Vaidišová se rozjíždí. Kvalifikovala se na turnaj WTA, v 1. kole podlehla Ivanovičové

3. 3. 2015, 18:16
Aktuality 486
WTA MONTERREY - Nicole Vaidišová začíná nabírat na obrátkách. V mexickém Monterrey si na svém prvním turnaji WTA po pěti letech zajistila po velmi dobrých výkonech postup z kvalifikace do hlavní soutěže, když dnes jasně přehrávala Australanku Arinu Rodionovovou. Večer pak svedla souboj s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou, které po vyrovnané druhé sadě podlehla 1-6 6-7.
Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová loni v září obnovila po více než čtyřech letech kariéru a po rozjezdu na podnicích ITF hraje v těchto dnech poprvé po pěti letech na turnaji WTA. V mexickém Monterrey dostala divokou kartu do kvalifikace, ve které předvedla velmi dobré výkony a probojovala se do hlavní soutěže.

Po obratech zápasů s Japonkou Ninomijaovou a krajankou Lucií Hradeckou si poradila i s Australankou Arinou Rodionovovou. S tou měla hrát již včera, v Monterrey však celé pondělí pršelo a program byl odložen. I tentokrát měla Vaidišová pomalejší rozjezd, na rozdíl od předchozích dvou duelů se však dostala do hry mnohem rychleji.

Po ztraceném servisu v úvodu utkání česká tenistka prohrávala 1-3, v ostatních osmi gamech na podání ale ztratila už jen tři míčky, proměnila čtyři z pěti brejkbolů a nakonec nad 246. hráčkou světa zvítězila suverénně za 49 minut hry 6-3 6-2.

"Jsem tak šťastná a pyšná, že jsem se poprvé po dlouhé době kvalifikovala do hlavní soutěže. Bylo to už opravdu dost dlouho," napsala Vaidišová na Instagramu.

Za postup z kvalifikace si Vaidišová připíše 18 bodů do světového žebříčku, v němž vylepší své současné 370. místo minimálně o čtyřicet příček.

Podle Jiřího Fencla, trenéra Lucie Hradecké, vypadá dvojnásobná grandslamová semifinalistka Vaidišová v dobré formě. "Velmi mě překvapila, protože to, co na kurtu předváděla, si nic nezadalo s tím, jak hrála na vrcholu své první kariéry. Proti Lucce ještě letos nikdo lépe nehrál," řekl Fencl po nedělním zápase, v němž jeho svěřenkyně prohrála 6-2 2-6 3-6.

"V mých očích podala Nicole výkon hráčky Top 20. Samozřejmě podmínky tady v Monterrey jsou pro její hru téměř ideální a je otázkou, jestli ho bude schopná opakovat a tuto úroveň udržet. Pokud ano, bude hrozbou pro jakoukoliv hráčku světové špičky,“ dodal Fencl v rozhovoru pro iDnes.cz.

Vyrovnaný set proti Ivanovičové
V prvním kole hlavní soutěže se bývalá světová sedmička Vaidišová utkala ještě tentýž den večer s někdejší světovou jedničkou Anou Ivanovičovou, která v Mexiku obhajuje loňský titul. Pětadvacetiletá Češka s rok a půl starší Srbkou odehrála vyrovnaný druhý set, ale nakonec šesté hráčce světa podlehla 1-6 6-7 a ve vzájemné bilanci prohrává 1-4.

Vaidišová, jež soupeřku z Top 100 vyzvala poprvé po svém comebacku, měla hned za stavu 1-1 čtyři brejkboly. Jenže žádný neproměnila, pak prohrála osm gamů po sobě a rázem prohrávala 1-6 a 0-3 s mankem dvou brejků. Hrozící debakl ale odvrátila a dokonce usilovala o obrat. Dostala se do vedení 5-4, v tie-breaku vedla 3-1, ale třetí dějství si nakonec vynutit nedokázala.



"Když jsem uviděla, s kým budu hrát, tak jsem věděla, že to bude těžký zápas, protože ona je skvělá hráčka," řekla Ivanovičová na adresu Vaidišové. "Ona nějakou chvíli nehrála a teď má chuť znovu hrát. Ve druhém setu hrála opravdu dobře a předvedla několik velmi dobrých úderů. Jsem ráda, že jsem vyhrála tie-break, protože nikdy nevíte, co se ve třetím setu stane," dodala sedmadvacetiletý Srbka, jež se ve druhém kole střetne s Francouzkou Parmentierovou.

Vaidišová skončila s tenisem na jaře roku 2010 kvůli zdravotním potížím a ztrátě motivace a od té doby se podrobila dvěma operacím ramena. Během let 2004-2008 vyhrála šest turnajů WTA a zahrála si semifinále Roland Garros a Australian Open a čtvrtfinále Wimbledonu.

Smitková nestačila na Mladenovicovou
Zápas prvního kola má za sebou neúspěšně i Tereza Smitková. Dvacetiletá Češka v něm skončila poté, co podlehla dvakrát 4-6 Francouzce Kristině Mladenovicové a po úspěšném debutu ve Fed Cupu tak prohrála už třetí utkání po sobě.

Smitková začala třetí vzájemný zápas brejkem, který ovšem nepotvrdila. Za stavu 4-6 a 2-5 odvrátila mečbol a ziskem devíti fiftýnů v řadě se vrátila do hry, jenže v desátém gamu přišla počtvrté o podání a poprvé s o rok starší Francouzkou prohrála.

Mladenovicová, která by měla za měsíc nastoupit v semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám, ve druhém kole vyzve bývalou světovou dvojku Věru Zvonarevovou. Zkušená Ruska, jež v posledních letech laborovala s různými zraněními, na úvod porazila 6-4 6-0 šestou nasazenou Američanku Alison Riskeovou.

Blízko své druhé výhře dvakrát 6-0 byla Sara Erraniová. Druhá nasazená Italka vedla nad Američankou Lauren Davisovou 6-0 a 5-0, pak však dala soupeřce naději a doolila jí uhrát tři gamy. Ovšem vedení ze svých rukou nepustila a zvítězila 6-0 6-3.

Anna Karolína Schmiedlová po finále na antuce v Riu de Janeiro skončila i na druhém turnaji na tvrdém povrchu v Mexiku v prvním kole. V Monterrey sice dvacetiletá Slovenka vedla nad Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou 6-3 a 3-1, pak ale ztratila jedenáct gamů v řadě a prohrála 6-3 3-6 0-6.

Naopak obrat se povedl zkušené Slovence Daniele Hantuchové. Finalistka z roku 2010 v nočním utkání, které skončilo dvě hodiny po půlnoci, zdolala po dvou a tři čtvrtě hodinách boje 7-6 3-6 7-5 Moniku Puigovou z Portorika, přestože ve třetím setu byla dva brejky dole a musela odvracet celkem čtyři mečboly. Sama využila až pátou příležitost na ukončení zápasu.

Jednatřicetiletá Hantuchová tak o deset let mladší soupeřce oplatila porážku z loňského Říma, kde sice uhrála set, ale také dostala dva kanáry. Ve druhém kole se sedmá nasazená Slovenka utká s polskou kvalifikantkou Urszulou Radwaňskou.

• WTA INTERNATIONAL MONTERREY •
Mexiko, tv. povrch, 500.000 dolarů
úterní výsledky (03. 03. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Ivanovičová (1-Srb.) - Vaidišová (ČR) 6-1 7-6(4)
Mladenovicová (Fr.) - Smitková (ČR) 6-4 6-4
Erraniová (2-It.) - Davisová (USA) 6-0 6-3
Garciaová (3-Fr.) - Knappová (It.) 7-5 7-6(5)
Bacsinszká (4-Švýc.) - Wickmayerová (Belg.) 7-6(8) 3-6 6-4
Pavljučenkovová (5-Rus.) - Karolína Schmiedlová (SR) 4-6 6-3 6-0
Zvonarevová (Rus.) - Riskeová (6-USA) 6-4 6-0
Hantuchová (7-SR) - Puigová (Portor.) 7-6(1) 3-6 7-5
Rybáriková (8-SR) - Jakšičová (Srb.) 6-3 3-6 7-5
Curenková (Ukr.) - Rogersová (USA) 6-2 6-0
Larssonová (Švéd.) - Bertensová (Niz.) 6-3 6-2
Parmentierová (Fr.) - Kruničová (Srb.) 3-6 6-4 6-1
Hercogová (Slovin.) - Sánchezová (Mex.) 6-2 6-3
Babosová (Maď.) - Solerová (Šp.) 6-4 6-3
U. Radwaňská (Pol.) - Torróová-Florová (Šp.) 7-6(0) 7-6(3)
Schiavoneová (It.) - Matteková-Sandsová (USA) 3-6 7-6(3) 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Raeová/Smithová (Brit.) 6-2 6-3
Hrdinová/Kaniaová (ČR/Pol.) - Chin-Wei Chan/Thorpeová (Tchaj-wan/Fr.) 6-0 6-7(4) 10-7
• Kvalifikace - 3. kolo •
Vaidišová (ČR) - Ar. Rodionovová (Austr.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

486
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jsem čekal že Ana vyhraje, ale Nicola ji hodně potrápila ve druhém setu. Dokonce byla i lepším hráčkou, ale chybělo tam štěstíčko aby to urvala druhý set. Celkový dojem, že se hodně zlepšila, o to má víc motivaci, že herně to má na top 30. Doufám, že dostaneš divokou kartu na Miami.
Reagovat
Frick
Reagovat
Frick
Nemá časátečně i nějakej exotickej původ? Přijde mi, že takto (jiho)Slovanka úplně nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nevypadala? Vygoogluj si třeba Anu Dabovic (basketbalistka) nebo Jovanu Brakocevic (volejbalistka), to jsou podobné typy. Srběnky prostě takové jsou. :)

Rodiče Any opravdu nevypadají nějak exoticky... :)
http://4.bp.blogspot.com/_jXWgNx2HcLw/Se8VJspsoWI/AAAAAAAAAe0/Q4PGmF_gvJM/s1600-h/Ana+Ivanovic+%26+Family.jpg
Reagovat
Frick
Neni adoptovaná? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom nevím. :D Je fakt, že po rodičích moc není, ale připadá mi celkem podobná s jejím bráchou... :)
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a7/8e/0d/a78e0dacc534abe44fa87404548c0b36.jpg
Reagovat
Frick
To jo no.

Ale má takovou neevropskou barvu pleti.
Reagovat
smazaný uživatel
Do Juhoslávie chodilo veľa dovolenkárov...
Nejako sa to tam uplichtilo.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když není stream na Kiki, tak jsem se podíval na highlighty z tohoto zápasu... V 1. setu asi nebylo co řešit, ale ve druhém to byla pořádná bitva. Nicole se od stavu 0:3 hodně zvedla a pro Anu to nebylo vůbec jednoduché. O to víc jsem rád, že to Ana zvládla a bylo vidět, že při podání rukou Nicole pochválila. Asi rozhodující moment byl ten winner z returnu, díky kterému Ana získala minibrejk na 5-4. Jinak musím říct, že Nicole má pořád světový return a slušná zbraň je i servis. Dokáže zakončit výměnu neskutečně rychle a přesně. Musím říct, že mi její hra docela připomínala Petru, když se jí zrovna daří. Nicole byla taky vždycky agresivní hráčkou... Po shlédnutí těch highlightů opravdu nepochybuju, že se vrátí aspoň do Top 100.

Jinak na konci toho videa bylo hezké, jak Anička dostala od dětí velkého méďu. :) Byl s ní dokonce i na tiskovce... :D
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/572972660826763264
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/572975301556342785
Reagovat
smazaný uživatel
mame samozrejme na Ivanovic jiny pohled, ale me zklamala, pripadala mi s povzbuzovanim sebe sama behem tohoto zapasu - vzhledem k okolnostem, tedy teprve pozvolnemu navratu Nicole - jak silena.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si snad myslíš, že Ana bude přizpůsobovat svoje povzbuzování tomu, jaká soupeřka stojí na druhé straně? :D Ana se povzbuzuje každý zápas stejně a osobně na tom nevidím nic špatného. :)
Reagovat
smazaný uživatel
no ja nevim, jistou rozumovou korekci projevu bych ocekavala, ale treba chci prilis.. :-)
Reagovat
blixa
Od Montyho nebo od Aničky ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis... a jeste dostala od deti velkeho medu...no...
...pak s tema deckama neni zadna rec...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Nicole, nádhera co tam hrála v tom 2. setu.
Reagovat
lars
"Když jsem uviděla, s kým budu hrát, tak jsem věděla, že to bude těžký zápas, protože ona je skvělá hráčka," řekla Ivanovičová na adresu Vaidišové.
otazkou je co tim presne myslela?
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná hráčka snad nikdy nahlas neřekla, že když viděla los, tak se zaradovala, že to bude jednoduchý zápas. :)
Reagovat
VlS
No preventivně zdůvodnění případné prohry, bych řekl.
Reagovat
PetaM
Už vidím třeba Serenu, jak před zápasem říká: "Podívala jsem se na pavouka. Jméno protihráčky jsem nikdy neslyšela, ale věřím, že jí porazím maximálně 2x 6:0." :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
Frick
Co měla znamenat ta narážku na ten můj parazitimus? Co je tak strašnýho na tom, že pokud Lucka dosáhla nějakého svalového přírůstku, tak kolik to mohlo bejt i "číselně"?
Reagovat
Frick
...možná skutečně ten údaj o váze neuvádět. Lepší žádný údaj než nereálný.
Reagovat
misa
Před startem každé sezony povinně na váhu :-)
Reagovat
Frick
Proč takto kousavě? U profi sportovců jsou zajisté zdr. prohlídky naprosto běžné. A základní součástí zdr. prohlídky je ano - zjištění tělesné výšky a váhy.
Reagovat
Fandina
Nevím, kolikrát a kdy si Lucku viděl, ale podle mě je pořád stejná. Viditelně nepřibrala.
Reagovat
misa
to už je vrchol! Sama Lucka přiznala, že má větší svaly.
Reagovat
Fandina
Vrchol čeho? Že vypadá kolik let stejně?
Reagovat
misa
Jak může vypadat pořád stejně, když sama říká, že má VĚTŠÍ SVALY než před lety?
Reagovat
Fandina
Vypadat může stejně, to doufám chápeš, i když má větší svaly. Já netvrdím, že váží jinak, já jí nevážila, jen říkám, že mě připadá pořád stejná.
Reagovat
Fandina
a zase hrubky ... ji a mně
Reagovat
VlS
Míšo, a není to úplně jedno? až se budeme bavit o judu, boxu, kde jsou váhové kategorie, tak to bude významný údaj. V tenisu je zcela bezvýznamný. Masha, stejně vysoká nebo možná i vysší než Kája si uvádí o 12 kg nižší váhu , než Kája. Rád bych to na tý váze viděl, ale nemá to baprosto žádnou relevanci, je to jedno.
Reagovat
misa
Je to jedno, psal jsem to kvůli nicku F., ale nemá to cenu.
Reagovat
Fandina
Kvůli nicku F.? Hezké!!!
Reagovat
Frick
Vyšší váha může napovědět něco o síle, možná i nějaké sprinterské výbušnosti při doběhu atp.

Naopak nižší váha může poukazovat na to, že hráčka má velkou výdrž běžkyně dlouhých tratí. :o)

Nakonec u Káji by to i odpovídalo. Je hubená jak lunt a její počet zápasů je ohromnej. Kdydy nabrala více svalů, možná by už takové tempo nedávala.
Reagovat
Fandina
Asi to bude individuální. Kája je asi stejně tak hubená jako Sharap. A jak známo, ta hraje hodně silový tenis.
Reagovat
Frick
2009 vs. 2013
http://abload.de/img/2009x2013o9sh5.jpg
Tak remíza. Nebo ne?
Reagovat
Fandina
Je to podobné. Možná má teď větší svaly, když to sama říká ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
největší rozdíl je v tom pohledu.
Na tom prvním obrázku jako by si Lucka říkala něco ve smyslu "ježiš, vono to teď ke mě přiletí, co s tím?"
Na tom druhým už "jen pojď ty parchante, já ti ukážu"

Verze 2015 už tam má upgradeovaný i sem tam lehlký úsměv na returnu, prostě se to furt tak nějak posouvá a vylepšuje.
Reagovat
misa
Už zase ovázaná...
Reagovat
sprchon
https://www.youtube.com/watch?v=L6n8fgaTvcg

Tady jsou highlighty ze zápasu Nicole vs Ana.
Musím říct, že od stavu 0:3 ve druhém setu to byla od Nicole fakt pěkná podívaná. Nicole diktovala tempo, dokázala proti Aně hrát svoji hru. Super, jen tak dál. :)
Reagovat
Mayo
Dúfam, že Nicole vyhrá GS titul. Pojď.
Reagovat
VlS
A řekls jí to? Aby věděla co má jako dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis-arena.cz/nadal-vratte-se-k-antuce-jde-o-tradici-i-zdravi--6116cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Trapák Nadalová
Reagovat
smazaný uživatel
a antuka není tradiční. První povrch na kterém se hrálo byla tráva. A na trávě se hraje pouze Wimbledon a 4 malé turnaje. To mi hodně vadí že není na okruhu žádný pořádný turnaj na trávě
Reagovat
PetaM
Však nemusí hrát na hardu, když má takový problém, ježiši ...

Já bych zase nasadil trávu, pro mě nejlepší povrch a skvěle se mi na ni hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Treba mu teda vysvetliť tú tradíciu, keď mu ide o ňu. Kedysi sa AO, W, US Open hrávali na tráve. Čiže 3 GS v roku. Tak nech bojuje za ňu.

A je dobrá aj pre zdravie :)
Reagovat
Kozoroh
Jde mu jen o to, aby ON vyhrával a ON vydělával a ostatní tenisté jsou mu slušně řečeno fuk...
Reagovat
smazaný uživatel
Začínam byť o tom presvedčený..
Že keby vyhrával všetko na tráve a na antuke nič, tak by bojoval za trávu, že je to historický povrch, výborný pre zdravie + ďalšie pindy.
Reagovat
janek_da
Linette se rozplakala. V 2.setu odvrátila 2MP na returnu, v TB 3.s vedla 5:1

Nara teda nepřesvědčila vůbec. Dá míč na čáru, tak další úder už se jí konečně povede dát do autu.
Reagovat
Fandina
Rozplakala se po zápase, ne?

Jinak je to šikulka, viděla jsem jí vloni na ITF v Olomouci. Je dobrá.
Reagovat
Fandina
Oprava ... předloni ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Linette prave prohrala z vedeni 5:1 v tiebreku..to je akorad adeptka na ten tvuj cvokhausen.
Reagovat
janek_da
Budu bedlivě sledovat. Mám velký přetlak adeptek.

... a je to s velkým "C" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tahle je urcite s velym "C";)
Reagovat
smazaný uživatel
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6eZUbU-VzyP-glM9FBlZP35kymilWQMvwFAa9GVZyEk67ysn-vQ
Reagovat
janek_da
Jasně, ale ta je pro můj klub drahá. Nepodchytil jsem v mládí a teď už je pozdě.
Reagovat
dadaft
Pavljučenková na RG 2011 ve čtvrtfinále vedla nad Schiavone 6:1 5:1 a projela to. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z nejakym odstupem dalsi dil tenisoveho sketch komixu;)
Je to cerstve vydani...;)
-----------------------------------------------------------

http://sketchtoy.com/64636610

-----------------------------------------------------------

Priste...
Je opravdu Stef novym tenisovym orakulem? Jak Andre rozezna dva byky mezi sebou, Andyho a Noldu? Navstivi slavny par nejvetsi "diru" zemekoule v Grand Canyonu a Stef vyvesti Andremu, kdo rupne behem roku na GS ve WTA? Co na to rika NASA? Co se skryva za jejich tajnym projektem pod taknym nazvem "KANaREK"? Je Stef opravdu agentkou FBI?
No a hlavne... co na to vsechno rika Tim Smyczek!
Reagovat
VlS
Hmmm, rozezna dva ....... a to znáš, jak si jízdní policajti rozeznají koně?
teoretizují o tom u piva a tak ten jeden říká, " tak jeden mu ustřihne ocas" Tak jo, řekne druhej a jak řekli, tak udělali - bohužel oba. Tak zas mudrujou u piva a jeden říka- " tak jeden mu ostřihá hřívu". Tak jo, jak řekli, tak udělali. Zase oba.
Mudrujou znova u piva a ten jeden říká - tak já budu mít toho bělouše a ty toho vraníka.
Reagovat
smazaný uživatel
;) jo ten znam...;)
...vcera jsem slysel...trochu jiny motiv...

Vratil se manzel drive domu, no a najde svou manzelku v posteli s milencem...toz na nic neceka, jde k nemu, bere ho, a prohodi ho nekomromisne oknem ven...
pristi tyden se zase vraci drive domu, no a znova, milenec s obvazanou hlavou a rukou v sadre v posteli z jeho zenou...toz co s nim, ze.... bere ho, a znova ho prohodi ven oknem...
Dalsi tyden...zase se jednou vraci drive domu, a co nevidi v posteli, borec skoro cely v sadre a opet z jeho manzelkou v posteli...toz tak jde si zase pro neho, no a ten milenec...uz nevydrzi...
Jako sory, o co ti porad jde?
Jak o co? Jak o co? Lezis s mojou zenou v posteli, ty hajzle...!
No a milenec na to:
Mankote...toz do prcic... to mas rict rovnou a nedelat celou tu dobu nejaky nepochopitelny symbolicky narazky s tezko odhadnutelnym podtextem...
Reagovat
janek_da
Reagovat
VlS
Hm, něco podobnýho. Tři chlapáci se baví u piva, kterýho manželka je sexuálně výkonnější. Ten první vykládá něco o polohách, frekvenci, intenzitě křiku a tak dál. Druhej si k tomu nasadí 100% a v podstatě nic jinýho. Třetí sedí a mlčí, cumlá pivo a furt nic. Tak tomu jednomu to nedá a ptá se, tak Francku, a jaká je ta tvoja?
Francek upije a povídá : a víš, že vlastně nevím, někdo říká super, někdo říká nic moc, no pak si vyber.
Reagovat
janek_da
ot:

rapsodie v modrém
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=621166721361720
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
cekal jsem mnoho veci, ale tohle jsem opravdu necekal;)
Reagovat
janek_da
Chci pochvalu od NÍ :-)))
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B_QWXZ-U0AAejAc.jpg:large
Reagovat
janek_da
To snad Mach s Šebestovou proměnili Jonatána.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ted koukam, ze si to vykompensoval;)
pochvala asi nebude;D)
Reagovat
janek_da
Jakto? Se snažim.
Reagovat
VlS
to je Kopčem z lovců mamutů. Jen nevím, kde je Mamutík
Reagovat
smazaný uživatel
chapu, treba se dockas;)
Reagovat
sprchon
Gratulace Nicole, ze se drzela v utkani proti hracce top 10. Jen tak dal! :-)
Reagovat
Kozoroh
Jestli chcete, tak na této stránce - http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/229522/chat-odpovida-prezident-ceskeho-tenisoveho-svazu-ivo-kaderka.html - můžete klást otázky předsedovi tenisového svazu Kaderkovi.
Reagovat
blixa
Stejně by mě zajímalo, kdo tam toho klauna pořád drží. Nějaký kompromis Černoška se Šavrdou ? Všichni ho nesnáší ale furt je prezident.
Reagovat
Fandina
Tak ho asi ostatní snáší, když ho pořád volí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
On si to ovšem do značné míry pojistil tím, že nechal schválit změnu stanov, která výrazně omezila okruh kandidátů na prezidentskou funkci - může kandidovat jen ten, kdo působí v poměrně malé množině funkcí ČTS. A protože tam jsou samí Kaderkovi lidé, nikdo proti němu kandidovat nebude.
Reagovat
Fandina
Známe to. Když jsou nějaké zajímavé funkce, vždycky se najde někdo, kdo má na ně chuť ... úsměv
Reagovat
VlS
No, že by to přeháněl s konkrétností odpovědí se říct nedá. Na ty otázky by takhle obecně asi dokázal odpovědět kdokoliv.
Reagovat
blixa
Klasickej Kaderka, neřekl v podstatě nic a to je třeba hodnotit kladně :D Hlavně že se nezapomněl pochválit, jak 17 let dobře prezidentuje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
On asi hodně věcí udělal dobře, například v oblasti podpory mládeže. Ale chování řeznického psa vůči úspěšným tenistům (současným i bývalým) mu prostě nikdo neodpáře.
Reagovat
dadaft
gratulace k postupu do hlavní soutěže turnaje WTA.
rozhodně bych se nezlobil, kdyby se Nicole na nejvyšším okruhu začala ukazovat pravidelně.
zdá se, že věci jdou správným směrem. ))

jinak od triumfu Šafi jsem neviděl ani jeden zápas, ale dneska bych rozhodně chtěl dát Zvoneček a Polonu s Magdou -- jen mě mate, že nejsou zatím žádné streamy...
-------- je z Monterrey obraz a zvuk, že?
Reagovat
VlS
Je to nějaký divný. Díval jsem se na Nasťu a Danku, ty na tennistv byly. Asi i Ana s Nicole, ale to jsem spal. Před tím nebylo nic, asi mafiáni prodali elektrony s koksem.
Reagovat
Fandina
Včera byly streamy jen z jednoho kurtu. Kurtu číslo jedna. A pak asi i z centru, když tu čtu, že byl stream na Nicol. Ale to už jsem neviděla.
Reagovat
dadaft
tak streamy už jsou na světě )), snad pošlapou dobře a nebude to jenom jedna kamera na sloupu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ty navraty...
Ty navraty, to neni zadna legrace...to neni jen tak...
...to mas...rozhodovani, raketu musis mit, a nejlepe vice raket, vahu, abys to vyvazil vsechno, struny, nahradni struny, alternativni struny, a ted to mas, nekdo aby ti to vypletl, nahradnik na vyplety taky, ze...dale micky, hodne micku, hodne dobrych micku, plechovky, kose na micky, hazeci stroj, nahradni hazeci stroj, taky sparinga je dobre mit, nahradu za nemocneho sparinga, dale trenera je take dobre mit, kondicniho, ktery te dostane do kondice, a kondicniho, ktery dostane zpatky do kondice kondicniho, a to nepocitam kurty, nejen betonove, ale i antukove, mouckove, oranzove, zelene, a to jeste nepocitam lajny, sit, nahradni sit, kolicky na propocene pradlo, lavicky na pauzy, rucniky, nejlepe hodne rucniku, sportovni lahve, termosky, gymnasticky a stretchingovy koutek, no a dale kameru na nahravani, aby se hrac videl, videoanalityka, a to nepocitam osvetleni nad kurty, pripadne zastreseni, takze to mam plachty, koliky, kladivo, snury, a to jsme jeste nedosli k obleceni hracky, tenisky, nahradni tenisky, jo hodne to zhltne tenisek, ponozky, to mate hodne ponozek, spodni pradlo, teple pradlo, lehke pradlo, a tech tricek, co to zhltne, a to mas ksiltovky, cepice, celenky, batuzky, tasky, talismany, kosmeticka tasticka, nuzky na nehty, maly pilnik, vetsi pilnik, pinzetu, rasenky, mapu, pripadne kompas, aby se neztratila pri prejezdech z jednoho turnaje na druhy...no co bych povidal...
,,,tak nastesti tady ma Nicole Slackera s Frickem, ...jako tak ti to povim..... oni raketu do ruky nevezmou, ale odbornici to jsou na slovo vzati...proste fachmani...

---

Toz vitej zpet;)
Reagovat
dadaft
:-))
no nevím člověče, ale mám pocit, že jsem nikdy neodešel, jen halt teď moc nestíhám,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
jo, tak takovy maly navrat. no;)
Ja to oslavil nahore i komixem na tema tveho oblibeneho Agassiho;)
Reagovat
Davor1
Mám taký pocit, že si na niečo zabudol :DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
No neni to jednoduche...ty navraty...;)
Reagovat
janek_da
nehoupej, sakra nehoupej
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnel jsem dodat...
proste fachmani, takhle uz vyhrali holkam tri turnaje,,,a berou jen 10korun na hodinu;D)
Ale nevim jesti to neni zakazana reklama...toto...
Reagovat
Fandina
A pršelo, jen se lilo ...
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2772691853383230.html
Reagovat
Fandina
A už se uklízí, super.
Dneska se chci podívat na debla Klárky. Včera hrála v singlu moc dobře, tak doufám, že dneska to ukáže i v deblu a postoupí dál. Klárko pojď!!!
Reagovat
Fandina
Bohužel, stream nakonec nebyl, ale Klárka v deblu vyhrála a postupuje. Super Klárko pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
Co Linnet?
Reagovat
Roger_Federer
Linette
Reagovat
janek_da
Já dal na Narru v HC. Jenom trochu, dnešek vypadá plonkově. Jo, ještě Kozlovou za, tušim, 2.15.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tady čtu, tak nakonec stream byl. Škoda, že jsem nevydržel ještě chvíli... Jinak jsem rád, že Ana vyhrála. To už by ta bilance proti Češkám byla trochu na pováženou, kdyby ani proti Nicole nevyhrála. :D Zároveň jsem ale taky rád, že Nicole rozhodně neudělala ostudu. Je fajn, že ji tenis zase baví a jak jsem při jejím návratu psal, že bych jí přál aspoň Top 100, tak teď tomu opravdu věřím.

Naopak Monča Puig mi teď dělá starosti. :( Zápas jsem taky neviděl, asi teda můžu být rád. Ale kdybych věděl, že se to začne hrát až po šesté, tak si to pořeším jinak... Prohrát podruhé za sebou z mečbolů (v Acapulcu ze tří, teď dokonce ze čtyř), to už je vážně k nas*ání. :( Určitě to je těžká zkouška pro psychiku, ale snad se z toho Monča co nejrychleji oklepe. Holt i takové momenty k tenisu bohužel někdy patří...
Reagovat
dadaft
jak to večer vidíš s Kikinou?
je ve formě?
trošku teď o ní nemám přehled...........
Reagovat
dadaft
hm, teď jsem mrkl na kurzy, 1.5 - 2.5 pro Věru, čekal jsem to vyrovnanější,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
Kurz je, jak píšeš asi přehnaný. Když bych byl nucen tipovat, tak že bude ovar, ale nehet bych do ohně za to nedal.
Reagovat
janek_da
Nebyl stream. Nic nevime. Terka hrala po zraneni, ovlivnilo to jeji zapas? Verka hrala dost hrozne, nastesti Riske jeste hur.
Kdyby byly Kiki i Vera ve forme, byl by to paradní zápas. Takhle to moc nevidím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli se dá mluvit o formě. Ve Fed Cupu zahrála skvěle na antuce proti Saře. Pak to nebylo nic moc a teď zase porazila Terezu, proti které měla negativní bilanci 0:2. Takže je to takové nahoru-dolů... Co koukám na kurzy, tak Věra je celkem jasnou favoritkou. To mě trochu překvapuje, protože já očekávám vyrovnaný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jiz jsem predesilal vcera, tak se i stalo;)
David byl vcera ocenen ve Valencii Kralovskou Spanelskou Tenisovou Federaci;)

http://www.rfet.es/media/image/noticias/web/5764_Foto.jpg

Velka udalost pro Davida...;)
Reagovat
janek_da
Kdyby aspoň dostal větší, tu bandasku mléka.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis...zajimavy namet na komix,
...co se skryva v bandasce Ferrera;)
Reagovat
marekv
Tak v prvním setu vylágoš, v druhym dotáhla až to TB, uhrála sedm gamů, tak to není žádnej propadák. Teď co čtu, tak návrat ke svejm soupeřkám na ITFka, tam uhraje víc kol.
Reagovat
janek_da
Tak to byl výživný tenis Danka-Monča. Monča opět potvrdila svoji příslušnost do Cvokhausenu. Protože prohrát zápas s MP na svojem servisu při vedení 40:0 je kumšt, který nedokáže jen tak někdo.
Reagovat
janek_da
A mimochodem pěkný tenis, když to srovnám třeba se Zvonareva-Riske.
Reagovat
VlS
Souhlas - vrhání vražednejch pohledů 100%
proměňování MP - 10%

Pustil jsem si to v okamžiku, kdy Danka prohrávala 0:3 se dvěma brejky, vzala si zpět jeden a ze stavu 5:4, 40:0 pro Monicu jí to Dana ještě vyfoukla. Pěkné, chudák Monty, bude plakat.
Reagovat
blixa
Už mu vyhrála Kikina i Anička, nemůže chtít všechno ;-)
Reagovat
janek_da
Mě se líbí jak vražedné pohledy (Monča), tak usměvavé (Lucka).

Co nesnáším jsou uplakané, a ty jsem v poslední době viděl hlavně u Venus, což mě tedy na ní hrozně zklamalo. Během zápasu ubrečená a na konci si frejersky rýpe do Báry.
Reagovat
VlS
Barunka má víceméně oslavnej článek na hlavní stránce WTA.
jinak fandové na tennis.com až na pár světlejch výjimek hrozně sepsuli Báru, jak si může vůbec dovolit se mračit na Venus 1. velikou. Tak doufám, že jí příště smázne a bude se na ní smát s hubou od ucha k uchu :-)
Reagovat
VlS
A jinak, koukal jsem i na Anu Kareninu - no nevím tedy, jaké si dává cíle, ale moc bCh je nezvyšoval, spíš naopak. To bude těžký.
Reagovat
janek_da
Nemám ji moc nasledovanou. Ale co je pro mě základ. Ve finále s Errani jsem viděl její první servisy 130-150km/h a to se moc nedá potom hrát.
Pavlju byla navíc pro Annu nechutnou soupeřkou, ještě nikdy neprohrála v Mexiku, zatím má skore 16:0.
Reagovat
Davor1
Kája má ten servis podľa toho, ako sa vyspí. Niekedy jej to tam padá a dokáže si ním pomôcť, v iných zápasoch sa zase trápi a servis je slabinou. Musí ešte poriadne popracovať na konzistencii, potenciál má ale slušný.
Reagovat
VlS
ten servis je strašnej, má dobrej pohyb, ne úplně zlej FH, ale to je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim se ji asi nejlepe dari na antuce,,,nevim cim to;)
Reagovat
VlS
Nasťa byla daleko za svým dobrým tenisem, dvojchyby vyráběla sériově jako kombinát.
Reagovat
janek_da
Ona je ted dost mimo, ale na ni v Mexiku ten genius loci působí.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, tak jsi aspoň vyhrál sázku...
Reagovat
janek_da
No jo, velká haluz. Kurz 2.6 byl jasně nesmyslný. Danka má ještě co nabídnout.

A o Monču strah nemám. Hraje srdnatě, nečeká na chybu ani při odvracení MP. Když se jí povede první servis, tak je to super. Viděl jsem hlavně konce 1. a 3. setu a tam mi přišlo, že neměla moc velké procento 1. servisu. Druhý hraje hodně na jistotu, to se vytříbí. Je trošku čitelnější, že dává hodně krosů, ale třeba při odvracení MP, tam švihla BH podél. Samozřejmě winner.

Obě byly hladové po výhře. Pěkný tenis.
Reagovat
VlS
Moničin tenis se mi líbí, je to odvážné děvče. To se časem vychytá.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Je to bojovnice.
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034171

Aktuálně je Nicole 4. nasazená v kvaldě. Dle nového žebříčku by mohla kvalifikační jedničkou. V MD listu jsou stále 4 hráčky s prioritou "2". Čili to vypadá na to, že by na hlavní soutěž mělo umístění stačit.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/historicweekforczechranziq.png
Reagovat
Fandina
A jedna hezčí holka než druhá. Super!
Reagovat
Frick
Čím dál více to začíná vypadat na to, že se ten comeback je na dobré cestě.

Teď otázka, co další program. Trochu bych se třeba obával toho, že by někde v kvaldě na ITF 25.000 mohla mít porblémy s motivací.

Na místa zajišťuijící kvaldu na GS chybí cca 140 bodů...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako kdyby si mohla nějak zvlášť vybírat..
Reagovat
smazaný uživatel
Body jí nikdo zadarmo nedá, musí si ty ITF odjezdit. Pokud ten návrat myslí vážně, tak by problém s motivací mít neměla.
Reagovat
lars
pres divocaka :))
Reagovat
smazaný uživatel
No ale ty take nebude porad dostavat :)
Reagovat
lars
divocak + dobry los+ dobry vykon , pak muze byt SF :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nějakého dostane :-)
Reagovat
marekv
MOTIVACE - PROBOHA !!! ztratit motivaci po čtyřech měsících, tak to snad opravdu ne :-) a jak píše ige, stěží si může ze čtvrtý stovky vyskakovat...
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/229522/chat-ptejte-se-prezidenta-ceskeho-tenisoveho-svazu-ivo-kaderky.html

Určitě vás to bude zajímat - ano ptal jsem se ho na něco. Na co? Jaký plány maj se Štvanicí.

Na níc jinýho už ne. Kdyby třeba tam někdo pokládal otázku, která by se na mne hodila, tak moje určitě neni.
Reagovat
vendulkabendulka
Mam dotaz:
Pane Kaderko, nechtel byste doporucit kadernika, ktery vam doporuci jiny uces nez ten "na pitomce" ktery poslednich par let nosite?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Nicole ten druhý set neurvala, mohla to být ještě zajímavá zápletka s otevřeným koncem. Teď si na konfrontaci s top tenistkou bude zase muset nějakou chvíli počkat, navíc bych se moc nespoléhal na to, že bude hrát tak blbě jako Anče dneska.
Je ale dobré vidět, že Nicole tenis nezapomněla a že ještě nějaký potenciál má. Ale ještě na sobě bude muset, slovy klasika trochu zamakat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký je další plán Nicole již je nějaká představa na kterém dalším turnaji bychom ji mohli vidět?
Reagovat
PH94
Jsem docela zvědavej na tvoje postřehy :)
Reagovat
tommr
v prvním setu Nicole hodně chybovala, ale ve druhým už byla hra zcela vyrovnaná. Nicole měla dobře rozehranej TB druhýho setu ve kterým už vedla 4:3 s jedním minibrejkem, ale Ivanovicová zvládla závěr líp a 4 dobrejma míčkama v řadě zápas rozhodla ...
Škoda, že měla Nicole takovou smůlu na los a vyfásla už v prvním kole turnajovou jedničku. Jsem přesvědčenej, že přes obě Španělky by byla schopná postoupit ...
Reagovat
smazaný uživatel
No v TB měla Anička štěstí hlavně při tom breaku kdy si myslím , že to šlo na 4-5 zpohledu Nikol , kde Anna při returnu trefila těsně lajnu .
Reagovat
tommr
Ivanovicová holt na returnu zariskovala a vyšlo jí to ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já si zase myslím, že kdyby narazila na hráčku, co je schopná poslat míček přes síť víc než dvakrát, tak to vzalo rychlej konec..
Reagovat
smazaný uživatel
To samé platilo , ale i při Nikol kdyby se nevyhazovala Anča by s takovou hrou prohrála .
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže Nicole se vyhazovala. A i když v druhém setu ne tolik, nestačilo to. A to jí Anča hodně pomáhala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a myslím si , že Nikol spáchala o dost víc chyb jak Anna .
Reagovat
smazaný uživatel
To spáchala. Proto nesdílím tommrovo přesvědčení, že by ty Španělky porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
No nebylo by to tak hrozny jako kdyby hrala proti Petkoviv v Top forme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se zapotil ale pěkně si počkal na nejvyšší možný kurz :-) http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MDE1MDYzMTA3NjAwMDrfaPe8JSHFEG%2Fmzyg%3D&kind=LIVE
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka , I když jsi mě trochu naštval sázet na Aničku :) No , ale uží si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přál jsem to ale Nicol. Hlava mi ale říkala že v rozhodující chvíli odejde Nicol hlava. :D
Reagovat
Frick
Za jakýho to bylo stavu?
Reagovat
smazaný uživatel
Anna x Nicol 4:5 0:15 při podání Aničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dobrý. Nakonec celkem spokojenost po tom šíleným prvním setu.
Reagovat
PH94
V TB mela Ivanovic velkou kliku, ale postup určitě zaslouženej :) Každopádně Nicole může být s tímto turnajem víc než spokojená a doufejme, že jí to ještě víc namotivuje :)
Reagovat
lars
Moc nechybelo a mohla mit set
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nic no nekdy příště každopádně velký pokrok.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom nejhorším momentě ji zase nešel servis...
Reagovat
smazaný uživatel
jj slo videt , že když už náhodou ho trefila Anna neměla šanci .
Reagovat
smazaný uživatel
teď veliká škoda :-(
Reagovat
PH94
6-6!
Reagovat
PH94
Ta Ivanovic mi začíná hrozně vadit..ajde, ajdee..
Reagovat
smazaný uživatel
je to takové nepříjemné, to jo. Ona to prožívá, jakoby hrála nějaké finále. Asi se Nicole trošku bojí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bojí bojí!!
Reagovat
lars
stream je na drakulovi
Reagovat
PH94
Pojd Nicole!
Reagovat
smazaný uživatel
V druhým setu Nicol prohrávala 3:0 ale pak vše hodila za hlavu a její bum prásk stylu se bojí i Kvitová na Wimbledonu :D
Reagovat
smazaný uživatel
kurz 2,2 na set Ivanovic a ja to chtel davat za 1,2 na zacatku setu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nicol se absolutně zatím nechytá. Škoda čekal jsem že by na ní mohla vlítnout (snil jsem o tom). :-D
Reagovat
tommr
škoda, že jí nevyšel brejk na 2:1 - Ivanovicová mohla trochu znervoznět ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje tak špatně jen hodně chybuje, ale má i dobré chvilky...
Reagovat
smazaný uživatel
no už se celkem chytla. Chce to brejk teď.

Pojď
Reagovat
Frick
http://www.television-envivo.com/univision-tdn-en-vivo.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem chtel jit spat!!! Ty jsi buh!!
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jde i na fortune v super kvalite!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale miluju tě!
Reagovat
lars
jakou mate kvalitu?
Reagovat
smazaný uživatel
špatnou..
Reagovat
lars
ja skoro neprectu skore:((
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fortune je v pohode kvalita.
Reagovat
lars
musis tam money?
Reagovat
lars
....mit...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě stačí mít účet...
Reagovat
tommr
lepší špatná kvalita než nic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
diky už jde i tady http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2771891857383310.html
Reagovat
sprchon
No jo, fakt není a nebude. :(
Tak nic, jdu zase spát... Koukám, co zase vyváděla Terka. Ještě, že jsem ušetřil nervy, krásně se mi spalo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to vzdávám. Zápas Garcia - Knapp skončil a stream v nedohlednu... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už několik hodin se těším na ten zápas a ono z toho nic nebude!! :-(
Reagovat
PH94
Je to tutovka?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se zeptám jinak je možnost že to vysíláno bude? Od začátku dne je stream jen z kurtu číslo.1... Z centru nebyl ani jeden stream takže tam nic nejede. Ještě teď jsem kontroloval streamhunter kde koukám na každý stream a Nicol x Anna tam chybí.
Reagovat
PH94
To je fakt v háji tohle...to se jen tak nevidí
Reagovat
smazaný uživatel
Na drakulastream.eu program dalsich zapasu... ¨
Mattek-Sands - Schiavone
Pavlyuchenkova - Schmiedlova
Hantuchova - Puig

z centru prostě nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by na Anu jako nasazenou jedničku a obhájkyni titulu nebyl stream? :(
Reagovat
PH94
Dlouho jsem to považoval za něco naprosto nereálného, ale asi to tak opravdu bude..
Reagovat
smazaný uživatel
Vše tomu nasvědčuje. :-( Zatím bohužel to co jsem napsal nikdo nevyvrátil...
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možný. :( Tak já zkusím počkat a uvidím (nebo neuvidím). Stejně se mi teď nechce spát, tak zapařím Fifu a pak se kouknu, jestli něco najdu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já zítra nic nemám takže se kouknu na první díl House of Cards a budu doufat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Další špatná zpráva... Začal další zápas na centru Garcia x Knapp. Stream zase není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už je fakt divný. :(
Reagovat
PH94
Tak jdu chvilku zdřímnout, budík nastavuju na 1:00 a jestli nebude stream na Nicole, tak bych se chtěl zeptat jestli jsou normoš :D
Reagovat
Frick
Terka bohužel, opět se jí nedaří. Je to od ní jak na houpačce. Vlastně od toho Wimblu se jí taky nedařilo. Až přišly halový turnaje ve Francii.

V lednu to bylo celkem dobrý, ale od toho Fed Cupu je to zase špaténka. Co se dá dělat.

Ale asi skutečně by měla něco udělat s tou hlavou. Na druhou stranu - ono by bylo sice velice snadný říct - ta je labilní, bulí, rozhodí se a kvůli tomu prohraje.

Ale byla by labilka schopna vyhrát takový zápas, jako bylo 3. kolo Wimblu s Bojanou?

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1211656
Reagovat
Fandina
Sám se ptáš, sám si odpovídáš. Já k tomu jen dodám. Nenapadlo tě, že brečí právě, když se jí nedaří a ne naopak? Možná, že problém který popisuješ není příčinou, ale důsledkem. Pak by ses nemusel na nic ptát.
Reagovat
EllNino
víš kolik labilek je ve WTA, Terka není nějaká anomálie :D ...navíc Monča a Kiki, prostě technicky a tak se mi zdaj daleko lepší hráčky než terka, nemužu si pomoct :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně jedna Češka, na kterou se moje favoritky naučily hrát... :D
Reagovat
Fandina
Terka to měla s Kiki 2:0 a dneska to nebylo k vidění. Tak těžko soudit, jak to probíhalo. Ale dovedu si představit, že Kiki Terku dneska přestřílela a příště to může a já bych si přála, aby to bylo naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Na konci loňského roku Tereza porazila Kiki ve finále Limoges... Ale narážel jsem taky ještě na tu týden starou výhru Monči Puig nad Terezou v Acapulcu.
Reagovat
Fandina
Kiki i Monča jsou super tenistky, já je beru za celkem zkušenější než je Terka a já je obě beru. Ale také docela věřím Terce a doufám, že ukáže svůj potenciál, vlastně se objevila víc vloni v polovině, takže doufám, že se ještě ostřílí a něco víc ukáže. Několikrát jsem jí viděla hrát na živo a podle mě na to má.
Reagovat
Frick
Já vim, ale řev, to jsem fakt neviděl ještě. Kdyby třeba vztekle třískla raketou, ale to bulení.

Mne přijde, že jí to musí hrozně rozrušovat.

Ale třeba je mimorádně vtipný si třeba představit Karolínu, že by v setu prohrála o brejk, šla se radit s trenérem a přitom by bulela jak Tur.
Reagovat
Fandina
Karolína se nějak moc citově neprojevuje. To neznamená ale, že když to nevidíš, tak v hlavě něco neprobíhá.
Jak jsem psala, to, že si někdo pobrečí může znamenat, že se člověk uvolní a pak jede dál. Naopak, může to i pomoct ve výkonu.
Reagovat
Fandina
Se slzičkami vyplaví emoce a je to.
Reagovat
smazaný uživatel
A Smitková už jede - do hajzlu...
Reagovat
smazaný uživatel
Batwoman vyhrála, tak teď ještě Catwoman... :)
https://pbs.twimg.com/media/B_EQizdVAAAOv3r.jpg

Dnešní večer se pro mě vyvíjí zatím skoro ideálně...
Dynamo - výhra
Davos - prohra
USK - výhra
Kiki - výhra

Jinak se omlouvám Kiki, že jsem ji dneska trochu zanedbával, ale jinak to nešlo. :) Navíc ani nebyl stream, což si myslím, že je škoda...
Reagovat
Titan
Ta půjde domů po prvním kole, jako na AO...:-)
Reagovat
EllNino
nooo, uvidíme, jaký bude souboj s Nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Kiki, bych rád klávesil ... a vzhůru k 1 ... ale nééé, ještě je čas mé Maruš:))))
Sáro, vydrž: ééhhh
Reagovat
EllNino
Jako tohle fakt ne ...odvrátí mečbol, když je to 2:5, pak jí brejkne čistou hrou, vede při podání 40:15, aby hned první brejkbol(mečbol) neodvrátila...achjo
Reagovat
PH94
Co k tomu říct? :D
Reagovat
EllNino
bože ...v obou setech to samý, vážně smolná prohra ...ale zase mohlo to bejt 6:4 6:2, to je taky fakt, ale míň by to mrzelo, protože kdo ví, jak by se to vyvíjelo dál ...ale to je tenis no
Reagovat
smazaný uživatel
No, nepůjde mezi top, ale mezi labilky. Mezistupeň...
Reagovat
EllNino
jj ...
Reagovat
EllNino
to je cvok
Reagovat
smazaný uživatel
Vstávat nebo nevstávat? Až mi v jednu zazvoní budík a nebude stream...hm :D
Reagovat
PH94
Hmm Terko? SKvěle! :) To se ti teda musím omluvit, ptž za stavu 0-3 jsem už vůbec nevěřil ..
Reagovat
PH94
Tak se nakonec omlouvat zas tolik nemusím...:D
Reagovat
Titan
Otázka na dobrou noc...
Které 4 tenistky vypadají jako totální trapky...:-)
http://postimg.org/image/4jnlx9oo9/
Hlavně aby byly vidět Rolexky...:-)
Reagovat
blixa
Kdyby ti Rolex platil za reklamu, taky bys je sám rád ukazoval :D
Reagovat
Titan
Já bych ze sebe billboard neudělal, a ještě tak vyzývavě... Ještě , že Ivka nedělá reklamy na koupací čepice...:-))
Reagovat
blixa
Že by na sobě měla jen koupací čepici ? To by myslím nebyla špatná varianta :D
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka na dobrou noc: Přidá si monty25 Titana do ignoru? Splňuješ všechna kritéria... :D
Reagovat
blixa
Přitlač, takové štěstí už příště nemusíš mít :D
Reagovat
Titan
Mě tyhle hry na kočku, myš a multinicky nezajímají...:-)
Hlavně si připrav kapesník...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Autora tohoto komentáře máte v ignoraci. (zobrazit komentář)

A ještě vám tam přidám Oina. Ať vám není smutno, klucí... :D
Reagovat
blixa
Montyho ignor jede !:D Kdo není u montyho v ignoru, jako by nebyl ! :D :D
Reagovat
mrafe
Nediv se, jeho umělecká díla jste mu dostatečně neocenili, tak změnil taktiku. ;-)
Reagovat
Jan
Nová móda strašit ignorem :)) Kdyby se tak řešily politické spory :)
Reagovat
EllNino
Terka odvrátila mečouna a brejkla čistou hrou, zajímavý, že si celej zápas při podání Kiki moc neškrtla, ale 2x jí brejkla 0:40 :D
Reagovat
smazaný uživatel
To není dobré. Jako by Kiki chtěla zmírnit moje nadšení z basketu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to dobrý... :)
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Tomasito
Prosim Vas pekne..nemate nekdo nahodou nejaky link na zapas Ivanovic-Vaidisova?? Diky
Reagovat
fretek
Zkus www.StreamHunter.eu nebo www.yopika.tv
Reagovat
smazaný uživatel
Salamanca - USK 48:50, stav série 0:1
Prosím vás, pokud máte aspoň trochu rádi basket a nemáte to daleko do Prahy, přijde v pátek holkám zafandit od 18 hodin do sportovní haly Královka (na Letné). Můžete být svědky historického okamžiku - postupu do Final Four (mezi čtyři nejlepší kluby Evropy). Já tam nechám hlasivky, aby se to povedlo! :)

A ještě něco: Chtěl bych vzkázat Genie Bouchard, ať nenechává hrát svoje příbuzné hokej... :D
http://www.livesport.cz/zapas/W8Miix3b/#prehled-zapasu
Reagovat
Fandina
Háčka ve dvou. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
PH94
4-6 0-3 a je prakticky po zápase..
Reagovat
Fandina
je to jeden brejk, ještě se třeba zvedne
Reagovat
smazaný uživatel
nonono, není, Kiki je tenisovej lůzr, účažel. Zrovna Kiki by mi nevadila na sv.1:))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Terka neprožívá zrovna dobré období :(
Reagovat
EllNino
0:3 ...po tý skreči v Dubaji to nějak není ono :/
Reagovat
Frick
Vyřiď jedný nejmenovaný hráčce

"PŘESTAŇ BULET TY JEDNA HYSTERKO, NIKOHO TIM NEDOJMEŠ!"
Reagovat
PH94
:D
Reagovat
EllNino
no ...
Reagovat
Fandina
Nejsem si jistá, jestli je smyslem pláče někoho dojímat. U hereček možná, u normálních lidí nikoli. Někdo je pláče, někdo se vzteká, někdo nedělá nic. Každý se projevuje jinak, když se mu nedaří.
Reagovat
Fandina
Pláče, tedy holky k tomu mají blízko.
Reagovat
EllNino
Terko Terko, ze 40:15
Reagovat
PH94
Terka 4-6 :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zvladne to ta KiKi dneska, nebo nezvladne?;)
Reagovat
smazaný uživatel
No zatím to vypadá dobře. :) Ale přiznám se, že mě teď víc zajímá, jestli to zvládnou baskeťačky USK v Salamance...
Reagovat
smazaný uživatel
Bych to Kiki přál, herně má na hodně. Monty, máš ale záběr - jak ruskej kombajn!!! :)))
Reagovat
aligo
no nic jdu H+H už začaly tak čus ;)
Reagovat
PH94
To je stream pouze na jeden kurt nebo co? To neuvidíme ani Nicole? :/
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole uvidím na hraje na Center courtu. Stream určitě bude. To je u WTA International bežné že jsou kamery jen na jednom kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: uvidíme hraje na..
Reagovat
smazaný uživatel
Nektere Internationaly maji i vic kamerovych kurtu...nektere maji i cele pokryti, jak se hraje v hale na dvou;)
...takze zaloba?;)
Reagovat
smazaný uživatel
To si piš že je zažaluju.
Reagovat
Fandina
Teď ale momentálně z Centru stream není. Bohužel. Je stream jen z kurtu 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vůbec stream na Nicole? Nikde ho nevidím, pokud to teda nebude na shifty.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel není. Terku přesunuly až na kurt č.2 a ten je bez kamer :(
Reagovat
smazaný uživatel
Terka neva, chtěl jsem vědět Nicole, ale vidím, že to píšeš nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že ne.
Reagovat
Fandina
Na Nicol je stream avizovaný, ale jak tak koukám, tak z centru žádný stream momenálně není. Funguje jen stream z kurtu 1 kde hraje Hercog se Sanchez.
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď nevím, jestli mám vstávat :)
Reagovat
Fandina
To já nevím také, jak to bude. V programu je napsáno, že bude hrát ne dřív než 5 p.m. a na centru.
Reagovat
tommr
vypadá to, že zápas Terezy začne dřív než bylo původně plánováno - byl posunutej a začne jako čtvrtej v pořadí na C2 ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už se hraje... To se mi zrovna moc nehodí, protože jsem měl v plánu koukat, až skončí basket. Navíc nikde ani nevidím stream...
Reagovat
aligo
Terku přesunuli na volný kurt a ten myslím že je bez kamer...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak tím se to vysvětluje. :) Já právě všude vidím streamy jenom na Hercog - Sanchez.
Reagovat
aligo
na větří kurty se daly čtyřhry protože jsou kratší a jak je našlapanej program tak se to dneska musí všechno stihnou a na CC a 2C je nejvíc zápasů
Reagovat
PH94
Bude stream na Terku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
bude
Reagovat
smazaný uživatel
á tak nebude. Livesport mě zase zradil :) já se pořád řídím podle té televize co je tam. Ach jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, zrovna Aničče má Nikolka co vracet (SF RG mj.):)))
Nikolko!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli vyhraje, tak ji překřtím na Nikitu!!! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si s něčím pleteš. Na RG se nikdy neutkaly...
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/ivanovic-95820/vaidisova/
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Nojo, W, ČF, ten zápas pamatuju, tam to Nikolka pokazila na síti (resp.Anička dobře zahrála klíč).
To víš, Monty, už jsme toho viděli moc:)))) Prostě Vackovce v návratu přeju.
Reagovat
ArtyF
?V mých očích podala Nicole výkon hráčky Top 20. Samozřejmě podmínky tady v Monterrey jsou pro její hru téměř ideální a je otázkou, jestli ho bude schopná opakovat a tuto úroveň udržet. Pokud ano, bude hrozbou pro jakoukoliv hráčku světové špičky,? řekl trenér Hradecké.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/nabity-tenisovy-vikend-hlavackova-hradecka-fe0-/tenis.aspx?c=A150303_085642_tenis_tny
Reagovat
aligo
mě naštvala.... ://
Reagovat
smazaný uživatel
no to teda nechápu, cos čekal.
Reagovat
aligo
no měla na to..:/ měla na to jí porazit :)) a teď H+H :))
Reagovat
aligo
hned po skončení zápasu :)
Reagovat
sprchon
Tvůj komentář se objevil dokonce i tady:

http://nicole-vaidisova.com/updates2.php?id=.81
Reagovat
smazaný uživatel
asi to tady stalkuje admin tý stránky :-)
Reagovat
Fandina
nebo tu píše ... úsměv
Reagovat
lars
nebo ani mracku?
Reagovat
janek_da
hm, rám, pak prase. Dobrá práce od Timey
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel zápas Nicole neuvidím :( musím vstávat brzy. Hold si to pustím ze záznamu a příští týden s to Indian Wells vynahradím
Reagovat
PetaM
Neboj, IW stejně začíná až ve středu :D
Reagovat
smazaný uživatel
stejně máme příští týden jarňáky tak se těším že budu do noci koukat na tenis :)
Reagovat
PetaM
No, ale kdyby IW začínalo v pondělí, tak toho stihneš nakoukat více, než od středy :D
Reagovat
smazaný uživatel
to zas jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
nj, jenže tohle je IW.. asi nebudou vysílat zápasy hned od 1. kola.. nebo vždycky to tak bylo, pokud se nepletu. Takže ty prázdniny sou, co se tenisu týče, celkem k ničemu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale zase uvidím Petru i v nočních zápasech. Uvidíme co budou vysílat
Reagovat
VlS
Tvůj optimismus bych chtěl mít.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
to ja tedy ne...vzdyt ani nevim o cem hovori;)))
ja radeji takovy vic vedomy optimismus;)
Reagovat
smazaný uživatel
*nevi
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak ne. Podle stránek IW by měly být k vidění zápasy už od středy.
Reagovat
lars
tak to bysi mela jit na nejakou brigadu treba do kuchyne:))
Reagovat
smazaný uživatel
holt kvitofka
Reagovat
janek_da
Tak to byla obrovská minule od Janiny :/
Reagovat
janek_da
minela
Reagovat
Roger_Federer
1,12-6..Bet365.od betradar
Reagovat
janek_da
Ty máš koupený betradar??
Reagovat
marekv
Pinna 6,5
Reagovat
janek_da
už jsem psal :)
Reagovat
sprchon
Asi oželím Kiki s Terkou. :(
Potřebuju se vyspat, tak to jdu ted zkusit. Budíka nařizuju na 1 hodinu ráno.
Reagovat
smazaný uživatel
asi budu věřit tvé časové intuici a dám si ho taky na jednu.
Reagovat
Davor1
Super, som rád, že je definitívne späť. Pred rokmi som jej veľmi fandil, strašne sa mi páčila, keď ako uragán vletela na okruh, ako pubertiak som z nej bol hotový, vlastne ona bola vtedy tiež ešte decko :DD

Škoda toho žrebu, s Ančou asi nebude mať žiadnu šancu, jedine žeby tá odohrala zápas v jej klasickom brainless móde, čakám však ale, že dnes už bude chcieť konečne vyhrať, na tom turnaji prakticky nemá konkurenciu a už si veľmi nemôže dovoliť pokašľať ďalší turnaj. Nicole ale môže byť v pohode, svoje si spĺnila a pomaličky pôjde hore, neobhajuje nič a herne to už bude len lepšie, takže sa dnes prípadnou prehrou nemusí vôbec zaoberať...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska mám opravdu nabitý den. Před chvílí vyhrálo Dynamo důležitý zápas ve čtvrtfinále play-off KHL a srovnalo stav série na 2:2. Teď mi hraje Davos pro změnu play-off švýcarské ligy. Od devíti zahajují baskeťačky USK Praha čtvrtfinále Euroligy proti Salamance. No a potom ještě tenis a dvě moje favoritky proti Češkám: Kiki proti Tereze a Ana proti Nicole. Ještě teda Monča Puig proti Daniele, aby to bylo úplné. :)

Jinak jsem přesně čekal, že Ana dostane Nicole. Moje favoritky teď hrajou proti Češkám docela často (a nejsou moc úspěšné, tak snad se to změní). Navíc jsem zrovna nedávno narazil na video ze čtvrtfinále Wimbledonu 2007 a zavzpomínal jsem, jak jsem tehdy ještě fandil Nicole a byl po zápase naštvaný. Zanedlouho mě pak Nicole naštvala svým přístupem k Fed Cupu, takže v dalším (a dosud posledním) vzájemném zápase v Dubaji 2008 jsem už přál Aně a byl jsem velmi rád, že dala Nicole kanára... Takže to beru jako takový nezvratný osud, že se teď zase utkají. :D Každopádně na Nicole už dávno naštvaný nejsem a kdyby dostala kohokoliv jiného z potenciálních soupeřek, tak bych jí přál. Takhle ale samozřejmě nemůžu. :) Pokusím se na ten zápas vydržet, protože jsem fakt zvědavý. Bude se toho hrát tolik, že se předtím nebudu nudit a snad vydržím až do noci. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký máte typ na zápas Nicole-Ana.
Reagovat
kada.tom
Ivanovic < Vaidišová (4-6 4-6)
Reagovat
aligo
Ana < Nicol 6:7 6:4 1:6
Reagovat
sprchon
Ana 6:2, 7:5
Reagovat
marekv
Tipsport už má kurzy 1,14 - 4,28
Reagovat
vrabejka
Ana bude tak překvapená jak na ni Nicole vletí, že než se rozehraje skončí zápas. Nicole vyhrá 6:3 6:1.
Reagovat
sprchon
To bych byl rád. Ale tak Ana už ví, že bude hrát s Nicole a má pár hodin na to, aby si to v hlavě srovnala. ;) Nicole bude mít výhodu, že bude rozehranější...
Reagovat
janek_da
Ana 6:3 5:7 6:1
Reagovat
smazaný uživatel
aaa tipovacka na Nicole;)
Taky se pridam;)

Anicka > Niki 6:4 - 6:0

V prvnim jeste bude drzet nejak dech, ve druhem ji uz Ana rozebere...;)
Reagovat
janek_da
já tam mam zacatek takovy. Zpocatku se bude rozkoukavat, pak nejak set uhaluzi a pak klepec.
Reagovat
marekv
Ja to vidim obracene, 6:0 6:3, v druhym uz Anicka polevi
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole 7:5 4:6 6:3 Ana
Reagovat
smazaný uživatel
Ana > Nikole 6:1, 6:1
Reagovat
janek_da
http://www.live-tennis.com/category/atp-tennis/rafael-nadal-protect-clay-court-tournaments-and-players-201503020028/
Reagovat
VlS
Pod Nicole bych to necpal, bo se tady začne hádat Forehand s Petříkem
Reagovat
janek_da
Forehand pod baby nechodí
Reagovat
Roger_Federer
chodi jenom pod chlapy..lecos by to vysvetlovalo..;);)
Reagovat
janek_da
Nicole 6.5 - Pinny
Reagovat
smazaný uživatel
V angličtině je pro to výraz crybaby....

Ale má pravdu, hardů je moc. Více trávy!!!!
Reagovat
aligo
Hezky teď Yani :)) moc se mi líbí ten zvuk co vydává při úderu :)) zní trochu jinak než v tv a je to hezčí :* jen bych řekl že má nízkou úspěšnost servisu... nevím kolik ale řekl bych že každý druhý první servis jde ven... jak je na tom poví mi někdo procenta?
Reagovat
smazaný uživatel
Yanina má 58% 1. servisu do hriště.. :-))
Reagovat
janek_da
Co to kecáš? Viděls to eso? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já na ten zápas nekoukám.. :D Jestli to bylo teda na mě.. Já čerpám ze statistik.. :D
Reagovat
janek_da
to je na aliga :)
Reagovat
aligo
ale procento je takové jaké jsem odhadoval...
Reagovat
PH94
Já se tak těším! :D Aligo..hrozně ti závidím!
Reagovat
aligo
to věřím ale je děsivé že jsem tu skoro sám... :D teď sem naběhnou zombie tak tu neni nikdo kdo by byl návnada :D

ne standa :D se to tu boží :) nikdo mě tu neomezuje... ale upřímně doufám že to v Praze bude lepší ta divácká atmosféra... jasný je to 1. kolo ale u nás to bude našlapaný hned....
Reagovat
PH94
Tak 1. kola jsou skoro vždy takové :) Navíc na večerní zápasy to určitě bude lepší a konkrétně na zápas Ivanovic proti Nicole bude atmosféra určitě skvěla :)
Reagovat
aligo
no nevím.. po půl noci jsou mexičani zalezlý doma a bojí se o život... bohužel....
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak v Monterrey je o sedm hodin míň. Čili ten zápas by mohl začít tak cca v 6 večer.
Reagovat
sprchon
Přesně tak bych to viděl. V 1 našeho času vstávám. ;)
Reagovat
aligo
jo jasný ale já jedu přes 3 hodiny domu :D ale uvidím jak se to bude vyvíjet :D
Reagovat
jirkomar
Hlavně se cestou nestavuj v baru Titty Twister, když už máš lupen na celej tejden, byla by škoda ho nevyužít.:)
Reagovat
smazaný uživatel
já teda ještě nejsem rozhodnutej. Určitě nebudu čekat. Uvidím, asi si natočím budíka a třeba vstanu. Když ne, tak snad někde bude záznam na internetu :-)
Reagovat
janek_da
Janina má pořád dobrý kurz...
Reagovat
janek_da
ty si ted k ni prisel behem prestavky? To si teda vetsi boerc nez jsem si myslel.
Reagovat
janek_da
škoda toho milimetroveho autu v TB. Už to mohlo být skončené.
Reagovat
sprchon
Tak trochu jsem doufal, že se vyspím, ráno píšu písemku... Ale nevyspím se. :D Tohle si nemůžu nechat ujít. :)
Reagovat
vrabejka
do 2 do 3 se klidně prospi :D
Reagovat
smazaný uživatel
No zápas začíná o pul noci ne?
Reagovat
sprchon
No když ona bude hrát ještě Terka s Kiki... A myslím si, že Nicole s Anou začnou tak mezi 1 a 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať žijou jarní prázdniny. :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo. My je máme až příští týden :)
Reagovat
Michaelus
A my ž měli :/ :(
Reagovat
vrabejka
My taky, ale přece jen příští týden je toho ještě více. MS v Biatlonu, ME v Atletice, Indian Wells :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle přesně si říkám :)
Reagovat
sprchon
Zrovna biatlon uvidím, jsou tam dobré časy... O víkendu si čas udělám a ve všední všechno začíná až v 17:15. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ME v Atletice je o víkendu, biatlon stíhám a IW v rámci možností taky. A mně to takhle vyhovuje, aspoň mám čas na seminárku. :D
Reagovat
sprchon
My už na VŠ jarní nemáme. :D
Reagovat
PetaM
To je hnus no ... :D Ale tak užili jsme si toho dost :D
Reagovat
sprchon
No bylo 5 tejdnů zkouškový, no... To bylo dost času na všechno. :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
VlS
My po šedesátce už tky ne, nic si z toho nedělej :-)
Reagovat
janek_da
Super Jani.
Reagovat
smazaný uživatel
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Tak nakonec Ana. To jsem si moc nepřála. Určitě by byli Španělky hratelnější. No uvidíme. NICOLE!!!!!
Reagovat
Frick
Ty woe, já to věděl. He, he. No, co. Hiň sa ukáže. :o)))
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň se Nicole vrátí na WTA pořádným zápasem.
Reagovat
Fandina
tak nějak ... úsměv
Reagovat
Frick
Začínají Letecké katastrofy o pádu letadla u Jaroslavle...
Reagovat
smazaný uživatel
Na kolikátou ten zápas tipujete?
Reagovat
marekv
půlnoc
Reagovat
vrabejka
Budou hrát 5. zápas na centru. Takže hodně v noci
Reagovat
smazaný uživatel
díky, a co je to hodně v noci? Brzo ráno? :)
Reagovat
vrabejka
Tak záleží na tech předchozích. Klidně mužou začít někdy kolem dvou,tří ráno. Můžete se teda prospat :D
Reagovat
aligo
fakt si nejsem jistej jestli to uvidím... takhle pozdě v noci se mi moc nechce jed přes celý město a ještě dál... tetě taky moc ne....
Reagovat
vrabejka
Tak v Monterrey snad nebude 2 ráno ne?:) Tam je 8 hodinový časový posun?
Reagovat
aligo
teď je půl druhý kolik je u vás? :D spočítej si to :D
Reagovat
vrabejka
Neříkej mi že v sedm hodin večer budeš spinkat místo fandění Nicole :D
Reagovat
Roger_Federer
1,28-3,6..?
Reagovat
janek_da
kdo, co?
Reagovat
janek_da
Jako Ana-Nicole?
Reagovat
Roger_Federer
jo
Reagovat
janek_da
Nevím. To je asi trochu málo, ni? Tak šestka, kdyby byla.
Reagovat
Roger_Federer
Nad 4,5 hraju.
Reagovat
HutaGalung
1,1_5
Reagovat
smazaný uživatel
1,28 by dal jen blázen fortuna hodí 1,1 :D
Reagovat
Roger_Federer
Asi ji moc verim.Cekam vyrovnany zapas.:)
Reagovat
aligo
jsem zvědavý jestli když zvítězí Nicol tak jestli na TP budou psát že Nicol Anně oplatila poslední dvě porážky :D :D nebo když prohraje tak jestli tu bude že prohrála už třetí zápas vřadě :D
Reagovat
janek_da
tak jede. Řvát už nemusíš :)
Reagovat
janek_da
Ale potřebuje to!
Reagovat
aligo
sice jsem tu skoro sám :D ale i ti co tu jsou na mě koukali divně :D no nic.... zase pauza a jdu se soustředit na Y :)))
Reagovat
janek_da
No mi by to nevadilo, třeba by ti pak dala potítko :D
Reagovat
aligo
nebo hudlana :D
Reagovat
janek_da
ale prdlajs. pusu :)
Reagovat
janek_da
ted to potrebuje. O prestavce zanotuj belgickou hymnu
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy má hrát Nicol s Annou prosím? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych rád věděl, stream předpokládám bude.
Reagovat
HutaGalung
derby miss srbska vs miss ceska
Reagovat
smazaný uživatel
http://prntscr.com/6ca0nr
Reagovat
vrabejka
Snad se prodlouží prokletí Any s českými hráčkami :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak parááda! :DDD Doufám stejně jako vrabejka, že Ana zase proti Češce nevyhraje.. :D
Reagovat
janek_da
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/81366000/jpg/_81366899_woodpeckerweasel.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavé :)
Reagovat
Roger_Federer
sojka&Vlk?
Reagovat
EllNino
Jo Anaa :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prej Ana
Reagovat
smazaný uživatel
ale oficiálně sem to ještě nenašel
Reagovat
smazaný uživatel
je to Ana!
Reagovat
Roger_Federer
to by byl pech.
Reagovat
smazaný uživatel
už je to tady:

http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=09&lang=en&tour=2&eventid=1039&tabno=3&ref=www.atpworldtour.com
Reagovat
smazaný uživatel
wtf a proř zrovna Ana? :D To bude něco, na to bych i vstal možná, jestli to bude v noci.
Reagovat
Jam
Kouknul jsem do race - Nicol je 167. se 74 body, což je úplně stejně jako má např. Lisicki, méně bodů mají letos hráčky jako: Kuznetsova, Bencic, Stephens (všechny TOP50)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ony mají pořád jednu obrovskou výhodu, že jsou na žebříčku mnohem výš.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se zeptat kde jsi ten race našel?Rád bych se podíval:)
Reagovat
Jam
http://live-tennis.eu/wta-race

nejedná se o oficiální race, ale o live race
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Nicole ten druhý zápas nepoznamená a sil bude mít dost. Přeci jenom včera nehrála a dneska to byla rychlovka, já věřím že to Nicole zvládne
Reagovat
PH94
Jsem jediný komu se ten areál v Monterrey tak děsně líbí? :D Nádherný prostředí :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to nádhera :) viděla jsem fotky a krása
Reagovat
PH94
Tam bych vydržel sedět od rána do večera :D
Reagovat
vrabejka
Tak už i poslední kvalifikantka Betannie míří ke svému vítězství. Soupeřku pro Nicole se snad dozvíme v příštích 20 minutách :)
Reagovat
blixa
Bětuška postoupila, ale přes dvě hodiny na kurtu a za chvíli znovu, nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
už teď skvělý turnaj :D Koho si teď přát, nejspíš Solerovou. Ale zase zápas s Aničkou by ukázal možná víc, jak na tom Nicole zatím je.
Reagovat
Roger_Federer
na ramena je cas..potrebuje body..za pul roku je v top 50.
Reagovat
aligo
Tak Nicol mě opravdu mile překvapila, hrála skvěle, jak z TOP 40-20, jen těch prvních pár gemu se opět vyhazovala, ale to je u ní už ze začátku normální. Pak se rozjela a byla opět suveréní, na servisu excelovala a na returnu to bylo taky dobrý. Sem tam nějaká ta nadávka, ale to se mi na tenise líbí :)) svým způsoben je škoda že to bylo tak krátké, ale pro Nicol je to jenom dobře, jen ať si odpočine, když má dneska ještě hrát. No ale teď se přesouvám na Yaninu.

Tak zatím ;)
Reagovat
sprchon
Díky za info. Rád to čtu taky z jiného zdroje, že Nicole hraje tak dobře. :)
Reagovat
aligo
je tu težký najít WC :D
Reagovat
sprchon
Zato já vidím v MD hned čtyři - Nicole, Schiavone, Sanchez a Jaksic. :D
Reagovat
jirkomar
Věřím a závidím..:)
Reagovat
aligo
Když jsem byl na Nicol tak jsem si na to ani nevzdechl sorry.. :D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11042645_10200198077870864_1991134804_n.jpg?oh=d870ca0ca70fb41be97ab0add5942014&oe=54F8CF9E&__gda__=1425593615_85eace423fa611bbd217339f3c33985b
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš Timči? :)
Reagovat
aligo
Yanině :))
Reagovat
janek_da
Teda ale ty fotky jsou děs. U soudu by to asi jako důkaz nebrali.
Reagovat
aligo
když někam jedu beru sračku telefon aby mi to někdo nevzal a foťák já hlupák nechal doma :D
A já ti nemusím nic dokazovat... to bylo jen gesto dobré vůle že jsem se tu na to nevyprdl....
Reagovat
janek_da
:) v poho. já si to s tím founem myslel, že to tak je. Kór do Mechika
Reagovat
aligo
přesně... Mexico... známe všichni co se povídá... a když to máte potvrzeno od příbuzných....

A Yanině mě nasrala... no spíš rozhodčí... o těch dvou autech při setobu vážně pochybuji....
Reagovat
janek_da
jo, bylo to asi hodně těsný. Ale posrala si to Y. sama.
Reagovat
janek_da
Zařvi tam "Kamán Jani" :)))
Reagovat
janek_da
i když teď buď máte v Mexiku totální tmu nebo nejede stream
Reagovat
aligo
tak co? slyšely?
Reagovat
janek_da
jak jsem psal nemáme tu strým :(((
Ale pochvala za povzbuzení. Potřebuje to :))
Reagovat
aligo
stream vám nejde jo?
Reagovat
janek_da
Na Tipsportu je. Janinka paráda, další brejk.
Reagovat
PH94
Díky ti :)
Reagovat
smazaný uživatel
tedy alespoň podle trenéra Lucky Hradecké

http://sport.idnes.cz/nabity-tenisovy-vikend-hlavackova-hradecka-fe0-/tenis.aspx?c=A150303_085642_tenis_tny#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
sprchon
Pokud dostane Schiavone nebo Anu, tak to bude určitě na kamerách. Jak jsou na tom ostatní kurty, to nevím...
Reagovat
blixa
Kam se poděl náš mexický zpravodaj ??!! Snad si nevydělává na zpáteční letenku roznáškou kokainu ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, ted aspon dve kola, at máš další bodíky.
Reagovat
tommr
jeden vyhranej zápas by stačil Nicole na postup do třetí stovky žebříčku ... :)
Reagovat
sprchon
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12893_607102232724400_4169696535119811985_n.png?oh=5052624db2d9230736d1c1005174f50e&oe=5548E17B

Dám je i sem. ;)
Reagovat
vrabejka
Chybí tam to nejdůležitější, a sice nevynucené chyby a winnery :D
Reagovat
sprchon
To jo, ale W ani UE jsem snad ještě na žádných stránkách nenašel. Vidím to vždycky jen v televizi/na streamu po skončení zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
zeptejte se Fandiny. Ona sem nějaké statistiky dávala
Reagovat
Fandina
Statistiky s vítěznými údery a nevynucenými chybami bývají většinou po zápasech, které přenášejí nějaké televize. Musí totiž u nich být někdo, kdo vyhodnotí, co je třeba vynucená a nevynucená chyba.
Běžné statistiky, které jsou ze všech zápasů nepotřebují tenhle element, ale zaznamenávají počet servisů, bodů, setů atd., tak jak probíhá zápas fiftýn po fiftýnu a to se soustřeďuje podle turnajů. WTA a ATP je na
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
Fandina
pro DC a FED jsou potom jejich vlastní a tady jsou ITF turnaje
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Reagovat
jirkomar
Díky :)
Reagovat
Fandina
Nicol je dobrá. První zápas WTA po tolika letech a prošla kvaldou do hlavní soutěže. Tak držím palce ať se daří dál. Nicol pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
chybí Ti tam tvoje pojď pojď pojď :)
Reagovat
Fandina
Chybí nechybí, vždycky to třikrát nepíši. Na to musí být nálada ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo video?
Reagovat
sprchon
Mám dokonce i DVD. Ale nemůžu od něj najít ovladač...
Reagovat
bubak
za poštovný pošlu, leč funguje jen jako těžítko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Nicole a Ule. :)
Reagovat
vrabejka
Kdy Nicole přiřadí další soupeřku? :)
Reagovat
PetaM
No, asi až se dohrají ostatní Q. Protože všechny kvalifikantky budou hrát už dnes :)
Reagovat
sprchon
Fakt? Tak to bude ale někdy v noci, co? Ale pokud dostane Anu, tak určitě vstanu. :D
Reagovat
PetaM
Teď bude jeden zápas na každém z kurtu 2-4 a pak budou hrát kvalifikantky.

Jen na centru budou ještě další dva a pak bude hrát Ana s kvalifikantkou.
Reagovat
sprchon
Jojo, už jsem si to našel. ;) Díky
Reagovat
tommr
moc nechápu proč nemají všechny kvalifikantky stejnej odpočinek před dalším zápasem ...
Reagovat
blixa
No docela tam s nima zametaj. Těžký život tenistky v hloubi žebříčku ...
Reagovat
EllNino
nene 2 zápasy :)
Reagovat
jirkomar
Tak i trocha poezie:)
Reagovat
sprchon
Aha. :D To vůbec nebylo cílené. :D
Reagovat
jirkomar
Tak to bude talent, s tím nic nenaděláš...:)
Reagovat
PetaM
Gratulace k postupu! :) Snad se z toho vyvine něco více :) Anu bych ti nepřál, no ale když ji porazíš, tak si proti ní klidně zahraj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k postupu do hlavního soutěže! Doufám, že dostaneš co nejdál, možná až k titulu, kdo ví :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak dál Nicole:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist