ve FC bych tentokrát dal přednost před úspěchem na turnaji v Doha zvlášt když už kvůli tomu holky tolik vytrpěly. Když totiž prohrajeme se Španělskem tak budeme hrát baráž a celej rok je v háji, zatímco když holky neuspějou v Doha tak se zas tak moc neděje, protože do konce sezóny bude podobnejch turnajů ještě moc ... :)
Reagovat
EllNino
Ale ony zvládnou oboje, protože jsou to holky šikovný ! :D ..
Reagovat
Frick
Je pravda, že nenosila podprsenku?
Reagovat
Alois_Mlok
Podprsenku nosila, ale nenosila kalhotky.
Reagovat
VlS
Přijde na to kam. Doma v koupelně nenosila ani jedno, byla oblečená jen do vůně parfému Sabatini :-). Na kurtech byla oblečená normálně.
Reagovat
Frick
se tá vdaná pani fakt umí smát. A taaaak moc jí to sluší.
https://www.facebook.com/klara.zakopalova
Reagovat
rychlej
a kukadla jak zrcadla :-) a ty škleby na kurtu :D
Reagovat
martinezi
Holky to zmáknou i když to nebude jednoduchý,co se týče Petry je srcačka vím na 100procent že se na Španělsko nevyprdla schválně každý týmový turnaj si užívá,a nemyslím si že by tam holky Petru tak moc potřebovali,máme skvělej tým i bez Petry.
Reagovat
misa
se může smát, na rozdíl od Španělska má teplo.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=679240302140052&set=a.582809258449824.1073741828.185199214877499&type=1&relevant_count=1

Doufám, že jí úsměv dlouho vydrží. Potřebovala by pár výher, protože letos má na okruhu WTA pouhé 2 výhry!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty reakce tzv "fanoušků" na facebooku, to je katastrofa.
Reagovat
capjar
kdo tohle mohl dovolit, aby se hrálo venku ... Organizace je daleko horší než na nějakém bezvýznamném turnaji ... Kontumace pro domácí a velká morální ostuda pro ITF, nic jiného!
Reagovat
carolyn
http://www.tiempo.com/sevilla.htm?gclid=CJvQuqe-v7wCFYYBwwodRh4AIQ

na každý den předpovídají déšť
Reagovat
carolyn
jéé se dívala na dnešek, klikněte si na "maňana"
Reagovat
carolyn
déšt až pozítří večer a celou středu, uvidíme teda co řeknou zítra ráno, ale podle tohoto by zítra pršet nemělo, jen zataženo občas polojasno
Reagovat
carolyn
Ted se dívám ještě jinam, tak zítra brzo ráno déšt ale od 12 h sluníčko, tak uvidíte
Reagovat
smazaný uživatel
ještě to prosímtě napiš Španělům, aby na to byli připraveni :D
Reagovat
carolyn
...ale už se nikam nedívám, ptž jsem ještě koukla jinam a tam zas úplně vše jinak :-D už jim teda nevěřím! :-)

Lunej - já to psala hlavně kůli vám - vy jste tu debatili o zítřejším počasí v Seville :-*
mě je jedno jak bude
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale Španělé evidentně vůbec nevědí, že v Čechách takové žáby, které vylezou na žebřík v lahvi a pozná se, že bude hezky, existují :D
Reagovat
tommr
ESPvCZE Play has been suspended for the day in Seville. It will resume tomorrow at 0900GMT.

at už to utkání nakonec dopadne jakkoli už ted je možný říct, že Španělé jako pořadatelé naprosto selhali a že si stejně jako ITF utržili ostudu... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psala před týdnem. Velká ostuda pro Španěly a pochopitelně ITF, že tyto podmínky povolila. Já se také těšila na tenis a celý víkend rozhozenej, bude se hrát, nebude se hrát....A to už nemluvím o holkách, který v těchto a za těchto podmínek musí hrát. Postih by byl na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
A co budou dělat, když to bude zítra stejné ? Dá se to předpokládat !
Reagovat
PetaM
Zítra má být krásně celý den :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když bude zítra hnusně, Španělé by měli vyhlásit Češky jako vítězky a pojede se do Dauhá..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, doufám, že ne tak " krásně " jako dnes dopoledne ( předpovídali, že bude pršet AŽ mezi 12.00 a 13.00 )! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, jinak to ani nejde.
Reagovat
PetaM
Já teda na předpovědi viděl, že má být škaredě celý den. Upřímně mě překvapilo, že se vůbec odehrál set :D
Reagovat
carolyn
:-D tys to vyřešila :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jak to je s případným nástupem Lucky Š. do dvouher FC?
Reagovat
tommr
nevím nic určitě, ale myslím si, že šance, že by Lucka mohla zasáhnout do bojů v singlu bude v pondělí mnohem větší než by byla dneska ... :)
Reagovat
rychlej
V pondělí by měl být program následující - v 10 hodin se začne hrát. Po případné dohrávce duelu Zakopalová vs. Torrová by se teoreticky mohly uskutečnit třetí a čtvrtý zápas souběžně, pokud bude druhý kurt způsobilý. Případná rozhodující čtyřhra by se pak konala na centrálním dvorci.
15:44
Vrchní rozhodčí oznámil, že dnes už se dohraje pouze zápas mezi Zakopalovou a Torrovou. A to je jenom možná, pokud se do 16.30 počasí nezlepší, zruší se nedělní program úplně.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/fed-cup-spanelsko-vs-cesko-druhy-den-db7-/tenis.aspx?c=A140208_224030_tenis_bem
Reagovat
steve79
Nechápu jak můžou dovolit hrát v únoru venku a ještě bez světel. Kdy se to jako dohraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta ctyrhra bude tezka ale bylo by spatne si nechat letos utect sanci dostat se do hlavni souteze FS. Dawaj devcata :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosolska - moc dobra deblistka ale holky maji problemy pri jejim podani...
Reagovat
Frick
Všechny, co porazit měla, porazila. Tím určitě splnila, co se od ní čekalo. Ale ta třešnička, kdy by porazila favoritku (ale ne zas tak velkou - kurzy asi 1,60 ku 2,50 pro Wüst), to se bohužel nepovedlo. To třeba včera Soukup porazil samozřejmě kupu mnohem větších favoritů a tohoto pohledu je ta včerejší placka mnojem větší úspěch.
Reagovat
Frick
"Děkujeme ITF za to že si můžeme první týden v únoru zahrát v Evropě venku....10 stupňů, bez světel a bez halového kurtu!!!!!"

Vy, co jste to četli, tak to sem nepište, kdo to byl!!!!
Reagovat
tommr
sice nevím kdo to řek, ale já bych se pod to klidně podepsal i když vím, že mě za to pár zdejších hysterek zase setře ... :)
Reagovat
rychlej
ale mělo by se hlasitěji, lehce si vybavuji když španělé (nebo srbové?) hráli v Praze, tak bylo plno řečí k povrchu.
už tehdy to bylo úsměvné, ale ve srovnání s tím co se děje v seville je to neuvěřitelné! ale naprosto!
dovedu si představit kdyby to bylo obráceně jakej by to byl bugr od soupeře, a ty naše tam koukaj na pelíšky a dělají zmoklou drůbež na FB
Reagovat
Jan
Přesně tak. V Praze to byli Srbové. Kdyby tam měli tohle, tak snad odmítnou hrát. O řečech, jaké by měli, ani nebudu mluvit.
Reagovat
EllNino
Petra Cetkovská je v hlavní soutěži v Doha, skvělý :) tk ještě aby to dopinkala Kristýna :D
Reagovat
tommr
v Doha zatím podle očekávání: Petra postupuje bez problémů, Kristýna má s Marticovou velký potíže ...
Jinak jsem zvědavej koho Petra vyfasuje v prvním kole - výběr je ale jen ze samejch těžkejch soupeřek. Hlavně aby nechytla nějakou Američanku nebo Italku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Martic byla favoritka a uhrala to nakonec. Spise Petra mela potize s Kiki, ktere mi je lito ale ja fandil zrovna Petre a jsem rad ze je v hlavni soutezi :-)
Reagovat
slacker
V kterem vlaknu se komentuije Slopestyle a Sarka Pancochova? Tyhle akrobaticke nesmysly hrajici na city a naladu rozhoscich nemaji na olympiadach co delat. Bud se vysledky nestale anuluju nebo se kazde kolo hodnoti vyrazne jinak. Denska ji okradly minilamel o stribrnou medaily ani ta druha finka nezajela lepsi jzsu nez Sarka v te prvni. A sasrkarna jak rozhodcim trvalo vecnoct nez to vytunili u tech 2 zavosdnic aby byly tesne pred nasi zavodnici.
Reagovat
Jan
Slopestyle jsem tak nesledoval, jen trochu, tak nemám přehled jak to bylo, ale jízda v boulích, tam mi to přijde přesně jak říkáš. Chudák naše Nikola Sudová. Jak říkali, že v Turíně předvedla jako jedna z prvních nový prvek a ohodnotili ji nízko. Je to ubohé.
Reagovat
petrulinka
No co se týká tenisu, tak s tebou obvykle nesouhlasím, ale dnes s tebou, co se týká Šárky naprosto souhlasím. Neskutečně ji rozhodčí poškodili, asi stejně, jako včera Nikolu v boulích. Já jsem absolutně nechápala, co to ti rozhodčí najednou v druhém kole předvádějí. Upřímně řečeno jsem naprosto ztratila řeč, když šoupli ty čtyři před Šárku. Neskutečný bordel, absolutně mi pokazili náladu, teď do toho ještě ty naše holky ve Španělsku v dešti, hrůza! Ještě, že aspoň ta Martina vyhrála stříbro.
Reagovat
Frick
Nikola měla v tý svý závěrečný jízdě špatnej čas....
Reagovat
smazaný uživatel
no ale porad zapominate, ze spadla... kdyby se to melo nejak hodnotit celkove, (proste jinak) tak byste rikali neco asi jineho...(a to ani nemluvim, ze to je asi spis, kvuli tomu, ze tam jela holka z Cech...ta perspektiva pohledu se take trosku meni)

Slopestyle ma svou premieru, ktera nevysla dobre... trat defacto na nic... mustky by melby byt nizssi...temi vyssimi trochu ty zavody zabili...krom toho zadna zajimava zmena smeru v prvni fazi trati...atd, atd...to se fakt potom i tezko hodnoti...

Jinak pro mne vitez Staale u chlapu a u holek asi Enni...Jestli jde o Sarku, tak prvni jizda proste na placku uplne nemusela stacit....mozna bronz, ale....v tomhle sporte se neustale bojuje o cisty styl vs. narocnost provedeni...a tady asi lezi ten zakopany pes...vyhraly zajimava provedeni, ale uz ne tak ciste...Sarka to potom zkusila nakopnout...no a vysledek byl hodne nestastny...hlavne, ze je v poradku...

Torstein Horgmo je porad i tak pro mne best...a nemusel to ani jet:D) ...doufam, ze disciplina na OH zustane...ale trat musi byt priste lepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
jinak co se tyce Nikol, tak tam asi souhlas...ale to boulovani mne nikdy tolik nebralo:-)
Takze nastvani citim, ale nevim jestli to spis neni, kvuli samotne Nikol...:-)
Reagovat
dadaft
nehrotil bych to, že na hry nepatří, tyhle disciplíny mají dost fanoušků a koneckonců krasobruslení nebo skoky mají dlouhou tradici..........
............ ,,,,,,,,,,, ale osobně jako divák taky dávám přednost sportům, kde se to rozhoduje čistě na trati, na hřišti, na kurtu...
Reagovat
slacker
Me jde o to ze 2 podobne cirkusove discipliny maji tak diametralne jiny zpusob pravidel ... boule jen postupna prosivacka. Slope zase 2 kola kde nasi rozhodci v kazdem kole maji jiny metr (tohle neomluvi nic).
Srovnej napriklad skoky na lyzich - pokazis jeden skok a si uz bez sance (stylovy rozhodci toho moc neovlivni) tady je to totalni loterie do posledniho kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Snowboarding neni jen Slopestyle, ale treba i Cross... ten by se ti mohl libit vic:)

Jako muzu se na to podivat i z jine strany, jestli jeste nekdo vubec splnuje heslo Cuberteina, tak to jsou prave Snowboardiste:))) Tam byli borci, kteri jezdi mnohem lip...ale jejich prvky treba na tehle trati uplne nedas, nebo jsou zbytecne risk...ale odjeli to s usmevem a radosti...proste zkusili, krom toho, tihle "blazni" tolik neresi, co resis ty;D)))) nebo jini sportovci...ja jsem rad, ze jsou na OH, a na placky Ti celkem kaslu...tady placky proste moc nepocitam:D)))

Videl jsi nekdy jejich svetaky nebo X Games? Nebo jejich sjezdy v horach? Nerekl bych, ze to jsou cirkusaci.... proste sport nemusi byt vzdy vyhodnocen casem, ci body...ja tyhle sporty mam rad, protoze jde o to jak...a ne jestli dostanes placku...

Nebo jeste jinak...co je jako super na tom, ze v bezkovani vis, ze stejne jedou na dopingu...o cem to jako je ta pakarna... za 10 let se medailove pozice stejne posunou...:D))) jakou hodnotu ty medajle vubec maji:D) A zapomen, ze nedopujou:D)))) Rychlobrusleni :D)))) ha ha ha Nase Martina mezi temi stehnami vypada neskutecne, jakoby to byla uplne jina sportovkyne, jineho sportu... tve zminovane skoky, staci aby trochu fouklo a ze zavodu mas matematiku...jako takhle bych rozbouchl i hokej:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Olga Graf teda ten cas...uf...se bude tezko asi honit...
Reagovat
smazaný uživatel
cz-pol duel...pekne:)
Reagovat
smazaný uživatel
4:01:95 wow wow wow
Reagovat
Sonja
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Wurst 4:00:34 .... pane boze, to byl pershing...8-O
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holandanka si to ale povodila pekne...nezbejva nez smeknout.
Reagovat
smazaný uživatel
...a to jeste pojede De Jong... to muze byt uplne odlet...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to stříbro!!! Martina jela skvěle, ale Iren neskutečná..
Gratulace!! Rusko má první medaili!! :-))
Jsem zvědavý na 5 km!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo polaci take sili, pro ne je to Martinka, jinak ji snad ani nereknou:)))

5km si myslim, ze Martina vyhraje....
Reagovat
Sonja
Gratulace Martině...zlato nezískala, každopádně je zlatá:-))
Reagovat
PetaM
Také si myslím, že 5 km bude jasně její :) Stříbro je super, a nabudí jí to :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
carolyn
co nějaká vize, není? :-*

Snad ta 5000 bude zlatá, ale Wust podezírám a nejsem sama.
Reagovat
smazaný uživatel
...no na tohle vize nemam:) priznam se bez muceni, ze jsem na krouzeni na lede dost analfabet.

Ja jen doufam, ze tem rychlym pershingum, tem F1-kam na bruslich dojde dech, ze 5km uz proste nepresprintuji:)
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby tankovaly jiny benzin, nez je povolenej:D)
Reagovat
smazaný uživatel
co potom...? v utery?
Reagovat
EllNino
zejtra má bejt hezky :D
Reagovat
VlS
Upřesnil bych to, zítra má být slunečno, zima a uragán( 10 - 15 m/s). To už je hodně i na pouštění draka. V ůterý se má vitr ztišit, akoráy má zase pršet.
Reagovat
Frick
Umí bejt ostrej, tak nemůže se ukázat aspoň tam, kde by to bylo záhodno?
Reagovat
Frick
Zítra by už měla hrát Šafi + Klára. Co se bude dít? Budou jim ty zápasy v Dauhá přeloženy?
Reagovat
EllNino
Měly by dostat uterní start, většinou se to tak dělá :)
Reagovat
PetaM
A takovou informaci jsi kde sehnal? Koukám na WTA i na stránky Doha a zatím tam je pořád rozpis jen na dnešní, neodehraný, den :) Rozpisy se většinou zveřejňují až k večeru (většinou ke konci odehraných zápasů) :)
Reagovat
EllNino
no tak je jasný, že když budou hrát zejtra v Seville, tak nebudou moct hrát v Dauhá, navíc 1. den se neodehrajou všechny zápasy 1. kola, takže pokud to bude možný, tak jim povolí hrát až v uterý :) ...většinou se 1. kolo rozděluje do 2 dnů ne ? :D
Reagovat
tommr
pokud se v Seville bude hrát ještě v pondělí (což je skoro jistý) tak Lucce a Kláře asi moc nepomůže ani přeložení jejich zápasů na úterý. Sice by je stihly odehrát, ale s jakým výsledkem? Vždyt budou unavený ze Sevilly, po cestě a bez jakýkoli aklimatizace na podmínky v Doha ...
Reagovat
EllNino
Ale ony tam stejně musí kvuli čtyřhře, tak je to jedno, toho singla už nějak zvládnou :) určitě to alespoň zkusí :)
Reagovat
tommr
zkusit to můžou, ale budou proti odpočatejm soupeřkám ve značný nevýhodě. A vzhledem k tomu, že mají obě poměrně silný soupeřky je jejich šance na dobrej výsledek velmi malá. Snad si to vynahradí aspon v tom deblu ...
S trochou škodolibosti musím poznamenat, že to ale postihne i Španělky - ani Suarez Navarrová asi nebude mít proti Pavlyuchenkový moc velkou šanci ...
Reagovat
EllNino
Klárka hraje vidno super, Svitolinu by dát mohla a Lucie s Flipkens to bude oříšek, ale třeba se to Lucině povede :D třeba nám vytřou zraky ...
Reagovat
EllNino
Klárka hraje vidno super, Svitolinu by dát mohla a Lucie s Flipkens to bude oříšek, ale třeba se to Lucině povede :D třeba nám vytřou zraky ...
Reagovat
PetaM
Jako by snad odpočatá Carla měla nějakou super šanci proti "oblíbené" Rusce .. :D :D
Reagovat
dadaft
stejně jako ženský, i mužský skiatlon nabídl grandiózní podívanou a koncovku.
Cologna!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nadherny! :-)
Reagovat
Titan
Jaká jsou pravidla pro kontumaci? Může být organizátor za nesplnění podmínek utkání poslán do baráže...?
Reagovat
petrulinka
Tady píšou, že by Klára měla hrát hned další dvouhru proti Carle, to jako dohraje v tom příšerném počasí a bude hrát hned zase dál? Není to tak trošku padlé na hlavu?
Reagovat
PetaM
Fed Cupový tým na FB psal, že dneska už se asi ani hrát nebude - teda podle nich - jejich názoru :)
Reagovat
PetaM
Přesněji toto: "Klara na to vlitla paradne, 6:3, 2:0, ale vypada to, ze to bude dnes vse..."
Reagovat
smazaný uživatel
urcite to jsou extremni podminky a ani to neni ve FC obvykle, ale v lize i na turnajich jsou dva zapasy za den celkem normalni a hracky jsou (musi byt) pripravene tak, aby to zvladly, neprijemne, ale proc by to zrovna melo byt na hlavu padle?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to pochvaluji tvuj pristup sojecko:) Po desti je tenis nejzabavnejsi hrou na svete...:) Ja primo miluji tenis po desti... Ale nejsem si jisty, jestli v FC je to nej napad:) vetsi divackou atraktivitu tomuto turnaji to asi neprinese...spis asi naopak...myslim...
Reagovat
tommr
na dva zápasy během jednoho dne je Klárka určitě nachystaná. Problém je jen v tom, že zatímco Klárka bude muset odehrát dva zápasy, její soupeřka bude odpočatá a tudíž ve zjevný výhodě ...
Reagovat
klarat
Dva zápasy v jeden den, to bývá. Ale hned po sobě a bez pauzy většinou ne.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to neschvaluju v nejmensim, jen upozornuju... a pauzu by nejakou mit musela.
Reagovat
tommr
mezi dvěma zápasama jedný hráčky je předepsaná minimální pauza - na běžnejch turnajích to řeší formulka "after suitable rest", jak je to přesně při FC/DC nevím, ale bude to nejspíš podobný ...
Pokud se ale nedohraje zápas Klárky ještě dneska může ta pauza znamenat neřešitelnej problém, protože se tím posunou zbývající zápasy a Španělé pokud vím nemají umělý osvětlení, aby se mohlo hrát i večer ...
Reagovat
klarat
Má jim tam pršet až do večera. :-/
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1003/MDD.pdf

S velkou pravděpodobností dostane tenisový svět nové Světové jedničky v deblu. Ty současné (Errani/Vinci) obhajují titul, oproti tomu č. 3 Číňanka Peng loni debl nehrála a ztrácí na světové jedničky pouhých 5 bodů. Takže na 99 % se světovou jedničkou stane Číňanka Shuai Peng :)

Ohledně našich, máme tam 6 holek v deblu. Klára hraje s Monicou, které dostaly v prvním kole 8. nasazené (Mladenovic/Pennetta), dále sestry Plíškovy, které hrajou spolu. Dále nejvýše nasazený čistě Český pár Hlaváčková/Šafářová, kterým věřím minimálně na ČF, kde by mohly narazit na poslední Češku, Květu Peschke, která hraje s Katarinou Srebotnik :) :)

Takže, hodně štěstí všem našim holkám a doufám, že to dotáhnete daleko! :)
Reagovat
tommr
Lucka má v poslední době smůlu v tom, že je pokaždý vylosovaná tak blbě, že narazí na další českou naději už v prvních kolech. V singlu potká Petru Kvitovou už v osmifinále, v deblu Květu Peschkeovou už ve čtvrtfinále. Tedy pokud se tam všechny dostanou což není zdaleka jistý hlavně u Lucky, která může v Seville klidně tvrdnout až do úterý ...
Jinak je zajímavý, že v tom rozpisu mají ještě body rozepsaný podle lonskýho systému, kterej už ale letos neplatí. Pro amatéry z WTA je ale takovej šlendrián typickej ...
Reagovat
nouma
Pála měl včera holky vzít a rozpustit to. Todle není regulerní podmínky a to že se organizítor ani nesnaží to schovat pod střechu o to víc by to mělo zajímat určité orgány. Udělali by todle v DC Nadalovi? To by si ani nedovolili :D No nic holky bojujte. Petra se z toho vyvlíkla a ted si v pohodě debužíruje v Dauhá :D Taky zajímavý postřeh
Reagovat
PetaM
Tak Petra tam s nimi musí být celý týden. Nemůže se v pátek uzdravit a přijet tam za nimi, jako by se nechumelilo :D :D
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že by se měly sbalit a odletět, Dauha je důležitější než celej Fed Cup a možná by se pak ITF aspoň trochu chytla za čumák.
Reagovat
tommr
Přerušení zápasu přišlo v nejméně vhodnej okamžik. Troufám si říct, že kdyby se hrálo dál tak už to Klárka dotáhla, protože Torro-Flor vypadala ke konci už dost rezignovaně. Takhle se Španělka dá během tý deštový pauzy trochu do kupy a kdo ví jak bude ta dohrávka vypadat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si fakt hroznej clovek. Ty bys je tam mucil, dokud by se tam neutopily??? To snad neni mozny!!! Klara je lepsi a dohraje to uplne v pohode, kliiid.
Reagovat
PetaM
Klára má stále navrch. Nesýčkuj pořád. Co by proti ní měla Španělka vymyslet? Klára zvládá všechno. A kdyby Španělka byla aspoň trochu chytrá, tak jí ke konci všechno dávala do pravé části kurtu, kde bylo nejvíce vody a Klára s tím měla viditelné problémy. Ne, ona to dávala do levé části kurtu, který byl celkem v pohodě. Takže i kdyby celý její tým něco vymyslel, tak ona to stejně nebude praktikovat, protože si jede to svoje :)
Reagovat
tommr
a ty si zase hrozná semetrika - kde píšu, že jsem chtěl, aby se pokračovalo v tom dešti? Smůla je, že ten déšt přišel tak brzo - stačilo možná dvacet minut a zápas se dohrál ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti dam semetriku, ty jeden negativisto ;). Psal si, ze PRERUSENI prislo ve spatnou chvili, NE, ze DEST prisel v nevhodnou chvili. Ty bys to proste neprerusoval, vid? :) Jses fakt hroznej, nezlob se.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr hodně přitvrdil, ještě vloni tak negativistický nebyl, nevím proč. Já na jeho komenty nereaguju, protože mě to od něj mrzí, fandí českým holkám, které nemají takové úspěchy, jak bychom si přály a místo nějaké fanouškovské solidarity čtu jen "na to nemají, ať si balí kufry, tam by jezdit neměly, to je ztracený..." - každý jsme nějaký, ale na mě je to moc.
Tommre, nic proti tobě, třeba se urazíš, ale opravdu by ses měl trochu zamyslet, co tady pořád píšeš, je to jen přání, nic ti nepřikazuju. Jak vidíš, nejsem jediná, kdo má podobný názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne sama nejsi, to fakt nehrozi, ja nas tu docela dost. Ja vetsinou uz taky nereaguju, ale nekdy mi to proste neda, tak jako ted!! :P
Reagovat
smazaný uživatel
tommr obcas slysi i travu rust, ale je v podstate realisticky, dneska me taky okamzite napadlo, jaka je skoda, ze Klara nedokonci.. a?.... musim rict, ze mam realitu radeji nez vzdusne zamky... :-)

Colognaaa!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chodí sem víc realistů, že někdo slyší trávu růst, proč ne, ale když tráva roste na obrovské louce, ztrácí to kouzlo...
Reagovat
VlS
Dneska s tebou nesouhlasím Modré pírko, tommr je pesimista z povolání. Když budu chtít akcentovat realitu především, tak je snadné předpovídat neůspěch, když se sekneš, tak potom neštěkne ani pes, v opačném případě " máš VŽDYCKY" pravdu. Tak to dělala kdysi moje máma.
Reagovat
tommr
díky za zastání. Občas jen žasnu co některý lidi dokážou na mých příspěvcích najít za mouchy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja samozrejme vim, ze je pesimista.. :-)) Ale prave ted nijak zvlast nefilosofuju, jde mi jen o tenis. Nevyhodnocuju ani. Uz se proste hraje. A mam vyzkouseny, ze kdyz prijmu realitu, hodne snadno klepnu souperku, ktera se hrouti, jaky je hnusny poco a tezky mice a klouze ji to a je vitr a zima a je unavena a na vsechno se muze....
Reagovat
VlS
Ale jo, já s tím problém nemám, mě víc vadí nadhodnocování. neůspěchů. No tak bože, tak někdo prohrál, však zas někdy vyhraje ( a ono to platí i opačně).
Reagovat
slacker
Sem rad ze si vyrazne zhorseni Tommmra oproto minule sezone vsimli i ostatni :-)
Na druhou starnu musime zase pochvalit za zlepseni Queshe :-)
Reagovat
Jan
Taky jsem si všiml zhoršení tommra, ten quesh se pro mě zas tak moc nezlepšil :))) Loni byl pro mě tommr realista, letos to už přehání, jako v tomto případě, ovšem kdyby dohrávku Klára prohrála, tak by měl pravdu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, nejde o to, mit pravdu!!! Me nastvalo, ze on by tam ty holky moril kldine dal, jen aby se dohralo, ale ze to bylo uz valnou chvili vic nez pres caru, to mu nevadilo. A je mi sumak, jestli ma nejaky tommr pravdu nebo ne, ja na tyhle alfasamci zalezitosti zvysoka kaslu. Vadi mi jeho pristup, vecny pesimismus a zatracovani lidi, kteri dosahli nekolikanasobne vic uspechu nez my vsichni dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžeš tady psát takovéhle věci, protože pak jsi braná, že jsi hysterka :)
Reagovat
PetaM
Nevím, co mě fascinuje více. Jestli ten kurt, ve kterém je více vody než ve Vltavě, nebo nezájem organizátorů a potažmo i členů ITF ...
Reagovat
dadaft
kroupy jsou ještě v pohodě, nebo už ne?
Reagovat
smazaný uživatel
kdo prosel vsemi oblastnimi, okresnimi, mestskymi, krajskymi prebory a ligami, je i pod kroupama v pohode.. :-) Ale prerusuji, samozrejme, je to o zdravi, zraneni... :-(((
Reagovat
PetaM
Klára hraje fakt dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
pekny, ale jeste si nenadhodila pri servisu stejne, ztuhla a nema zazite zmeny...
Reagovat
tommr
až na to podání je to od Klárky zatím opravdu dobrý. Ta Španělka ale vypadá dost nebezpečně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To hrajou v takovým lijáku? Panebože..
Reagovat
dadaft
gratulka Austrálii.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Samičku jsem koukala, až na pár výpadků jasný zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samicka... unikat portal! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
zboznuji jeji optimisticky, nadseny a radostny vyraz, ktery nasazuje uz pri losovani, a ktery ji neopousti po cely zapas.. pojd! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a prsi.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
...a sarada pokracuje...;-)
Reagovat
VlS
Za 2 hodiny má přijít boží dopuštění, jestli ten jeden Klárka odehraje, tak to buďe klika. Jinak mě překvapula Belinda Benčič, porazila Alizé.
Reagovat
smazaný uživatel
...i kdyby ta Klara porazila Kvetinoveho-Bycka, .... ne.... mel jsem to rozepsane, ale bylo to uz prez hranu...
...snad to do cervna dokonci...kdekoliv...
Reagovat
Roger_Federer
pro cely Spanelsko..
Reagovat
dadaft
španěl by ti na to řekl - u nás hrajeme tenis venku celý rok, co vyšilujete? :))
Reagovat
tommr
pokud by se Kláře podařilo vyhrát tak by nám trocha toho deště přišla jedině vhod. Klára by tak měla zaručenej dostatečnej odpočinek před dalším zápasem proti Suarez Navarrový ...
Reagovat
smazaný uživatel
trapas tohoto turnaje ITF bych spis rekl...
...organizator potvrzuje to co pripravi domaci tym...takze Spanele vyuzili jen moznosti, ktere maji...kdybysme byli Spanele...a proti nam by meli nastoupit Kvitova a Lucy...tak budeme rikat asi neco jineho, ze to je skvela taktika...
...ovsem nerikam, ze jsem nadseny jak toto QF probiha...takze jsem dal prednost radeji Slopestylu, kde Saraka vede po prvnim kole:)
Reagovat
VlS
Udělal jsem to samý a přines jsem Sharky smůlu, rozbila se, ošklivě, helma na trsátka, hlava zdá se celá.
Reagovat
PetaM
Taky mám ten pocit. Zapnul jsem to zrovna na Šárku a spadla ... Tak uvažuju, jestli zapnu Marťu, abych jí taky nepřinesl smůlu :D :D
Reagovat
Roger_Federer
uz na hore ( nez rozjela druhou jizdu), bylo videt jak je nervozni..Skoda mela to dobre rozjete, hlavne te se ji nic nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
...hrozny...ta mela na to... i to vyhrat...stacilo zajet to, co v kvalde...teda zatim nej smolarka toho OH....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj...Po takove prvni jizde prisla takova smula a aspon ze k tomu take stesti v nestesti. Nic se ji nestalo a to je hlavni. Kazdopadne mrzet ji to musi, protoze mela sanci vyhrat. To je holt sport...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist