Vaidišová se nekvalifikovala ani na druhý letošní turnaj ITF

20. 1. 2015, 22:09
Aktuality 0
Nicole Vaidišová ani na druhém letošním turnaji ITF neprošla kvalifikací. Na antuce v Daytona Beach na Floridě dnes v závěrečném kole uhrála se sedmnáctiletou Ruskou Natalií Vichljancevovou pouhé tři gamy.
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová se v Daytona Beach letos už podruhé marně pokoušela kvalifikovat do hlavní soutěže turnaje ITF. Na antuce na slunné Floridě porazila Slovinku Rampreovou i Srbku Jokičovou ve dvou setech, dnešní závěrečné kolo ale nezvládla. S teprve sedmnáctiletou Ruskou Natalií Vichljancevovou, aktuálně 428. hráčkou světa, prohrála hladce 2-6 1-6.

Pětadvacetileté Češka se tak letos nedokázala kvalifikovat ani na jeden ze dvou antukových turnajů ITF s dotací 25.000 dolarů. Před týdnem v Plantantionu skončila dokonce už na své první soupeřce, když nestačila rovněž na sedmnáctiletou hráčku Maďarku Annu Bondarovou.

Bývalá světová sedmička Vaidišová loni v září obnovila po více než čtyřech letech kariéru, kterou předčasně ukončila už ve svých 20 letech. Ani na podzim se jí ale nedařilo, že čtyř startů na turnajích ITF se dostala jen jednou do čtvrtfinále. V kvalifikacích má tenistka, která byla zvyklá na grandslamová semifinále, po návratu bilanci 0-4. Aktuálně je až 600. hráčkou světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist