Ve středu začne předprodej vstupenek na finále Fed Cupu

2. 9. 2014, 15:26
Aktuality 32
Od středy se budou prodávat vstupenky na finále Fed Cupu mezi českými tenistkami a Německem, které se v pražské O2 areně uskuteční 8. až 9. listopadu. Předprodej v síti Ticketportal startuje ve 12:00 a organizátoři zápasu věří, že multifunkční aréna bude po oba dny vyprodána.
O2 Arena

"Řekl bych, že by to (z pohledu celé sezony) měla být třešnička na dortu, ale věříme, že po semifinálovém zápase Davisova poháru budeme mít ty třešničky dvě. Každopádně je to akce, která bude, věřím, na podzim hýbat nejen celou Prahou, ale i celou Českou republikou," uvedl prezident tenisového svazu Ivo Kaderka na tiskové konferenci.

Do předprodeje půjde 13.000 vstupenek, jejich cena byla stanovena na 990 až 3490 korun na oba dny. K dispozici budou i vstupenky na jednotlivé dny.

"Doufám, že hala bude opět plná. Holky hrají výborně a máme atraktivního soupeře. Věřím, že si diváci cestu do haly najdou," přál si kapitán Petr Pála a připomněl rok 2012, kdy Petra Kvitová a spol. v O2 areně slavily finálový triumf nad Srbskem.

Zvýšeného tlaku na své svěřenkyně v domácím prostředí se nebojí. "Tlak bude větší, ale proto člověk tenis hraje, aby si zahrál před domácím publikem, když může být plná hala. Věřím, že to holky požene dopředu," uvedl Pála.

Na zápas by měl dorazit i prezident Miloš Zeman. "Slíbil, že jeden ze dvou dnů určitě navštíví," řekl majitel pořádající společnosti Česká sportovní Miroslav Černošek, který stejně jako tenistky hlavu státu navštívil v červenci po triumfu Kvitové ve Wimbledonu.

Jediným problémem, který pořadatelé momentálně řeší, je neznámý začátek zápasů. "Mezinárodní tenisová federace se na něm ještě nedohodla s televizemi. Předpokládáme, že se v sobotu bude začínat ve 13:00 a v neděli o 30 minut později. Stoprocentně potvrzené to ale není," uvedl ředitel České sportovní Vladimír Šafařík.

pva, ČTK

Komentáře

32
Přidat komentář
aligo
Čau tak kdo jedete? :D
Reagovat
slacker
Ja ... busem do centra
Reagovat
aligo
a na fed cup? :D
Reagovat
smazaný uživatel
My také jedem:) ale envím, zda jde dobře vidět, sektor 421 řada 8. nevíte někdo??
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik stojí na sobotu někde vpředu? ta nejdražší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem to pochopil, tak ty nejdražší budou jen na oba dny dohromady - za 3490 Kč. Na každý den zvlášť budou jen ty nejlevnější (nahoře na krátké straně, tzn. je vidět velké kulové).
Reagovat
smazaný uživatel
No to snad né?! pfff-.. Jsem z Bílovce, což je od Prahy 4 hodiny vlakem, a dva dny si fakt nemůžu dovolit!
Reagovat
misa
V televizi je to taky pěkné. Bílovec - rodiště Petry Kvitové a moje taky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale zážitek není takový, žejo..
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně není vidět velké kulové, co se týče přehledu na kurtu, jsou naopak horní ochozy mnohem lepší než sektory přímo u kurtu.
Reagovat
Frick
Estli vám pudu. Určitě bych si kupoval tu nejlevnější za 990 Kč. Abych to viděl úplně stejně jako v bedně.

Co si budem povídat, takhle na těch ITF-kách v Praze nebo Olomouci je ten zážitek mnohem bezprostřednější, jelikož ty holky fakt choděj "kolem vás".
Reagovat
aligo
já asi taky ty nejlevnější :) už se těším jak malej kluk :D
Reagovat
Fandina
tak tak. Na ITF v Praze nebo Olomouci chodíš mezi holkama, ale v O2 aréně je to zase jiný zážitek. Světla, davy lidí a natěšená atmosféra, touha podporovat, fandit a rodovat se z pěkných míčů. Každé má svoje.
Reagovat
gigin
Blbé sedadla a hnusné jídlo.
Reagovat
Fandina
jak pro koho, někomu se nezavděčíš s ničím ... úsměv
Reagovat
gigin
Pravda je, že v Římě a aj na Wimblíku bylo jídlo taky hnus...
Reagovat
Frick
Kolik stojej jahody?
Reagovat
gigin
Tvl, 2,50, nebo tak nějak? Ale cigára, jak za vraždu. Aj 10 :DDD
Reagovat
Frick
To jde? A je fakt k tomu smetana? Nebo je to spíš bílej jogurt? A kolik je to gramů těch jahod?
Reagovat
gigin
No nějak 10 jahod, je to takový jakoby sladký hustý krém, asi ta smetana :DD, kterým to tam polívali, nemělo to konzistenci šlehačky a ještě si to možeš pocukrovat. Já jsem to nežral (co neprojde udírnou nežeru :)), měla to ta kámoška, co tam byla se mnou, tak jsem se jí teď ptal...
Reagovat
a.magerova
Tak jahody ne a cigára (uzenina nebo kuřivo) jooo?!!!
Tomu říkáš zdravý životní styl? :-P
Reagovat
gigin
Magu, ty tož to už je asi jedno :DDD Já jsem si pak kupoval jenom takové ty malé, 10 ks, Rothmansky za 3,5, abych měl pocit, že moc neutrácám :DDDDDDDD
Reagovat
slacker
Tak ja myslel ze cena vstupenek ma odfitrovat socky. A tady lidi skudli blbych deset liber :-))
Reagovat
gigin
Lístky na den, grounds only, 20, ty filtříku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem bych jel, ale šetřím na MS v hokeji! :D Takže letos budu fandit jen u televize.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme dva, kdo šetří na MS v hokeji. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jaké zápasy chceš jít? :-))

My s kámošem chceme jet na Kanada vs. Francie a pak na celý den jak hrajeme s Kanadou!! :-)) A pak ještě na nějaký zápas, když mi zbydou nějaké peníze ještě! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, když mi to vyjde, tak bych chtěl taky na celý den, jak hrajeme s Kanadou. :) Když ne, tak třeba na náš zápas proti Francii... Ale radši bych tu první variantu. Prostě chci vidět hlavně Čechy a pokud možno proti silnému soupeři. :)
Reagovat
Lenca45
Pokud máte o2 extra výhody,je možný lístky koupit už nyní. Ale i tak, už ty místa jsou hodně vybraný.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám výhody ale nemohu to tam najit
Reagovat
aligo
už se těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist