V Umagu končí domácí tenisté Karlovič a Ljubičič

17. 7. 2008, 22:46
Aktuality 0
ATP UMAG / ATP AMERSFOORT - Na turnaji v chorvatském Umagu nezvládl druhé kolo domácí Ivo Karlovič. Druhý nasazený hráč nestačil na Argentince Maxima Gonzaleze. Další Chorvat, Ivan Ljubičič, k zápasu druhého kola vůbec nenastoupil. V Amersfoortu dnes postoupili všichni nasazení tenisté.
Ivo Karlovič

Ivo Karlovič od triumfu na trávě v Nottinghamu prohrál už třetí zápas v řadě. Naposledy nestačil dnes na domácí půdě v Umagu na čtyřiadvacetiletého Argentince Maxima Gonzaleze. Ten naopak po čerstvém titulu z challengeru v italském San Benedettu vyhrál třetí zápas na okruhu ATP a poprvé si zahraje čtvrtfinále.

V něm si zahraje s dalším domácím hráčem Rokem Karanušičem. Ten do čtvrtfinále postoupil bez námahy - krajan Ivan Ljubičič kvůli bloklému zádovému svalu k duelu vůbec nenastoupil. Karanušič si tak poprvé zahraje zápas o postup do semifinále.

Ruský tenista Igor Andrejev na turnaji v chorvatském Umagu potvrdil roli jednoho z favoritů a postoupil do čtvrtfinále. Čtvrtý nasazený ve čtvrtečním duelu porazil 6:2 a 7:6 Španěla Daniela Gimena-Travera a o postup do semifinále si zahraje s turnajovou šestkou Guillermem Caňasem z Argentiny.

AMERSFOORT: Nasazeným hráčům se dnes dařilo
Druhý nasazený tenista turnaje v Amersfoortu José Acasuso postoupil do čtvrtfinále. V druhém kole si dnes tento argentinský hráč poradil s Francouzem Edouardem Rogerem-Vasselinem 6:3 a 6:4. O postup do semifinále si na nizozemské antuce zahraje se Španělem Albertem Montaňésem.

ATP UMAG (Chorvatsko, antuka, 326.000 euro) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
M. Gonzalez (Arg.) - Karlovič (2-Chor.) 3:6, 6:3, 6:4
Caňas (6-Arg.) - Pašanski (Srb.) 6:7(3:7), 6:3, 7:5
Karanušič (Chor.) - Ljubičič (Chor.) bez boje
Andrejev (4-Rus.) - Gimeno Traver (Šp.) 6:2, 7:6(7:3)

ATP AMERSFOORT (Holandsko, antuka, 326.000 euro) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Acasuso (2-Arg.) - Roger-Vasselin (Fr.) 6:3, 6:4
Granollers (4-Šp.) - Navarro (Šp.) 6:4, 6:4
Montaňés (5-Šp.) - Cuevas (Urug.) 6:4, 6:4
Hernandez (Šp.) - Huta Galung (Niz.) 6:3, 6:2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist