Vaněk na Alberta Martina nestačil

27. 3. 2008, 20:56
Aktuality 0
Český tenista Jiří Vaněk na finále z challengeru v marockém Meknesu nenaváže. Dnes v italské Barlettě prohrál v druhém kole antukového challengeru s bývalým 34. hráčem světa, Albertem Martinem ze Španělska. Do zítřejšího čtvrtfinále nepostoupil ani nejvýše nasazený Rakušan Werner Eschauer.
Profily hráčů
Jiří Vaněk

Devětadvacetiletý Vaněk dnes nastoupil již pošesté proti bývalému skvělému antukářovi Albertu Martinovi ze Španělska, který byl ve svých nejlepších letech i na 34. místě světového žebříčku. Český tenista v předchozích pěti vzájemných duelech čtyřikrát prohrál, a ani dnes na Španěla recept nenašel. Martin dokázal, že se s ním alespoň na challengerech musí stále počítat - Jiřího Vaňka porazil 6-4 6-2 a v pátečním čtvrtfinále ho čeká Francouz Nicolas Devilder, který si ve třech setech poradil s domácím Francesem Aldim.

V turnajiuž nebude pokračovat ani turnajová jednička Werner Eschauer z Rakouska. Už v 1. kole se natrápil s Guillermem Coriou, ale dnes už na domácího Gianlucu Nasa, jenž hraje díky divoké kartě, nestačil a podlehl mu dvakrát 4-6. Ital Naso si ve svém teprve čtvrtém challengerovém čtvrtfinále zahraje se šestým nasazeným Srbem Borisem Pašanským.

V Barlettě se hraje o celkovou dotaci 50.000 dolarů.

Challenger Barletta - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Naso (W-Itá) - Eschauer (1-Rak) 6-4 6-4
A. Martin (Špa) - Vaněk (8-ČR) 6-4 6-2
Pašanski (6-Srb) - Roger-Vasselin (Fra) 2-6 6-4 6-3
Devilder (Fra) - Aldi (W-Itá) 4-6 6-3 7-5

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist