Ve Gstaadu pršelo, do čtvrtfinále postoupil jen Južnyj

28. 7. 2011, 07:49
Aktuality 0
ATP GSTAAD - Déšť zkomplikoval včerejší program na antukovém turnaji ve Gstaadu. Rozehrát se stihla čtyři utkání, dohrát pouze dvě. Teprve z úvodního kola se dostal překvapivě Němec Bachinger, už ve čtvrtfinále je třetí nasazený Rus Južnyj.
Michajl Južnyj

Michajl Južnyj se ve Gstaadu dostal potřetí za poslední čtyři roky do čtvrtfinále. Třetí nasazený Rus v duelu s Uzbekem Denisem Istominem, jenž se letos pouze jednou dostal za brány druhého kola, využil 4 z 13 brejkbolů a za 73 minut vyhrál 6-3 6-2.

14. hráč světa Južnyj, který si minulý týden zahrál semifinále na podniku ATP 500 v Hamburku, je zatím jediným známým čtvrtfinalistou. Další středeční program totiž ve Švýcarsku zrušil déšť.

Před nezmary počasí stihl dohrát ještě poslední zápas prvního kola Němec Matthias Bachinger, který nečekaně vyřadil sedmého nasazeného Pabla Andújara ze Španělska. Dalším soupeřem Bachingera, který si letos připsal teprve druhou výhru na okruhu, bude přemožitel Lukáše Rosola Francouz Benneteau.

Rozehrány ještě zůstaly dva duely 2. kola. V souboji Santiaga Giralda s Rakušanem Andreasem Haiderem-Maurerem je blíže postupu a čtvrtfinálovému zápasu s Južným tenista z Kolumbie, který vyhrál první set. Podobně dobře má do dalšího kola nakročeno i Španěl Marcel Granollers, jenž vyhrál úvodní sadu nad dvojnásobným finalistou turnaje Igorem Andrejevem.

- ATP 250 GSTAAD (Švýcarsko, antuka, 450.000 eur) -
středeční výsledky (27. 07. 2011)

Dvouhra - 1. kolo:
Bachinger (Něm.) - Andujar (7-Šp.) 6-1 6-4

Dvouhra - 2. kolo:
Južnyj (3-Rus.) - Istomin (Uzb.) 6-3 6-2
Granollers (8-Šp.) - Andrejev 6-1 0-1 ... rozehráno
Giraldo (Kol.) - Haider-Maurer (Rak.) 6-3 2-2 ... rozehráno

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist