Ve wimbledonské kvalifikaci už pokračuje jen Štefková

27. 6. 2018, 18:14
Aktuality 10
WIMBLEDON - Ve wimbledonské kvalifikaci se dnes představilo trio českých tenistek. Do závěrečného kola se probojovala pouze Barbora Štefková, která po obratu zdolala Rusku Kudermetovovou. Na favorizovaných soupeřkách naopak skončily Karolína Muchová i Marie Bouzková.
Profily hráčů
Barbora Štefková

V kvalifikaci nejslavnějšího turnaje světa pokračuje už jen Barbora Štefková, která se jako jediná z celkem sedmi českých zástupců dokázala prokousat do úplného finále kvalifikačních bojů.

Třiadvacetiletá talentovaná rodačka z Olomouce dnes porazila 2-6 6-4 6-1 Veroniku Kudermetovovou. Proti favorizované Rusce přitom prohrávala už 2-6 1-3, ale poté se nadechla k obratu a soupeřce povolila už jen dva gamy.

Závěrečné kolo kvalifikace na grandslamu si Štefková zahraje podruhé v kariéře (Wimbledon 2016) a bude v něm zítra proti nenasazené Conny Perrinové ze Švýcarska útočit na debut v hlavní soutěži. V tuto chvíli až 715. hráčka světa Štefková se do kvalifikace dostala díky chráněnému žebříčku.

Na travnatých dvorcích v Roehamptonu, kde se wimbledonská kvalifikace koná, naopak neuspěly Karolína Muchová ani Marie Bouzková. Muchová prohrála 2-6 6-2 3-6 s bývalou světovou pětkou a finalistkou Wimbledonu Eugenií Bouchardovou a Bouzková nestačila 2-6 6-7(3) na nasazenou trojku Saru Sorribesovou.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

10
Přidat komentář
Fandina
Čtu v článku, že Barbora Štefková nastoupila díky chráněnému žebříčku, i když je až 715 na žebříčku. Takže zřejmě byla zraněná, nemocná. A bylo by super, kdyby se chytla. S Šafinkou se mi v deblu na Mallorce líbila. Držím palce.
Reagovat
EllNino
Měla podobné problémy se žápěstími a klouby jako Lucka Šafářová :/ Už byla 155. cca a teď se zase drápe nahoru, ale nejde to tak rychle no :/...

Přál bych jí MD, hraje velice koukatelný tenis :)
Reagovat
Fandina
Předloni ji myslím krátce trénoval Kotyza. Bylo by super, kdyby se chytla. Bylo by komu fandit.
Reagovat
Frick
A to se tu psalo, jak to Lucce v deblu kazila.
Reagovat
Frick
Že byla zraněná? No nekecej. To je nevěděli. A jí si furt myslel, že nehrála, protože jí to najednou vomrzelo.
Reagovat
Nenela
Dekujeme vsichni za smysluplny komentar. Ne kazdy musi nutne vedet, ze byl nekdo zraneny.
Reagovat
Fandina
Ty nevíš nic, takže není divu, že tohle také ne.
Reagovat
Patik
Prosím vás má niekto stream na Murryho ?
Reagovat
Nenela
Ukrajinci http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
Patik
ďakujem :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist