Vaidišová prohrála s Kuzněcovovou už popáté. Benešová je v osmifinále!

29. 3. 2009, 18:52
Aktuality 5
Česká tenistka Nicole Vaidišová vypadla na turnaji v Miami ve třetím kole. Dnes nestačila na osmou nasazenou Světlanu Kuzněcovovou z Ruska, které podlehla 1-6 4-6. Naopak po suverénním výkonu postoupila do osmifinále Iveta Benešová.
Nicole Vaidišová

Devatenáctiletá Vaidišová vzdorovala o čtyři roky starší Kuzněcovové hodinu a osm minut. Českou tenistku v duelu s osmou hráčkou světového žebříčku zradilo zejména podání a udělala šest dvojchyb. Naopak Ruska nasázela 9 es.

Devatenáctiletá Češka mohla ve druhém setu vyrovnat, ale za stavu 3-0 nevyužila brejkbol a nakonec neudržela vedení 4-1 a ztratila pět gamů v řadě.

Vaidišová nedokázala Kuzněcovovou porazit ani na pátý pokus v kariéře a stejně jako před dvěma týdny v Indian Wells vypadla ve třetím kole. Přesto jsou její výkony velkým příslibem na cestě zpět mezi elitu.

Jedinou Češkou v soutěži zůstala Iveta Benešová. Šestadvacetiletá rodačka z Mostu nejprve pomstila krajanku Kvitovou a vyřadila Němku Lisickou a ve 3. kole si poradila i s přemožitelkou světové trojky Jankovičové Giselou Dulkovou. Proti Jihoameričance ani jednou neztratila svůj servis a vyhrála hladce 6-3 6-2. Nyní ji čeká Španělka Medinaová.

V neděli se v Miami nedařilo favoritkám.

- WTA PREMIER MIAMI (USA - Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
nedělní výsledky českých tenistek

Dvouhra - 3. kolo:
Benešová (26-ČR) - Dulková (Arg.) 6-3 6-2
Kuzněcovová (8-Rus.) - Vaidišová (ČR) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlavne ze je definitivne OK.JAK tu pisu domorodci-BLEEEEEEEE
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí, hlavně aby se z toho zase nezesypala, na těchlech 2 turnajích předvedla, že má na určitě světovou 30. Držím ji palce.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrávala 4:1 ve druhém setu a projela ho 4:6 fakt super:-)tohle na navrat zatím nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavička byla slabinou i když byla 7. na světě. Kdyby byla trochu větší flegmouš, tak to tenkrát mohlo být Top5.

Okomentuj zápasy na www.tenisforum.cz nebo si založ vlastní fan forum svého oblíbence ve Fanzone!
Reagovat
smazaný uživatel
jdi uz do prdele s tim svym ubohym forem..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist