V týmu USA je i Serena, Venus chybí

28. 10. 2009, 09:26
Aktuality 1
Serena Williamsová posílí americké tenistky ve finále Fed Cupu proti Itálii. Letošní vítězka Australian Open a Wimbledonu se vrací do sestavy USA poprvé od roku 2007 a měla by být hlavní postavou výběru kapitánky Mary Joe Fernandezové v duelu, který se uskuteční 7. a 8. listopadu na antuce v Reggiu Calabria.
Serena Williamsová

"Každý kapitán chce mít v týmu nejlepší hráčky a Serena je nejlepší, takže věřím, že to dokážeme," řekla Fernandezová. Američanky mají na kontě rekordních sedmnáct fedcupových titulů, ale naposledy dokázaly triumfovat před devíti lety v roce 2000.

Serena Williamsová hrála naposledy Fed Cup v roce 2007 proti Belgii a její bilance je sedm výher ze sedmi zápasů. Její sestra Venus v nominaci není. Serenu Williamsovou v týmu doplňují čtvrtfinalistka US Open Melanie Oudinová, Alexa Glatchová a deblová jednička Liezel Huberová.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je dobré pro napětí ve finále, že se bude finále hrát na italské antuce, což Sereně nemusí až tak vyhovovat ze dvou důvodů:
1)Diváci často hlavně v ženské části dokáží zápasy hodně ovlivnit (vyjma utkání Rusko-Izrael loni v únoru, tam ukázala Maria svoji suverenitu)
2)I takovou suverénku, za kterou se považuje Serena, může kterákoliv z Italek na antuce smáznout. Navíc jak Schiavone, tak Pennetta mají letos na konci roku skvělou formu.
Čekám vítězství Italek 4:1.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist