Vaidišovou zastavilo další zranění

21. 4. 2016, 11:56
Aktuality 20
Další zdravotní problémy brzdí Nicole Vaidišovou v pokusu o návrat do velkého tenisu. Bývalá sedmá hráčka světového žebříčku vzdala zápas prvnho kola na turnaji ITF v Itálii, kde se rozehrávala po téměř dvouměsíční pauze kvůli zraněnému zápěstí.
Profily hráčů
Nicole Vaidišová

Šestadvacetiletá Vaidišová skrečovala duel s Marií Teminovou v italské Santa Margheritě Di Pula za stavu 4-3 pro Francouzku. "Že dnešek byl hrozný, ještě neznamená, že zítřek nemůže být nejlepším dnem vašeho života. Jen už musí přijít," napsala česká tenistka bez dalších podrobností na Instagram.

V této sezoně nastoupila Vaidišová do pěti turnajů ITF, jednou došla do čtvrtfinále. K tenisu se vrátila po čtyřleté pauze zaviněné operacemi ramena a ztrátou motivace na podzim 2014. Loni absolvovala pět elitních turnajů WTA, jenže velkou část sezony laborovala s kotníkem.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

20
Přidat komentář
peggy
Nicol vydrz,vim co zraneni udela s nervy.Nevzdavej to jsi mlada a skoro vse se vyleci.Ty mas na to se skrabat vys a vys.Drzim Ti palce.
Reagovat
rusedski
Lépe bych to nenapsal, paní Maruško.
Reagovat
smazaný uživatel
super tréning do dalšího manželství
Reagovat
Fandina
OT ... v roce 2011 vyhrála Galeův pohár trojice Čechů. Jiří Veselý, Adam Pavlásek a Marek Jaloviec. O dvou prvně jmenovaných je slyšet, jsou vidět, ale třetí Marek Jaloviec hraje Futures a pohybuje se v osmé stovce na žebříčku. Zajímavé.
Reagovat
Frick
To je úplně normální. Jeden prorazí, druhy ne.
Reagovat
blixa
Profesor tautologie Frick.
Reagovat
rosm
Kvitova, tenis bez jistoty, nevim proc to hraje, kdyz neni schopna se poucit z chyb, proboha, profesional
Reagovat
George_Renel
Jak snadné ju udělat ze sebe vola :-).
Reagovat
fretek
Petra hraje zvláštní tenis: polovina míčů je vítězných a polovina je chybná; teď jde o to, aby ta vítězná polovina byla o trochu větší než ta špatná polovina. A to se jí i dnes podařilo.
Reagovat
blixa
Rozčiluje se pan učitel ve třídě. "Jak dlouho vám mám vysvětlovat, že poloviny jsou vždy naprosto stejné !". "Ale to je proto, že větší polovina třídy obvykle nedává pozor !"
Reagovat
rosm
Kvitova fakt komik z 5/2 na 5/6, uplne v pohode :))
Reagovat
mkubis17
to se děje dnes a denně u x zápasů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dva mice zahlaseny jako outy, nesmysl.
Reagovat
vrabejka
Jestli Niki neudělá něco pořádného na RG nebo OH měla by se na to asi vykašlat.
Reagovat
SubOptikT
Výborný fór ... jak by se jako na RG nebo OH měla dostat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pohoda - na RG divoká karta - titul = 2000 bodů - cca 23. místo v žebříčku a kvalifikace na OH. Teoreticky by jí mohlo stačit i prohrané finále, takže se v něm nemusí ani moc stresovat. A když bude v klidu, tak proti Máše nebude bez šance a ten titul udělá.
Reagovat
SubOptikT
No jo vlastně, jsou jouda.
Reagovat
vrabejka
divoka karta RG, tam by mohla osmifinále dát. Wimblas semifinále. a OH by mohla vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
a potom dělat rozhodčí na TP
Reagovat
marekv
Chtěl jsem napsat něco obzvláště ironického, nic jiného se už ostatně napsat nedá, ale vrabejka mě předstihla takovým stylem, že už ji netrumfnu ani omylem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist