Vaidišové se dál nedaří, prohrála v prvním kole

4. 3. 2010, 11:43
Aktuality 8
Česká tenistka Nicole Vaidišová nenavázala na zlepšené výkony na turnaji v Memphisu a letos už potřetí vypadla na turnaji ITF hned v prvním kole. Bývalá sedmá hráčka světa, která se snaží oživit svoji kariéru, tentokrát v americkém Hammondu podlehla Britce Heather Watsonové.
Nicole Vaidišová

Zápas s 484. hráčkou světa Heather Watsonovou měla dvojnásobná grandslamová semifinalistka Nicole Vaidišová dobře rozehraný, po získaném prvním setu ale nejprve v tie-breaku druhé sady prohrála 10:12 a zkrácenou hru prohrála i v rozhodujícím dějství, tentokrát 4:7.

Pro Vaidišovou, která ani na turnaji nižší kategorie nebyla mezi nasazenými hráčkami, to je už třetí letošní porážka v prvním kole. Přes něj nepřešla na turnaji ITF v lednu v Lutzu ani v únoru v Midlandu. Letošní jedinou výhru zaznamenala v prvním kole turnaje WTA v Memphisu, kde porazila Američanku Granvilleovou a kde následně potrápila Estonku Kanepiovou.

Podnik ITF v Hammondu tak už zůstává bez českých hráček, v úvodním kole totiž skončila také čtvrtá nasazená Petra Cetkovská, která proti domácí Kimberly Coutsové uhrála jen tři gamy.

Výsledky - ITF Hammond (dotace 25.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Coutsová (USA) - Cetkovská (4-ČR) 6:2, 6:1, Watsonová (VB) - Vaidišová (ČR) 4:6, 7:6(10), 7:6(4).

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm tak tahle holka je podle me uz ztracena ale doufam ze se mylim
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase na téhle fotce mooooc hezky vypadá, to se musí uznat!!! Alespoň za něco dávám palec nahoru!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim teda ona umi vypadat i daleko lip
Reagovat
skott
Takze ted kdyz nase byvala superstar Nicolka nahodne porazila unavenou souperku v Memphisu, se muzeme tesit na pravidelny prisun informaci z kdejake petadvacitky?Potom se teda nemuzu dockat pristiho roku a souhrnu vysledku turnaju pro rekreanty..:/
Reagovat
LubosZabloudil
:))
Reagovat
Vojtiik
Mozna ji uvidis za par roku v prostejove na MČR neregistrovanych :D
Reagovat
a.magerova
Ten nadpis mě i "vyděsil" protože jsem jaksi nezaznamenala, že by se jí v poslední době dařilo, musela jsem hooodně hledat v paměti kdy to bylo :-((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist